K-report
 

Archiv diskuse RegioJet do 26. 11. 2012  

Diskuse K-report » Archiv 2012 » Železnice » RegioJet » Archiv diskuse RegioJet do 26. 11. 2012 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 10:21:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

nezapomínejme na RTexpress Petra Šimrala.
Tento pokus ukázal kde umí modrogumní blokovat.
A Honza Paroubek s Radimen Jančurou to i díky tomu případu dokázali obejít. Ale bez Radimovy zabejčenosti by průlom nebyl. Konstatoval to i HonzaPar..
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 10:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čsad zastávka: JHMD šlo docela dosti proti ČD, stačí si dohledat zápisy z let 97,98. Byl to docela velký průlom, který napomohl i tomu dnešnímu. Taktéž převedení tratě 293 pod svazek obcí, které si zajistili opravu tratě a zajištění dopravy, v té době až do Zábřehu.
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3523
Registrován: 12-2009
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 12:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zkuste ve stylu žlutého PR vychválit, jak na konkurenční páteční posilák je lepší nasadit vozy "s dřevěným interiérem a možností odpočinutí si po náročném týdnu".

Z předjetí RJ v O.Bartovicích kvůli skokanovi.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1222
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 12:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Národní dopravce vám nabízí možnost úpravy dle vlastní nálady a potřeby, tato služba je v ceně obyčejného jízdného bez nutností použití slev. Jinak děti si tento typ vozů velmi oblíbily, ke spokojenosti chybí jen ty deky.
Glory
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 8-2012

Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 16:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

K těm režijkářům - fakt to umí a při mé poslední cestě s RJ dokonce i uznale řekli, že je to "fakt dobrej vlak" což mě skoro vyrazilo dech a Bevela by to asi zabilo.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1830
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 17:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749:
Vámi popisované případy se týkají záchrany tratí, které ČD odmítly provozovat. Jednoduché to určitě pro soukromníky nebylo. Ale pořád to nebyla přímá konkurence Českým drahám. Moje původní reakce se týkala toho, co obdivovat na ing. Jančurovi; nešlo o to vyjmenovat všechny, kdo si zaslouží uznání. Aby nedošlo k nedorozumění, že si snad nevážím činů JHMD nebo sdružení obcí údolí Desné.

čelakovičan:
vlastně nejde o konkurenci, ale o zlatou medaili za 1.místo
Férový konkurent "Papá, kup mi vláčky!", který dává rozhovory pro firemní časopis Českých drah - to má jako být ta konkurence?
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3214
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 19:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ČSAD zastávka: máte pocit, že je menší hrdinství přebírat trať, kde se provoz zastavuje pro nerentabilnost, a ukázat, že se tam lze uživit, nebo konkurovat jednomu dopravci na ziskové trati, o které sám tvrdí, že se tam uživí víc dopavců?
Máte pocit, že ČD budou míň házet klacky pod nohy tomu, kdo ukáže v plné nahotě, že dokáže prosperovat tam, kde ony krachují, než tomu, kdo jim jen utrhne néco tržeb?
Když tohle porovnáváme, vychází mi toho, že největší rozdíl je v tom, že JHMD nemají mediálního řvouna a založily svůj byznysplán na něčem jiném než PR.
Ta poslední věta fakt za komentář nestojí.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1224
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 20:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čsad zastávka: "Moje původní reakce se týkala toho, co obdivovat na ing. Jančurovi".....

Na p.Jančurovi, abych řekl pravdu není mnoho k obdivu. Provoz na železniční síti zcela určitě má svá pravidla, o to složitější, že je zde dána nějaká kapacita a musí být splněny určité podmínky, aby vše bylo tak, jak má. Jít na trať, která má perspektivu už je zjednodušení, protože se opravila za peníze nás všech - rozdíl oproti JHMD (v r 97 vyčíslena oprava úzké ČD na 180 milionů, proto nezájem), jistá klientela, oproti JHMD, kde si ji musí získat, nenutnost vlastnictví budov, pouze pronájem určité plochy, rozdíl oproti JHMD opět (oprava stanic, úpravy pro nové využití, starost o tyto a poskytování služeb kolem tohoto). To totiž je daleko složitější, než přijít s představou jako na silnici s busem, a poté zjistit, že mi odmíta někdo umýt sv dle mé představy aj. Na to je nutné uzavřít smlouvy, dohody. To je jen na hrubo.
PS: Navíc si myslím, že pracovníci JHMD mají možná vyšší nejen znalosti okolo dopravy a přepravy, ale také pro tu SVOU dráhu jsou ochotni udělat více než kdekdo od RJ.
Swariner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 21:46:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pane Čsad_zastávko, bacha - otřel jste se o Leoše - budete grilován, posléze ukřižován a pro výstrahu napíchnut na virtuální kůl.

Je vskutku veselé ve svých příspěvcích nezmínit JHMD, Viamont atd. a být vzápětí zyebán za to, že se to nedá srovnávat. Fakt to tu není někdy lehké.

Pane Slime, v zájmu uchování duševního zdraví vyhledejte odbornou pomoc. Vaše projekce do osoby RJ není dle mého normální. Výše uvedaná věta je prosta ironie (pozn. aut.).

Pane Vlado749, zařekl jsem se, že nebudu diskutovat někým, kdo i po názorovém vystřízlivění je poněkud nalevo od Fidela Castra (berte prosím s rezervou, je to citát z "Mládí v hajzlu I."), ale přecejen: zkuste si vygooglit, kolik putovalo do JHMD různých dotací. Nebo si myslíte, že si na sebe vydělají nostalgickými jízdami a několika páry vlaků ohromující délky Tůčko + 1xBalm/u? Já JHMD obdivuji a v tomto případě považuji dotace za celkem obhajitelné, ale srovnání s RJ/SA je naprosto mimo mísu.
Kako bih se ja rado provozao tim cudom...
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1225
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 22:09:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Swariner:
Nemyslím, ale přeci jen je trochu mimo mísu říci, že pan Jančura je k obdivu. Ono totiž zde není co obdivovat, krom toho, že měl odvahu jít do "nedotované" dálkoviny. To nedotované je v úvozovkách z určitého důvodu, protože .... .
JHMD: úzká byla zachráněna z lopaty hrobníkovi, a mám takový pocit, že lidé kolem ní se museli snažit daleko více, nežli p. Jančura. I na to, jak se dostat k těm dotacím, ale pokud by p.Jančura provozoval dopravu v ZDO, tož by je dostal také. Jenže zde to v jeho případě nehrozí, neboť to sebou nese pro něj určitá negativa, která se kávou za pakatel nespraví.
Swariner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 22:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pne Vlado749, marně jsem doufal, že umíte číst. Já hovořím o (dle mého) nesmyslnosti srovnání JHMD a RJ/SA a vy stále něco, s prominutím, melete o obdivování.

Já Vám opravdu závidím, jak dokážete takto od stolu zhodnotit, kdo se v které firmě snaží víc, když pravděpodobně nevíte ani zbla o kterékoli z nich. Myslet v tomto případě znamená h...o vědět, to se tedy nezlobte.

Pana Jančuru lze vinit či podezírat z mnoha věcí, ale že by byl zrovna netáhlo - to je vrchol ignorance.

Na závěr bych Vás chtěl požádat o vyjmenování několika oněch "určitých negativ, která se kávou za pakatel nespraví". Děkuji předem.
Kako bih se ja rado provozao tim cudom...
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1831
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 23:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749:
Na p.Jančurovi, abych řekl pravdu není mnoho k obdivu.
Mně se akorát líbilo, že projekt vlaků dotáhl do vítězného konce, to je celé.

Zvědavec2:
máte pocit, že je menší hrdinství přebírat trať ... nebo konkurovat jednomu dopravci na ziskové trati
Neumím posoudit. Zachráněná trať je hezká věc, ale spokojení cestující na frekventované dálkové trase také nejsou k zahození. Naprosto jistě však vím, že bych nechtěl být v roli jediného konkurenta státní firmy, která pobírá dotace.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 23:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Swariner: melu, nemelu, původně jsem napsal:"P.Jančura totiž nic neprolomil, prolomeno již bylo. Jen nikdo do jeho doby nešel do dálkoviny na své triko." A za tím si stojím. Od toho se odvíjí zbytek.

V které firmě se snaží víc. No znalosti mezi RJ a ostatními dopravci, kteří jsou zúčastněni v ZDO určitě jsou, a to nepopíratelné. Už jen znalosti SPPO, a to je jen díl toho, kde rozdíl jest.

Nikde jsem nenapsal, že p.Jančura je netáhlo. Ale není tím, který něco prolomil, neboť to již před ním udělali jiní.

Pro něj negativum: ZDO sebou obnáší trochu více povinností, než provoz IC na "zajištěné" trati, větší znalosti personálu v SPPO a jízdních dokladech, slevách a pod., zajištění služeb kolem vozidel, zastávek a jiných věcí.

Jak jsem již zde několikrát řekl, kdyby chtěl, ale opravdu chtěl, mojl v ZDO dávno fungovat. A to nejen jako konkurent "opovrhvaných ČD", ale i jiných dopravců v segmentu silniční dopravy.

Apropó, od stolu, nyní ano, ale jinak v tvrdém provoze, za tepla, v zimě a mrazu, za světla, za tmy. Sedět za stolem mě opravdu baví jen chvíli. Ale to víte, my co h...o víme. Nejlépe nás zakázat.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1227
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 23:16:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čsad_zastávka: "Mně se akorát líbilo, že projekt vlaků dotáhl do vítězného konce, to je celé."

A já vám odpověděl: "P.Jančura totiž nic neprolomil, prolomeno již bylo. Jen nikdo do jeho doby nešel do dálkoviny na své triko."

Co mu brání v tom, aby na ty dotace dosáhl? Především větší počet vozidel, personálu, který nebude jen "donašečem" občerstvení, zázemí pro opravy, atd, atd. Nevystihuji vše. A to vše není žádná sranda.
Šafář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.179.206.145
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 23:20:13    Odkaz na tento příspěvek  

Čsad zastávka: Asi tak jako Jančura nemá zájem být provozovatelem dotované tratě že? Celé to divadlo je spíš kvůli tomu aby si s těch dotací taky trošku loknul.
Šafář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.179.206.145
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 23:26:37    Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749:a teď se zase zastanu druhé strany. Na slovensku jezdí vrámci ZDO za dotace a ono to fuguje. Taky se není čemu dívit když víme co tam ZSSK předvádělo.(ale nebudeme moc pitvat jakým způsobem se k tomu dostal) Mně jen bude vadit když majeSTÁT jako vlastník národního dopravce kritizuje jak to tam tento dopravce k.u.r.v.i a pak hyká blahem jak to ten soukromník dělá skvěle. Není něco špatně?
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1228
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2012 - 23:38:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Šafář:
Je. Ale to už se dostáváme k tomu, že ten podpis pod (ne)fungováním tohoto všeho je "bohužel" nás všech.
Co se týká oné ZDO, už jsem zde taky psal, byl bych rád, kdyby RJ/SA v tomto segmentu byli, ale nejspíš ten zájem zde není tak velký, jako na Slovensku. Ale tím jsme opět zpět u vašeho příspěvku.
Šafář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.179.206.145
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 00:05:49    Odkaz na tento příspěvek  

Ale on ten zájem je.....na Slovensku původně chtěli vysoutěžit vše najednou. Ale kdo by do toho šel že? A tak se udělala maximální verze mezi Blavou a Stredou (a ty juráše co to stojí poněkud chybí někde jinde). Tady se zase vypíše výběrko které je poněkud pokřivené a které slibuje ještě poněkud pokřivenější podmínky. Je fajn chtít vlaky v plné palbě ale už nevidíme kolik to bude stát nad těch 180káčé co za to Jančura požaduje. Zabýval se někdo tím jak se bude doplácet za IN karty když ministerstvo trvá na tom aby se uznávaly i když na dané trati nebudou jezdit modroliazáci?
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1180
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 00:24:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak když už do diskuez RJ taháte nesrovnatelně JHMD, tak taky vzpomeňte na těžce špinavě profláklej V...t, který za tichého ale přesto miliardového dosypu přes ministra konkuruje na železnici. Slim by mohl odpovědět, zda je pro nás všechny lepší mediální řvoun nebo několika miliardová bublina ze státního rozpočtu? (samozřejmě vše je s klidem zameten pod koberec, takže se o tom nesmí mluvit)
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 6741
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 08:25:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tak taky vzpomeňte na těžce špinavě profláklej V...t, který za tichého ale přesto miliardového dosypu přes ministra konkuruje na železnici.

Ten už nikomu nekonkuruje, protože je v konkursu...
"...bude třeba zvládnout zákony po našem..."
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2193
Registrován: 11-2009

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 11:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Quex > Mno, jakozto osoba zde "vladnouci" byste zjevne nemel sirit nepravdy, skoro to vypada, ze jste se soudruhem Jiraskem jedna a tataz osoba. Opravdu je Viamont osobni doprava v konkursu?
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2468
Registrován: 12-2003

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 12:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sim: nezlobte se, ale vy teď píšete stejně tak tupě a hloupě, jako Tomáš Hádek. Nejdříve že náš portál dělá jediný člověk - já, nyní zase že Quex jsem taky já. Tady je vidět, jak Vám žlutodebilita leze už na mozek! Já Quex skutečně nejsem, ostatně Hádek je tak jednoduchý, že přisuzoval některé zdejší anonymní nicky mé osobě. To samé s tím portálem, tak obsáhlý web nemůže utáhnout jeden člověk. Proberte se, a nepiště debility mladej.. Navíc mi nepřisuzujte nějaké soudružství, nevím kolik vám je zrovna let, ale dle některých vašich teorií a fabulací zde - plníte dojem dosti mladého blbce vohnouta..
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1785
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 12:28:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ČSAD zastávka:Mně se akorát líbilo, že projekt vlaků dotáhl do vítězného konce...

Pravda to je,ale on byl zdroj financí a snad díky zkušenostem s BUS dopravou i nápadem,co lidem nabídnout.
Ale trvám na tom,že největší zásluhu na tom,že se projekt podařilo zrealizovat má velice schopný pán,který narozdíl od majitelů firem RJ i LEO ví víc,než jen že "vlak jezdí po kolejích",občas zde diskutuje,má u nicku žlutého "peršinga",dělal u ČD a kdyby mu tam vedeni nechali volnější ruku,udělal by tam zázraky,které pak realizoval u RJ a dnes(zřejmě z důvodu rozdílných názorů s RJ?moje spekulace) se realizuje u LEa...
Kocourkov není jen pohádka,ale někdy i smutná skutečnost...
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 10-2011
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 12:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak nám, de fakto, pan Turista ve vláknu tarif
volá po tom, aby se 1.třída ČD dotáhla na RJ level
"1. třída trpí pověstí, že se připlácí "za nic". ČD by se měly snažit její image vylepšit - mít vždy modernizované vozy (např. koberec po celém voze), opravdu pořádně tam uklízet, nepouštět do ní režijkáře, psy, nulové poplatky za zrušení jízdenky či nákup jízdenky ve vlaku, podávat občerstvení, ..."
Turista
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 12:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vidím, že tu zase někdo něco nepochopil.

Za prvé, RJ neumožňuje nákup jízdenky ve vlaku bez poplatku (prodá vám jen svoje obyčejné jízdné, což je o dost více než běžné, a to ještě ne vždy, jen když je v systému volno, což není vzhledem k obchodní politice zdaleka vždy) a nulový poplatek za zrušení jízdnky taky nemá (jen v určité době před odjezdem, v letadle letenky vyšších tříd můžete typicky zrušit/přerezervovat, i když jste letadlo nestihl ...)

Za druhé, psal jsem o tom, co je třeba na 1. třídě ČD změnit. Vlastnosti, které má 1. třída už teď (tedy obecně nepovinná rezervace, lze přijít a jet, určitá sociální segregace, více místa protože nižší obsazenost) jsem tedy nezmiňoval a tyto vlastnosti RJ nemá. Přitom právě segregace, flexibilita a klid je to, za co ve vyšších třídách připlácejí obchodní cestující v letadlech (ve třídách C a A je téměř vždy volno, děti tam téměř nikdy neřvou, mám dojem, že někdy jsou i zakázané ...)

(Příspěvek byl editován uživatelem turista.)
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1832
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 13:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lokofanda:
trvám na tom,že největší zásluhu na tom,že se projekt podařilo zrealizovat má velice schopný pán
To právě nemá. Největší zásluhu má ten, kdo celý projekt zorganizoval a najal schopné a znalé lidi, mj. i toho zmiňovaného pána, a dal jim příležitost něco dokázat.

Šafář:
Asi tak jako Jančura nemá zájem být provozovatelem dotované tratě že?
Netuším. Ale v RegioJetu ČR má naprosto volné pole působnosti co se týče jízdních řádů, návaznosti na autobusy Student Agency, nadstandardních služeb ve vlaku, kvality a vybavení vozidel, jízdného, uznávání In-karet a pravidel rezervace. Kdyby jezdil ZDO, musel by v těchto nebo jiných věcech poslouchat objednavatele.
Šafář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.131.62.36
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 13:45:41    Odkaz na tento příspěvek  

Čsad zastávka: A také by za to dostal bohatě zaplaceno. Je pravda že v nedotovaném vlaku si může v rámci možností dělat cokoliv (ale pak se taky nemůže divit že je poněkud v mínusu)
Radeček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.50.213
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 14:55:50    Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo:
Když už se s T.H. nebavíte a jenom jedovatě plivete, zkuste odpovědět mně (případně můžete pověřit některého z mnoha spolupracovníků vašeho portálu):
Co konkrétně z těch lží ve vašem zblitku o Regiojetu na Slovensku "proplulo do statusu veřejné informace"?
A jak je to s těmi dluhy, které má dle vás RJSK za dopravní cestu u ZSSK (sic), i přesto, že ji za něj platí přímo MDVaRR?
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 10-2011
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 15:54:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Diskotéky a rauty na železnici. RegioJet láká nové cestující na pronájem vagonů
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2195
Registrován: 2-2004

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 16:16:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749: pro tu SVOU dráhu jsou ochotni udělat více než kdekdo od RJ

To znáte všechny od RJ, že si tohle troufáte tvrdit?
Chcete získat zajímavou a dobře ohodnocenou práci v železniční dopravě? Naučte se dobře německy!
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 10-2011
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 16:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jančura: Na dotovaných tratích prodělá jen hlupák, který si to neumí spočítat
Výpravčíxy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1193
Registrován: 11-2008
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 18:05:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad jregent: Tento odkaz už tady byl během 14 dnů několikrát. Chce se to jen trochu rozhlédnout .
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2896
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 18:06:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Teda vy toho Radima žerete.
Tupoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.184.19
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 18:28:34    Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo: Jak je to s těmi dluhy RJ za dopravní cestu u ŽSR?
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 2-2009
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 19:41:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Desiro: "pro tu SVOU dráhu"

vidíte ten rozdíl, DRÁHU, nikoli pro pár vlaků! Jinak co se týká znalostí palubního personálu, bohužel právě díky p.Jančury to není to pravé, ale jsou jen sloužící.

Tupoun: Taky by mě to sice zajímalo, ale když už opakujete otázky T.H., možná odpovíte taky za něj na otázku, kterou jsem mu položil už cca před dvěmi měsíci a ono vůbec nic. Žádná odpověď, tož mám za to, že je na tom stejně, jako ten, koho vyzýváte vy.
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 5-2003

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:10:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749 pro tu SVOU dráhu jsou ochotni udělat více než kdekdo od RJ"

To by se ovšem muselo něco zásadního změnit, neboť ještě 21/07/2012 byl vámi doporučovaný postup:
...Z toho plyne, není dobré pospíchat nad rámec povinností.
Dle vás budu nejspíš lempl, ale životní zkušenost mi říká, všeho s mírou a do výše mého platu, snaha se dnes moc neoplácí, bývá po zásluze potrestána."
S4991023
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 9-2003

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tupoun, Radeček: Proč očekáváte, že špinavý, slizký, dysgrafický zloděj a lhář Bevekokot odpoví? Si to prostě vymyslel. Že svůj slavný web si celej dělá sám, je jasné , kde by sehnal tolik stejných dysgrafiků?
Rychlíková laminátka

Pravda, láska a elektrická trakce zvítězí nad lží, nenávistí a trakcí dieselovou.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 2-2009
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:30:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trupák: Pokud jste si všiml, hovořil jsem o jiných přepravcích, ale když chcete, má poznámka se tehdy týkala něčeho jiného,jinak pokud vím, že něco má svůj přínos, něco pro to udělám, pokud vím, že je to zbytečný pokus (na nic), tak se snažit nebudu. V případě JHMD vím, že spousta z těch lidí tam pro tu dráhu opravdu žila, a dělala od úklidu po opravy vše. Což u velké firmy opravdu dnes nejde, díky postupům, které schvaluje někdo jiný a podepisuje se tím, bohužel, negativně na chodu této. Zkuste uhodnout kdo to je. Různé reorganizace a pod., to je to, co brání tomu, co všem na kolejích státního dopravce vyčítáte. Byly doby, kdy se zaměstnanci starali o výzdobu stanic (nikoli jen o nástěnky), a když tam přijdete dnes, tak byste brečel. Vyhnání, dálkově ovládáno, zničeny čekárny, chybějící lavičky, neexistující občerstvení. A to je jen část.
A proč? Snížit cenu? Nebo úplně odsunout mimo zájem obecenstva pro možnost kšeftů s pozemky?
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 5-2003

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:36:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V jedné věci se shodneme:
tak byste brečel
Možná každý z jiné strany, ale příčina je stejná.:-(
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 4-2004

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 21:41:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ČSAD zastávka:
Nejpochybnější prý byla nějaká Student Agency. 8 spojů denně, odjezdy vždy 3:00, 6:00, 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, 23:55 z obou měst.


Ne, měl jsem na mysli zkrachovalý Capital Express. Ty časy jste opsal odkud? Snad ne z hlavy. Jinak v diskuzi z ledna 2006 popisuji první cesty z linky Pha-Ova:
Leden 2006
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2469
Registrován: 12-2003

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 22:05:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

S4991023: tobě pěkně potykám neb jsi dělnická křupka za 15000 brutto. Máš problém s hygienou? Jinak stále si myslím, že vypadám lépe než ty, protože buď jsi ve stejném 4% klubu jako ublížený Hádek, případně chodíte spolu na plovárnu. Když dochází rozum, nastupuje vulgarita. Předpokládám, že ve vedlejších dvou vláknech už tě mají asi plné zuby pinďo..
Bobmaster
Neregistrovaný host
Odeslán z: 37.188.237.166
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 22:06:06    Odkaz na tento příspěvek  

Tak pokud je pravda to, co postoval jregent v příspěvku č. 628, tak mám vcelku jasno. Ano, mohli jsme přepravovat vozíčkáře a rodiny s dětmi ve zvláštních vozech, nebo i restaurační vozy, ale my jsme řekli NE ! Místo toho si můžete na požádání objednat Charter vůz, kde už byla indická kuchyně, nebo dokonce svatba, a rozjet tam solidní mejdlo.

Jako zdroj podníkání je to fakt zajímavé, konec konců proč ne. Na propagační materiály bych nafotil kolekci Radima Jančury s červeným nosem, jak pózuje v Chartech voze, a doplnil slogany typu I CESTOVÁNÍ MŮŽE BÝT ZÁBAVA nebo BOŘÍME MÝTY NA ČESKÉ ŽELEZNICI. Vtipálci tyto slogany jistě rádi upraví na CIRKUS NA KOLEJÍCH.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1835
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 23:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Budulinek4:
Ty časy jste opsal odkud? Snad ne z hlavy.
Ne, tak dobrej nejsem. Zkombinoval jsem dvě informace: happy spoje jezdily ve 3:00 a 21:00 a interval byl celodenně 3 hodiny.

Šafář:
pak se taky nemůže divit že je poněkud v mínusu
Ale otevírá si tím další cesty, myslím ke spolupráci s Deutsche Bahn. Už dnes prodává jejich jízdenky, jezdí expresní autobusovou linku a plánují společné vlaky Praha - Hamburk. Určitě na tom ve finále neprodělá.
Bevelo baví!
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.207.88
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 23:22:01    Odkaz na tento příspěvek  

Když dochází rozum, nastupuje vulgarita.

Tomu se říká ukázkový gól do vlastní brány
Dan38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 23:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čsad: Musím uznat, že Vaše příspěvky mají hlavu a patu a jsou docela nestranné. Na rozdíl od jiných, které rovnou přeskakuji (Bevelo, Slim, Vlada749) díky za ně....
Tupoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.184.19
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 00:25:54    Odkaz na tento příspěvek  

S4991023: Tak třeba lhář a zloděj Jirásek přizná, že si to vycucal z prstu

Jen by mě zajímalo, jestli je fakt takovej d...l nebo to jen hraje? Ale krádeže článků, emailová adresa a hysterické záchvaty v souvislosti s RegioJetem hovoří jednoznačně pro první variantu
Dělnická křupka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.15.220
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 07:55:44    Odkaz na tento příspěvek  

Bevekokot: Ó mistře, jak jste jasnozřivý!
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2470
Registrován: 12-2003

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 08:12:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

TO je zajímavé, kolik se tu ve své vlastní schizoidní poruše osobnosti objevuje tolik anonymních nicků
Ale_úplně_jiný_host
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 9-2011
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 09:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo: Tak už jim poskytněte požadované informace a třeba se ti anonymové přestanou množit.
Glory
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 8-2012

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 13:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo: třeba uživatel hmmm, že
Bevekokot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2012
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 15:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Už jsi spokojen s neanonymním uživatelem, Jirásku?
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2471
Registrován: 12-2003

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 18:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak žblepta Jančůro chce provozovat koncept vlaků s diskotékami a rauty na železnici? Zajímavé. Hlavně že to je stejné Čůro, co tehdy velice hlasitě kritizovalo České dráhy ze jejich "výpravu" do Berlína za Eltonem Johnem, případně první Euro. Tak na ty diskotéky jsem zvědavej, to bude vážně moc krásný. Ale proč ne, hlavně že empatie zase zafachčila - a tak vznikají další nápady žlutého guru pro pobavení plebsu a dělnických křupek
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3231
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 18:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo: je to divný i mně samotnýmu, ale musím se Jančury zastat...tohle je normální byznys, kvůli kterýmu je Jančura na kolejích. Elton John byl za drážní peníze velkej mejdan pod průhlednou záminkou nalákání movité klientely na koleje. Super akce pro účastníky (byl jsem tam), naprosto profesionálně zmáknutá, ale k ničemu. Navíc nezvládli to, že nepozvali odboráře, takže ti je pak hned namázli v médiích...Tehdy s námi cestoval ještě nějakej Ondrůj...Myslím, že jestli se na něco dá použít výrok "z našich daní," bylo to právě tohle...
Tomes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 18:09:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jirásku, onanujete aspoň u psaní svých příspěvků ? Lidská blbost nezná mezí....
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2472
Registrován: 12-2003

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 18:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: ale dle tehdejších informací to dráha vypravila snad za své, tedy ten stejný princip jako dnešní provoz Pendolína nebo EC,IC vlaků.
Tupoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.184.19
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 20:21:05    Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo: Honzo Jirásku, jak je to s těmi poplatky za DC u ŽSR?
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2473
Registrován: 12-2003

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 20:37:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tupon: tak nějak nemám potřebu vám odpovídat, stejně jako dotěrnému a od ČD vyhozenému Hádkovi. Tak to respektujte, a jděte si dodělat domácí úkoly do školy..
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4314
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 20:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Bevelo: Ale mě by to také zajímalo. A představte si, já jsem vyhozený nejenom od ČD, ale i od Viamontu :-)
Glory
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 8-2012

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 20:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo: příspěvků tuny, obvinění miliony, ale něco podložené důkazem ani jednou, proč?
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3233
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 21:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo: nepotkal jsem tam nikoho, kdo by platil, i když nějaká cena jízdenky tam myslím vyhozená byla...sorry, byl to úlet, pro který nelze najít omluvu ani při sebemodŕejším vidění světa.