K-report
 

Archiv do 14.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 14.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4092
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 22:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to za rošády v nasazování 14T, včera a dnes jsem je zaznamenal na lince 24 a ještě jedné "neobvyklé", a prozměnu klasickou T3 na l. 20.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2566
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 08:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klasická T3 na 20 je obvyklá od doby co jezdí na Kotlářku
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3453
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 10:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Poršetra občas zavítá i na 20.
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:14:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strašnice teď jezdí l. 1, předtím jsme jezdili l. 16 a 5 (výlukově), která končí na Spojovací. Musím konstatovat, že v Praze je jen velmi málo koncových úseků (Ohrada - Spojovací), které jsou celodenně a v takové míře vytížené. A navíc Koněvova tř. není v tomto úseku zrovna nejšťastněji koncipována, takže jsou tu časté dopravní nehody na denním pořádku. Vůbec se nedivím, že vozovna Žižkov má permanentní nedostatek řidičů.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1502
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:46:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ne občas, ale zcela plánovaně, do konce výluky Palačáku.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:25:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Radek_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonášek:
mnohem levnější řešení by bylo zakoupit pár obousměrných tramvají a kolejový přejezd ... a bylo by po nebezpečí

imho slouží 6 jen jako návoz k metru, další trasa se vyklikaťuje centrem tak, že potenciálně výhodnější v ní zůstat je jen pro opravdu náhodné cestující
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4111
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 22:03:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu a tam pro někoho výhodná je (třeba pro mě).
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 22:57:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo pro mě !
Jak jinak se dostanu z Otakarky na Arbesák ? Ha ?
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4116
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 23:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Metrem.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 06:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wow !!!
Tak to sem někde asi něco přehlídnul...
Ale spíš sem čekal odpověď
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4117
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 08:10:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co, bagrem na I. P. Pavlova...
Ale já bych spíše jel sedmičkou a ze Zborovské došel pěšky.
( jsem si pro tentokrát odpustil.)
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 08:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Nojo,ale sedmička teď nejezdí,a od 24-ky z Karláku je to už kus cesty,přičemž bus na Arbesák se většinou použít nedá(zácpy).
A vůbec,na 6ku nešahejte,ta mi vyhovuje tak jak je(to už jsme tři),navíc poslední dobou jezdí slušně narvaná...
Radek_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 13:52:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-)) já jsem taky pro tu 7 (která ostatně bývá ještě narvanější) ... komu se nechce pěšmo, tak si na andělu přestoupí

nicméně zdá se že zrovna na radlické 6 nikomu nechybí, ostatně jakou podstatnou výhodu tam má sólo jednou za uherák proti busu ?

totiž tady se vpodstatě vyhazují peníze z okna, a ještě se bude magistrát dalších XX let vytahovat, že postavil novou TT - ale na skutečně potřebné tratě se o to víc kašle
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 16:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radek_p:
Ta 6 na Radlicke by chybela "jen" vsem tem, co tam bydli.
Porovnat s autobusem muzu celkem fundovane bydlel jsem tam leta a pamatuji si puvodni konecnou v Radlicich i jednokolejku mezi zastavkami Laurova a Radlice. Taky si tam pamatuju 2 linky v (poloprazdnych) soupravach, ale tehdy jeste metro nebylo.
Autobus tam byl vzdycky, kdyz z nejakeho duvodu tramvaj (at uz 6 nebo 14) nejezdila. A tim autobusem se cesta vzdycky prodlouzila o priblizne 15 minut - neexistujici pripoj mezi tramvaji a jeji X-autobusem (jako vzdy) + X-autobus mival nastupni zastavku daleko od tramvaji.
Jezdil jsem 4 roky Laurova-Arbesovo nam. na stredni skolu - na to byla 6 nejlepsi, nebo pozdeji s prestupem u Andela - 14-9 nebo 14-12. S autobusem to bylo uz horsi, zejmena kdyz koncil uz Na Knizeci. Na tramvajovou zastavku u pivovaru bylo od neho daleko.

Pozdeji, pro cesty na VS byla take tramvaj mnohem vyhodnejsi (i kdyz to byla 14 a ne 6)
tram: Karlovo nam. bez prestupu, Albertov s 1 prestupem
autobus: Karlovo nam. 1 prestup, Albertov 2 prestupy
Jen do Dejvic to vychazelo nastejno - se 2 prestupy, obcas pozde vecer s 1 prestupem, to kdyz byla 217 rychlejsi nez metro A+B.

Autobus by byl pouzitelny jen pokud by byla zachovana navaznost na dalsi dopravu (zejmena tramvaje!), takze az do zastavky Andel.
Pokud by koncil Na Knizeci, tak by jej bylo mozne vyuzit max. jako napajec k metru a pro valnou cast cestujici by byl nepouzitelny. Cekat kvuli jedne nebo dvama zastavkam na autobus, ktery jezdi jenom obcas, na to nema vetsina Prazaku trpelivost.

Kdyz jezdival misto tramvaje autobus (resp. obcas taky nejezdil), tak casto nezbyvalo nez jit pesky na metro nebo tramvaj az na nadrazi.

Jak to vypada ted, to nemuzu posoudit, ale muzete to snadno vypozorovat: kolik cestujich zustava v tramvaji v zastavce Andel?
Tem vsem by zruseni tramvaje vadilo.
:-)
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 16:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k té l. 6 - dnes jsem na ní odjezdil 5 kol, takže můžu hodnotit :-)

průměrně jsem z Laurové vezl tak 20-25 cestujících (ve špičce byla tramvaj na Křížové DC na stupni 4, mimo špičku bylo hodně stojících, ale nebylo narváno), dalších 10-15 přistupovalo na Křížové
v zast. na Knížecí vystoupilo průměrně 5 cestujících na metro (což je překvapivě málo, evidentně metro zase tak moc netáhne - zvlášť M-B) a většinou tak 3-5 cestujících jsem nabral - asi z autobusového nádr.
na Andělu vystoupilo tak 10-20 lidí a nastoupilo tak 20
zbytek jel dál
hodně frekventovaná zastávka pro l. 6 je Arbesovo nám. (výstup i nástup) a pak už jede narvaná až na Otakarovu - odtud až na Kubáň jede tak 20-40 cestujících (podle toho, kdy jela l. 24) a na Nádr. Strašnice tak 10-15

v opačném směru postupně nabírá, ale protože jezdí společně (celý den!!!) s l. 24, tak s ní až na Otakarovu jede tak 20-30 cestujících, pak jede narvaná většinou až na Anděl (pokud před ní vjede l. 9 na Národní třídě, tak je to lepší), kde 70% lidí vystoupí, zůstane tak 20-25 cestujících, nastoupí cca 15-20 lidí a většina z nich jede na Laurovou

v úseku Národní třída - I.P.P a opačně dost často nepobírá!!! ten jeden vůz je prostě málo
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3475
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:20:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radku, nezapomínej, že pro Káema je stupeň číslo 4 tohle:
 
a toho podle něj linka 6 nikdy nedosahuje. Pokud Káem píše, že linka jezdí na stupni 2, myslí doopravdy 4.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z mého pohledu st. 4 = vozidlem se nedá procházet

KM hlavně nedokáže pochopit, že 5N (nepobírá) v Praze opravdu existuje - na l. 6 se to povede docela často

a nedávno jsem to zažil ukázkově při ranní špičce, cesta Barrandov -> centrum se 14T na l. 14 - vynechala l. 37 a l. 13 (vadný kamion na ČSAD Smíchov), takže 6 minut nic nejelo a už na 3. zastávce nebylo možné nastoupit
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebylo by dobré šestku hodit rovně po Radlické a zřídit zastávku před sídlem Mafry? Od Anděla je to už docela daleko a zaměstnanci by určitě byli rádi. To vedení přes Na Knížecí by podle mě nikomu nechybělo. Ještě by se mohla zřídit zastávka mezi Na Knížecí a Křížovou je to poměrně dlouhý úsek bez zastávky, přitom tam domy jsou.
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1228
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 23:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rzeczpospolita:To by asi neprošlo qůli IGK
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 09:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_p: To vypadá na studium ČVUT v Praze, Fakulty strojní.
1) Nevím, že nevím.
2) Vím, že nevím.
3) Vím, že vím.
4) Nevím, že vím.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2575
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R31: ad l.č.6, st.č.5: Ale to je pouhá prostá organizační vina - tvůrce grafikonů. Tohle je přesně případ toho, co ti Radku říkám furt a teds to sám nevědomky přiznal i tím "podle toho kdy jela 24". Ty vidíš těch 5 kol z té 6 a myslíš si, že víš všechno. Já jako kaštan na zastávce vidím prázdnou 4 a 9 za tou 6 - čili kdyby tu 6 měl jeden nejmenovaný Akribius, asi by ta 9 a 4 vjely před něj a 6 jeli jen lenoši a byla na st. č. 2-3.
To byla to samý 25 a 1 na Vltavský.
Budoucnost patří bagrům!
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1509
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káemíčku, Ty asi nikdy nepochopíš, že tvůrce grafikonů se může snažit jak chce a stejně by ta šestka někde něco podjela kvůli nepravidelnostem?
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3480
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:46:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut:
Na to ti ale Káem napíše, že kdyby se zrušila polovina TT, žádné nepravidelnosti nebudou. Tramvajky budou krásně pendlovat mezi metrem a okrajem a v centru po nich nebude ani památky. Nakonec budou všichni spokojený, protože z Pavláku na Karlák se bude jezdit přes Florenc.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2578
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ani ne tak polovina TT jako polovina linek. Z Pavláku na Karlák by mělo jezdit D místo nesmyslu k Hl.n.
Absolutošotoušíneček: Jistě, ale proto říkám, že nepravidelnost je příčina, ne poptávka, chápeš ten rozdíl, milášku? Že se musej odstrańovat nepravidelnosti (teď sem netahejme jak) a ne dávat druhý vozy na 6.
Budoucnost patří bagrům!
Heky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je zajímavé, že na nepravidelnosti trpí i linka 13 a 37, jak píše RadekP:-)

Navrhuju KMteorii trochu vylepšit: mezi dvěma sousedícími zastávkami by vždycky pendloval jeden vlak. Tím by se nepravidelnosti definitivně odstranily:-))
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3481
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je nápad. Linka Nákladové nádraží Žižkov-Nákladové nádraží Žižkov by nebyla k zahození. Co na to Káem? Samozřejmě přestup hrana/hrana. Vždy by se mezi jednotlivými zastávkami střídaly pojížděné koleje a vozy by byly obousměrné.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2579
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

heky: Co je na tom zajímavého? Ale nedozvědí se to v Kobylisích a Holešovicích. A to je důležité. A určitě se snáz uvede do normálu 5 vlaků na 5 km , než 20 vlaků na 20 km.
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry, že vstupuji do vašich akademických debat s tak trapným dotazem:

Dnes jsem jel pětadvacítkou, číslo vozu sem tahat nebudu, a digitální orientace byla celá nějaká pošahaná: Jména zastávek, čas, kde zrovna jsme, to vše bylo O.K., jen mi to celou dobu hlásilo, zevnitř a zezadu, že jedu čtyřiadvacítkou na Bílou Horu. Správně snad byla jen čelní orientace, protože jinak bych do toho nevlezl.

To je možné, aby se orientace takhle zbláznily? Já bych pochopil, kdyby mi to vnucovalo, že jedu do Strašnic, ale aby to ukazovalo správně trasu a blbě linku????
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nemluvím o tom, že jsem jel s místním bláznem, který se na Letenském náměstí vždycky vykloní z okýnka a začne křičet zřejmě na synátora v protějším domě, že se za hodinu zastaví, ať postaví na kafe, teď jede na Hradčanskou na oběd :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord vetinari: Mám dojem, že se řidič při kódování do systému uťukl, tj. kóduje se linka a hlásič. Teda, doufám, že nekecám a něco si ještě pamatuji.
1) Nevím, že nevím.
2) Vím, že nevím.
3) Vím, že vím.
4) Nevím, že vím.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže do systému se zadává tvlášť linka a zvlášť linkové vedení? No to mne podrž, čekal bych, že řidič naťuká "25" a pořadí a všechno ostatní se nastaví automaticky v závislosti na tom. Kdyby mne ta tramvaj přesvědčovala, že jede do Strašnic, tak je mi jasný, že se řidič překlep a řeknu mu to, ale tady se mne automatika snažila přesvědčit, že jsem ve čtyřiadvacítce jedoucí na Bílou Horu.

P.S. k 12.11: Ten místní blázen nebyl řidič, ale kaštan, to jen pro pořádek, aby po tom řidiči nechtěl někdo pátrat a zkoumat jeho duševní stav ... řidič byl zjevně normální :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem lord_Vetinari.)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Heky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: ale na mapě je to jinak, než povídáš ty (5 versus 20km). 12kou na Palmovku je to 16km, jenomže tím tvým navrhovaným bagrem Řepy-Barr je to na konečnou do Řep 15km....
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV-do systému musíš nakodovat hlásič (co to bude hlásit) a orientaci (co bude na transparentu).Pak pořadí a linku a potom to odentruješ a za chvilku (až se to spojí s centrálou) ti to napíše "vlak ten a ten přihlášen".Od tý doby jsi pod dozorem big brothera:-)
Při výjezdu z Motola na Řepy je např. kod do hlásiče 3038,ale orientace je 10.Pokud je výluka NESMÍŠ v Řepích zapomenout se nakodovat výlukovým kodem,protože po příjezdu na Řepy ti to hodí nevýlukovou verzi.Sem tam na to zapomenu.Uťuknout se taky můžeš.Jednou jsem jel na noční přejezd s letadélkem:-)
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:14:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem-zrovna včera jsem měl náhodou taky 6,ale oproti R31 jen 4 kola,protože mě živí manželka:-)
Ale jinak skutečně lidí s ní jezdí více než dost už z Laurové a opravdu Na Knížecí jich vystupovalo jen minimum,ačkoliv je tam metro.
A neznáme jen jednu linku,ale jezdíme po celé Praze a dost toho vidíme.
Největší ponížení bys asi zažil ráno na l.č.14,kdy u metra Kobylisy vystoupilo asi 5 lidí a cca 30 jich nastoupilo a pokračovali v "souběhu" s metrem tramkou.A nebyla to náhoda.Ještě,že za mnou chodíš jen v noci,to už se tohle nedá vidět:-)
Jo a zpoždění na l.č.6 jsem mival jen 7-12 minut.Ale rozhodně za to nemohla moje jízda,ale preference automobilů a neukáznění ridiči.Nicméně když budeš chtít tedy narvat vše do metra a z tramek udělat napaječe k metru,tak v dlouhodobém horizontu přivedeš lidi spíše do aut než do metra.Na západě už tohle pochopili.V 70.letech min. století.Sorry.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2582
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:26:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akri: metro je na andělu, ne na knížecí.
Proces přechodu z MHD na IAD už je u nás ukončen, takže teď je čas pro optimalizaci a racionalizaci a ne pro dopravní vlezdoprdelismus. Až pojede například trojka CELOU trasu tak jako mezi Levského a Podolim a pak Balabenkou a Lehovcem, pak bude tramka k něčemu. Ale když se musí plužit ve zbývajícím úseku 10-15 km/h, pak SORRY. To tramvaje zabíjí.
Budoucnost patří bagrům!
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 22:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Konečně s tebou musím v něčem souhlasit, že ukončení v Minské je jaksi mimo takt .
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 23:03:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Akribius - mám pro tebe tip na nastavení Apexu

když vyjíždíš například na linku 10 a máš pak pokračovat s kódem např.: 0210 (nevím jaký je teď kód, dlouho jsem jí nejezdil), tak nastav hlásič 3038 jako normálně a do orientace dej rovnou 0210
na Sídl. Řepy se ti do hlásiče automaticky nastaví číslo, které máš v orientaci, takže výlukový kód 0210 - funguje to 100% a je to sympatická vychytávka
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 00:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akri: Pak je ten systém na nic, když nedokáže poznat rozdíl mezi číslem linky a její trasou, a toho, kdo ho vybral, by měla proklepnout kriminálka. Bez pardonu.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 06:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na lince 8 (pořadí 812) souprava T6A5 8737+8732
Heky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvažuje vůbec Praha o brousicím vozu? Je sice pěkné, že se snaží bojovat s hlučností tramvají, ale lze to dělat efektivněji, než zpomalením v noci na čtyřicítku... Ty vlnky na kolejích jsou snad všude:-(
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heky: Myslím, že to bylo v jednom z posledních čísel DP-kontaktu, kde se právě nový šéf Jednotky dopravní cesta, Ing. Šurovský, vyjádřil o jedné z nejúčinnějších metod snižování hlučnosti tramvají - broušení, jako o málo využívané, přitom jednoduché a velice efektivní metodě. Takže jsem z toho vyrozuměl, že se nyní bude v Praze brousit mnohem víc.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolte mi, abych po delším čase uvedl na pravou míru zas několik z Káemových "tisíce a jednoho omylů".

Káem se vyjádřil, že v Praze mají smysl tramvaje jen tam, kde se jezdí jako od Ocelářské nebo Podolské vodárny, ale ten "ucouraný" prostředek prý tramvaje zabíjí. A to je slovo do pranice!:

Dle mých pozorování se naopak rychlost tramvají v centru bude dál neustále snižovat. Výstavbou nákupních center a obchodních zón typu Flora, Nám. republiky a jim podobných, se tak děje dnes a denně, a to nikoli vlastní stavební činností, jak by se někteří z nás snad mohli domnívat (to je otázka jen několika měsíců), ale trvale a "navždy". Rychle se tam z důvodu hustého provozu chodců a jejich bezpečnosti jezdit nedá.

A při té příležitosti bych vyvrátil další z Káemových paradigmat - že tramvaj, díky pomalému průjezdu centrem, ztratí pro cestující na atraktivnosti. Naopak!, lidé se velice rádi, po celodenním shonu, pomalu projedou hemžící se Prahou. Přitom se nezúčastněně pokoukají, přijdou na jiné myšlenky a odreagují. Pomalá jízda tramvají centrem tedy rozhodně tyto nezabije.

Dál bych chtěl vyvrátit další z omylů řady diskutujících, kteří jsou přesvědčeni, že 14T se do Prahy kvůli obloukům o malém poloměru v centru nehodí. Opět omyl, naopak, 14T je ideální zejména pro pražské podmínky:

Předně, v centru Prahy ještě velice dlouho nebudou oblouky v takovém technickém stavu, aby se daly projíždět vyšší, než 10 - 15 km/h a další důvod jsem rozebral, snad dostatečně srozumitelně, v předchozích odstavcích. Co se tedy týče využití 14T v Praze, je hysterie kolem plně neotočných podvozků zbytečná a uměle, a možná z neznalosti situace, vyvolávaná.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milky: Copak jsi pil? Já chci taky :-)

("Naopak!, lidé se velice rádi, po celodenním shonu, pomalu projedou hemžící se Prahou. Přitom se nezúčastněně pokoukají, přijdou na jiné myšlenky a odreagují.":-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 01:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přitom se nezúčastněně pokoukají, přijdou na jiné myšlenky a odreagují. Pomalá jízda tramvají centrem tedy rozhodně tyto nezabije.
Ještě by to chtělo na všech sedačkách přípojky na notebook, aby se taky cestou mohli mrknout na k-report

Nic proti pomalým tramvajím v centru (třeba i na pěší zóně), ale dlouhodobě to nemůže dělat ta stejná tramvaj, co má odvézt lidi ze sídliště do práce včas.
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 09:30:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: Ale ona je do práce včas odveze, jízdní řády s touto situací počítají. To jen Káem si staví vzdušné zámky.

LV: Máme za úkol pozorovat sitaci v salónu zpětným zrcátkem.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Radek_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 13:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té 6 ... zazněly tu argumenty, že jí od Laurové jezdí "dost" lidí, a mnoho jich pokračuje dále než na Anděl

Kolik je to ale "dost" lidí na to, abych budoval novou TT ? TT pro jednu sólovozovou linku ? Od jaké předpokládané frekvence (500-1000-2000-10000)os.hod. se má nová TT stavět ?

a proč ta Laurová nešla řešit přejezdem + něčím obousměrným ? Je paradoxně 6 třeba na kačeny málo využitá linka ? :-)))
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 15:53:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Najednou se objevuje spousta odpůrců TT do Radlic...
Kolik je to ale "dost" lidí na to, abych budoval novou TT?
Předně, ta TT není nová (v tom smyslu, v jakém to myslíte), její nejdůležitější část už dlouho stojí. Bohužel byla ukončena bez dostatečného rozhledu dopředu, a tak je dnes couvání s vozem skrz rušnou Radlickou ulici nešikovné. Na nutnosti ukončit trať jinak se snad shodneme. Kolejový přejezd vyžaduje provoz KT, které jsou zde podle mnohých zbytečně kapacitní (na další dnešní trasu linky 6 nelze brát ohled, není to písmo svaté). S pravidelným provozem sól zde lze souhlasit, proto by to chtělo smyčku. No a když odmyslím, že těžko bychom někam k Laurové strkali novou smyčku, tak se konečně člověk MHD solidně dostane z Laurové na západ. Ta TT měla na Radlické končit už dávno (i bez nějaké ČSOB, kam stejně bude většina lidí jezdit metrem). Navíc smyčka umožňuje kromě pravidelného provozu sól i operativní ukončení nějakých zvláštních posilových linek v soupravách - od Anděla (kde lze předpokládat začátek/konec poptávky po operativních linkách) je to kousek. A zlepšení dopravy za volnočasovými aktivitami (bazén, procházka přírodou) lze brát jako bonus. A to za poměrně malé náklady.
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Doporučuji dobře vychlazenou mastiku s našlehaným, vychlazeným kyselým mlékem. Je to ideální pití v letním horku, ale můžeš to vyzkoušet i v zimě u krbu.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TT do radlic je prostě jen prodloužení z provozních důvodů a zahrnuje nějaký ten bonus (čsob, škola, bazén, operativní ukončení linek z plzeňské/barr.). asi jako když se navrhovala stavba smyčky na konci ul. na bělohorské pláni namísto současné polohy. taky nikdo nenavrhoval zrušení TT či přejezd a 25 (tehdy 8) v KT.. protože principielně to není takové řešení, které by lidi přilákalo k MHD.
a propos, co vlastně bude se smyčkou BH? nehledě na stále nerozšířenou karlovarskou je doopravdy mizerná.
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 22:47:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonášek: spravne, ale to uz bylo davno.
:-)
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 13:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heky: "Uvažuje vůbec Praha o brousicím vozu?"

Ale vždyť už jich tu jezdí celých třináct a dalších se ještě dočkáme...
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 16:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden za 60 mega, to se opravdu vyplatí.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2583
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 16:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že kdyby se povedlo rozpoutat komunální volby v Praze na jaře 2008, tak se Radlice tramvaje nedočkají, bez ohledu na to , kdo by v nich vyhrál. To jen abychom tuto "investici" viděli pod správným úhlem. Zlatý porcování medvěda v parlamentu na dotace pro fotbalový hřiště a pod. To je prd proti tomuhle. Ty voloviny o obracení vozů a přímém spojení kamkoliv jsou xmíchu.
Budoucnost patří bagrům!
Dežo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2007


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 17:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne kaem kde se dava medved jdu tam mam hlad a 14 decek na krku
tramvaj do radlic ano ale to nadrazi na smichove ne to je peklo
ňe netlac do mna
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kaem: No, nevim jak moc jsi znalý místních poměrů na l.č.6, ale jako motolskej řidič ji taky dostávám, a můžu potvrdit slova kolegů, že se mi nikdy během dne nestalo, abych odjížděl z Laurové nebo tam přijížděl s méně než 15-20 lidmi... Navíc Na Knížecí metro je (druhý vestibul stanice metra Anděl)...
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 19:00:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berryml: Ale to je přeci úplně jedno ...
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2584
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 19:09:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berryml: Ale to je frekvence na autobus (za 33Kč/km) a ne na tramvaj za 48 + stamiliony stavebních nákladů. Sorry, ale 20 lidí po 8 minutách...
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3491
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 19:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem má nový kamarády z Karlína. Už chápu jeho odpor ke třem paralelním linkám DP v této oblasti. Má evidentně své známé rád. Káeme, vem někdy Deža na sraz.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 20:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM tak to zase pozor - když už se oháníš 48 Kč, tak nepřičítej "stamiliony"
protože náklady na TT jsou už v 48Kč/km
nebo můžeš konečně pochopit, že provoz tramvaje na stávajících tratích nestojí 48, ale méně :-)
obojí pro tebe asi bude dost obtížné

to máš jako s provozem auta - když se započítá amortizace, pojistka, benzín a servis tak se dostaneš třeba na 13 Kč za km
můžeš napsat, že jezdíš za 13 nebo napsat, že jezdíš za 5 a cenu auta
ale napsat, že jezdíš za 13 + cenu auta může jen KM

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace