K-report
 

Archiv do 04.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Brně » Staré archivy » Archiv do 04.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin a ostatní: děkuji za odkazy a info.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 17:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1901 před chvilkou projela Běloruskou směrem na Starý Lískovec.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1402
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 17:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ris:
Ne, měla by jít do VP.

Janatak:
Do cca konce října by se měla v ulicích objevovat téměř každý den. Např. jezdila opět celou noc z neděle na pondělí.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2374
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:19:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris ad 1090 : seš blázen, vyřazovat tak krásný vůz, vždyť to může ještě minimálně dvacet let jezdit.

Měl bych, jako člověk technicky a geometricky založený, dotaz k vozu 1131. To přední čelo klesnuté asi o deset cm a otvor pro přední dveře ve tvaru nepravidelného kosodélníku je nějaká speciální úprava ke snížení aerodynamického odporu Cx?
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 19:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru - pokles předního čela...tím máš na mysli co? Jako celý blok čela, kabina oproti zbytku vozu? Jestli jo, tak no nazdar!

Přátelé, měl jsem opět možnost cestovat šalinou po líšeňské trati a v úseku Bělohorská - Nezamyslova.....katastrofa, po čem se tady jezdí. Rachot z jízdy neskutečný, tam se nedá mluvit ani s člověkem na dosah. O pohybech tramvaje ani nemluvit, neb mimo pohyb vpřed se zde vyskytovala pestrá škála ostatních pohybů šaliny do stran a to v podstatě do všech. Navrhuju koleje sundat a jezdit po štěrku, to rozhodně nebude dělat takovej kravál...
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2376
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak - dal jsem si tu práci a podíval se do galerie bmhd, co na to fotky. A (nečekaně) je to poznat už z nich. http://bmhd.goo.cz/list.php?vuz=1131-2
(Výrazné) propadení čela (těch deset cm jsem řekl jenom tak z nadsázky, ale tak těch pět to bude i tak) je vidět už na Antiho fotce z roku 1998, na současných fotkách a hlavně ve skutečnosti je to pvní, čeho jsem si na voze ze strany dveří všiml. Buď se tam vozí moc těžcí řidiči, nebo při opravě zjevně po nějaké nehodě nenašli úhelník. V každém případě si radši nepředstavuju, jak se na tomhle dají seřídit dveře tak, aby nikde nedrhly. Myslím že se nejedná mimochodem jenom o tuhle tramvaj. Vím že tady zase budu za kritika, ale podle mě je tahle promlomenina jasným důkazem, že tyhle ŠROTY už tady dávno nemají co dělat. Jenomže toho si na magistrátech a podobných institucích nemohou všimnout, protože pod nimi se křeslo ani čalounění služebního Superbu zjevně neprolamuje. To se zase bude řešit, až se nějaká šalina prolomí definitivně, až upadne ksicht, prodřou se tam nějaký 30 let starý kabelový svazky, celý to vyhoří a konečně se to bude moct shodit ze skály směr přímý pochodemchod.
Přirovnatelné snad jedině k bratislavským sedmikilům, kde už léty unavená a vyčerpaná ocel přidržuje poslední zbytky karoserie, v níž je na několika málo nepříliš důvěryhodných bodech přiskrutkován motor, který svou vahou postupně vytváří ze zadních dveří bezbariérový nízkopodlažní vstup
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1090
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hlavně 1131 není tím, čím se tváří, jestli nebude problém i tady...
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.89.210
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:20:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 1131 - pokles čela je zřejmě v důsledku úspěšně vykonané "bariérové zkoušky" během 24 letého provozu. Podobně třeba u 1041 - u té tvořil bariéru náklaďák otáčející se na kolejovém přejezdu na trati do Modřic.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2377
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se na to koukám, ta 1041 je taky povedená . Vono je to vůbec celý nějaký dokroucený. Jak říkal Martin_J. - "vůz navlhnul a někdo ho ždímal" .
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1408
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:37:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Zoo je právě poškození troleje se stržením sběračů u dvou tramvají. Jedno dvojče je T3G 1605+1617.
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1088
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:38:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč klekla 1653?
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 07:35:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě ta 1131 taky připadala nějaká divná.
 
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ježkovy voči, ono je to fakt ohlé! . Šmarjá a to tu jezdí naprosto v klidu...mně je špatně..
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2718
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:54:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovych aerodynamickych tuningu tu je.... I u zadnich dveri..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
jzb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.127.196
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 11:31:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 1131: Vy jste ale háklivky:-) Drhnoucí dveře u 1131 jsem viděl jednou a to byly druhé. Jinak doporučuju podívat se na nádraží například na vůz ČD 560 001-0, abyste viděli, co je to prohnutá kastle.
Janatak: však se to nezhoršuje, tak proč by to nemohlo v klidu jezdit?
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 11:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono nejde o to, jestli se to zhoršuje nebo ne, ale o to,že Dopravnímu podniku města Brna, v České republice v šestém roce 21. století, který je nositelem certifikátu ISO 9001, není blbý tohle pustit na koleje. Ony se ty prohnuté vozejky v Gruzii nebo v jinejch končinách Ruska taky nijak rapidně nehorší a jezdí to v klidu pořád. Ale tak nějak tušíme, že to není ideální stav, protože údržba, financování mhd a přístup zaměstnanců dopravních podniků k tramvajím a vlastní infrastruktuře. To je stejný u nás, jako na východě a i na západě.
Pak můžeme brečet, že nám tu jezdí takové hajtry jako K2 typu 1131, olezlá 1031, T3 a podobně, když už tyto měly být dávno ve šmelcu. Místo nich už tu měla jezdit nová generace tramvají, ať škodovek, nebo jiných. To stejný i o dopravní cestě, respektive o tom tankodromu, po kterým se v Brně jezdí a který je příčinou onoho kritizovaného hluku nových šalin...
Na druhou stranu, máme teprve necelých dvacet let po revoluci, před kterou se masivně nakupovaly vozy, které byly ve vyspělejším zahraničí dávno překonané - viz právě ty K2 a dokonce ještě koncem osmdesátých let i T3SUCS. A já se ptám, bylo těch dvacet let dostatečná doba v podmínkách České republiky a města Brna na takovou obnovu vozového parku tramvají, aby se o brněnské šalině nemluvilo jako o socce?

Je fajn, že se s velkou slávou někdy před týdnem pokřtila kapacitní Škoda 13T, ale teda sakra se zpožděním...
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7446
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 13:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1615 dle SMS infa na cvičné jízdě na Joštově.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
jzb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.127.196
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 14:21:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: Mně se jen zdá, že to zbytečně vyhrocuješ. Jako cestujícímu mi přece na T3/K2 může vadit leda to, že nejsou nízkopodlažní, pokud by teda byly náležitě udržované, ale to už je jiná věc..
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1486
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 14:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Janatak: Jak můžeš napsat o Škodě 13T že je kapacitní?
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 16:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně jsou nové reklamy:
1028: finanční poradenství Partners
1645: onkologická prevence proti rakovině...
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 16:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: o 06T by to šlo napsat?
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1008
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 18:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jzb - nevyhrocuju, jenom se divím, že v roce 2007 jezdí po Brně šaliny většinou stejné jako v roce 1980, to znamená x-krát repasované vozy typu K2 a T3. A ještě ke všemu takové hrůzy jako 1131. Pokud ti na zmíněných šalinách vadí pouze to, že nejsou nízkopodlažní, tak si dpmb může gratulovat k dalšímu cestujícímu, který nebrblá nad způsobem převozu, nad kulturou převozu, je zticha a dál nic neřeší. Fajn, pokud jde pouze o převoz z místa na místo, není co řešit. Já bych se rád dočkal i důstojné kultury cestování brněnskou tramvají. Když bych měl shrnout takové běžné nedostatky, tak například, že při své výšce z těchto tramvají uvidím kulový, pač koukám do střechy.
Sedačky jsou pořád stejné, pokud nemluvíme o reko K2R, možná tu a tam polstrované sedáky, ale to je všechno.
Madla - že se mi kolikrát stává, že se s tímto dá v pohodě kroutit a ejhle, on si nikdo ani nedá námahu toto madlo přišroubovat k držáku.
Jsou to v podstatě blbinky, ale ona je to blbina k blbině a vcelku mám tramvaj, jejímž stavem mi dpmb demonstruje, že tohle mi musí stačit...

A to se ani nezmiňuju o technické kvalitě zejména K2, kolikrát je vidíme na odtahu.

Já zas chápu že vyměnit 100 Kdvojek a 150 Ttrojek nejde z fleku, ale proč to má znamenat, že se budu pořád vozit jako v dobytčáku? Rekonstrukce je dobrá cesta, ale pak je třeba rekonstruovat tak, aby to mělo přínos i pro cestující. To znamená sedačky polstrované s látkovým potahem, nový interiér pokud možno v jiných barvách, než je bílá a šedá, pořádně uchycená madla a samozřejmě informační systém. V podstatě ideální by byly škodovácké rekonstrukce, které se dělaly v Liberci. A pochopitelně tento stav udržovat, mít kvalitní zázemí a hlavně údržbu. Protože jinak se rekonstruuje k ničemu, a mizernou údržbou se takto vynaložené prachy do úpravy interiéru vyhazují oknem.

Absolut - otázka je, co pokládáme za kapacitní tramvaj a s čím v Brně srovnáváme. Já myslím, že 13T kapacitní je.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 18:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes ráno zdechlo (asi po půl kole) na 00412 Vário 1596 s vlekem 1303. No a 1523 už se asi bohužel, bohudík (jak pro koho) opravovat nebude, protože by to už asi nemělo smysl. Lak má sice pěkný, ale už se pracuje na náhradě (1523")
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 18:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris - aha, on byl dneska TKB?
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: no tak právě tam jsem nebyl
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:16:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, Brno je přece "město uprostřed Evropy", ne? Tak tu máte něco z východu (1131 a podobné) i ze západu (13T). A jako přesný střed tímpádem vychází LF?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
jzb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.127.196
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 20:20:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: Zdaleka nejsem cestující ,kterýmu je všechno jedno a dpmb mi hýbe žlučí čím dál víc. Šlo mi o ty vozy. Většina toho, co ti na kádvojkách vadí, je tedy vinou údržby:-)-jak jsem psal.
Výška oken je jasná věc, co se týká sedaček, se neshodneme, protože lamináty se sedákama považuju za nejpohodlnější. Bez sedáků není už dávno ani jediný vůz, takže ne tu a tam;)
A ostatně i některý Aniše už vypadají jak vytažený z křoví...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1002
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:08:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak poslední dobou jezdí na d-2 v pracovní dny okolo 4 Aniter- 00207, 00210, 00212, 00217 (minulý týden jsem viděl pouze na 00207 a 00212).
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jzb - dobrá, není ti to jedno, tím líp...
Jo, spousta nedostatků je vinou údržby. Ono by z těch kádvojek a tétrojek šlo udělat co do vybavení slušné vozy a při udržování kvality údržby udělat z cestování těmito šalinami i nějaký pozitivní dojem. Jinak řečeno, chtělo by to dělat něco víc, než jen makat do výše platu, jak jsem se tuhle od jednoho řidiče dozvěděl (netýká se samozřejmě všech v dpmb).
Ale ať se z kádvojky udělá sebeudržovanější tramvaj, furt je to v průměru do třiceti let staré vozidlo se všemi z toho plynoucími neduhy...to souhlas s Verushou, už tu fakt nemají co dělat. Zvlášť při pohledu na zvohlou 1131.

To bych se zeptal, jestli lamináty považuješ za nejpohodlnější, zda ses svezl šalinou nebo jiným prostředkem mhd na západ od našeho štátu...?

Anitry vypadají děsně, zvlášť některé kusy, u nejstarších už i ten lak začíná blednout, oškubané eviďáky - viz 1813...prostě Pisárky.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1415
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 00:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak:
Ony to jsou taky z nezanedbatelné části tramvaje, které jsou de facto v původním stavu (nepočítáme-li drobnosti).
Škoda, že počínaje K2R03 nebyly u rekonstrukcí měněny sedadla za nová, pak by ta tramvaj vypadala úplně jinak.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1418
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 01:10:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K2 1094 je již na vozovně, včera již byla na trati, ale byla měněna. Dnes pravděpodobně d-5.
jzb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.127.196
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 12:15:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: To bych se zeptal, jestli lamináty považuješ za nejpohodlnější, zda ses svezl šalinou nebo jiným prostředkem mhd na západ od našeho štátu...?
Ne. Žebříček jsem sestavoval jen z vozidel jezdících v Brně.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7461
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 12:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4121 před půlhodinkou ve smyčce na Mendláku, moc bych za to nedal, že tam byla právě kvůli 1094. Ale možná jsem špatně viděl a byla to 1096.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 14:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: no tak já 1094 jel na 100% v neděli na d-5
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Klv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 16:09:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak - Nechápu, proč furt nadáváš na staré tramvaje. Máme tady přece i moderní, kvalitní vozidla vyrobená v roce 2005 jako třeba 1561!!

A dám semka znovu svou fotku z 21. září:
 
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 17:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jzb - nedávno jsem sem dával obrázky šalin ze Švýcarska, včetně interiérů, tak zkus porovnat (archiv ze 13.9.2007).

klv - pamatuju, měls ji tuším na duskuzi svetforum.cz, že? Jinak je to samozřejmě humus...
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4235
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 18:59:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Došla mi SMS:
Zdechla 1114 na d-5, 1032 z d-6 ji odtlačila na křižovatku Rašínovy a Joštovy.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 21:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Mladé Frontě se dnes objevil článek o protikuřácké tramvaji. Nevíte, která šalina bude vybavena takto tématickou reklamou? Píše se tu jednak o jejím křtu a jednak o jejím nasazení na linkách 1,3 a 4.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
754037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 21:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: 1645
Moye stránky o virtuálním ČSAD Vyšehrad
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 21:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jestli teda bude jezdit 1645 na d-4... snad jediná s TV8... (teda pokud tam zas Pisárky nevrazí 1615)... no to se mi nezdá. Asi zase nějaká špatná informace MF Dnes (jako v mnohých případech u článků týkajících se tramvají), ale nechci jim křivdit.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1422
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 22:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ris:
Jiná špatná informace od MF Dnes týkající se tramvají je jaká, nepočítaje zbytečnou medializaci tramvaje T3R?
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 23:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zbytečnou medializaci tramvaje T3R?

- připomínky k T3R ... vše se psalo do výkazů
- připomínky k T3R ... dokonce i do "BOZP"

řešení nikde, dění kolem vozů nic, nic, nic .. Tak se pak nemůže nikdo divit, že se někdo nasral a dal to do novin! A to tvoje "zbytečnou medializaci tramvaje T3R?" fakt neberu ... vozí se s tím lidi, ne pytle cementu!

A ještě perlička na závěr ... když měl řidič výtky k vozu, bylo mu řečeno "POJEDEŠ S TÍM, VOZIDLO JE SCHVÁLENO DRÁŽNÍM ÚŘADEM"!
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 23:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jiného soudku, kdopak jste nepromeškal..?

 

Víc fotek bude ke zkouknutí během zítřka na webových stránkách TS-Webu.


(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 00:32:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš:
Je na té tramvaji něco, co by přímo ohrožovalo zdraví cestujících nebo co by zabraňovalo vyjetí z vozovny (nejde-li o závadu)?
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 08:58:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele lidičky zeptám se : Co se dneska ráno dělo na Husové či někde poblíž 4,5,6,12 a 13 jezdily po 5 hodině přes Rooseveltovou.NA Husovou si to hnalo alespoň 8 sanitek a několik hasičů ...Trochu mě to nemyle překvapilo ..
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7463
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 09:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: O nasazení tramvaje v "mé firemní" CVR na d-1, 3 a 4 se mluvilo i na Rádiu Petrov, takže to výmysl MfD nebude.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: d-1 a d-3 bych ještě věřil, ale d-4 je hloupost. Nezapomeň, že u takových to zpráv se jeden odkazuje na druhého, že podle MF DNES to je tak nebo naopak a nikdo si nic neověří.
Krysolet na laminátku!!!

Datel má zobák kvůli tomu, aby si neomlátil hlavu o strom.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7477
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě to právě taky zarazilo, já bych se taky nedivil, kdyby to někdo dal do oficiální zprávy, kterou pak všechna média citovala. Už jsem zažil tolik tiskových zpráv, ve kterých bylo tolik ptákovin, že kdybych je otiskl, musel bych chodit kanálama...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1426
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 15:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Datel:
To je bohužel běžné, stává se to i v nejvyšších zpravodajských kruzích. Např. při prezidentských volbách v USA v roce 2000 ještě před definitivním sečtením hlasů vyhlásila vítěze na základě předběžných výsledků v nejtěsnějších volbách v historii Fox News, ostatní 2 zpravodajské kanály (CNN, BBC) tuto zprávu okamžitě převzaly a začaly ji vysílat do světa také.
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 17:46:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal:

ranní zmatky způsobila vada na výhybce 116 ( Mendlák směr Pekařská / Křížová ), která nešla hodit do přímého směru a výpadek napájení v oblasti České.

Manil:

opravdu si myslíš, že na T3R je vše OK? Pokud ano, určitě tě čeká po škole teplý flek v některém kanclu DPmB a.s. .... Nebo, když si koupíš vlastní auto ... nebude ti vadit sloupek přes který nevidíš a to že na pravou stranu nevidíš lautr nic? Až už dost ...
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš - možná hloupej dotaz, ale nešel by problém sloupku u T3R a vůbec pravé strany, kam není vidět, nějak eliminovat příslušným zrcátkem?
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1430
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš:
Že je vše OK si rozhodně nemyslím, ale myslím si, že přes všechny nedostatky není ohrožena bezpečnost. O tom ale radši jinde :-)
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1431
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak:
Těžko. Přes ten sloupek je špatně vidět do prostoru.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:55:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo takhle, ono jde o výhled doprava. Já myslel na pravej bok dozadu. V tom případě si umím představit, že ten sloupek zavazí, ono to je svým způsobem vidět i na zadním čele.

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1432
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkný příklad je i toto:
http://bmhd.goo.cz/foto.php?1079vyhled_db:20060116
Oproto Kardausímu čelu značný rozdíl.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 22:38:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je dost šílený výhled!
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1433
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 22:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K2 1108 dnes na zkušebních jízdách po VP.
 
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1029
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 23:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela pěkné foto, oproti nicmoc počasí. A z netradičního místa.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 23:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: zas tak hrozný výhled to není, horší bývá u K2R či T3R s výklopnými dveřmi. Navíc fotografie zkresluje tím, že vozidlo (1079) se zrovna nachází v oblouku, takže není vidět na dveře za kloubem. Potom taky záleží na úhlu pohedu (nastavení) zrcátka, kdyby na fotce byla vidět ve zpětném zrcátku skříň vozidla tak z 1/10 místo jedné třetiny, vypadal by celkový dojem taky jinak.
Krysolet na laminátku!!!

Datel má zobák kvůli tomu, aby si neomlátil hlavu o strom.
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 23:29:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto je rozhodně horší než předchozí:
http://bmhd.goo.cz/foto.php?1615mirr:20060821

Už to tu sice asi bylo prezentováno za což se omlouvám, ale opakování...
Krysolet na laminátku!!!

Datel má zobák kvůli tomu, aby si neomlátil hlavu o strom.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace