K-report
 

Archiv do 21.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Brně » Staré archivy » Archiv do 21.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 00:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No chudák pes, takovou smrt bych si nepřál... tak poršetra má snad kamery, tak tam se nic takového snad nestane. Tak jsem zvědavý, jakého psa DPMB té důchodkyni pořídí... třeba to bude nějaký typu kráva Milka...
 
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1333
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 01:10:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
Varia LF2 by měly mít mnohočlen.

Demon:
Sice je to celý pravda, ale do novin bys s tím nemohl.

Duš:
Opravdu kvalitní článek...
Hlavně T3R na lince 8 a prohlášení zástupců DP a primátora stojí za to. Tento článek byl otisknut v regionální příloze MF Dnes, ke kterému mi vykradli fotky z bmhd galerie!

Peno (ad pes):
Přesně tak, beztak to bude jen nějaká fáma. Na podnikové síti o tom není ani zmínka...

ris: ?
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1334
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 02:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nová aktualizace fotek tramvaje 13T:
http://bmhd.goo.cz/aktualizace/nove.php?nove=20070919
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.149.108.7
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 06:41:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Peno: na linkách 2, 4, 5, 6, 7, 10, 11 K2 kapacitně zcela vyhovují. Vario LF2 je navíc snad o něco delší, tedy kapacitnější. Je rozhodně lepší, než K2 se zrychlovačem po další VP a zřejmě výrazně lepší, než uvažovaná krátká verze 13T. K2 je stále 39 ks se zrychlovačem a 83 ks celkem, takže by se stím asi něco mělo konečně začít dělat.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1587
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 09:39:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Manil: Varia LF2 by měly mít mnohočlen.
Kurnik zase pojdedete na nějakou vyjímku 2x 22600 !< 40000. Tomu se říká překonávání rekordů :-) nechcete rovnou zalobovat ať se zruší to omezení na délku vlaku v ulicích? :-) A nebo jsi to myslel jako LF2+LF :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1690
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 09:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spojení LF+LF2 je jednou z možností, kterou tato řada nabízí. Délka pak vychází kolem 38m.
V Olomouckých Variích jsou problémy se zrcátkem zastíněným výklopnými dveřmi také, většina řidičů to řeší nejprve zavřením prvních dveří a až pak po kontrole zrcátkem těch ostatních. To máte v Brně na Variu skládačkami vychytané (sice se mi to vzhledově moc nelíbí, ale je to určitě mnohem praktičtější. I tím, že na skládačkách jsou madla. V OL je asi nejvíc problémů, když někdo visí na madlech výklopek během otevírání a celé to rozhasí, samolepky o zákazu držení se samozřejmě nepomáhají). Ovšem rada, aby invalidé nastupovali pouze prvními dveřmi, je k nezaplacení, zvláště v Anitrách a 13T. Už těď se jich tam dost škrábe, po té, co TO PSALI V NOVINÁCH, jich jistě přibude...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1588
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 10:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jva: pokud se nemýlím tak ostravské Varia LFx mají tlačítko nastavené tak, že při prvním zmáčknutí se zavřou první dveře (prvního vozu) a až při druhém se zavře zbytek. Ani nevím zda to jde zavřít najednou.
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 10:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mayg a Manil:
Také mně ten mnohočlen u LF2 zarazil. Avšak LF2 a LF je chytrá kombinace, v dnešní době technicky realizovatelná - a hlavně asi už natrvalo odpískávající vlečňáky. Kdysi jsem jim fandil, ale praxe mě přesvědčila, že bohužel NE.

Takže na LF2+LF se docela těším. Je to operativnější než trojvana a hlavně ke svršku i "uměleckému cítění" obyvatelstva ohleduplnější než diktátorsky stříbrné saranče.
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 10:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem si vzpomněl na jednu paralelu.
Na RT 6 také na sebe barevné plochy zcela nenavazují, ale není to tak drastické. Přesto i v tomto případě si výrobce diktoval. Cituji z dopisu ČKD: Tvarové a barevné řešení je součástí designu..... a jeho změnu není možné provádět bez kozultace s designérem...
Že by u tramvají, kde si výrobce není úpně jist, že je to to pravé ořechové, bylo zapotřebí odvádět pozornost jinam?
Nebo je to možná jen tím, RT6 patřila k prvním velkým počinům PK a saranče je zase prvním velkým zviditelněním "designu Porsche" v CZ.
Tento diktát má ale také další dopad - a v Brně významný. KT8 jsou oblíbené nosiče reklamy - velké rovné plochy, nepřehlédnutelná délka. To by saranče také splňovalo, až na to, že kdykoliv po celou dobu životnosti této tramvaje si zde může DP jen nechat zdát o výdělku z vnější reklamy na této tramvaji, nebo (pokud zákazník oželí na skorocelovozové reklamě stříbrný čelní diktát) se dočkáte růžové Minolty se stříbrnými čely nebo podobných zvěrstev.
Nechci vyvolat debatu na téma, zda je reklama na tramvajích vhodná. Beru to jako fakt a jednoznačný ekonomický přínos. Pokud se připustí diktát výrobců a designérů (časem u všech vozidel), tak za ukonejšení ješitnosti konkrétních osob zaplatíme všichni v ceně vyššího jízdného (např. 0,50 Kč na jízdence) nebo v podobě vyšších dotací z obecního rozpočtu v řádu desítek milionů Kč (záleží na velikosti DP).
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 10:21:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon, příspěvek 212 patří do nových tramvají - i když se jasně Brna týká...
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 10:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil #1333: o T3R na lince 8 se v článku přece nic nepíše. Odstavec o psovi začíná větou: "Nemusí to být zrovna tramvaj T3R, ve které řidič do detailu nevidí, co se děje u dveří."
Už i moje stránky mají fotogalerii MHD. Je to jako mor. ALOU
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1590
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 11:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel_v: to by mě zajímalo jaká tramvaj je pro dobrý rozhled na dveře zrcátkem (ne kamerou) lepší než KT8.
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 11:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není Dunajská trochu v oblouku? To by pak třeba na poslední dveře nemuselo být dobře vidět. Ale spíš řidič malého psa prostě přehlédl. Typ tramvaje v tom nemusel hrát roli.
Už i moje stránky mají fotogalerii MHD. Je to jako mor. ALOU
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 11:22:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pokud se opravdu počítá s tím, že tady budou jezdit soupravy Varií LF2+LF, tak by to mohl být snad konečně rozumné a efektivní řešení zvýšení kapacity některých linek, např. D-12. Po tom, co nám sem začnou chodit ty 13T aspoň nějaká dobrá zpráva...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 11:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavně že se v tom článku kvůli špatnému výhledu z kabiny řidiče "nadává" na T3R, ale popisuje se nehoda se psem, která se stala v KT8.

Ono v případě usmrcení toho psa bude problém taky někde jinde. Kdyby ta důchodkyně tradičně nenastupovala bůh ví kde, ale tak, aby na ni řidič viděl, nemuselo se to stát. Potom lhostejnost spolucestujících, v případě, že tam nějací byli, je taky udivující. Přece je možné dát znamení řidiči, nebo ta záchranná brzda tam taky snad není jen tak. A ještě jedna věc. Když už nastupovat se psem, tak přece nenastoupím nejdřív sám a pak budu čekat, jestli teda pes taky, nebo co bude. Jenže v tomto případě už je stejně pozdě.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1591
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 11:39:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Wang: slyšel jsem jednu historku* v Ostravě, že někomu naskočil pes na vodítku do nějaké pozdní soupravy (možná i nočního spoje) na Náměstí Republiky následně řidič zavřel dveře a tramvaj se rozjela, životní pouť majitele psa byla ukončena na železné konstrukci na konci zastávky .


*) jestli je pravdivá nebo ne nedokážu posoudit jelikož smrťáky co se stanou v Ostravě jsou dostatečně ututlány i před K-R ale nemám důvod nevěřit
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 11:46:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Tak majitel psa má narozdíl od psa samotného možnost se pustit. No to je jedno, prostě kdo má psa a občas s ním třeba tramvají jede, tak ví...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 13:43:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: v článku je psáno, že DPMB možná pořídí té paní pejska nového... tak čekám, že v Porsche už budou něco šlechtit... třeba psa s králičím desingem.
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 13:57:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale spíš řidič malého psa prostě přehlédl.

Co se tyce psu, tak si hlavne panecek musi davat hodne bacha. A nejen ve verejne doprave. Treba vytah je v tohle smeru mnohem zakernejsi.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 14:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r: S tím výtahem, to je dobré přirovnání. Stejný pozor by si měl člověk se psem dávat i při nástupu do tramvaje apod.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1335
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 15:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg 19. září 2007 - 09:39:52:
Takto je to nastavené v brněnských K2R s dveřními pohony IFE. Všechny dveře naráz zavřít nelze.

ad pes:
Mám pochybnosti o tom, že se v tom polobulvárním článku popisovaná událost odehrála. V minulosti takovéto případy nastaly, např. cca 2 roky zpět na Zoo směr Bystrc. Tenkrát ale pes přežil.
btw: v regiopříloze MF Dnes je pokračování toho článku...

ad LF2:
Plánováno je i řazení LF2+LF2.
MKzB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.104.140
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 16:08:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby nebyly vleky, tak by mohlo jít i LF2+ T3R.EV, aby se neplýtvalo NP prostorem. Akorát by se někomu nelíbilo spojení Pelikán+Kardaus
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 16:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak ale LF2 + LF2 bude mít víc než 40 metrů, takže by snad musel dát DÚ vyjímku. Jinak už se těším, jak se třeba svezu Variem 1553, ale je škoda, že z 1552 nakonec nic není, pak by byla krásná řada třeba v podobě 1551 - 1554, možná časem i 1546 - 1550...
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 16:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaké vlastně bude linkové vedení brněnské MHD po dostavění úseku Technické muzeum - Vozovna Medlánky?
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 17:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska 1531+1301 na D-4. Kdepak mají 1569? To už trojče nebude?

Jinak K2P ev. č. 1051 odpoledne odstavena u sv. Tomáše, asi střet s nějakým gumokolem, nějaké následky jsou vidět u prvních dveří, nic vážného to snad nebude.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1707
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 17:40:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TMB: Já se právě domnívám, že d-5 a 6 (a ve špičkách i d-7) jsou už zralé na něco kapacitnějšího. na d-10 naopak patří sóla, K2 a kapacitně ekvivalentní vozy jsou tam zbytečné. A to ještě nikdo netuší, co bude, až bude nové nádraží (a to nejspíš bude, ať se nám to líbí nebo ne). To se současnými přepravními proudy výrazně zamává. I proto tvrdím, že Brno nepotřebuje další vozy kapacity K2, ale mělo by co nejvíce již existujících K2 nahradit kapacitnějšími vozy.

Ad LF2 a mhohočlen: Pokud bude mít LF2 mnhočlen, který se bude opravdu využívat, pak to bude asi větší přínos, než kdyby se pořizovala Varia LF3, o tom žádná. Ostatně, možností co za (nebo před) LF2 zapřáhnout je více. Ať už T3R.EV (i když by to byl dizajnérský paskvil, ale ne horší než T3R.EV+VV60LF), vlek (divím se, že tohle řešení tady ještě nikoho nenapadlo), Vario LF, nebo dvě Varia LF2 dohromady (podaří-li se vyjednat výjimku u DÚ, jak již bylo výše naznačeno). To vše pak zvyšuje operativnost takového řešení. Teď jde jen o to, aby se tahle koncepce podařila udržet, a ne aby se za dva roky přišlo zase s něčím novým, jak je v Brně bohužel často zvykem.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 17:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ono už to začíná vypadat, že v Brně se nějaká koncepce rýsuje. Jinak by se asi neuzavírala smlouva se Škodou na dodávky nových vozů pro období několika let a pokud jde o modernizace, ono lepších možností, než ta Varia, tady moc není.

Jinak k těm K2. V Brně se pro ně uplatnění pořád najde, souhlasím s TMB. A jestli se má někdy v budoucnu dodávat krátká verze Poršetry, tak to radši Vario LF2, protože u něj bude snad i podíl nízké podlahy vyšší.

A ještě k lince č. 10. I na ní se najdou spoje, kde sólo T3 je málo, takže ty K2 tam nebudou jen tak pro srandu. Navíc jsou tam myslím jen ve špičkách, v sedlech jezdí jen sóla T3.
754037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 18:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu bude jezdit zdarma z Malinovského náměstí na Výstaviště Karolínka z důvodu konání akce na Moravské chalupě. Měla by tam jezdit i 1102. 1102 + hist.autobus zdarma. JŘ na V sobotu bude jezdit zdarma z Malinovského náměstí na Výstaviště Karolínka z důvodu konání akce na Moravské chalupě. Měla by tam jezdit i 1102. 1102 + hist.autobus zdarma. JŘ na http://www.voronez.cz/picture/Chalupa/0 ... roline.pdf
Moye stránky o virtuálním ČSAD Vyšehrad
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 21:28:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove jelikoz se tu nekolikrat psalo o "prolomene" T2 pachtil sem se dnes nekolik hodin s obrazkem T2 zhruba ve stavu jak v Brne dojezdily abych ji pak mohl zwanizovat:-) Vysledek je otres ale vuz alespon nema Buse a podobne serepeticky natoz plosinu takze prakticky by to byl bezporuchovy vuz
 
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 21:31:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak obrázek je moc hezký, jen aby se to ještě někomu nezalíbilo natolik, že by to začal vyrábět.
Po té pražské verzi Wany bych se ani nedivil.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1338
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 22:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes:
l.12/13 budou ukončeny v nové smyčce a upraveny budou trasy zátahů některých pořadí i ostatních linek, jinak beze změny.

Wang:
ad trojče: Oficiálně by jezdit mělo.
ad odstávka 1051: byla to nehoda s osobním autem autoškoly na Husové, které pravděpodobně najelo tramvaji do profilu.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 09:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K2 1094 na zkušební jízdě po VP, v unifikovaném zevnějšku.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1139
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 09:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang: Jinak K2P ev. č. 1051 odpoledne odstavena u sv. Tomáše, asi střet s nějakým gumokolem, nějaké následky jsou vidět u prvních dveří, nic vážného to snad nebude.

Jak píše Manil, střet s vozem autoškoly na ul. Husova, no možná už na Komenského náměstí, před JAMU ve směru na Českou. Stalo se tomu tak o tři čtvrtě na 4. Tramvaj i gumokol poškozeny dveře (gumokol o krapet víc ). Jen jsem nepobral chování paní za kniplem tramvaje, kteráž, byť viděla, že dál neprojede, vjela do křižovatky se Solniční, kterou tak zatarasila.

Caroline zadarmo: Správná adresa jízdního řádu jest - http://www.voronez.cz/picture/Chalupa/070922_J%D8%20Caroline.pdf
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & MHD Olomouc » http://tramvaj.wz.cz
Krysolet na laminátku !!!
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1693
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 12:18:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Článek o "vadných tramvajích T3R" má pokračování. Více na http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?r=mfjiznimorava&v=220&c=824272 a ještě více přímo v novinách. Mimo jiné, že vadné jsou i T6R (asi je v brně málo typů tramvají, tak si novináři další musí vymýšlet), že dveže nereagují na sevření otevřené dlaně (jako by snad nešla z gumy volně vytáhnout), že i tak není vidět na zadní dveře (jako by na zadní dveře T1-T3 na představku byl přes 50let až doposud výhled skvělý) a podobné odborné názory. Škoda, že do 13T se musí raději jen mediálně chválit, tam bude skvělý výhled před vůz přes ten úžasný rypák.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 12:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem byl dnes na představení Adélky (pak dodám fotky) a s jednou ženskou od MF Dnes jsem se dokonce chytl... Oni budou pořád rejpat... ale to je jejich práce... Oni asi čtou taková fóra a pak jsou děsně chytří...
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 12:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novináři jsou tak chytří, že dohromady neví vůbec nic, akorát umí šířit takové polopravdy apod.

Jak už napsal Jva, copak ono je vidět i na zadní dveře u T3? A pokud je problém ve výklopných dveřích, nikde v článku se nepíše nic o tom, že u těchto vozů je možné zavřít nejdříve první dveře a potom i ty ostatní. Jinak že si autor článku těchto vozů všiml po 10 letech jejich provozu také svědčí o jeho inteligenci (nulové).
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 13:49:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fakt je, že u zadních dveří T3R navic vadí šikmo otevřené přední křídlo. Ono na to asi autora článku upozornili řidiči, kterým to vadí od počátku. Je pravda, že při nákupu nových vozidel by bylo vhodné shromáždit jak úpřopimínky cestujících, tak nebere ohled ani na připomínky cestujících (alespoň formou nějakého průzkumu), tak řidičů a mechaniků. Tedy zkušební provoz, zjistit nedostatky a připomínky a teprve pak objednat větší sérii.
Ono je taky úžasná třeba vzdálenost tlačítek pro otvírání dveří u K2R, T3R a K3 od sedadla řidiče. Ten se pak musí v každé zastávce naklonit, aby na ně dosáhl, zatímco méně často používané ovládací prvky jsou přímo před ním.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2345
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 15:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se zeptám asi takhle. Z kterého vozidla je skvělý výhled? Posaďte se do 14/15/21/22Tr a zjistíte, že pokud chcete vidět dozadu, holt si musíte zavřít přední dveře. Ale snad mimojiné proto jsou u všech vozidel zavřít přední dveře zvlášť, ne? Ideální výhled je leda z koňky a jak píše Jva, zajisté také z 13T, protože to je po všech stránkách dokonalá tramvaj...
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 18:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnesni 13T
 
noname
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.186.10
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:01:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A další
 
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:25:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
 
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Izidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:41:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje slova o plácání jater a honění politických bodů se jak vidím splnila. A co je to za zatnutou pěst na horní prostřední fotce. Snad ne první vandalský test na interiéru?
Adélka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:56:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, ta zatnutá pěst patří buď Onderkovi nebo Prokešovi a plácá tam ty tabulky... Někdo se podepíše fixou a někdo si do interiéru nalepí tabulku, vandalismus je to stejný...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1343
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:58:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izidor:
Vandalský test pana ředitele

Koukám, že celý akt byl i s živou kapelou, to muselo být terno!
Shaman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 20:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Barva krásná:
 
Průchodnost skvělá:
 
A nadšené komentáře našich starších občanů:
"No, tak to nevylezu. To je ta nová tramvaj pro starý lidi, to se zase něco povedlo."
"To je víš než u ostatních tramvají, ne?"


..::BUS.KX.CZ::..
najdete zde autobusy do her:
Mafia
Vbus
GTA: SA
....A MNOHEM VÍC:-)
..::FORUM::..
nove forum nejen o MHD ;)
Hranolka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 20:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu se zeptat jestli tu má někdo něco viz. o 13T?
příklad:\Video ze křtin\ a pod.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 21:04:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hranolka: ano, ale 169MB
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1345
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 22:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolem 20:45 došlo ke stržení pantografu a jeho vzpříčení na Anitře 1817 pod viaduktem směr Křenová. Poškozeno bylo i TV. Následky byly odstraňovány cca hodinu, nakonec byla 1817 odtlačena školní tramvají 1123 na Zvonařku.
Dopravní opatření:
tramvaje, které neuvízly za viaduktem se otáčely okolo Tuzexu. Za d-12 a d-13 jezdila od nádraží NAD, d-8 se točila na Masné.
 
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2349
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 22:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adélka... mě jebne. Já začnu podobný nápisy dávat na trolejbusy, třeba 22Tr. Amálka, Betynka, Cecilka, Dášenka, Evelínka, Fifinka, Gábinka a Hanička....
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 22:42:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..a nebo taky Onderkovka, Prokešovka.. Veru dávej je tam!
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 22:49:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil:

ISO 9001
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 00:35:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale kuš,Duš,nezesměšňuj to!To že je na dílně na hazlu pravidelně doplňován hajzlpapír,neznamená že výrobek nemůže mít mouchy.
Izidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 08:22:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš: Jako, že dle ISO se vešli s tím odstraňováním události do hodiny
Verusha,Eugen: podobně tomu teď u panťáků 460/560, přišla holt nová doba:POJMENOVÁVÁNÍ

(Příspěvek byl editován uživatelem izidor.)
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 09:46:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je pěkně infantilní móda. Na vlacích to vypadá hloupě a na tramvaji to není o nic lepší. Personifikace strojů mi už připadá trochu úchylná. A jakoby nestačil ten nápis zvenku, musí být ještě nějaká pamětní deska uvnitř. Mají vůbec připraveno tolik jmen? Aby jim to abecedně vycházelo a pak nemuseli vymýšlet deset jmen na Ž
Jinak na předváděčce jsem slyšel i nějaké asi šedesátileté paní živě hovořit o výhodách a nevýhodách podélného sezení.

Shaman: ten nástup snad vyšší než u Anitry není, ne? To se jen zdálo vysoko někomu, kdo je zvyklý nastupovat z ostrůvku. A nebo na to reptala nějaká Vídeňačka
Už i moje stránky mají fotogalerii MHD. Je to jako mor. ALOU
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1695
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 11:09:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně na jednotlivý typ tramvaje stačí jména do D.

Ve 13T/14T je ten jeden schod v interiéru vyšší cca o třetinu než jednotlivý schod v Anitře.
Deleter
Neregistrovaný host
Odeslán z: 65.218.132.157
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 11:15:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad článek o zmetkách: přece tam jasně píšou, že "Někdy situaci řeší tím, že první dveře zavře napřed, takže vidí na dveře za nimi, a potom zavře dveře další." a "Nemusí to být zrovna tramvaj T3R, ve které řidič do detailu nevidí, co se děje u dveří." čili některé připomínky tady jsou trochen navíc, ne?

Manil: ad vykradené fotky - podle velikosti a počtu si je ohodnoť, tak 500-1000 Kč/ks a normálně napiš ostrej dopis do MF Dnes, žes je nedal k volnému použití a proto jim účtuješ tolik a tolik a že jistě chápou, že to nemůžeš nechat jen tak a blá blá a oni ti pravděpodobně vyjdou vstříc, protože nemají zájem řešit nějaký potíže. Prostě to zkoušej, jestli jim to projde.
Klv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 12:25:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abychom se nebavili pořád jen o příšeře Adélce, mám tady HÁDANKU pro opravdové znalce pozoruhodného tramvajového parku města Šalingradu (fotka se mi sice v houpající se šalině moc nepovedla, ale tak to bude snad ještě zajímavější):


 

1. Jaké je stáří brněnské tramvaje, jejíž detail tady vidíme?
A. 17 let
B. 2 roky
C. 39 let

2. Jaké má číslo?
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tipuji C, 1523
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 933
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jinak dnes ve 12:03 na hlavním nádraží naskakovala do 1622+1623 nějaká starší ženská a dveře ji přivřely ruku, pak tam začala histericky řvát... . No ale víc nevím, viděl jsem to z osmičky.
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 16:12:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes po dlouhé době vyjela do ulic 1722 jako zkušebka po velké prohlídce, tzn. bez nízkopodlažní části. Celá je ve slušivém červeném laku.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace