K-report
 

Archiv do 13.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 13.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 10:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel: Je to tak, zadává se linka na BUSE a pak se zadává kód trasy, dá se zadat (pokud znáš kódy) i jiné konečné.
1) Nevím, že nevím.
2) Vím, že nevím.
3) Vím, že vím.
4) Nevím, že vím.
Jahu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 11:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agril:
Ta vytíženost úseku SK - DH by mi taky velmi zajímala. Z toho obrázku ale vidím i další zajívavě věci. Úsek ZL - SD přepraví víc lidí než KO - LA, ale interval tomu neopovídá. To samé NB - JI víc lidí než NH - KO, ale interval opět opačný. Další zajímavá věc ze zmíněného článku - nejvíc cestujících jezdí metrem mezi 7:00 - 8:00, ale opět při pohledu na jř je vidět, že nejkratší int. je cca mezi 6:30 a 7:00, od 7:00 začíná výraznější prodlužování int.
Je hezké napsat, že metro kapacitně nezvládá, ale už se nikde nepíše, jak to řešit. Osobně si myslím, že se tento stav měl předvídat již před lety a nemělo se to nechat dojít tak daleko.
Nebo si snad na magorstrátu stále myslí, že kvůli neprůjezdnosti centra a nemožnosti zde zaparkovat bude stále stejný počet lidí jezdit za zdražené jízdné v MHD? Ať si nadávají jak chtějí. A že jejich spokejenost zvýší tramvaje 14T nebo metro do polí (Depo Hostivař, Letňany), případně chalupoida, zatímco na Smíchovském nádraží nebo I.P.Pavlova se do toho metra ani nenacpou?
Dali
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.75.120
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 12:29:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jahu

Řešení je prosté. Minimálně dvě další trasy (západovýchodní a severojižní) metra a to co nejrychleji. Otázkou je jen jak snížit cenu stavby. Navrhuji na okrajích po povrchu či viaduktech (jako v Berlíně, Paříži či Chicagu atd.) v centru v minimální hloubce pod zemí (některé ulice jou dost široké na to aby se daly shora otevřít, vybetonovat tunely, a zase zasypat). Do pěti let to může stát.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 12:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dali: Nebylo by už jednodušší/rychlejší/levnější důsledně segregovat a případně doplnit stávající tram.tratě?
Severovýchodní trasu by pak mohlo krásně realizovat přetrasovaný D-z hlaváku přes Masnu na Letnou a dál směrem na sever.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1547
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 13:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako metro z Letné místo tramvaje do Suchdola?
A odtud rychlodrážně středem budovaného vnějšího okruhu na letiště (a Karlštejn .-) ) Bude to rychlejší než přes Motol či zastávkovou rychlodráhou a když se bude chtít i mimo P6.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10346
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 13:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám jednu veselou příhodu, týkající se pražských tramvají (ať jsme u tématu) - ve středu, jak jsem se tak hezky dojal při čekání v dešti na Pohořelci na "proloženou" 23ku jsem zažil ještě jednu hezkou věc. Dojedeme na Karlák, kde řidič zahlásí, že z důvodu nehody v zast. Štěpánská pojedeme odklonem přes Otakarovu a Tylák na Mírák a dál po trase. No proč ne, aspoň jsem si po čase projel smyčku Zámecká/Synkáč a oblouk Tylák-Mírák. Jenže jaké to nastalo překvapení, když řidič zjistil, že v tomto oblouku stojí zaparkované . Sice těsně, ale o pár cm to opravdu nešlo. Takže následoval vysílačkotelefonát na dispečink, velké divení tamtéž a pak jediné možné řešení - spolupráce několika silných cestujícíh při odhozu onoho IGK. Je mi jasné, že za špatně zaparkované auto DP moc nemůže, ale to se dispečink tak špičkového DP nemůže při takovémhle odklonu přesvědčit o průjezdnosti tratě? Na co mají složky ty Fabie?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1067
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 13:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin: Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 09:22:57 - zcela souhlas

obecně mám pocit, že to chce spoustu věcí dotáhnout. naštěstí se už mnohé zlepšuje (výluky, informovanost, revizoři). podobně, jako se dvořák opřel do výluk a hluku u 14T, by to chtělo zatlačit i na preferenci (!), bezdomovce (sorry guys), oddělení JŘ (třeba vazba 23-25 na malovance zc večer neexistuje a je to fakt k vzteku, 25 ujede vždy cca 2-3 min před 23), firmu zajišťující prodej kuponů a konečně zajistit lepší rozdělení financí mezi metrem na povrchovou dopravou.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 14:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Mcbain - v tom místě (oblouky od Bruselské na Mírák a z Míráku k Muzeu) stojí 95% času nějaká zaparkovaná auta a nikoho to nezajímá - proč to MP neodtahuje?
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 14:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radek31:
Takových míst je více - např. Myslíkova, ale někteří gumokolisté dokáží zaparkovat i na místech s poměrně hustým provozem - viz. Anděl, nebo Havlíčkova. Ten Anděl je o to vtipnější, že na kolizní místo byly instalovány pásy několika retardérů, ale někteří borci parkují i na nich bohužel příjezd odtahovky chvíli trvá a pokud tramvaják zkouší průjezdný profil nájezdem až těsně k parkujícímu autíčku, tak se tam odtahovka nemá ani jak dostat
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10348
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 15:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R31 - a nikoho to nezajímá - proč to MP neodtahuje?

No právě, ale proč si to dispečeři při takovéhle situaci neprověří? Ani tam nemusí posílat složky ve Fabii, v tomhle případě stačilo zavolat řidiče nějaké jiné projíždějící tramvaje. Zrovna tady jich bylo k dispozici určitě dost.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Žirafa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.209.204.210
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 17:05:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zná někdo původ trati (zbytku kolejí) na Klárově u nábřeží směrem ke Strakově akademii? To je nějaká původní evakuační trať pro soudruhy? :-)
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1068
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 17:52:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žirafa: mrkni na prazsketramvaje.cz, tam tomu je věnována celá stránka...
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 14:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předevčírem se na dopravním výboru, kde jsem byl přítomen, probíral rozvoj MHD. Ale hlavně byla zajímavá jedna věta od generálního ředitele DP, když mluvil o větší podpoře rozšiřování tramvají: Tramvaj je v přepočtu na 1 přepravenou osobu nejlevnější dopravní prostředek!(z těch pražských)
Pak tam byl materiál od Jílka, kde byl napsán aktuální rozpis toho, co se plánuje.

(Příspěvek byl editován uživatelem Rzeczpospolita.)
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1069
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 12:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, snad nezůstane u slov. ale dvořák se mi zatím jeví jako dost akční - rychle se rozkoukal a po pár zaškobrtnutí se věci doopravdy dávají do chodu a zlepšení je viditelné. doufejme, že dpp našel svého sarkozyho...

a co bylo v tom materiálu od jílka, mohu-li se zeptat?
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 9-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 14:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je ten materiál, omlouvám se za špatnou kvalitu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 9-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 14:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco. Dvořák se zmiňoval o tom, že by byl rád, kdyby se tramvajová síť rozšiřovala také na okraje města především na Prahu 11 a 13.

(Příspěvek byl editován uživatelem Rzeczpospolita.)
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 15:21:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rzeczpospolita: moc zajímavé - díky!!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3719
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 21:20:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rzeczpospolita:
Také děkuji. Bohužel mi tam chybí TT Dvorce-Pražského povstání a Kobylisy-Bohnice (Lord promine).
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 21:50:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Kobylisy-Bohnice mají poslední odstavec v posledním papíru.
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 23:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím,zatím mi přijdou kroky MHMP jako takové,že by chtěl tramvaje pomalu a v tichosti zlikvidovat.
Tohle mi spíš přijde jak by to DPP chtěl,ale ten to financovat nebude.A Praha už má se svými dluhy potíže.
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 00:54:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celkem nechápu, proč se pro metro D počítá s dalším typem dráhy. Praha má už teď na svém území tramvaje, metro a železnici (a samozřejmě lanovky :-)). Opravdu se nevyplatí zvolit typ dráhy tak, aby mohla mít vozidla přechodnost na tramvajovou nebo železniční síť? (Jestli se totéž probíralo i jinde, odkažte mě tam, prosím. ;-))
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2739
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 09:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius: praha nemá se svými dluhy potíže. Vzhledem k obratu jsou přiměřené.
D.Jaša: Asi nějaká strojírenská firma zná radního.
Martin: Inu, na takové voloviny peníze fakt nebudou. Autobusy jsou taky rovnoprávný prostředek MHD.
Jinak ten Jílkův materiál by asi dokázal napsat každej účastník místní šotodiskuse. To je docela bída. Hlavně ty termíny. Víme kolik let se k nim musí přičíst. Možná to nebylo náplní materiálu, ale některé nové železniční zastávky by docela změnily pohled na některé TT.

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Budoucnost patří bagrům!
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 09:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě spíše přijde šílené to, že pokud chce Praha stavět metro takovým tempem, tak po roce 2009, kdy půjde na metro 0 Kč bude muset vydávat cza 10 000 000 000 Kč ročně, aby to zvládla a netuším, kde vezme tím pádem ještě na MO a nové TT. 10 mld na metro, 7-8 mld jako dotace DP, >1 mld na výstavbu TT 5 mld na městský okruh a určitě ještě další prachy na komunikace, dotace S-bánu => více než 25 mld ročně do dopravy nevím, kde na to město vezme prachy i při částečném podílu EU. Jediné řešení je asi PPP nových úseků metra.
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S podfinancováním údržby pražských komunikací naprosto souhlasím. V deštivém počasí není prakticky možné čekat na zastávkách MHD nebo chodit po chodnících bez akutního rizika znečištění odstřikující vodou a v zimě i špinavou, prosolenou břečkou od projíždějících automobilů.

Praha nezvládá obhospodařovat již existující infrastrukturu, přitom se neustále vrhá do nových projektů. Ty jsou zřejmě mimořádně zajímavé pro investora i firmy, ale každodenní, nenápadná a trpělivá práce na údržbě nikoho nezajímá.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
vjkm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.194.88.26
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 12:12:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mě by zajímalo, jak bude moci být metro D speciální dráha , když se depo má stavět až ve druhé etapě.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 10-2002
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 13:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vjkm: Metro je ve smyslu zákonů dráhou speciální vždy
Pokud se s tím počítá a je to časově omezené, pět stanic se dá zvládnout i bez depa.

(Příspěvek byl editován uživatelem drak.)
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 15:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rzeczpospolita: Při pondělku se to moc hezky čte, už aby byl rok 2020.
1) Nevím, že nevím.
2) Vím, že nevím.
3) Vím, že vím.
4) Nevím, že vím.
Jbotysek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak třeba se opravdu dočkáme,že to bude zase vypadat podobně!
 
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2740
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 09:58:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jbotýsek: NE - takhle by to vypadalo: http://sweb.cz/264.264/
Budoucnost patří bagrům!
Jbotysek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 10:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:Tak nad takhle už né,když teď je ještě metro,tak by to nemuselo být stejné,když je víc možností než jenom tramvaj?!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10356
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 10:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takhle by to vypadalo: http://sweb.cz/264.264/

Tohle vídám každé ráno na Pavláku. Třeba dnes od Míráku hned za sebou 4, 10 a 2x22 (!). Má to tu výhodu, že od pátého vozu tohoto "vlaku" už se dá bez problému sednout.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 10:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takhle by to vypadalo:
Takhle to (v autobusové variantě) vypadá i mezi 7.10 a 7.25 v Horoměřicích

Jbotysek:
Nevím, můj názor je, že místo "kolem koně" se stalo docela přirozeným místem srazů, shromažďování, happeningů atp. Přijde mi nesmyslné tohle místo zničit kvůli tramvajové trati s malým dopravním významem. Ideálním (z mého pohledu) je stav, kdy se magistrála odsune za muzeum a prostor kolem koně se spojí pěší zónou s muzeem. Proč tam cpát zpátky tramvaj?
Líbila by se mi TT v pravém jízdním pruhu (při pohledu shora), ale to asi architektonicky neprojde - náměstí by bylo trochu nesouměrné.
Hromadná doprava, pořádná votrava
a kdo se rád mačká, užije si, stačí kačka
Ivo Jahelka
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2741
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB: Inu, tramvaje na hranici svých možností :-) nezbývá než metro.
218: Ona tramvaj bývala tuším na jedné straně náměstí. Já to vidím tak, že přesune-li se mag. za muzeum (v každém směru 3 pruhy, tedy zruší se TT nejméně v prodlouženém směru současné zastávky) a sousední budovu FS (RSE) získá NM, tak se vytvoří ucelená plocha, kterou si nikdo narušit dopravní tepnou znovu netroufne. Otázka nezní, jak TT na VN, ale jak zabránit kusému ukončení TT od Flóry před rozhlasem. To jen aby šotouši věděli, která bije.
Budoucnost patří bagrům!
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:24:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: jak zabránit kusému ukončení TT od Flóry před rozhlasem?
To kusé ukončení by nemuselo být špatné, třeba by si tu trať mohli pronajmout podnikatelé z Vinohrad a vytvořit zvláštní linku Rozhlas - Olšanské hřbitovy s nácestnými zastávkami V, A, T (raději píšu jen počáteční písmena, abych nebyl obviněn z tématické diskuze )

Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 8-2007


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:27:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Mýlíš se, tramvaj jezdila z obou stran koně. Plac mezi Muzeem a novou budovou Muzea? Normální tepna, neboť tanky a zátarasy budou na Hagiboru, středem pojede tramvaj a budovy budou spojené podzemním tunelem.
1) Nevím, že nevím.
2) Vím, že nevím.
3) Vím, že vím.
4) Nevím, že vím.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10357
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM - Inu, tramvaje na hranici svých možností :-) nezbývá než metro.

Máš pravdu. A zeptám se tě - kdy se tam na něj můžu těšit?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona tramvaj bývala tuším na jedné straně náměstí. Nebývala na každé straně jedna kolej?
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1488
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:47:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tramvaj bývala tuším na jedné straně náměstí. Nebývala na každé straně jedna kolej?

Obě možnosti jsou správné. Za normálního stavu (před budováním metra) byly koleje tak, jak jsou na fotce od Jbotyska. Pak byly krátkou dobu po jedné straně (která to vlastně byla? u Domu potravin?) a pak už nebyly vůbec. K možnému podivení některých se tam vešlo pohodlně i "místo srazů" (hapenningů už ne, ale ty tenkrát stejně nebyly legální), protože trojúhelník mezi koněm a tratěmi byl docela prostorný.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2742
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 12:17:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy pamětníci :-) a co za dob první tramvaje? Jednokolejka s výhybnama - ta byla na straně.
McB: Kdyby bylo po mym, tak už se staví. Použil bych vytěžený koleje z Radlický a z jedný koleje do UDDP a do vozovny 4 :-)))
Arj: U domu potravin, ale byla tam i kdysi dáááávno ve dvacátejch letech. Jojo.
Prox: A tady sme hodný, tady mužeš. Každý sedadlo by bylo vybavený tágem pro cestující. Sedadla by byla z růžžžžové kožžženky. Visící držadla by byla zakončena takovou bambulkou... Někteří cestující by měli 4% přirážku, jezdilo by se od 4 do 4 v int. 4 min. nasazeny by byly obousměrné KT4.
Budoucnost patří bagrům!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 13:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka nezní, jak TT na VN, ale jak zabránit kusému ukončení TT od Flóry před rozhlasem.
Obloukem do Italský a na náměstí W. Churchilla? Proč ne... kdyby se pak Vinohradská propojila ještě s NM nebo s Korunní, tak ještě lépe.
Hromadná doprava, pořádná votrava
a kdo se rád mačká, užije si, stačí kačka
Ivo Jahelka
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 13:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A podával by se Termix.
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 13:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lanovková diskuze tady není, takže:
Petřínská lanovka přepravila nejvíce osob ve své historii
Hromadná doprava, pořádná votrava
a kdo se rád mačká, užije si, stačí kačka
Ivo Jahelka
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 8-2007


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 13:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobek: Proboha, termix? To se ještě dělá? Já to měl naposledy za socialismu a už tenkrát to nebylo dobré. Jakou to má souvislost s tramvajemi?
1) Nevím, že nevím.
2) Vím, že nevím.
3) Vím, že vím.
4) Nevím, že vím.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 14:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonášek: Jasně, termix se ještě dělá, a je pořád stejnej
Ale ten Termix co se tu o něm mluví je trošku něco jinýho...
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1053
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 14:05:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonášek:
Dokonce se dá koupit i na internetu: Termix
Hromadná doprava, pořádná votrava
a kdo se rád mačká, užije si, stačí kačka
Ivo Jahelka
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 8-2007


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 14:15:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218, Jiří_t: Tak to jsem uzemněný, myslel jsem, že zakročila neviditelná ruka trhu a stáhla to z prodeje. Hm, Jiříku, já pořád nechápu, jakou má souvislost podávání Termixu v tramvaji mezi Muzeem a Hlavním nádražím :-( Asi neznám veškerý tramvajácký slang.
1) Nevím, že nevím.
2) Vím, že nevím.
3) Vím, že vím.
4) Nevím, že vím.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2743
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 14:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není tramvajácký slang, Jonáššššku. Copa dělášššš večččer?
Budoucnost patří bagrům!
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 14:59:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonášku, prostě neni termix jako Termix...
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 15:13:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže by to byla jakási Hot line?

Jinak my pam+ětníci dodnes dumáme jakže se to dokázal u Muzeumu rozjet nahoru dvoutisícovák+2xplecháč totálně ověšený substrátem (čemuž sekundil trolejbus ze Štěpánský do Krákovský).... .

Taky ale pamatujem, že po otevření M-C už to až takový drámo nebylo. Jinak dnes by to problém nebyl protože Metr a tramvaje maj poněkud jinou funkci.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 15:18:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak i tehdy se dalo celkem bez násilí projet např. via Karlák - Resslova k ND. On totiž ten Václavák a okolí byl tehdy velmi zajímavý i cíl s kiny, "lepčími" obchody, divadly a pod. koužto funkci potratil s věkem. Tuto funkci přebíraj různá centra typu Anděl, Deflora a pod. zatímco Václavák je turistický korzo+parkoviště+kurvistán+2 přestupní body kde se neleze ven. Ani to "rande pod vocasem" se už dnes co vím mezi mladejma moc nenosí. Jedině snad na nákup perníčku nebo travičky?
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 15:59:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jsem jednou veselou historku, jak tramvaj + 2 vleky na Vinohradské ztratila adhezi a řidič nechal vystoupit obecenstvo z motoráku (!), aby se mohl lépe rozjet. Nakonec snad část lidí z vleků vyskákala a průvodčí to ubrzdili.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 896
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 16:21:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

další nové erpéčko v provozu a to 8545 - 11.11.2007 na d-25.
foto 8542-8543 a první sněhové vločky v Praze
 
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37076
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 17:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskuse o lanovkách je zde:
../28/3478.html"../../clipart/wink.gif" border=0>
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 17:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský:
Díky... tak příště. Ale tam by si to zase asi nepřečetla většina lidí sledujících MHD v Praze, takže to myslím patří i sem.
Hromadná doprava, pořádná votrava
a kdo se rád mačká, užije si, stačí kačka
Ivo Jahelka
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37081
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 18:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě, já proti odkazu v tomto tématu nic nemám (naopak se hodí spíše sem). Jen jsme reagoval na tvrzení o neexistenci tématu o lanovkách.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 18:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jízdné v Praze bude za 26Kč.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 18:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský:
Jj. Nenapadlo mě, že se lanovky záludně skrývají v železnici - tak jsem aspoň o něco chytřejší.
Hromadná doprava, pořádná votrava
a kdo se rád mačká, užije si, stačí kačka
Ivo Jahelka
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37084
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 18:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lanovka je dráha, často navíc bývá provozována po kolejích (náhodou zrovna v tomto případě).
Nevěděli jsme, kam s nimi (a vleky...), tak skončily v železnici. Je fat, že tam patří asi stejně hodně jako do šalin nebo trolejbusů, ale tam se obvykle jedná o městské provozy, což u lanovek obvyklé nebývá... Možná by časem šlo to téma někam přendat, ale osobně bych ho tam radši nechal.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1521
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 18:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Nin: Předaná je už i 8547. Vůz 8546 teprve na jízdárně, 8548 na lávkách vedle 8255. Jo a pro počítače wan, už máme skříň 8258
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 18:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Absolut: jo já vím info od Demona3 8258 ex.6949....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace