K-report
 

Archiv do 10.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Brně » Staré archivy » Archiv do 10.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 13:48:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy - tak tohle vypadá líp. Šedá střecha skutečně nevypadá dobře.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 14:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: Zkus jim to poslat na DP, třeba se jim to bude taky líbit. Ta tvoje verze vypadá daleko líp, než to co jsi tu prezentoval nedávno, jak to ve skutečnosti bude.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 14:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upřesnění k vlekům: Dva vleky, co stály ve vozovně odstavené za Karolínou se ve středu při manipulaci mezi sebou srazily. Takže jejich odstavení se asi ještě prodlouží.
Na BMHD nově i evidence ČSAD Tišnov
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 14:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris:
Především nebrzdí (slabě brzdí) nebo nerozbržďují, teče olej a rychle se opotřebovává brzdové obložení, s ničím jiným problémy nebývají. Leda u posledních dvou kusů někdo neustále uřezává (dle mého názoru zcela zbytečné) bezpečnostní pásy pro vozíčkáře.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 14:51:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda:
To bylo Vario a vlek.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2298
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 21:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Především nebrzdí (slabě brzdí) nebo nerozbržďují, teče olej a rychle se opotřebovává brzdové obložení, s ničím jiným problémy nebývají

Manile, já bych to trochu doplnil. Vlek je piskle na dvou podvozcích. Na kastli se toho moc zkazit nedá, protože doba, kdy nám z vozů vypadávala okna, zmizela s vozy 14Tr první série. Takže vlek má kromě jednoduché elektroinstalace, na které taky není moc co zkazit, když to není nějaká silnoproudá silovina, jenom podvozky. A jelikož ty neustále nebrzdí, nerozbrďují, klepou, tečou a opotřebovávají se nadměrně rychle a já nevím co ještě, lze provoz vleků vyhodnotit, jako, pardon, na hovno. Ukázalo se, že cesta vleků (i při zvážení toho, že se jedná vlastně o čtyři "prototypy" a tudíž nic moc sérii) je v dnešní době už dávno slepá a je jenom na kompetentních lidech, aby si uvědomili, že, dle slovy Járy Cimrmana, "...někdo musel slepou uličku lidského bádání prozkoumat a říci vědeckému světu "tudy ne, přátelé"...."
Bára!
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1345
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 22:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v Brně taky odborníci od výrobce tvrdí, že brzdiče na wleku jsou zcela v pořádku, i když se každé obložení ojíždí úplně jinak a hlavně zatraceně rychle?
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 22:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin k pražským 14T:
Meruňkový interiér mají jen vozy 9111, 9112 a 9113. Zbytek je v bílém.
Když nevíš, logaritmuj!
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1694
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 23:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu se dá dodat jen to, že teď, jak byly ty dlouhé deště, jsem měl "tu čest" cestovat (OV) vlekem. A po pár vteřinách, od každého zastavení, jsem měl pocit, jakoby najednou kolem mě začala stoupat pára (jak od hrnce). Seděl jsem nad předním podvozkem. Nejdříve jsem si říkal, že je to tím rozespáním a že se mi to zdá, ale po vystoupení a shlédnutí, jak se "paří" od kol (obložení) mi došlo, že udělali soudruzi chybu... (když už pominu to, že se tato pára vůbec do interiéru dostala)
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 23:56:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad vleky - je zajímavý, že se vleky sypou jen u nás v České republice, když jinde, např. v Německu či Švýcarsku jezdí soupravy s vlekem (a ne jedním) vcelku bez problémů. On je fakt, že máme prozatím pět kousků, které se furt ladí, protože prototypy, ale nejstarší jezdí už od roku 2003. Letos je rok 2007, ale stále se problémy s brzdami opakují. Já nevím, ale za čtvero roků by se snad uspokojivé technické řešení tohoto problému najít dalo, ne?

Pro postesknutí, že to jinde jezdí - souprava motorového vozu a dvou vleků v centru Basileje:

 
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 00:02:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás to s vleky zjevně nejde
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 9-2004


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 00:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono by to šlo, ale musí se zároveň chtít s tím něco dělat. Vleky nám tu v Brně už jezdily...
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Klv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 01:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Basilej: A ten první vlek je dokonce znízkopodlažněný, viz ty dvě okýnka navíc!

Jinak nové nízkopodlažné vleky jezdí v Rostocku, Lipsku nebo 30 kusů v Darmstadtu, viz fotku. A zřejmě bez problémů...

 
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 01:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že s vlekama to docela jde i u nás, jediné, co způsobuje oproti PCC tramvajím častější odstávky jsou právě ony nešťastné hydraulické brzdiče.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 22:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už zítra... den D v historii tramvají v Brně... doufám, že pak bude alespoň nějaká foto reportáž. Tak jsem zvědav co z té Porsche tramvaje vyleze, ale už se i těším...
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 9-2004


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 22:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mne tak napadá, nebude vjezdu soupravy tahače s 13T na Řípskou bránit trolejové vedení? A bohužel, já to zejtra neohlídám, budu mimo Brno...
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 23:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč hned den D? V Brně nic nového, jen další nový typ. No jo, už to potřebovalo zas nějakou novinku, máme ten vozový park tramvají málo pestrý, ještě by se nám ve vozovnách mohli začít nudit.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 23:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Den D proto, že s takovým čumákem tu nikdy nic nejezdilo.
Po noci strávené ve voze WLABmz můžu říci, že WLABmz = pojízdná postel, WLABmz = pojízdná garsonka pro nenáročné.

Ampz 10-91 a Bmz 21-91 jsou super :-)

T3R.EV 1560 :-))
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7244
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 23:07:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V kolik že ta potvora má dojet?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 23:09:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK, tak to potom jo, něco takového tady fakt ještě nebylo...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1279
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 00:42:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:
Pokud nenastane nějaká změna, v noci na úterý.

Wang:
Myslím, že zrovna ta čela jsou na té tramvaji to lepší...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 10:43:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: Tak to je teda dost smutné, protože mi i ty čela nepřijdou nic moc. Ale třeba to bude ve skutečnosti lepší, než na papíře, uvidíme. Pořád lepší tohle, než kdyby se nedodávalo nic.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Též lepší než neustále se sypající a dokola repasované K2.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3251
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je:
www.dpmb.cz
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: Taky pravda, ony ty 13T stejně svou kapacitou budou adekvátní náhrada možná tak za tu K2
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to se povedlo. Ta 13T tady ještě není, ale od 11. září už probíhají typové zkoušky, by tam mělo být snad raději "budou probíhat." Aby to totiž ještě nezakřikli.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7254
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:26:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta čela tam pasují jak , to je fakt nádhera
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4155
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:33:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

13T

 

(Příspěvek byl editován uživatelem bart.)
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2478
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:36:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fu - fu - fu - fůůůj... ten nátěr je teda opravdu příšerný!!!

Tož si to užijte.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: 13T je v podstatě to samé, jak 14T, když to řeknu hodně zjednodušeně, jen nějaké odlišnosti v provedení pro Brno. Krátká verze má být taky, ale až později, typové označení mi zatím není známo. Jinak ano, takto bude vypadat 13T.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta čela vypadají, jako kdyby to ve Škodě popletli a dali je na jinou tramvaj než měli. Jinak si nemůžu vysvětlit ten odlišný nátěr bočnice a těch čel. Je to fakt děs. Ano, 13T nezklamala.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1579
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:46:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl bych mít trapný dotaz jak se liší tramvaje 13T,14T a 16T? Kromě nějakých prkotit nic podstatného nevidím a nechápu 3různá označení, nu možná je to pro šotouše aby mohli říkat my máme něco jiného než Vy.

Jinak ANO, čelo opravdu vypadá jako by ho vzali z pražského sarančete a dobastlili k brněnské skříní, proč proboha stříbrná?
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4156
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, spletli si tramvaj, misto na 14T to dali na 13T stojící na vedlejší koleji...

Jaké jsou rozdíly v 14T a 13T (kromě barvy, jiného infosystému, jiných znehodnocovačů, jiných potahů sedaček, atd).
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já se děsil že čelo bude celé bílé, ale když vidím tohle, tak by celobílé byla úplná nádhera. Jsem k poršatům hodně shovívavý, ale tohle je moc.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Taky nechápu tu stříbrnou, to už tam měli dát tu bílou, vypadalo by to asi líp.

Jak se liší 13T a 14T, když pominu ty přední dveře a podobné detaily, to nevím, ale 16T má jeden dost výrazný rozdíl oproti 13T/14T, 3. článek je totiž také nízkopodlažní.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7258
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang: Protože tam nejsou motory?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
PFzB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.126.235
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 12:01:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou. Jinak s tou stříbrnou fakt konec. Kdyby tam byla bílá, tak by to mohla být celkem pěkná tramvaj. Ale tohle...
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1122
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 12:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boze, tak to je fakt moc. U ty nasi 14T to jakz takz ladi ta cervena a stribrna, ale tohle ? To je opravdu hnus.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-IVECO ...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 12:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten nátěr už by to stejně moc nevytrhnul, ale je pravda, že kdyby byla místo stříbrné bílá, tak to bude lepší.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7259
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 12:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou stříbrná čela nějakou součástí Poršedesignu?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 12:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Jakože bílá by vůbec nešla? Je pravda, že žádná Škoda s tímhle čumákem ještě jiné, než stříbrné čelo, nemá.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7262
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:10:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě. Je to jen moje úvaha, kterou se snažím tu obludu pochopit.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Fšichni:
Tak upřímnou soustrast do Městabrna.
Nyní už se můžeme chlácholit jen tím, že ty příšery budou dobrými následnicemi er-té-šrotek a tak svým "dezygnem" nebudou na ulicích rušit.
Zastávám názor, že vnímání designu je velmi subjektivní, ale tady mi zatím chybí někdo, kdo se projeví, že se mu ta obluda líbí (a bude si za svým názorem trvale stát).
Tak tohle vám opravdu ve sbírce ještě chybělo.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK. Tak to nevím. Že by ten "Poršedesign" byl ale nějak úchvatný...
PFzB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.126.235
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:25:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak poršedesign není špatný. Ale ten nátěr to je krize. Pražský je třeba v pohodě, ale toto je tedy síla.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:30:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypadá to jako splácanina dvou typů laků. Ale třeba to bude ve skutečnosti vypadat jinak, líp...
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No on bude problém ten "Poršedesign," protože kdyby to mělo čela jako Anitra, nebo Vektra, tak to bude ladit se zbytkem, s tou bočnicí.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: No dobře to bude vypadat, když to člověk neuvidí ze stejného úhlu, jak je to na té fotce, kdy je vidět na čelo i na bočnici. Nebo nejlepší bude, když to člověk neuvidí vůbec.
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hra vadí-nevadí se mění na ladí-neladí aneb kterak pejsek & kočička vařili designérský dort
:-)
PFzB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.126.235
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:36:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý, ale tak přece i na "poršečele" se dá udělat takovej nátěr, aby to k sobě ladilo.
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad PFzB a ostatní.
Ale to asi opravdu ladit nemůže, protože když je pejsek ze Šádefabrik a kočička z DP Městabrna (nebo opačně), tak je výsledek zaručen. Jen houšť a větší kapky. Ostatně, v autě se sedí lépe než v tramvaji.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak samozřejmě, že dá. Na bmhd fóru byl odkaz na několik možných variant nátěru 13T/14T, které vůbec nevypadaly špatně a všechny by byly lepší, než jaká je realita na foto, viz výš.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7264
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang: On horší už snad může být je světle zelený s růžovým panterem... Ale já mám furt tak nějak obavu, že to jinak než stříbrné nejde.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:47:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Wang, ale návrhy na bmhd fóru netvořil nikdo z účelového sdružení pejska a kočičky, že.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:49:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No zjevně ne. Proto jsou taky lepší.
PFzB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.126.235
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:50:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak na bmhd fóru zajímavý nátěry, ale mně osobně tedy nejvíc sedí ten pražský. I když je to jedno, protože horší než tohle může být opravdu jen "světle zelený s růžovým panterem"... :-)
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mi osobně se ty nátěry na tom bhmd fóru všechny líbí víc než ten pražský, ale to už je věc vkusu, každému se líbí něco jiného. Asi se ale shodneme, že ten brněnský se moc nepovedl.
Maximc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:56:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nakládání tramvaje ŠKODA 13T pro Brno v areálu plzeňské Škodovky 10.9.2007

http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=3712
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:58:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty počty těch vozů, co mají být dodány v dalších letech, to je nějaký blud, nebo tak opravdu bude?
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je zajímavý, že DP se na webu rozhodl informovat i o nových/zkušebních vozech. Že by reklama pro přilákání více cestujících?
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace