K-report
 

Archiv do 29.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Brně » Staré archivy » Archiv do 29.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 15:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil, Goldfinger - já jsem ji potkal jednou na a-77 v okolí Černovické terasy, byla sama. Nejvíc mě ale dostalo to, že po té, co jeden dotyčný neměl občanku ani jízdenku, zavolala na konečnou policajty a rozhlásila do vozu, že po zbytek trasy se smí vystupovat jen předními dveřmi. Dovedete si to představit, co to v narvanýmm autobuse znamená...řidič bl taky patřičně rád.

Pak jsem se s ní setkal na t-33 na Tržní, taky sama, pak na d-1 v komíně, to byla s nějakým chlápkem.

(Příspěvek byl editován uživatelem mauricio.)
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 16:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Tomu vystupování předníma dveřma nevěřím.

Manil, Goldfinger: Potkal jsem ji 2x a vždy byla sama. Když jsem ju potkal poprvé, tak mě chytla bez dokladu, ale ještě mi nebylo 15, tak mi to odpustila :-)
Na BMHD nově i evidence ČSAD Tišnov
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 963
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 17:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevěř, já ti zase nevěřím, že jsi jel někdy v životě bez jízdenky
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 18:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio, Eda: stala se mě podobná situace, to ještě v Brně jezdily Ikarusy...
Datel má zobák kvůli tomu, aby si neomlátil hlavu o strom.
řidič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.11.192
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:37:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...rozhlásila do vozu, že po zbytek trasy se smí vystupovat jen předními dveřmi... Pokud by k tomuto došlo, tak jednak na to nemá právo, protože odpovědnost za cestující má pouze řidič! a za druhé se dopouští trestného činu omezování osobní svobody a za třetí by to byla její poslední návětěva v mém vozidle
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řidič - po té, co to řekla cestujícím, šla za řidičem, že má otevírat jen přední dveře... byl to nějaký mladší, zjevně se bál cokoliv říct, takže se vystupovalo předníma dveřma, ať tomu někdo nevěří nebo ne. Jestli je to omezování svobody a jestli na to má nebo nemá právo, to nevím, mě to bylo celkem jedno. Asi je dotyčná moc aktivní.
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Radek_havlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 22:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem dotyčnou potkal asi pětkrát
Jednou v t-26 nastoupila na Tomkaču a byla sama a jednomu chlápkovi napařila pokutu za to že přejel minutu na 14denní jízdence dále jsem ji 3krát potkal v a-78 a jednou jsem ju viděl jak jde do d-4
Editovano uživatelem Radek Havlík MHD fotogalerie pejsek10.rajce.net
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 22:11:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to že přejel minutu na 14denní jízdence
asi opravdu přehnaná aktivita, nejsem si jistý, jestli bych pokutu za toto zaplatil...ano, sice bych měl, je to moje povinnost, ale kvůli takové banalitě...nevím. Když jsem jezdíval na 40 min jízdenku, ukecal jsem běžně v pohodě 3-4 minuty (sice ne u této paní revizorky), takže 1 minuta na 14 denní jízdence...haha. Ale záleží na člověku.

(Příspěvek byl editován uživatelem mauricio.)
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 00:35:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda: Tak to asi myslím někoho jiného, protože ta, kterou mám na mysli, tak dlouho jako revizorka neůsobí.
Dámu, o které mluvíte, jsem nejspíš ještě nikdy neviděl. Je zvláštní, že nemá "parťáka".
Hnidopich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 01:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent_s_teplou_vodou (#49):

Dopravní podnik se však hájí tím, že revizor nemá šanci na místě zjistit, zda autobus má skutečně takové zpoždění. Takových lidí, kteří to budou tvrdit, je několikanásobně víc, než je skutečnost, tvrdí ředitel DP.
V takovém případě existuje jediná rada: neplaťte pokutu na místě, ale obraťte se se stížností na DP. V dopise musí být přesně uveden čas a linka autobusu. Podle dispečinku zjistíme, jestli to tak skutečně bylo. Pokud má cestující pravdu, pokutu mu odpustíme.


No vida a já hlupák doufal, že narozdíl od středověku, se dnes uplatňuje princip nevinny. Tedy dokud není prokázána vina, má být člověk považován za nevinného. Ale u DP je to zřejmě na opak, byť umí být shovívaví a odpouštět (jsou to právoplatné odpustky?)... a vůbec: "Co jsi dělala na čertových kamenech?!"
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1047
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 16:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K2 1125 od minulého týdne na zkušebních jízdách po VP.
Podle fora svetmhd.cz dnes na ZJ 1645 po GO.

T3M 1602 se vrací zpět do provozu.

 
Klv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je 1645 na Rašínově.
 
Hranolka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 22:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je u vás stále omezená rychlost?
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 23:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hranolka: už asi néni.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 02:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hranolka: Jak to myslíš? Přes vlastní tělesa by mělo být přes léto do 40km/h, ale po pár včerejších "projížďkách" si nejsem jistý, zda to stále platí.

Klv: Díky za foto :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34780
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 15:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, zda to v Brně není jinak, ale obvykle bývá v tarifu stanoveno, že v případě zpoždění se uvažujou časy dle JŘ. V některých městech je toto omezeno pouze na jízdy bez přestupu (zda je to právně čisté, netuším).
Ať tak, či onak, za takové vyjádření vůči zákazníkovi (Pokud má cestující pravdu, pokutu mu odpustíme.) by v některých firmách byl vyhazov.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


řidič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.11.192
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:06:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omezení rychlosti do 40 km/h na vlastních tramvajových tělesech vyhlašuje dispečink, pokud vlivem vysokých teplot může nastat deformace kolejí. To nastalo zejména v minulém týdnu, kdy teplota dosahovala až 39 stupňů. V současné době při ochlazení na 26 stupňů není toto opatření nutné. To nastane, pokud znovu budou teploty přes 35 stupňů, což je podle předpovědí možné.
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 16:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EDO, nejede stránka www.bmhd.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6836
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 16:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Error connect 1040: Too many connections

Myslím, že důvod je zřejmý...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3898
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 17:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už jede ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 19:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Momentálně zase ne, bohužel asi opět chyba na straně hostingu...
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 22:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zase tam píšou:

Error connect 1040: Too many connections
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 22:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes všechny T3R na d-9 a T3 na d-13(vozovna Pisárky).

nevím, jak to bude zítra...
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1087
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 23:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes všechny T3R na d-9
Jo? A co pak teda 1663-1664 na 013/09 a 1667-1668 na 013/01? Jestli nevěříš, tak dodám důkaz místo slipů. Jen co fotos zpracuji. A na snímku 1667-1668 budu demonstrovat, kterak se v autoškole v Karviné učí předjíždět tramvaje.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 23:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to nevím, ale vím, že na d-9 jezdila určitě jedna souprava T3R
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 00:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ms222: Ano, 1661+2. To by mělo být vše.

Doktor: To předjíždění (zleva) bude určitě někde v úseku Náměstí Míru - Úvoz, že? Tam se to děje téměř běžně...
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1088
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 00:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to nevím, ale vím, že na d-9 jezdila určitě jedna souprava T3R

Tak proč probůh píšeš, že dnes všechny T3R na d-9? Asi jsou věci, které nepochopím...

Manil: Tak jest. V zastávce Heinrichova.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 00:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TAK SORRY. MĚL JSI PRAVDU.
Honza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 09:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu blondýnu s brýlema znám taky, kontrolovala mě v t-39 při výjezdu z vozovny Husovice. Dotyčná dáma byla už kvůli své úchylce na přesnost i v televizi (Občanské Judo), ne osobně, ale byla to pole popisu ona. Tehdá si nestačila označit jízdenku nějaká slečna, protože pomáhala s taškou. Bůh ví jak to bylo...
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 10:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doctor:

to předjíždění zleva pošli na mejl, prosím! Postoupíme dále ....
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 13:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3G 1645 včera dělala TBZ.
 
Polaanek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 13:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1718 už jezdí nebo stále je odstavena? na bmhd.cz je psané toto.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1061
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 13:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí, už přes měsíc.
Opraveno.
Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 15:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl na zkušebce 1732. To je ta, co měla jako první defekt kloubu. Doufám, že brzo zasáhne do pravidelného provozu.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6845
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 15:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl na d-2 vůz 1108. To evidenční číslo v půlce bočnice je tam jako proč?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 972
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 16:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebylo původní číslo nalepené na reklamě, která, když šla dolů, šlo i číslo a muselo se nalepit nové?
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6847
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 16:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, měla tuším reklamu na Čedok. Ale svou otázkou jsem měl na mysli, proč je v současné době evidenční číslo nalepeno tak prasácky jako někde za Uralem...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Kari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 16:27:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl na zkušebce 1732. To je ta, co měla jako první defekt kloubu. Doufám, že brzo zasáhne do pravidelného provozu.
To tenkrát bylo haló, když se to stalo.
Na dnešních zkušebkách zjistili, že má nějaký problém s tachografem.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 19:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Protože Pisárky Zajímavý jsou taky ty modré dekly odvětrávání na levé bočnici. Ale furt lepší než jakejkoliv tmeltuning.
Na BMHD nově i evidence ČSAD Tišnov
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 00:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K2P 1046 je v dílnách na VP.
T6A5 1217+1218 mají opět reklamu na Partr.
Msl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 12:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: Kastle na Vário by měla dojít v půlce srpna.

GO vozu 1703 se blíží do finále, příští týden by se měla zavazovat.
 
 

A na závěr ještě něco pro Edu. Hledej rozdíly...
 
 
...
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2173
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 12:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No kromě toho že nárazník pasuje pokaždé jinak, ty boční svítilny taky zrovna nejsou ve stejné výšce Ale centimetr sem tam, hlavně že to bude ještě třicet let sloužit....
Bára!
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 12:34:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Msl - super fotky, hlavně ty dva články 1703/1704 :-)
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1873
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 12:45:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takovej dotaz, proč má hodně vozů na čele ten červenej samolepící proužek? Celkem to kazí dojem... Nějaký vnitropodnikový předpis?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 16:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má to, aby nejspíš byli vydět z dálky za nepříznivího počasí (např.déšť,mlha).
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 16:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KT8D5N 1732 dnes téměř po roce poprvé v provozu na 24/11.

Msl: V půlce srpna? Dostal jsem informaci, že až koncem září, tak nevím...
řidič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.11.192
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 01:44:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel byl vůz 1732 vyměněn za 1735.
MKzB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.104.140
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 08:22:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten červenej samolepící proužek:
Je to od doby, kdy jendou v noci měl IGK bouračku s bílou tramvají a řidič IGK tvrdil, že ji přehlédl.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 09:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MKzB - nebylo to tehdá na pekařské s nějakou K2?
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
MKzB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.104.140
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 13:11:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podrobnosti nevím.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 13:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to od doby, kdy jendou v noci měl IGK bouračku s bílou tramvají a řidič IGK tvrdil, že ji přehlédl.

Mno, jestli onu tramvaj vedla jedna řidička z Pisárek, jenž stále jezdí bez světel, jen s rozsvícenou bludičkou na boku, ani bych se nedivil.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3388
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 14:22:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět dvě propagační fotky tramvaje v centru Brna:
 
 
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 3.7.2007 (xls)

Kamil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.38.203
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 14:33:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní vypravenost x11:
20/x11-1713
22/x11-1727
24/x11-1712
26/x11-1737
28/x11-1715
30/x11-1731
32/x11-1723
34/x11-1724
36/x11-1732!!
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1067
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 16:15:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na 4/2 je dnes K2 1125 (po VP).
Sajtr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 16:27:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k těm pruhům a k té nehodě. Myslím, že zrovna bílá barva jde ve tmě vidět nejlíp. Jestli ji přehlédl, tak na nějakém tmavém místě neosvětlenou, nebo měl řidič dvojku v žíle. Lehce přehlednutelná je spíš např. 1709.
Navíc ten červený pruh je v noci ještě nevýraznější, důvod jejich nalepení bych hledal jinde.
Kamil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.38.203
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 17:06:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 22/x11 je od cca 15 hodiny 1725 měnila 1727.
Kódl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 18:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vůz 1722 šel na VP a nebo jen na opravu rozbitého čela po loňské nehodě se 1702?
řidič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.11.192
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 19:10:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Monentálně je vůz 1722 v ÚD.
Kódl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 19:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je na tom vlastně s opravou 1610, kdy se očekává její výjezd?
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 941
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 20:28:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel byl vůz 1732 vyměněn za 1735.

Takze opet klasika. Vuz musi alespon jednou za rok vyjet aby neprisel o papiry. A protoze neni dost nahradnich dilu na TV14, tak se tento pozadavek splni na ukor jineho vozu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace