K-report
 

Archiv do 01.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » Všeobecná silniční diskuse » Archiv do 01.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30500
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 17:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož se diskuse o obecných aktuálních záležitostech (nyní především mýtné) tříští, zakládám podobně jako v ostatních skupinách toto téma.

A hned něco málo k mýtnému:

Po obchvatu Tábora jezdí nákladní auta zadarmo

Tábor - Po měsíci provozu je mýtná brána na šestiapůlkilometrovém úseku dálnice D3 u Tábora vypnutá. Ministerstvo dopravy dospělo k názoru, že komunikace zatím nemá statut dálnice, a vybírání poplatků za průjezd zrušilo.

„Podle vyhlášky nebylo výjimkou, že některý úsek dálnice byl zpoplatněný pro nákladní auta a osobní vozy nemusely mít dálniční známku. To byl i případ Tábora. Protože se ale ukázalo, že obchvat města v tomto úseku zatím nemá statut dálnice ani rychlostní komunikace, nechali jsme mýtné brány vypnout,“ vysvětlil mluvčí ministerstva dopravy Karel Hanzelka.

„Řidiči mi už hlásili, že se jim nezapočítávají kilometry na palubní jednotku, když jedou po dálnici u Tábora,“ potvrdil dispečer českobudějovického střediska přepravy nadměrných nákladů Hochtief Pavel Pulec. I když projetí kamionů táborským úsekem představovalo jen 25 korun, každou úsporu firma vítá.

S výsledkem je spokojená i táborská radnice. Hned po zapojení mýtné brány šel z úřadu dopis na ministerstvo dopravy, že udělalo chybu. „Poukazovali jsme na to, že obchvat Tábora není zařazený do sítě dálnic a rychlostních komunikací, tudíž by se nemělo platit ani mýtné,“ řekl vedoucí odboru dopravy Erazim Troch.

„Za leden při průjezdu dálničním úsekem po obchvatu Tábora nás mýtné přišlo na několik tisíc. Nejdražší byl nákup palubních snímačů,“ naznačila ředitelka táborských silničářů Radka Pavlíková.

Podle mluvčího ministerstva dopravy Karla Hanzelky se situace změní v momentě dostavby osmikilometrové trasy do Mezna. Pak se má začít vybírat mýtné a osobní vozy budou muset mít dálniční známku. Nejzazším termínem dokončení stavby je prosinec letošního roku.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - jižní Čechy

Autor: (jač)

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 16:04:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://aktualne.centrum.cz/domaci/bezpecnost-a-doprava/clanek.phtml?id=355991&tro2_2_0
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30644
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 19:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sdílená auta vozí v Evropě desítky tisíc lidí
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bidlo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 18:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím přesunout do silniční dopravy, dík.
 
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30796
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 00:30:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to tam, mírně jsem ještě název pozměnil.
I tak si ale nejsem úplně jistej, zda je na to nutné mít zvláštní téma - nestačilo by všeobecné?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 01:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tahle komora bude podobně vytížená asi jako "Cestování stopem".
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30800
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 02:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bojím se téhož. Ale slíbil jsem, že zde zatím nechám volnější vývoj, tak to zkusím nechat - při současném počtu příspěvků není problém provést případné změny.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bidlo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 12:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abyste se pánové nemýlili, zde jsou první úlovky
 
 
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2649
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 13:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bidlo: Naprosto nechápu, jak tyhle hezké fotky souvisí s tématem. :-( Co se týče tématu - diskuse tu už bylo dost (hlavně ve Student Agency), já mám spíš obavy, že stejně vždycky rozbují tam, kde se na mýto narazí a nebude se soustřeďovat zde. Ale možná si lidi časem zvyknou.

Ale abych byl věcný - celkem zajímavé informace o výběru mýtného se dají najít v tiskových zpávách na serveru PREMID. V lednu, kdy dokazovali, že jim systém funguje, byli podrobnější.

Co jsem zatím nikde nanašel, je podíl mýtného od vozidel emisních tříd Euro 2 a horší a Euro 3 a lepší. To by jasně ukázalo stáří jezdících kamionů (nikoli průměrné stáří registrovaných vozidel).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30823
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 14:44:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi to už znáte, ale leccos se nechá najít na stránkách MD - http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Silnice+dalnice+mosty/mytne/.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


pačes
Neregistrovaný host
Odeslán z: 64.79.209.123
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 19:42:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co tady řešíte ? Zkrátka šmejdi co nejvíc ničí silnice podle tonáže nad 12 tun, platí mýtné a to podle toho kolik mají náprav.
A jestli se to nějakým student agency nebo nějakým autodopravcům líbí nebo ne je úplně jedno, zkrátka budou solit do státní pokladny, kapito ?!?
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1933
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 10:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je otázka, kolik šmejdi vysolí do státní pokladny a kolik z toho nakonec shrábne do své pokladny Kapsch.

Docela by mě zajímalo, jak podrobné informace z pohybu zpoplatněných vozidel budou k dispozici - aspoň tedy pro MD.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2651
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 17:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot: No je otázka, kolik šmejdi vysolí do státní pokladny a kolik z toho nakonec shrábne do své pokladny Kapsch.

Zatím to vypadá, že letos z odhadovaných cca 5 mld. Kč vybraného mýtného dostane Kapsch 1 mld. na provoz (12*90 mil.) a tuším polovinu z investice do infrastruktury 1. etapy (3,4 mld. Kč/2). Tedy 2,78 mld. Kč Kapsch a přes 2 miliardy (jak moc přes se neví) SFDI. Otázka je, na čem se domluví pro další roky (silnice 1. třídy, vozidla do 12 tun atd.).

Informace z bran by se bezpochyby daly úžasně statisticky zpracovat. Něco málo se zveřejnilo.

(Příspěvek byl editován uživatelem m_v.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31094
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 21:11:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mýtné: Přibude další stovka bran, autobusy asi podraží
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2657
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 17:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zavedení mýtného v Česku zvýšilo tranzit Rakouskem (ČTK + iHNed)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3449
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 14:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sílená auta: Na to bych si asi nezvykl...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3453
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 14:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně se začaly objevovat v souvislosti s mýtným systémem nějaká pozitiva.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5873
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 14:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Šílená? :-O
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 00:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ví tu někdo, jak se satelitní část systému vypořádá s auty s vypnutými palubními jednotkami (nebo bez PJ)? Mýtná brána je automaticky vyfotí a nabonzuje celníkům, což ale dost dobře nepůjde tam, kde se právě na bránách šetří...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31181
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 09:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klasické „náhodné” kontroly příslušníky?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 10:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co já vím, tak Němec má po dálnicích satelitní mýtné brány tak po 30-50 km - čili ne jako u nás před a za každou křižovatkou, ale zřejmě "tak akorát" (u každé 3.-4. křižovatky).

Ovšem jak to chtějí kontrolovat na státních silnicích, kde je křižovatka každé 3 km, to si nedovedu představit.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2662
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 11:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: U nás nejsou brány "před a za každou křižovatkou", ale jedna brána kdekoli v úseku mezi křižovatkami, jedná se tedy o klasický "otevřený systém", který se používá i na některých dálnicích s budkami (Slovinsko východně od Ljubljany). Pokud jsou někde sjezdy moc hustě (okolí města Celje), tak tam prostě budky nedají a jezdí se gratis. Zato napaří pořádný poplatek na úsek s tunelem, který je skoro nemožné objet (Tepanje). Většina dálnic s budkami má ale "uzavřený systém" - na vjezdu vezmu lísteček a na výjezdu zaplatím účet jako v hospodě.

Co jsem viděl v jedné TV reportáži, v Němemcku je důraz na mobilní kontrolu. Dodávka jede levým pruhem a automaticky scanuje předjížděné kamiony v pravém pruhu. Jejich SPZ-ky pak porovnává s databází (v Německu je totiž možné jet bez palubní jednotky po předplacené trase). Láce a jednoduchá montáž mikrovlnných krabiček umožňuje donutit i cizince používat krabičku na jediný průjezd a obejít se tak bez náhradního řešení předplacené cesty z kiosku.

Já osobně bych na každou silnici první třídy dal pár bran do nejhůře objetelných (to je zase slovo :-)) úseků a zbytek by případně vykryl satelit. Úseky se spoustou křižovatek bych klidně dal gratis - tam by náklady na výběr snadno mohly přesáhnout vybrané mýtné. Jo, a co se týká obchvatů obcí - ty bych nezpoplatňoval vůbec, jen bych půlku jeho délky připočítal k jednomu meziobecnímu úseku a druhou půlku k druhému. Ti kdo by jeli do obce (či přes ni) by platili stejně jako po obchvatu. Myslím, že to chce méně hnidopichů a více nadhledu.
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 12:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v, před skoro 10 roky (takže čísla uvádím spíš přibližně) jsem do jedné zprávy dával, že silnice I/2 (tehdy čerstvě povýšená z předchozí II/333) vede na území okresu Pha-východ v délce 15 km, z toho 10 km uvnitř "obcí" a z těch dalších 5 km je jen 800 metrů bez omezení rychlosti místní úpravou. Za těch 10 let se změnilo to, že bez omezení zbylo už jen 250 metrů v kopci za Louňovicemi, než se okres změnil na Kolín (dnes už je to ovšem PH snad až do Kostelce). Všechny ty místní úpravy tam byly kvůli "křižovatkám" s místními komunikacemi, někdy i ne-silnicemi (místo mimo silnici).

Takže tam bude stát nějaký výběrčí (ať kamerový nebo lidský) na každém rohu?
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2664
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 14:25:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: Dvojka (tedy I/2) v návrhu zpoplatnění vůbec není. Z pro mne nepochopitelných důvodů tam není ani I/20 z Písku do ČB, I/9 na Českou Lípu, nebo I/19 Humpolec - Tábor. Zato tam je nepříliš zatížená I/38 Jihlava - Znojmo (která by mohla být atraktivní snad časem).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31199
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 14:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé... Chybí tam i některé II/60x, některé úseky se dají celkem pěkně k objetí placené dálnice použít...
Díky za odkaz!
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2665
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 10:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další nápady ministra dopravy... Tady tomu už přestávám rozumět. :-( Nejefektivnější "celoplošné mýto" je dneska spotřební daň na paliva.

A striktní oddělení mýtného na hranici (třeba) 12 tun povede mnohde k nahrazení jednoho kamionu (soupravy) dvěma "superaviemi" 11,99 tun, což nebude ekonomické ani ekologické.

A předchozí diskuse o kontrole výběru nabírá u silnic třetí třídy docela bizarních rozměrů...
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 11:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nahrazení jednoho kamionu (soupravy) dvěma "superaviemi" 11,99 tun, což nebude ekonomické

Problém ekonomičnosti je věcí dopravce ... pokud mýtné bude levnější než 2 řidiči, asi nebude náklad rozdělovat.

Ovšem jinak mám spíš pochybnosti s ekonomičností celého rozšiřování mýtného (už včetně mnoha těch "jedniček") pro stát. Vzhledem k navrhované výši poplatku (těsně přes 1 Kč) a intenzitě provozu (obvykle kolem tisíce těžkých vozidel/den) to asi nepokryje ani výstavbu systému.

K tomu navíc přichází ještě jeden legislativní problém, který se možná změní v průšvih pro stát. Ale mluvit o něm budu moci až někdy v budoucnu (podle výsledku tendru)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5880
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 12:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co znamená, když okrádací krabička při průjezdu branou pípne dvakrát namísto jednou?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2367
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 13:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk: Blíží se vyčerpání předplaceného kreditu, nutno dobít.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5883
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 16:40:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. Vzhledem k tomu, že jsem si toho všiml při jízdách s Fedosem a Hofmannem, žil jsem v domnění, že je kredit na nule úplně...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jan z Prahy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.192.46
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 18:13:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bez kreditu ti pipne třikrát.Jinak pípnutí poprvé dvakrát, tak je tam ještě 600 Kč.Jinak se uvažuje, také o zpoplatnění vetších dodávek.Co termín větší dodávka znamená nevím.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3482
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 22:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Překlep ... Sdílená ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31297
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 11:09:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ministerstvo dopravy vyzývá veřejnost k výměně řidičských průkazů

Do konce tohoto roku jsou držitelé řidičských průkazů vydaných v letech 1964 až 1993 povinni vyměnit si své staré řidičské průkazy za nové. Množství řidičů, kterým zbývá projít procesem výměny tohoto dokladu, však, podle statistických údajů ministerstva dopravy, ubývá pomalu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31301
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 11:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý dvacátý řidič už má bod
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3493
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 19:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď byla na nově reportáž o krádežích nafty z agregátů jako zdroj elektrické energie pro mýtné brány. Někde to vyteklo do pole a hasiči museli řešit havárii.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 20:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: tak to se dalo čekat, že? Je zajímavý, že agregáty měly bejt jen jako provizorium a už je březen a stále se používají. Ze všeho co se dělo kolem českého mytného je mi zle...Jsem zastáncem německého systému s malým počtem kontrolních bran. Nesouhlasím s tím, že se udělá mikrovlný systém, stovka bran a pak se to skombinuje se satelitem a brány už pak budou jen na kontrolu...tak k čemu pak stovka bran?
Magnum - život je otázkou priorit
Liaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.214.86.4
Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 20:59:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horny: No já myslím že ti je zle z toho že kamiony nad 12 tun teď musí platit mýtné.
A mikrovlný systém je výhodnější v tom že se hůř ojebává než ten německý a to kamioňáky dost štve ne?
A co se mělo dít kolem českého mýta Horny ?
Rakušáci v rekordně krátké době 9 měsíců vybudovali systém který funguje a od kamioňáků vybírá peníze, a celní správa jako bič na kamioňáky neplatiče sankcionizuje.
Tak v čem je chyba Horny, že musíš platit mýtné ?
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3502
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 21:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže ty brány jsou úplně k ničemu (když bude satelitní systém)?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 21:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: V podstatě budou k ničemu. V reálu dostanou nějaké náhradní využití- kontrola průjezdu (kamery, možná i ty mikrovlny), kontrola rychlosti, hustoty provozu a možná také displeje s informacemi o provozu. (a podobně sarapatičky).
Daňovému poplatníkovi se přece nesmí přiznat, že mikrovlnná fáze byl krok vedle, neboť by se dalo zapravdu kritikům, kteří se ozívali už před vypsáním VŘ. (...a tvrdili něco o VŘ vypsaném na míru)
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 21:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Liaz: nevím proč na mě útočíš, možná seš zaměstnanec Kapsche S mýtnym jako takovym souhlasim, nesouhlasim se systémem, a s výběrovým řízením které stát vedl takže si mě asi moc nepochopil. Stát jsem nikdy neokrádal a okrádat nehodlám, spíš mi někdy připadá, že okrádá stát poctivý občany, ale to do týhle diskuse nepatří.
Satelit se dá taky kontrolovat a když budou sankce za nezaplacení dost vysoký, a nebude se kašlat na kontrolu, tak málokdo bude mít odvahu neplatit.
Další můj argument je ten, že stejně se další fáze mýtného bude dělat satelitem s několika desítkami kontrolních bran. Nazývají to revolučním hybridem, přitom v německu už dávno s něčím takovým začali. Takže takovéto řešení mohlo být už od začátku i na dálnicích a nemusel být tak vysoký počet bran na výběr, ale jen pár na kontrolu.
Jinak odborníci (kteří nebyli z MD) radili satelit, protože na něj má přejít do roku 2012 celá EU (proč by totiž zbytečně vyhazovali peníze za projekt gallileo, kdyby ho pak nedostatečně využívali)
A na závěr, já mám 11,99 tun, takže mi do 1.1.2008 může každej políbit včetně tebe.
Magnum - život je otázkou priorit
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1243
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 22:27:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sdílená auta.
No ve městě je to dobrá myšlenka, možná bych do toho, pokud by to existovalo i v Brně a já tu po studiích zůstal bydlet, klidně šel.

Má to však několik háčků, které tento systém v české republice dost znevýhodňují:

Porovnání výhodnosti se provádí proti nákupu nového vozidla. To je však v česku utopie, většina aut se prodá dovezených ojetých a to navíc v kategorii 50-100 tis. korun. Zde bych o výhodnosti pochyboval. Chtělo by to podrobnější ceníky sdílených aut.

Sdílení je určeno pro města. Na vesnici musíte mít auto prostě svoje, i když najezdíte cca 10000 km za rok jako naši (a já se ségrou). Na ježdění na nákupy do supermarketu, do práce v zimě když nejede autobus, v neděli na návštěvu k babičce, s vozejkem do lesa pro dříví nebo pro seno králíkům, s babičkou k doktorovi, v neděli večer se mnou k vlaku, v sobotu na výlet, nebo já na rande (typické využití našeho auta - typická délka jedné cesty cca 10-20 km) se sdílení prostě nehodí.

Auto v garáži je auto v garáži. Když si vzpomenu o půlnoci, že potřebuju jet, tak jedu. Když budu mít nemocné děcko, nebo manželka porodní boleti, nebo kamarád zavolá, že potřebuje odtáhnout rozbité auto, sednu do auta a jedu - nemusím se spoléhat na cizí lidi, nebo záchranku.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 21:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mýtné je vcelku logické, ale měl se hodně brát v úvahu budoucí systém a to řízení satelitem.Za současný systém se zbytečně vyhodily peníze.Ještě dodám,že silnice na vybírání mýtného tomu neodpovídají a stát by měl spíš platit nám!!!!!!!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3562
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 22:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad se stav našich silnic bude (po zavedení mýta) rychle zlepšovat ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1227
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 10:29:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

se stav našich silnic bude (po zavedení mýta) rychle zlepšovat

Barte
, po kolika hodinách stání na nesjízdné D1 člověka napadají takovéto optimistické myšlenky?
tony02
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.140.205.75
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 18:50:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dneska dal polskýmu kamionu pokutu za 5.000,- czk, měl špatně nastavený nápravy v premid jednotce.
Jaký je váš názor pánové, je to dost nebo málo ?
Můj názor je, že hlavně u zahraničních přepravců je to málo, chtělo by to zvednout ty pokuty tak na 10.000,- že jo ...
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 22:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro tony02:

S námi se venku taky nikdo nemazlí! Jen tak pro zajímavost, kolik by si dal pokutu našemu českému kamionu?? To bys ho nejspíš rovnou zastřelil, co?
Buggs
Neregistrovaný host
Odeslán z: 149.9.0.27
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 09:51:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo u mně by jsi to mněl taky za pětku, pořádek musí bejt.
Když vidím že polský kamiony tranzitují přes nás do rakouska a vezou UHLÍ, tak se mně zvedá kufr. Tam by snad pomohla sazba 50kč/km.
King of the road
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.191.24.59
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 11:37:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo proč by tě měl někdo střílet ?
Pokud jezdíš s špatně nastavenýma nápravama, tak to dáme do správního řízení kde se praví že : Ve správním řízení lze uložit pokutu do 500 000 Kč.
Hotové vyřízené Colombo.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 22:50:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych moc správním řízením nestrašil ! Správní řízení by si zasluhoval STÁT, že chce vybírat prachy za tyhle tankodromy.Ale chlapa, který je rád, že uživí děti a rodinu při dnešních cenách, tak tomu budeme za blbost ( sice jeho ) vyhrožovat správním řízením.Trochu soudnosti! Pokutu ano, ale v mezích normy.Udělá chybu a celý měsíc dělá zadara, to je nefér. Říkám, postihovat, ale normálně.
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 20:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděli ste včerejší pořad Na vlastní bulvy na Noze?
Jak neplatit mýtné? Snadno, stačí krabice od dortu vyplněná alobalem za cca. 30 Kč
To je fakt , když papírová krabice s alobalem přečůrá systém za 22 Mld. No jo, to je zase voda na můj mlejn, vžycky jsem byl proti Kapschi
Magnum - život je otázkou priorit
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2416
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 20:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechapu. O co slo?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Dolny
Neregistrovaný host
Odeslán z: 210.131.73.102
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:00:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vidím Horny že jsi pravý kamioňácký drban co se snaží ojebat co jde, že jo ?
Určitě ojebáváš i povinné přestávky ne ?? vždyť za ten risk to stojí hlavně abys vydělal .
Jo a co se týká krabičky s alobalem, tak to jo, na tom určitě vyděláš, hlavně když tě načapají celňáci, pěkně ti to s ní nafotí a dají ti to za půl mega - 500.000 ,- kč.
TV Nova ti to pak třeba proplatí, vždyť přece říkali že to jde vojebat, na vlastní voči fakt.
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:10:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dolny: Než se do mě pustíš na plnou hubu, tak nejdříve si přečti můj příspěvek výše ze 14. března
Moc dobře vím, co za to hrozí, jen se směju Kapschi, že si byl tak jistý, že se to nedá nijak obejít...
Magnum - život je otázkou priorit
Good
Neregistrovaný host
Odeslán z: 64.157.15.26
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:15:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tak když si autodopravu založí kdejaký Kořalík a nutí jezdit řidiče do bezvědomí a a šidit přestávky.
Na kamionovou přepravu platí tvrdý bič tak jak je to v Rakousku a v Německu, tam si nikdo přestávky ošidit nedovolí a mýtné taky ne.
Jen tvrdý dozor a sankce donutí tyto rádobypodnikatele dodržovat silniční předpisy.

To se jim to vykládá jak je silniční přeprava rychlejší a levnější než železniční, jenže to je na úkor porušování předpisů a zákonů.
A proto platit mýtné, dodržovat předpisy - tvrdý bič na vás, a vysoké sankce.
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:15:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dolny: Jo a jinak jseš zajisté odborník na kamionovou dopravu a psychologii řidičů kamionů jak vidím z tvého příspěvku. Určitě máš stejné mínění o všech, že jsou to psychopati, kteří vládnou jen velikostí svého vozu, odrbávají koho můžou, dělají naschvály a porušují veškerá pravidla, protože z toho mají radost. Co se týče AETRu, tak je většinou porušován díky nátlaku od zaměstnavatele a ne jen tak z radosti řidiče, ale ty to jistě víš lépe, takže je zbytečné ti cokoliv vysvětlovat
Magnum - život je otázkou priorit
chacha
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.127.37
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:19:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aaa... železničáři se projevili
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2418
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:45:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No o co jde s tim alobalem?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1896
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 23:26:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Vem si s sebou zítra krabici na dort a alobal a jí Ti to vysvětlím, jestli dorazím...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
stihač VW - 2,5 TDI, 150 KW
Neregistrovaný host
Odeslán z: 66.199.184.254
Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 08:24:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak autobusáci jak se neobjevíte na monitoru jste jasní..... Berem to že ojebáváte a máte premid zabalený v alobalu.
Takže s klidem a bez zábran správní řízení na dopravní firmu a plná palba.
To vám dispečer nebo majitel poděkuje, cha cha .
Nebo vám tu plnou palbu proplatí tv noha.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31839
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 14:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dálnice D1 se na rok zavře a bude se kompletně opravovat

To jsem zvědav, kolik lidí jim na to skočí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace