K-report
 

Archiv do 16. února 2010  

Diskuse K-report » Archiv 2010 » » MHD v Jihlavě » Archiv do 16. února 2010 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Marek_Řezáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 7-2009
Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 12:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pane Strnad, urážet Vám jde opravdu skvěle a dělat z řidičů blbce taky, jen si dávejte pozor, aby se jednou někdo nenasral a nedal vám někdo přes čumák, protože si o to opravdu říkáte, ale nejste sám teda. To co si dovolujete je opravdu úžásné. To, že dispečer nechá takhle zablokovat MHD je opravdu úžasné. A jestli jste narážel na mě, že jsem tu týden, tak si dejte pozor co říkáte. Já občas ztrácím nervy a pak jsem velice nepříjemný člověk, myslete si o mě co chcete, ale urážet se nenechám. To přímo nesnáším. A urážet tyto lidi taky nebudete, v kolika věcech mají pravdu a jsou tu i lidi, kteří toho ví o MHD daleko víc, než vy a není jim 15. Tak laskavě si úražejte někoho jiného. A můžete jít za ředitelem a ukázat, že vám tu vyhrožuji. Ale ještě jednou mě nějak urazíte či cokoli jiného a slibuju, že si to odskáčete. Dispečer kontrolovat po raní směně řidiče, aby se s nikým nebavil, to jde skvěle, ale při nehodě je v prdeli každý, co. A to nejsme tak velký Dp, chtěl bych takového dispečera vidět např. V Brně. Tam by kvůli jeho chybě stálo vše. No tak se vynechá, ale to, že třeba lidem ujede spoj, vlak, to je Vám fuk. Jedna banální nehoda a jihlavská MHD stojí. Naprosto super. Nevím, kdo je pak tady blb. Ale urážejte dál, to vám jde skvěle. Opravdu. Jen pozor, aby někdo v kukle pak nevyrovnal účty. A že je hodně lidí, co už má toho dost, že jsme pro vás blbci.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 53679
Registrován: 4-2003

Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 13:22:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Depemje:
Protože se opakovaně vyjadřuješ jak debil, dáš si brzy asi pauzu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Depemje
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 8-2009

Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 15:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud já vím, tak jsem urazil jen Ridice21tr, ten si to zasloužil, pak jsem se mu omluvil, nevěděl jsem, že v mládí spadl na hlavu, napište ještě koho jsem urazil.
Admine, podle čeho zakazuješ IP adresy?
Přečti si příspěvky RidiceTr21. Pokud nechceš abych tady psal pravdu stačí napsat místo reklamy : "TENTO WEB JE JEN PRO PITOMCE", já to určitě pochopím a nebudu psát.


(Příspěvek byl editován uživatelem depemje.)

(Příspěvek byl editován uživatelem depemje.)
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3033
Registrován: 6-2005

Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 19:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

4345: K tomu úklidu. Tak za svoji osobu mohu napsat, že jsem se snažil, aby ve voze byly "špinavé" jen ty části, které musí být nejnutněji. Taky to bylo i jeden čas krásně vidět, leč bohužel, nikdo jiný to nedělal a tak to vypadá, jak vypadá.

A pokud se strhá trolej, tak ano, busy obvykle vyjížndí jako náhrada. Ale v jiných městech, ne v Jihlavě. Před několika lety byla krásná průtrž mračen, že se voda dostala kam neměla a nic nejelo (z tr) a kolik busů bylo nasazeno místo cca 15 trolejbusů? Asi 4 vozy na 5 linek a 15 trolejbusů, doba vypravení od problému- cca 60 min... To je výborná ukázka operativnosti a rychlosti zásahu.

Eugen: ano, od doby, kdy se zrušily Technicky Slabé vysílačky nelze slyšet, co kdo volá po síti. Prý aby se řidiči nebavili mezi sebou...

C 943- nevím. Čekal bych Prahy v roce 1996. V Jihlavě byly podobné strojky jako NJ 24C (vůz 45) ale to byly jen jiné od fy SAVS.

(Příspěvek byl editován uživatelem 9 tr.)
Makrelu neumeješ.
Trolejbusák062
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 20:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Této události jsem nebyl svědkem, nebudu jí rozebírat, nicméně se budu ohánět situací s pochodem neonacistů - událost předem známá, zničehonic vypnutí napájecího úseku Seifertova = celkem 6 vozů v čudu (3vozy B, 3vozy BI o víkendech), 2 linky naprosto nefunkční, doba trvání nebyla v řádech minut, autobus (myslím) nenasazen. Perfektní bilance, podobné jako toto
Depemje
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 8-2009

Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 21:00:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ach jo, zase ten pochod, proč myslíte, že se vypínal ten proud? To Vám nedojde? Už tenkrát jsem psal, že když dostanete příkaz vypnout proud tak ho vypnete hned a nebudete se ptát řidičů kde zrovna v tu dobu jsou.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2199
Registrován: 6-2005

Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 21:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Depemeje: Tu akci si nevybavuju, že se o tom tady psalo. To se vědělo dopředu, že se vypne? Nebo to bylo z minuty na minutu?

(Příspěvek byl editován uživatelem Eugen.)
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::www.zhta.ic.cz...stránky o.s. Za záchranu historických trolejbusů a autobusů
Depemje
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 8-2009

Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 21:41:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

M.Ř. Já za ředitelem nemusím, s Tebou bych byl hotovej raz, dva a většina řidičů jsou normální lidi.
Nevím proč pleteš práci dispečerů ke mně, nebo moji práci k dispečerům.
Napsal jsem že řidič21tr je debil vymatlanej a je tady za 14 dní tejden, protože řidič, který jezdí 30let u DPMJ by toto nikdy nenapsal: " mezi náma řidičema ''Strnad stál asi za h****, tak mu dali flákačskou funci, by neměl zodpovědnost a bezpečnost''., tak nevím, proč se rozčiluješ, když jsi to nenapsal, pokud ano, tak se nediv mé reakci. Nikdy by mě nenapadlo abych tady pro takové blbosti vyhrožoval někomu fyzickým násilím.
EUGEN: Nevím už, jestli se to vědělo dopředu, ale určitě se vypínal proud, protože se asi měly použít vodní děla proti pochodu, proč by se asi jinak ten proud vypínal, nic vysokýho tam nejelo.

(Příspěvek byl editován uživatelem depemje.)
Marek_Řezáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 7-2009
Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 21:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No většinou se na DP chodí bonzovat za ředitelem...kolikrát už tam měl vytisklé papíry z této diskuse a kolikrát mě na to upozorňoval..sám mi řekl, že to nečte tady, ale někdo ano, tak prý zřejmě donášíte řediteli Vy, navíc mi to řekl nějaký kolega, že bonzujete u ředitele. Myslím, že se mnou byste to tak lehké neměl, neznáte mě, tak mě nesuďte jen dle prvního pohledu. Vypadám sice jak pírko, ale zdání klame a mé známosti mi naprosto stačí, abych byl v klidu. Člověk, který slovně napadá, kohokoli ne jen mě, ale mého kamaráda, a že to jsou celkem drsné urážky, je zralý na pěst, nezlobte se na mě, ale mě někdo takhle slovně napadat, tak by ji chytl i kdyby byl o dvě hlavy větší, já se sice neperu, ale jakmile mě někdo tak vytočí, tak se neznám. Nikomu nechci samozřejmě vyhrožovat násilím, ale už jsem mezi kolegy zaslechl zajímavé rozhovory na Vaši osobu, no ne jen na Vaši, prý je tam ještě další adept. Smažme to a dál už to nebudeme řešit. Myslete si o mě cokoli, i o přítomných, ale zachovejte slušné vystupování a bez urážek. A bude to vše O.K.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3034
Registrován: 6-2005

Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 22:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Když se tady tak hezky bavíte, tak mi to připomíná jednu historku. Taky byl jeden člověk, co nesedl větší skupině lidí. A jak se mu pomstít a mít alibi, resp. nebýt jím viděn? To si takto počkala skupinka ve tmě za rohem s dekou v ruce a když dotyčný procházel...
Makrelu neumeješ.
Marek_Řezáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 7-2009
Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 22:13:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No..krásná povídka
Marek_Řezáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 7-2009
Odesláno Sobota, 06. února 2010 - 22:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Škoda, že nejsem starší a nepamatuji si dobu, kdy byl pan Strnad řidičem, moc by mě zajímalo, jaký byl řidič, když většina z nás je hloupých...Nejsme všichni super, každý se občas sekne, někdo víc, někdo míň, ale jsme lidi, jen tu chybu uznat, ale to dost lidí neumí. Ale chybovat, je lidské. A nést za ní zodpovědnost také samozřejmě...ale nemá to cenu, všichni jsme idioti, nerozumíme tomu a nemáme do toho co kecat, to by bylo pro ně nejlepší. Ale doby diktatury jsou pryč, i když je krize, že.
Depemje
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 8-2009

Odesláno Neděle, 07. února 2010 - 00:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MŘ: Ty mě máš asi za blbce, já bych určitě nechodil za ředitelem pro tyto ptákoviny na K-reportu. Samozřejmě, že tady někdo něčemu rozumí více než já např. historie vozidel, reklamy atd., taky do toho nekecám, když tomu nerozumím, ale to nemá s provozem a informacemi nic společného.
C943: Já jsem napsal:"Klacky musí přehodit řidič a ještě k tomu na nejblbějším místě v Jihlavě, v kopci, hustý provoz, 2 pruhy, těsně před přechodem"
Ty jsi odpověděl:"A když jako trolejbusu spadnou před tím přechodem klacky, tak musí řidič zavolat vysílačkou na DP a oni mu je přijedou nahodit??? To jsem nevěděl. Tak až zase pojedu trolejbusem a řidiči spadnou klacky a on je půjde nasadit, tak ho asi budu muset jít hned udat k na DP, že porušil vnitřní směrnice DP o nasazování klacků."
Víš jaký je v tom rozdíl?
To první nařizuje dispečer a to druhé si dělá řidič.
Když se něco stane a skončí to u soudu, jak myslíš, že se v prvním případě bude hájit řidič?
Já vím, že za to nemůžete, jste mladí a hlavně nezkušení, to nemůžete jednou uznat?
Depemje
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 8-2009

Odesláno Neděle, 07. února 2010 - 09:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak jsem přemýšlel o této větě: "Pane Strnad, urážet Vám jde opravdu skvěle a dělat z řidičů blbce taky, jen si dávejte pozor, aby se jednou někdo nenasral a nedal vám někdo přes čumák, protože si o to opravdu říkáte, ale nejste sám teda. To co si dovolujete je opravdu úžásné."
Už mi to došlo. Je to asi proto, že jsem vyvěsil na šatnu řidičů toto: "Zavírejte odpočty, kdo nezavře odpočet je pitomec a může si za to sám".
Počítal jsem s tím, že si to každý uvědomí a bude po problémech. Ale chyba, někdo běžel za ředitelem, co si ten Strnad dovoluje a za dva dny už tam byl nápis od vedení: "Kdo nezavře odpočet prémie 0, kdo podruhé osobní ohodnocení 0, kdo potřetí tak výpověď", mně osobně se to zdá velice tvrdé, to bych si raději nechal nadávat do pitomců. Ale musím uznat, že ten druhý má mnohem lepší účiněk.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 53688
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 07. února 2010 - 11:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Depemje:
IP likviduju především ty zfalšovaný. :-)
Pokud se bdueš držet slušné úrovně (bez nadávek a zbytečného propírání věcí, co sem nepatří), můžeš klidně fungovat i přes svou běžnou adresu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ridic21tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 11-2009
Odesláno Neděle, 07. února 2010 - 17:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Depemje: Hádat se s Váma nebudu, nemá to cenu. Kéž by mi bylo 15 let, jenomže roky plynou a nic se nedá vrátit.

Je to docela kruté, ale alespoň řidič na to musí myslet. Za každou hloupost se platí.

Internet v mobilu
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3035
Registrován: 6-2005

Odesláno Neděle, 07. února 2010 - 18:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ridic: jako u ICOMU, kdyby se řidič nepřihlásil do strojku, taky nemusí vyjíždět...
Makrelu neumeješ.
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 12-2007

Odesláno Neděle, 07. února 2010 - 19:48:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

9_tr: Nidky jsem se o to nezajímal. Jak to vlastně mají řidiči ICOMu? To mají číslo řidiče a PIN a přihlásí se? Dík
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3036
Registrován: 6-2005

Odesláno Neděle, 07. února 2010 - 21:30:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jj, Pokud se to nezměnilo, ta se zadalo č. řidiče, pin, dostal ses do strojku, pak už se zadávala linka, atd...
Makrelu neumeješ.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7332
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 08. února 2010 - 07:38:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Úkon na 20 sekund. Odbavovací zařízení je pracovní nástroj řidiče.
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 12-2007

Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 17:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To by mě zajímalo, jak byla dnes dodržována položka v jízdním řádu ,, Bezbariérově přístup.vozidlo‘‘. Např.: A1. Podělala se ráno 54, tak tam fikli smradlavou 59. A nikoho nezajímá, že tam má být nízký vůz. Údajně nemají vozy. Hlavně že třeba na B9 dali 72. Ale připouštím, že tam byla 53, která se podělala – netopilo topení do vozu. Tak ono taky nikdy to do slova ,,netopí‘‘. Je to věčně přehřáté a jenom to hučí. Ale tohle ani neškytlo. Když nemají vozy, co já vím, tak stojí: 51 (tu nikdo nechce, ani se řidičům nedivím), 55 (stále něco se zadní nápravou) a 65 (otevřené zadní víko, tam jak mají ab motor).
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
Depemje
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 8-2009

Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 18:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jak smradlavou, jezdím s ní jako cestující docela často, vůbec se mi nezdá, že by smrděla. To se tam někdo pokakal? Tomu nevěřím, že by dali na trať pokakanej trolejbus?
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 12-2007

Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 18:45:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Depemje: Samozdřejmně pro normálního cestujícího to nic neznamená (na ty se myslí), takže ty jsou v pohodě. Akorát řidiči jsou na tom hůř (na ty se nemyslí). Jen si zkuste někdy sednout na místo řidiče nestačíte se divit. Ten smrad co se vyřine ze sedačky, je nepopsatelný. Píšou to do výkazu a nic. Že by tam mohli dát nějakou sedačku z vyřazených vozů, tam už je to celkem jedno.

(Příspěvek byl editován uživatelem trolejbusak62.)
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
Depemje
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 8-2009

Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 19:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No já myslím, že by se mělo vyšetřit, kdo to pokakal, asi někdo na dílně, měl by si to vyčistit.
Intouro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 12-2007

Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 23:01:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tr62: 51 (tu nikdo nechce, ani se řidičům nedivím)
Proč by ji nikdo nechtěl ? Vždyť je to vlajková loď dopravního podniku
Icq : 460-826-891
:: Blog o MHD v Jihlavě a Brně - neváhejte a navštivte ::
Škoda 21Tr ev. č. 50,51,52,53 - deset let spolu
(ale nesmíme opomenout deset let trati na Horní kosov, čímž odpojili točnu Na Dolech ... ach jo ... )
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 10. února 2010 - 12:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Int: navic stoji,protoze z 51 vzali menic. A jeste jsem zapomnel na 61, která začala čmoudit. Dnes opet rano klekla 67 na stejnou zavadu jako vcera. Tak na A2 dali 60
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2202
Registrován: 6-2005

Odesláno Středa, 10. února 2010 - 20:45:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Po třech letech zase ožívá téma Městské nádraží. Takže bude zase trolej k městu aktuální.. To zase bude maglajs, co tam vést...

http://zsptd.cz/2010/02/10/drahy-tlaci-opravu-nadrazi/
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::www.zhta.ic.cz...stránky o.s. Za záchranu historických trolejbusů a autobusů
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1015
Registrován: 5-2006

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 19:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Něco ke čtení ...

http://www.jihlavske-listy.cz/clanek5242-mhd-bude-jezdit-mene-ale -daleko-lepe-navazovat.html
Můžete se mrknout na moje stránky o dopravě :
- Richardovy stránky -
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 1-2007

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 19:23:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Richard: Hezké no..

Nikde se tam moc nepíše, jak se bude upravovat provoz autobusů? Tam také budou změny, či úbytek spojů?
Karosa ŠL 11!

Stránky o autobusech řady Š 11 www.sx11.ic.cz
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2203
Registrován: 6-2005

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 20:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Richard: Nepruď . To není moc veselé, omezovat trolejbusy. A krásnej zapamatovatelnej interval budeme mít. To se bude 13 minut krásně půlit.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::www.zhta.ic.cz...stránky o.s. Za záchranu historických trolejbusů a autobusů
Martinsvec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 7-2009
Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 22:33:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ach jo.Oni odpadnou takový krásný služby jako E2,C7,A4,B5 nebo B10.Tak by mně zajímalo čemu budu špehovat včasný výjezd na nádraží po škole Jinak dnes prý dorazil první Solaris z letošní várky.Zítra se o tom půjdu k vozovně přesvědčit.
www.vdp-simmodel.wbs.cz -Stránky o VDP v SimTr a modelových VDP
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 08:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martinsvec: To je mi docela sumak, co budes delat po skole. :-P E2 zustava, pokud se nemylim. Jeden kurz by to ve spicku nezvladnul.

Ono celkem E bude bezezmeny, akorat ze chce dp, aby i dopoledne se tocilo u DKO. V tom pripade by bylo dobre, aby dp vybudovalo vlastni soc.zarizeni. Protoze porad skemrat na vratnici, to si nekdo radsi stoupne ke kolu, ... Skoda, ze neprosel jr, ktery navrhoval Marek Rezac.
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 905
Registrován: 2-2005

Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 15:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Máme půjčenej tahač z Pardubic. Pročpak? Že by nám kleknul ŠT 180?
-SIS bus KAROSA B731.00 a Karosa B731.20 a ŠM-11 s automatickou převodovkou PRAGA 2M70
-30.5.2007 - 10 let od ukončení provozu posledního trolejbusu ŠKODA 9TrHT28 ev.č.11, tudíž i posledního trolejbusu typu 9Tr v pravidelném provozu s cestujícími v ČR.

WEB jihlavského OS Za záchranu hist. trolejbusů a autobusů
Luk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 3-2007

Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 16:27:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Interval 13 nebo 17 minut, to probuh kdo vymyslel???
Velké "L", velké "U", velké "K" - LUK (systém to tak neumí)
Radek_havlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 9-2006

Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 17:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

335 v Brně u přehrady v květnu 2007.

Editovano uživatelem Radek Havlík MHD fotogalerie pejsek10.rajce.net
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 18:59:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

319: taky jsem ho tam videl okolo 14h. Mozna to souvisi s prichodem novych 26tr, kdyz nam vcera zapadnul na dp kamion s tr. Procpak se neuklizi v arealu dp snih? Nebo je ekonomictejsi kazde rano vytahovat nekolik zapadlych vozu?

Fotte 291, do konce brezna je na 100% pryc. Uz nema ani vysilacku a ppBUSE.
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3039
Registrován: 6-2005

Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 19:05:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A jaké J.ř. navrhoval MŘ?
Osobně bych uvítal, aby E jelo alespoň na náměstí. Končit u DKO je hovadina.
Makrelu neumeješ.
C 943
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.236.108
Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 19:20:40    Odkaz na tento příspěvek  

9Tr: No kdby se udělala rozumná návaznost na A, 4, 5, 12, 36 tak by se u DKo mohlo klidně točit ve pracovní dny celodenně.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 2-2005

Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 21:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad tahač z Pardubic: Asi se to z traileru složí někde, kde je uklizeno a ne v tom mrdníku na DP. A pak se to tím tahačem doveze do DP. Ale nechápu, proč by se to nemohlo tahat místním tahačem(traktorem). Jinak 291 nemá buse ani vysílačku už asi 14 dní. A dneska jsem v 291 zahlédl zajímavou reklamu, pro uživatele 9_tr by mohla vypadat zajímavě
Ad 9_tr: MŘ navrhoval omezení E zhruba o 6 koleček v pracovní den a nějaká kolečka o víkendu ...

EDITACE: Pardubická diskuze tak to mění situaci ....
A když o něj měl zájem jeden z pracovníků a přivezl ho pan S. Tak to asi o něj měl zájem on

(Příspěvek byl editován uživatelem 319.)
-SIS bus KAROSA B731.00 a Karosa B731.20 a ŠM-11 s automatickou převodovkou PRAGA 2M70
-30.5.2007 - 10 let od ukončení provozu posledního trolejbusu ŠKODA 9TrHT28 ev.č.11, tudíž i posledního trolejbusu typu 9Tr v pravidelném provozu s cestujícími v ČR.

WEB jihlavského OS Za záchranu hist. trolejbusů a autobusů
Janson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 2-2006

Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 23:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Přistoupili jsme k rakousko německému modelu, kdy intervaly u trolejbusů budou v pracovní dny stejné od 5 hodin ráno až do 20 večer.
Tohle když jsem si přečetl tak jsem se trochu zaradoval, ale jak jsem si přečetl že bude interval 13 (17) minut, tak jsem si říkal že intervalem se v Německu ani v Rakousku inspirovat nemohli. Ale to mi později došlo, Jihlava musí mít vždycky něco extra....
Jednou jsem se ptal nádražáka: Jede tenhle vlak na Telč?
On mi odpověděl: Ne tenhle jede na naftu!
Rybin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.44.18.25
Odesláno Sobota, 13. února 2010 - 00:50:49    Odkaz na tento příspěvek  

Jen si stěžujte, mohlo bejt ale ještě hůř, celej den 15 minut, aby se to dobře pamatovalo...
Depemje
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 8-2009

Odesláno Sobota, 13. února 2010 - 12:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tahač se koupil na tahání nepojízdných vozů.
Marek_Řezáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 7-2009
Odesláno Sobota, 13. února 2010 - 12:23:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dobrá koupě...traktorem to trvalo, než tam pro to dojel a zase dovezl. A bude to i pohodlnější pro obsluhu. Bylo na čase.
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 13. února 2010 - 12:28:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jojo, je náš. Jsem zvědav, jestli dále budeme propagovat DPMP, nebo jestli to nějak pozmění
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2204
Registrován: 6-2005

Odesláno Sobota, 13. února 2010 - 13:49:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Určitě nechat. Mám na něm pardubický pruhy.

13 a 17: Jojo v Rakousku to nemohli okoukat.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::www.zhta.ic.cz...stránky o.s. Za záchranu historických trolejbusů a autobusů
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 13. února 2010 - 22:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dnes na 20602 - prave spatrena 55!!
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
Martinsvec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 7-2009
Odesláno Neděle, 14. února 2010 - 20:31:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak dneska dopoledne výpadek proudu.Nějakej dobrák strhl převěs a trolejbusy zkolabovaly byly vypravený B 732 (zahlédl jsem jen 291,327,295) ale odpoledne už všecko ok.
www.vdp-simmodel.wbs.cz -Stránky o VDP v SimTr a modelových VDP
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 2-2005

Odesláno Neděle, 14. února 2010 - 21:21:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To je teda info ....
Doplním pro přesnost, že to bylo na nám. Rudé armády na křižovatce do Křížové ulice. (tam co to je nanejvýš dvakrát do roka zacpané). A bylo to kolem poledne.
-SIS bus KAROSA B731.00 a Karosa B731.20 a ŠM-11 s automatickou převodovkou PRAGA 2M70
-30.5.2007 - 10 let od ukončení provozu posledního trolejbusu ŠKODA 9TrHT28 ev.č.11, tudíž i posledního trolejbusu typu 9Tr v pravidelném provozu s cestujícími v ČR.

WEB jihlavského OS Za záchranu hist. trolejbusů a autobusů
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2205
Registrován: 6-2005

Odesláno Neděle, 14. února 2010 - 21:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já pochválím za nasazení NAD.

jedna mobilfotka již po zprovoznění..

:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::www.zhta.ic.cz...stránky o.s. Za záchranu historických trolejbusů a autobusů
09
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.178.29.220
Odesláno Pondělí, 15. února 2010 - 12:06:13    Odkaz na tento příspěvek  

no to koukám co se tady dozvím blábolů..teda některé názory jsou naprosto scestné,např. pana Řezáče,ale on už asi jiný nebude,na druhou stranu toho ale stihnul dost,např založit silné,fungující odbory..
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2206
Registrován: 6-2005

Odesláno Pondělí, 15. února 2010 - 13:24:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

09: Tak jsi pojď s námi popovídat o těch blábolech. Zatím jsi napsal taky jenom blábol. Tak postupně s čím nesouhlasíš, co se ti nelíbí.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::www.zhta.ic.cz...stránky o.s. Za záchranu historických trolejbusů a autobusů
Trolejbusák062
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 15. února 2010 - 14:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jsem pro, uveď konkrétní příklad. Zrovna pana Řezáče bych nechal v klidu, občas jsou jeho názory prezentovány nedobrým způsobem, nicméně myšlenky zas tak špatné nemá, to je můj názor. Občas není od věci dát na mladší generaci, která má sice od té starší generace odlišné názory, ale teď už světem vládne právě ta mladší generace a takový podnik by měl mít zájem se nechat inspirovat názory samotných lidí, a kdo jiný to může vědět lépe, než samotný řidič, který každodenně (dobře, tak cca pět dní týdně) projíždí terén? A má snahu zlepšit podmínky, nejen řidičům, ale i samotnému podniku, neboť vše souvisí se vším. Když se někdo zasvěcený domnívá, že určité spoje jsou zbytečně provozovány, DP by měl spoj omezit, čili šetřit na dobrých místech, a řidiči být vděčný. Můj pohled jakožto laického cestujícího
Marek_Řezáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 7-2009
Odesláno Úterý, 16. února 2010 - 08:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A jaké bláboly? Tak se vyjádři ty blábole. Takový jsou nejlepší..každý říká blábol, ale sám nemá vyhraněný nazor zřejmě.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2208
Registrován: 6-2005

Odesláno Úterý, 16. února 2010 - 13:42:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Důkaz, že 26 Tr přicházejí. Druhému je vidět jen klíma.
Také tam stojí 55 s nápisem B SLUŽEBNÍ JÍZDA (dneska jsem takto označené konečné potkal 2, 70 a 58).

:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::www.zhta.ic.cz...stránky o.s. Za záchranu historických trolejbusů a autobusů
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 12-2007

Odesláno Úterý, 16. února 2010 - 15:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nové jízdné bude od dubna
Jihlava – Konečně. Začátkem dubna by v jihlavské městské hromadné dopravě (MHD) měly začít platit nové ceny jízdného.

V praxi to bude znamenat, že klasickým papírovým jízdenkám téměř odzvoní a cestující v MHD budou moci naplno využívat čipové karty, takzvanou Jihlavskou kartu.

Cestovat na papírovou jízdenku se totiž téměř nevyplatí. Nejenže bude nepřestupní, ale jízda na ni bude v konečném důsledku také dražší.

Klasická šedesátiminutová jízdenka za dvanáct korun, která nyní v jihlavské MHD platí jako základní, bude zrušena. Namísto ní si cestující budou kupovat lístky podle počtu ujetých zastávek. Když ale budou cestovat pomocí Jihlavské karty, vyjde je jízda levněji. „Cestujícím, kteří využívají MHD pravidelně, například alespoň jednou v týdnu, bych proto pořízení čipové karty jednoznačně doporučil,“ řekl ředitel dopravního podniku Josef Vilím. Pro cestující, kteří Jihlavskou kartu i přesto nechtějí, má jinou radu.

„Lidé, kteří chtějí MHD využít nárazově a vědí, že budou muset během krátké doby několikrát přestupovat, by měli zvážit zakoupení 24 hodinové papírové jízdenky,“ míní Vilím.

Sice za ni zaplatí padesát korun, ale jízda se jim i přesto vyplatí více než koupě jednotlivých lístků podle počtu zastávek. Pokud by totiž chtěli jet například z Březinek na Dům zdraví a zpět (se zastávkou na Masarykově náměstí), za lístky by dali 64 korun.
Začíná testování

Papírové jízdenky si cestující budou moci koupit v pěti automatech rozmístěných po Jihlavě nebo v předprodeji.

Jízdné se v Jihlavě mělo změnit původně už od července minulého roku. Kvůli problémům se softwarem se tak ale nestalo. Nyní už je ale většina nedostatků odstraněna a spuštění nového systému už téměř nic nestojí v cestě. „Většina nedostatků už je odstraněna. Přibližně během deseti dnů začne systém testovat padesátka dobrovolníků,“ řekl Josef Vilím.

Přibližně po měsíci ho pak bude moci využít cestující veřejnost. Jihlavská karta by do budoucna kromě MHD měla fungovat i na dalších místech v Jihlavě. Lidé by pomocí ní mohli například platit vstupné do zoologické zahrady, Vodního ráje nebo galerií. Lidé v Jihlavě se na její plné využití už nyní těší.

„Myslím, že to bude dobrá věc. Pokud si na ni zvykneme, mohla by nám ušetřit spoustu starostí,“ řekla obyvatelka Jihlavy Kamila Adámková. „Nemuseli bychom u sebe nosit peníze,“ myslí si žena.

Zdroj: Jihlavský deník
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 12-2007

Odesláno Úterý, 16. února 2010 - 15:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

319: Aby se neukecal
Martinsvec: Jasně, ty už jsi jak ty na tom podniku. Zase za to může řidič. Tomu řidiči se seknul naviják (za to nemůže) a před sekčákem mu to vypadlo a vzal to trochu i s převěsem. Přijeli dráteníci, že to opraví, jenomže se nějak do toho zamotali a spadlo to celé + poškodili si montážku. Napřed ji museli opravit a potom to provizorně přidělali. V noci to dodělali úplně, takže není nic poznat.
Eugen: ''Já pochválím za nasazení NAD.'' A kdy také? Za skoro za hodinu? Ano, také to potom aktivně vozili, aby se neřeklo, že hodinu nic nejelo. Nejeli dvě Áčka a vlak máš do Luk pryč. Původně jsem si myslel, že opět na DP někdo zapadnul, jak je také na denním pořádku. Jeden (no nevím, jakou tam má funkci na DP) si vzal pluh za traktor a za chvilku byl na koberečku u ředitele, proč pálí naftu! Takže je asi ekonomičtější, aby ráno vozy vytahovali a vynechávaly kola.
09: Jenomže Marek Řezáč tomu docela rozumí, protože řídí a vidí, jaké to je. To víš že se to někomu říká, když si sedí v kanclu na DP pěkně v teplíčku. Řidič si může nechávat nadávat do de*ilů, aby když řidič něco řekne lidem, tak hned je oheň

Tak vidím, že 55 si dala v noci necelých 100km a už zase stojí. Ale to spíš jezdila ještě někde druhý den, protože když skončí na noční, tak takové označení nemá. A nebo druhá varianta – nahrávali do BUSE nějaké data. Ale to většinou píše označení 7 Popice s podpisem na ppBUSE ,,major‘‘. A Depemje byl major (málem jsem zaměnil jedno písmenko ), tak nevím, jestli s tím něco nesouvisí..

Jinak jak jeli včera 3kusy devítistovek do Havlíčkova Brodu s fotbalistama, tak jak to udělali? Přivaděč je již zpoplatněný a do Havl.Brodu se jinak nedostane. Jedině že by jeli po staré k Jipocaru a tam už to potom snad není s poplatkem.

(Příspěvek byl editován uživatelem trolejbusak62.)
->> Blog o MHD v Jihlavě, Brně a jiných městech <<-
->> Videa převážně o MHD v Jihlavě <<-
Ridic21tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 11-2009
Odesláno Úterý, 16. února 2010 - 15:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

vcera jsme se bavili s kolegou, jak jsem ho vezl domu.jak to budou delat ridici, kdyz nejsou zvykli posunovat zastavky rucne a najednou jim vypadne gps.to bude jeste zajimave.bude stat ksicht na zastavce treba kino sokol.jenomze pred tim projel dve zatavky a naednou nastoupi a cvakne.a bude tam mit masarykovo namesti horni.a jak si to cvakne (treba jizdenku na 3 zastavky) tak ridic si najednou vzpomene,ze ma na buse o dve zastavky zpozdeni.Zacne to posunovat a clovek najednou zjisti,ze ma proslou jizdenku, coz nemusi byt pravda.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3044
Registrován: 6-2005

Odesláno Úterý, 16. února 2010 - 16:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tr62- Sadno, OPřivaděč je zpoplatněný jen k dálnici, pak ne, takže u Věžiček můžeš najet, V A- Dole najedeš, míst kde se napojit je.... Až budou i I. třídy zpopl., tak to bude zajímavé.
Makrelu neumeješ.
09
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.178.29.220
Odesláno Úterý, 16. února 2010 - 16:13:45    Odkaz na tento příspěvek  

tak nevím čemu"pan"Řezáč rozumí,když "řídí",to je trolejbusak62 nějaká nová kvalifikace??Jo kdyby jste se líp učil možná by jste seděl taky v kanclu..."Pane"Řezáč Vy jistě vyhraněný názor máte,ale myslím že nadělal na DP více škody než užitku....
Martinsvec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 7-2009
Odesláno Úterý, 16. února 2010 - 18:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jen pro upřesnění:55 se po nočňáku z neděle na pondělí ráno objevila na nějakém vysokém kurzu linky B (B2,B4)ale ještě dopoledne byla stažena a nahrazena jiným vozem.
www.vdp-simmodel.wbs.cz -Stránky o VDP v SimTr a modelových VDP