K-report
 

Archiv do 20.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Liberci a trať do Jablonce » Staré archivy » Archiv do 20.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 2-2007
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 01:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 23tekk:
Velice by mne zajímalo, co to bylo za dispečera... Nebyl to náhodou autobusovej, který nemá o tramvajích a jejich provozu žádnou představu?
23tekk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 12:15:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad modrasekjbc
ten dispečer je tam jeden z nejstarších a je to otec jednoho mýho kamaráda petra z jbc já se m taky vodsud.nicméně on mi to vysvětloval dobře,ale já byl vtakovym šoku,že sem to nepobral...,víš?
ad Ondrys
a byl sem všoku právě taky ztoho jak je ten jejich zab.zař. skoro geniální...
ad Airblack
to stim couváním je pěkný...já zažil asi před dvěma rokama akorát jak nás tlačila souprava co jela za náma z jbc vo čtvrt hod. dýl.my byly neschopný v proseči,ale čísla uš nepamatuju...hmm

tramwajka neni W L A K ale začíná mě to taky posl.2 nebo 3 měsíce zajímat nemoh byste mi někdo napsat všechny čísla těch co sou znich tet wany na metrovej rozchod.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1336
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 13:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 1000mm wany: Možná, že někdo neumí hledat v archivech, ale když se někdo zeptá na to, co je uvedeno několikrát, jak na této straně, tak v archivech..
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 15:27:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 23tekk:

vlastně to s tím couváním bylo asi 4.roky zpátky,jsem se trochu spletl.

Neboj,o soupravách za ssebou jsou řidiči přes radiostanici informování,to by musel bejt řidič hluchej,aby to neslyšel...

Taky si vzpomínám,že nás zhruba před 2.rokama tlačila souprava,co jela za námi 15.minut,pokud si dobře pamatuju,tak nám to vzdechlo mezi zastávkama Proseč Pošta-Proseč Škola a tuším,že to byla souprava 35+42,co nás tlačilo,netuším už,jen si pamatuju,že nám to kleklo v 07:00,protože to byla 4/11(nebo alespoň čas,který teď v této době jezdí 4/11)
ta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.230.122
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 18:30:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a navíc - v provozním řádu jest psáno že při NÁSLEDNÉ jízdě řidič PRVNÍHO vozu(soupravy) zastaví před či ve výhybně tak,aby protijedoucí vlak neměl volný průjezd či profil do doby,kdy je Následný vlak na dohled vozu protijedoucího
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ta:

Že jsem si nikdy nevšimnul....

Ale jako,když je večer,tak řidič,který do výhybny přijíždí,tak u sebe rozsvítí a "zamává kolečkem" a většinou ukazujou na prstech dvě.........

Jo a vloni v zimě jsme jeli se soupr.43+38 hned za sněžným pluhem 75+74 a když jsme přijeli do zast. Proseč výh.,tak na návěstidle svítila žlutá a bílá a dispečer nás poslal do Zeleného Údolí,ikdyž v Zel.Údolí byla směrem do Jbc souprava,která tam čekala na křižování a když jsme vyjeli,tak místo zelený nám to ukázalo hned červenou a proud nevypadl a pokud jsem to dobře pochopil,tak by to mělo vypadnout. Pak jsme už jen dojeli na začátek kopce mezi zast. Měnírna-Brandl-cestu nám zablokoval spadlý sníh na tram.koleje.Až do večera NEPRŮJEZDNÉ!!!
Z dalky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 152.163.100.195
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 02:36:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kopie z INFOLBC - 12/02/2007
Nová tramvajová trať by mohla spojit Liberec s Jabloncem. Vedla by přes liberecké sídliště Kunratice a jablonecké Mšeno. Jde o úvahu, která vzešla od obyvatel Jablonce a nyní se jí zabývají zástupci jablonecké koaliční Strany pro otevřenou společnost.


Jablonec chce zlepšit dopravu mezi centrem a sídlištěm Mšeno, kde denně cestuje až tisícovka lidí. Teď mohou jezdit jen přeplněnými autobusy. Pokud by vznikla nová tramvajová trať, dostali by se díky ní lidé z centra Jablonce na sídliště Mšeno a pak by mohli tramvají pokračovat přes Kunratice až do Liberce. Nakonec by se v Liberci trať mohla napojit na stávající kolejnice, jež vedou do Vratislavic a Proseče a utvořila by tak okruh.


„Součástí úvah je, že by mohla vzniknout okružní tramvajová trať. Mezi Mšenem a centrem Jablonce jezdí během hodiny autobusová linka až osmkrát, což je neefektivní. Tramvaj je výhodnější. Mohla by kopírovat novou rychlostní silnici, která spojí Liberec a Jablonec,“ upozornil Jindřich Berounský, jablonecký radní zabývající se dopravou.


Trať: stamiliony a tunel pod Vrchlického sady


Připustil však, že reálnější variantou je spíše prodloužení tramvajové trati pouze do Mšena. I tak by si stavba zhruba tříkilometrového úseku trati vyžádala stamilionové náklady
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 15:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.igenus.cz/view.php?cisloclanku=2007021411
ta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.230.122
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 12:02:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad arialblack:dispečer má k dispozici vypnoutí sjezdové ochrany a v případě že posílá dva vozy za sebou toto vypíná. No a ta červená je správně neb ten vuz byl sice ve výhybně leč ve stejném směru...
ta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.230.122
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 12:21:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě bych dodal že pojede-li jedním směrem více než dva vozy (soupravy) budou míc "násled" vystaveny všechny vyjma posledního;reaguji na drodnou chybičku v pěkně udělaných předpisech
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 16:51:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ta:

No,na to jsem se chtěl zeptat,díky za odpověď bez zeptání
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 21:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dispečer má k dispozici vypnoutí sjezdové ochrany a v případě že posílá dva vozy za sebou toto vypíná. Dispečer nic nevypíná, neb to by nemohly jezdit soupravy, druhý vůz by pak mohl vyhodit napájení. Na tohle signalizace nereaguje. Někdy si stoupněte na Nový Rudě a koukejte na semafor směr Lékárna. Když se tramvaj zdrží na přejezdu, tak červená tak skočí po chvíli sama. Po následném přejetí kontaktu však napájení nevypadne.
ta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.230.122
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 18:45:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Maja:Dispečer VYPÍNÁ sjezdovou ochranu.Pro účely soupravy je tzv"počitadlo pantografů" - je nadefinovaná vzdálenost dvou pantografů.Ten staf z červenou může nastat na všech výhybnách...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 20:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jsem koukal,že dneska nízkopodlažní vana vyplyvla v zast. JANŮV DŮL směr Dolní Hanychov. Chudák řidič,který přijel za touto soupravou jako l.3,nějaká ženská ho pěkně zdrbla,ještěže řidič zachoval chladnou hlavu a vtipně ji odpověděl

Jinak jsem koukal,že dneska na sl.6/11 zatahovali soupravu 26+27 a místo této soupravy vyjela 72+74
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 20:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vymlouvat Ti to nebudu, asi to víš líp než já . Zkus se zeptat "Elvise".
No, nicméně jsou to informace, které se nemusí šířit mezi šotouše.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 20:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no počkej a co když souprava je spojena ZADNÍMI ČELY? Tuším metodou PX,zrovna minulý týden takto zatahovali soupravu 26+27,nějak se ji nechtějí dojíždět služby
Fügnerova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.100
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:43:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ta: Proč teda při vjezdu soupravy do výhybny se rozsvítí bílá, jakmile se pantograf 1.vozu dotkne trolejového kontaktu,když je tam podle Vás počítadlo pantografů. Stačí si stoupnout do výhybny a koukat.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 20:23:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

copak je s 27?
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 18:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezná někdo pěkný webový stránky o Libereckém tramvajovém provozu./historie,současnost,atd./
MKzB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.104.140
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 19:33:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znám, akorát jsou něměcky a ne moc aktuální.
http://home.arcor.de/lars.fenzau/tram_liberec
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 22:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další zajímavé čtivo z MF Dnes:

Stoletou vozovnu v Jablonci letos opraví

Jablonec nad Nisou - Unikátní necelých sto let starou vozovnu a posuvnu tramvají v jablonecké Pražské ulici ČSAD Jablonec letos opraví. Kvůli loňské havárii, kdy se střecha vozovny pod tíhou sněhu zřítila, natekla i do motoru posuvny voda.

„Opravy chceme dokončit do konce letošního srpna. Do měsíce vypíšeme výběrové řízení na dodavatele stavby,“ uvedl Miloslav Fibiger, generální ředitel ČSAD Jablonec nad Nisou. Vozovna je pro dopravce prvořadá, protože chtějí uvnitř vybudovat dílny, které sem přesunou z areálu v jabloneckých Rýnovicích. Ten dopravce prodal developerské firmě a ta tu začne letos stavět velký supermarket Interspar. „Na rekonstrukci haly, opravu motoru posuvny a další věci budeme potřebovat kolem patnácti milionů korun a asi stejnou částku dáme na obnovu dalších částí našeho areálu v Pražské ulici,“ vysvětlil ředitel s tím, že částka se upřesní během jednání se stavebními firmami.

Na hale plánuje dopravce novou střechu. „Při nehodě spadly i štíty střechy. Ty tam umístíme znovu,“ upřesnil práce. Po ukončení rekonstrukce by měla být hala a posuvna v původním stavu.

Vozovnu navrhli někteří jablonečtí občané na zápis mezi kulturní památky. „Přišlo nám z ministerstva kultury vyjádření, že se o památku nejedná,“ informoval Fibiger o výsledku řízení.

Vozovna byla stará asi sto let. Je jedinou dochovanou budovou svého druhu v České republice a dokumentuje historii tramvajové dopravy. Výjimečnost budovy potvrdil i památkář jablonecké radnice Petr Kurtin. Na domě je unikátní hlavně řešení střešních vazníků. „Zajímavý je také interiér. Uvnitř je například ještě stará posuvna tramvají,“ řekl před časem.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - liberecký kraj
Autor: (frk)
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do center měst nepatří!
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 09:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MKzB
dík za odkaz .
Aussig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 21:46:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T2 e.č. 21 opouští LBC viz. http://tramvaje.cnds.cz
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Ústecké tramvaje - historie ústecké kolejové dopravy
Sajtr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 21:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jsem dneska v rádiu, že Liberec kvůli nějakému mistrovství světa nasadí velkokapacitní tramvaje. Buď svoje vlastní nebo půjčené z Prahy. Co je na tom pravdy a co je to za akci?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2071
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 22:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad MS v severským lyžování (běhači & skákači) příští rok.
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 00:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co si má člověk představit pod pojmem velkokapacitní tramvaj?
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 08:06:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spřaženou dvojici stávajících?
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1312
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 08:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tím asi mysleli velkokapacitní 14T z Prahy. Těch bude v Praze za 2 roky moc a nebude pro jejich velkokapacitnost v Praze využití.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 09:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlečný vůz RT6 tažený nákladním automobilem LIAZ
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 12:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych jim tam poslal pražské wany. Jen je přestříkají a bude.. :-D
Fotožurnál, toť mé dítko
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 21:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

absolut: Máš 100% pravdu,teď jsi mě dostal
Tomo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.83.150
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 22:00:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes obsluhovala linku č. 5 sólo wana 22. Poněkud mě to překvapilo, neboť jsem se domníval, že nízkopodlažní tramvaje jsou ve všedních dnech nasazovány výhradně na lince č. 11
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 00:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odkazy - Jak (mimo jiné) s dopravou na MS v roce 2009 - primátor města Liberec Jiří Kittner
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=057&r=mfseverocech&c=700084
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=057&r=mfseverocech&c=700098
http://pocasi.cap-net.cz/
Václav Š. David
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.79.2
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 00:51:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem měl sen, že tramvaje, konkrétně dvouvozové soupravy T3 jezdily mezi Libercem a Turnovem, po stávající železniční trati. A když nad tím tak přemýšlím, v případě elektrizace přiměřeným napětím by to bylo možné.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31265
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 01:19:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stávající tramvaje těžko. Co styk kola a kolejnice?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1089
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 19:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nejen styk kolo kolejnice... Ono třeba i tuhost vozové skříně je u stávajících tramvají nevyhovující. Třebá dvoucestné tramvaje Avanto jezdící na nové lince v Paříži májí tuhost 800 kN, což T3 nebo wana mít nikdy nebude.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 10:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Velmi správně. Takhle rozumné slovo jsem tady dlouho neviděl. Tuhost skříní zatím zabíjí všechny CZ tramvaje v přechodnosti na síť tratí SŽDC. Řešení MOŽNÁ přinese stavebnice se základním jménem 15T. Pak už bude zabijákem jenom CZ legislativa.

Styk kolo-kolejnice je nafouknutý problém, teoreticky je vyřešen již několik let a stačilo by jenom nasypat do toho peníze.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 05:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde jsou odkazy na trochu starší zprávy, ale nikdo se tu o nich ještě nezmínil:

http://www.igenus.cz/view.php?cisloclanku=2007030906

odkaz
34. minuta: o přeložce TT v areálu bývalé Textilany.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 11:07:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jeden odkaz. Liberecké tramvaje v pořadu STOP:

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1096067152-stop/30719-tramvaj.html
http://pocasi.cap-net.cz/
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 22:28:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, zajímavé, to je poprvé co vidím tramvaj na té kusé koleji na Vápence.

Stálé soupravy T3m 72+73 a 74+75 byli rozpojeny. Dnes jsem si všim že 72 jezdí s 74. Kdy k tomu došlo, a proč? Jinak na 74 se pěkně loupe lak na zadním čele.

Jinak 49 po VP jsem ještě neviděl v provozu, přitom na fotkách v Městské Dopravě vypadala jako dokončená. Že by se čekalo až bude hotová i 57?
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 20:45:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

s tou soupravou 72+74 jsis všimnul teda brzo. Já má tušení,že jsem to tady i psal,jelikož já jezdím linkou č.11 denně.

Jinak dneska kolem poledne byla dopravní nehoda tram.vlaku 21 poblíž zastávky Lékárna. Našla by se u někoho fotka této nehody a nějaké bližší informace?
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:38:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také jezdím jedenáctkou skoro denně, ale brzy ráno (většinou narážím na soupravu T2R) a pozdě večer kdy už jezdí sóla, takže jsem to nějak neregistroval. Navíc jsou všechny v městském nátěru, tak člověk zvyklý na 72+73 a 74+75 si toho hned nevšimne že byli přehozeny.
ta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.230.122
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 16:51:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 14:30:13 Diskuze OLOMOUC!!!!!
Je ještě v Olomouci T3 čísla 129? Nebo už odjela směr Liberec?
ta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.230.122
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 16:52:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a o kousek níž je foto!!!
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 18:26:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

129 v pátek v noci opustila Olomouc - Černovír nach Liberec .Co tam s ní budete dělat?
Mir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 20:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je úplně jednoduchý, obohatí tam sbírku kuriozit (KT4, T4, RT6S, T2R/640) a tak po 10-ti letech stání v hale se zlikviduje
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1368
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 22:16:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mir: Trefa do černého
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
ta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.230.122
Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 09:43:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemáte někdo staženej ten STOP??? me to zaboha nepřehrává
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 17:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Jablonce pojede tramvaj častěji

Liberec, Jablonec nad Nisou - V patnáctiminutovém intervalu budou podle návrhu nového jízdního řádu jezdit tramvajové linky mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou. Jablonec také požaduje, aby mohli Jablonečané na trati využívat předplacené jízdenky tamního provozovatele městské hromadné dopravy, což doposud nemohou.

„Pokud na náš návrh patnáctiminutových intervalů Jablonec kývne, jsme schopni od prvního května změny realizovat,“ konstatoval Ludvík Lavička, provozní ředitel libereckého dopravního podniku.

S tím souvisí i další změny. Ve všedních dnech dopoledne přestane mezi Vratislavicemi a Libercem jezdit linka číslo 5. Cestující to ale podle návrhu jízdního řádu nepocítí, protože ji zastoupí právě linka jezdící mezi Jabloncem a Libercem. Ta navíc nově až do půl osmé ráno bude cestující vozit až do liberecké zastávky Viadukt. V ní začne tramvaj znovu zastavovat od půl jedné. Cestující se tak bez přestupu dostanou na vlakové i autobusové nádraží.

Podle návrhu bude jezdit méně spřažených vozů. Na lince jedenáct od osmi do čtvrt na jednu odpoledne se budou střídat „sólovozy“ se soupravou. Od půl páté odpoledne však už na koleje vyjede vždy jediný vůz. „Nepředpokládáme zhoršení cestování nebo přeplněné vozy, které byly ostatně plné vždy jen do Vratislavic. Naopak se prodlouží provoz linky číslo pět do tři čtvrtě na sedm. Linka se má včlenit do patnáctiminutového intervalu od půl páté. Tramvaj tak až do tři čtvrtě na sedm pojede po sedmi a půl minutách a to by mělo cestujícím vracejícím se z práce vyhovovat více než současný stav,“ doplnil Ludvík Lavička.

Častější spojení čeká cestující také o víkendech. V sobotu má podle návrhu platit patnáctiminutový interval namísto půlhodinového od osmi do sedmnácti hodin. V neděli tramvaj začne jezdit po čtvrt hodinách od půl jedné.

Náklady na provoz linky se dělí na tři díly. Na město Liberec připadá 30 milionů korun ročně, na Liberecký kraj 20 a Jablonec 10 milionů. „Pro Jablonec by se příspěvek na nový jízdní řád zvýšil odhadem maximálně o půl milionu korun,“ doplnil Lavička.

„Jablonec má zájem na tom, aby jízdní řád více vyhovoval cestujícím, například provázáním s ostatní dopravou. Ještě ale neznám detaily návrhu,“ konstatoval jablonecký radní Jindřich Berounský.

Podle něj chtějí představitelé města na společném jednání s libereckým dopravním podnikem otevřít více otázek. Jablonečané nyní například nemohou tramvají jezdit na předplacené časové jízdenky jabloneckého dopravního podniku.

***
Regionální mutace| Mladá fronta DNES - liberecký kraj
http://pocasi.cap-net.cz/- Vozovna On-line
wana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.38.114
Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 17:16:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to jako nebudou jezdit šaliny do Jablonce od sedmi hodin od večera????
Wana
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 17:22:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

omlouvám se špatně jsem to přečetl!!!!!
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 05:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V návrhu mi vyhovuje hlavně zajíždění až k Viaduktu, ale nechápu proč chtějí vypravovat sóla už od půl páté, zdá se mi že to kapacitně nebude ono. Ty lidi se tam nějak nacpou, ale kultura cestování půjde dolů.
Jinak zajímavý návrh, doufám že projde.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 13:49:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co má přesně znamenat "patnáctiminutový interval"? Vždyť ve špičkách je na lince 11 patnáctiminutový interval již dost dlouho..
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 18:03:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč je v Liberci po 20. hodině usměrněn nástup jen předními dveřmi? vždytˇ MÁTE RAZÍTKOVAČE JÍZDENEK. Po 20. jezdí jen sola?

A chci se zeptat jaké máte linky? 2, 3, 11? a linka č.1 je historická? Byly dřív i vynecháné 4-10? nebo ta 11 je schválně, aby bylo viditelné, že vede do Jablonce? Díky.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 18:20:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mě také zajímalo proč se musí nastupovat předními dveřmi po 20. hodině. Ano, jezdí kvůli tomu sóla.
Linka 5 vede z Fügnerovi do Vratislavic a linka 4 před lety vedla z Rochlic do Růžodolu.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 18:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ondrys: dík, musím se přijet podívat a večer si počkám na nastupování předem.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1373
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 18:50:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nastupování předními dveřmi ve večerních hodinách by mělo mít za účel větší kulturu provozu v této denní době (podívejte se na různé noční provozy MHD) a hlavně zaručuje, že se ve voze neobjeví černý pasažér, kterých obvykle bývá ve večerních hodinách více. Toť tedy aspoň můj názor.
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 18:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, to je pravda, ale myslím si, že to zdržuje a pak nakonec můžou chodit i revizoři, nebo po 20. už nechodí? to by se pak mohlo zavádět i v jiných městech, na druhou stranu v LIBERCI asi není taková hustota v provozu po 20. jako třeba v Praze nebo Olomouci....
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 19:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103: No, hustota provozu je např. při nočním rozjezdu ve 23:10 dost slušná :-)
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 20:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no,dneska jsem jel 2/11 v 17:10 a když si představím v tuto dobu sólo vůz,tak budu raději chodit pěšky,protože stát jen na jedné noze a ještě k tomu ne na vlastní NAVÍC 29.MINUT mi stačí pouze v lince č.12 z Pavlovic. A v Jbc se ze soupravy vyrojila taková halda lidí,až mi z toho bylo špatně. Je pravda,že poslední souprava v 18:40 z Lbc a 19:32 z Jbc je už mnoho,ale od půl páté?
Rozhodně ne.
Já nevím,tak poslední souprava z Lbc nejpozději v 18:10 a z Jbc v 18:47,to by stačilo.

Jinak výrok spřažených vozů. To by mě zajímalo,co to jsou za soupravy. Pokud tedy vím,tak všechny možný soupravy jsou již UNIVERZÁLNÍ.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace