K-report
 

Archiv do 18.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 18.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 13:23:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak co mne velmi mrzí, jsou ty odvezené prvotřídní dlažební kostky (jak se chlubí Lacek) z tramvajových tratí do Holandska. To se nedá ničím nahradit. Je to nenahraditelná ztráta jedinečného, neobnovitelného přírodního materiálu.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3260
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 13:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsou ty odvezené prvotřídní dlažební kostky (jak se chlubí Lacek
A kdo tu v 90. letech řval nejvíc, že se prodává české zlato do zahraničí? Za ty kostky bych Vás, pane Lacku, nakopal do , jestli to tu čtete.
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 8-2007


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 13:49:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milky: Kudy bys táhl trať z Pankráce do Vršovic? Jinak v tomto R31 podporuji, ale bohužel v ODS tato trať má vizi až hluboko po roce 2015.
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 14:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A všimli jste si v tom plánku Pankráce toho šíleného návrhu TT PP - Smích. nádr, která by na Děkanské vinici zalezla do tunelu a vynořila se evidentně na 2. břehu Vltavy? To považuji za šílenost. Asi by to měla být náhrada za zablokovanou Jeremenkovu. Taky by mě zajímalo, jak povede TT z Kačerova na Spořilov. Podle mě po nějaké šílené estakádě. Vše mi to přijde jako pěkná sci-fi.

Radek: Bydlím velice blízko Jeremenkovy ulice a TT si představit dovedu, ale za těchto podmínek: Zachovat stávající střední zelený pás a v něm postavit sloupy TV. Tramvaje by jezdily v úrovni vozovky s tím, že by koleje šly ve stávajících levých pruzích. V pravých by mohla dál parkovat auta mimo zastávky které by se do těch pravých pruhů vždy zalily. Toto řešení není sice vhodné kvůli segregaci aut a tramvají, ale pokud by auta kvůli tramvajovému tělesu jezdila ve stávajících pravých pruzích, kde se parkuje, ubylo by dost parkovacích míst a hlavně by projíždějící nákladní auta ničila stromy, které zasahují do průjezdního průřezu vozidel a tím, že tam v částech parkují auta, tak jsou stromy chráněny.

Problém také je se Žlutými lázněmi, které se v poslední době staly významným rekreačním cílem Pražanů, protože Dvorecký most by je částečně ukousl, a skazil by rekreační charakter řeky už tak dost poškozený Barrandovským mostem. Nehledě na to, že by mě nebylo příjemné, jak mě lidé z mostu očumují, zatímco ležím na louce nebo hraju Volejbal.

Nejsem proti této TT, narozdíl od většiny zdejších obyvatel (Argumentaci hlukem neberu, rozjíždějící se 118 ze zastávky je mnohem hlučnější než tramvaj), ale jsou tu určité problémy, keré by měly být vyřešeny tak, aby TT vadila co nejméně.
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
S4991023
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 14:42:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: On je totiž Borovička chronický kverulant a paranoik...
Rychlíková laminátka

Pravda, láska a elektrická trakce zvítězí nad lží, nenávistí a trakcí dieselovou.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1447
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 15:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S4991023: Nevím k čemu ti je se takto na DF (nejen na tomto) navážet do lidí. Nevím, že bych já někdy o někom na nějakém DF prohlašoval, že je chronický cokoliv. Bylo by vhodnější používat v diskuzích věcnější argumenty k věci - zas tak tady často DF neplevelím, tak bys to mohl vydržet.
K_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 19:28:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musí být TT nutně na samostatném tělese? Nemohla by prostě jezdit v těch levých pruzích SPOLU s auty?
Heky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 19:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, pokud i ten most bude pro auta, tak by tam spíše postávala mezi auty, ne?
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 21:30:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milky: Bývalý GŘ Lacek se rozplývá... Dovedete si představit základní trasy jinak orientované, než jak je máme nyní, nebo to nepřichází v úvahu?
základní orientace je v pořádku, ale škoda je, že nebyl uplatněn princip vedení metra primárně do oblastí neobsluhovaných tramvají + návaznost na vlaky (zde souhlas s přesunem přestupu A-C z Muzea na Hl.n.)

znamenalo by to např.

A DE - Nádr. Dejvice - ... - Můstek - Hl.n. - NM - Jiřího - Flora - Bělocerkevská - Strašnická - ...
B ČM - Prosek - Palmovka - Ohrada - Husitská - NR - ... - Zličín
C ... - NH - VL - Florenc/Mas.n. - Hl.n. - ... - PP - Sídl.Pankrác - Budějovická - ...

ad nerealizovatelnost TT Jeremenkova:
není možno ji v problematické části trasy převést pod zem? a co třeba vedení ulicemi Na Strži - Milevská - kolem ČT a pak nějak dolů?:-))
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 22:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeremenkova: Jako problematickou (dopravně/prostorově) vidím hlavně spodní část, a tam by kopání nebylo zrovna moudré, když to chcem pak dostat přes Vltavu.
A přes Kavčí hory asi taky problém, dostat dolů by nejspíš šlo jen shozením ze skály. Anebo nějakým ukrutně dlouhým tunelem.
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 536
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 22:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonášek: Možností je víc, ale nejschůdnější mi připadá: rovně na Budějovickou, pak vlevo až ke kolejišti l. 18, vpravo Na Veselí, dolů na Kloboučnickou a Petrohradskou na Vršovickou.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 22:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tohle je typický případ nasazení brouka do hlavy. Dumal jsem nad tou variantou vedení "vedle".

Pozor, šotofantazie!

Potíž je v tom, že zatímco při vedení Jeremenkovou máme na nastoupání cca 80-90m nějakých 1.7km, tak od nejbližšího průchozího místa - konce ulice K Sídlišti - s velkou dávkou fantazie dostanu tak 1.2km, což už je potíž. Zkusil jsem to naplácat do nějakého obrázku.

 

Nejsem do detailu znalcem tamních terénních poměrů, ale dle mapy nelze předpokládat možnost nějakého průběžně klesajícího vedení, pokud by se ovšem znovu nekopalo (v dolní a/nebo horní části). Každopádně by to asi znamenalo hloubení poměrně značných zářezů, protihlukové stěny/překrytí a i tak by mě za tenhle nápad místní nejspíš sežrali. Další potíž je průchod mezi domy dole, to by se mi asi také nikdo nepoděkoval. No a obsluha samotné Jeremenkovy by šla taky k šípku, pro což by zřejmě nikdo nebrečel, ostatně s autobusem si vystačí i dneska, že. Do PP Podolský profil by to zasahovat nemělo.

A teď další sci-fi. Na druhý břeh by se pak nemuselo pokračovat v původním koridoru (modrá šipka), anóbrž "po zelené". V tomto případě by pak další metry k dobru šlo nahnat mimoúrovňovým přechodem ul. Podolské nábřeží a využitím finty "čárkovaná zelená" coby propojení.

Omluvte případně snížnenou myšlenkovou kvalitu tohoto příspěvku, neboť mohla být ovlivněna předchozí i průběžnou konzumací lahvového Svijanského mázu.
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2455
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 11:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeremenkova s tramvajema samozřejmě nikdy nebude. Úplně by stačil Dvorecký most s TT a dvě linky a) Modřany-Řepy a b) Vršovice-Barrandov a roli napaječů tramvají (!) sehrají všechny stávající busy jedoucí z Pankráce dolů.
Oproti vašim snům má má varianta dvě výhody: Je a) lacinější a b) reálnější.
Osobně bych ale co nejdříve našel místo pro přístaviště přívozu P3 někde blíž Dvorcům nebo nějak přesunul konečnou busů 148, 124 a 118 k plavečáku a zřídil tam i tram zast. Už to by mohl být významný přínos pro dopravu P4-P5.
K trasování metra (včerejší) - ono se počítalo s okružním E a nádraží že bude v centru jen jedno - Hlavní, od tratí 221, 011 a 231 se předpokládalo, že se vždy dojede vlakem do centra, ostatní směry připojeny na metro (nebo 210 tradičně na tramvaj) jsou. Bohužel, Dejvice a Bubny blbě, protože se to nedodělalo.
Budoucnost patří bagrům!
Heky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 13:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modřany-Řepy, proč ne, ale Vršovice-Barrandov? Taková linka by se vyhnula všem vazbám na metro:-)
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 14:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heky: No, kdyby jela přes Karlák a IPP, tak ne
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2456
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 15:06:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vršovice-Výtoň-Podolí-Zlíchov-Barr. Viděl bych to na 7. Aby byly čtyři základní směry obslouženy dvěma linkami. já vím že by šotouši nejraději vedli po mostě alespoń 8 linek, ale to bohužel nepůjde. Kaštanstvo si prostě přestoupí.
I s novým mostem zůstanou zachovány linky po Palackého mostě a podobně. Ne že se všechno narve na něj.
Budoucnost patří bagrům!
voldemort
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.247
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 17:08:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby P3 někdo používal, tak by hlavě musel mít interval 10-15min a ne půl hodiny.
voldemort
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.247
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 17:15:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ted jsem ještě zjistil že je v provozu jenom do konce října...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3266
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 17:17:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

voldemort:
A jel jste P3 někdy? Já třikrát a vždy nás jelo minimálně 10.
S4991023
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:20:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička: Protože Tě znám a protože Tvé neustálé brečení, jak je všechno blbě mi pije krev. Mimochodem, já sem nechodím sdkoro vůbec a když sem jednou za čas zavítám, tak vidím co? Borovička brečí.
Rychlíková laminátka

Pravda, láska a elektrická trakce zvítězí nad lží, nenávistí a trakcí dieselovou.
voldemort
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.247
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:51:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P3 jsem jel, jezdí mi kousek od domu, a bylo nás tam asi 5, myslím že v sobotu kolem 19.00..
Právě proto si myslím že by intervaly měly být menší aby přívoz získal na atraktivitě, protože lidi když vidí interval 30 minut tak jim to nepřijde jako použitelný spoj, když autobusy přes barranďák jezdí mnohem častěji.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1448
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 19:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S4991023: Fakt brečím? Shrnuli to bez brečení - nejsem pro chalupoidu (za Veleslavín, kde se začíná chalupoidit), netleskám 14T, to už fakt raději další mutace T3, nemám rád nedomyšlené gigaprojekty města Prahy (asi profesionální deformace). A jinak mi zde vylistuj nějaké další moje "ubrečené" příspěvky.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1582
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 08:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si trapný dotaz, co je to chalupoida, je to tady tak zavedený termín kterému každý rozumí, že není šance pochopit vůbec o co jde :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 08:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Chalupoida je naprosto zhovadilá, matematicky i jinak těžko definovatelná křivka, kopírující navržené budoucí trasování metra A z Dejvic na letiště. Název vznikl podle toho, kdo její realizaci fanaticky prosazuje, tj. pana Chalupy.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2457
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 08:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Voldemort: P3 jezdí (vlastně: plave) na zavolání, int. 30 je maximální. To že je do října je pravda a chyba, ale třeba dosavadní provoz přesvědčí.
Budoucnost patří bagrům!
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 11:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Místním šetřením v zastávce Pučálka jsem zjistil, že se tam autobus neotočí. Nevím, zda by šlo vést autobus ulicemi Na Pučálce a Ke Kulišce, ale je tam značka slepé ulice. Takže si myslím, že Pučálka i nadále zůstane průjezdní.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 11:41:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonášek: Jednu dobu se tam otáčel (výluka na lince 116), takže technicky možné to určitě je. Je fakt, že ideální to tam na to zrovna není a bezpečné taky ne. Navíc si teď nejsem jist, jestli se tam neotáčeli v době, kdy tam ještě nebyl dostavěný ten kousek chodníku u přechodu...
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
voldemort
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.247
Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 12:55:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O P3 na zavolání jsem se pokoušel, cca v x.07 mi bylo řečeno že musím počkat do půl. A nepředpokládám že se situace s ochotou převozníků změnila, nebo ano?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2458
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 13:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Voldemort: Aha... praxe zdá se je jiná než teorie :-(
Jonášek,218: tak tak, jednou to už šlo. Nepřibyla tam nějak ta zastávka zc? Uline NP a KK jsou nepoužitelné pro cokoliv. Kdyby na 116 byly midibusy, tak by to šlo i tak...
Budoucnost patří bagrům!
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 13:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Jsou tam udělané dva zálivy, které jsou osazené zastávkami a celkově ta křižovatka je podle mého malá na to, aby se tam točil autobus. Midibus by se tam otočil, ale to by zase bylo zbytečné. Ulice NP a KK jsou tedy takové, jak jsem předpokládal ;)
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1449
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 08:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes kolega v práci popisoval ranní zážitek při jízdě linkou 14 z Barrandova. V Hlubočepích prý řidič oznámil, že tramvaj jedoucí za nima má jet před nima a na to se protočil i s cestujícími hlubočepskou smyčkou a tak nedostatek napravil.
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 08:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička: Zřejmě na příkaz dispečinku. Jinak by to bylo sjetí z trati a hrozil by mu postih.

Nevíte někdo, proč Hloubětín dostal dva šumperáky 8540+8541? Však Kobylisy ještě stále mají T3.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1457
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 09:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapůjčení po dobu výluky Korunní ulice, Hloubětín půjčil do Motola 5 kachen a nemá vozy.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1450
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 09:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je mi jasné, že na příkaz dispečera, ale i tak to beru jako perličku v provozu.
Chmelda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 09:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kolik lidí na Zlíchově přebíhalo do té za nima, vlastně teď už před nima, to neříkal? Bych se ani nedivil... Dobrý je taky předjíždění se čtyřiadvacítek na Florenci pod magistrálou.

Jináč v Hloubětíně jsou patrně i nějaká vokovická esučka, nějaká jsem zahlídnul na lince 19.
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 10:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Díky, tak tak to tedy je. Kdo jim je půjčil, že by Kobylisy? A komu co půjčil Motol? 8540+8541 snad nebyly v Motole!
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 10:54:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motol
- 8159, 8160, 8163, 8164
+ 9005, 9010, 9014, 9036, 9042

Hloubětín
- 9005, 9010, 9014, 9036, 9042
+ 7154, 7155, 7158, 7159, 8159, 8160, 8163, 8164, 8540, 8541
Fotožurnál, toť mé dítko
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 11:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mop: Díky za úplné info. To tedy koukám, jaké jsou kvůli Spálené přesuny. To znamená, že v listopadu bude zase vše ve svých domovských vozovnách a toto je jen zápůjčka?
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 11:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo ví, ale mělo by. Záleží, jak dopadla kauza Karlák - zda 3 víkendy nebo 3 týdny.
Fotožurnál, toť mé dítko
Heky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 11:54:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem taky šotouš, vyfotil jsem si tramvaj...
 
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 18:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já jsem nedávno způsobil,ale neúmyslně,asi 20 minutové zdržení.Měl jsem l.č.14 a po projetí křižovatky Stírka jedu směrem k Hercovce.Míjím hotel Troja,když naproti vycouvává zaparkovaná Felicie a já jejího řidiče absolutně nezajímám.Na magnety a za ryku zvonku jsem zastavil,ale naprosto přesně na sekci a byl jsem bez šťávy:-))))
Přes MR se neodbrzdilo a umrtvení 1.vozu a zvednutí PTG 2. vozu a možnost si popojet se také nezdařila.Druhý vůz se nechtěl ani nahodit,natož odbrzdit.Mezitím za mně přijela kobyliska l.č.17,ale T3.RP,takže už jsem se modlil jak budu vyndavat redukci na spřáhlo.
Nakonec jsem na radu dispečera ještě vyzkoušel oba PTG nahoru a oba vozy nahodit.Za zajímavých zvukových efektů jsem se pohnul šnečím tempem asi 15 cm dopředu a sjel ze sekce.Když jsem pak stáhnul PTG zadního vozu,stáhnul se i ten přední,což mě poněkud rozhodilo,ale z předního stanoviště jsem jej opět normálně zvednul a mohl jsem pokračovat.
Do vozovny jsem předem dal echo,ať tam stojí depáci,že mi to nepůjde při couvání do haly nahodit ze zadního vozu a že budu potřebovat pomoc zavaděče.Nicméně ve vozovně jsem zadní vůz nahodil a šlapal jako hodinky:-)
Skro mě to připomělo mé lapálie s vozem 14T.Ale spotil jsem se pěkně a snad se mě toto hned tak nestane.
Admirak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 21:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na Pankráci máme další CVR na T3R.P. Jedná se o vozy 8316 a 8317. Reklama je na firmu Acer. Jestli to půjde dál tímhle tampem, tak se máme na konci roku na co těšit.

(Příspěvek byl editován uživatelem admirak.)
Ještě není všem dnům konec!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 11:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně ta reklama na tramvajích přijde taková nedůstojná. To je zatím jediný viditelný výsledek práce nového pana ředitele, tahle expanze reklamy? No, chápu, že prachy někde nabrat musí.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
754037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 17:07:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://mhdbrno.7x.cz/mhd-v-jinych-mestech
Něco ode mě z Prahy :-)
Moye stránky o virtuálním ČSAD Vyšehrad
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 17:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV:
Mi se také celovozové reklamy na tramvajích nelíbí, ale vem si, že takové poršetře by CVR jedině mohla prospět...
Však i zadavatel potisku by byl rád, že mu reklama jezdí na moderním vozidle než na nějakém předpotopním šrotu.
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Citrus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 15:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

muzu se zeptat jak se da tramvaj umrtvit???
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 18:20:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox: jj, treba M1 - Vodafone ... moc pekna soupravicka ...
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-IVECO ...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3285
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 22:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonáši, proč jsi tvrdil, že na Osmičce zůstávaj sóla o víkendu i po výluce mostu?
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 08:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mop: Myslel jsem si, že se Karlovo náměstí na tom podepíše i dál a jsem rád, že se mi můj předpoklad potvrzuje. Stejně tak si myslím, že se těšnov na Palackého náměstí hnedle využije.
Heky: Nevím, zda gratulovat k šotoušství, ale fotka se mi moc líbí.
Martin: Mám dojem, že jsem říkal svůj vlastní názor = přání. Jinak si stojím za tím, že na 8 o víkendech by stačilo sólo.
Prox: Souhlasím ohledně nátěru plzeňských tramvají, ale oproti Brnu jsme na tom o něco líp.

Proč mizí z vozů DP barvy města? Na reklamách to chápu, ale vyměnit pěknou heraldickou zlatou za nepěknou stříbrnou? Znamená to, že kvalita jde dolů?
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 16:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

idnes - další pokus vrátit substrát do aut
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopili,neznalí ignorují...)
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 17:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak s takovou cenou jízdného už ani nebude potřeba investovat do opravy infrastruktury a obnovy vozového parku. Zato bude potřeba rozšíření stávajících chodníků a cyklostezek z důvodů nedostačující kapacity

Kyškyš...


A málem bych zapomněl dodat:
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

(Příspěvek byl editován uživatelem trupman.)
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 18:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HURA: konecne budeme mit drazsi MHD nez v Parizi (10 jizd = 10 EUR) ...
... i pres to, ze plat zamestnancu spolecnosti (ridici, ...) jsou o polovinu nizsi.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 19:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r: Pche, nejaka Pariz. Praha bude lepci, hec!
Martin_Šubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 09:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při takovémto zdražení budu osobně vydávat certifikáty černého pasažéra opravňující k jízdě zadarmo, v nichž bude číselně vyjádřeno, jakými blbostmi v projektování metra, nákupu nových tramvají apod. město zbytečně utrácelo a utrácí. Ať to platí radní a představenstvo DP ze svého, když z našeho už vše rozházeli...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3297
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 10:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://hn.ihned.cz/c1-22045170-prazska-mhd-zdrazi-aby-bylo-na-metro
Jonášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 8-2007


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 10:23:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Šubrt: Pokud bude certifikát v ceně 4150 CZK a méně, rád bych si to nechal vystavit.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 10:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud bych chtěl šetřit, tak přejdu na SID busy a dál na černo. Protože:
1) mezi SN a Zličínem se ráno revizoři nevyskytujou a večer bojej
2) v antabusech od SN je jejich výskyt taky minimální.

Za celej letošní rok jsem byl kontrolován JEDNOU a to se nijak neomezuji, jezdím i metrem po centru a jezdím skoro denně.

Na kolik zvednou pokuty? Protože pokud bude 400,- tak 13x za rok revizora určitě nepotkám. Při služebních cestách si navíc buď vyúčtuji lístek nebo pojedu IGK.

Při minulém zdražení ročních kuponů jsem jezdil rok načerno. Tehdy byla pokuta tuším 200 a jezdil jsem za nějakých 600/rok. Takže jsem si na to zdražení za rok vydělal.

Jo platit na zbytečnosti jako je metro do polí který jezdí prázdný nebo v pásmu se mi opravdu nechce.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 10:36:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a na vlaky po Praze asi ztratí poněkud půvab tarif PID. To bude mnohde levnější si koupit i obyčejné jízdné....
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 10:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A stane se po zdražení z dvojdediného pásma P, pásmo trojjediné? Co na to StČ?
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3298
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 10:47:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr vlček:
Ať se ti líbí cena jízdného nebo nelíbí, normální je za službu zaplatit. Jestli se ti nelíbí cena, choď pěšky nebo jezdi na koloběžce. To co tu popisuješ je podle mého názoru normální okrádání. Připadáš mi stejnej jako taxikáři, který okrádaj turisty a vyplatí se jim to, protože kontrola přijde jednou za rok a to možná ani to ne. Já tyhle lidi nazývám zlodějema. Pokud mi v nějaký restauraci nechutná nebo je tam draho, tak tam prostě nechodim! Pokud mě taxikařina neuživí, neznamená to, že začnu krást, ale půjdu prostě dělat něco jinýho.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace