K-report
 

Archiv do 23.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Archiv do 23.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 21:21:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dali:
Odpověď na kontrolní otázku je jednoduchá: co město objedná, to cestující dostanou.

Kontrolní otázka ode mne: Proč jste zapáchajícího elementa nechali dál zapáchat a nevykázali ho z vozidla? Ač možná byl zápach nevábný, na rozdíl od puchu z plechových socek není jedovatý.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 10-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 21:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mpenc: Pokud vím, je k tomu oprávněna pověřená osoba a ne cestující.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1605
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 22:29:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K jízdnímu řádu: Já jsem tento jízdní řád zachytil loni i s cd IDOS pro IDS Praha. Letos (= dnes) jsem ve stánku na magistrátě zahlédl jen to CD, ale možná se tam něco mihlo, ale opravdu jen mihlo.
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 22:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drak: Tak takhle mi zapáchající element ještě nikdy neodpověděl. Zatím vždycky vystoupil. Proč bych do toho musel zatahovat oprávněnou osobu?
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 23:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mpenc: Protože si za to cestující zaplatil. Proč by měl dělat cestující cokoli nad rámec svých povinností, když revizor vždycky přesně ví, co všechno nemusí? Jak vy k my, tak my k vy ...

A jak zjišťuji, ryba páchne od hlavy:

http://potucek.blogspot.com/2004/12/dopravn-podnik -nadruje-bezdomovcm.htmlodkaz

Zde taky pan Hocek velkoryse přehlédl hlavní argument cestujícího, že mu cestující dosvědčili, že strojek byl nefunkční, a držel se předpisu ... proč by pak cestující měli jednat jinak? Vygoogloval jsem si rozhovory s Hockem, a přijde mi to, že reforma odboru přepravní kontroly by měla začít výměnou jejího ředitele. Bez legrace.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Tom_11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 00:35:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žirafa:Knižní jízdní řády byly rozebrány v podstatě ihned,do všech IS se prý dostal až 11.12. a již ten den odpoledne jsem se ptal v IS(Muzeum,Anděl,Nádraží Holešovice,Magistrát) a nikde již nebyl.Já ho nakonec koupil na Terminálu 2,ale ptal jsem se kolik jich mají a bylo mi sděleno,že mají jen dva,takže bohužel se již sehnat nejspíš nedá.Stojí ještě více než minule-99Kč a není u toho ani CD.Bylo jich hrozně málo.
Když se chce,všechno jde...
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 01:08:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 LV - měl svědka, ale to klidně mohl být jeho kamarád, který by pro něj samozřejmě lhal
"že mu cestující dosvědčili" - to není pravda! - kde jsi přišel na to, že jich bylo víc?
cituji autora stížnosti "a upozornil jej na očitého svědka, který mi mohl dosvědčit"

lidi strašně lžou - sám to často v tramvaji slyším - paní kolem 40 let jede z Belárie, ani se nepokusí označit jízdenku a když jí o zastávku dál kontrolují, tak tvrdí, že ani jeden označovač nefungoval - každý druhý černý pasažér se chce z problému vylhat (a to říkám jako řidič, nejsem revizor)
Hnidopich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 02:23:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"každý druhý černý pasažér se chce z problému vylhat"

Je stejný druh výroku jako "každý řidič je hulvát".

Jinými slovy: nepaušalizoval bych tolik. Někdo se černým pasažérem může stát bez vlastního rozhodnutí (zapomněl lítačku; nepochopil tarif - to lze snadno a půjde čím dál tím snáz, když se bude vyvíjet tak, jak se vyvíjí...). A i ti, kteří jezdí načerno z přesvědčení (nebo tzv. na statistiku - při současném "fungování" přepravní kontroly celkem snadné - lenoší na jednom místě, filtruje a to ještě v obvyklých datech -> otravování a buzerace spíše než zvyšování tarifní kázně), tak prostě když se "nechají chytit", tak bez řečí vytáhnou peníze, zaplatí, usmějí se a jdou dál - prostě to berou sportovně. Alespoň já takové znal (ale nic s nimi nenadělal).
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 02:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radek 31: Ty uvažuješ stejně zkostnatěle, jak ten Hocek. Jde o to, že se to nikdo ani nepokusil prověřit. A platí presumpce neviny, ale o tom zřejmě DP ještě nic neslyšel. Kdybych takhle byrokraticky uvažoval já, tak bych nepracoval doma a na svém počítači do půl třetí do rána a řekl bych si, že padla mám oficiálně v 16.30.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 03:31:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to zase prrr! jak nepokoušel prověřit? sám píše, že revizor na místě zkusil označit jízdenku a fungovalo to - jak víc to šlo ověřit? kamery tam nejsou
hádej, kolik pokut by se asi vybralo, kdyby revizor uvěřil každému kdo mu tvrdí, že označovač nefunguje, když si sám na místě ověří, že funguje

presumpce neviny? to už trochu přeháníš, ne? tady se nebavíme o určování viny a trestním právu, ale o zaplacení pokuty za nedodržení smluvních podmínek, které cestující odsouhlasí nástupem do vozidla - ty jsi právník a já řidič, ale to neznamená, že ti sežeru vše co sem napíšeš (jen abys podpořil svou svatou válku proti revizorům)

podle tvého "právního" názoru by kdokoliv v Praze mohl jet kdykoliv načerno, stačí když si vymyslí libovolnou výmluvu a my mu to budeme věřit a necháme ho jezdit zadarmo?
je fakt znát, že jsi ten správný zaměstnanec Klause, jeho myšlenkové pochody mi taky unikají - doufám, že nejsem sám
ad hrdinské pracovní nasazení - asi jsi placený za výsledky a ne odsezené hodiny v kanclu - btw docela offtopic

2 Hnidopich - "každý druhý" to jsem přehnal, máš pravdu - ale stojím si za tím, že revizor by nemohl dělat svou práci, kdyby věřil každému cestujícícmu bez platné jízdenky
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2871
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 09:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se líbí ta věta v přepravním řádu nebo čem - a kdo ví jestli tam ještě je - že cestující se musí SÁM STARAT, aby v nástupní zastávce včas nastoupil, v přestupní přestoupil a ve výstupní vystoupil. Aplikoval bych to i na jízdenky. První logický krok poté co zjistím že označovač nefunguje je, že jdu za řidičem. To je snad dostatečně důvěryhodná osoba i pro revizora. To že je kaštan zákazník a klient ještě neznamená, že je mu třeba tolerovat všechno. Slušnost, ochota ale i přísnost je třeba. Ostatně, nemá-li označenou jízdenku, NENÍ klient ani zákazník, ale obyčejnej černej pasažér, přestupce a zločinec a je třeba s ním tak zacházet.
S těma knižníma jízdníma řádama je to skandál. Jak je možný, že někdo netuší, kolik se jich prodalo loni. VYHODIT takovýho člověka.
Budoucnost patří bagrům!
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 09:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mpenc: Proč bych do toho musel zatahovat oprávněnou osobu?
To můžeme za chvíli cestujícícm poradit, když chcete cestovat trochu kulturně, tak si vemte sebou kýbl a hadr a tramvaj si vytřete.
Pokud budou oprávněné osoby v tomto postupovat důsledně a soustavným tlakem se budou snažit tyto jedince z dopravních prostředků vypudit (jiná asi cesta není), rozhodně budu první který jim v tom pomůže, jako to dělám když si dozorčí v metru před uzavřením stanice nemůže sám (sama) s takovým individuem poradit. Pokud se tak neděje, nemůže nikdo očekávat že tuto nechutnou činnost bude dělat někdo za ně. Je zajímavé, že v autobuse jsem bezdomovce snad nikdy nepotkal, nebo to bylo výjimečně že si nepamatuju, v metru se občas někdo takový vyskytne, ale v tramvaji to jev poměrně častý. Čím to je?
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 10:05:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám že si revizoři dali do manuálu pěknou větu vyloučením z přepravy nesmí být ohrožena bezpečnost a zdraví cestujícího, . I když se třeba somrák bránit nebude a vystoupí, spíš bych očekával totální apatii ke svému okolí, tak se může tímto argumentovat pověřená osoba že to neudělá, pokud jí někdo požádá aby zasáhla. A jsme zase tam kde jsme byli.
Brejšín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 10:15:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Drak
Jestli to nebude tím, že řidič nemá přehled o druhém voze, a kdo by se obtěžoval to řidiči oznámit, že? Taky je potřeba vzít v potaz jeké je procentuální osazení bezdomovců v prvním a druhém voze (neuvažuji noční provoz, kde je řidič rád, že nedostane do držky). Trvám na tom, že bezdomovců v prvním voze je stejně jak ve zmíněném metru či autobusu.
Asi jsem z jiného světa.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 10:36:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radek31: Minimálně si mohl zjistit osobní údaje toho cestujícího. Co podle Tebe tedy měl Potůček dělat? Má snad DP nějaký formulář na neuznání porušení tarifu a přepravních podmínek, který by revizor byl povinen na místě sepsat, načež by rozhodl soud v civilním řízení? Co měl dělat podle Tebe, pokud nekecá?

Dál: To je právě to, o čem mluvím: alibismus a schovávání se za předpis, jeho zneužívání a formalismus. Nezaplatils? Zaplať, tady je to psáno. Ani trochu snaha vžít se do toho cestujícího. A právě proto by měl Hocek letět, protože právě tyto vlastnosti svým přístupem ve svých lidech pěstuje.

Btw, jak dlouho je ten pán ve své funkci a jakými funkcemi prošel předtím?
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Brejšín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 11:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak mimochodem, jestliže byla možná kontrola jízdenek za stanicí Muzeum, asi už to nebylo tak narvané, že nebylo v lidských silách si označit jízdenku v jiném strojku.Takže podle mě kecá.
Asi jsem z jiného světa.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3836
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 12:23:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SMS jízdenku denně využije 7 až 10 tisíc cestujících Asi jsme přeci jen čilejší než Vídeňané.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 13:54:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matka jednou jela na kontrolu do Motola, než se tam z Klánovic doplácala, tak jí o pár minut skončila platnost lístku. Jasně její blbost, má si to hlídat. Paní, která vedle ní seděla celou dobu v buse od Anděla u nemocnice vytáhla odznak a kéž by takovýto nekompromisní přístup měla ke každému. Zřejmě na lince ke špitálu se dobře loví.
Hnidopich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:45:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zřejmě na lince ke špitálu se dobře loví.

A to je můj dojem a přesně to, co mi mimořádně vadí. S tím vším otravováním na přestupech a výstupech se nemohu zbavit dojmu, že cílem přepravní kontroly je vybrat co nejvíce (a to i na věcech jako: pekelně složitý tarif, který určitě zejména turisté sotva pochopí; nedostatky v předprodeji - jsem na vlastní oči viděl, jak v 18,00 na Karláku paní 4. v měsíci (říjen) zavřela okénko fronta nefronta a pánové to dole pak jen posbírali) a nikoliv zvyšování tarifní kázně.

A to je samozřejmě špatně. :-(
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:51:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, Hocek vychovává lovce, nikoli partnery cestujících. Ano, navenek se chovají zdvořile, ale mají problém přijmout za své, že oni a cestující jsou si rovni.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38229
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:14:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A podle čeho jsou revizoři (resp. celý odbor) hodnoceni? Tam bych spíš hledal zakopaného krtka...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1092
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V noci jede 22 vs. 23 8/12,ale je to hlavně prokladem se 6 v centru.A zní to správně 6-6-8 ne?Nebo by to mělo být 10-0-10? Holt na Hradě třeba člověk počká 12 min,když mu to ujede.
za tento proklad poděkují zejména lidé na malovance, kde vystoupí z 23 (na kterou čekali průměrně 6 min), aby zjistili, že jim 25 ujela o pár minut. následuje nejméně 8 minut čekání na 22 na zastávce, kde se není kam schovat před větrem ani deštěm.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3837
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 18:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude jak s policií. Ty jsou taky odměňováni za vybrané pokuty. Proto je neuvidíme stávat s radary u ZŠ, ale na přehledných a rovných silnicích se svodidly. Viz křoví za Barranďákem na Strakonický apod. Zrovna 27.12. jdu platit pokutu za překročení rychlosti na Jižní spojce o 8 km/h.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 18:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Je to pokuta z úsekovýho měření?
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3840
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 18:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 19:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jsi první koho znám.
Dali
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.203.81
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 19:35:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení, když to tady čtu, tak si myslím, že by měli soudruzi na vedení DPP si uvědomit několik základních věcí a to:
1) Socialismus skončil a to znamená že pánem je zákazník, tedy cestující který chce utratit své peníze tím, že využije služeb podniku místo toho aby jel IGK či šel pěšky či jel na kole.
2) Tím, že si koupím jízdenku a nastoupím do vozidla MHD uzavřu smlouvu o přepravě (nejsem právník ale tak to je) a není povinností cestujícícho řešit přecpanou tramvaj či smrdící bezdomovce - to je problém provozovatele služby či dopravce a mě to prostě nezajímá, jak si zajistí parametry služby - potíže dopravce mě nezajímají, za to někdo bere peníze a pokud to neumí vyřešit, mám vyletět a jít třeba k lopatě, je to jeho problém,
3) Co se týče revitorů a vůbec kontroly. Ano, určitě mají povinnost a měli by vymáhat peníze od těch, kteří doopravdy cíleně porušují předpisy, a to je OK. Ale na druhé straně mi připadají občas jak policie ČR či MP - ty skutečně nebezpečné přestupkáře nehoní ale hojí se na nešťastnících kteří nepochopí složitý tarif či čas přetáhnou o minuty (sám jsem nedávno radši dal takové slečně-studentce z Anglie 50 Kč minci v metru aby si šla rychle koupit lístek když vystoupila v Holešovicích z vlaku, v ruce měla papírovou 5-eurovku, směnárnu nikde a nevěděla co má dělat). Mslím že tady by spíš měl revizor ovládat aspoň angličtinu a takovýmto pasažérům poradit co mají udělat než jim střihnout pokutu.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3842
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 19:54:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drak:
To neni všechno. V listopadu přišly 4 pokuty z úsekovýho měření. 3 z Jižní spojky a 1 z Mrázovky. Jednu mám já, ostatní mamča :-) Problém je ten, že se všechny odehrály v rozmezí únor - březen 07. Jenom čekám, co přijde dalšího. Myslel jsem si, že je tam rezerva + 10 km/h. Bohužel neni, tak bacha.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 20:07:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak to se můžu těšit ze Štěrboholský radiály, kde přesunuli kameru u toho zúžení a já si toho nevšim a jel po staru 80, jenže 60 je teď už od benzínky.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 883
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 20:31:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tam je to obzvlášť úchylný...
Čtyřproudá komunikace, před mostem rovná a přehledná a radar asi 10 metrů za značkou 60km/h...
Pamatuju jak se magistrát předloni kasal, že na JS i ŠR povolí zrychlení na 100 km/h, nakonec se z toho vyvrbilo zvýšení jen v nočních hodinách a i to teď potichoučku mizí.
Momentálně platí stovka směrem DC až od nájezdu od Spořilova, bývala už za lanovým mostem...
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4279
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 20:43:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dobře, tak to se mám v dubu na co těšit. Mj, přišly ti "pouze" pokuty, anebo i body?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1608
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:03:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě to bude s body, ale ty již na rozdíl od pokuty neřeší policie ale magistrát (jde-li o občana prahy). Počítám o 10km/hod v obci (to v obci je těžší přestupek) tak 1000 Kč a 1 až 2 body. Jedna dáma dostala předvolání, kde na ní vybalili hned přes 10 přestupků od MP. No pokutu dostala jen za ten poslední. Radovala se jen pár dní, než zjistila, že body ji odebrali za všechny a tedy i odebrali řidičák.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1609
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:13:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a přidělené body od magistrátu se dozvíte, jen když se na ně přímo zeptáte v Jungamnce - vyrozumění (výzva) přijde leda až při odebrání průkazu. V tramvajích (a nejen tam) inzerovaná akce Vím jak řídím, kde se máte dozvědět něco z internetu (a musíte mít Opencard + registraci pro portál MHMP) - Tak tam se dozvíte výhradně jen to co je ještě v jednání MP - tedy žádné skutečné body. A musíte být občan Prahy, vlastnit své auto (ne firemní nebo manželky). Tedy je to služba pro ty co si nejsou jistý, zda na ně něco policie nechystá, protože pak bodíky rychle nestačej.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3844
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drak:
Úsekové radary prý údajně neběží nonstop, ale jsou zapínány namátkově. Takže je možný, že v době tvých průjezdů nebyly vůbec zapnutý.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3847
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Já dva body, máma šest. To tvrdil policajt mámě, když šla platit ty tři přestupky. Mě to čeká po Vánocích. Nejvíc se děsim toho, co přijde dalšího, když to posílaj se zpožděním půl roku.

Nejdřív ti přijde předvolání, pokud jsi majitelem vozu. To je psaný na mě a pokuta byla z týdne, kdy jsem tu nebyl. Proto jsem tam poslal mámu, protože jsem si zaručeně myslel, že je to "její". Ta tam byla před čtrnácti dny a vybafli na ní další 3 přestupky z téhož období (únor-březen). Ukázali jí fotky a na jedný jsem byl prokazatelně i já.

O bodech se z předvolání nic nedozvíš.
Dostavte se laskavě dne XX.XX.XXXX v době od 7:15 do 17:30 hodin v úředních hodinách na Útvar řešení přestupků Úseku celoměstských útvarů Městské policie hl. m. Prhy, Korunní 98, Praha 10 - Vinohrady, přízemí vpravo, za účelem podání vysvětlení k přestupku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, "Překročení rychlosti o méně než 20 v obci a méně než 30 mimo obec", podle § 22, odst. 1, písm. f) bod 4 zákona č. 200/1990 Sb., o přestupcích ve znění pozdějších změn a doplňků, spáchaného dne 8.3.2007 14:30 Vaším motorovým vozidlem značky: XX XXXX, typ: XXX, v Praze 4, ulici Jižní spojka, směr Krč.

Prej totální nával a čekačka několik hodin na vyřízení. 200 Kč pokuta za jeden přestupek. Nejlepší je se vymluvit na to, že automobil řídila osoba blízká nebo se vymluvit, že na fotografii nejsi ty, ale třeba někdo z rodiny, kdo řidičák má, ale neřídí a body mu jsou putna. Takto to prý dělá většina řidičů.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2874
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To máte z toho že nejezdíte MHD! Ve srovnání s tímhle jsou revizoři zlatíčka, co? :-)
Budoucnost patří bagrům!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4280
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šest bodů? To dává výrazu "bodová dieta" zcela nový rozměr. Ale ne, sorry.
Ale abych se po Vánocích vydal do Jungmanky, asi pro tak trochu jinou "nadílku". Tak matně si vzpomínám, že v létě jsem tak dvakrát, třikrát jel Strahovským tunelem tak o 5 - 20 km/h rychleji, na Jižní spojce jsem nejčastěji narazil na takový provoz, že jet přes limit příliš nešlo, i když párkrát v noci...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 740
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:12:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já byl v Korunní loni v létě, to bylo ještě v patře, nával, vedro, jenom to už bylo za trest. Lidi nasraní, dovnitř šli sebevědomí, ven se složenkou. Říkal jsem si že to bude asi tuhý a všechno mají zdokumentovaný, protože i největším remcalům spadnul hřebínek. Tlustá baba na mě vybalila parkování na Tyláku a hned mi cpala osobu blízkou. U druhého stolu seděla znuděná slečna, taková ta fraška na policejní klasiku dvou policajtů v kanceláři. Nebyl jsem si vědom že bych na Tyláku parkoval, tu noc jsem byl na IP na noční, ale parkoval jsem na Pavláku před Metroprojektem na vyhrazených místech přes den, jako vždy, nebo si to alespoň myslím, kdo si to má za půl roku pamatovat. Osobu blízkou jsem odmítnul a trval aby doložili že jsem na tom Tyláku stál. Ukázala mi akorát fotku se značkou kde jsem měl stát. Byla ze dne a bez mýho auta, jenom nějaká ilustrační a už chtěla vyplnit složenku. Tak jsem řekl ať to předá do správního řízení že s tím nesouhlasím. To zase začala s osobou blízkou, že to budu mít lepší. Řekl jsem že jsem tu noc řídil já, ať mě nenavádí a že trvám na správním řízení, to jsem jí podepsal a odešel. Něco za mnou mlela že se asi strážník splet. Jel jsem se na ten Tylák podívat, na místě kde jsem měl stát byla stavební ohrada. Cedule jak dlouho se opravuje barák, ke kterému příslušela, tam nebyla. Tak jsem si to vyfotil a čekal co bude. Doteď nic, ale byl jsem ochoten si zjistit jak dlouho tam ta ohrada je. Tak nevím co to na mě zkoušeli, ale kámosš, bývalý policajt, se mě občas zeptá, jestli už u mě byl exekutor
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4281
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Neboj, podle všeho na to brzy dojde.
Začínám uvažovat, že si pořídím nějakou masku - nalepovací vousy, paruku a "dioptrické" brýle (s 0 dioptriemi), aby mě na žádné fotce nebylo poznat...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3: Čtyřproudá komunikace, před mostem rovná a přehledná a radar asi 10 metrů za značkou 60km/h...
Je to tam celkem zrádný, před tou šikanou se to někdy štosuje a už se mi kolikrát stalo že jsem musel brzdit víc než je zdrávo. A to se snažím rychlosti dodržovat, ono to ve městě ani moc nemá smysl jezdit rychleji. Je lepší vědět jak reagují semafory a jet plynuleji.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3849
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Ty si děláš srandu, ale lidi v kšiltovkách a se slunečníma brejlema nejezděj pro parádu. Údajně se na osobu blízkou vymlouvá opravdu skoro každý.

Šest bodů? To dává výrazu "bodová dieta" zcela nový rozměr
K tomu má další 4 nasbíraný za nějaký parkování a světla. Pokud přijde něco dalšího, jsme domluvený, že to vezmu na sebe. Teď jezdí na 50 45 a na Jižní spojce zásadně pod 75. Jezdí 30 let bez jediný nehody a k pirátům fakt nikdy nepatřila. Abych pravdu řek, od listopadu máme sevřený zadky oba.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drak: Navíc v tom zúžení je přidaná značka 50 km/h, ale jen na pravé straně, kterou když jsi vlevo a vedle je něco většího nemáš šanci vidět, tak by mě zajímalo, jak budou vypočítávat průměr...

Bkp: Ale prd fousy a maska.
Mam permanentně sluneční clonu v dolní poloze a do Korunní posílam už jen vyplněnej formulář.
Pravda zatim jen za parkování, problémy s rychlostí se mi zatím vyhýbají. Možná i díky tý cloně...
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Pokud vim, tak za parkování se body nedávaj...
Viz odkaz
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3: Jo jo, je tam. Taky na ní koukám. Myslím že tam zůstala z dob kdy to tam opravovali, nezaznamenal jsem v těchto místech žádnou vadu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4285
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Právě že mi dochází, že až taková sranda to není.
Asi se teď nebudu těšit na Ježíška, či na leden, až bude po všem, ale na návštěvu Jungmanky.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3850
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3:
Ono je to spíš za parkování v zákazu vjezdu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38239
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, opravdu si myslíte, že to patří do diskuse o paržských šalinách?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Suma sumárum, jak je vidět, tak nás to alespoň nutí přemýšlet jak jezdíme a možná se to časem projeví i na silnicích.
Teď ještě něco udělat s Hockem. Já mu psát nebudu, mé maily maže bez přečtení a když jsem napsal služební hlášení na lovení cizinců v davu u pevného schodiště na Dejvické v době, kdy byly v rekontrukci eskalátory, tak mi to bylo, slušně řečeno, rozmluveno.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4286
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, na co si myslíš, že budeme odkázáni, až nám seberou řidičáky?

P. S.: A kdopak tuto debatu začal, pane Zlivský?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4287
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:06:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3:
Ale prd fousy a maska.
Mam permanentně sluneční clonu v dolní poloze a do Korunní posílam už jen vyplněnej formulář.


No nevím. Já právě sluneční clonu nemám rád a proto ji používám jen v nejnutnějších případech. Takže holt zkusím jiné maskování.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38240
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp #4286:
Lord Vetinari? :-O

No, ale je tu pěkně vidět, jak někteří vodu kážou a sami se napájí trochu něčím jiným.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4289
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No když myslíš...

P. S.: Já piju Bacardi s colou.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10596
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 00:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin - Nejdřív ti přijde předvolání, pokud jsi majitelem vozu. To je psaný na mě a pokuta byla z týdne, kdy jsem tu nebyl. Proto jsem tam poslal mámu, protože jsem si zaručeně myslel, že je to "její". Ta tam byla před čtrnácti dny a vybafli na ní další 3 přestupky z téhož období (únor-březen). Ukázali jí fotky a na jedný jsem byl prokazatelně i já.



Naprosto amatérskej přístup, kterým zbytečně a nesmyslně stahuješ do problémů sebe i matku. Víc tady rozvádět nebudu, kdyžtak mailem nebo osobně.

Pro ostatní - vraťte to raději zpátky k tramvajím.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1611
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 08:53:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych jen dodal, že sice nabízejí výmluvu na osobu blízkou. Ale soukromá osoba v soukromém autě si není povinná vést knihu jízd, a předvolání po půl roce - to si doopravdy nemusí nikdo nic pamatovat, komu tehda auto půjčil. Fotka je neprůkazná, pokud se dotyčný sám nepřizná.
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 10:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je to za diskuzy tramvaje nebo dopravní přestupky??
,
teplej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.200.150.189
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 13:57:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dali: Nas zakaznik nas pan plati v komercnich spolecnostech (a i tam jak kdy, nas akcionar nas pan, ze). DPP plati z vetsiny mesto, prijem od cestujicich je spis jen bonus. Takze mesto problemy, ktere uvadis resit nechce, nechce a nechce, tak se resit nebudou, nebudou a nebudou.
Ponorka_3049
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 22:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k úsekovým radarům, podle MP jsou nastaveny, že evidují rychlost o 9,9 km nad povolenou. Jinak dnes jsem v D-25 k večeru zažil revizory, tak naštvaný ksicht, když mu slečna ukázala mobil se SMS jízdenkou, jsem ještě neviděl. A druhý revizor na zastávce vytáhl ven kluka a křičel na něj: "Ukaž, že jsi chlap a netvrď, že máš jízdenku, když ji nemáš" Co bylo předtím a potom, netuším, ale jako spíš mi to připadlo jako v hospodě, než jako asertivní chování revizora.
Jurda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 23:33:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem se zeptat nezačíná se přemýšlet o historické KT8, přeci jenom v této rychlosti modernizací už za chvilku nebudou...
Na přechodu pro chodce, drtí TATRA důchodce....
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4302
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 00:29:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám, že ne. A o nějaké pseudohistorii ve stylu příslušných 854 už vůbec nemluvím.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38292
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 00:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapec po srážce s tramvají bojuje o život
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace