K-report
 

Archiv diskuse Schotousch nový živočišný druh do 11. 08. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Archiv diskuse Schotousch nový živočišný druh do 11. 08. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ck_eram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 22:00:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a pokud jsem se zpětně dozvěděl, že je to ten Cerman

Tomáš to ví od druhého mailu našeho dopisování z roku 2006. Pokud jsi se to dozvěděl až nyní, nemohu s tím nic udělat.
lokomotivy.net
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 22:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To víte, anonymních chytráků, kteří o všem ví, všude byli, od všeho mají klíče a všemu rozumí, jen se při tom schovávají za nic neříkající přezdívky* a hodinové emaily, těch je bohužel plný internet. Takže anonymové mi nikdy dvakrát moc nestáli za nějaký diskutování, nedejbože vést odborné debaty s někým, kdo v komentech jen píše účelovou dehonestující kritiku nejhrubšího zrna. Jak píšu, debilové za to nestojí*.

Že má anonymní kritik nějaké občanské jméno a nedejbože za ním stojí nějaká práce jsem se dozvěděl asi před rokem a půl? A to už nebylo co řešit. Vydali jsme se každý svou cestou a já navázal spolupráci s jinými, méně tajemnými a více otevřenými lidmi. K některým z nich byla cesta klopotnější, ale o to víc jsem rád, že jsme podobný směr našli.

Můj osobní problém je v tom, že si pamatuju, hodně, detaily, různý, obzvláště pokud se nějak týkají mj. mojí osoby. Takže jak jsem už psal vejš, jakkoliv je ta myšlenka Vaší filozofie znamenitá a pod spostu věcí bych se podepsal, prostě v tomhle kontextu je mi to jenom líto.

---
* abych dal úplnosti prostor, jsou anonymní přezdívky, které ovšem svým vystupováním, formou i obsahem, stojí za kontakt a nezřídka dojde k obohacení. Pravda, jsou vzácné, ale to je tak se vším.
---

Nicméně, pane Ck_erame, mějte rovněž na paměti, že Vaše galerie nemá žádnou diskusi, tím méně otevřenou. Takže na jednu stranu chápu Vaše rozčarování nad kritickými komentáři pepy z depa, na druhou stranu vy to pod svýma fotkama nezažíváte, neřeknu že hrajete jinou ligu, ale spíš podle jiných pravidel. U vás se nemluví, nekomentuje, nekritizuje. Na RG jsou komentáře dostupné po registraci a kritizovat tam může kde kdo. Je jen na něm, jak se postaví k budování svojí firmy. Pokud uživatelé i správci RG vystupují kriticky vůči sobě a jiným a v diskusích probírají kvalitativní aspekty snímků, je jen logické že i nově příchozí, nakolik se dá o pepovi z depa říct, že je nově příchozí, když si tam s valnou většinou potykal zočivoči, bude prostě kriticky komentovat. A nemyslím si, že by jeho příslušnost k jiné galerii a jeho funkce a působení tam měla nějak dramatický vliv na to, jakou formou své dojmy z tamních fotek píše, i když je pravda, že jistý web a jistí lidé mohou z velké části za to, co pepa z depa umí a jak to umí podat a prodat. Zkrátka, lidé jsou nějací, od nátury, pokud Vás mohu citovat, tak "to, co umíš, uč lidi, kteří o to stojí." - on sám se naučil hodně a zřejmě má pocit, že někteří tamní o to stojí. Osobně bych ovšem tento názor nesdílel a zřejmě nejsem sám, ale to už je pak jiný příběh.

Mimochdem, když už jste to celé začal reakcí na komentáře pepy z depa na RG a jeho "vtělené skromnosti a osvícení" (jako bych četl kritika před pěti lety, takže zas tolik se nezměnilo ), nakolik pane Ck_erame znáte pepu z depa a osazenstvo RG, abyste mohl soudit vztahy mezi nimi? Kolikrát jste na společné akci seděl s nimi u jednoho stolu večer u piva a probíral focení, vlaky a vůbec? Nechci být pepovým advokátem, myslím že on to potřebuje ze všech nejméně, ale tak se mi zdá, že jak neznáte diskuse ze své galerie, tak tady tuplem nevíte, která bije

(Příspěvek byl editován uživatelem chary.)
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2674
Registrován: 9-2002

Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 23:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Píle, skromnost, obětavost, učenlivost, pracovitost, ohleduplnost, slušnost, nadhled a shovívavost

Muzete mi nekdo tohle pelozit do cestiny ?!

Fakt sranda vlakno, uz dlouho jsem se tak nepobavil. At vam praskonou cocky u streky, kdyz si nahodou vzpomenete na ty vase ....viny tady. Kdo umi, umi, kdo neumi, cumi a este u toho blbe keca.

Nebudu tady opakovat to, co uz napsali jiny, ale doufam, ze mi nikdo nezasere, kdyz napisu, abyste pouzivali hlavu a ne pravitko na mereni toho, co mate mezi nohama. Mozna by prisla vhod v nekterejch pripadech i suplera. Chvilema mam pocit, ze jsem jak v matersky skolce. Zaplatpanbuh, ze nejsem sotous...

Malouskovi a Topicovi akorat poradim, aby si uz konecne nasli nejakou zenskou, idealne nejakou od rany, aby je postavila trochu do late. Obcas to pomaha.

HOWGH !!!
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran...

Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 23:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ck eram: No, mě ani tak nevadila kritika jako její anonymní způsob bez návrhu řešení.
Jak jsem už dneska jednou psal, je dobré vědět něco o tom, když do toho chci kušnit. Ještě lepší je to podšprajcovat něčím z vlastní kuchyně.

S kritikou, pokud je mířena správně a od někoho, kdo ví o čem mluví a je věrohodný, potíže nemívám. Chary by to mohl potvrdit. Měl mě mnohokrát v prádle a dával mi sodu, jak ty fotky mrším. Díky němu jsem se mnohému naučil.

Na RG mám nick již téměř pět let a všichni tamní délesloužící ví téměř od počátku, že jsem to já. Oba provozovatelé RG to vědí od počátku. Klikni si tam na profil autora a uvidíš sám, že tam ani nemáš možnost nic osobního napsat. Žádné jméno, žádný mail. Vzkazy nelze posílat. Tak co chceš řešit za identitu? Nevidím důvod měnit nick, který funguje několik let, navíc na webu, kde se znám osobně s více než polovinou aktivních autorů a který je takovou spíše komorní galerií.
Jinak doufám, že předpokládám správně, že pod nickem Ck eram vystupuješ i na mateřské půdě, tedy lokomotivy.net?
Ck_eram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 23:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Oba ten kontext vidíme jinak. A i cítíme. Tvoje právo mého soudu dle starých zkušeností ti neupírám.

U Tomáše mě zajímala motivace pro způsob jeho vystupování. Odpověděl mi v podstatě tím, že vidí rozdíl mezi vystupováním v prostředí internetu a v osobním styku. S čímž nesouhlasím a rád se o tom pobavím, bez emocí.
lokomotivy.net
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 23:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Agent: No jo, to je těžký. Já se snažím si nějakou holku nabalit už dlouho, ale nějak mi to nejde. Neměl bys nějakou radu jak na to. Když jim řeknu, že mě baví vláčky, tak za chvíli utečou. Přitom jsem už s jednou byl, ale moc se mi to nelíbilo. Teda byl. Jako až do konce myslím. Rozumíš, jo?
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 23:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ck eram: To jsi to pochopil trochu jinak. Nechme si to na jindy a jinam. Tady se to lehce stočí jiným směrem. Podívej se na Agentův komentář.
Ber to třeba jako důkaz, že internet naštěstí zatím není realita.

(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
Ck_eram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 23:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič: vlastní tvorbu jsem tehdy dal k náhledu v prvním mailu.
Neřeším žádnou identitu, psal jsem, že mě překvapují způsoby vašeho vystupování. Jsem přesvědčován, že jste ve skutečnosti príma chlap. Jako černý Petr jsem měl ten pocit i dřív, když jsme prohazovali řádky. A dnes jsem se zeptal, kam se ta skromnost poděla, protože, a lepší soud nabídnout nemůžu, mi to tak přijde.
Přesně tak, můj nick je stejný i na lokomotivy.net. Stejně tak "celý" kritik je k dispozici na ŽP.
lokomotivy.net
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2676
Registrován: 9-2002

Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 23:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jasne, ze rozumim. Tri veci: Hod se do gala, vyprdni se drahu (to je prevence uteku) a hlavne €, aspon nejaky. Nasledne navstivit prostredi, kde se samicky vyskytuji v hojnem poctu (festaky, diskoteky...) Zbytek je na tobe. A nesmis se snazit prilis, jinak to ty zensky prokouknou a skoncis sam stejne jako kdyz jsi prisel. Ja pouzivam taktiky ruzny, somruju zapalovac nebo cigaro, delam do kamosky zensky, kterou chci (to funguje nejlip, pak se karty obrati) nebo jednoduse lahev nejakyho alkace. To se potom ten stud rychle zabiji. Ale me se to keca, kdyz mam ted pomalu co tejden jinou babu.
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran...

Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 09. srpna 2011 - 23:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ck eram: No, asi by bylo lepší dřív než v prvním mailu, nemyslíš? A taky by ti tehdy huba neupadla, kdybys napsal k fotkám (nejenom mým), že se ti to zdá blbý z toho a toho důvodu a co by se s tím dalo dělat. Tak nějak jako to píše třeba pepa z depa na RG a topič v cenzuře na ŽP.
Ale fakt už toho necháme, jdu raději odpovědět Agentovi. To mě zajímá víc.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 00:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Agent: Ty jo dobrý, dík za rady. Já to teda zkusím, Akorát s těma éčkama to bude slabší. Dal jsem minulej měsíc všechny prachy za novej foťák. Alkohol moc pít nemůžu, je mi po něm blbě a zvracím. Taky nekouřím, tak asi nebudu moc somrovat zapalovač. Fesťáky a diskotéky se mi moc nelíbí. Je tam velký hluk, nakouřeno a já nemám hudbu moc rád. Tak jedině přes ty kámošky bych to mohl zkusit. Ale zase kde, když na ty diskotéky nechodím. Ti závidím, že ti to tak s babama jde. Ještě jednou dík. Hele, co kdybych jim naídnul, že je pěkně vyfotím. Třeba i trochu vysvlečený. Myslíš, že by to zabralo? To by možná šlo, fotit trochu umím.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 00:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ck eram: Rád budu pokračovat v debatě a myslím, že si to v klidu vysvětlíme, ale tady to fakt nemá cenu.
Johnson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 00:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Agent: On si nejspíš Topič dělá srandu, takže rady jsou celkem zbytečné, pokud ne, pak je to diagnóza http://www.kalanys.com/web/sotous/pribeh.htm
Shalomek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 01:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No... tak k focení žen, něco o tom vím... zde je desatero rad:
1. I když by se to do kompozice hodilo, nezvyšujeme klonovacím razítkem počet bradavek. Žena má opravdu jen dvě.
2. Pokud má žena na jistých partiích cosi černého, dá se to odstranit žiletkou již na originále, opět není třeba řešit to klonovacím razítkem.
3. Pokud naše estetično nelibě nese, že je žena v jistých místech jako by rozpáraná, nezcelujeme tuto vadu v Photoshopu. Opravdu to tak má být a mnohým je příjemné tato místa zkoumat i bez fotoaparátu.
4. Pokud výsledný efekt vykazuje tzv. flašku, nemusí to být vinou objektivu.
5. Pokud v tomto případě flašku srovnáte, pozor na další osud výsledného snímku. Když napřed ukážete přátelům snímek a pak až předlohu, nečeká vás pochvala.
6. Žena se dá fotit, i když z ní trčí sloup (a nemusí být ani elektrického vedení).
7. Žena se dá fotit pod jakýmkoliv úhlem.
8. Žena se dá fotit i v bráně, ale lepší je to jinde.
9. Pokud žena předčasně opustí focení, znamená to, že již mělo dávno skončit a měl je nahradit průzkum hmatem a dalšími smysly, nikoliv objektivem.
10. Pokud se scéna s předčasném odchodem fotografovaného subjektu opakuje, je třeba navštívit sexuologa.
P.S. Tento příspěvek není adresný, je na odlehčení debaty.
Ostravské_tornádo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 4-2011

Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 01:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Johnson: moc hezký příběh, jen ten konec se mi teda nezdá. Znám dost "šotoušů" nad 60 let a nešťastní rozhodně nejsou, potomky mají a s moderní fotografickou technikou umí celkem dobře. A že by jejich celoživotní práce skončila v konteinéru, o to se také nebojím.
Es499009
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 789
Registrován: 2-2009

Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 08:03:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Shalomek:
Děkuji za prodloužení života.Dnes je venku hnusně,ale po přečtení desatera je den hned krásnější.
NÁCHOĎÁK JAK POLENO
Kubíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 12-2007
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 08:24:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič a Shalomek: ještě že jsem se ke čtení tohoto tématu a vašich příspěvků o ženách dostal až na dně hrnku čaje, jinak mám totálně poprskaný monitor Díky za vtipné zpestření rána a já jdu studovat oběhy brejlovců a světelnost objektivů a přemýšlet, jak sbalit nějakou babu.
Ondra_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1256
Registrován: 4-2010

Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 10:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič v 1. čísle nebyla ani jedna moje řádka ani nikde jinde! My víme že jseš nejlepší tak nám to nedokazuj, ó veliký Topiči. Jdi už píp do píp.
Každý den potkávám při cestě do školy českého reprezentanta, držitele kompletní sbírky medajlí z MS Petra Hubáčka.
Když něco hledáte, tak si to vygooglujte

Tykejte mi a oslovujte mě Ondra_h nebo OH. Dík
Beňa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 11:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Borci, přejmenujte téma na šotouš - nejnižší živočišný druh.
Ale aspoň se tu člověk pobaví:-)
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 11:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ondra h: No vlastně jsi nic nenapsal, protože ses akorát zmohl na to, abys okopíroval text z jiných webových stránek. Ale neopomněl ses pod něj podepsat jako redaktor Ondřej Hladík. Takže to asi byla jediná tři slova, která jsi vyplodil sám. Takže zase tak úplně bez čárky to nebylo. Kdo chce, může se podívat sem.
http://www.ulozto.cz/9075298/01-2011-pdf
Fotky u okopírovaného textu jsou taky tvoje. Ty seš takovej prototyp kindermafiána. Drzej smrad ze základní školy, který má odvahu jen u klávesnice.


(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
Mmalousek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 4-2009
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 11:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kauze Ondra h: Navíc jsem článek musel notně upravit, jinak by to dopadlo ještě hůře. Jestli chcete originál článku, neupravený, stačí říct, mám ho v mejlu.

Ad. Nový TRAINiac: Bude vycházet každé čtvrtletí, je to z důvodu mých nových povinností a zlepšení úpravy a kvality časopisu.

(Příspěvek byl editován uživatelem mmalousek.)
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 12:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mmalousek: Pokud můžeš, pošli mi ho na mail uvedený v mém profilu. Rád se na něj podívám. Předem děkuji.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2679
Registrován: 9-2002

Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 12:54:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ti závidím, že ti to tak s babama jde.

Jsem se musel naucit dalsi jazyk, jinak bych susil hubu. Vyhoda (?) ziti v cizine.

Jinak chlastat nemusis (kup si kolu), kourit taky ne (nekterejm to vadi) a na koupalistich (hlavne ted v lete) bude zenskejch taky dost. Ale to zas potrebujes figuru. Jinak ale muzika patri k veci, s tim nic nenadelas... Sakra, mam ted pocit, ze zaucuju, proto uz dal nebudu poskytovat dalsi manual.

Ale to s tim fotakem neni spatnej napad, jestli si nejakej poridim, tak to taky zkusim.

(Příspěvek byl editován uživatelem agent.)
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran...

Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt.
Kubíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 12-2007
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 13:14:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Agent: Ještě jsi zapomněl vyzdvihnout několik dalších kvalit, které babám imponují, aspoň vzhledem k tomu, že na tebe (údajně) tak letí: natvrdlost, absence smyslu pro humor a ironii, samolibost, nabubřelé ego... A to jsi včera napsal, cituji:
Nebudu tady opakovat to, co uz napsali jiny, ale doufam, ze mi nikdo nezasere, kdyz napisu, abyste pouzivali hlavu a ne pravitko na mereni toho, co mate mezi nohama. Mozna by prisla vhod v nekterejch pripadech i suplera. Chvilema mam pocit, ze jsem jak v matersky skolce.". Tomu říkám jedinečný přírodní úkaz...
P.S. Omlouvám se Topičovi, že mu kazím srandu, ale už jsem se neudržel:-).

(Příspěvek byl editován uživatelem Kubíček.)
Zvídavý_člověk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 1-2011
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 13:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ondro h, stará zásada, platná v politice: Lidem bychom měli přiznat a ukázat vše, co si mohou velmi snadno zjistit i jinde.
Takže popírat tvé autorství velečlánku o 263 nebude úplně nejšťastnější počin...
K tomu balení ženských - šotouš by rovněž neměl zapomenout, že dostavit se na schůzku s příslibem intimních rozkoší* v polomáčeném prádle s 3cm oranžovým výstražným pruhem, není zárukou následného úspěchu.
*) myšleno se ženou, při natáčení videa s netlumenou bertou** to nevadí.
**) myšleno s lokokomotivou, nikoliv Marií Šarapovovou.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 13:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kubíček: Neomlouvej se. Ani jsem nedoufal, že to tak dlouho bude pokračovat.
A stejně musím teď odjet pryč a nemohl bych tak ani řádně vstřebat všechny rady do života.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2682
Registrován: 9-2002

Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 13:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Babam na me tady imponuje neco jinyho - moje blondata palice, prirozena intelegence, schopnost bavit se skoro o cemkoliv a dostatecna kultura projevu. Jestlize zenska o potencialnim partnerovi zjisti, ze ho zajima vic draha, nez ona, pak je logicky, ze bleskem zmizi ulovit si jinyho, kterej ji da to, co sotous nema - pardon, on to vlastne "jen" nepouziva. Vetsinou se to dozvi na bazi neverbalni podvedome komunikace, jejimz nosicem jsou tzv. feromony. Asi poustim do okoli ty spravny. Kdyz nechci, tak se ke me zadna ani nepriblizi. Ale to musim bejt zlitej pod obraz, nebo v situaci, kdy je neco takoveho nezadouci (napriklad na pracovisti,) kde v zajmu dobrych vztahu je prednejsi byt za dobre se vsema. V momente, kdy ohnu jednu zenskou, ty ostatni se mnou prestanou mluvit. A rozhadanej kolektiv je to nejhorsi. Nedavno jsem resil, zda jednu nebo druhou a nakonec bylo z toho trio. A stalo to za to.

Musim rict, ze se tady fakt vyborne bavim.
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran...

Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 13:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Agent: Já bych řekl, že teď se tady baví víc lidí než by sis vůbec pomyslel a zdrojem zábavy není debata o fotkách či šocení. Ještě klika, že máš tu přirozenou inteligenci a schopnost bavit se o čemkoliv. To my prosťáčci od kolejí a bez vzdělání bohužel nedokážeme. Přeji ti hodně úspěchů, pohlavní svěžest, vystříhání se venerologických chorob a trochu méně zahleděnosti do vlastního, jistě luzného zjevu a trochu nadhledu a schopnosti si dělat legraci sám ze sebe. I když to vlastně činíš dostatečně aniž bys však o tom věděl.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2685
Registrován: 9-2002

Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 14:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ja o tom ale vim a proto se taky tak dobre bavim... Muj zjev je mi totalne ukradenej, jediny, o co se staram, je hygiena. A ze se mi nekdo chechta, tim lip, ja se rad taky zasmeju a taky o sobe vim, ze jsem obcas peknej kreten. Tim toto z moji strany utinam. Stejne musim jit pracovat. Nekdo zabiji cas u koleji, nekdo ho travi jinak. Sice na "pracovisti" na koleje vidim, ale delam neco zcela jinyho a (mozna i) zabavnejsiho. Jak pro koho. Ani na ty vlaky nemam cas koukat. Ale to uz je totalne OT.

(Příspěvek byl editován uživatelem agent.)
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran...

Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt.
Shalomek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 14:11:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MIlý kindermafiáne,
nemohl jsme se dočkat lepšího důkazu tvých kvalit, než že ochotně hážeš přes palubu jednoho z těch, kdo byl ochoten se na "tom" podílet. Co kdyby jsi laskavě ctil pořadí a před odesílání mailu topičovi odpověděl na mou, několikrát opakovanou otázku?
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 14:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Shalomek: Možná bys měl vzít v potaz "velkou" míru loajality, kterou Ondra h předvedl ve svých předchozích komentářích. Takové spolupracovníky nejen, že je vhodné hodit přes palubu, ale ještě jim předtím svázat ruce a nohy a podržet jim hlavu pod vodou.
Ostatně, já bych řekl, že Ondra h přes palubu skočil sám.
Shalomek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 14:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič:
To je ovšem taky pravda. Souhlasím.
Ú.Di.Š.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.102.158.110
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 16:16:31    Odkaz na tento příspěvek  

Ano Agente, my to víme. V každém příspěvku zde na K-Reportu dáváš všem najevo, jak máš tunu bab otočených kolem péra. Pardon, kolem prstu.

Ano, každému dle jeho chuti. Ale musíš to v každém příspěvku zdůrazňovat, že si děvkař?
Mmalousek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 4-2009
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 17:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Shalomek: když vidíte něco, co je červené, neznamená, že je to červený hadr.
Arctia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 6-2010

Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 17:49:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na materialu nezalezi. :-)
Utúlien aurë...
Shalomek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 17:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

KIndermafián:
To znamená, když je něco časopis, že to vlastně vůbec není časopis? Ano, to jsi ukázal
Ale, když něco plácneš, tak bys měl vědět proš a co a taky bych čekal, že si to dokážeš odůvodnit. Protože jinak budeš považovaný za kindermafiána, který si myslí, že přišel spasit svět. On, nejlepší "šefredaktor" nejlepšího "toho" na světě, čemuž jsou všichni povinni prokazovat úctu. Ve skutečnosti mladíček bez znalostí železnice, s pomýlenými znalostmi zeměpisu a schopný zplodit "cosi" co časopis nevidělo ani z rychlíku, co z rychlíku, ani z Mn vlaku.
Ale, to vlastně jsi, tedy jsi se přesně takto projevil ve chvílích, kdy jsi se zrovna neloučil "napořád a nafurt" až do dalšího Досвидания
Mmalousek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 4-2009
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 19:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já se tady nepovažuji za nejlepšího šéfredaktora na světě, prvky toho chování naopak vykazujete vy svými světobornými zkušenostmi a publikováním 233 článků a povinností prokazovat úctu. O mých pomýlených znalostech zeměpisu budu polemizovat. Nejsem profesionální geograf, ale maturoval jsem ze zeměpisu na výbornou, a to, že autor článku napsal Brno jako moravskou metropoli je stejné, jako když jste napsal podobný obrat ve článku, na který jsem odkazoval (pro neznalé plný pravopisných chyb) a jedno valašské město jste tam tituloval valašskou metropolí. Praha více méně krajským městem je, protože tam sídlí úřady spojené s krajskou samosprávou.
A život mne vždy učí: Vyhýbej se blbcům obloukem, protože skrze blbce žádná cesta nevede. A to, že jsem se vrátil je snad moje právo na to, abych se bránil proti útokům vedeným z Vaší strany. Tento spor jste založil VY vaším otevřeným dopisem. Já se snažím zdejší atmosféru trochu uklidnit, protože diskutuji s lidmi, kteří se mnou sdílí koníčka - tím je železnice, jenže tady se místo podpory a vzájemné výměny informací člověk dočká jen hádek a šarvátek. A pokud se Vám časopis nelíbí, tak nechápu, proč si jeho stahováním plníte harddisk.

(Příspěvek byl editován uživatelem mmalousek.)
Shalomek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 19:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

KIndermafiáne,
teda ta tvoje skleróza. Psal jsi doslova, že Praha je krajským městem středočeského kraje (ano, opravdu jsi napsal malé s). O tom se polemizovat nedá. to je blábol na entou.
Dále, chceš kritizovat můj pravopis a přitom neumíš číst. Protože teda jestli najdeš v tompříspěvku spojení valašská metropole, obratem před tebou smeknu. Že tam chyby mám, jsem několikrát přiznal a nabídl i vysvětlení, kdo chtěl a dokázal - což pro tebe neplatí - pochopil
Milý kindermafiáne
vysvětlení jak je to s tou konkurencí se od tebe zjevně nedočkám, jen další nesmysly a bláboly.
BOhužel, marně jsem čekal, že i mezi Kindermafiáne může být někdo, kdo je schopen uznat, že přestřelil. Ne není jen nadutí a negramotní mantáci, neschopní jakékoliv sebereflexe.
Ale víš co, nabízím ti jedno, zopakuj mi svá slova, zde tebou napsaná, v rozhovoru z očí do očí. Bereš?
Mmalousek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 4-2009
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 20:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pravda, nebyla tam valašská, ale hanácká metropole, na tom nezáleží, prostě podobné spojení tam je. Ohledně toho malého "s" - myslím, že podobná chyba ve Vašem článku taky byla. To, že Praha není krajským městem jsem uznal za svou chybu, jenže to tady furt někdo rozpitvává. A s tou konkurencí? Myslím, že je to konkurenční boj, protože lidé z jiných časopisů, či serverů s vámi v čele soustavně shazují mé snahy něco nového vytvořit. Já jsem se několikrát omlouval, že přispívám do špatné nálady toho fóra (i když lidé to berou jako zábavu a dělají z toho "sporu" jenom ), to vy zatím ještě za celou dobu nikdy. A vaše nabídka? I když mám kartu IN50, tak se mi nevyplatí za takovým člověkem, jako jste vy cestovat. Já mnohdy nemám čas navštěvovat své přátele, natož vás.

(Příspěvek byl editován uživatelem mmalousek.)
Shalomek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 21:54:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takže milý Kindermafiáne, dovolím si mluvit i za jiné, snad se s mými slovy ztotožní:
1. Eightyfour, Shalomek a další se tvé konkurence nebojí. Jsou členy týmů, který není postaven na nich, ale na stovkách, tisících lidech, kteří ty projekty dotváří a rozhodně to nenazývají časopisem.
2. Jsou to lidé, kteří se velkohubě nezvou šéfredaktorem, ale tvoří v týmu.
3. Jsou to lidé, kteří tomu rozumí nesrovnatelně více než ty.
4. Jsou to lidé kteří nehlásají předem, že se chystají něco vytvořit, ale tvoří a pak to v klidu a bez humbuku předkládají čtenářům, aniž by si vynucovali předem jejich obdivné hýkání.
A to nejdůležitější, kdyby tito lidé byli tak nepřející, že v rámci konkurenčního boje shazují "to", proč potom ti samí lidé s uznáním hledí na magazín webu lokomotivy.net, když ten by měl být pro ně opravdu větší konkurencí, než nějaké kindermafiánské cosi.
Tolik myslím závěrem k celé debatě.
A ještě něco pro tebe za mou osobu.
I když nemám žádnou kartu, klidně bych se třeba do Brna vypravil, protože potkat takového člověka jak jsi ty, to by stálo za to. No, ale tvou zbabělost obhájit své názory jsem ovšem čekal. Jsi další z těch virtuálních hrdinů, kteří za klávesnicí umí hodně ale v reálném životě...
Myslím, že tímto můžu debatu s kindermafiánem ukončit. Příště, než vezmeš mé jméno do úst (nebo do klávesnice) zvaž, jestli si svá slova obhájíš i v reálu.
Mmalousek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 4-2009
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 22:21:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jsem rád, že konečně končí debata s člověkem, který někomu něco vytýká a vytýkané dělá sám. Nejsem zbabělec, ale abych potkal člověka vašeho typu nemusím jet do Brna. Těch za život ještě potkám dost. Jediné, co umíte je urážet do kindermafiánů, přitom se tak, s prominutím, chováte. Já mám ještě šanci z kindermafiánství vyrůst, ale vy už asi ne. Člověk, který je nad věcí a dospělý se nemusí pouštět do takových debat. Budu dělat vše pro to, abych se vyšvihl vzhůru (a dospěl do čísla článku číslo 233 - ale nevykřikoval to). U toho vy být nemusíte. Zbytečně vše hrotíte. Pokud se vám "to" - abych mluvil vaším jazykem nelíbí, tak nestahujte. DĚKUJI - doufám, že to bude poslední tečka při diskuzi se Shalomkem.
Jáchym_a_stroj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 2-2006

Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 22:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad. Nový TRAINiac: Bude vycházet každé čtvrtletí, je to z důvodu mých nových povinností
Doufám, Maloušek, že nejdou dál studovat ?
Jedině že by šli na hentého toho MBA, to by jim sedlo.
Wodě vale!
Shalomek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 22:27:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Přijde kindermafián na internet a říká čau, budu vám velet
Povídá osazenstvo netu: Jo? A co umíš?
Nic, ale umím to skvěle
363084
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 1-2010
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 22:34:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Mmmmmalousek: Lidičky, ten je tak blbej, že to může dotáhnout hodně daleko
Mmalousek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 4-2009
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 22:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nebojte Jáchym, jdou dál studovat Akorát onikání už patří někam 200 let zpátky, ne?

Shalomek: již text toho "vtipu" o autorovi něco vypovídá. Člověk by neřekl, že máte takový smysl pro humor.
363084: Vlastní zkušenosti?

(Příspěvek byl editován uživatelem mmalousek.)
Jáchym_a_stroj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 2-2006

Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 22:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já onikám jen "vybraným" typům lidí.
A udělaj si co nejdřív to MBA*. To jim sedne.

*(Mladej, Blbej, Ambiciózní)
Wodě vale!
Mmalousek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 4-2009
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 22:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jáchyme, já nebudu dělat do byznysu, jenže oni to nechtějí pochopit.

Post scriptum: Jsem rád, že jsem právě u Vás ten vyvolený, komu onikáte. Velice si toho vážím. Ale na šlechtice se opravdu necejtím.

(Příspěvek byl editován uživatelem mmalousek.)
Shalomek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 22:58:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hymnus pěstitele masožravých rostlin
Martin Maloušek


Vracím se dnes a zase,
k jejich dravé kráse.
V zimě s nimi trpím,
v létě zase štěstí kypím.


Když nastane podzimní čas,
vracím se k sárám zase a zas.
Naslouchám zpěvu hmyzím,
jak bojují o život vidím.

Včely, vosy, mouchy, motýli,
ti všichni jsou z nektaru opilí.
Každý den jim ruku pomocnou dám,
z láček je vysypávám.


Obdivuji tvary rostlin dosti,
jako by to byly ženy z masa a kostí.
Krůpějě věčné rosy rosnatek,
měchýřky bublinatek,
čepele mucholapek.

Starám se o ně s láskou a chutí,
každý den na ně se podívat mne to nutí.
Už aby bylo jaro, slunné léto,
ať už dá Slunce zimě veto.

Jen uvidím masožravky venku sedět,
nezbývá mi nic, než vědět,
že jejich život závisí na mé péči,
až budu smutný, vím, co mi svědčí.

Den s masožravou rostlinou,
co nevyměnil bych za jinou.

Ty jo.... von to dělá s kytkama
Shalomek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 23:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ač se budí každým ránem
zůstává kindermafiánem
však snáší to skvěle
neb mu chybí rozum v těle

Vzhledem k tomu nerozumu
měl vzít tehdy táta gumu
byl by klid ve světě vlaků
bez toho zázraku

Všude vidí konkurenci
ostatní spíš slabou potenci
málo platné, rozum chybí
a tak číslo nové slíbí
Mmalousek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 4-2009
Odesláno Středa, 10. srpna 2011 - 23:02:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak takový kecy vedou fakt jen puberťáci. Fakt se obávám toho, že jak jsem psal pane Shalomek, tak v mentálním vývoji jste fakt ustrnul někde mezi 12 - 16 rokem. A to někomu nadáváte do Kindermafiánů! Vítejte mezi námi Kindermafiáne Shalomku, vypadá, že mezi nás zapadnete Ale dobrá báseň, pane Shalomek je vidět, že vás chytl básnickej apendix (respektive básnické rectum)


(Příspěvek byl editován uživatelem mmalousek.)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7026
Registrován: 4-2003

Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 09:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

...už se perou?
A co na to počítač? Že mlčí?!?
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2692
Registrován: 9-2002

Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 10:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Uz delsi dobu jsem cekal, kdy mi nekdo takhle nahraje na smec, vyslo mi to

A presne z toho duvodu uz se na to vykaslu (na devkareni ne, ale na to zduraznovani ano.) Kdo chce, at zavidi, neni zase az tolik co zavidet... Jako vsechno, i toto ma svoji temnou stranu. Stal jsem se devkarem, prtotoze nestojim (po urcite zkusenosti) o nejake stale vztahy.
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran...

Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt.
Mad_noodle2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2136
Registrován: 2-2009
Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 11:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Juj, tady je hlína !
Agent - hlavně aby sis nevysloužil útočný odznak ,,modrýho žaluda III.třídy."
A pokud to bereš napořád - ,,potmě každá kráva černá" tak Ti opravdu není co závidět, spíš naopak....
Jáchym_a_stroj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 2-2006

Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 12:03:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Shalomek: Co mi to jenom připomíná?...
Aha! Už vím:
Nashledanou věrný druhu. Autor: rotný Maňas.

Tak tedy naposled, škoda. Tolik sem si na tebe zvykl.
I když sem o tobě zprvu ani nechtěl slyšet.
A skoro jsem se tě děsil.
Přece sem si tě za ty dva roky zamiloval. Tak teple a blízce. Jako nejlepšího druha. Často sem ti obětoval všechen svůj volný čas. Mnohdy i kus noci.
A co hezkých chvil sme spolu prožili. Vzpomínáš? Jak kolem nás skotačil bujný srnec se svojí družkou? A mně se tehdy tak prudce zachtělo se s někým polaskat.
A pohladil jsem tebe, můj věrný druhu, tanku T34. …
Ty vole! Tady čtu, že si šoustal s téčkem…“

Wodě vale!
Beňa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 12:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hrábni do hromady šotoušů a s 95% šancí vytáhneš naprostýho debila.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2707
Registrován: 9-2002

Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 13:17:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ne, se sanci 98%, zbytek jsou profesionalove s nadhledem.
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran...

Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12212
Registrován: 9-2002

Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 15:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Proboha..existuje nějaké fórum, kde si povídají Chocholouškovic??Dejte mi odakz a já jim tam napíšu ať nahlídnou sem..

Tohle prostě už ani písmenkama z klávesnice nejde nijak ohodnotit..tohle je prostě něco, co se snad nikde nevidí..tohle je něco neskutečný, tohle prostě.....nejde..
Tohle by fakt snad vyřešila jedině totální hádka z očí do očí (Malousek by byl najednou malej a připosranej) a nebo totální rezignace na zdejší skupinu a uvést ji v zapomění..

Já už se fakt vůbec nedivím, proč lidé dráhou nepostižení si myslí o šotoušstvu, že je to banda totálních vylízanců..tohle prostě nemá obdoby a možná by to vedlo k zamyšlení, zda to vůbec stojí za to..

Agent:
jinak Topič si z tebe udělal solidní prdelky..on už má tohle všechno za sebou..
TRANCE Forever: Ultimate - Wonderland (Original Mix)
Tak tohle prostě můžu!!
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 3-2010
Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 17:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Luboš_ct, neráčej se na mě zlobit, ale to to musej vyžvanit takle brzo? Ještě mohla bejt

A co se týče šotoušstva, to se tu najednou vyrojilo psychologů s nadhledem. Zkuste se vžít do jiné zájmové skupiny. Zahrádkáři kupříkladu, to bejvá taky pěkná sbírka duševních pochodů.

Spotteři, letečtí modeláři, cokoliv, co vyžaduje nějakou širší znalost nějaké úzké výseče reality, existuje tam rivalita (a kde ne, co si budem povidat) a ten míň informovanej je mezi těma víc informovanejma za trotla, i když jak to čtu tady, tak je to rovnoměrný ve všech úrovních

A ženský? Myslíte, že si neužijou svoje? Drbny, klepny, hodinový nepřátelství kvůli pomluvě o hnusnejch botách a den na to největší kamarádky, co pomlouvaj tu třetí kvůli šminkám... Akorát na to nepotřebujou internet ale kancelář nebo kavárnu

Vemte si, že kdyby nebyl internet a scházeli byste se zočivoči v nějaký klubovně, tak máte jednak velmi omezenou skupinu lidí a druhak se po prvním velkých pohádání už podruhý "s těma debilama nesejdete". Zato takle z tepla domova a v případě flákačů z tepla kanceláře se to kafrá, když se mu nemusim podívat do očí a nehrozí, že mi po třech pivech dá do dršky

Někoho naseru, někdo mě nasere, udělám velký gesto s odchodem (Mmalousek je jen jeden z mnoha, víme to všichni) a stejně jsem do tejdne zpět a jede to dál.

Nemluvě o tom, že se spousta lidí schovává za anonymní přezdívky s anonymními emaily (reg nereg, jedna hromada, přezdívka "Špeh" a email "kandrle21&centrum,cz" je prostě anonym, i když je tu registrovanej už osm let) a naživo "o občankou v ruce" by si to nelajzli.

Takže laskavě neduste zdejší debatu, jedná se o vlákno Schotousch, a tady z principu musí bejt sranda

(Příspěvek byl editován uživatelem chary.)
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12213
Registrován: 9-2002

Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 18:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary:
No mě to tady jako sranda moc nepřipadá..stačí umět řádně číst..jiné diskuze jiných zájmových skupin nečtu..dříve jsem četl jinčí vlákna, ale to co se děje neustále tady (myslím celej report)tam nikde prostě nebylo..tohle už hraničí...

A ještě něco..já nic nedusím..já jen napsal svůj názor, jak to vidím já..to snad ještě můžu nebo ne?:-)

Já snad ani nechci vědět, co by se dělo, sedět v hospodě s lidmi (namátkově a bez jakéhokoliv osobního nařčení) jako jsi například Ty Chary, Topič, Shalomek, Ck_eram, Mmalousek, Kubíček či Ondra h..záměrně jmenuji lidi jen z této skupiny:-)
Osobně si myslím, že bych se s vámi v hospodě asi nudil, protože to by se furt jen šibovalo nebo se pletu??Né není to pozvánka...:-)

A jestli po mě hned někdo vystartuje, tak raději konec debaty..protože pak by platil můj předchozí příspěvek..
TRANCE Forever: Ultimate - Wonderland (Original Mix)
Tak tohle prostě můžu!!
Kubíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. srpna 2011 - 18:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Luboš_ct: Obávám se, že kdybys s většinou jmenovaných lidí seděl v hospodě, tak by ses opravdu nudil, ale ze zcela jiného důvodu.