K-report
 

Archiv do 03.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Liberci a trať do Jablonce » Archiv do 03.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 12:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CESTA mylím,že to je dobrá cesta napsat na DP.Jestli to chápu správně,jedná se o L.37 z Pilínkova 22.10 odjezd,22.20 příjezd,šibeniční a na normální přestup téměř nereálné.Teď v zimě to stíhat za 10 min.nebudete,ale zkuste napsat.Jinak je třeba si uvědomit,když čeká busová linka na jinou,tak je to bez problému,ale na tu tramvaj čekají všechny tramvaje po trati na křižování a cestující v těch tramvajích zase pospíchají na nějaký přestup někam.Co se týká rychlostní silnici,na tu nemá linka licenci a silnice bude navíc zpoplatněna!takže tudy cesta nepůjde.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 13:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud je nějaký problém s posunutím času v jízdním řádu ( z důvodu nestíhání z práce atd. ), tak by bylo dobré opravdu napsat na DPML, ale je potřeba aby napsalo hodně lidí, jinak to jde do koše
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 15:42:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

zpoplatnění průtahu? Já teda slýchával,že bude zdarma,ale realita bude asi teda jiná. Kudy teda poté budou jezdit l.31 a 34? Taky si myslím,že se jedná o l.37. A nešlo by to vyřešit úplně jinak? Co třeba posunout ten rychlík na 22:08? Tou dobou tam určitě už všechny zaměstnanci jsou. Jednou to budu muset zase projet. a křižování? Co vím,tak se křižuje akorát na Nové Rudě a na Proseči nad Nisou škola. S tou radiostanicí máš pravdu,ale taky by to šlo vyřešit,že by vysypal ty cestující,objel by terminál-stejně musí a až by objel terminál,tak by si ho určitě řidič všiml,případně by na něj blikl,že už tam je a že může odjet. Nebo tento spoj posunout na 22:26,aby vycházelo křižování na Textilanu a Vratislavice nad Nisou výhybnu. A tímto nezdržíš pak nikoho. Ale zase Ti musím oporovat,že když jsem občas jezdil ať už 21:00,21:40,22:20,tak čas od času tam je halda lidu a tak se neodjede na přesný čas,ale klidně až o 2 minuty později a to pak nikomu nevadí(nemyslím to špatně).
Takže když se jezdilo po rychlostce a ještě to nebylo zapsané v notách,že musí přes Rochlice,tak se teda řidič před 2.rokama dopouštěl jízdy mimo licence.
A ještě něco neplatí si Preciósa ty spoje sama? Nebo jen dotuje? Mě jde o to,že kdyby si je platila Preciósa sama,tak tam by pak bylo jízdné zdarma.

(další nic neříkající příspěvek)

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2022
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 15:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V médiích jsem se dozvěděl, že R35 bude zpoplatněna jen po Pilínkov, takže se snad díkybohu nic neděje..
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 15:50:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei:

no,to já taky slyšel,ale co pak ty mítné brány u tunelu?
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2023
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 16:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty jsem raději přehlédl...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37232
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 16:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně se časem zpoplatní všechny silnice (navíc jsou tlaky, aby krajské silnice byl dražší jak dálnice), tak to bude jedno.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 16:04:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei:

Tak to Ti věřím,raději nevidět.

Ad 666:

A ještě něco. Spoj na l.21 se kvuli prům.zóně posouval 2x. Nejdříve z 22:20 na 22:27 a poté na 22:30
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 16:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ARIAL-kde začnu,zpoplatnění,chtěl jsem upozornit na již vystavěné brány,ale už to tu teď padlo.
Když jezdila 37 po rychlostní nebylo to náhodou kvůli rekonstrukci Hodkovické ul. a výstavbě mostu v Rochlicích,takže legální objížďka.
Posunout odjezd z Pilínkova,otázk,zda jsou schopni to stihnout všichni z Preciosy,pak by to bylo to nejjednodušší.
Posunout odjezd L.11,třeba i křižování,no jo,ale můžou se ozvat zase další,třeba z 24,z té L.31 co na ní čeká 21,že jím to odjíždí o minutu a můžeš odjíždět ve 30.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2024
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 16:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Pravda, jestli to takto půjde dál, budou mýtné brány i na polní cestě vzadu za lesem...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 16:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

hm,máš pravdu s tím posunem,ale do Jbc máš rozvoz ze Zóny,ale taky by se mohli ozvat. A co spoj ve 22:40,co kdyby z toho byla linka 11? Vím,jakou l.13 přesně myslíš. Ta co přijíždí od Tesly na Fügnerku ve 22:22,že?
No,s tou 37 po rychlostce,objížďka skončila a rychlík tamtudy jezdil dál a jednou jsem slyšel přes vysilačku-cca rok zpátky,jak se ho dispečer ptal,kudy jede ten rychlík a on mu řekl,že jede po rychlostce,co mu odpověděl,to už fakt nevím a jednou se někdo ptal,kudy má jet a tuším,že o té verzi s licencí tam dokonce i padlo.

22:08-určitě jsou schopni to stíhat,co jsem tam 2x jen tak stál a zkusil jsem si tu linku,tak on najel 22:07,otevřel všechny dveře,nastoupily a už nikdy nikdo nepřišešl,takže já myslím,že by bylo docela i reálné to takhle posunout. Co jsem slyšel,tak je pár řidičů,kteří otevírají pouze přední dveře,což při tomto náporu cestujících si můžou tohle odpustit. Vím,že to mají v předpisu,ale v Prům.zóně se také otevírají všechny dveře po 22.hodině. Nevím,záleží na zvážení dotyčných lidí.

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37234
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 17:04:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdeže brány, satelity.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


supermagnet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.65.13
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 21:02:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musí se zeptat dispečera, jestli to povolí.To nastupování večer předníma dveřma jenom zdržuje, jinak by jezdily na terminál včas.
B.F.PIERCE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.247.182
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 22:51:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když je návěstidlo ve výhybně kompletně zhasnuté zdůvodu poruchy, tak se řidič po nahlášení řídí pokyny dispečera, nebo jak se taková situace řeší.
starouš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.65.13
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 11:32:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když je návěstidlo zhaslé pro poruchu,tak se řidiči řídí dle pokynů dispečera.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 16:25:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řidič křižuje dle údaje v jízdním řádu a při změně vždy pokynem dispečera,semafor je jako doplňující,výstražná informace a bezpečnost.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 19:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

supermagnet :
starouš :

Koukám, že je stejná IP.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 20:06:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

máš pravdu s tím křižováním. Taky díky tomuto křižování máš "barevné noty"-červenou a modrou barvu tam máš
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2038
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ať to tu nevypadá tak stroze, tady jedna náladovka ze včerejška aneb Jak bylo po dvou měsících konečně hezky...
 
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Spooky007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 01:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pondělí 19.11.2007 byla ve večerních hodinách na Jablonci, třetí metrová wana ev.č. 28. Byla spatřena na křižování v 23:40 u Brandlu. Do konce tohoto týdne dorazí další 2 wany. Čísla a rozchody zatím neznám,nemáte nějaké info ?

(Příspěvek byl editován uživatelem Spooky007.)
no toto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.113
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 08:49:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budoucí škodoffka č. 30 nebo kolik (ex Olomouc 129 + výzbroj ze skladu DPML), nyní NP T3-vana č. 28...
Tedy, milý Dopravní podniku, obecně Vám většina fandí - Liberecká doprava se po r. 1989 zvedla asi nejvíc v ČR.
Ale nešlo by ten chlívek v T3 přečíslovat?
Na druhou stranu, ten mrdník v číslování byl v Liberci už za první republiky, v 50.-60. letech tuplem, ale v době, kdy si děláte v Liberci pořádek, tak tohle je zbytečné.
terminál
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.86.82
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 09:54:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro všechny:
ex 129 Olomouc = vzniká 30 výzbroj IGBT
ex 213 Liberec = 28 (karoserie Var CB3.LF 029/2007) 1000 mm
ex 135 Olomouc = 29 (karoserie Var CB3.LF 032/2007) 1000 mm
35 náhrada (karoserie Var CB3.LF 031/2007) 1000 mm
42 náhrada (karoserie Var CB3.LF 030/2007) 1435 mm - barva bílá, připravena do soupravy s 25 (MS 2009)

Samozřejmě, že by bylo vhodné mít samostatné číselné řady. Jenže v současné době nikdo neví další postup s vozidly (budou další modernizace nebo se najde vhodné nové vozidlo pro Liberec za přijatelnou cenu s otočnými podvozky a dobrými užitnými vlastnostmi?)
Přečíslovat vozidla není zas tak jednoduché, abychom to mohli dělat každý rok. Namátkou:přepracovat evidenční karty DHIM, opravit průkazy způsobilosti na drážním úřadě,přeprogramovat radiostanice, vyměnit moduly stavění výměn apod.
Až bude jasno, tak to samozřejmě uděláme
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2039
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 10:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Terminál:
Děkujeme za exaktní informace, které předešly spekulacím. Zrovna další postup obnovy vozového parku mě zajímal, především bude nutné najít vhodné velkokapacitní vozidlo pro Rochlice.
Nějak jsem nenašel ve Vašem výčtu náhradu nádherného vozu 44, znamená to, že v Liberci ještě nějaký čas zůstane jakožto poslední zdejší klasická T3?
Dovolil bych si však jeden šotodotaz - pokud se tedy dá zodpovědět. Bude možno v příštích dnech ještě potkat současnou 35+42, nebo byla již odstavena?
Spooky007: To se na zkušebky dostala hodně rychle...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
terminál
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.86.82
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 11:08:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sergeilbc:
44 - nezanikne, možná půjde do podoby 52,55......(ale je to o té koncepci)
Rochlice - pokud bude trasa od Lomu na Dobiášovu, tak zase tak velkokapacitní vozidla nebudou třeba - toto rameno není v žádném případě schopno nahradit linku BUS 12 (škoda, že studii Rybníček - Zelené údolí - vznikla 2002 a pokračování "zadem" do Vesce a Doubí - vznikla 2006 - nechtěl nikdo na SML vidět). Trasa U lomu - Dobiášova je pracovně nazývána "apendix". Jinak jsem osobně zastáncem kratších vozidel, lehce spřahovatelných.
35+42 - bude v provozu i nadále, než budou nové vozy uvedeny do provozu s cestujícími, odhaduji do konce roku.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2040
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 14:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebyl bych si jist. Sice nevím přesné trasování (které by mě upřímně zajímalo), ale dle dosavadních informací má obsluhovat i velmi vytížené sídliště Broumovská. Takže přepravní nároky by mohly být ještě větší, než na a-12. Velkokapacitní vozidla bych uvítal i z důvodu estetického, což samozřejmě pro ekonomiku provozu není určující faktor... :-)
Prodloužení do Vesce+Doubí se tedy konat nebude? Pokud by však bylo realizováno, "dlouhé" tramvaje by byly přímo nutností...
Ještě poslední: Kde se bude po realizaci TT do Rochlic nová linka otáčet - ve vozovně?
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
terminál
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.86.82
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:03:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sergeilbc:
Jsem si naprosto jist. Ze sídliště Broumovská obslouží pouze zastávku Sametová. Nejzatíženější Na kačírku je již mimo trasu tramvaje.Je třeba také vzít v úvahu, kam cestující ze zastávky odcházejí. Zavést tramvaj v úseku U lomu - Dobiášova bez ponechání BUS 12 a 25 (byť v okleštěné podobě)je jednoznačně zhoršení dopravní obslužnosti. A v tomto případě se významně snižuje efektivnost výstavby této trati. Další negativem je nemožnost obsluhy horního centra. Pokud by byla zvolena logičtější varianta Rybníček - Dobiášova - Vesec - Doubí(obchodní centrum), lze zcela zrušit páteřní linky BUS 12 + 24a její odnože 13 a 26, je zachována žádaná společná obsluha horního a dolního centra, případně spojení směr nádraží až Hanychov mimo centrum=rychlejší. Také efektivnost v tomto případě je významně vyšší. Potom zcela určitě se vyplatí v době zvýšené přepravní poptávky tříčlánkové vozy v intervalu 6 minut. Delší interval je z hlediska atraktivnosti nepřípustný. Obecně platí pro Liberec, že v denní době nelze použít delší interval než 10 minut.Proto kombinace v SO dvojice a následně sólo. Je to lepší než prodlužovat interval = snížení atraktivity.
Konečná ze směru Textilana má několik možností. Bude asi nějaká kombinace, od Fügnerovy po H.H.
Ale zatím se nic nestaví. Uvidíme.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2041
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

100% souhlas.
V případě vynechání obsluhy Broumovské nevím, zda ta trať bude úplně ekonomická. To jsou na magistrátu skutečně tak blbí, že zamítnou prokazatelně lepší variantu, která by navíc nebyla závislá na nyní stále zdržované přeložce? To bych chtěl vědět, odkud připluli kapříci tentokrát.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Adamek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 18:15:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naprosto s vámi souhlasím, taky by se mi víc líbila trať z Rybníčku do Doubí než trať přes Broumovskou (která by vlastně přes Broumovskou nejezdila...). Taková trať Lidové Sady - Rybníček - Dobiášova - Vesec - Doubí by nebyla špatná, že?
Vážení cestující, věnujte prosím zvýšenou pozornost svým osobním věcem. Předejdete tím riziku krádeže...
Jirka_most
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak i já, přespolní a inspirován sněhem, který v Mostě v tu dobu nebyl (a stále není), si dovolím přispět svými sobotními fotografiemi, abych trochu zpestřil vaší zajímavou diskuzi:
 
 
 
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:26:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Supermagnet:

povolení nástupu všemi dveřmi:

Praktikuje se to v celé Prům.zóně,na České Mládeži,Hamrštějně a určitě dalších místech. Jako řekni mi,kolik lidí,když jedou z práce z Pilínkova nemají lístek,nabitou čipovku. Tak proč když to platí v Zóně,tak proč to nemůže platit v Pilínkově
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2043
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adamek: Lidové Sady, nevím nevím. Tam by to příliš využití nemělo, mimo nárazově nacpaných spojů kolem 7:40 a v průběhu odpoledne (Průmyslová škola, Ul. 5. května). Co takhle Doubí-Vesec-Rochlice-centrum-Nové Pavlovice? :-)
Jirka_most: Ale bylo to jen tak tak, už tu ten sníh taky povážlivě mizí. A co říká jinak Mostečák na LBC? :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem sergeilbc.)
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
JANEK LEMOCH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.247.182
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 20:15:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdarec všici, na kterém rozchodu bude jezdit T3M ev.č.30? Ď.
JANEK LEMOCH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.247.182
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 02:19:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se moc dlouho T2R ev.č.213 v podobě pracovního vozu neohřál a už ho posílají k rekonstrukci na T3R.PLF
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 08:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Liberci bude stát jízdenka 16 korun
Středa, 21. listopad, 2007

Od Nového roku podraží cestování v liberecké MHD. „Několik let se ceny neměly. Hlavním důvodem ale je, že rapidně roste cena nafty," řekl náměstek primátora Milan Šír.

Podle vedením města schváleného návrhu se ruší základní dvacetiminutová jízdenka, jež stála deset korun. V platnosti tak zůstane jen jízdenka za 16 korun, která ale bude platit kratší dobu než dosud. Nyní byla na 45 minut, nově bude na čtyřicet minut. Zlevněná pro studenty přijde na polovinu.

Zhruba o šestnáct procent podraží i předplatné kupóny. Kupříkladu třicetidenní nepřenosná Standard bude o osmdesát korun dražší a přijde na rovných 500 korun. .

Zdražení souvisí i s tím, že zdejší dopravní podnik zavádí i lidmi tolik žádané noční spoje. Ty budou jezdit zkušebně od 1. prosince po tři měsíce. „Pak vyhodnotíme, jaký je o ně zájem a jízdní řády upravíme," konstatoval Šír.

Ani po zdražení jízdného neklesne příspěvek města na veřejnou dopravu. I pro příští rok počítá město s tím, že na úhradu ztráty vydá 181 milionů korun..
Autor: Marek Kuntoš, igenus.cz
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 11:14:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Návaznost MHD Jablonec nad Nisou na noční tramvajové spoje z Liberce:
Zdroj: csadjbc
Od 07.12.2007 dochází k následujícím změnám:

Linka N1-změna jízdního řádu

* čas odjezdu z Kamenné do Kokonína 01:20 hod.

* čas odjezdu z Kamenné do Mšena 01:45 hod.

* Ve stanici Liberecká je zajištěn přestup z tramvaje,která přijede ve směru od Liberce.Čas odjezdu linky N1 ze stanice Liberecké je v 01:40 hod.

* Noční víkendová linka Liberec bude z důvodu zavedení nočního tramvajového provozu ZRUŠENA!!!
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2045
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 16:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JANEK LEMOCH: T2R 213 naštěstí ne, na rekonstrukci byl před delším časem poslán ještě pracovní vůz T3, který číslo 213 tehdy nosil.
Návaznost N1 na noční 11 je skvělý krok, který jsem ani nečekal.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 16:11:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejdražší jízdné MHD v ČR v Liberci!!

Radní zde totiž stanovili nové tarify,které se nejvíce dotknou cen předplatních jízdenek a zasáhnou taky jednorázové jízdné.
V Lbc se tak zvedne cena třicetidenního nepřenosného dokladu ze 420 kč na rovných 500kč. Navíc zanikne 20 minutové jízdné. To nahradí 40 minutová jízdenka za 16 korun. "Naposledy jsme tarify měnili v r.2004 a nyní doufáme,že nové několik let vydrží" dodává Šír. 20 minutové jízdenky se pak zruší proto,že se nevyplácejí a cestující na ně z pravidla nemohou dále přestupovat. DP tím tak sleduje větší možnost pasažérů,kteří mohou během 40 minut několikrát přestoupit.
"Jízdné bychom zdražili,i kdyby se týkalo pouze 20 minutových jízdenek,proto jsme prodloužili jejich platnost a zvýšili tak jejich využití" vysvětluje ředitel DP Jiří Veselka.

" S tím nesouhlasím,protože já do práce dojíždím tramvají z Vratislavic,což trvá necelých 15 minut. Takhle si budu muset koupit jízdenku,kterou nevyužiju celou"namítá cestující J.K.

Mezi další důvody,které způsobily zdražení tarifů v Lbc patří změna DPH z 5 procent na 9. Dále to jsou ceny energií a také chystané zavedení nočních linek.

"Od 1.12.2007 chceme zkušebně na 3 měsíce prodloužit provozní dobu několika vytypovaných spojů až do nočních hodin. Kvuli tomu musíme zavést další směnu." říká Veselka.
Liberečané tak budou moci jezdit busy a tramvajemi až do půl druhé ráno. Dalším faktorem pro zdražení je také nutný nárůst mezd.. "Zvýšili jsme platy řidičům o 5 procent(pozn.od 1.1.2008),ale i tak jsou velmi nízké. Základní mzda je necelých 15.000 HRUBÉHO,což je jedna z příčin,proč nemáme dostatek řidičů"říká Veselka.

zdroj mfdnes-upraveno
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Jirka_most
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 16:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Sergeilbc: Mostečák si v Liberci chrochtal Sice jsem si brousil zuby na T2, ale zřejmě v ten den nejezdila. Taky mě překvapilo nasazení pouze sólo vozů (nikde jsem neviděl dvojče). Zřejmě díky nedělnímu provozu (byl státní svátek). Jinak paráda, rád se do LBC vrátím a snad s sebou vezmu i hezčí počasí, protože v sobotu mrholilo...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2046
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:11:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, víkendový provoz. T2 jsem také ten den nepotkal. Poslední cca měsíc totiž jezdí v soupravě a tudíž je mimo všední dny není příliš vidět.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
JANEK LEMOCH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.247.182
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:13:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mi nesedí, neboť Pracovní vůz T3 ev.č.213 (ex 46) byl v roce 2005 zmodernizován na T3R.PLF s ev.č.46 a jezdí ve dvojici s vozem T3R.PV ev.č.41 na rozchodu 1435 mm.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2047
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:45:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je dost dobře možné, ale proč vyřazovat pracovní vůz po dlouholeté rekonstrukci...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:24:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes odpoledne byla ve Vratislavicích na zkušební jízdě fungl nová wana, zatím ještě bez ev.č.
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 13:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dojela poslední Wana e.č.35 která uzavírá dodávku 12NP vozů z Pragoimexu.

ad Ondrys - jednalo se o v.č. 29

ad v.č.28 - je to náhrada za 213 ale ex.48
 
foto půjčeno od J.Šlehofera
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2082
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 17:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavá bilance, dodávka trvala přibližně dva roky. Do příští nové TT je tedy vystaráno. :-)
Přihodím 213 o pět let později :
 

(Příspěvek byl editován uživatelem sergeilbc.)
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Janek_lemoch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2007
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 23:18:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mi nějak nesedí, Služební vůz T3 ev.č.213 (ex 48, ex 6582) byl vyřazen již v roce 2002 po požáru.
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 23:34:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janek_lemoch: jak tak sleduju, tak tobě na k-reportu zatím nesedí skoro nic. Vůz na fotkách byl vyřazen až v letech 2005-2006.
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
terminál
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.86.82
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 07:42:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janek lemoch:
Tomislav stokurev:
na objasnění, číslo 213 dostane jakýkoli vůz určený na vrchní stavbu. To je dle podnikového schématu.
Čili musíme rozlišovat "originál" 213 a převedený pro účely VS. Z toho plyne:horní snímek je přesně dle "dílny". Snímek "Sergeilbc" je převedený vůz 46. Snímky nezobrazují tentýž vůz.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1525
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 09:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,

uměl by někdo sepsat komplet dění v LBC tram ohledně evidenčních čísel za poslední tak dva až tři roky ... Trošku se v tom ztrácím.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 10:11:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je také očekávána obsáhlá kniha k již proběhlému 110. výročí tramvají v Liberci, tam to doufám bude popsáno.
Janek_lemoch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 11-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 15:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tím, že čerpám z jiných zdrojů a tam jsou trochu jiný info, tak si v tom tedˇ dělám pořádek.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 14:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak sem přidám pár fotek,co mám v mobilu

 
 
 
 
 
 
 
 
 

to bylo někde v polovině listopadu,výluka u L.S.
nejdražší jízdné v ČR?
DPhlmL
Adamek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 18:33:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se vrátil ze svezení Čertovskou tramvají. Dopravní podnik mile připravil - vypravil dvě Čertovské tramvaje, takže jsem se nemačkal jako např. vloni...
Vážení cestující, věnujte prosím zvýšenou pozornost svým osobním věcem. Předejdete tím riziku krádeže...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2097
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 19:58:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a na tohle peníze jsou...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Adamek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 20:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednou za rok si to přece můžeme dovolit ne?
Vážení cestující, věnujte prosím zvýšenou pozornost svým osobním věcem. Předejdete tím riziku krádeže...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2098
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 20:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jednou ročně můžeme zdražovat, abychom měli na traktory od SORu a čertovské tramvaje...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Adamek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 20:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče těch "traktorů" tak to bych už nijak nerozváděl, nebudeme se přece hádat...
Vážení cestující, věnujte prosím zvýšenou pozornost svým osobním věcem. Předejdete tím riziku krádeže...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2099
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 21:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ne, o faktech se zásadně nehádám. Dneska jsem si o těch vracích zase něco vyslechl od řidičů, včetně básnění o Citelisech - cituji "Dva traktory za cenu jednoho autobusu"..
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 16:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad SERGEI-nedělej se zajímavý tím,že tady musíš vše kritizovat aniž víš o čem vůbec slintáš.Co když se třeba jedná o peníze sponzorské,to závidíš dětem těch pár sladkostí co se rozdávalo.Myslím,že to bylo pro širokou veřejnou,udělalo to radost,rozdané bonbóny a trocha proudu není ani zase tolik a vlastně každá koruna šla přímo mezi běžné lidi,tak co.Kritizuj si někde rauty SKI 2009 a podobné nesmyslné akce pro pár vyvolených z našich peněz,ale ne tady.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 16:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad SERGEI- jednou ročně můžeme zdražovat,abychom měli na traktory od SORu a doplním
dvakrát ročně,abychom měli na Medvědy od EVObusu.Nejsem jejich zastáncem,ale bohužel život je o penězích.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2106
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 16:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to je úplně o něčem jiném... víc to vysvětlovat nemá cenu
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace