K-report
 

Archiv diskuse Sdělení pro redakci do 05. 06. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Sdělení pro redakci » Archiv diskuse Sdělení pro redakci do 05. 06. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 12:15:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rzeczpospolita: Jo, appeasement (), to je přesné přirovnání.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61308
Registrován: 4-2003

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 12:29:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mašotouš:
Snad nějak šlo a bylo by to asi docela vhodné a potřebné (nyní jsou v nápovědě, kde se na ně nemusí tak docela snadno narazit).
Minimálně by neměl být problém to strčit dolů do uvítacího textu, výhledově to napravím, až zbude chvilka (snad brzy...).

Vulgarismus se občas snese, ale musí být použit vhodně a nesmí vyvolat spoušť. Což je pak riziko toho, kdo se k němu uchýlí.
Podobně je tomu s lámáním v kole nebo přerážením hnátů (když je to myšleno obrazně a ne vysloveně jako výhrůžka).

Dění do uzavření optimalizace ukázalo, že naprostá volnost nefunguje. I proto bych činy před tím nechal být (chápu, že zúčastnění to vidí jinak, ale skutečně nelze po někom chtít, aby znal několikaletou historii sporů mezi jednotlivými uživateli).


Rzecz.:
Nevím, jak k tomu došlo, osobně bych tam ten příspěvek nenechal. Zpětně už to asi cenu nemá, ale ku prospěchu uživatele to není a nebude.
Nelíbí se mi ale ani snahy někoho (ať už přímo nebo nepřímo) vylučovat z diskuse. V tom má Bručoun pravdu a kdyby ji nevyjádřil, jak vyjádřil, nebylo by mu co vytknout.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 12:37:57    Odkaz na tento příspěvek  

martin_zlivsky: cist umim, a prave proto tvrdim, ze se vase tvrzeni vylucuji. ona se totiz skutecne vylucuji a je zcela irelevantni, ze tu bez jakehokoli zduvodneni tvrdite opak.

co se tyce nasledku "mych cinu" - ja jsem schopen je unest, coz by vam mohlo byt jasne uz z toho, ze vam tu nenadavam a nezadam zruseni banu. jedine, co mi vadi, ze zatimco nekteri lide odpovednost nest musi (coz tu hrimate, stylizujic se do role spravedliveho), jine k odpovednosti za tytez prohresky nikdo nehoni. navic vidim, ze zakladnim kriteriem pro banovani je, zdali nekdo nekoho uda. to je uplne zcestne. a tuplem zcestne je to ve chvili, kdy udavac (sam vulgarni jak kanal) je sam ucastnikem "sporu", nikoli nestrannym prispevatelem, kteremu vulgarita vadi z principu u kohokoli. tim, ze tehle bizarni figure jdete na ruku a degradujete cele to vase"adminstvi" na klacek, kterym se na popud kamaradicku zavira huba nekamaradickum.

podruhe vas zadam o ban pro brucouna v "lokalkach a tratich kolem prahy", neb tam opakovane a velmi hrube porusuje pravidla.

jinak, o jakych pomluvach a urazkach z me strany na vasi adresu to proboha mluvite? spociva snad moje urazka v tom, ze jsem vase kazani oznacil (a dolozil) za nekonzistentni?
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 12:39:56    Odkaz na tento příspěvek  

mz: "Nelíbí se mi ale ani snahy někoho (ať už přímo nebo nepřímo) vylučovat z diskuse."

prominte, ale ve svetle toho co se tu deje, mi prijde, ze si trosku kalite do ust.
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 12:55:35    Odkaz na tento příspěvek  

masotous:

vsimnete si prosim, ze vulgarismy pouzivam pouze vuci jistemu sprostemu udavaci bez spetky sebereflexe (a prilezitostne vuci jeho vernemu bramovi). jinak to nedelam, neb k tomu nemam duvod.
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 9-2004

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 13:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: To je ale nedorozumění. Já v životě nechtěl Bručouna vylučovat z diskuse. Já to napsal proto, že v příspěvku byla uvedena fakta, která šla zcela proti tomu, co B. hlásal, že by se mělo dělat, tak jsem chtěl v rámci odlehčení diskuse ho na to tímto způsobem spíše upozornit. KM to (aby něco nečetli) tu napsal různým uživatelům asi 100x a každý pochopil, že je to jen vtip, až na Bručouna. Každopádně i tak na to mohl reagovat slušně a dostalo by se mu slušného vysvětlení. Každopádně je to již pasé, děkuji za (opožděnou) reakci. Vztahy mě s B. ale zůstávají na bodu mrazu, hned tak to nepřekousnu.

Mašotouš: Občas mám Momentary lapse of reason. Samozřejmě vím, jak se to píše, dík.

Jirka z: Pokud napíšete "kalite do ust" slušně diskutujícímu MZ, tak se tím znemožňujete, to promiňte.

(Příspěvek byl editován uživatelem Rzeczpospolita.)
Alpha 1983
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1163
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 13:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jirka z...: Mě ten člověk sprostě nadával taky a psal, že zasluhuju zpřerážet hnáty. Ale to ještě neznamená, že musím sestupovat na jeho úroveň (viz třeba zde). A to, že píšete slušnému MZ "kalite do ust" dosvědčuje, že s výrazivem máte opravdu problém.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10454
Registrován: 8-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 13:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Tipnul bych si že první začal bonzovat s žádostma o banování Bručoun (to když tedy nemůžeš sledovat vývoj všech diskusí). Já se ubránit umím, pokud mi to není cenzurním banovým násilím překaženo.
Hele, ale poté cos tak různě postupně přiznal žes to či ono přehlíd, to či ono může být i jinak a to či on jsi nezahlédl a žes měl zkreslené vstupní údaje a že leckdo má tedy jen smůlu že byl na stránce nahoře, tak v normálním světě by dotyčný (jako ty) zareagoval velkorysým zrušením banů, které udělil.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 13:30:46    Odkaz na tento příspěvek  

panove, vyraz "kalite si do ust" je jadrny, nikoli vsak vulgarni cesky idiom, oznacuje stav, kdy nbekdo tvrdi neco, co sam svym konanim naprosto popira. tedy presny popis stavu, kdy nekdo tvrdi, ze nikoho nechce vylucovat z diskuse, pricemz soucasne rozdava (dle meho nazoru velmi selktivne) banany. kdybych chtel byt vulgarni, nahradil bych podstatna jmena v te vete podstatne jadrnejsimi vyrazy. neprehanejme to zase s tou politickou korektnosti prosim... navic myslim, ze je dobre veci rikat na ferovku, nikoli naznacovat nejakym opisem.

masotous: no ja ho nejakou dobu vulgarismy necastoval, lec pak jsem seznal, ze budu muset sestoupit na jeho uroven, abych mu dal alespon sanci pochopit, co se mu snazim sdelit. proto jsem zacal pouzivat slova, ktera pan sprosty praskac duverne zna a ktera s oblibou sam pouziva (ac za pouziti stejnych slov jine lidi udava)
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1735
Registrován: 12-2006

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 13:40:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Káem:Něco ti povim. Měl jsem o tobě lepší mínění. Teď, co jsi tu předvedl mi příjdeš akorát za bonzáka. Nechci se MZ zastávat, ale není bůh aby byl všude a ve tvém případě, když už dostanu Ban já, tak očerním a napráším všechny co půjde. Si akorát práskač, nic víc. Tak si to přeber jak chceš.
http://corllin.rajce.idnes.cz
ICQ:349 415 692
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6355
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 13:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"první začal bonzovat s žádostma o banování Bručoun"

Ne! Můžu zdokumentovat.

Jinak koukám, že čtyři hnojomety a čtyři generátory překroucenin jedou na plný výkon, evidentně do doby, dokud z optimalizace a tratí a lokálek zcela neodpadnu. Neodpadnu, pánové, snažíte se marně.
Je především na vás, zda bude z příštích příspěvků v těchto vláknech odkapávat jed, nebo ne. (Ostrou kritiku městských dopravních organizací považuju za přípustnou, nevím proč to vždycky vykolejuje tolik lidí.)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10455
Registrován: 8-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 13:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Corrlin: Pro tebe platí to co pro Roberta 008- nepleť se do toho, jseš v poslední tisícině sporu, který trvá roky a eskaluje půl roku. Znáš zlomek mých stanovisek. Je mi líto, ale já trpím bonzováním Bručouna stejně, jako pravděpodobně ty tím mým.
MZ: Hnojomet a generátor překroucenin je ok? A sklerotickej blb ne?
Sorry, tak tedy dál: Potvrzuje se mi, že nadměrná láska k technice odnaučuje jistým sociálním a společenským dovednostem. Jinými slovy: Moh bys být strojvedoucí nákladního vlaku, ale ne strojvedoucí na lokálce s prodejem jízdenek.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 13:51:53    Odkaz na tento příspěvek  

corlin: samozrejme, ze admin nemuze byt vsude, lec nemel by ani hned banovat na zaklade tepleho bonzu. to pak totiz neni zadne potirani vulgarity, ale potirani uzivatelu, ktere nekdo - lhostejno zda sam sprosty jak dlazdic - uda. cozz je propastny rozdil.
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 14:17:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bručoun: Zkusíme to ještě jednou. Zde, před všemi, přede svědky, před moderátory.
a) Popíráte, že jste napsal výrok o zpřerážení hnátů, a to v reakci na mne, a potom jste "omluvil" výrokem, že se lámání hnátů nevztahovalo přímo na mne, ale pokud má někdo názory jako já, tak si to zpřerážení fakt zaslouží ()?
b) Popíráte, že jste mně (a řadě dalších lidí) vulgárně nadával?
c) Popíráte, že jste špinil můj nick v diskusích, kam vůbec nepřispívám a kde mě neznají a nemohou si tudíž udělat obrázek sami (vím o lokálkách v okolí Prahy, ani nechci vědět, jestli toho nebylo víc)?
d) Popíráte, že váš poslední výrok o "napojení na městské organizace", opět pronesený na mou adresu, je vůči mě nefér a že za něj požaduji omluvu právem?

Ani jedno z toho popřít nemůžete. Ani jednou jste se neomluvil (tak, aby se to dalo považovat za omluvu). Naopak jste stále pokračoval dál a dál, dokud moderátoři nezatnuli tipec všem bez výjimky.

A teď se podívejte na bod 3 pravidel diskuse: Uživatelé nesmí používat vulgární výrazy, pomlouvat, urážet ani vyhrožovat násilím nebo se jinak nevhodně vyjadřovat. Vždyť, člověče, vám se povedlo splnit snad všechno z toho beze zbytku!!!

A dělal jsem někdy něco z toho vám? Ne. Tvrdíte-li, že ano, rád se podívám na nějaký důkaz. Žádný ovšem samozřejmě není, protože já jsem prostě nikdy nic takového nedělal a vždy se snažil udržet se na úrovni slušnosti.

Jsem moc zvědavý, jak odpovíte. Žádná odpověď - taky odpověď. Kdybyste byl charakter, přiznáte všechny výše uvedené body, za všechny se pokorně omluvíte a snad i sám požádáte moderátory o přiměřený trest. Na druhou stranu, kdybyste byl charakter, tak byste nic z toho nedělal, že...
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1736
Registrován: 12-2006

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 14:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Káem: Mě jsou tvoje stanoviska kdes, ale s... mě to tvoje bonzování. To ne já, to on. A tamten taky. Já jsem zase na todle hodně háklivej, ale hodně. Každý má nárok na vyjádření názoru, takže mi neříkej, do čeho se mám plést nebo ne. Díky
http://corllin.rajce.idnes.cz
ICQ:349 415 692
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10456
Registrován: 8-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 14:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mašotouš: Stačilo by, kdyby požádal, aby modersové kvůli němu netrestali jiný.
Corlin: Bohužel, nemohu ti zopakovat nic jiného, než že vůbec nic nevíš anevíš ani kolik toho nevíš. O tom, že bys to pochopil není řeči vůbec. Rada aby ses do toho neplet je plně v tvůj prospěch, protože jinak tu budeš tak OUT jakos nikdy nikde ještě nebyl. Nics mi neudělal a myslím to s tebou dobře.

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6356
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 14:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mašotouš, 1164: Tomuhle říkáte "Zkusíme to ještě jednou"? Tak to promiňte, takhle opravdu ne. To je zhruba stejně účinný pokus o ukončení boje, jako ta Vaše někdejší soukromá zpráva. Nemůžete po mě chtít, abych se Vám omlouval, když sám nejevíte sebemenší ochotu uznat, jak obří množství zlých a záludných příspěvků a narážek jste směrem ke mně (nebo ještě hůř o mně) za tu dobu napsal.

Určitě nad Vámi vedu v počtu vulgárních výrazů. Vy ovšem jste (podobně jako Káem) opravdový přeborník v množství použitého jedu, v počtu ran pod pás, v síle vyjádřeného pohrdání v příspěvcích, dále v objemu hnoje navršeného na oponenta, a v neposlední řadě v "umění" podsouvat "změněné" významy.
Je to především na Káemovi a na Vás, jak to bude pokračovat.

Omluva za plevelení vlákna. Další příspěvky ponechám bez komentáře.

(Příspěvek byl editován uživatelem Bručoun.)
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1165
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 14:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bručoun: Výborně, taky odpověď. Obrázek ať si udělá každý sám (a to mám na mysli jak nestranné uživatele z jiných vláken, tak adminy).

(Příspěvek byl editován uživatelem Ma(šo)touš.)
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 15:25:16    Odkaz na tento příspěvek  

masotous: prekvapuje vas to snad? :-))))
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 5-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 15:51:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Že vás to tady baví...
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 16:03:20    Odkaz na tento příspěvek  

pavlik: nebavi, fakt nebavi.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10458
Registrován: 8-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 16:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bručoun: Zejména to "pohrdání" od vás opravdu sedí. Váš výraz "tramvajošotoušská lobby" (nebo jaxte to vymyslel, nechce se mi ty vaše výrazy hledat) je opravdový výraz úcty a slušnosti k diskutujícím a zastáncům jiných názorů.(vsuvka ad MZ: Kolik příkladů budeme muset ještě uvést, abys otevřel oči?) Jinak mě z jakýchkoliv vašich podmínek vynechte. Já s vámi naprosto nevyjednávám o ničem.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 5-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 16:30:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já teda nevím, ale mě když něco nebaví, tak se na to zvysoka vykašlu.
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 17:49:39    Odkaz na tento příspěvek  

pavlik: no, vite... pokud se tu rozjizdi banovani za "vulgaritu" a podkladem pro ty bany jsou uboha udani nejvulgarnejsiho kanala na celem k-repu, ktery kohokoli, kdo s nim nesouhlasi, castuje hajzly, hovady a kreteny, kterym by zlamal hnaty (pricemz jeho nechavaji admini na pokoji), pak to neni o zabave, ale o tom, ze je neco spatne.
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 9-2004

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 18:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Doktor Dlaha: Tak sem nepište.

Mašotouš: Kolega B. si prostě libuje v tom, jak to tu vše zdevastoval. A když zavládne křehké příměří (rozhodně ještě ne mírová smlouva) jako mezi 6-29 Květnem, kdy působil v Lokálkách, tak mu stačí cvrnkout a znova vše zbořit.
Alpha 1983
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1166
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 20:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

KM: Tramvajošotouši, tramvajošotoušská rezervace, augiášův šotochlív, anti-kaštanské "produkty", antiautobusové prostředí, ropidě-šotouší ideologie, šotoideologická zabedněnost, Ropid svatý, proRopidí klika, ropidí šoto-pitomosti, zastávkově-kolejový šotoušismus, šotodogmatismus, "Otec, syn a duch svaté tramvaje", svatá a veliká diskusi o PIDu, ropidí šoto-demagogové, kolejově-zastávkově-courákově-přestupní-metrolinková optika. Všechny výrazy jsou přejaty výhradně z Bručounových příspěvků.

Bručoun: Ještě jsem si vzpomněl na jednu věc - popíráte, že jste zcela nestoudně a vědomě lhal (viz zde)? Za to jste se taky nikdy neomluvil.


Pro redakci - Shrňme si to: a) nespočet vulgárních nadávek různým uživatelům, b) výrok o zpřerážení hnátů nositelům odlišného názoru, c) vědomá lež, d) vícenásobné ostouzení mého nicku v diskusích, kam vůbec nepřispívám, e) pomluva o napojení na městské organizace. Řeči o různých "agentech ROPIDu", "tajných spiknutích", "šotodemagogii" a "kolejoideologii" či o falšování čísel nepočítám, mávněme nad nimi rukou, některé byly asi míněny v žertu. Vše možno na požádání doložit odkazem, nic z toho ostatně Bručoun nepopřel. Nikdy se pořádně neomluvil. To vše pouze za poslední 3-4 měsíce. Až na pár vulgarit mých kolegů z naší strany nic podobného nikdy nevzešlo. Tak co, vážená redakce?
Prosím o odpověď. Vyneste prosím nějaký verdikt, jakýkoli, já ho přijmu a delší čas bude ode mne pokoj, i kdybych ho považoval za krajně nespravedlivý. Předem děkuji.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.189.142.121
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 21:13:40    Odkaz na tento příspěvek  

Urválek hadr. Největší peklo tady nedělá Bručoun, ale sám do sebe zamilovaný, narcisistní, fanaticky hloupý a exhibicionistický mašotouš. (Jo, to si skutečně myslím.) Bručoun: vy...te se na ně, nemá to smysl.
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1084
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 21:19:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

kluci, udělejte do sekce úzkorozchodné dráhy podsložku JHMD. je to dost významný provozovatel, na to aby se motal mezi těmi úzkorozchodkami v cihelnách, lesích, dolech,... v uvedené sekci má podobný názor i dalších pár přispěvovatelů. děkuji zdeněk hrdina
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1168
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 21:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zdravím po dlouhé době, Lorde! Já si říkal, že jste tu ještě neřekl poslední slovo...
1) Speciálně pro Vás by měl Havel napsat ještě Přicházení. To je absurdní drama jak vyšité.
2) Pokud se nepletu, jste právník. Konkrétní přečiny proti konkrétním pravidlům (v tomto případě pravidlům diskuse) prokázané konkrétními důkazy (a další mohu dodat). To by vám mělo něco říkat. Jako doktor obojího práva jistě víte, že důkazy je třeba vyvrátit, počastovat jejich předkladatele pár urážkami obvykle před soudem neobstojí.
3) Moc Vás prosím, přirovnání ke komunistickým zločineckým sviním si příště rozmyslete. Někdo jiný by si to mohl špatně vyložit, já Váš způsob vyjadřování naštěstí znám a vím, že nad tím mohu mávnout rukou.
A přeji Vám vše dobré!
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
kaštánek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 109.80.225.199
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 21:45:07    Odkaz na tento příspěvek  

To je pane studijní materiál. Mňam. Obětní beránek byl sice podle všech pravidel nalezen a označen, dav lační po exekuci, kněz se ale drze vzpěčuje verdikt potvrdit. A přitom by tím bylo očištěno přesvaté Společenství ode vší Špíny, která je jistojistě právě dílem Toho, jehož je třeba odstranit. Spravedlivý hněv luzy si žádá krve, nejméně pak vyhnanství pro vyloučeného.

Nihil sub sole novi, ó přečistý Mašotouši. Historie budiž svědkem. Jiným bych doporučil nějakou četbu z oblasti sociální antropologie, ve Vašem případě to však považuji za zcela zbytečné. Budu se tedy dále kochat Vašimi květnatými litaniemi a též údernými suplikami Vašich nohlsedů. A děkuji za připomenutí, jdu si osvěžit Girarda a Canettiho.

P.S. Doporučuji všem postiženým, aby své příspěvky končili oním okřídleným: Ostatně soudím, že Bručoun musí být zničen.
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 22:07:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak s takovým materiálem ten kapitalismus, k...a, nevybudujeme.

ad.Vetinari: Souhlasím s tebou a pokud už to tak pěkně nazýváme pravými jmény, rozšířil bych tu skupinu o pár kandidátů.
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1169
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 22:40:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Toto je odpověď kaštánkovi, poslal bych ji SZ, ale neznám jeho mail, tudíž ji musím napsat zde, za což se omlouvám:
Ale co, vždyť je dobře, že promlouvají i zástupci protistrany. Každý má právo se hájit, každý má právo vyjadřovat svůj názor, pokud neporušuje pravidla diskuse a ostatně i pravidla obecné slušnosti.
Pravidla diskuse jsou jasně daná (Uživatelé nesmí používat vulgární výrazy, pomlouvat, urážet ani vyhrožovat násilím nebo se jinak nevhodně vyjadřovat. - a rozdíl mezi mnou a Bručounem je ten, že on je porušil mnohokrát, znovu a znovu, občas způsobem mimořádně hrubým, a je to zdokumentováno. U mne najedete nějaké flagrantní porušení pravidel jen stěží (jistě jich pár bylo, o tom žádná), jen prohledejte archivy, prosím, a pokud něco naleznete, máte plné právo to sem předložit. Jinak lze považovat Váš příspěvek za poněkud planý.
Druhá věc, kterou bych chtěl zdůraznit, je tato: velmi si vážím toho, že na stejné straně sporu jako já jsou lidé, s nimiž jsem vedl ostré věcné spory (s Káemem se vždy tvrdě střetnu v otázce tramvajových metrolinek, s Orkym třeba o dopravu v Malešicích, s Rzeczpospolitou o dopravu na Proseku), takže rozdílnost názorů očividně nehraje roli. Jde o rozdílnost způsobů - já to vnímám (jistě subjektivně) tak, že na jedné straně jsou slušnost (vulgarismy jsou u mých kolegů spíše výjimkou než pravidlem; mne ať soudí jiní), schopnost přiznat porážku (vlastnost, kterou si velmi cením a kolegové ji mají; mne ať soudí jiní), žádné vědomé lhaní (nic takového jsem u mých kolegů nikdy nezaznamenal; mne ať soudí jiní), na straně druhé sprosťárny, lži a nevybíravé urážení těch, co mají jiný názor (a Bručoun toto všechno pedvedl již mnohokrát).
Možná bych Vás tedy mohl požádat, abyste a) byl tak laskav a vysvětlil, v čem se dle Vás mýlím, b)konkrétně navrhl, jak byste celou situaci vyřešil, c) konkrétně napsal, kdy, jak a čím jsem třeba já porušil pravidla diskuse. Není to ostatně poprvé, co Vás o to žádám, a přišlo by mi to prospěšnější než uštěpačné komentáře (byť, jak víte, umění inteligentního sarkasmu si cením).

P. S. S tím obětním beránkem jste se inspiroval právě u Girarda, není-liž pravda? Pak mi nezbývá než konstatovat, že Vaše aplikace jeho myšlenek na praxi jest velice... svérázná.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Kaštánek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 109.80.225.199
Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 01:56:28    Odkaz na tento příspěvek  

Přímo oslovovat někoho, s kým se nehodlám bavit, je chyba; když už jsem ji udělal, alespoň krátce odpovím.

Jste jako modlicí mlýnek. Psal jsem o hledání identity skupiny ve sdílené nenávisti a Vy odpovídáte výčtem Bručounových smrtelných hříchů. Označujete mě za zástupce protistrany, kterým mohu být jen v tom smyslu, že se postavím na stranu jednotlivce proti tlupě. Žádáte moderátory o zásah mj. kvůli výroku o zpřerážení hnátů, ke kterému jste kdysi napsal (cituji): "Já vás nikde udávat nebudu". Stavíte sám sebe do role samozvaného morálního arbitra a divíte se, že se jiným z Vás zvedá žaludek.

K rozdílu mezi Vámi a Bručounem: agresivitu diskutujícího nelze měřit jen počtem vulgárních slov. A bohatý slovník spolu se stylistickou dovedností neimplikují dobré úmysly. Tohle pravidla diskuse nepostihnou, a i kdyby Bručoun stokrát dostal ban, neznamená to ještě, že nad ním máte (ausgerechnet Vy) jakoukoliv morální převahu.

To, že se s jinými shodnete, přestože máte na dopravní otázky jiné názory, je pochopitelné: stmelujícím prvkem Vašeho společenství je něco úplně jiného a s dopravou to samozřejmě nijak nesouvisí.

Dvakrát jste napsal: mne ať soudí jiní. Pro mě za mě tedy: pokrytecký svatoušek, moralizující žalobníček, pořádkem se zaklínající a rétorické figury používající rozdmychávač konfliktů. Ale to píšu spíš na okraj, Vaše hroší kůže jistě snese cokoliv.

Když už mi teda dáváte ty otázky: a) v sebehodnocení, c) viz výše napsané ohledně pravidel, b) není moje starost. A úkolovat už mě nezkoušejte.

Nezajímáte mě osobně, ani Vaše názory; leda jako objekt studia. Netoužím po tom si s Vámi psát. S pozdravem: Nepište mi (a pokud možno nepište vůbec) tedy tuto zbytečnou debatu ze své strany končím.
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1491
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 08:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

kluci, udělejte do sekce úzkorozchodné dráhy podsložku JHMD. je to dost významný provozovatel, na to aby se motal mezi těmi úzkorozchodkami v cihelnách, lesích, dolech,... v uvedené sekci má podobný názor i dalších pár přispěvovatelů.

Souhlas. A Mladějov by se mohl začlenit zpět do úzkých.
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 9-2008
Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 09:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

kaštánek: Děkuji za odpověď. Opět platí, že pokud někdo měl trpělivost si to přečíst, jistě si udělá obrázek sám.
Nevím, má-li to ještě smysl, ale považuji za vhodné učinit tři poznámky:
a) K větě "Já Vás udávat nebudu." Změnil jsem názor, to přiznávám. Je to asi jako když Vám soused ukradne plaňku z plotu, mávnete nad tím rukou, ale když pokračuje a nakonec Vám ukradne plot celý, tak názor změníte a přece jen to nahlásíte. Bručoun pokračoval dál, až způsobil zavření celé diskuse, a i po jejím obnovení je jasné, že dokud bude mít možnost tam přispívat, nikdy už se tam klidně, věcně a kvalitně diskutovat nebude. Ostatně on sám přece napsal, že do vlákna Optimaliazce si "chodí jen vyřídit účty" a využívá ho "k provokacím"...
b) Stavíte se do role ochránce jednotlivce před tlupou. Nuže, popíráte, že ten jedinec opakovaně a hrubě porušil jasně daná pravidla, která zde všichni máme respektovat? Těžko, a vzhledem k četné recidivě si to zaslouží postih od autority, v tomto případě redakce. Nebo snad není odpovědný za své činy?
Jste-li toho názoru, že pravidla porušovali i členové "tlupy", tak konejte a učiňte spravedlnosti zadost! Předložte konkrétní důkazy i o nich, aby i jejich činy mohly být spravedlivě posouzeny! Já za své činy odpovědný jsem, a pokud by měly vést k nějakému postihu, jsem ochotný jej přijmout.
c) K Vašemu hodnocení mé osoby: děkuji Vám za něj, je tu ale drobný problém - když já řeknu, že Bručoun je lhář, spojím to s odkazem na příslušnou pasáž, kde lže; takže když Vy o mě napíšete třeba že jsem rozdmýchávač konfliktů a žádný konkrétní příklad neuvedete, co si o tom mám asi myslet? Pole působnosti je volné - archivy před 24. březnem jsou volně dostupné - a vážně by mě zajímalo, zda by někdo v těch desítkách a desítkách sporů, které vedly k uzavření diskuse, dokázal najít nějaký, za který bych já nesl odpovědnost jako hlavní viník, zakladatel a "rozdmýchávač". Při svém nejlepším vědomí a svědomí o takovém nevím (později po obnovení mám na kontě jednu krizi, to uznávám, nebylo to úmyslné, již jsem se za ni omluvil a omlouvám se znovu), ale předloží-li někdo nějaký důkaz, že se mýlím, jako vždy platí, že já nemám problém to uznat a omluvit se.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10460
Registrován: 8-2005

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 10:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavlík: nebaví, přímo sere, ale když budeme mlčet, budeme souhlasit s tím, že viníci jsme my. A to v tomto případě mimořádně transparentně a jednoznačně nejsme. Opravdu je veliký rozdíl mezi pocitem, který mám, když něco provedu a stihne mě trest a mezi pocitem, který mám z nynějšího stavu.
Kaštánek: Nic nového, podobnou větu jsem měl v podpisu a Bručoun mě nabonzoval a musel jsem jí odstranit. Protože důkazní materiál je tak rozsáhlý, že chápu že jedinec se s ním nemůže seznámit podrobně, uvedu vám zjednodušující příklad diskuse:
JÁ: Metrolinky jsou super
VŠICHNI OSTATNÍ MIMO BRUČOUNA: Metrolinky nejsou super a povíme si to u piva
BRUČOUN: Káeme jste vůl a člen tramvajošotoušské mafie a nebudu se zahazovat setkáním s vámi
Chápete o co tu jde?
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10461
Registrován: 8-2005

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 10:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Když už se bude vydělovat ta JHMD z úzkokolejek, nedala by se zřídit i ta busová optimalizace?
OPĚT jsem oběť, ne viník.
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 11:32:05    Odkaz na tento příspěvek  

kastanek: jen na okraj - esli tu nekdo zada zavirani huby odpurcum (a dari se mu to), je to na prvni miste vulgarni a nesnasenlivy praskac brucoun.

a vzhledem k tomu, ze ten bonzak je myslenkove velmi, ale opravdu velmi nekonzistentni, tak pote, co tu nekolika lidem svym bonzovanim zaridil ban (a u dalsich se o to vehementne snazi), jeste pak pise vykriky typu "Jinak koukám, že čtyři hnojomety a čtyři generátory překroucenin jedou na plný výkon, evidentně do doby, dokud z optimalizace a tratí a lokálek zcela neodpadnu. Neodpadnu, pánové, snažíte se marně."

cili figura, ktera zavira svym "odpurcum" huby za pomoci vrchnostenskych zakazu, se dovolava sveho prava svoji hubu otvirat kdykoli a kdekoli. smesne a ubohe.o
opravdu vam to neprijde na hlavu postavene, zatimco kaem, ktery je proti zminenemu estebackovi vylozeny milius, je pro vas "pokrytecký svatoušek, moralizující žalobníček, pořádkem se zaklínající a rétorické figury používající rozdmychávač konfliktů." co by pak musel byt bucoun?



(jinak koukam, ze m_z neodpovida.... procpak to?)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10462
Registrován: 8-2005

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 11:47:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jirka z... Nenene, to je podle kaštánka mašotouš
MZ mlčí protože už nás má dost. Předpokládá, že ban vysedí do soboty a pak se zase porveme v optimalizaci. Pro mě je to důkaz, že zná vagóny, ale nezná lidi a že se bojí že bychom interpretovali jako slabost nebo jako to že se dal náma ukecat, kdyby bany zrušil a zřídil busovou optimalizaci jak mu tu již desítky týdnů navrhuju. Tak by to interpretoval jen Bručoun, my bysme to ocenili jako státnický čin, hodný Admina. (Lord V. by k tomu moh dodat něco o prezidentské amnestii, když se nám tak Urval a vrátil )
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 9-2008
Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 13:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

KM: Já bych to teda neocenil, protože je to pěkná pitomost.
Samozřejmě že redakce už nás má dost. Zase jsme tu naplácali desítky příspěvků, kdo to má proboha číst? Mrzí mě, že jsem se na tom podílel...
Sepsal jsem seznam konkrétních Bručounových přečinů, čekal jsem zda se k nim nějak vyjádří a zda redakce vynese nějaký verdikt. Jenže už to zase zapadlo v nánosu marastu (včetně toho mého), protože několik lidí cítilo neuvěřitelnou touhu se k tomu vyjádřit... Fakt nevím, co vedlo takového Lorda k tomu, aby se po měsíci projevil tak hodnotným příspěvkem, a co vedlo mě, abych mu na to odpovídal. Jsem idiot, pokud to někomu udělá radost.

A taky v tom našem blábolení zapadla žádost uživatele Zdepa, která je skutečným vzkazem pro redakci... Snad si jí všimnou.

(Příspěvek byl editován uživatelem Ma(šo)touš.)
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 9-2004

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 13:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mašotouš: Možná se to bude zdát jako nesmysl, ale myslím si, že jsem schopen se na tento vlekoucí spor dívat se objektivně a řeknu ti jedno: Myslím si že mezi lidmi čtoucími K-rep panuje již obrovská únava z tohoto sporu. Proto ač nepíšeš nic vulgárního či jinak závadného, stáváš se terčem prostě proto, že tu ty věci pořád dokola řešíš. Já chápu, že se bráníš proti veřejné dehonestaci, kterou tu předvádí několik uživatelů, ale bude těžké vyhrát. Lidi už jsou válkou unaveni, chtějí zpět domů a je jim už prakticky jedno, kdo vyhraje. Tak asi tak.

(Příspěvek byl editován uživatelem Rzeczpospolita.)
Alpha 1983
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 9-2008
Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 13:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rzeczpospolita: Jo, tak nějak to asi bude. Já BAN nemám, teoreticky bych to řešit nemusel, ale po těch měsících už si prostě a jednoduše myslím, že jiné řešení, než aby hlavní viník a vulgární agresor Bručoun dostal BAN permanetní, není. On ta vlákna rozvrací stále znovu a znovu, nejspíš úmyslně, pro zábavu. Myslel jsem, že když si dám tu práci a shromáždím důkazy, je šance k tomu řešení konečně dojít. Mýlil jsem se a už na to kašlu.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10463
Registrován: 8-2005

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 14:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Redakci svým způsobem obdivuju. Ale nedá se nic dělat (teda dá, ale doufám že k tomu nesáhnou) tohle je tak výjimečně nespravedlivá situace k tak velkýmu počtu lidí. To už neni ani o mym banu, ale i o pověsti všech, co se Bručounovi postavili. Šotouši totiž mají rádi z 90% stručná návěští typu Jede! Má 3 vozy! Foto! a podobně a tyhle debaty je (právem) serou. Chápu je, jakkoliv se většina ani nesnaží pochopit nás.
Ted jsem se kouknul do diskuse o grafikonech. Bručoun tam s Miblem rozvíjejí naprosto nesmyslné diskuse o jízdních řádech na trati 170 a přilehlých, opět se všemi vadami, které jsme zejména Bručounovi vytýkali v Optimalizaci (zejména neznalost konkrétní situace, a Bručoun to tam několikrát i sám musí přiznat - situace na Mirošovce a pod., kvrdlání spojema tak aby to vycházelo a ne tak kdy jezděj lidi a další a další), nicméně tam spor (alespoň z mé strany, ale myslím že i ze strany další bručounem ostouzených) nevznikne, protože třeba mě osobně je tento typ diskuse u a nakonec i tvorbu JŘ pro 170 mám tamtéž. Jenže když se B. nasere do optimalizace s nemlich stejnými řečmi, tak holt sklízí co seje.
PODLE MĚ JE TO DALŠÍ DŮKAZ ŽE BUSOVÁ OPTIMALIZACE BY PROBLÉM VYŘEŠILA UŽ NA KONCI ROKU 2010 a k těmhle trapnostem nemuselo nikdy dojít. Kladu to za vinu tvrdohlavosti MZ.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Marťas_u
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 12-2007

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 15:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mrkněte prosím do ostravské tramvajové diskuse, začíná tam upadat úroveň. Děkuji.:-)
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6287
Registrován: 12-2007

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 15:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A rovnou i do Tykadláků v Plzni, místo dopravy se tam probírá politika a už se přidali i osobní urážky...
Fotky na MHDFOTO iDnes.cz můj BLOG
Říkejte mi MMM
Vojtik
Moderátor

Číslo příspěvku: 4084
Registrován: 2-2007

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 15:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jenže, co s tím? Umazávat to, tak tam nezůstane na stránce nic.

Zkusíme domluvou. Bohužel mám pocit, že vím, kdo se pod tím nickem (Žlutý démon) skrývá
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10464
Registrován: 8-2005

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 15:46:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vojtik: Dej jim ban. V optimalizaci to tak řešíme už léta.
Oba přispěvatelé M a M : Bacha at vás kaštánek a corrlin nenazvou bonzákama, jako se mě stalo přesně za totéž přesně v té Ostravě včera (viz výše).

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6288
Registrován: 12-2007

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 15:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ať si mě tak nazve, to je jeho právo. To je ta nevýhoda internetové anonymity. Na ulici by si to dovolil 1 ze 100.
Fotky na MHDFOTO iDnes.cz můj BLOG
Říkejte mi MMM
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 17:38:55    Odkaz na tento příspěvek  

kaem: jojo, koukal sem tam na naky vlaky, co aby se vesly do grafikonu, projizdej z cernosic az do revnic :-)) ale radsi to tam nebudu kometovat, jeste bych se docetl, ze i kdyz nejsem vulgarni, strikam jed mezi radky a dostal bych ban i tam :-)
Vsuvka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 12-2008

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 21:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V Ostravské autobusové diskuzi začínají urážky a politické narážky, prosím o zakročení.

Děkuji
MHD Ostrava
Autobusákem se člověk nestává ale rodí!!
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2045
Registrován: 8-2005

Odesláno Čtvrtek, 02. června 2011 - 23:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jeden ke skartaci: https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2162974
»Online výpočet kontrolní číslice« »Výpočet kontrolky na mobilu (Java)«
Lekce češtiny pro diskutéry: píšeme výjimka, standard, ližina. Tipovat znamená odhadovat, typovat znamená psát či provádět typovou zkoušku.
Vojtik
Moderátor

Číslo příspěvku: 4091
Registrován: 2-2007

Odesláno Pátek, 03. června 2011 - 00:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Skartován.
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6295
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 03. června 2011 - 12:02:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A možná by nestálo kouknout do tý Plzně opět případně tu politickou blbost smazat celou.
Fotky na MHDFOTO iDnes.cz můj BLOG
Říkejte mi MMM
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2057
Registrován: 8-2005

Odesláno Sobota, 04. června 2011 - 18:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jedna osoba ke zkrocení: https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2164632
Padají z toho nesmysly, česky to psát neumí a ještě nadává.
»Online výpočet kontrolní číslice« »Výpočet kontrolky na mobilu (Java)«
Lekce češtiny pro diskutéry: píšeme výjimka, standard, ližina. Tipovat znamená odhadovat, typovat znamená psát či provádět typovou zkoušku.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10471
Registrován: 8-2005

Odesláno Neděle, 05. června 2011 - 06:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Reklamace MZ 61279: Psals do soboty... A je neděle.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61365
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 05. června 2011 - 11:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A v pět ráno bych vstávat neměl? Ještě ani nemám přečteno, co pěkného se tu objevilo... Bručoun taky musel počkat, byl jsem pryč. Mnohem víc jak 9 hodin.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Šoupátková_komora
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 5-2011

Odesláno Neděle, 05. června 2011 - 11:38:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Možná by to chtělo časem zavést nové vlákno pro Jednotky Škoda 7Ev
Ondra_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1159
Registrován: 4-2010

Odesláno Neděle, 05. června 2011 - 12:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jsem také pro. Prozatím bych to pojmenoval Škoda 7Ev a později podle označení jednotek přejmenoval.
Nevadí, že není zlato, 2x porazit Rusy, to stojí za to.
Když něco hledáte, tak si to vygooglujte

Tykejte mi a oslovujte mě Ondra_h nebo OH. Dík
Valdav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 1-2009

Odesláno Neděle, 05. června 2011 - 14:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

v 460/560 zase Ostravské_tornádo
Možná, že neznamenáš nic pro svět, ale pro někoho můžeš znamenat celý svět...
Nasazení CityElefantů v TS 441 PJ Bohumín
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10476
Registrován: 8-2005

Odesláno Neděle, 05. června 2011 - 17:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Já taky vstávám Bručoun to měl do čtvrtka, to ho obdivuju
Jo a děkuju.
PS: Ve světle návrhu Šoup.komory výše bych to viděl tak, že by stálo za to založit busovou optimalizaci.
OPĚT jsem oběť, ne viník.