K-report
 

Archiv do 16.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Olomouci » Staré archivy » Archiv do 16.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1481
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 04:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, koukám, že ač se od Trií čekala větší spolehlivost než u Aster, je to v Olomouci naopak...

Já si říkal, kde před 11.h nabrala a-16 č.304 12 minut zpoždění (které jsem při dobíhání považoval za jízdu napřed). A ona to bomba. Pár minut se dá chytit na Slavonínské, kde pokračuje výstavba kanalizace a kousek se jezdí střídavě na semafory.

Na NAD vypravuje Conex mimořídně "vhodný" bus OLA-7327. Sice krásně generálkovaná B732, přečalouněné sedačky, Altro, BUSE, ale taky doplněná dvojsedačka na místě pro kořárek, místo 2 z 5 sólo sedaček ve středu vozu dvousedačky a ještě uprostřed středních dveří madlo. Naštěstí zrovna nikdo s kočárkem nejel, úplně stačilo, jak se lidi mačkali na těch omezených místech k stání.

K výše uvedeným RZ nových SU12 doplním, že boční panely mají oproti předchozí sérii nikoli ve výřezu nad okny, ale zpět v okně, z chodníku je rozhodně čitelnější. A taky chybí uvnitř u předních dveří tlačítko POD. Snad bude doplněno, když se mohly do starých busů na nějaké 2 měsíce zakabelovat EMtesty...
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1483
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 07:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí jely dvě X4 na Novou Ulici v závěsu za sebou (u soudu dokonce ve stejném cyklu křižovatky). 203 už má slepenou folii či jen vyměněnou plentu před předními dveřmi, následná 182+183 byla označena tabulkou za sklem jako posila a logicky nebyla zrovna plná. Nechápu její význam v této časové poloze, neměla by větší smysl uprostřed mezi pravidelnými spoji?
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 09:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problémy X6 a 7: Když si přečtete JŘ, zkistíte. že linka X6 a linka 7 má např. na Nám. hrdinů stejný čas průjezdu jak ve směru Zámečnická + Neředín, tak ve směru N. Ulice + Fibichova. Navíc semafor na Nám. hrdinů pouští tramvaje rovno ( tedy X6 ) až poté co předtím pustí auta, která se při odbočování doleva nastaví na koleje a X6 nemůže projet. Mezitím za ní zuřivě zvoní linka 7, která je už zpožděná a je to až 4 min. a pak má být doprava pravidelná. Navíc včera na zastávce PD Nám. hrdinů směr Okr. soud nefungoval plně displej, pouze 1. řádek a jen část nápisu Dopravní podnik .... a v čase 17.51 vůbec neukazoval linku X6, která měla jet dle JŘ, tato však přijela až 17.55, když v Sokolské na ni musela čekat protijedoucí X6 i s cestujícími ve vozech. Také nepochopím, proč byla u Koruny a Nám. Republiky umístěna "chytrá" zastávka, když se to teď bourá. Přece ji stačilo umístit až při rekonstrukci. Na Nové ulici jsou "chytré" zastávky ve směru do centra umístěny na konečné Nová ulice, Fakultní nemocnice, vynechána zastávka Wolkerova a opět až zastávka Výstaviště Flora a potom Okr. soud a další. A protože jsou příští týden ( od 12.3. do 17.3.) v Olomouci jarní prázdniny, poptávka po tarmvajích se částečně omezí a proto nebude!!! potřeba nasazovat nic nového a o posílení tramvají linkou č. 1 ani uvažovat. Lidé si zvykli. Pro Olomouc logika.
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 10:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle toho, jaké Connex nasazuje na linku X autobusy, je vidět jak k tomu přistoupili. Hlavně si naplnit kolonku tržby z MHD bez ohledu na potřeby provozu na lince a cestující. Může mi někdo napsat, co je to za linku provozovanou Connex bez čísla linky s nápisem na buse Lazce - Olomouc city a kde se dá najít její jízdní řád? Viděl jsem ji jet asi 3x různě v průběhu dne. Díky.
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.66
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 10:57:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Hanzi:
Trvalo mi to asi 20 vteřin...
http://www.connexmorava.cz/ConnexTemplates/Page____8253.aspx
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1484
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 10:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to linka z Lazců do Ol City, "hojně" využívaná.
JŘ zde: http://www.connexmorava.cz/uploadConnex/ConnexTheCzechRepublic/CMO/JizdniRady/895766.pdf

Stavění a bourání označníků, EMtesty do vyřazovaných vozů - normální člověk to nepochopí, asi bylo potřeba udělat čárku někde v papíře, protože správný úředník vyvíjí činnost bez ohledu na výsledky. Můžeme být hrdí, že s tohoto pohledu máme v Olomouci ty správné úředníky. Aspoň doufám, že se EMtesty z busů 750-3 dají do perspektivních vozů 762-764, kde jsou ještě zářivkové BUSE. Ale třeba půjdou do Olympií, které stejně jinde než na a-60 nejezdí, či do cyklobusu...

Ta posilová d-4, popisovaná výše, jela kolem soudu na NU v 7:24, od nádru do vozovny tímtéž místem už v 8:05. Pavlovičky nemohla stihnout ani náhodou, jen by mě tedy zajímalo, jak byla značena cestou k nádraží.
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.66
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 11:07:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jva:
Tak si na ni příště počíhej, a vyšoť si to, ať ti náhodou něco neunikne...
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 11:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom Ol.: preference na křižovatkách, kudy jezdím, je na dvě věci. Nevím, jak třeba Neředín, ale Hraniční a NNH - běžně se čeká půl minuty, což by ještě šlo, ale co Okresní soud, tam je to tragédie, tam jako by žádná preference vůbec nebyla, běžná čekací doba 60-90 vteřin. Snad jediná, kde to funguje (ale je otázka, zda je to zásluhou preference nebo pevně nastavených semaforů), je Tržnice a Envelopa.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1391
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 12:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci se nějak Connexu zastávat s tou náhradní dopravou. Ale zase jako vždy jde o to, co si kdo zaplatí, to má. Pokud náhradní dopravu nedělá (není schopen udělat) sám DPMO, tak asi nezbývá než najít jiného dopravce. A očekávat, že na nějakou náhradní dopravu někdo pošle nové B952E/ SORy BN12, když jsou tyto vozy určeny na jiné linky, asi nelze. Viz třeba i HOT v Praze.

A vůbec je dobře, že mají ještě skupinu těch starých B732, protože při představě, že by tam posílali C734, by ta situace byla ještě horší.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 13:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty connexácky B732 na a-X neprovozuje momentálně connex ale DPMO, který je má zapůjčené. Aspoň o tom hlásají nálepky za předními dveřmi. Takže co si DPMO půjčil, to taky má...
I seek you: 246-442-983
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1394
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 14:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman: Tak to se omlouvám za nevědomost. A nezbývá než souhlasit s poslední větou.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3473
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 14:30:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z mého pozorování
Na a-x jezdí celodenně tyto vozy:
OLA73-27, OLA79-55, OVB93-89
a občas tyto:
OLA77-62 s koloboxem a OVC72-25

Přece nemůžete po Connexu chtít, aby z jiných měst stáhl vozy, které tam jezdí na MHD a za které by nebyla náhrada.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 15:43:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DPMO dnes na a-X vypravil kloubák 308. Většina zastávkových panelů na trase s ním standardně komunikovala.

Po 13. hodině jsem jel z Náměstí Hrdinů linkou 22 (2. kurz). Jel tam nový Solaris č. 624, pravé křídlo prostředních dveří se nezavíralo (i na dalších zastávkách), řidič zavolal, ať tomu někdo pomůže. Na Tržnici chvíli čekal, hlásil problém s dveřmi dispečerovi (zřejmě již podruhé). Zahlásili, že na Kosmonautů bude nachystán jiný autobus. Tam již čekal SU 614, do nějž jsme pak museli přestoupit. Nové Solarisy se tedy pěkně zapsaly
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 15:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera byl zase den! Trio po nehodě u Envelopy (celkem dost rozbité 2.dveře a bok),proto ty vynechané spoje a zpožděné d-7. Některé d-7 jedoucí z Fibichovy se točily ve vozovně a jely zpět zase na Fibichovu. Potom neprůjezdná Sokolská a odklon některých X6 na Neředín bez cestujících. K tomu ještě to hnusné počasí!
Urbino12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 16:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou tedy pěkné zmatky ... nevím proč posílaly d-7 do vozovny, když se tam otáčí d-6 ...
Oblíbené odkazy: MHD na Hané - MHD Olomouc - MHD Prostějov - MHD Přerov
Urbino12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 16:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy vyjede linka číslo 1? Můj tip je po prázdninách ...
Oblíbené odkazy: MHD na Hané - MHD Olomouc - MHD Prostějov - MHD Přerov
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 16:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ráno už jezdí min. 1 šejdr na X4
Urbino12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 16:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel: to bude ta posila v úseku Hlavní nádraží - Nová Ulice ...
Oblíbené odkazy: MHD na Hané - MHD Olomouc - MHD Prostějov - MHD Přerov
Jbotysek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 16:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco ze soboty....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Neregistrovaný
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.189.0.10
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 16:37:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen by mě zajímalo, jak dotyčný (750) přišel na takovou hloupost, ža se 750 prodala do Bulharska 752 montážní ???? 750 je odstavená z provozu a v případě nutnosti je schopna zasáhnout do provozu, ale snad se to už nestane. A 752 zatím zůstává stále provozní a nevím nic o tom, že by se s ní počítalo pro Montážní vůz. Během následujíciho týdne se dočkáme v Oc dvou SU 18 III.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 19:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JBotysek: Co se tam stalo? SU vletěl do toho SORu?
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3477
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 22:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z: vletěl do SORu, špiglem.

Místo 621 jezdil 614
Místo 4015 jezdil 9546

Jezdila i 252?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Jbotysek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 11:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z:Nebyl jsem u toho,když se to stalo,ale bylo to určitě tak co napsal Bart!

Včera 252 nejezdila!
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 11:39:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdárek, nevíte zda se dá sehnat olomoucké hlášení zastávek? Jestli to mám vůbec na DPMO zkoušet :-) dělám totiž simulátor Olomoucké tramvajové dopravy a plánuju i hlásič zastávek. Pokud neuspěju na DPMO tak bych byl rád, kdyby se mezi vámi našel ochotný řidič tramvaje a měl se mnou strpení, když bych chtěl něco nahrát ve vozidle - ani pořádně nevím, jaké jsou v Olomouci tzv. "mimořádná" hlášení o nehodě atd. Předem díky za reakci. Fotka je z první dnů stavby...samozřejmě budou budovy, originál označníky aj...

 


(Příspěvek byl editován uživatelem Jenda.)
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 15:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak wany mají ve vnitř na madlech dveří nálepky se třemi křížky + ještě následující nápis. A přesto se prostřední dveře u 251 neotevíraly....

...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Aliance
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.161.187
Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 18:01:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slova jako obratiště, dvojice mohou používat jen pražáci. čest jejich památce.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 19:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co se vlastně stalo s těmi dveřmi? Furt se tady řeší dveře a nikdo ještě nenapsal, jak se co stalo... Řekne mi to prosím někdo?
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 20:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude vina důchodců, kteří se na madla věší...
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 10:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lumík: přesně tak. Můj odhad, proč natřeli madla na bílo, byl tedy správný...
Včera jezdila nicméně na d-X6 obě Varia, takže půlka kursů byla obsloužena NP vozidly.
Dnes posilový spoj d-X4 s největší pravděpodobností nevyjel, a to kvůli tomu, že středoškoláci mají jarní prázdniny. Asi DPMO předpokládá, že nikdo jiný se ve špičce nevozí.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1487
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 12:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na d-X6 souprava Varií!
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1488
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 13:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, možná jsem vypustil wano linko kachnu, nicméně soupravu 251+252 jsem z dálky (od bus polikliniky tržnice) viděl zahýbat od soudu na Novou ulici. Zpět v odpovídajícím čase jela 155+154, tak asi zkušebka.
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 11-2003


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 14:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi před půlhodinou jsem viděl "VarioSoupravu" na zkušebce směr nádraží
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3506
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 14:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvojče wan na zkušební jízdě.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 14:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

wanny jezdí na zkušebce už jsem je také viděl.
Je ještě v Olomouci T3 čísla 129? Nebo už odjela směr Liberec?
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 14:38:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak linka číslo 1 by se měla zavést údajně od 1.dubna,nebo jak to vychází na začátku dubna? Ale je to neověřená informace,však to znáte?
Jenda:Nejdříve to teda zkus u DPMO a když nepořídíš tak zkus poprosit nějakého řidiče na konečné stanici NOVÁ ULICE linky X6-tam bývá čas kolem 16-ti minut,anebo na konečné PAVLOVIČKY linky X4,tam se stojí až 18 minut.
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 14:45:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nin: Tak T3 ev.č.129 ještě u nás je. V sobotu jsem ji viděl v hale na 6.koleji-téměř očesanou,akorát nechali skla,okna,dveře a podvozky.Už se jí to krátí!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3508
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 21:09:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1.dubna vychází na neděli ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
750
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.192.24
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 21:53:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vůz 750 je sice stále ve stavu DP, ale podle zdroje z DP byla vytvořena dohoda o odprodeji do BULHARSKA, kdy bude bus předán se ještě nerozhodlo.

752 je naplánovaná na MONTÁŽnÍ vůz, ale nyní se to odložilo z důvodu výluky.

Takže se 750 v provozu už asi bohužel neobjeví.
Urbino12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 22:16:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stojí 750 stále v garážích?
Oblíbené odkazy: MHD na Hané - MHD Olomouc - MHD Prostějov - MHD Přerov
750
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.192.24
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 22:34:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano 750 stojí v garážích úplně vzadu za plotem u stadionu.
Jen doplním, že jezdila ještě min. týden v ůterý na 15/001, a naposledy si vyrazila na a-52 ze čtvrtka na pátek 9.3.

Zatím není tedy jasné kdy pojede do Bulharska.

Vůz č.752 by měl nahradit dílnu 746, bude i vhodnější z důvodu propagačních nápisů na dálkovou dopravu atd.

SU 12 č.623-626 zatím prý nejsou řazeny v NP turnusu takže se objevují dle potřeby na všech kursech.nedávno byly např. solarisy na gar.17/001 a také na negar. 17/002.
Zvažuje se garance 12/001 ale pravděpodobně prý dojde ke garanci 20/001 a 22/002.
zdroj: z DP.
Urbino12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 23:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes
623 na a-26/001
624 na a-11, taky na a-11 764 a 762
626 na a-15/002
Oblíbené odkazy: MHD na Hané - MHD Olomouc - MHD Prostějov - MHD Přerov
Urbino12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 10:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes:

623 na a-21/002
751 na a-x
Oblíbené odkazy: MHD na Hané - MHD Olomouc - MHD Prostějov - MHD Přerov
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1290
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 11:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, 129 stojí na 6. koleji.

Ve waně si nějaká důchodkyně skřípla ruku a drážní úřad si vyžádal změnu barvy madel a vyvěšení těch upozornění.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 14:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a T3 ev.č.129 se ocitla na kusé koleji na nádvoří vozovny(tam kde stál služební vůz ev.č.135). Ten zase pro změnu stojí na 1. koleji na rubiku úplně vzadu.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak T3 čísla 130 údajně byla odeslána do DPO- Martinova.
tak ani dnes nejezdí dvojice wan
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3517
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 20:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

135 se asi začne rozebírat co nevidět ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:37:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wany se pořád jen zkouší, ve dvojici spolu ale špatně komunikují. Ne a ne je donutit a čas se slibem dvojice wan na 1/X6 v prac. dnech ubíhá a ubíhá. V pátek na 19 s odj. 11.40 z Tabuláku jela 759 místo kloubu a nestíhala brát cestující. Byla pěkně narvaná. Prostřední dveře jsou ucpány plošinou pro vozíčkáře a navíc na pravé straně za místem pro vozíky jsou zvýšená sedadla, takže cestující menších postav se ani nemohou posadit, protože nedosáhnou na podlahu. Je hrozné s čím DPMO ještě jezdí. V pondělí 12.3. jezdila 759 na lince 14 celodenně. Prostě hrůza.
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Astra 202 přední kloub při projíždění oblouků na obě strany děsně vrže jakoby se chtěl utrhnout. Co myslíte nezadírá se ? Včera byla na 7.
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 10:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde ona 129 na kusé koleji:
 
A pak také 168 po VP - s další CVR na Rádio Rubi:
 
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1489
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 17:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tentokrát už skutečně: 251+252 na d-X6.

129 už na kusé ve vozovně nestojí, za to je u rampy na Ol-město přistaven vagon, takže kdo ví...

Asi po 2 týdnech vyjelo Trio 205.
750
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.192.24
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 18:03:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzi: ta 759 je hold tak "napůl" bezbarierová, takže se občas objeví i na garant. kursu. Nedávno byla i na 21/011- normálka, ale aby jela místo kloubu to je už teda síla.

751 na a-X
752 na a-10 ráno
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1490
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 08:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco ze včerejška: Vario souprava (jezdí i dnes, snad to vydrží, 8:12+48min ze Zámečnické). A parkováiště na ulici 8.května u Mořice
Dnes Trio 205 na d-X4.
 
 
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 14:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a T3 ev.č.129 je na vagonu na nádraží Olomouc-město. Jinak z ní vybrali zařízení v kabině,laminátové sedačky s potahy,boční reklamní vitríny nad okny a asi polovinu zářivek. Jako BONUS tam ponechali ze střechy demontovanou bleskojistku. Jen tak pro zajímavost:tento vůz byl naposledy v provozu s cestujícími dne 1.1.2007 na 1.kurzu linky č.1,to je náhoda!

Trio ev .č.205 má nová kola-jak tichá jízda! Alespoň teď přes jaro a léto bude od klepání doufám klid!
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 14:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzamhdol: Pokud to zase nějaký nez...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 15:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vario s reklamou se mi vůbec nelíbí, zvláště když je v soupravě s unifikem. Taková krásná souprava by to byla, kdyby byly obě v unifiku...
Ale hlavně, že to jezdí...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3521
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 18:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes zdechlo na Kosmonautů dvojče 163+164 na d-7 a bylo odtlačeno do smyčky Fibichova dvojčetem 171+173 na d-x4. Potom bylo odtlačeno na odstavnou kolej. d-x4 odjela z Hlavního nádraží směr Nová Ulice s lidmi. Dál nevím co se dělo, musel jsem jít.

129 stále na nádraží město na vagonu
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3522
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jsou nějaké fotky ...
 
 
 
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:37:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Me se reklama na Variu libi, akorat pravda ze do soupravy s unifikem se nehodi:-)
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 12:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro P z: A ty jsi kdo,že tomu tak rozumíš? Přál bych ti si to zkusit aspoň chvíli jezdit s Triem,když mrholí,či mží a namrzá to a nebo stačí když je teplota kolem nuly a kolej se tzv. "potí" a nebo při začínajícím dešťi. V tomhle je ASTRA lepší-není tak náchylná ke smyku,i když začátky byly taky těžké.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 19:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestliže za to sedne takový magor, jak jsem jel minule, tak je celkem jasný, kdo to dělá. Neříkám, že to je jednoduchý, říkám, že si to jen někdo jednodušší dělá... A pak jsou hranatý kola... A zkusil bych si to, co by ne

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace