K-report
 

Archiv do 28. srpna 2009  

Diskuse K-report » Archiv 2009 » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Archiv do 28. srpna 2009 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Knapido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 12:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Velekněz bude Schotousch Pardubicensis....!!!
kdo by nevěděl je to tato legenda.

(Příspěvek byl editován uživatelem knapido.)
když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo.. a když né to tak použij flexu !! Jinak tě už nic nezachrání...

Sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo.......
Ladislav_kubera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 12:58:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No a místo pití mešního vína se bude kloktat Listerinem.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 13:09:50    Odkaz na tento příspěvek  

Raději by se na to mělo jít důkladně a vědecky, tedy nejprve to zkonzultovat s experty - např. z Univerzity Pardubice - viz: www.upce.cz/ff/krf.html Religionistika (nauka o náboženstvích) se totiž zabývá i jevy náboženství podobnými. V takovém případě hovoříme o jevech kvazináboženských (kvazireligiózních). Někdy se pak ještě tyto zdánlivě náboženské či náboženství podobné jevy dále rozlišují na kryptoreligiózní (skrytě, nepřiznaně náboženské) - např. náboženství podobné jevy v politice jako zbožšťování národa, státu, trhu, vůdců, symbolů, dále zbožšťování sportovců, zpěváků apod. a jevy pseudonáboženské (pseudoreligiózní), padělající náboženství. Nejčastěji se tím myslí skupiny, které se z účelových důvodů prohlašují za náboženství, ale smysl a cíl jejich smýšlení a jednání je zjevně časový, pozemský, např. čistě politický nebo obchodní (to by mohl být hlavní účel šotoušské "církve" - napojit se na příslušné penězovody). Za tu švandu to ale stojí, třeba o nás bude psát www.dingir.cz
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.172.38
Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 14:02:04    Odkaz na tento příspěvek  

Šotocírkev - Bohem je železnice sama o sobě. Církev je zastoupena Dopravcem, analogicky k "monopolu" církve římsko-katolické Dopravcem státním. Ostatní dopravci jsou nahlíženi jako heretici, někteří jsou sice tolerovatelní, proti jiným je vedena diskusní válka ohněm a mečem. Železniční infrastruktura hraje roli svatostánku, přičemž nejsvětějším místem (oltářem) je Vlak, jehož jízda je zároveň bohoslužbou. Té se věřící účastní buď pasivně (=s fotoaparátem na náspu) nebo aktivně, tedy, že se veze. Krom každodenních bohoslužeb, kterých je podle věřících pohříchu pořád málo, jsou pořádány i mimořádné poutě na místa zvláštního duchovního významu (Jedlová, Lužná, Vrútky...). Nejbližším a nejoblíbenějším duchovním je věřícímu strojvedoucí, jenž má ku pomoci ministranty a jáhny, obecně zvané "lidé z provozu". Vyšší klérus (úřednictvo) je spíše neoblíben, vysloveně negativně je pak vnímán biskupský sbor (GŘ; snad nejvíc nyní oficiální dvorní malíř). Duchovní i věřící mají ambivalentní vztah k nevěřícím a dalšímu šíření víry - na jednu stranu naříkají nad prázdnotou svatostánků a nízkou návštěvností bohoslužeb, na stranu druhou jsou nevěřící ve stavostáncích pozorování nevlídným okem. Nerespektují totiž pravidla ani tradice, z nízkých - komerčních důvodů trvají na "katalogovém", bezchybném průběhu bohoslužby aniž by respektovali lidský faktor, Bůh je pro ně tak jen služba, která jim má za mrzkou úplatu sloužit. Část se dokonce z nepochopení uchyluje k obrazoborectví - velebné chrámy ani věkovité oltáře jim nejsou dost dobré a žádají tzv. modernizaci, tj. de facto jejich odduchovnění. Lidé bez vyznání, ale respektující elementární duchovní hodnoty (=jedoucí autobusem, s výjimkou dálkových linek, které jsou zplozencem pekla) mají ještě možnost nápravy a pokání, ti, kteří se upsali Antikristu a pravidelně s ním obcují při černé mši (= jedou autem) již propadli peklu definitivně). Nezřídka naruší Antikrist i průběh bohoslužby, je však vždy po zásluze potrestán. Tak jako každá církev i tato funguje již staletí na základě směsice dogmat, tradic, zázraků a víry. Běda tomu, kdo by ji rouhačským osvícenstvím chtěl rozvrátit!
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 14:16:11    Odkaz na tento příspěvek  

jk: Výstižně napsáno. Sám Benedikt XVI. by to nenapsal lépe.
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.172.38
Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 14:26:20    Odkaz na tento příspěvek  

Doplnění: Ad pasivní/aktivní účast na bohoslužbě: Je to pěkně vidět na frazeologii. Šotouš u trati: "Vlak jel, řižoval, stál atd..." Šotouš ve vlaku "MY jsme jeli, stáli, křižovali..." Aktivní účast je vrcholem duchovního života, analogicky ke Svatému přijímání.
Cog. 13:09: ...napojení se na penězovody...Mno, myslím, že šotocírkev má ideově blíž k adamitům a házení majetku členů od společných kádí ku prospěchu církve (viz akce "lak pro bobinu" ;-)). V reálu ale každá idea narazí na přirozenost lidké povahy.
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 10-2006

Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 19:31:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

běžte s církví do Takhle dokonale zkazit večer na železničním serveru. Nechcete taky vyvraždit ty, kdo k vám nevstoupí? Radši zas ukazujte fotky vlaků a šotoušů a neřešte tyhle h...vadiny. Musím to jít zapít ať to vstřebám

(Příspěvek byl editován uživatelem Payus.)
>>> http://www.payusworld.7x.cz <<<
>>> http://www.flickr.com/photos/payus/ <<<
Rigel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 12-2008

Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 20:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tak on celý ten nápad s církví byla legrace a většina to tak snad i pochopila,pokud ne tak mě to mrzí
a o žádném vraždění nikdo nepsal...
Nemocné vzteklinou ve stadiu křečí a nemocné morem železnice nepřepravuje.Cestující,u kterých vypuknou křečové záchvaty neb u kterých se zjistí cestou mor,přepraví železnice až do stanice,kde je možné poskytnouti jim potřebné ošetření..
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 10-2006

Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 20:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rigel: ještě aby jste to mysleli vážně
>>> http://www.payusworld.7x.cz <<<
>>> http://www.flickr.com/photos/payus/ <<<
Kubíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 17. srpna 2009 - 20:55:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Payus: Taky mám k církvím a náboženství hodně rezerovvaný vztah, ale tak snad tohle je přece sranda, navíc jk to popsal naprosto úžasně:-). Akorát mi teď má drahá polovička sdělila, že jsem vlastně nesourodou směsicí, zároveň pasivním věřícím (fotím), nevěřícím (nadávám na služby ČD) i Antikristem (v poslední době preferuju auto před vlakem).
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.172.38
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 07:40:05    Odkaz na tento příspěvek  

Kubíček - v klidu, jste ve víře jen poněkud vlažný, i některý křesťan si občas zahřeší;-) Kritika ČD - vnitřní diskuse o dalším směřování církve, na tom není nic neobvyklého. Hlavně nezpochybňovat úlohu samotného Boha...
Doplnění II: Zapomněl jsem na zvláštní druh bohoslužby: neveřejná, jíž se věřící aktivně účastnit nesmí, o to je ale větší účast pasivní. Tato bohoslužba je zahalena zvláštním mysticismem a její četností je poměřován duchovní význam jednotlivých farností (=tratí). Na rozdíl od bohoslužby veřejné, kterou může svým nepatřičným chováním narušit nevěřící (například vstupem mezi slunce a oltář v mystické výseči 10° - 50°), je zde vliv nevěřících téměř eliminován. V kruzích nezasvěcenců je nazývána "nákladní dopravou".
A to je vše, ať zas někomu nezkazím den...
Jindřich Rosa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.84.155.50
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 08:02:00    Odkaz na tento příspěvek  

jk:
Ještě to, prosím, přeci jen dopracujte kupříkladu analýzou regionů v naší zemi, kde je (analogicky ke skutečné víře) všeobecně vlažnější přístup k víře a kde to naopak více "žije" - podklady by asi mohly být zde na K-reportu v příslušných traťových/oblastních sekcích.
A co takhle téma nevraživosti místních věřících vůči poutníkům?? - opět je možno materiál čerstvě načerpat z aktuální debaty v sekci Tratě v západních Čechách...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6394
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 08:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jk: moc díky za netradiční, ale velmi zajímavé podání žel. fandovství. Trocha teologie ještě nikoho nezabila...
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 10-2006

Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 08:53:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jk: máš recht, je to tam pořádná mela o peroxidové desátky

(Příspěvek byl editován uživatelem Payus.)
>>> http://www.payusworld.7x.cz <<<
>>> http://www.flickr.com/photos/payus/ <<<
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 08:57:39    Odkaz na tento příspěvek  

Ad Payus: Očekávané se projevilo. Náboženství totiž spočívá na jistých myšlenkách, kterým se říká svaté, nebo posvátné, či nějak podobně. Neznamená to ale nic jiného, než že: Tady je představa nebo názor, o kterém se nesmí říkat nic škaredého, prostě nesmí. Ale proč ne? Protože ne! A basta fidli. Náboženský zaslepenec prostě nesnese, když si někdo z jeho víry dělá legraci. Podobně jako ortodoxní šotouš bere své šotoušství příliš vážně. Jakmile šotouš začne brát šotoušení své i spolušotoušů s humorem, přestává být šotoušem.
A co se týče teologie: Nyní už může (na rozdíl např. od výroby tabulového skla nebo kaprolaktamu) do teologie "fušovat" každý (stejně jako do švejkologie či cimrmanologie). Není třeba k tomu studovat bohosloví (dávno jsou pryč doby, kdy si kněží uzurpovali monopol na výklad "posvátna" a např. nechtěli, aby si katolíci sami četli celou Bibli - jenom tzv. Nový zákon - kdežto obsáhlejší Starý zákon s těmi správnými dobovými horrory nebyl žádoucí). Není třeba ani kurs "teologem snadno a rychle", jaký se vyučuje např. na té výše zmíněné pardubické univerzitě. Stačí jen zájem o obor. Ale hlavně dnes nehrozí, že za libovolnou interpretaci či dezinterpretaci náboženských kydů bude člověk upálen či jinak zlikvidován (pokud možno co nejstrašnějšími tresty).
Věřící také mnohdy nechápou, že skutečným důvodem, proč lidé u nás většinou nevěří v Boha, je prostě jeho nepřítomnost v tomto světě. Věřící pak hledají mnohé zástupné důvody, proč jsou ateisté ateisty: přísný katecheta v dětství, pedofilní skandály kněží, sexuální morálka křesťanů, lhostejnost ateistů vůči "duchovním hodnotám", pohodlnost či nevzdělanost, zaměření na konzum a zisk, špatný mediální obraz křesťanství, dědictví komunismu, tendence relativizovat pravdu apod. Ve skutečnosti je to mnohem prostší, řada lidí se bez Boha (a zejména bez za staletí zdiskreditované a parazitující církve) obejde a moc nad tím nepřemýšlí.
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 10-2006

Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 09:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Cogwheel: no jo, měl jsem náročný den, tak jsem asi působil podrážděněji. Nejsem v žádném případě věřící, kvůli náboženství se napáchalo spousta zla a sám mám pádný důvod nevěřit povrchním cynikům a alibistům nazývající se "věřící" (pozor,nehážu všechny do jednoho pytle, třeba někdy narazím na normálního a neparchanta)...ale to je na složitější debatu. Prostě mě to na večer nepříjemně rozhodilo, že se kostelové kydy přenesly i na stránky, kam si chodím relaxovat

(Příspěvek byl editován uživatelem Payus.)
>>> http://www.payusworld.7x.cz <<<
>>> http://www.flickr.com/photos/payus/ <<<
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.172.38
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 09:32:56    Odkaz na tento příspěvek  

Jindřich Rosa: Analyzovat regiony se mi moc nechce, ale jen tak od oka se mi zdá, že víra je rozšířenější v Čechách než na Moravě, když nepočítám velké chrámové okrsky (Brno, Přerov, Ostrava). Snad je to dané podstatně větším množstvím malých farností v Čechách.
Cog.: Aby nebylo mýlky, i já se považuji za věřícího, jinak bych sem asi nepsal. Ale snažím se to brát s humorem. V tom je šotocírkev otevřenější než ostatní, krom několika ortodoxních fanatiků je více přístupná diskusi i kritice (tedy obec věřících, vyšší klérus a biskupové nikoliv). Důkazem může být i často vyhrocená diskuse na liturgickým pořádkem (=GVD) atd.
Jindřich Rosa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.84.155.50
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 10:04:20    Odkaz na tento příspěvek  

jk - ad regionální zastoupení víry:
Ono to má taky svoji dynamiku vývoje (vzniku a zániku). Kupříkladu takový Letohrad byl ještě před třemi lety příkladem takového aktivního náboženského života. Jenže pak samotná Církev provedla nějaké ty reorganizační změny (téměř zrušení svatostánku, přesunutí stávajících oltářů jinam a menší atraktivita nových), logicky ubylo poutníků, místní komunita zapálené mládeže (projevující se velmi výrazně zde v sekci tratě 021/026) se také umenšila (zařazení do pracovního procesu má zhoubný vliv na vlastní práci pro blaho obce věřících!!)..., atd.
Jinde zase dochází k nárůstům - příkladem může být minulý rok oblast Mladé Boleslavi.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 13:02:45    Odkaz na tento příspěvek  

jk: Kéž by všichni věřící (např. i ti mohamedáni v Arábii) byli tak tolerantní jako Vy. Tedy, že by nejen švandu snesli, ale dokonce i sami by si dokázali dělat legraci i ze svého vlastního náboženství. Člověk se u věřících spíše setkává s nedostatkem tolerance vůči jiným (ateistickým, jinověreckým) názorům (na K-reportu viz např. Všd či různí fanoušci papeže). Zdejší humorná debata na téma "Církev šotoušská" mi naopak připadá docela zábavná a inteligentní. Pokud nějakého věřícího uráží, ať ji tedy nesleduje.
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.172.38
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 13:31:09    Odkaz na tento příspěvek  

Kdysi jsem se snažil fenomén šotoušství popsat biologicky (dva druhy - Š.obecný a Š.pravý), pak geneticky (dvě genetické formy druhu Homo Sapiens), ale furt to mělo mouchy. Inspirován Karlem Čapkem a jeho povídkou Ukradený kaktus (viz. popis spolků kaktusářů) jsem zkusil jen tak napasovat to na formu náboženství a ono to najednou fungovalo.
Budu to dál rozvíjeta sledovat, neb mě těší, že jsem asi konečně na správné cestě;-)
David
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4528
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 14:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jk: Já bych to rozdělení na Š. obecného a Š. pravého nezatracoval.

Zde je jeden Šotouš pravý:
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.172.38
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 14:41:56    Odkaz na tento příspěvek  

Prostě náboženští fanatici...;-)
Jinak v Parních lokomotivách se nám schyluje k nepěkné roztržce ohledně mimořádné bohoslužby. Vyšší klérus se zřejmě chystá zkomplikovat prostému lidu jeho nezadatelné právo pasivní účasti. Ten reaguje rouhačskými urážkami strojů nejsvětějších.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6395
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 17:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jk 18.srpna 2009 - 14:41:56:

Postoj nejvyšších v tomto případě ovšem do jisté míry nechápu. Je to jako by krajinou projížděl papež a prostému lidu bylo odpíráno "právo" svatému otci zamávat. Leda by se za tím skrývaly nějaké třeba bezpečnostní zájmy, třeba má svatá stolice informace o chystaném útoku, puči, defenestraci.
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 10-2006

Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 19:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jena: Svatá co? Stolice? Já už byl dneska 2x...acidofilní mléko je bašta Nic ve zlém

David: To je fakt cvok. Fabie má nosnost střechy tuším 70 kg. To by mu opravdu stálo za to ji poškodit Ten druhý snad na střechu už nelezl

(Příspěvek byl editován uživatelem Payus.)
>>> http://www.payusworld.7x.cz <<<
>>> http://www.flickr.com/photos/payus/ <<<
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 18. srpna 2009 - 19:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Payus:
Fabii se nic nestane,pokud se střecha vyboulí dovnitř,lehce se zase vyrovná.Stačí tlak ruky směrem od sedačky nahoru,tak jako u Škody 105,120,......Je to přece Česká výroba,i když už ji v posledních letech převzali "dederóni"
Trať 250 ČD a tratě 180,190 ŽSR-4 ever!!!
TRAŤ DRUŽBY = TEPNA ŽIVOTA LIDU ČESKOSLOVENSKÉHO.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 19. srpna 2009 - 08:40:51    Odkaz na tento příspěvek  

ad Davidovo foto: Před mnoha lety (ještě za totality) jeden takový k získání patřičného nadhledu na fotoflecích lezl na střechu svého Trabanta. Inu, i automobilismus od té doby pokročil.

ad Payus: Můžete si zařídit interiér WC třeba takhle:

Některé věřící křesťany tento obrázek ovšem bude urážet - že si někdo, kdo na to má, dovolí pořídit takovouhle záchodovou mísu - to by se mělo zakázat! Někdo jiný by zase nesnesl na WC dekoraci ve stylu "kladiva se srpy, zdobená hvězdami" - také by to povařoval za rouhání.
Dělat si legraci z takovýchto omezenců, obdobně jako ze zanícených ultrašotoušů, je docela zábava (dle mého názoru neškodná). Co jinak s nimi naděláme?
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 10-2006

Odesláno Středa, 19. srpna 2009 - 11:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Cogwheel: Nesedí mi to motivem a ani barevně, já radši Nema Ale znám některé "úchyly", kteří zrovna tohle beztak doma mají,mají tuhle kapli blíž, než kostel a bibli na čtení místo novin...hele snad jsi to nevyfotil u sebe doma?

(Příspěvek byl editován uživatelem Payus.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Payus.)
>>> http://www.payusworld.7x.cz <<<
>>> http://www.flickr.com/photos/payus/ <<<
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 19. srpna 2009 - 13:05:30    Odkaz na tento příspěvek  

Nikoliv. Já mám interiéry už dávno nemoderní. Na záchodě mi už zhruba 20 let visí zarámovaný oficiální portrét Miloše Jakeše. Kdo si dnes vůbec vzpomene, kdo to byl Miloš Jakeš - mnozí ze zde debatujících nebyli v dobách jeho největší slávy ani pikantním snem svých rodičů. Např. jeho nejslavnější proslov, který původně nebyl určen pro širokou veřejnost, až později koloval mezi lidmi v množství (často nekvalitních) nahrávek a posléze byly jeho vybrané partie i zhudebněny. Jak ale šla doba, tak tento "slavný" projev byl mnohonásobně předstižen vystoupeními pozdějších a současných politiků.
P.S.: A ještě k víře - shodou okolností zrovna dneska na Neviditelném psu: http://neviditelnypes.lidovky.cz/polemika-vericim-s-laskou-0y8-/p _spolecnost.asp?c=A090817_112938_p_spolecnost_wag Za přečtení stojí i leckteré příspěvky v diskusi k článku.
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 6-2003

Odesláno Středa, 19. srpna 2009 - 14:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jk: Vaše teze jsou skvělé a trefné, dlouho jsem se tak nezasmál

Ještě bych dodal postřeh k náboženskému sektářství, které se v určitých regionech dost rozmáhá. Jádro základní myšlenky je sice pravdivé a prospěšné, ovšem háček je v tom, že až fanatický způsob jejího prosazování, vymývání mozků svým členům a vyžadování naprosté poslušnosti - to vše tyto chvályhodné cíle degraduje. Tato sekta nese název "Svědkové Ultrašotoušovi".

Jejich Bohem jsou jen určité vybrané železniční tratě. V čele církve stojí záhadami opředený a několika identitami chráněný Tajemný Ultrašotouš , který hlásá tezi o hrozícím brzkém konci světa (= po těchto zrušení tratí dojde k totální degradaci a vysídlení regionů), což bude jistá zkáza nevěřících . Tajemný Ultrašotouš v sobě kumuluje několik duchovních funkcí: arcibiskup (= nejvyšší koordinátor provozu), nejvyšší neomylný vykladač a strážce Písma (= hlavní propagátor a webadmin) a něco jako opat (= představený, ke kterému vzhlížejí mladí mniši, nejzapálenější členové sekty). Občas, aby se svým ovečkám přiblížil, přijme i roli pouhého ministranta (= vlakvedoucího). Své členy si získává plamenným kázáním a schopností vcítit se do potřeb svých oveček, resp. toho, co chtějí slyšet. Oni jsou za to nuceni (všimněte si paralely s realitou) obětovat sektě značnou část svých prostředků (= veškerý volný čas), bezmezně věřit a dále rozšiřovat myšlenky Tajemného Ultrašotouše (= psát na internetové diskuze, zesměšňovat osoby s jiným názorem atd.). Jenom se zatím nepodařilo vyzkoumat, jestli podle názvu svého svatostánku také vydávají magazín "Strážný vlak"

Nejžhavější filipiku vedou členové sekty proti zplozencům Hejtmana (= dopravní úředníci a politici z kraje), kteří beztak (přesně podle kolegy jk) obcují denně při černé mši s Antikristem (= znají jen a o vlakové dopravě proto rozhodují vždy jen od stolu). Členové sekty také vesměs nenávidí představitele velkých církví (= majoritních železničních a autobusových dopravců) a v neposlední řadě drobné cizí věřící (= členy jiných šotospolků) a snaží se jim tedy co nejvíce znepříjemnit pobyt ve svatostánku a bohoslužbu sekty, kterou tento věřící náhodně či ze zvědavosti navštívil.

Toto vše výše bylo psáno s velkou nadsázkou!
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.172.38
Odesláno Středa, 19. srpna 2009 - 15:10:53    Odkaz na tento příspěvek  

Jirka: Asi narážíte na někoho konkrétního, ale v tom se zas tak neorientuju. S čím ale souhlasit nemůžu - konkrétní trať nemůže být Bohem, tím je jen Železniční doprava "an sich".
Teď jste mě ale přivedl na převratnou myšlenku - psal jsem, že tratě jsou svatostánky, ale ony budou spíš hrát roli Svatých. Svatostánkem bude totiž vlak (s oltářem v čele), jehož jízdou je uctěn konkrétní svatý. Pak sedí i ten kult (srov. např. s kultem sv. Kateřiny na dvoře Karla IV.). Ty sekty budou něco jako "Řád svaté Kolešovky" a tak. No a fantastické šotonávrhy např. na přímá spojení Brno - Třebíč - Praha nejsou ničím jiným, než touhou uctít co nejvíc svatých během jedné bohoslužby...
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2009 - 09:04:39    Odkaz na tento příspěvek  

Ještě k oné kýžené toleranci mezi věřícími a ateisty (či třeba mezi brejlovcofilními a parostrojními šotouši ): Nedávno jdem si odkudsi z netu stáhl následující výstižný text:
"Na světě existuje mnoho ideologií, náboženství, resp. souhrnně světonázorů, které mají toleranci jako jednu ze svých zásadních hodnot. Přesto většina lidí, s nimiž jsem se setkal, nebo o nichž jsem četl, kteří svým jednáním byli opravdu tolerantní, se žádným takovým světonázorem nezaštiťovala; respektive přinejmenším ne tehdy, pokud šlo o to, proč tolerují jiné.
Tolerovat jiné je jednak umění a jednak určitým způsobem "nastavení mysli". Tolerance totiž neznamená pouze to, že nebudu zastánce jiných názorů bít, zavírat nebo popravovat, ale to, že pokud tito osobně někomu neubližují, nebudu jim jejich názory ani vyvracet, resp. budu je mít v úctě jako své vlastní. Problém je, že například všichni hlasatelé tzv. politické korektnosti, které jsem kdy poznal, byli tak "tolerantní", že zapomněli na toleranci k těm, kteří nesdílejí jejich pohled na svět. V tu chvíli byla rázem veškerá tolerance za sedmero horami a oni se proměnili v bojovníky s plamennými meči za "Lepší svět", co by své oponenty nejradši naházeli do lví jámy.
Tolerance znamená především odhodit universalismus a nejen se smířit s tím, že všichni lidé nebudou nikdy sdílet mé hodnoty, ale především tento stav považovat za normální. S universalismem souvisí ještě jeden fenomén, který je třeba odhodit, a sice kolektivismus. Kolektivismus zavádí kategorie "my" a "oni", kde obojí je svým objemem vysoce nadhodnocené. "Oni" jsou nadhodnocení proto, aby bylo proti komu se vymezovat, "my" jsme vysoce nadhodnocení, abychom měli pocit, že když nás bude víc sdílet stejné hodnoty, tak že máme vlastně pravdu....
Vrátím-li se k otázce, co je to tolerance a zda vůbec lze být tolerantní - odpověď není tak problematická, jak může vypadat. Tolerance je stav, kdy akceptuji jako normální odlišnost, která nikomu neubližuje - a tolerantní být lze. Ironií osudu jsou takřka všichni hlasitě se zaklínající tolerancí, které jsem kdy potkal, netolerantní, protože si rozdělili lidstvo na "my-tolerantní" a "ti-hnusní, kterým je třeba udělat XY". Doopravdy tolerantní člověk o své toleranci zpravidla nemluví, ale je pragmatik - na co např. potřebuji, aby můj zelinář uměl perfektně česky, když od něj stejně potřebuji vědět pouze kolik stojí rajčata...
Tolerance znamená racionalismus, odhodit zbytečné emoce a stát se realistou. Bohužel v lidské přirozenosti realismu příliš není - a proto je tolerantních lidí tak málo."
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1475
Registrován: 5-2006

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2009 - 23:30:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Cogwheel...Na záchodě mi už zhruba 20 let visí zarámovaný oficiální portrét Miloše Jakeše...

A to ho tam máš na zlepšení vyprazdňování a nebo se do něho z dlouhé chvíle trefuješ šipkama?
Život musí být strašný zločin,když je za to trest smrti.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 21. srpna 2009 - 08:40:03    Odkaz na tento příspěvek  

Je zasklený. Mimo jiné také proto, aby na něj (jako na F.J.I. ve Švejkovi) nesr... mouchy.
Knapido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 22. srpna 2009 - 12:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jk:
A bible je jízdní řád ?
když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo.. a když né to tak použij flexu !! Jinak tě už nic nezachrání...

Sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo.......
Ladislav_kubera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 23. srpna 2009 - 11:06:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"Jízdní řád je zákon, kniha všech knih." Nebo tak nějak to Vyskočil říká v Cestě do Úbic
Citybus_236
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 24. srpna 2009 - 22:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hlásím výskyt šotoušů na trati 137. Nějaký dva šotouše jsem zahlédl hned za zastávkou Nová ves u Křimova. a Pak jeden německej šotouš u Měděnce toho jsem už stihnul vyfotit :-)

Chomutovský dopravní web WWW.CITYBUS.WZ.CZ

Stránky tratě 137 Chomutov - Vejprty WWW.TRAT137.UNAS.CZ
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.172.38
Odesláno Úterý, 25. srpna 2009 - 07:40:09    Odkaz na tento příspěvek  

Jedu kolmo z Blanska směr Šebrov a na mostu přes trať těsně před severním portálem adamovského tunelu vidím chlapa. Přelezl zábradlí mostu, stoupl si nad trať a skelným pohledem hleděl k Blansku. Na krku foťák. Nevědět dvě věci, totiž že za a) existují šotouši, b) že pojede EC s Taurusem, tak je to fakt na přivolání fízlů kvůli sebevrahovi. Stalo se v neděli, 15:50.
Mathulo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 7-2008

Odesláno Úterý, 25. srpna 2009 - 20:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takto to dopadne,ked sa foti spolocna fotka na Nitrianskej polnej zeleznicke

Verejnosti málo známa no predsa krásna Nitranska poľná železnica NOVÁ STRáNKA!
Ondra kač.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.53.102
Odesláno Úterý, 25. srpna 2009 - 21:55:17    Odkaz na tento příspěvek  

Vůdce chomutovské kindermafie a člen skupiny zooom.
Pavel Večeřa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.196.168
Odesláno Středa, 26. srpna 2009 - 11:57:31    Odkaz na tento příspěvek  

Dotaz: Co je to ta kindermafie? Z toho co tu čtu, tak zatím nějaká nevraživost starých vs. mladí, nebo si to mladí svým chováním zasluhují? Sám nefotím, takže nevím.
Mouka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2068
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 26. srpna 2009 - 14:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PV: Kindermafie se ptá na fórech na věci, které se řěší o pár řádků výše, neumí základy pravopisu, píše o věcech, které již všichni dávno vědí, neumí nic vygooglit apod. Doporučuju uživatele 3034 v trolejbusech v Brně.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1770
Registrován: 9-2005

Odesláno Středa, 26. srpna 2009 - 14:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To jste asi nevěděli, že? Viz: odkaz
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz www.bezdruzickalokalka.cz
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 26. srpna 2009 - 20:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V poslední době se mi zdá,že ortodoxní členové kindrmafie v dost hojném počtu okupují česká nádraží.Doufejme,že zůstanou stejně mírumilovní,jako do teď.Pokud ne,tak tu ve státě během chvíle vznikne nové extremistické hnutí!!!
Trať 250 ČD a tratě 180,190 ŽSR-4 ever!!!
TRAŤ DRUŽBY = TEPNA ŽIVOTA LIDU ČESKOSLOVENSKÉHO.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1705
Registrován: 8-2007

Odesláno Středa, 26. srpna 2009 - 23:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mouka:
Takových případů jako je 3034 v brněnské diskuzi je povícero. Poslední dobou začínám mít pocit, že každá z diskuzí zabývajících se tématikou MHD v nějakém větším městě má svého místního, s prominutím, b*ba. Železniční diskuze nesleduji, takže jak je to v jejich případě netuším.
Pavel Večeřa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.196.168
Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2009 - 16:25:06    Odkaz na tento příspěvek  

Jo, tak to ptaní na samozřejmé věci je opruz. V mém případě opravdu nemám sil vysvětlovat někomu 5 roků v kuse to samé, když už by to dotyčná osoba mohla po pěti letech vědět. Zkus fórum nebo gugl jsou mé oblíbené zbraně :D
Ale opravdu největší dojeb je, když někomu nalinkuju vlákno fóra s řešenou tématikou a za pět sekund další dotazy: kde to tam je, nemůžu to najít, napiš mi to raději ty...
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2862
Registrován: 2-2007

Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2009 - 16:33:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dále se správný kindermafián pozná podle mýdlové krabičky (akceptuji ale i u starších, sám jsem měl dlouhou dobu mýdlo), výrazu "všechno vím, všechno znám", hromadou gelu na vlasech a focením zásadně proti slunci! Večer veškeré své úlovky (včetně těch černých) nacpe na diskusní fórum a strašlivě se urazí, když mu někdo napíše, že jsou to fotky na

Udělejme něco se stále se rozšiřující řadou negramotů v diskuzích.... Vždyť se to nedá číst.
Můj Skype: Vojtik48
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1252
Registrován: 7-2005

Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2009 - 16:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A co pak Ris provedl p. Onderkovi? Ten pohled je přímo zabíjející
http://danone39.blogspot.com/ - nejucelenější dennodenní informace o nasazení hnacích vozidel
POZOR! Hledáme dobrovolné spolupracovníky pro tratě 300 a 330. Bližší info na mailu pod nickem. Díky.

R 908 Praděd forever
Mara_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2009 - 19:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jirko, reaguji na Váš příspěvek - Číslo příspěvku: 399. Bylo by docela vhodné, abyste se přestal navážet do lidí a přiznal, že jsou i jedinci, kteří používají hlavu a nemají ji jen na to, aby jim nepršelo do krku, své komplexy, rodinné problémy a neschopnosti ventilovali na tomto webu. Nedodělaný inženýre, podávejte i nadále šroubováky elektrikářům ve Škodovce a sundejte ze svého profilu "Test driver". Je to výsměch od člověka, který nemá ani ŘP. Proč jej nemáte? Pár lidí na tuto otázku odpověď zná, rád bych ji slyšel i od Vás...Kupte si viagru či jiný podpůrný prostředek a běžte se věnovat plození malých Jirků. Omlouvám se za OT, ale musel jsem reagovat.
Tass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 10-2006

Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2009 - 20:27:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A co pak Ris provedl p. Onderkovi? Ten pohled je přímo zabíjející

Tipoval bych na to nějakou obzvláště pitomou poznámku. To je totiž aspekt, který se moc nezmiňuje, ale přitom je to jedna z nejhorších vlastností kindermafie - schopnost naprosto laicky a přitom značně sprostě komentovat cokoli kolem sebe. Zažil jsem nejednu situaci, kdy právě z řad kindermafie poletovaly velice hulvátské poznámky na adresu kraje, magistrátu, vedení dopravních podniků a podobně, aniž by ovšem někdo z těch kinderpitomců tušil, že nejeden z těch urážených stojí o pár metrů dál.
Vůbec bych se nedivil, pokud by příčinou Onderkova velice nerudného pohledu byla nějaká poznámka ve stylu, jací jsou to na tom magistrátu **** a ****, a nejhorší je ten *** primátor. Aniž by samozřejmě kindemafie tušila, že ten mezi nimi stojící nepříliš nápadný chlápek v kvádru je právě ten primátor, kterému zrovna nadávají.

A samozřejmě je tohle potom průšvih pořadatelů. Je skutečně úžasné, pokud nad něčím převezme záštitu magistrát, vedení města se přijede slavnostně podívat, na co že to přispělo, a vyslechne si od nějakého osla poznámky, že celá radnice je banda *** a ***. Můžete hádat, jak potom k dané akci magistrát přistupuje v dalších letech...
TASS je zplnomocněn prohlásit, že 3x3 je 9, pakliže Nejvyšší sovět nerozhodne jinak...
Miki_trainz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 12-2007

Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2009 - 21:06:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Včera při potulkách Masarykova nádraží jsem spatřil na jedné soupravě reklamu na šotouše.
Nebo to byl odraz ve skle ?Hmm ale pak mi nejde do hlavy ten pupek.Já takový štíhlí chlapík .

Fotky z prostředí železnice: Mikitrainz-Želgalerie

ICQ 434725972
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 7-2005

Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2009 - 21:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tass: No, tak já tu poznámku myslel spíš z legrace. Myslím, že p. Onderka stejně kouká trochu v jiném úhlu, takže Rise bych z toho vynechal. Ale je možné, že někdo mimo záběr něco utrousil.
Ale to jak popisujete kindermafii, tak musím říct, že se to vyskytuje i v jiných oblastech.
http://danone39.blogspot.com/ - nejucelenější dennodenní informace o nasazení hnacích vozidel
POZOR! Hledáme dobrovolné spolupracovníky pro tratě 300 a 330. Bližší info na mailu pod nickem. Díky.

R 908 Praděd forever
Danny151
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 3-2006

Odesláno Pátek, 28. srpna 2009 - 13:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nevíte někdo kde se teď potoluje ona známá postavička Schotousch Pardubicensis?
V Pardubicích už jsem ho nějak podezřele dlouho neviděl. Už mi tady schází, to je legenda.
www.lokomotivy.wsn.cz
Karosa_b731
Moderátor

Číslo příspěvku: 2014
Registrován: 2-2007

Odesláno Pátek, 28. srpna 2009 - 14:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Proběhlo tady, že je snad v Budějicích, či kde.
Bus-mafiaDance radio247 Drum'n'Bassrádio Beat
Co jééé?
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1781
Registrován: 9-2005

Odesláno Pátek, 28. srpna 2009 - 16:23:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Mara_HK č.53: On Jirka_Š. v dotyčném příspěvku ale nikoho nejmenoval, tak proč se do něj zrovna vy navážíte...

Navíc kolega J.Š. ŘP má, stejně jako vysokoškolský titul. Ty publikované dezinformace vám našeptal kdo???

P.S:A vy máte titul jaký prosím...???

Jirka_Š. mimo jiné wrote: Své členy si získává plamenným kázáním a schopností vcítit se do potřeb svých oveček, resp. toho, co chtějí slyšet. Oni jsou za to nuceni (všimněte si paralely s realitou) obětovat sektě značnou část svých prostředků (= veškerý volný čas), bezmezně věřit a dále rozšiřovat myšlenky Tajemného Ultrašotouše (= psát na internetové diskuze, zesměšňovat osoby s jiným názorem atd.).



(Příspěvek byl editován uživatelem M_k.)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz www.bezdruzickalokalka.cz
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 6-2003

Odesláno Pátek, 28. srpna 2009 - 21:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

M_k: To nemá cenu vyvracet. Pan Mara_hk má o mě naprosto přesné informace z nezávislého zdroje, zná moje pracovní zařazení, zdravotní stav, psychický stav, rodinný stav a to přesto, že jsme spolu nikdy osobně nemluvili (možná mě viděl někde z dálky nebo na fotce stylem "To je von, ten ...!")

Je až neuvěřitelné, co dokáže emotivní manipulace a soustavná propaganda udělat s dospělým rozumným člověkem. Věřím dokonce, že kdybychom se s panem kolegou poznali za jiných okolností a nikoliv přes úryvek z ICQ komunikace umně vytržený někým z kontextu, byli bychom třeba i přáteli, protože bychom našli nějaké ty společné záliby a názory. Proto nemám ani trochu "žlučníček" a ani za těchto okolností se nebráním osobnímu kontaktu, bude li mít "protistrana" zájem.

Dále - co mám v profilu je jen a jen moje věc, pokud to neodporuje platným zákonům ČR (a dobrým mravům). Když už se to tedy řeší: není to oficiální uniforma (nejedná se tedy ani o zneužití / znevážení čehokoli), jedná se o recesi - zimní bundu mého známého, doplněnou nášivkami. Ten známý skutečně s trolejbusy dříve jezdil jako zkušební řidič, dnes už dělá něco jiného a díky přibývajícím kilům se do bundy nevejde a tak ji věnoval svému kolegovi (nikoli mě). Já u toho jen náhodou byl a tak jsem si ji ze zájmu vyfotil, neboť pracuji v příbuzném oboru (podávám přece šroubováky ve Škodovce ). Copak je někde dáno, že pokud máte například v profilu Brejlovce, automaticky musíte být fíra? To by potom většina šotoušů nesměla mít svůj oblíbený avatar

Navíc někomu tu stále uniká, že toto vlákno je svým tématem spíš nevážné, tudíž nadsázka a ironie sem patří. Pokud v tom někdo spatřuje navážení do své osoby (nebo do osoby blízké, která jej poprosí o plamennou obhajobu, že), pak bohužel pro sebe potvrzuje teorii o potrefené huse. A už dost, více kdyžtak mailem...

Ještě citát na závěr: Nejprve přicházejí líbivé fráze, potom manipulace s lidmi, poslední je život mimo realitu ve vlastním vybájeném světě...
Schot. Pardubicensis
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.236.192.74
Odesláno Pátek, 28. srpna 2009 - 22:19:15    Odkaz na tento příspěvek  

Karosa_b731: To říká on (Schotousch Pardubicensis), ale nevím jak je to opravdu. Možná budějovičtí, a tímto je i prosím, to potvrdí. Možná že je na nějaké dlouhodobé terapii nebo v ústavu, protože dřív byl v pardubicích denně na očích. (a taky na peroně, kde očumoval děti školkového věku)
Mara_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 28. srpna 2009 - 22:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vážený Jirko, mám velmi dobré informace o Vaší osobě. Navíc jsem bratranec jistého tajemného, na kterého narážíte. Znám jej od narození, narozdíl od Vás. VŠ titul vlastním a vzdělání si budu i nadále rozšiřovat.
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 28. srpna 2009 - 23:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Mara hk: No jistě pane kolego. Máte tajemné informace, které jsou tak tajemné, že je nemůžete nikde uveřejnit. Stejně tak jak pravil strýček (nebo pardon bratranec).
Zřejmě jste tajný agent rozvědky, který o Jirkovi š sbírá informace.
No jo holt někdo sleduje expremiéra Topolánka v Toskánsku a někdo Jirku š v Doudlevcích.
Doufám že za to máte zaplaceno alespoň stejně dobře jako p.Randák.
Akorát koukám, že se nám tady nějak začali množit příbuzní pana tajemného.
V jiné diskuzi to byl synovec, najednou bratranec.
Že bychom se překvapeně dočkali i manželky pana tajemného, kterého jsme donedávna považovali za starého mládence?
Ladislav_kubera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 28. srpna 2009 - 23:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No proč ne? Synovec "jistého tajemného" může být bratrancem někoho ještě tajemnějšího. Hlavní je se dozvědět pravdu . Mimochodem, u nás šotoušů věřím, že můžeme mít rodinné vztahy velmi složité. Že třeba někdo může být sám sobě nevlastním dědečkem. A než mě začnete cupovat, tak zopakuji poznámku Jirky_Š: "toto vlákno je svým tématem spíš nevážné"
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1483
Registrován: 5-2006

Odesláno Pátek, 28. srpna 2009 - 23:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jirka Š:...Copak je někde dáno, že pokud máte například v profilu Brejlovce, automaticky musíte být fíra? To by potom většina šotoušů nesměla mít svůj oblíbený avatar...

To máš pravdu.Já bych musel být kavárníkem ,což nejsem.Ikdyž si to dokáži představit .
Život musí být strašný zločin,když je za to trest smrti.