K-report
 

Archiv diskuse Tykadláci v Plzni do 18. 05. 2012  

Diskuse K-report » Archiv 2012 » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Archiv diskuse Tykadláci v Plzni do 18. 05. 2012 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Strejcekms
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 11-2010

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 11:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trollino_15: Tak já jsem se svojí prací docela spokojen, já to řeknu, ale jako každej nadávám na plat, i když, někdo by za něj (ten můj) ani nevstal z postele.. Trollino, co je to za práci, ten dispečer - konkrétně?
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7470
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 12:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já snad nevěřím vlastním očím. Policie dopadne člověka, kterej je zapletenej bůhví do čeho, v krabici se najde 7 milionů, pod podlahou třicet a tady se dozvím, že to je špatně, že byl Rath dopaden při činu. Čili když se dopadne někdo z pravice, tak je to správné a když se dopadne někdo z levice, tak je to vlastně chyba a boj pravice proti levici?
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3291
Registrován: 4-2005

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 13:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

..taky nevěřím vlastním očím zfetovanej a ožralej lobbista srazí člověka a ujede následně při zatčení muže telefonovat a je následně propuštěn a do teď se mu nic nestane jen pro to že je z pravice zřejmě..

Jestli si myslíš že jsem pro Rátha, tak se pleteš.Všechno neni tak jak se nám to mediích servíruje.Nic se neděje jen tak..Ale je jasné že jsou lidi kteří tomu věří.
AV 15-30
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7472
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 13:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Není Janoušek trestně stíhaný? Ostatně, média tuhle kauzu taky dost silně propírala. Nic není tak, jak nám média servírují, nicméně kauza ohledně milionů zcela určitě není vymyšlená. Nevěřím tomu, že si Nečas vzpomněl, že jim klesaj preference, tak potřebuje potopit ČSSD, ale tomu, že je vidět, že naše politická garnitura je prohnilá skrz nasrkz a je jedno, jestli to jsou modří, oranžoví, rudí, zelení, fialoví...
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
pokus
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.221.114
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 13:35:13    Odkaz na tento příspěvek  

Nedá mi, musím zde dát úvahu k domu kultury: Řadu let se na něj nadávalo, původní majitel - odboráři jej prodal komerční firmě a teď po něm všichni pláčí. Uznávám, že je škoda kulturního zařízení v něm obsaženého, ale co asi tak magistrát má nyní dělat? Pozemek mu nepatří, v případě překazení investice mu hrozí žaloba a pokud i změní územní plán, tak co? Myslíte, že Amádeus tam postaví nový kulturák nebo alespoň park? Těžko, pozemek srovná buldozerem, možná oplotí a dalších X let tam poroste plevel. Magistrát nemůže stavět na cizím pozemku, krom toho, kde by na to teď vzal.
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1483
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 13:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Martinmarilynmanson: Přesně tak. Malý Čecháček si vždycky najde důvod proč nadávat. Takže kdybychom Ratha nechytli, tak je to špatně, ale když ho chytneme, tak je to taky špatně, protože jsme měli vlastně chytnout někoho úplně jiného.
Zkrátka důvod k nadávání si vždycky najdeme.
Ad 6120: Ano, policie se na místě Janouškovy nehody chovala nestandardně, to je pravda, ale proč zase kategorické soudy, že se mu nic nestane a že není zavřený.
Za prvé. Policie nezavírá. Policie může pachatele zadržet, umístit do cely předběžného zadržení a ve stanovené lhůtě požádat soud o rozhodnutí o vzetí do vazby.
O vazbě se rozhoduje z mnoha důvodů (pokračování v trestné činnosti, riziko ovlivňování svědků, možnost útěku atd.)
A že se mu "do teď" nic nestalo? Tak snad probíhá vyšetřování a pak bude případně následovat soud. Není to tak, že ráno někdo někoho srazí autem a večer už musí bručet na Borech.
PS: o médiích něco vím, neboť se v tomto oboru pohybuji velmi dlouho, tak bych je tak jednoduše nesoudil.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4046
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 14:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ono hlavně Janoušek má kolem sebe dlouhé vyšetřování, kdežto u Ratha to probíhalo nejdříve půlročním sledováním a pak chycením při činu...tady není co řešit.

Dále nesouhlasím s tím, že se jde jen po malých rybách...jen ty malé ryby jsou dost blbé a dají se chytit.

Dále nesouhlasím s tím, že by někomu šlápl na kuří oko. Ten šlapal na kuří oko kde komu celou dobu, co je v politice, to je jedna věc. A jelikož je to politik a má imunitu, byla jediná možnost, jak imunitu obejít, chytnout ho při činu. Kdyby bral úplatky o měsíc dříve, chytli by ho o měsíc dříve.

A jelikož ODS klesají preference soustavně několik let a ani poslední volby nevyhrála, je představa potopení Ratha za účelem snížení preferencí ČSSD vyloženě fantasmagorická.

Sakra uvažujte trochu, začínáte být paranoidní

Strejcekms: Dispečer dohlíží na příjem zboží, evidenci zboží v počítači, kontrolu evidence palet, zpracování použitých obalů. Práce tuším od 8-16, plat kolem 14 čistého.
Vlastně primitivní práce, kde je potřeba, aby k ní dotyčný nepřistupoval stylem "mi to nikdo neřekl" a byl trochu samostatný.
MHD je pro lidi ! ! !
Škoda 27Tr Solaris...perla Plzně
ICQ: 260 116 510
Strejcekms
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 808
Registrován: 11-2010

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 15:19:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trollino_15: Jo super, ve skladu už jsem vlastně dělal, něco podobného, platově to víceméně souhlasí
Philip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 875
Registrován: 11-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 15:29:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pozorně sleduj, jak manipulujou s tvojí hlavou...

Kauza střídá kauzu ...Bárta, Janoušek, Ráth... a další jistě budou následovat, všimněte si jak ty kauzy na sebe navazujou, aby člověk neměl čas se ani rozdejchat...
Spíš než na to jestli je to "pravičák nebo levičák" bych se zaměřil na to kdy už tu bude odvolatelnost politiků, přímá nebo-li polopřímá demokracie.
Pak už by ani ty kterým nějaká kauza prošla v minulosti, nepomohli ty temný síly který je drží nad vodou.
Trollino: na tu paranoiu existuje perfektní film: po přečtení spalte
Ale když nedáš tak všicni kteří nebyli dosud odsouzeni za nějakou kauzu zřejmně pracují pro 666 Illuminaty
SWISSTROLLEY - kvalitní ekologická doprava
HESS musíš se s ním svést
Dovolujeme pokroku aby diktoval našemu jednání...
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7473
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 16:35:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo a jak si tu primou demokracii predstavujete? Moc by me to zajimalo.
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1484
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 18:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Martinmarilynmanson: To by mi taky zajímalo. Jak si vášniví propagátoři přímé demokracie představují že by to fungovalo. Jak by se např. přijímal zákon o státním rozpočtu.
Jestli by se třeba sešla parta lidí v hospodě u piva a ti by pak navrhovali jednotlivé kapitoly, řešili příjmy a výdaje atd. A lidé by se pak k tomu vyjadřovali. Zdravotní sestry by chtěli přidat a nezajímalo by je, že chtějí přidat i policisté a hasiči. A všichni dohromady by pak chtěli snížit daně, případně je zrušit úplně
Odvolatelnost politiků? Že by se jako každý týden dělalo referendum, když v novinách vyjde fotka že ten který poslanec usnul v parlamentu, o tom, že se má odvolat.
Kdo by ty referenda vyhlašoval a hlavně, kdo by je financoval.
A kolik lidí by pak k těm hlasováním chodilo, když by byly každý týden?
Ad Trollino 15: Přesně tak. Navíc, pokud by ODS chtěl opravdu Ratha odstřelit, tak by si to načasovali určitě blíže termínu krajských voleb a navíc by zlikvidovali určitě populárnějšího politika, než minimálně kontroverzního Ratha.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3574
Registrován: 9-2005

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 19:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nedá mi, musím zde dát úvahu k domu kultury: Uznávám, že je škoda kulturního zařízení v něm obsaženého, ale co asi tak magistrát má nyní dělat? Pozemek mu nepatří, v případě překazení investice mu hrozí žaloba a pokud i změní územní plán, tak co? Myslíte, že Amádeus tam postaví nový kulturák nebo alespoň park? Těžko, pozemek srovná buldozerem, možná oplotí a dalších X let tam poroste plevel. Magistrát nemůže stavět na cizím pozemku, krom toho, kde by na to teď vzal.

Magistrát především prošustroval možnost pro dané území zpracovat vhodnější územní plán a regulační podmínky. Žaloba sice magistrátu teoreticky hrozí, ale jak jsem psal výše, podle názoru několika právníků by zřejmě neměla šanci na úspěch. Údajně k podobnému případu existuje dokonce precedentní rozhodnutí Ústavního soudu. Pokud by kauza skončila tím, že by Amadeus nechal po Domu kultury holou pláň, tak to není konec světa. Ty pozemky jsou natolik lukrativní, že by po schválení skutečně solidně připravených regulačních podmínek pro prostor mezi nádražím a řekou (což i město přiznává, že zanedbalo), by dlouho osiřelé nezůstaly. Zcela pustinou by zřejmě také nemusel být. I soukromý majitel má za povinnost pozemek udržovat tak, aby neobtěžoval okolí svým technickým stavem. Nakonec i ve městě jsou dodnes místa, která jsou/byla dlouhodobě nezastavěná. Např. bývalé kasárna na Borech, Slovanech a nebo třeba místo po bývalém domu U Zvonu. Osázeno technickou zelení, stále čeká na využití. A nikomu to zvlášť nevadí...

P.S.: Bodova s butiky (je jich v centru Plzně málo), kancelářemi (že jich je nedostatek...), dvoupatrovým parkovištěm atd. o velikosti téměř našeho náměstí Republiky, nemá v tom prostoru co dělat...
Bezdružická lokálka
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7475
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 19:40:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlastimil l: Přesně tak. Ona samotné demokracie (vláda lidu) je jen pouhý ideál, kterému se můžeme maximálně přiblížit, nikdy ho nedosáhneme. Ideální komunistické společnosti lidé taky nikdy nedosáhnou. A přímá demokracie? Ha ha. Strašně se mi líbí, jak všichni odkazujou na Švýcarsko, že tam funguje kantonální systém vlády a že opravdu funguje. No jo, jenže tenhle systém se tam vyvíjí od 13. století. Když se prezidentský systém vlády snažily země přejmout z USA do Jižní Ameriky, dopadlo to špatně. Stejné je to s Afrikou. Země tam naroubovaly systém, který tam neměl tradici, žádnou oporu a jak to dopadlo? Zle. Strašně se mi líbí, jak každej vykřikuje do světa, že chce mít v ČR opravdovou demokracii, ale nemá páru, o co jde. Od roku 38 do roku 89 tu byl neustále nějaký totalitní, či pre-totalitní systém. To změní mentalitu lidí na dlouhou dobu. Proto se nedivím tomu, když spousta lidí volá po návratu komunistů. Protože tehdy stát se o lidi co nejvíc staral a lidi byli pohodlní. A je to dodnes. Lidi by chtěli, aby jim stát utřel prdýlku na záchodě a umyl ručičky. Jen by mě zajímalo, co by ti lidi dělali, kdyby (když už chtějí návrat totality) sem místo levicové totality přišla totalita pravicová alá Pinochet?
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 21:42:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad 6120:
Jestli si myslíš že jsem pro Rátha, tak se pleteš.Všechno neni tak jak se nám to mediích servíruje.Nic se neděje jen tak..Ale je jasné že jsou lidi kteří tomu věří.

Musím před tebou smeknout, jediný ty jsi pravděpodobně uhodnul, jak to bylo, pan novinář V_L zklamal, jen osel ( a že jich tady je :-))) ) může věřit tomu, co nám servírují česká média.

ad T 15:
A jelikož ODS klesají preference soustavně několik let a ani poslední volby nevyhrála, je představa potopení Ratha za účelem snížení preferencí ČSSD vyloženě fantasmagorická.

Sakra uvažujte trochu, začínáte být paranoidní


jenomže, oslíku malej, tak to asi je :-)))))))))))))

co kauza promopro, diag human, pandury, padáky a jiné, co se vyšetřilo? HOVNO! A budeš věřit tomu, že si Rath vzal 7 mega do škatule , když škárka nedávno za 100 litrů dostal 3 roky natvrdo

ad mmm:
A je to dodnes. Lidi by chtěli, aby jim stát utřel prdýlku na záchodě a umyl ručičky. Jen by mě zajímalo, co by ti lidi dělali, kdyby (když už chtějí návrat totality) sem místo levicové totality přišla totalita pravicová alá Pinochet

jsi osel největšího kalibru, co má hovno životní zkušenosti. oni ti lidé chtějí jen slušně žít, v klidu pracovat a mít nějakou jistotu, třeba, ty osle, celej život platím daně, chci přiměřený důchod, budu si spořit na důchod do fondu, tak chci se dožít výplaty a ne, aby mi to někdo vytuneloval, celkově vzato, jsi kus
MMM a rebel, to sedí

ad V_L:

A že se mu "do teď" nic nestalo? Tak snad probíhá vyšetřování a pak bude případně následovat soud. Není to tak, že ráno někdo někoho srazí autem a večer už musí bručet na Borech.
PS: o médiích něco vím, neboť se v tomto oboru pohybuji velmi dlouho, tak bych je tak jednoduše nesoudil.


takže tě vyzvu a dám návrh:
až se kauza uzavře a janouch půjde sedět, platím tě večeři+ co vypiješ. pokud dostane podmínku, platíš ty, bereš????
tvl, ty mě povídej, že ten pražský xindl půjde sedět až janoušek bude sedět, já budu mít modro oranžovou stolici

a noviny v čr to je pěknej xindl, snad krom hospodářskejch novin a časopisu refley, týden a E 15, ale ty znáš asi jen plzešký drbník, že,ano.

(Příspěvek byl editován uživatelem libor hh.)
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4047
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vyšetřilo se hovno mimo jiné proto, že nikdo nebyl chycen při činu. A zpětně už se špatně něco dokazuje.
Zkusím to ještě jinak...kdyby měla ODS něco takového v rukávu, použila by to buď ještě před předchozími volbami (kde měla jinak jisté, že nevyhraje), nebo by počkala blíže dalším volbám, protože do podzimu se na Ratha dávno zapomene a navíc by tím riskovala, že do podzimu najde ČSSD něco na ni (což se může stát, známe ODS). A na konec: Preference by posílilo odstřelení nějakého politika rozumného a ne člověka, kterého stejně nikdo neměl rád, včetně lidí z vlastní strany.

Takže mi místo oslíka můžeš vysvětlit, z čeho vycházíš ty, že máš tento názor.
Jakou to má souvislost se Škárkou nechápu...

A vůbec...každá taková kauza, kor takto úspěšná, je pozitivní bez ohledu na to, kdo ji spustil. Čím víc korupčníků bude v lochu, tím lépe. A je jedno, jakou mají barvu.
MHD je pro lidi ! ! !
Škoda 27Tr Solaris...perla Plzně
ICQ: 260 116 510
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4825
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Libor_hh: jen osel ( a že jich tady je :-))) ) může věřit tomu, co nám servírují česká média.
(...)
co kauza promopro, diag human, pandury, padáky a jiné


Všechno jsou to kauzy, které nám naservírovala česká média. Jednou by jim věřil jen osel a jednou jsou pro nás jasným důkazem rozkrádání? A podle čeho se to rozlišuje? Jestli se jedná o průšvih pravicových nebo levicových politiků?
RegioMap Plzeňského kraje
SPZ - Sdružení přátel značek
Západočeská univerzita v Plzni
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1662
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad T 15:

Takže mi místo oslíka můžeš vysvětlit, z čeho vycházíš ty, že máš tento názor.

REALITA dneění doby a zdravej selskej rozum

poslechni si občas BBC v češtině, 98,6 FM
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7476
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:21:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

oni ti lidé chtějí jen slušně žít, v klidu pracovat a mít nějakou jistotu, třeba, ty osle, celej život platím daně, chci přiměřený důchod, budu si spořit na důchod do fondu, tak chci se dožít výplaty a ne, aby mi to někdo vytuneloval
A popírám to snad? Pochybuju, že tu někdo chce žít v nebezpečí. Řek jsem snad něco o tom, že bych chtěl, aby se tady tunelovalo? Ne! Na důchod si spořím už teď,a vím, kurva, že ty prachy mi může vytunelovat pravice, levice, A je úplně jedno, jaký tu bude zřízení. A jako volič budu volit tu stranu, od který budu čekat to nejmenší zlo a doufat.
Co se týče návratu komunismu, tak už mi hodně lidí řeklo, že by ho chtělo právě proto, že všichni měli práci, stát se o lidi staral, v televizi nebyly vraždy a stromy byly zelené
Možná jsem osel, ale osel, kterej nemá rád, když na něj někdo syčí ptákoviny
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1663
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pane Martine_l:
nechte si ten váš teplovodní biologický ústav pro sebe.
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1664
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:24:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad MMM:
Co se týče návratu komunismu, tak už mi hodně lidí řeklo, že by ho chtělo právě proto, že všichni měli práci, stát se o lidi staral, v televizi nebyly vraždy a stromy byly zelené

vypláchlá prázdná makovice, utři si mléko na bradě a nedráždi hada bosou nohou
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7477
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:27:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Libor hh: Doporučuji přečíst knihu Proč tak snadno? od Iva Možného (Praha: Slon; 2009) a rádoby zde urážet ostatní místo argumentů
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1665
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ono už mít v profilu něco tak ohavného a odporného duševně vyšinutého jako MMM hovoří samo za sebe

magor MMM


Jejich název demonstruje prolínání dobra a zla. Kombinují jména hollywoodských celebrit a masových vrahů.

to je úroveň



v televizi nebyly vraždy


pravděpodobně se v tvém idolu vidíš a pomyšlení na vraždu tě dělá dobře? Tak to by se asi mělo hlásit

(Příspěvek byl editován uživatelem libor hh.)
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4826
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MMM: rádoby zde urážet ostatní místo argumentů

Kde končí myšlenky a argumenty, nastupují pokusy o zesměšnění a urážky bez obsahu. Za osm let pohybu na tomto fóru jsem si už zvykl, že o někoho nelze očekávat přiměřené chování. Nesouhlasit se dá slušně, nicméně čtenář si jistě udělá obrázek sám.

Mimochodem, když už se tu objevují ty oblíbené spiklenecké teorie, tak ještě nikdo nezmínil to, že zbavit se pana Ratha má silný zájem i samotná ČSSD, protože podstatná část té strany (a voličské základny) ho měla už mírně řečeno dost.

Já se přikláním k názoru, že jedna z mravních kreatur české politiky to zkrátka s opojením mocí přehnala a policie si zaslouží uznání za jednu z dobře provedených akcí. A jak poznamenal jeden můj oblíbený pan ministr: Stýskat po panu hejtmanovi se mi určitě nebude.
RegioMap Plzeňského kraje
SPZ - Sdružení přátel značek
Západočeská univerzita v Plzni
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7478
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:43:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

1) Neznám nikoho známého pod pseudonynem MMM
2) Marilyn Manson (MM) je možná kontroverzní osoba, co se týče oblékání, nicméně - je vysoce inteligentní, jeho názory podporují nekonformitu, je proti konzumní společnosti, nepodporuje války, bojuje za práva menšin, byl proti Bushovi a současné americké společnosti. Je to snad zločin, že je někdo nekonformní a jde proti proudu? Podle vás evidentně ano. Evidentně Marilyna Mansona neznáte, tak ho prosím nesuďte. Pokud se vám jeho písničky nelíbí, nepište o něm. Pak ukazujete, že píšete o někom, koho vůbec neznáte a nemáte o něm páru. Čili ohavný, odporně vyšinutý je tu evidentně někdo jiný než Marilyn Manson.
P.S. A soudit někoho, jen proto, jakou poslouchá hudbu, je na inteligentním stupni dítěte základní školy...
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1666
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Martin_l:
Kde končí myšlenky a argumenty, nastupují pokusy o zesměšnění a urážky bez obsahu. Za osm let pohybu na tomto fóru jsem si už zvykl, že o někoho nelze očekávat přiměřené chování. Nesouhlasit se dá slušně, nicméně čtenář si jistě udělá obrázek sám.

Váš biologický ústav je dobře zapamatovatelný a bude odměněn, já nezapomínám.
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1667
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

no, normální asi MM nebude, našel jsem si jeho texty a to je síla, evidentně je neustále pod vlivem drog asi jako VY
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7479
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pomyšlení na vraždu tě dělá dobře?
Nevím, při čem si děláte dobře vy, evidentně stačí zavzpomínat na staré časy. Já se na televizi nedívám, Manson nikoho nikdy nezabil, takže smůla, trochu vedle.

Jejich název demonstruje prolínání dobra a zla. Kombinují jména hollywoodských celebrit a masových vrahů.
Vycházejte, prosím, laskavě z lepších zdrojů než je wikipedie. Odkaz na Ch. Mansona a Marilyn Monroe odkazuje na fakt, že svět není jen dobrý a špatný, ale že je dobrý a špatný zároveň.
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7480
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

našel jsem si jeho texty a to je síla, evidentně je neustále pod vlivem drog asi jako VY
Kolik znáte rockových textů, prosím? Texty MM jsou krásné, úžasné a mají nějaký význam.

Apropo, když vám řeknu, že vyznávám satanismus? Co si představíte? Že obětuju panny, chodím o půlnoci na hřbitov, řežu se do krve a tu pak stříkám na mrtvý zvířata? Úplně vedle. Satanismus hlásí uctívání sebe samého. Ale to se na wikipedii člověk nejspíš nedozví a z televize také ne.

Edit: Mimochodem, dále poslouchám Ondřeje Havelku a Melody Makers, Tomáše Kluse, Mettalicu, AC/DC, Green Day, Evanescence, Voskovce, Wericha a J. Ježka, OPSO, Mandrage... vážně jsem tak špatný?

(Příspěvek byl editován uživatelem martinmarilynmanson.)
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4827
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Libor_hh: bude odměněn, já nezapomínám.

Málem bych zapomněl. Takže ta věta by měla znít takto:
Kde končí myšlenky a argumenty, nastupují pokusy o zesměšnění, urážky bez obsahu, výhružky a zastrašování.
RegioMap Plzeňského kraje
SPZ - Sdružení přátel značek
Západočeská univerzita v Plzni
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1668
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Martin_l:
znovu tě opakuji,že ten biologický ústav - tvoje práce - jsem nezapoměl, následky poneseš sám.

(Příspěvek byl editován uživatelem libor hh.)

ad MMM:
Apropo, když vám řeknu, že vyznávám satanismus? Co si představíte? Že obětuju panny, chodím o půlnoci na hřbitov, řežu se do krve a tu pak stříkám na mrtvý zvířata? Úplně vedle. Satanismus hlásí uctívání sebe samého. Ale to se na wikipedii člověk nejspíš nedozví a z televize také ne.

tak to tě docela lituji, na světě jsou i příjemější věci

takže satan MMM

(Příspěvek byl editován uživatelem libor hh.)
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7481
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 23:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ne, jen jsem chtěl ukázat, že to, co se člověk dozví z internetu a médií nemusí být nutně pravda. V co věřím zde nenapíšu, protože netuším, jestli to je pravicově nebo levicově zaměřený a další hádku zde řešit nepotřebuji, notabene s někým, kdo vypíchne ze sdělení cosi a pak na to zareaguje...
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1669
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 23:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ne, jen jsem chtěl ukázat, že to, co se člověk dozví z internetu a médií nemusí být nutně pravda.

ne, jen poukazuji, že přezdívka MM je něco jako ten vyšinutý pán Hitler, je to zhmotněné zlo na zemi.
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7482
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 23:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jen poukazuji, že přezdívka MM je něco jako ten vyšinutý pán Hitler, je to zhmotněné zlo na zemi.
death to the
ladies first, then the gentlemen
all sorts of tax-free-face-lift-abortions-nervous-breakdance
satanic girls gone wild,
truly fucking suicidal

first you try to fuck it
then you try to eat it
if it hasn't learned your name,
you better kill it before they see it
its arma-goddamn-motherfuckin-geddon
fuck
eat, kill
now do it again
- jen abychom to nějak zakončili (část textu z písničky Arma-goddamn-motherfuckin-geddon). Mimochodem, co AC/DC a další kapely (viz výše)?
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1670
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 23:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MM je zhmotněné zlo na zemi.
ano, tento text je opravdu vysoce Ynteligentní, to musím uznat. Jinak já rád pepíčka zímu z nostostalgie
a přeji dobrou noc.
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7483
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 23:30:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

blues pro tebe - skvělá písnička, Zíma válí. Ale Manson je taky fajn, je to prostě něco jiného. Ostatně, kdyby nebyl dobrej, tak není světovou hvězdou. Zlo zemi jsou spíš ti, kteří tu kradou, vraždí, podvádí a nechají se při tom chytit se sedmi miliony korun :-) dobrou noc!
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Reichenberger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7161
Registrován: 10-2004

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 23:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tohle už je opravdu silně mimo téma, ale v plzeňské diskuzi je to asi přeci jen fuk. Aspoň je vidět, že se tu lidi zajímají o všechno :-) Jednu reakci si neodpustím, protože mě to tu začíná poněkud zarážet:

Libor_hh: Není tohle už trochu přehnané vyvolávání konfliktů? :-) Poslouchám ještě mnohem, mnohem šílenější věci, než kolega MMM a taky jsme spolu nikdy problém neměli, nebo ano? Alespoň já si Tě vysoce vážím a tohle hudební puritánství, či jak to nazvat, mě právě u Tebe poněkud zaráží.
Jediný bod, kde s MMM nesouhlasím, je tvrzení "Ostatně, kdyby nebyl dobrej, tak není světovou hvězdou." - sláva dnes na kvalitách nezáleží téměř vůbec. Je to jen umění se prodat.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9815
Registrován: 8-2002

Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 08:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

válíte, panstvo. člověk se sem tři dny nemá čas podívat a hned je tu hafo (zajímavých?) příspěvků
tudíž o víkendu mám co dělat, přečtu si kulturně-politickou vložku v plzeňských tykadlákách :-)

btw znáte tu historku o jednom pánovi na návštěvě?
"to je ale dobré víno, zabalte mi prosím sedmičku."
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
James_bond
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 1-2009

Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 11:44:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud je Rath vinný (zatím je obžalovaný, o vině může rozhodnout jedině soud), tak ať sedí. Pokud ne, tak ať se do své funkce vrátí. Vinen je ale Janoušek, jehož opilecké blekotání viděla ve zprávách většina republiky. Jsou na světě státy, kde 2 promile alkoholu stačí k base i bez bouračky, natož se zraněním, a najížděním do poškozené.
O tom, že Vondra přímo ovlivňoval promopro a ostatní do toho nesměli mluvit, mluvilo více lidí. Přesto nebyl obviněn.
Podobný Rathovi je případ jihočeského kmotra ODS (Pavel Dlouhý nebo jak se jmenuje?), jehož manželce mj. od Rybářství Třeboň na účtu přistálo 45 milionů. Přitom paní nepracuje a je v domácnosti, tak jak mohla vydělat 45 mega? Sice je v dozorčí radě, ale takové rady se obvykle sejdou párkrát do roka na několik hodin, pochybuji že za to mohla brát 45 mega. A za takovou "námahu" bere víc než jiní za život, kteří pracují v nepřetržitých provozech.
V časopisu Týden psali o majiteli kaznějovského Bestu, je v představenstvu, a tam ta funkce je neplacená.

(Příspěvek byl editován uživatelem James Bond.)
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1671
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 15:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

amen.

tohle mi přistálo v mejlu.

odkaz na vodu

(Příspěvek byl editován uživatelem libor hh.)
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9817
Registrován: 8-2002

Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 17:46:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

libor:
a cos čekal? jednoznačnou odpověď ANO/NE?

několik podobných schůzí už jsem v pozici diváka absolvoval. a závěr je jedinej - čím víc zastupitelů/orgánů/činitelů, tím větší komedie.

nikdo nikdy veřejně na plnou hubu neřekne, že je to úplně v hajzlu, dycky se to musí nějak líbivě zabalit a opentlit tunou zbytečných mlživých plků.

<lehce_zbytečná_lokální_vsuvka>
mimojiné - pan doubraveckej starosta Chalupný nás zve na pondělí 30.05. od 18 h do sálu ÚMO4 na pokračování přípravy investiční akce revitalizace vnitrobloku Partyzánská a Jitřní v rozsahu od Sousedský po Masarykovku. součástí čehož je i zjednosměrnění části Partyzánský a tím pádem i vybudování nový křižovatky s Masarykovkou mezi Pietasem a křižovatkou u doubravecký pošty 12.

už ta první tuším březnová schůzka byla velice zajímací, teď si obvod a pan projektant Nedvěd připravili vylepšení projektu a jeho rozšíření o nový zájmový území, protože se zvedla masivní vlna kritiky, hrozí, že v důsledku provedený rekonstrukce nebudem mít kde parkovat.

pro místní je to dost důležitý, proto přijďte všichni. zájemci odjinud s vlastním nápadem jak ty plochy řešit jsou též vítáni.
</lehce_zbytečná_lokální_vsuvka>

a čím složitější problém, tím víc faktorů ve hře a ke každýmu prdu se musí dotyčnej orgán vyjádřit. problém peníze, problémy technický, omezení normama, každej takovej případ je zajímavej. odpovědnost je rozmělněná mezi často i desítky subjektů a každej si hraje na svým písku, nikde není žádnej fírer s pravomocí bouchnout do stolu a říct bude to takhle a takhle. takže když se něco podělá, vlastně nikdo za nic nemůže a ukázat prstem na jednoho, dva, tři (hlavní) viníky prostě NELZE.

je to dneska divnej svět a už vidím, jak nám martin_l nebo m_k začnou vysvětlovat, že to jinak dělat nejde a skončí dotazem JAK bysme to teda chtěli pořešit jinak...
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Slušný_cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 18:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

http://www.youtube.com/watch?v=PQL5L0rFNz4 Rybičky 48 jsou ještě lepší než nějakej Manson

Jinak jsem zvědav, kolik dní bude pokračovat ta každodenní Ráthomasáž médií. A ať se nevymlouvají, když to šlo u Dráta, tak by to šlo i u Vondry, Drobila, a co Milan kindl z práv, ten je taky za vodou, atd., ale tam holt policie zasáhnout NESMÍ nebo co ...

(Příspěvek byl editován uživatelem Slušný_cestující.)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3576
Registrován: 9-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 18:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

JAK bysme to teda chtěli pořešit jinak...

Tak povídej....Resp. pojď nám to ukázat, to tě hecuji už léta...
Bezdružická lokálka
ťululum na ptáky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.163.152.240
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 20:33:45    Odkaz na tento příspěvek  

Pavel2: Vstup do SPVD, ochraná ruka skvělýho spolku tě spasí!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 20:54:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ťululum na ptáky:
ale no tak

zase to bude na mě
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
ťululum na ptáky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.163.152.240
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 21:03:28    Odkaz na tento příspěvek  

Libor: ještě řekni, že nemám pravdu
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14695
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 10:50:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Papírové jednodenní jízdenky

Článek 2, odstavce 3 a 6.
Jízda načerno je nedůstojná chování občana socialistické společnosti!
Cestující bez platné jízdenky bude kromě přirážky 100,- Kčs oznámen škole, učilišti, zaměstnavateli nebo MNV v bydlišti. Totožnost se ověřuje na náklady cestujícího na oddělení VB.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3577
Registrován: 9-2005

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 16:14:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na stole mi leží poslední návrh změn pojmenování zastávek MHD v Plzni. Mám na vás dotaz ohledně metodiky pojmenování zastávek u uzlů Gera a Družba. Nakolik je dnes známé původní historické označení těchto míst? Pokud vím, Gera je mezi omladinou spíše známa jako Aréna, Družby zase jako u učiliště. Např. v dokumentu navrhované pojmenování Úřad Lochotín (místo U Gery) není moc přesné (když už tak Městský úřad Lochotín) a málokdo cizí se podle něj orientuje (a taky často neshání místní obvodní úřad). Navíc nikde není v názvu zastávek uvedena velmi důležitá a v blízkosti zastávek hustě zastavěná alej Svobody i když by jména zastávek měla respektovat blízké důležité příčné ulice. Co vy na tento problém?
Zastávky v rámci jednoho uzlu (křižovatky) by se měly pokud možno jmenovat jednotně. A podle mého názoru by pojmenování mělo být především návodem pro přespolní, než vyhovovat místním. Ti většinou ví, kde chtějí vystoupit bez ohledu jak se zastávka jmenuje. Dědeček tak dodnes jede na Stalinku, tatík k Mrakodrapu a vnouče k „mekáči“.

(Příspěvek byl editován uživatelem M_k.)
Bezdružická lokálka
Kanix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 2-2011

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 16:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na brucny smer centrum ze zadu na bourana 24tr, cislo sem nestih.
Zdeněk_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 5-2009

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 18:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ta 24 Tr na Bručné bylo číslo 512. Nějak se s kamionem neshodli, kdo má přednost.


Trolejbusy v Plzni
Kanix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 2-2011

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 19:13:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zdenek_k: Co ten kamion blbnul? To musela bejt celkem rana, nechtel bych sedet na tech poslednich sedackach :-)
Franta_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 19:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Mk: Sice je dnes zastávka u Gery známá u mladých jako Aréna, ale mám obavy, že dnes už je to snad CALABRIA PALACE club. A že by se zrovna podle toho měla jmenovat zastávka. Už vidím, jak někomu vysvětluji, že k Fakul. nemocnici Lochotín se dostanou tramvají a vystoupí na zastávce Calabria palace. To raději u té Gery, která tam snad stojí od počátku sídliště (asi o něco déle).
Úřad městského obvodu Plzeň 1 (ÚMO Plzeň 1, jak je přesný název)...nevím nevím (v Ostravě mají zastávku ÚMOb jih - Úřad městského obvodu Ostrava jih).
A jak se bude jmenovat zastávka U Družby??? Areál středních škol??? Nebo se to bude jmenovat po Dopravce, či snad "Zdrávce"???
PLZEŇ město kultury 2015 - Cirkus Berousek, Plzeň, Košutka 2012 - 50.000 kč za den stání!!! Aneb někde se ty peníze pro město kultury sehnat musí.

www.kolotoce-cz.webnode.cz
Evžen
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.162
Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 19:31:06    Odkaz na tento příspěvek  

Skoro bych i řekl, že kamion neblbnul, ale že mu tam trolejbusák vjel na poslední chvíli. Mezi trolejbusáky je hodně pitomců, kteří ze zastávky vyjedou bez blinkru a bez rozhlídnutí a někdy i ve chvíli kdy už je auto jedoucí za ním vedle něj.Tenhle případ už se mi stal třikrát, že tam prostě vjel a to už jsem byl pomalu vedle něho. Nebo v jiným případě vyjel bez blinkru. Ono zase až takový právo na výjezd ze zastávky nemají, že si můžou tohle dovolit. Něktěří jsou opravdu debilové.
Kanix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 2-2011

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 20:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Evzen: tak zamozrejme i to je mozny, ale kdyby mu tam z niceho nic vjel tak by spis byl naborenej ve predu nebo na boku...
Slušný_cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 1-2012

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 20:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mk: Třeba já s tím přejmenováváním nesouhlasím, protože si myslím, že to všem přinese jenom zmatek. Místní jsou už zvyklí na zažité, i když neodpovídající názvy. A přespolní si stejně musí nejdřív podle mapy zjistit, kam pojedou a jak se zastávky jmenujou.
K těm názvům - já osobně si nepamatuju, když byla přesně Gera a Družba, ale předpokládám, že to byla nějaká tehdejší nákupní centra, místo kterých je dnes např. zmiňovaná Calabrie. A u Družby se neříká učiliště, to už tam dávno není, ale je tam dopravka a zdrávka. To by se musely školy dohodnout, podle které se bude zastávka jmenovat.
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7487
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 20:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já s tím přejmenováním také nesouhlasím, nicméně už jsem to tu jednou řešil. Ale jako "přespolní" U Gery a U Družby mi nic neříkalo a neříká vlastně doteď
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 811
Registrován: 2-2005

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 20:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

M_k:
U Gery -> Aréna a U Družby -> Učiliště?! to snad ne!! Aréna ta fungovala kdysi dávno v 90. letech a učiliště už tu vážně není. Normálně se používá U Gery a U Družby, opravdu nevím o jiných pojmenováních. Ty názvy jsou prostě vžité! A to u všech generací. Akorát se v tom udělá bordel to za 1) a za druhý na co měnit zažité názvy, když se používají ve všech spektrech generací?! Trochu na hlavu... A také jak již tu zaznělo, má to být děláno pro přespolní... ale tak pokud tu Plzeň neznají, tak jim nic neřekne ani název ulice... když jedeš do města a chceš někudy jet, tak se prostě musíš podívat do mapy, chceš nechceš...

(Příspěvek byl editován uživatelem Plzák.)
přehled provozovaných v Plzni
27
Neregistrovaný host
Odeslán z: 178.77.249.101
Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 21:15:07    Odkaz na tento příspěvek  

Zrovna u Družby / u Gery ví snad skoro každý plzeňák, kde to je.
A učiliště U Družby? Dopraváci a zdrávka by vás hnali...

Zrovna s touhle změnou nesouhlasím. Stejně jako se změnou názvů konečných na Doubravce (ty návrhy co jsem tady četl.. )
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3578
Registrován: 9-2005

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 21:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Akorát se v tom udělá bordel to za 1) a za druhý na co měnit zažité názvy, když se používají ve všech spektrech generací?! Trochu na hlavu...

No on je v tom bordel už dnes, jen se na ty názvy zastávek (BUS, TRAM) podívej. A nejen ze svého pohledu, ale i z pohledu IDOSu apod.
Ale berte tohle téma jako námět na diskuzi, sám si nejsem jistý jak k těmto případům přistupovat. Jestli název Gera a Družba dál držet, nebo se podívat na to dané místo jinak.

P.S.: Co byste řekli přejmenování zastávky Na rampě (jmenuje se tak více než 20 let....) na Bolevecký rybník...??
Bezdružická lokálka
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7488
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 21:20:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Co byste řekli přejmenování zastávky Na rampě (jmenuje se tak více než 20 let....) na Bolevecký rybník...??
Tady říkám, proč ne. Bolevecký rybník řekne víc. Družbu a Geru bych asi nechal, protože u nového pojmenování se zas povedou dohady o názvu.
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Je to REBEL! On chce, aby veřejná doprava sloužila cestujícím! Nevídané. Neslýchané. NEMOŽNÉ!
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 2-2005

Odesláno Pátek, 18. května 2012 - 21:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na rampě -> Bolevecký rybník ... fajn, proč ne. Je to převážně sezonně využívaná zastávka, která opravdu novým názvem vystihuje to, proč používá. To samé třeba Výstaviště, kde by to mohlo být Nákupní centrum Plaza. Ale vlastně třeba ta Družba, Gera, tak se jmenuje ten komplex, který stojí poblíž zastávky, sice už tam není na nich nápis, ale je to pojmenování pro ten komplex, něco jako Plaza. Ale přejmenování třeba i těch Stavebních strojů... To už mě přijde jako nesmysl, protože tam není vlastně podle čeho to pořádně pojmenovat. Interspar? Baumax nebo co to tam je? to asi není zrovna správný místní název...
přehled provozovaných v Plzni