K-report
 

Archiv do 07.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Liberci a trať do Jablonce » Staré archivy » Archiv do 07.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 21:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrásek:

A jak jsem to asi měl vědět,když to bylo dopoledne(kolem 8.30)a v tuto dobu jezdí řidiči,kteří mají ranní díl služeb,příp.šejdry.A normálně záloha sídlí buď na Terminálu ve Fügnerově ulici a nebo ve vozovně Lbc. Tudíš v Jbc na konečný bych čekal,že u nabořený soupravy bude řidič-viník,neviník a ne záloha.Už jsi to pochopil? Hurá

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Apex + DPmL = nezvládání dvou prací najednou
tomo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.83.150
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 23:28:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Ondrys: klídek hochu, každý řidič auta musí mít dobrý odhad na správnou vzdálenost od kolejí a pokud ho prostě někdo z jakéhokoliv důvodu nemá, nechť využije k cestování raději třeba tu tramvaj...
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 10:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tomo: ano, plně souhlasím, ale když už tam ta slečna s autem stála v koloně, bylo na řidiči tramvaje mít ten správný odhad, ne?
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 12:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad arialblack:řidič tram co byl účastníkem nehody zustává na místě nehody - provozní předpis.S vozem (soupravou) odjíždí záloha případně druhý dispečer.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 14:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad dílna:

No, to je ono. To jsem chtěl vědět. Alespoň někdo,kdo to vysvětlí pořádně. Děkuju

Myslíš toho druhýho dispečera "traťáka",viď?
Apex + DPmL = nezvládání dvou prací najednou
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 16:55:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nějak ano.Oni někdy jezdí dva dispečeři...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 17:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dílna:

Je jasné,že většinou u nějaké dopr.nehody zůstává řidič v místě nehody,ale když údajně jedna malá sorka měla rozbít čelní sklo nějakýmu autu,tak se řidič ptal,zda tam ve Stráži nad Nisou má čekat nebo ne a dispečer mu řekl,ať pokračuje,že jeho si traťovej najde. ALe taky samozřejmě závisí na tom,co se přesně stalo. Rozbití předního skla a "odepsání" osobáku není jedno a to samé
Apex + DPmL = nezvládání dvou prací najednou
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 19:59:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak 52 je zpět v provozu, včera jsem ji potkal na Rudě.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 20:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ondrys:

A jak vypadala? Téměř k nepoznání,že na začátku týdne měla D.N. Já ji teda osobně asi viděl,ale nezaregistroval jsem to
Apex + DPmL = nezvládání dvou prací najednou
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 20:39:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jak vypadala, nějak jsem v T2R usínal. Potkali jsme ji na výhybně Nová Ruda a jen jsem si stačil všimnout že to je T3m s CVR na Raab Karcher... Než jsem si uvědomil že je to 52, tak jsme byli daleko.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 20:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ondrys:

To se mi taky stává. Hlavně to,že v ní třeba jedu a pak si uvědomím,že jsem si vlastně ani nevšimnul,jak třeba nějak ten dotyčný vůz vypadá
Apex + DPmL = nezvládání dvou prací najednou
8374
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.88.171
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 09:20:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add Ondrys Sobota, 26. května 2007 - 10:07:13
Samozřejmě že řidič-ka musí mít odhad. U nás v Prase se tomu říká neodhádnutí průjezdního profilu. Což je na denním pořádku
tomo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.83.150
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 00:01:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bych rád věděl, kdo byl nakonec určen jako viník té nehody...tramvaják anebo ta pipka?...
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 05:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vůz č.52 byl opraven opravdu rychle, dílna si zaslouží pochvalu. Že se něco opravovalo se pozná podle nové barvy na plentách, trochu barvy se dostalo i na pluh ale to je celkem jedno. Hlavně že to zase jezdí.

V pondělí byl vůz č.44 (CVR RCL) mezi 2. a 3. dveřmi postříkán sprejery. By mně zajímalo kde k tomu mohlo dojít, vozovna je celkem dobře hlídaná, že by na konečné Viadukt? Včera vůz jezdil, ale už jsem si nevšim jestli ten hnusnej stříbrnej tag odstranily.

Včera ráno bylo sice sucho, ale hodně to prokluzovalo, tramvajáci měli co dělat aby nedocházelo i k smyku. Odpoledne jsem pak jel vozem č.24 který měl plochy na kolech zadního podvozku...

Jinak už delší dobu pozoruji, jak na světelné křižovatce u lékárny ve Vratislavicích směrem na Jablonec přestala fungovat absolutní přednost pro tramvaje. Teď se pokaždé tramvaj musí zastavit a čekat 5 vteřin na signál volno. Dříve se tudy projíždělo bez zastavení. Nevíte někdo proč to tak je?
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 20:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ondrys:

Tak s tou Lékárnou máš pravdu. Jednou jsme tam stáli 2.minuty,že nás to nechtělo pustit. Tak se pak řidič na*ral a projel křižovatkou.

Jinak jsem taky dneska viděl 52 a musím taky pochválit. Křižovali jsme se u Textilany,tak to bylo úplně nádherně vidět. Skutečně si zasloužej pochvalu.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
konečná,prosíme vystupte!
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 06:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno jsem poprvé (konečně) spatřil T3m č.49 po VP. Vypadá opravdu moc pěkně, ten městský nátěr ji prostě sekne. Momentálně jezdí na lince 5.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 09:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ondrys:

počkej,myslím,že dneska jsem viděl,jak 49 stahovali. Vím,že v 07:39 měnili sóla,alwe co to bylo za vůz,tak to nevím.

Jinak dneska jsem se křižoval se 73 a byla celá modrá CVR EV-2. Docela pěkná v té jedné pikosekundě,co jsem ji zahlédl.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
konečná,prosíme vystupte!
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 16:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, také jsem dnes odpoledne potkal 73, vypadá opravdu pěkně, snad jen ty žluté dveře se k tomu moc nehodí. Chybí už jen 57, a máme zase všechny tramky na 1000mm v provozu. Jaké jsou další kandidáti na VP? Že by 61 a 69?
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1437
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 16:41:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a vy už jste dowanili? nové wany nebudou? ;) a nebo dvojwany :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 17:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mayg:
Wany budou - do konce roku. Jsou potřebné ještě dvě na úzký rozchod.
http://pocasi.cap-net.cz/- Vozovna On-line
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 21:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kamera: wany na úzký rozchod půjdou do páru s 20 a 21, to je logické. Ale pokud vím tak jich bylo objednáno celkem 12, to znamená že dvě další wany měli být dodané také ještě letos. Akorát je pro mě záhada s čím půjdou do soupravy protože klasických Progressů je jen 10. V jednom čísle MD se psalo o rekonstrukci T3m 65 a 66 na T3R.P které by šli do soupravy s těmi wanami. Stále je to v plánu, nebo z toho sešlo?
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 16:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zde je č.49 po VP na konečné v Jablonci nad Nisou:
 
 
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 10:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1594
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 17:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: Je to mimo téma, ale naše výroba se prohání v Německu v hodně městech..
 
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 19:42:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei:

Taky pěkný. Jen bohužel jsem tu fotku nefotil já,ale někdo úplně jinej. Musíte trošičku v té žluté barvě hledat.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
konečná,prosíme vystupte!
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 20:50:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ondrys:

Liberec opravdu očekává další 4 wany (? 35, 38, 42, 43 ?), dodány mají být letos. Snad to Krnov stihne, když musí plnit dodávky pro Prahu. Z jakých vozů vzniknou další ("normální") Progressy lze zatím jen spekulovat. Opravdu se hovořilo o 65 a 66, ale co když to bude 61 a 69, případně 28 a 29 ??? Dá se předpokládat, že letos to již nebude, ale nikdy neříkat nikdy
http://pocasi.cap-net.cz/- Vozovna On-line
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 12:13:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvají neubylo. Naopak, služby pro cestující jsou lepší

Reaguji na článek, který se týká tramvajové trati Liberec – Jablonec. Dovoluji si podrobněji popsat změny v současném provozu, které určitě nepřinášejí zhoršení přepravních služeb pro cestující. Všední dny: – v ranní přepravní špičce cca do 7.45 zajíždějí nově všechny spoje linky 11 do stanice Viadukt a jsou tvořeny zásadně soupravami dvou vozů – v dopoledních hodinách místo intervalu 30 min. na lince 11 je zaveden interval 15 min. v proložené sestavě (vždy se střídá souprava a sólo vůz) – před provedenou změnou jezdily soupravy na lince 11 v intervalu 30 min. a v úseku Liberec – Vratislavice tento interval půlila linka 5 – sólo vůz – v úseku Liberec – Vratislavice se tedy nic nezměnilo a v úseku do Jablonce byl zkrácen interval na 15 min.

– pouze z provozních důvodů (střídání bezpečnostních přestávek řidičů a výměny vozidel) došlo z pohledu cestujícího z Vratislavic k prohození časů souprav a sólo vozů, což ovšem hodinovou kapacitu vůbec nemění – v odpoledních hodinách je opět linka nově vedena až do stanice Viadukt – původní výměna souprav za sólo vozy na lince 11, která probíhala od 18.40 byla posunuta již na 16.40, neboť dlouhodobě docházelo k využití souprav pouze v úseku Liberec – Vratislavice – z tohoto důvodu ale byl prodloužen provoz linky 5 do Vratislavic až do 18.40 (původně končila v 17.03), t.zn., že v úseku Liberec – Vratislavice krátký špičkový interval trvá až do 18,40, což – neomezilo kapacitu, ale pro obyvatele Vratislavic naopak přineslo více spojů – večerní provoz je beze změn Sobota: – ranní spoje linky 11 nově vedeny až do stanice Viadukt – od cca 8.00 hod. do cca 16.00 původní interval 30 min. na lince 11 zkrácen na 15 min.

Neděle: – ranní spoje linky 11 nově vedeny až do stanice Viadukt – od cca 13.00 hod. původní interval 30 min. na lince 11 zkrácen na 15 min. a večerní spoje od cca 18.30 do cca 21.30 jsou vedeny až do stanice Viadukt (zlepšení spojení od nádraží)

Takže na první pohled je vidět, že došlo ke zlepšení služeb, nikde jsme žádné počty vozů neomezili. Ohledně finančních záležitostí: Správně by mělo znít: Ve všedních dnech v dopoledních hodinách není možné v současné době přidané spoje vést v soupravách, neboť nelze v současné době dále navyšovat finanční částku, potřebnou na provoz této tratě.

Samozřejmě platí, že současný provoz pečlivě sledujeme a po třech měsících vyhodnotíme.

Skutečností je ale také to, že se nově jezdí jen pár dní a cestující si na novinky, byť pro ně kladné, musí zvyknout. Do dnešního dne nepřišla jediná připomínka, ani stížnost, což je pro nás poměrně potěšující.

Vždy, když je něco „špatně“ v nových jízdních řádech, tak první připomínka nebo stížnost přijde ihned, řádově v hodinách, nejpozději do druhého dne.

Ludvík Lavička, provozní ředitel Dopravního podniku města Liberce

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - liberecký kraj/6.6.07
http://pocasi.cap-net.cz/- Vozovna On-line
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 15:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kamera: 28 a 29? Zajímavé, vozový park se nám pomalu rozrůstá, nejdřív 30 (ex. Olomouc) a teď tohle... V každém případě díky za další info. A co KT4D, dělá se s ní něco, nebo se na ní jen dál práší?
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:46:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ondrys:

28 a 29 - zdůrazňuji poslední slovo ve větě začínající "Z jakých vozů...". O KT4D toho zcela jistě nejvíce ví "Dílna", třeba odpoví.
http://pocasi.cap-net.cz/- Vozovna On-line
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 18:43:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KT4D - Zkutečnost je taková že se zdemontoval komplet interier salonu a podlaha a poté to bohužel "trošku" usnulo. A důvod? Nedostatek pracovníků zámečnické a klempířské profese Je tam bohužel jen jedna parta a ta dělá nejen SP a CO ale i nehody a dokončovací práce na vozech "NOVÝCH"
Progressy - KOS a ÚDmO bohužel značně nestíhají a tak budeme rádi když tu budou do konce roku 4 wany
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 613
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:33:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kamera: fajn, budeme dál spekulovat...
Ad Dílna: a externě to řešit nejde? Je pravda že toho máte dost, hlavně poslední dobou samé nehody (73, 52, 22). Je jen škoda že vozy stojí místo toho aby jezdily, bohužel je v dnešní době nedostatek kvalitních pracovníků... V každém případě budem držet palce,ať se daří.
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:49:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár novinek z Liberce:
- 73 po opravě jezdí v soupravě s 75
- 58 jezdí v soupravě s 49 po VP; otázka zní: co se stalo 62?
- 38 má novou CVR na 1188
bambaj
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.234.177
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:44:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

62 měla v sobotu DN u Ústavu sociální péče. Řidič automobilu prý hledal na podlaze mobilní telefon...
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 22:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, na metrovém rozchodu mají tramvaje poslední dobou DN jak na běžícím pásu...
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 19:08:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes odjela do Lbc olomoucká T3 čísla 135.
mamba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.83.150
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 18:47:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A dnes dojela, právě stojí na nádraží na plošiňáku a zřejmě čeká na noční obsluhu vozovny. Co je to za akci? Zase nějaké přečíslení jako 129-30 a vanizace, nebo Liberec opět potřebuje služební tramway?
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 08:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedno čerstvé foto
 
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 06:26:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 135: budoucí 28 nebo 29?

Včera to v Jablonci koupila T2R č. 26, odbočující auto jí nedalo přednost. To se mi jen zdá (že se o tom třeba víc mluví), nebo poslední dobou přibilo nehod?
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 07:28:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si poooravit - dostala to již v ponďělí Bývá nepsané pravidlo tří nehod a pak chvíle klidu,leč v této době jich je víc než tři Je pravdou že řidiči gumokolí strácejí respekt před sílou 15tun, na druhou stranu i tramvajákum otrnulo Třeba v Práglu bouraj každej den ale je toho tolik že už se to nekomentuje pokud to není joooextra hubička
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 07:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ups - sorry za hrubku
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 17:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak co olomoucká 135 žije ještě nebo se už šrotuje.....
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 11:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bylo by pěkný od DPmL,aby na j.ř.linek 5+11 ve Fügnerově ulici vybarvili j.ř.,z které koleje pojedou spoje,na které cestující čekají. Jednu dobu tomu tak bylo. Když už i l.5 odjíždí normálně z "11" koleje,tak v tom lidi mají docela zmatek.

Jinak musím pochválit provoz dne 28.06.07,že ráno na všech spojích byly nasazeny soupravy. Když jsem kolem 11:10 viděl odjíždět soupravu na Jbc,kde by normálně jelo sólo,tak by lidi řvali. Takhle se tam v pohodě vešli. Výměny souprav za sólo začali až na l.5 po 12.hodině
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Alfonz_von_bahnhof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 11:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

White: A nástupiště jsou od sebe tak daleko, že cestující nestihnou přejít z jednoho na druhé? Barevné JŘ se roztékaly nebo bledly od slunce.
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 12:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arialblack:
Jestliže si najdeš chvilku,tak to můžeš vybarvit a přinést do dopravního podniku.Určitě Tě pochválí....Jinak je snad jedno,odkud ten který spoj odjíždí.Prostě se přistaví tramvaj,otevřou se dveře,tak tam vlezu... Lidi si musí prostě zvyknout,že musí číst cílovou stanici.Nehledě na to, že čekárna je pouze u jedné koleje...A jestliže chce někdo stát na ostrůvku mezi kolejema,tak ať tam stojí..
U autobusových zastávek taky nemáš uvedeno,že první musí stát linka 25 a až za ní 21...Prostě jak to přijede...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 18:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrásek:

Takže Tobě barevný j.ř. vadily,jo? Tak to jsem teda nevěděl. Já teda osobně vím,z který koleje pojede,podle služby,přeci. Navíc,cestující,kteří uvidí soupravu,tak se vždy přesunují za soupravou,sólem asi jezdit nechtějí
Jo a jak chceš poznat,která pojede,když tam budou vedle sebe stát 2 tramvaje a každá tam bude mít nápis 11 JABLONEC N.N. ?



Ad Alfons:

(asi to bylo na mě) je pravda,že postupem času bledly od slunce,ale pokud se budou po "zkušebním provozu" zase měnit j.ř.,tak vyblednout ani nestihnou.

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 21:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arialblack:
Prostě nastoupím do té, která najede a otevře dveře...A jestli chce jet někdo soupravou a čekat dalších 15 minut než ojede,tak to je jeho problém... Bavíme se tu o nesmyslech.. Vybarvi to a přines to na lampárnu (promiň...třeba na oddělení jízdních řádů) a uvidíš....

(Příspěvek byl editován uživatelem modrasekjbc.)
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 21:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrásek:

Tak víš co? (ne,že bych Ti to přál) ale kdyby ve Fügnerce stáli 2 nízkopodlažní tramvaje(každá na jiné koleji samozřejmě),pospíchal by jsi a byl by jsi na el.vozíku úplně sám,jak by jsis poradil? Řidič by na Tebe určitě nečekal,až objedeš nástupiště.

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 21:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak včera jsem se přesvědčil o možnosti přestupů v terminálu MHD ve Fügnerově ulici po 20.hodině. Většina spojů odjíždí kolem 20:20,tou dobou má přijet i l.3 od Hanychova. Samozřejmě přijela až ve 20:23 a všechny přípoje byly fuč
l.11 do Jbc,
l.12 směr Letná,
l.16 směr Machberg,
l.18 směr Rudolfov,
l.20 směr Pilínkov,
l.21 směr Králův Háj,
l.22 směr Kunratická sídl.,
l.25 směry Broumovská,Ruprechtice sídl.,
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 22:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arialblack:
Prostě jako vždy máš tu svou pravdu a nenecháš si ji vysvětlit.
Byla včera večer nějaká stížnost, že nějaký spoj někomu ujel?
A máš již nové služebáky, které platí od zítřka?
Jinak Tě docela lituji, že musíš přijít do Fugnerky,vytáhnout služebáky,aby jsi zjistil,odkud ta Tvá vysněná tramvaj odjede.
Jinak mi dej vědět,až toto budeš dělat... Docela rád bych se na Tebe podíval a zasmál se....
Alfonz_von_bahnhof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 23:33:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

White: No tak zkrátka pojedeš z Hanychova o spoj dřív, nebo si počkáš. Žádná z tebou jmenovaných linek nemá dramaticky dlouhý interval kromě l. 16, ovšem do Machnína by z Hanychova přes Fug. jezdil snad jen psychopat.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 22:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrásek:

Asi Ti to řeknu takhle. Musíš myslet na úplně všechny cestující. Dneska jsem koukal a na vnitřní kolej se s el.inval.vozíkem nedostaneš zepředu,ale budeš muset zezadu to všechno objet!

Co já vím,jestli byla stížnost? Víš,oni si cestující zvykly,že jim každou chvilku něco ujede a tak reději drží už hubu,že to je úplně zbytečný a dispečeři většinou dělají,že tam nejsou nebo že nemají čas. Když tam nějakej dědula chvilku zvoní,tak to pak raději vzdá.

To víš,že mám nový služebáky. Ještě řekni,že Ty ne.

Proč vytahovat služebáky,když služby jezdí srovnaný za ssebou a ne přeházeně. Pokud ovládáš logickou řadu čísel,tak nemusíš nic vytahovat. Aha,co? to je pro Tebe asi .

Ad Mucha:

S tou l.16 máš pravdu,ale to jsem jen uvedl,co všechno za spoje ujelo a proč si myslíš,že cestující jedou od Hanychova? Co např.od Nádraží? Přijedeš vlakem nebo busem na A.N. a l.16 ve 20:11 nestíháš,tak má jet l.3 ve 20:13.protože kdyby jsi jel l.22 ve 20:17,tak to nestíháš. A jet dříve? Z nějakejch "kotár",kde jede spoj o víkendu jen párkrát? A jako platit dvě jízdenky. Tobě by se to nelíbilo a byl by jsi první,kdo by řval.
Prostě v některých městech fungují přípoje/přestupy bez problému a tady je jako vždycky problém.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 05:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arialblack:
Promiň,ale služebáky nemám a ani po nich netoužím.
Jinak jsem rád, že máš přehled o práci dispečera.Promiň,ale stále lituji toho, že nejsi zaměstnanec DPmL.Vše by bylo skvělé a perfektní,kdyby jsi se konečně přemohl a nastoupil do tohoto podniku.Nebo to jsou jen řeči a skutečnost by byla úplně jiná?
Nodes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 20:14:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mam jednu otazku. Aj ked to tu uz asi odznelo, ale zaujima ma, kolko stala jedna vana a kolko ich je v sucasnosti?
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 21:49:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Nodes:
Rekonstrukce jednoho vozu stojí dopravní podnik 8,45 milionu korun. V Liberci je prozatím 8 wan - 6 na normálním a 2 na úzkém rozchodu. Je očekávána dodávka dalších 4 vozů, které budou určeny pro metrový rozchod. Celkem v Liberci bude 12 vozů řady T3R.PLF.
http://pocasi.cap-net.cz/- Vozovna On-line
Nodes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 23:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KAMERA: Dakujem za info.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 17:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poznáte se někdo? Tramvajový šotouši se dnes v hojném počtu pohybovali po Fügnerce ...
 
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 21:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem spatřil 22. Bez vozejčku vepředu
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Štěpán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 22:58:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem dneska šotoušil v Liberci (já jsem naštěstí snad vyfocen nebyl). Bylo to hezké. Jediné, co mne zklamalo, byla dost špinavá 80ka: http://www.tramfoto.krasyvlasti.net/displayimage.php?pos=-123
Ale jinak to byla paráda: http://www.tramfoto.krasyvlasti.net/displayimage.php?pos=-117

(Příspěvek byl editován uživatelem Štěpán.)
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 11:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Arialblack: připomínka podstoupena na vyššššší místa, co nevidět bude napraveno
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 21:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dílna:

Jasná zpráva. Mě to právě hned trklo při příjezdu na křižování Lékárna. Ona tam už od Lbc stála,tak to bylo úplně vidět.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace