K-report
 

Archiv do 07.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Brně » Staré archivy » Archiv do 07.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 11:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravděpodobně výstražný znak pro zkušební testovací jízdu. Význam je takový, že je potřeba okolí upozornit na možné nestandardní chování tramvaje na trati, například zastavení, pomalou jízdu, či tak něco.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 12:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fysk:
No tak vidím, že s tou smlouvou na ty vozy od Škodovky to pravda není, mně se to hned nezdálo...
Fysk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 12:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo? To jako že se pak najednu koupí 20 tramvají ročně?Nenechte se vysmát,na to v životě peníze nebudou! A není možnost nakoupit opce?
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 13:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fysk:
O ten počet ani tak nejde, tam je možnost zakoupit v jednom roce minimálně 2 vozy a maximálně 20 vozů, jde o to, jak si přišel k tomu, že smlouva je jen na 5 let na 20 vozů, což není. Takže platí co jsem říkal, že rámcová smlouva je až na 100 vozů (2007 - 2016).
Všem je samozřejmě jasné, že těch 100 tramvají se k nám během těch 10 let nedostane...
Anitrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 13:21:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z pokračující stavby tram.trati v Kr.poli
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 13:32:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bezva fotodokumentáž. Jak koukám, to napojení tratě z vozovny do Kr.Pole bude skutečně přes smyčku.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1578
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 14:21:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad magazín:
Mělo by se to jmenovat "Tramvaj" nebo tak nějak. Jsou to kovové přihrádky, odkud bude možný volný odběr tiskovin.

ad 13T:
V současné době probíhají celodenně zácviky řidičů.

Jinak bylo spojeno trojče, v neděli předpokládám na 10/12.
Anitrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 14:33:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To napojeni tam je docela zajimavy. Dost vyhybek a zajimave propleteny.Akorat nedelaj zatim to napojeni do vozovny to stoji uz nekolik tydnu.Nevim teda ale na co je napojeni pri vyjezdu se smycky na kolej vedouci od vozovny copak ta salina pojede ze smycky do vozovny po leve koleji?:D nak to nesedi

(Příspěvek byl editován uživatelem anitrak.)
Anitrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 14:43:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak k vyluce St.liskovec. Me se libi jak to bylo zorganizovany ale co sem slysel lidi, tak kazdej na to nadaval. CHudak dispecer na zast.svermova lidi tam do neho pekne valili blby hnusny kecy.
 
 
 
 
 
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 15:11:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anitrak: Do smyčky budou jezdit zkušební jízdy, po otočení se zas vrátí do vozovny. V současné době se jezdí do Řečkovic.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1581
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 01:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuba:
To není žádné dogma, že se budou všechny točit v nové smyčce. Zkušební jízdy zdaleka nejezdí jen do Řečkovic, ale různě po městě. Záleží na charakteru příčiny ZJ.
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 08:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když vidím fotky pajdajících babiček po svršku S49, připadám si jak ve středu Balkánu! Se vůbec nedivím, že někdo nadává. Pokud si někdo vezme na triko tuto organizaci ND, můžu ho jen obdivovat... Pro tyto případy by zde měly být chodníky. Holt nějaká zlomená noha se ve skorostátní organizaci ztratí. Pokud někdo, ale nádává jen kvůli přestupům, je to smutný kolorit dnešní doby.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 9-2004


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 09:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždycky někdo bude nadávat, když má udělat například pár kroků navíc, protože výluka. Pořád si ale myslím, že ten někdo je v menšině a pokud nenadávají všici, nepřirovnával bych to ke koloritu dnešní doby. Naopak mám kolikrát dojem, že lidé berou podobné podniky docela sportovně a chápou to.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1582
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 12:41:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobes:
Pokud by se někdo obtěžoval jít o 50m delší cestu, tak jde celou dobu po chodníku...
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 12:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobes: Chodník tam je, ale lidi jsou líní si to trošku obejít, tak radši pajdají - jejich volba.

Myslím, že lidi mají být rádi, že vůbec jezdí do Lískovce šalina. Mohlo to klidně být tak, že by do Lískovce jezdil autobus a nikdo by se nikam pořádně nedostal, nebo by musel složitě docházet z autobusových zastávek, které jsou od těch tramvajových dost vzdálené.
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně a okolí
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 13:18:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejdřív jsem si myslel, že tam chodník není, ale pokud ano, tak nevidím problém. To už je věc těch pajdajících babiček. Ale když jim nedělá problém šplhat do schodů u tramvají, kde by nemusely... Jejich volba.
Kódl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 17:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dnešní nedělní posile 10/12 je trojče!!
Adamav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 18:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kodl: tak tomu moc neveřím dnes sem byl na červinkově a neviděl ani když sem čekal na odjezd nízkopodlažního kurzu na D-13 a neviděl sem ho ani po trase.

1596 nějak vrže přední podvozek když se jede do zatáčky.
Kódl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 18:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adamav: Tak co jsem to podle tebe asi viděl.Odjezd ze Zvonařky v 17:00 a 18:00 hod. trojče určitě konalo.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adamav: Jak souvisí trojče na lince č. 12 s garantem na lince č. 13?
Adamav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já sem na garant na D-13 čekal a na D-12 sem trojče nepotkal tak sem psal že to neni asi pravda
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 20:02:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a neviděl ani když sem čekal na odjezd nízkopodlažního kurzu na D-13 a neviděl sem ho ani po trase.

Z tohoto, co jsi napsal, to vypadalo, že by trojče mělo mít něco společného s garantem na lince č. 13...
754037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 21:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adamav: Trojče jezdilo až odpoledne od cca.16:00 a to pouze v trase Zvonařka - Červinkova
Moye stránky o virtuálním ČSAD Vyšehrad
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 21:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adamav: Jenže ona to pravda byla.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1585
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 00:48:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli jezdí pouze na 10/12 (večerní vložka). Výjezd 16:30, pak má 4 pevné odjezdy ze Zvonařky a dále na pokyn dispečinku. Včera na 10/12 bylo!

Dnes je trojče na 2/12, 1901 na 6/3.

1902 dorazí v noci z po na út.
Sarko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 03:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anitrak: Ako si na to prisiel, ze zo smycky je napojenie do vozovne vedie na lavu kolaj? Z tych fotiek by som povedal, ze tam bude napojenie na pravu kolaj, tu priebeznu od trate z Kr. pole do vozovne. Akurat ta lava strana (opacny smer z vozovne do Kr. pole) bude chybat, ale prejst sa bude dat prejazdom cez smycku.

Cize by som povedal, ze vyhybiek je tam minimalny mozny pocet - 6 a ziadne krizenie.

Mozno by bolo zaujimavejsie, keby to bolo s priamym prepojenim z vozovne do Kr. pole, ale to by mozno neboli 2 kolaje v smycke, takze to by bolo tiez na 6 vyhybiek, akurat by pribudli 2 krizenia
Sarko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 03:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anitrak: Uz som skoro aj zabudol, aku foto mam v profile - akurat po lavej kolaji skr-skr si to valiaca KT8D5 ev.c. 510 na rychlodrahe Kosice na skusobnej jazde na zadny smetak a este bez svetiel, dnes sarajevska 301-ka
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1184
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 11:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adélka dnes skutečně na trojice, tak hodně štěstí, ať neudělá hned nějakou ostudu... jinak s jízdou jsem byl spokojený, obsazenost byla dopoledne asi tak 30%.
 
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 13:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trojče:

 
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
M2359
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.24.164
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 14:34:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj taky jsem adelku potkal a musim uznat ze je to peknej srotak, to drnceni podvozku pres krizeni je silenejsi nez u RT6..hruza..jinak pekna
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1586
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 16:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K2P 1031 je v dílnách na VP.
Isidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 17:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad drnčení podvozků - to nemá protirachtací úpravy á la Praha?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 17:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě ne, budou se dělat dodatečně.
1902 je má mít již v základu...
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 19:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil - je to dost, 1031 už vypadala značně jetě.

Teď jsem 1901 potkal na České jet směrem na Bystrca, právě v tom oblouku trojúhelníku a nepřišlo mi, že by nějak zvlášť drnčela. Spíš naopak. Je zas fakt, že tady je nový kolejový svršek, jenže na tom starým, pokřiveným, brněnským vám bude drncat úplně všechno...

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 19:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezky se to dnes sešlo: 1901 dnes poprvé na lince a 1902 dnes opustila brány Škoda Tr. a míří do Medlánek!
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 21:01:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel s Adélkou ... krásný zážitek ...
... fotky najdete na http://fotogalerie.dopravka.com/
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1718
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 23:19:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdo píše hezky česky Porše, někdo Porsche, a někdo Porshe ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2488
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 23:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... krásný zážitek ...

A stejně tak krásné fotky. U toho rozmazanýho čehosi na kterési rozmazené křižovatce v kterémsi rozmazaném čase je třeba notné dávky fantazie, aby člověk správě usoudil, že je to snad i v Brně a dokonce i tramvaj.
Láska GTO tyristory přenáší.
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 00:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte náhodou někdo, kdy bude dokončeno propojení Medlánky vozovna/VUT - Královo Pole?Tedy nové trasy linky 13 .
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1587
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 00:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při jízdě jsem též zatím nezaznamenal nějaké výrazné rachtání, chod podvozků je dle mého názoru určitě méně hlučný, než u Aniter. Např. při ranním svižnějším průjezdu křížením v Komíně jsem byl až příjemně překvapen.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1588
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 00:32:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte náhodou někdo, kdy bude dokončeno propojení Medlánky vozovna/VUT - Královo Pole?Tedy nové trasy linky 13 .

V prosinci.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1730
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 00:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Šlehofer: A já osobně upřednostňuju označení 13T
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
13T
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.208.102
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 11:08:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

při ranním svižnějším průjezdu křížením

To bych tady moc nepsal, nevíš kdo to čte!
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 11:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A stejně tak krásné fotky. U toho rozmazanýho čehosi na kterési rozmazené křižovatce v kterémsi rozmazaném čase je třeba notné dávky fantazie, aby člověk správě usoudil, že je to snad i v Brně a dokonce i tramvaj.

Koukal jsem na ty fotky taky, a mám za to, že se jedná o nový, zatím neotřelý umělecký směr v oblasti focení. Anebo taky chtěl autor ukázat fotky 13T za každou cenu, bez ohledů na kvalitu...
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1591
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 15:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

13T 1902 dnes dopoledne složena z návěsu. V následujících dnech jí čekají TBZ a zajíždění. (foto později)
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 20:06:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

phpttjournal:

oprava: Podle nejnovějších informací by se otevření nové trati mělo přesunout až na březen až duben.
Anitrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 11-2007
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 23:06:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite nekdo nahodou na kterem kurzu se bude objevovat trojče?
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1206
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 23:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pracovní dny 01202, neděle večer 01210.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1594
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 01:04:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda 13T ev.č. 1902, v.č. 9571:
 
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1595
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 01:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jiného soudku:
V pondělí dopoledne došlo k lehkému vykolejení na nových sadech. 1033 vyskočila jedním podvozkem na výhybce, nakolejena zpětnou jízdou. Zdržení dopravy minimální.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1156
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 09:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se měřilo...:

 
 
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Agent_s_teplou_vodou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 13:14:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera večer jsem spatřil Anitru (číslo jsem nepostřehl, ale byla na d-4 s odjezdem 21:40 z hlaváku směr Maliňák) s posprejovaným zadním článkem. Nevíte jestli tak vyjela už z vozovny, nebo k tomu "přišla" na trase?
Udělejme z Poršetry pojízdnou prodejnu šalinkaret :o)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 13:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: možná i na trase, protože většinou se graffiti odstraňuje při příjezdu do vozovny ještě "za tepla".
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2493
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 14:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jů, a bude ta druhá Adélka, pracovně bych to nazval třeba Evženka, také slavnostně přestřižena, rozbita o šampaňské a přikrášlena o (nerezovou) cedulku včetně požehnání?
Láska GTO tyristory přenáší.
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 14:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych spíš navrhoval žehnat těm 40ti letým schrottům, aby se nerozpadly někde po trase a fšichni to ve zdraví přežili ....

P.S : A já snad bych jako ANTIkrist tramwajowy do požehnaný šaliny ani nelezl, nevím, co mají černop*delníci společnýho s MHD ??
Ti se taky za naše prachy nase*ou všude !!
A jak k tomu pak příjedeme my, ateisté ?? Na oplátku navrhuji udělat z nějaký kapličky čekárnu nebo z kostela měnírnu ....
...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 4-2004
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 15:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: no počkej, pěkně po pořádku, na řadě je přeci Boženka ... nebo žeby Barborka ?
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1602
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 15:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent:
Vůz, který má posprejovaná okna okna NESMÍ! na trať. Zpravidla se nevypravují ani vozidla s graffiti na bočnicích => posprejován byl na trati.

Pokud je posprejován vůz bez reklamy, z pravidla bývá do ranní výpravy očištěn. Je-li posprejována CVR, postupuje se složitěji (jak přesně nevím).
Fox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 15:57:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tím posprejovaným vozem jsem jel už v sobotu večer.
1987 - 2007 Automotodrom Brno 20 let
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1604
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 16:30:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fox:
To musela být nějaká jiná tramvaj.
Fox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 16:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Manil. Byla to Anitra, číslo také nevím. Měla posprejován zadní článek, bylo to celkem velké, od spodu až k oknům, půlka zadních dveří včetně tl. na poptávku a také okno u zadních dveří.
1987 - 2007 Automotodrom Brno 20 let

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace