K-report
 

Archiv do 28.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Olomouci » Staré archivy » Archiv do 28.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 11:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart, Mvck: a řidiči těchto spojů budou na žádost magistrátu mezi zast. Autobusové nádraží a Pavlovičky zapisovat počet nastupujících / vystupujících cestujících, neb obyvatelé zanádražních čtvrtí "řvou" za obnovení linky č.5.

Jva: no ono je to složitější, takže bych to nadávání na řidiče omezil! Ani přestavení vexlí pomocí rádiového signálu neznamená, že mohou za sebou jet dvě soupravy "na kufr", v dostatečné vzdálenosti před dotyčnou výhybkou se vždy nachází přijímač rádiového signálu, který v pořadí druhá tramvaj nesmí přejet, dokud předchozí tramvaj (souprava) nepřejede výhybku celou svou délkou. Takže z toho logicky vyplývá, že pokud není zastávka dostatečně uzpůsobená tak, aby byl přijímač při stanicování mezi vozy (nezapomínejme na délku zastávky a souprav), NELZE přijímač přejet. Přijímač rádiového signálu poznáte podle plastové krabičky v zemi a především podle příslušné značky v troleji.

Pro názornost jsem nakreslil tento obrázek:




Samozřejmě vycházíme z předpokladu, že každý vůz v modelové situaci na obrázku pojede jiným směrem:
1) tramvaj stojící v zastávce jako druhá přejela přijímač (označen jako K) a nevejde se celou svou délkou do zastávky - NELZE
2) tramvaj stojící v zastávce jako druhá stojí ještě před přijímačem (K), ovšem nevejde se celou svou délkou do zastávky - NELZE
3) tramvaj stojící v zastávce jako druhá se už do zastávky celou svou délkou vleze, ovšem přejela přijímač (K) - NELZE
4) tramvaj stojící jako druhá se vleze svou délkou do zastávky a přijímač (K) má před sebou - LZE

Nevím přesně, v jakém místě je umístěn přijímač radiového signálu, resp. značka v dané zastávce, proto doporučuji obhlédnutí daného místa a poté porovnání s mým nákresem.


(Příspěvek byl editován uživatelem tramvajak.)
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 11:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Princip je mi jasný, přijímač je zhruba u předního podvozku b-vozu. Čili nic na hraně, i v případě, že je jako první vůz Astra/Trio. A sólo vozy už v PD nejezdí.
Že to lze dokazují případy, kdy je přestup umožněn. Taky si nemyslím, že při montáži přijímačů by se tyto umístily tak, že by neumožnily odbavení 2 souprav v zastávce délkou to umožňující, to už by byl opravdu Kocourkov...
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 12:16:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posilovou X5 z důvodu Dušiček beru, jinak je to zhovadilost při přestupním tarifu a zavedení A41 do Hodolan a Pavloviček. Zbyteční řidiči navíc a další náklady zejména, když radnice dostane méně z daní a musí šetřit.
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je vůbec možné že si v Olomouci řidiči dovolí odjet ze zastávky i o necelé 2 minuty dřív než je JŘ...to nikdo nehlídá??? to například v Brně si ve špičce řidiči nemohou dovolit, hlídá je dispečink. Čas počítán podle označníků, takže chyba není v mých hodinkách :-D
Před časem jsem tu řidiče MHD celkem hájil, ale poslední dobou vidím vážně hodně případů, kdy dobíhajícímu zavře před nosem...ono s intervalem 12 minut např. d-7 z Neředína to celkem naštve...
Simulátor tramvajových linek MHD Olomouc MSTS.http://msts-olomouc1.webovastranka.cz
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda? 2 minuty, to nic není. Taky jsem jednou zažil řidiče, co jel dřív o 5 minut. Když sem se ho ptal, jestli to může, řekl, že má přestávku a přivřel mě ne dveřích, sviňa. To víš, že jsem si na něj stěžoval. Udělej totéž, to je jediná obrana platících cestujících.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 19:19:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč byla zrušena linka č.5?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 19:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Protože kapacitně nezvládala prakticky v celém úseku Neředín - Autobusové nádraží. Kdyby ovšem byla bývala provozovaná v soupravách, tak by její kapacita nebyla ve zbývající části trasy využita. Proto byla zrušena a linka 7 byla posílena.
Takhle je to rozhodně lepší.
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 19:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman: takže na lince č.7 se objevují zpravidla soupravy?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Zpravidla to tak bývá
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103: pokud to jde, tak na lince 1 se nasazují Astry a Tria do vyčerpání kurzů a zbytek na 7 (nepočítám garantované, ty sou jasné).
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak je to s víkendovým provozem? bylo zvykem dávat soupravy i v sobotu dopoledne, odpoledne sola a v neděli večer opět posíleno soupravami kvůli studentům, kteří přijížděli na koleje a internáty. Jak je to nyní, je nějaká změna?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1738
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 10:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O víkendu Astry/Tria a sóla, soupravy jen mimořádně k posílení na nějakou akci (letecký den v Neředíně, Flora, dušičky, předvánoční nákupy). V neděli večer jezdívala soupravy na d-7 (vyměněna na poslední 2 kolečka) k návozu studentů na koleje do Neředína, zda jezdí i teď nevím, ale předpokládám, že ne, neboť místo sól jezdí minimálně na dvou kursech Astra/Trio.

Kultura v pěší zóně: od esíčka v Koruny na Náměstí Republiky Variem na 10 drců. Pěkně se tam cestující na tyčích houpali.
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 16:47:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypadá to, že na Hodolanské se začínají upravovat ostrůvky na bezbariérové.
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 16:55:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jva:
To nejde jen číst a nereagovat !!!
Ohledně odbavování dvou vlaků ve stanici:
Vážený pane velmi by mne zajímalo kolik metrů máte odježděno tramvají. Momentálně lze tímto způsobem odbavovat pouze na zast. Okresní soud a Hlavní nádraží, protože Náměstí hrdinů není dost dlouhé na dvě soupravy a souprava + Astra či Trio je tak na těsno, že si to i ostřílení piloti ocelových ptáků nerisknou, navíc první vlak by musel zastavit téměř na zebře. Ale kvůli tomu nepíši. Představte si dvě situace: 1. - druhý vlak zastaví za příjímačem pro přestavování vyhýbky (u Okr.soudu pokud je prvním vlakem Astra nebo Trio tak je to pěkný kus mezi oběma vlaky) a umožní tak přestup pro pár cestujících včetně Vás, ale vzápětí, když první vlak odjede a Vy v něm, už neslyšíte jak ti cestující, kteří stojí u označníku nebo pod přístřeškem po doběhnutí k druhému vlaku panu řidiči velmi pěkně "poděkují". Mimochodem řidič chytne takto i pěknou sekeru a pak se o něm píše třeba na K-reportu, že jel jak dobytek, ale nikdo už neví, že chtěl udělat něco pro cestující nebo radost panu Jva.
2. - druhý vlak zastaví kus za zastávkou a počká než zastávku opustí první vlak (drtivá většina), to se pak najde opět pan Jva a napíše to na K-report a možná ještě jeden či dva cestující během celé směny řidiče, kteří jen brblají za kabinou, že jsou na to zvyklí z jiných měst. A teď řekněte, co je pro řidiče v takovém provozu schůdnější ? První možnost udělá pouze jednou, protože ví, že se mu to nevyplatí (i tady platí za dobrotu na žebrotu).

Ohledně drcání v Denisové: to že si myslím, že jste v kabině řidiče tramvaje možná jen fotil jsem už psal, ale mám pocit, že el. výzbroj Varií neumí udržet rychlost na určité pozici řadiče.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1739
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebudu sem dávat fota, nicméně přijímače u soudu jsou na všech 3 ostrůvcích ještě před stojanem IZ, zhruba 12-14m od označníku, tedy dost daleko i při stanicování 20m Astry na pozici u označníku. Pokud má přijímač větší citlivost, pak bych se v době šíleného elektronického bordelu ve vzduchu bál na to tramvaj pustit, protože nevím, odkud se vygeneruje zrovna ta příslušná frekvence. Zastávky jsou pro dvě soupravy, cestující si snad raději přejde pár metrů, než aby tam další minutu prostál ve voze na preferenčním() semaforu. Když už je to takhle vyprojektováno, tak to má takhle sloužit. Anebo se místo stavění obrubníků, dláždění, svařování a zasklívání mělo jen těch "zbytečných 25m" podstatně levněji asfaltovat. To už by se nedalo odbavovat ani na hlaváku, kde mají d-6 a d-7 společný odjezd.
Ale zase je fakt, že lidi si zvykli, že není přímé spojení centra s tržnicí, linka U se taky naštěstí (kromě výluk) vytratila, tak jim jako další stupeň můžeme neusnadnit přestupy. Koneckonců, zaplaceno (ve většině případů) mají už ve voze před přestupem a jestli tedy místo čekání na přípoj, jehož předchozí spoj ujel, ač nemusel, půjdou pěšky, už dopravce nepálí (nebyl jedním z argumentů při rušení d-5 fakt, že máme přestupní tarif?).

Ale co vlastně chtít od podniku, který při změně tarifu k 1.10. nechá i 24.10. vypnutý automat na jízdenky (Fibichova), než aby ho přeprogramoval na aktuální tarif? Vždyť cestujícího při trošce štěstí skásnem revizorem (ale to asi nepůjde, neboť tváře jsou zmámější než seriálových herců) či tomu poctivému (hloupému?) přirazíme u řidiče 4Kč anebo naordinujeme prochátku na hlavák (je to jen nějakých 300m).

Vario: jestli je to takový odpichovák, že neudrží 20 do kopce, je to škoda, dost podstatná výhoda elektronické regulace se tím ztrácí.
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 18:10:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jva:
Sice jste mi neodpověděl na otázku, ale nevadí, já jsem to od Vás ani nečekal. Ten zbytek co píšete už raději komentovat nebudu, věčně nespokojený rejpal se nezmění (moje rada pro Vás, přestěhujte se do jiného města s PD, kde je vše ideální dle Vašich představ)
P.S. Ono těch automatů není 5 a nejde nastavit všechny ihned, natož když je třeba některý v poruše (to Vás asi nenapadlo)
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 19:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mě zajímalo, jestli pan Monitor umí něco jiného než osobní útoky. Soudím že ne. Podle stylu komunikace si umím živě představit pana Monitora, jak s hřejivým pocitem vnitřního štěstí ujíždí cestujjícím, co dobíhají na tramvaj.
Kdybych se zákazníky (a lidmi obecně) u nás ve firmě komunikoval tak, jako pan Monitor, bylo by to mých posledních 5 minut v zaměstnání. Ještě že městské a státní podniky skýtají pevnou základnu tomuto typu lidí a jejich služby jsou toho věrným obrazem. Ke škodě Olomoucké tramvajové dopravy, která by jinak mohla být velice dobrá.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 20:09:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Tom_tužín:
Tentokrát to nebyl osobní útok, ale pokus o vysvětlení i z té druhé strany věci, ale vidím, že opět nebylo pochopeno. Nevadí, myslím si, že ti co tady opravdu jezdí tramvají v Olomouci vědí své...
P.S. Cestujícím už neujíždím. Cestující, kteří se mnou cestují stávají včas na zastávce.
Bílá zmije
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.58.205.55
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 20:26:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TEdy pánové, zdá se mi, že jeden z vás je pan Bureš. Možná mu nestačí kritizovat dopravní podnik v místních novinách a píše i na K-report. A jako obvykle si myslí že rozumí i odborným věcem... Kdo si myslí že se nemýlím?
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1654
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 21:05:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Monitor: existuje taková vychytávka jako je zastávka pro 2 soupravy, přijď se podívat jak se stanicuje v Ostravě, lidi vědí, že může tramvaj zastavit i za první soupravou a pak už neodbavuje u označníku, každá takováto zastávka je označena a seznam zastávek je v každém prostředku DPO, pokud ovšem takovýto vynález oficiálně nikde v Olomouci nemáte pak souhlasím s tím že substrát nadává při dobíhání
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750,770,749
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 21:34:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Mayq:
Smutné je, že takový vynález je i v Olomouci, ovšem jak Vy nazývate náš olomoucký "substrát" se s tím jaksi nezžil. Pravda je také to, že kdyby se více tlačilo na řidiče, aby tak činili všichni, je možné, že by se to během pár měsíců naučil i ten "subtrát".
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1790
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 21:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poptávkové otevírání dveří se také skoro všude zavedlo a lidem to už přijde jako normální věc. A přesto pár let nazpět na to všichni svorně nadávali a nejraději by řidiče zlynčovali. A dnes jsou jen rádi, že v zimní kose neletí všechno teplo z vozu ven (aneb, kdo chce psa bít, hůl si najde)...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1741
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 06:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A o tom to právě je - nastavit standart a cestujícící si VELICE rychle zvyknou (viz zmiňované POD, běžný cestující po týdnu mačkal i tlačítka STOP v Karosách).

Jinak tohle určitě není porucha - už vidím, jak někdo nepovolaný vleze do automatu, aby tam umístil samolepku. I pokud by se přeprogramovaly 2 automaty za den, je 24. sakra pozdě.
 
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 13:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doporučuji všem místním ale i nemístním diskutujícím, aby neregistrované uživatele ignorovali a nebrali vážně. Přinejlepším ani jejich příspěvky nečetli, nemá to cenu, akorát se člověk nas**e
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 14:06:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doporučuji všem místním, ale i nemístním diskutujícím, aby ignorovali pana Trupmana, neboť to sám čte, poněvadž by nenapsal to co napsal...
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 14:19:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od středy probíhá přestavba T3 ev.č. 126 na služební vůz.

Monitor: stojím za Vámi, konečně se tady objevil druhý člověk, pohlížející na věc profesionálně, nikoliv "šotoušsky".

Trupman: došel e-mail?
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 14:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak: došel, došel.

konečně se tady objevil druhý člověk, pohlížející na věc profesionálně

Jistě, opozice je vždycky potřeba. Ale nejsme v politice, abychom se tady uráželi a slovně napadali. A pak tací neregistr. uživatelé, jako je Monitor, jenom kazí dobrou atmosféru.

(Příspěvek byl editován uživatelem trupman.)
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 14:38:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Tramvajak: a tom si myslím, že diskuzní forum je. Od Vás se člověk zase dozví věci, které se z normálně dostupných zdrojů nedozví - "a řidiči těchto spojů budou na žádost magistrátu mezi zast. Autobusové nádraží a Pavlovičky zapisovat počet nastupujících / vystupujících cestujících"...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechápu, co je šotouškého na tom, že někdo řekne, že na Fibichově je téměř celý měsíc mimo provoz automat na jízdenky, že údajná preference v praxi jaksi vůbec není vidět, spoj zpožděný o 4 minuty stejně na křižovatce čeká na signál volno skoro celou minutu (několikrát ověřeno vlastní zkušeností), jestli toto má být preference...

Že není možný přestup na některých zastávkách, kde by to snad problém být nemusel (u Okresního soudu je místa dost), to je taky známá věc. A pohled na vůz, který ukončí odbavování cestujících, popojede a čeká na signál volno, to je také v Olomouci běžná praxe.

Děkujeme, že jste využili služeb Dopravního podniku města Olomouce.
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trupman: to jsem rád. Mmch. Nemáte zač..

Rozhodně si nemyslím, že pan Monitor kazí dobrou atmosféru. Přečtu-li si znovu jeho příspěvek, nevidím tam jedinou urážku; pokud má někdo v jeho poznámkách pocit, že se o něm píše, je to imho čistě jeho problém. Opozice je, jak správně píšete, potřeba, proto přijměte její názor. Né jako v případě vašeho příspěvku č. 534.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
tep
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.54.125
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:34:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro všechny výše:
1. Řazení u křižovatek - pokud se nepletu, tak u Okresního soudu se stále musí řidič tramvaje přihlásit do cyklu SSZ přes kontaktor na troleji, tj. zavřít, popojet 5 m a čekat... Na nám. Hrdinů ve směru od soudu to bohužel délkově na soupravy nevychází a nikdy nevycházelo - viz Tramvajakovy nákresy výše. O víkendu pro sóla ano, proto taky byly zrušeny značky na troleji vyznačující, kde má zůstat druhý vůz stát za prvním. A kdo se sólem za sólo nenajede a přestup neumožní, měl by jít na školení...
2. Na Žižkově nám. je "volno" pro tramvaj tak krátké, že začít zavírat dveře až poté, co naskočí, se už křižovatka neprojede. Semafor s vteřinami zbývajícími do "zelené" už není a délka "volna" pro jednotlivé směry není vždy standardní. Jinak samozřejmě preference pro tramvaje - zvláště u soudu je hrůza, na druhou stranu teď funguje skvěle BrněnskáxHraniční, kde to byl taky děs. Tam stačí si ohlídat světla, včas se odpíchnout nahoře z konečné, a není problém...
3. Vzhledem k tomu, že tedy do každé zastávky najíždí vůz za vozem různě, není divu, že se "substrát" ještě nenaučil rozlišovat, kdy a kde má běžet ke druhé soupravě...
4. Že by Vario neumělo držet 20km v centru do kopce? Nechápu, mě drží docela dobře, chce si to jen s ručkou pohrát. Ale tempomat tam být mohl...
5. Počty cestujících na d-X5 se budou zapisovat na úplně všech zastávkách, nikoli pouze mezi AN a Pavlovičkami.
6. Vůz 141 (VP) má nasazeno čelo EMTEST!!
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 17:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvaják: takže 126 skončila v úterý? to se mohla udělat nějaká fotoakce pokud byla spřažena se 139, pak to byla poslední cedulová souprava nasazená na lince MHD.
139 ještě jezdí? nebo je také odstavena, v tom případě se uzavírá další kapitola provozu tramvají s cedulemi.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 18:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pepa_103: naposledy vyjela v pondělí. V úterý s ní byla ještě plánovaná objednaná jízda, na kterou byl ale nakonec nasazen jiný vůz. Takže ve středu se započalo s přestavbou - přidám nějaké foto. 139 by měla ještě stále jezdit.

tep: budou pouze dva kurzy a zapisovat se bude skutečně jen v uvedeném úseku, údaje odjinud jsou de facto k ničemu.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 18:57:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tramvajak: díky, nemáš nějaké foto 126? a kdybych mohl poprosit o foto 139, nemám ani jednu jedinou fotku tohoto vozu.děkuji.
jkulaviak@seznam.cz
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 536
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 19:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak: Děkuju Vám převelice.
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
KRISD91
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.49
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:12:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela zajímavé počtení .... ale musím dát zapravdu Monitorovi.
Pro Trupman - je nutné se registrovat když má člověk správný názor?A hoď se do klidu za tento Tvůj příspěvěk (Doporučuji všem místním ale i nemístním diskutujícím, aby neregistrované uživatele ignorovali a nebrali vážně. Přinejlepším ani jejich příspěvky nečetli, nemá to cenu, akorát se člověk nas**e ).
Pro JVA - jelikož nevím jak je Monitor znalý místních dopravních poměrů,myslím že to vše vysvětlil velmi jasně ... ty sji asi člověk na věčné cestě s foťákem v ruce,který je asi stejně slepý.
Pro Wang - nevšímej si MHD a choď raději pěšky.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:26:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KRISD91:
Neboj, ono při tom, jak občas MHD v Olomouci funguje, člověku nic jiného ani nezbyde.

Ještě, že Olomouc není zas tak velké město a pěšky se dá relativně bez problémů všude dojít.

Jen mě mrzí, že DPMO není schopný vychytat pár věcí, díky nimž by se z něj mohl stát dopravní podnik na velmi slušné úrovni.
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:26:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přináším nějaké ty slíbené aktuální fotky..
1) 40 let provozu se nutně projevilo na sloupku u dveří (v tomto případě se jedná o třetí dveře)
2) prostor schodů třetích dveří, kam bude přenesena plošina pro vozík z vozu 135 - viz. mé stránky; víceméně se jedná o jediný větší zásah do vozu.
3) již vyvařený práh třetích dveří
4) nově dorazivší T3R.P ev.č. 148 s klimatizací - "mokrým hadrem"
5) detail "mokrého hadru"

 
 
 
 
 

Pepa_103: pokud nestačí fotografie na mých stránkách, napište a zalovím v archivu
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:40:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak: poprosil bych o zalovení v archivu, určitě se tam najde nějaká fotečka
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 23:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KRISD91 sice neví, jak je Monitor znalý místních doravních poměrů, zato podobně jako několik názorově velmi spřízněných diskutujících má IP adresu začínající 88.146.167.xx
To jsou někdy úžasné náhody

(Příspěvek byl editován uživatelem tom tužín.)
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 00:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak by také mohl vědět...
KRISD91
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.49
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 12:11:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tužín a Wang ... myslíte si oba že já a Monitor sedíme u jednoho kompu a píšeme sem příspěvky?Popřemýšlejte ...
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 3-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 18:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče odbavování vozů na zastávkách tram Nám. Nár. Hrdinů: pokud neprodloužíte nástupní opstrůvky pro oba směry nelze je označit pro dvě soupravy a proto se mi ani nelíbí, aby v době provozu sólo vozů tam proti zvyklostem většinového provozu zastavovaly dva vozy různých linek zajednou. Je v tom akorát zmatek. Přitom prodloužení ostrůvků by nebyl velký problém, oba by se prodloužily směrem k okr. soudu, jen by se znemožnil výjezd od Kollárova náměstí vlevo do řady stojících vozidel v řazení před křižovatkou a nutit tato vozidla i tramvaje, aby mě do řady pustily. Stačí značka přikézaný směr jízdy vpravo. Jenže objeví se obvyklá výmluva - nejsou peníze. Občas bych řekl - hlavně není chuť se tím zabývat a toto řešit. Totéž jako bezbariérovost tramvajové zastávky Výstaviště Flora!!!
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 19:16:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzi: bezbar. zastávka Výstaviště Flora by měla vzniknout s rekonstrukcí samotného výstaviště.
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 19:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A můžu se zeptat, kdy je v plánu rekonstrukce výstaviště?
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 20:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang: To nevím přesně, zas tak moc se o tohle nezajímám, ale už jsou nějaké studie a probíralo se to na zasedání zastupitelstva. Bylo to, myslím, i v minulých Radničních listech.
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:03:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman: Díky, já jen jestli to nebude v nejbližších letech, podle tvé odpovědi soudím, že to bude v podobném časovém výhledu jako nová tramvajová vozovna.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:19:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang: No to bohužel asi ne (bohužel proto, že vozovna bude později), chtěl jsem poslat odkaz na Radniční listy, ale sekl se mi počítač . Je tam napsáno, že by se mělo s opravou pavilonu A začít v roce 2010.
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman: Tak to je škoda. Díky za info.

(Příspěvek byl editován uživatelem Wang.)
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1742
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 10:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, nejpozději v roce 2010 by měla začít velká rekonstrukce pavilonu "A" včetně stavby vícepatrového parkoviště za ním s novou příjezdovou komunikací (odbočení na úrovni dnešní zastávky směr NU, tedy mezi vestibulem pavilonu a obytnými domy u hlavní silnice). Bude tedy nutný přesun zastávek, nové už by měly být bezbariérové.

Na d-7 Trio 207.
Na d-X5 řidiči počítají pohyb cetujících na všech zastávkách.

Kuriozita: Na IZ u tržnice je zpožděný imaginární spoj a-16 na Tabulák. Na třech řádcích je odjezd 0:00, a jednom pak 0:01* . Posun času si občas dovede s počítači pohrát
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 10:38:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva: že by vrchní výpravčí nevěděl, jaké pro X-5 dělal v pátek formuláře a co do nich včera on sám zapisoval? Nešiřte bludy.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 12:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám to z velice důvěryhodného zdroje.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 13:32:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka pro znalejší: jaká je deponovací kapacita tramvajové smyčky Fibichova? Pouze 4x T3?
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 869
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 15:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a tady je foto nehody z 12.10.2007 v Neředíně
 
 
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1539
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 15:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nin:
Typické najetí do průjezdného profilu, ne?
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 871
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 16:05:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Manil: jo přesně a navíc vůz řídila 19-ti letá zkušená řidička - blondýna
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 16:58:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Tom_tužín a Wang:
Pokud se vám zdá, že IP adresa některých uživatelů je takřka stejná, přečtěte si něco o poskytovatelých internetového připojení, víc se k tomu vyjadřovat nebudu, je to pod moji úroveň.

To Nin:
Vy jste byl u té nehody osobně, že víte kdo řídil tramvaj nebo jste se to někde dočetl?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7688
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 17:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že blondýna řídila tu Mazdu...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
takymonitor :-)
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.113
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:51:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně, že není pod Monitorovu úroveň pravopis (o poskytovatelých).
Jen tak dál :-)
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:42:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To takymonitor :-):
Překlepy jsou lidské, že...
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 11:38:49 jako "takymonitor" ...nebuťe Češi, buďte Evropané. Za rozumné peníze kupujte rozumné a ověřené zboží.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace