K-report
 

Archiv do 17.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 17.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 12:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čipové karty startují v dubnu(v budoucnu i na MHD)

Vandalové v kuklách útočí na vozy MHD

Účet za vandaly: 50 milionů ročně

Sprejera stačí chytit a má to spočítané
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 13:47:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3: Některé odkazy se již diskutovaly na Metro a spol.
Stále více se hovoří i o přetrvávajícím nepořádku v Praze, kterého si již všímají i cizinci. Možná pomůže hustá síť kamerového systému a důsledné vymáhání pokut za znečišťování města jednotlivci, ale myslím si, že hlavní problém je v nedostatečném a lajdáckém úklidu a jeho špatném a nahodilém provádění (všudypřítomný prach, písek, plasty, papíry, ale i nejrůznější velké předměty.

Nikdo z nás by asi nebyl rád, aby v Praze vzniklo jen pár upravených zón, a jinak byl všude bordel. Rychle k tomu ale směřujeme. V tomto směru je to především sociální problém. Nevidím nejmenší důvod, aby lidé bez perspektivy budoucnosti, na okraji společnosti, si dělali starosti, kam odhodí odpadky. Jednoduše na své pouti městem trousí odpadky kdekoliv. Nejedná se jen o bezdomovce, jde i o mladé lidi, kteří stále hůře hledají odpovídající uplatnění. Vlastně se cítí i oni sami jako odpad.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1315
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 14:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3: Čipové karty se zatím MHD v Praze vůbec ale vůbec netýkají. Díky tomu nebude důvod si kartu Pražana v nejbližších letech pořídit, protože průkazy do knihoven platí nadále stávající, parkování možná někdo časem využije a přístup na portál (rozuměj web www.praha.eu) se doufám bez karty nadále obejde. A kdo z lidí využívá el. podpis, kde s tím spojený kvalifikovaný certifikát navíc v té kartě také nebude zadarmo? Možná by stálo zato se zeptat na nějaké termíny využívání čipových karet v DPP, zda by tam odhalili nějaké výhledy.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2720
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 17:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by přeci jen ten Libeňák nakonec potřeboval ty 4 pruhy?
 
 
 
 
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 18:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu nepořádku a vandalům:

Čekal jsem v pátek po desáté večer na NH na autobus. Kousek ode mne skupina pěti puberťáků měla závody v plivání. Asi jsem se na ně nějak déle zadíval, najednou byli u mne a zavedli se mnou debatu na téma "co čumíš, strejdo". Dost možná je podráždilo, že jsem jel teprve z práce a měl na sobě ještě černé hadry a v ruce černý kufřík. Vyměnili jsme si názory, pomohl mi jeden pán, odtáhli. V autobuse pak sedím vepředu nad předními dveřmi, najednou jeden z vandalů u mne, cosi řekl a pokusil se mne praštit (částečně se mu to podařilo, brada mne bolela ještě druhý den ráno). A řidič - tvářil se, že nic nevidí ani neslyší. Banda vandalů, značkově oděných, vystoupila na Velké skále. Když jsme pak dojeli až na konečnou, říkám jen tak konverzačně řidiči, že příště se to může přihodit jemu. Jeho odpověď: "Ne, mně se to stát nemůže, já jsem za sklem. Ale teď jsme tady sami dva, a jestli nevypadneš, tak ti tu beze svědků rozbiju hubu", a skutečně vypadal, že se k tomu chystá. Tak jsem raději vystoupil, nestál mi za to strávit kvůli němu noc na policejní služebně.

Nebudu svině, č. vozu i přesný spoj si nechám pro sebe. Ale nedivte se pak, že už i já mám MHD za socku a raději jezdím autem.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3309
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 18:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Kde jsi k tomu přišel?
Život je kabaret
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 19:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: navigace:
Tuhle je investor, hezky česky v sekci "Real estate" "Multifunkční projekty" a tam "Tower city Holešovice".
Vizualizace k mání na skyscrapercity.com.
Nějaký tisk: Euro @ iHned.

Osobně myslím, že něco tam bude, ale na 42 pater bych to vážně neviděl.

Edit: Ostatně ty 4 pruhy na mostě - řekl bych že taková Marina (flash asi potřeba) taky vydá...
Stesk: kde jsou ty časy, kdy jsme si vystačili se Slunečnými vršky, Útulnými ulicemi a tak.

(Příspěvek byl editován uživatelem Bobek.)
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2721
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 21:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord vetinari:
Bohužel, práce je v Praze příliš a lidí málo. Proto za volanty usedají mnohdy úplný hovada (ti slušní mi prominou). Poslední dobou mi přijde, že to jde s úrovní zaměstnanců DP od desíti k pěti. Zážitky, kdy řidiči na letišti nadávali Japonkám do žlutejch šikmovokejc sviní, jsem měl už také. Chápu, že MHD nikdy nedosáhne standartu pohodlí IAD, ale může být snad vhodnou alternativou. Socka v režii DPP mě mnohdy od cestování hromadkou odrazuje. Už jen to, že má většina lidí strach požádat řidiče o nákup jízdenek, svědčí o obrázku těchto čoférů. Já se mnohdy zdráhám nastoupit předními dveřmi, abych nepobouřil řidiče, že mu tam větrám. Už jsem také zažil, když se cestující dostal do prostoru předních dveří dřív, než v zastávce a řidič (mimochodem v propoceném nátělníku) na to vší silou dupnul a milého cestujícího požádal stylem "vypadni vod těch dveří". Asi nejotřesnější zážitek jsem měl před několika lety, kdy úplně sjetej kokot kolem sebe mával v autobuse injekční stříkačkou a ikdyž se většina lidí snažila pánu řidiči domluvit, aby něco udělal, tak dělal že nic nevidí....chjo
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2723
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 22:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Bobek mě předběhl. Tlak džejendtý asi bude na 42poschoďový domy velký. Vůbec bych se nedivil, kdyby tyto stavby prošly. Ač mě za to možná mnoho lidí ukamenuje, mně v Praze mrakodrapy docela chybí. Mám rád velký moderní stavby. Jen si nejsem jist, jestli jsou Pankrác nebo Holešovice, vhodným místem. To ať posoudí jiní.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2279
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 22:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to hold dneska těžký. Ono to není ani o lidech, ale o zákonech.
Když nějakýho zmetka(spratka) zmlátíš, jeho tatínek (podnikatel, zastupitel apod.,věřte mi, že děti chudých to opravdu nejsou) vás u soudu tak odrbe, že máte dlouhou část života na hovinko(čti vulgárně lejno)!
Nevím čím to, asi mojí postavou a výrazem, mě se řidiči raději nevšimnou a pevně věřím, že by mi těžko nějaký řidič řekl něco o tom, jak mě inzultuje!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2724
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 22:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass:
A jsme zase tam kde jsme byli. Zas ti bohatí... Ne, děti hovádka jsou ze všech sociálních skupin. Pokud si zas dobře pamatuju já na mé spolužáky, tak hajlovat na Spartu nebo stříkat po vagonech chodili Bláha (rodiče u dráhy), Kverka (tatínek u policie, maminka ve školství) a Kolář (tatínek v base, maminka na léčení a babička maminkou)
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2281
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 22:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Žijeme v době, kdy peníze ovlivňují věřejné mínění, úřady a soudy.
Hovádky jsou ve všech sociálních skupinách, ale poslední vývoj je takový, že se jedná většinou o zabezpečené jedince. Oni značkový hadry, drahý paušály na mobily apod. těžko bude mít chudej člověk.
Nechtěl jsem dělit společnost na zlé bohaté a hodné chudé!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2725
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 22:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass:
Na to abys mohl soudit poslední vývoj, bys ty hovádka všechny musel znát osobně. Že se mnohdy jedná o zabezpečené jedince je pravda stejně tak, jako že se mnohdy jedná o jedince ze sqvótů. Problém není o penězích, ale o společnosti jako takové. 90% všem cestujícím jsou tihle dementi lhostejní.
Žijeme v době, kdy peníze ovlivňují věřejné mínění, úřady a soudy.
A ono to snad někdy bylo jinak?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8565
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 00:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni značkový hadry, drahý paušály na mobily apod. těžko bude mít chudej člověk.

To dnes není nic nedostupnýho.

Žijeme v době, kdy peníze ovlivňují věřejné mínění, úřady a soudy.

Peníze ovlivňují svět od doby, kdy byly ve starověku vynalezeny.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1983
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 09:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Z HN se odjíždí i do Bohnic metrem. To máš za tu 102 :-) Ale abys neřek že sem vošklivej: Nesmíš si s nima "vyměňovat názory" - musíš přejít na jejich styl: Víšco, we, připadáte mi fakt feeer husty, neasi, jste supr hustý týpci, kémové" ... a jsou tvoji! :-)))
A teď dotaz: V dnešním Pražskym deníku je fotka Hládkova z roku 1961 a tam jede sólo T3, evidentně na pravidelný lince. Je to možný?
Budoucnost patří bagrům!
P_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 11:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Z pohledu řidiče: Nějací týpci, co podle oblečení chudobou určitě netrpí, se zrovna v mém autobuse rozhodli řešit své problémy. Naštěstí vychladli dřív než došlo na krev. Ale ten jeden, co jsem ho prve hádal na slušňáka, se nakonec ukázal jako pěkný [píp]. Počkal si až na konečnou a začal mi vyhrožovat nakládačkou. Na mistra kung-fu nevypadal, tak jsem mu odpověděl ve stejném tónu a naštěstí to zabralo. To je dneska materiál...
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 12:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je těžký.Já bych třeba reagoval a rozhodně bych Lordovi na konečné nevyhrožoval.Ale každá mince má dvě strany.I já sám už měl přeraženou sanici a tříštivou zlomeninu zápěstí od našich klientů a když mě ten chlap mordoval,tak nikdo z cestujících se mě nezastal,jenom čuměli jak do mě na zemi kope a kope.
Navíc úraz pak platí zaměstnavatel jako kdybych jezdil.A otázky typu proč jsem se do toho pletl a že mám volat Policii a zůstat v kabině,protože takhle mi to podnik nebude chtít zaplatit,protože jsem se do toho nemusel plést,pak taky nejsou příjemným soustem.Zvláště ne,když ještě nemůžeš pořádně mluvit,ale pro vedení je hlavní sepsání protokolu o úrazu a otázečka typu jak se vede a nepotřebuješ s něčím pomoc nikoho ani nenapadla.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4101
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 12:22:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

L_v: Na tyhle pokusy se mi vždycky vyplatilo ihned odpovědět stejným tónem (pokud by byl jeden nebo dva) nebo ignorovat a poodejít (pokud tam bude přesila pěti). Fakt je, že mě tímhle způsobem ještě nikdo nikdy nenapadnul, takže nevím, jak bych reagoval. Každopádně se svou výškou 186 cm a váhou 93 kg představuji asi méně snadnější sousto, než třeba člověk o hlavu menší, nicméně v tuhle hodinu nosím u sebe pro všechny případy svojí nabitou ČZ 70...
"Je to přece naše povinnost, dostat ty chudáky z komunistického pekla!"
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 12:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár řidičů dneska taky nosí u sebe pistoli,ale podle mě si zahrávají o kriminál.Pak se bude zkoumat jestli byla povaha útoku taková,že ji museli použít,nato podnikový psycholog (jestli není agresivní)..no nevím nevím.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1986
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 13:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

195 cm 110 kg. Střez se mě potkat Quexi! (ani pistulkou to sádlo neprostřelíš!) :-))))))))
Budoucnost patří bagrům!
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4103
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 13:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


"Je to přece naše povinnost, dostat ty chudáky z komunistického pekla!"
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2728
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 14:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno jsem jel 243 ze Zbraslavi, řidič hovado plyn/brzda a na dvou zastávkách na znamení seřval cestující, že maj příště mávat dřív, jinak nezastaví.
Koho napadlo napsat předpis o nutnosti zastavování a cestujícím radit v letáčcích ať mávají?
Kdyby ten řidič nezastavil a já si na něj třeba stěžoval. Dopadlo by to jak? Jemu by vytknuli, že nezastavil a mně zas, že mám mávat?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi tak jak píšeš, takhle je to aspoň posichrovaný z obou stran a nemělo by se ti stát že nezastaví.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2282
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 18:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi, takhle debata je bohužel zbytečná. Hold doba a svět je takový. To kyvadlo se od nesvobody převrátilo moc až na hranici anarchie a nezodpovědnosti. Ale to tady opravdu nemá smysl řešit.
S těmi penězy jsem to myslel obrazně. Sami určitě uznáte, že jejich vliv se dnes zvýšil, přestože byl vždy velmi výrazný.

Mno s těmi hadry apod. Já rozhodně žiju v regionu, kde to ty chudčí rozhodně nemají.

Jak jsem psal, je to fuk tady řešit. Jen jedno mě docela děsí, jak to bude dál?!?
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 19:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno jsem viděl 912x (asi) před pankráckou vozovnou...
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do center měst nepatří!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2730
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 19:40:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass:
To kyvadlo se od nesvobody převrátilo moc
S tím bych částečně souhlasil. Ale návrat k lágrům, gulagům, cenzuře všeho a pendrekům bych se zas vrátit taky nechtěl. Nevím, jestli je lepší, když o moci rozhodují peníze nebo krutovláda moci ziskaná pučem, zbraněma a já nevím čím ještě.
Vliv peněz se rozhodně nezvýšil. Ten byl je a pořád bude stejně vysoký.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

souhlas s martinem a mcbainem. často vídám lidi, z nichž jejich (nižší) sociální postavení prostě čiší, ale mobil mají vždycky lepší než já a mp3 přehrávač je taky samozřejmostí. a oblečení také dneska problém není. problém je možné hledat třeba v tom, že u nás během posledních let hodně lidí "skokově" zbohatlo a se svými penězi neumí - zejména ve vztahu k vlastnímu okolí - nakládat přiměřeným způsobem (vzpomeňte si na nájezdy obyvatelů exDDR poté, co dostali DM).

nicméně neslušní lidé budou vždycky a všude, takže nepřeceňujme význam klimatu doby. věty o tom, že "taková je doba", se povídají odjakživa. já osobně mám pocit, že za svůj život jsem se dočkal určitého zlepšení. lidé se mi zdají ochotnější než dřív. ale na blbce lze natrefit vždycky a všude.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: A teď dotaz: V dnešním Pražskym deníku je fotka Hládkova z roku 1961 a tam jede sólo T3, evidentně na pravidelný lince. Je to možný?

takže to musí být 6101?? moc se mi to teda nezdá - že by chyba údaje? navíc první T3 byly deponovány snad v MO a SA. jinak jeden čas (ale kdy přesně, to netuším) jezdila na královku pravidelně linka 25, možná v sólech..
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1989
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 08:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pawel: No to je právě to, co je mi divný. Pravděpodobněji by to měla být 8, ale ta snad nebyla v sólech, když začala jezdit jako T3. Spíš bych řekl, že snímek nebude z roku 61.
Budoucnost patří bagrům!
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 08:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Káeme nekrkej se a prožeň tu fotku scannerem
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1990
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 10:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George: Nojo, vlastně. Zejtra. Scannerem ještě úplně moje počítadlo nevládne.
Budoucnost patří bagrům!
MH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.24.164
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 10:23:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdar Prazaci, mam dotaz, mozna blbej ale mam, kolik mate k dnesnimu dni 14t a kolik jich jezdi v dennim provozu?? diky
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1316
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 10:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni jezdi i za tmy tedy temného provozu. Obvykle jezdí na lince 9 dvě 9113 a 9117. Na 3 se také objevují 14T (9112? anebo také 9113?). 9111 teď není vidět. Jiná čísla jsem s lidmi neviděl, ale to se může rychle měnit. A onehdá jsem na Husinecký viděl z dálky minout se 2 prázdné a teprve pak jely ty 2 pravidelné.
Jahu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 11:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MH:
Rekapitulace 14T,(provoz v pracovní den):
9111 - v Plzni - úpravy na sériové provedení
9112 - již cca měsíc celkem pravidelně na lince 3, pořadí 8
9113 - linka 9, pořadí 9 nebo 23
9114 - neprovozní
9115 - příležitostně cvičné jízdy
9116 - neprovozní
9117 - linka 9, pořadí 23 nebo 9
9118 - zkušební nebo cvičné jízdy
9119 - příležitostně cvičné jízdy
9120, 9121 - ?

Pokud v tom jsou nepřesnosti nebo má někdo čerstvější informace, jistě doplní.
Matej_z_sa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.16
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 12:35:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jezdí jen 3 14T z 11???? To jsou tedy pěkné krámy ....
Matej_z_sa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.16
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 12:42:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co znamená termín příležitostné jízdy?

To by mělo jezdit na cvičných jízdách furt, od 4:00 až do půlnoci ...
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1317
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 13:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Pražanům ty 14T v provozu nechyběj. A dodávka pokračuje. Takže jsou vlastně všichni spokojení.
Jahu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 13:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matej_z_sa:
Tím jsem měl na mysli cvičné jízdy dle potřeby. Nevím přesně jak často a kolik hodin denně jezdí na "L". Někdy jich tam bude víc současně, jindy míň. O 9120 a 9121 nemám info, předpokládám zkušební jízdy. 9118 měla být dle neověřených informací nasazena tento týden v pondělí na linku, nakonec ale jezdila místo toho snad cvičné jízdy. U 9114 a 9116 se něco "reklamovalo" (u 9116 vím o poškrábaném laku na čele, ale mohlo toho být víc), 9114 má dle informací z jiné diskuse problémy s Apexem (takže problém není v tramvaji jako takové).
Tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 15:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9116 je údajně od minulého týdne provozní.
a 9114 má tento týden taky být hotova s tím Apexem...

Nicméně i tak je to ostuda, jen 3 tram :-)
http://www.metroweb.cz
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1223
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 15:56:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9118 v pondeli rano jako autoskola po trase 11 (videna na Tylaku smer Muzeum)
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 17:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matej_z_sa: No já jich teda napočítal aspoň šest provozních. S Tomem 8.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 18:04:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9116 má/měla nefunkční označovače jízdenek, možná taky problém Apexu,
9117 a 18 má k dispozici Škola ED,
9120 a 21 ještě bez papírů - v provozu pouze s TK nebo techniky Škody.
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 09:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně je smutné že DP má nějakejch 26 np tramvají (2xWana ,4xRT6,10x14T,10xKT8d5rn2) a dokáže vypravit jen 2 garantovaný np spoje.Manželka jede s dětmi zítra z Modřan do Čakovic a vyhledat spojení je jako vyluštit křížovku.A to se jedná jen o kombinaci dvou spojů.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1994
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 10:09:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výjímečně bych pro tuto cestu doporučoval 139-136-195, tam je šance na nízkopodlažnost daleko vyšší.
Budoucnost patří bagrům!
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 10:44:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak kaju se:4 np spoje.Ale zatim to vychází tak že buď jede np tram a nenavazuje np bus nebo opačně.
Káeme ty nedoporučuješ metro????? Ty ještě spíš...
Ale vážně: to je vejlet na tři dni.Než se 139 prokouše přes všechny kolony tak z manželky bude důchodkyně a děti dospějou
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1995
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 11:54:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No doporučoval bych metro, ale nějak jsem nabyl dojem že tvá manželka s dětmi nesnáší schody... Samozřejmě že jinak pomocí C je jedině správná varianta.
Budoucnost patří bagrům!
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1318
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 13:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně je smutné že DP má nějakejch 26 np tramvají...a dokáže vypravit jen 2 garantovaný np spoje...
A to nemluvíme o tom, že děcka, která se v kočárkách vozila těmi úplně prvními negarantovanými nízkopodlažními tramvajovými spoji v Praze už mají 13 či 14 let.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1997
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 13:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pche, mnohá z těch děcek jsou již v důchodu.Nezapomínej na vlečňáky Krasiny, které na tom byly se schody daleko lépe než dnešní nejmodernější výkřiky techniky. Beze vší slávy a keců.
Budoucnost patří bagrům!
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 14:04:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:Správný dojem.Ono když je jedno dítě v kočárku a druhý chodí za ruku, ze schodů a do schodů to fat nejni nic moc.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1319
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 15:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nasazení krasinů na konkrétní spoje bylo vpodstatě garantované. K tomu by se mohla přiblížit jen současná linka 91, která na to má i patřičnou provozní zálohu.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1999
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 15:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George: Neumím sem dát tu fotku jak o ní byla řeč. Mohu ti jí poslat. Máš nějakej email? Kdyžtak ho napiš na muj.
Budoucnost patří bagrům!
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 17:50:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čísla GO T3 (předchozí k nalezení 14. září v téhle diskusní skupině):
8521 ex 6893
8522 ex 6704
8523 ex 6882
8524 ex 8092
8525 ex 6837
8526 ex 6918
8527 ex 8104
8528 ex 6905
8529 ex 6509
8530 ex 6795
8531 ex 6687
8532 ex 6962
8533 ex 6953
8534 ex 6951
8535 ex 6780
8536 ex 6664
8537 ex 6910
8538 ex 6894
8539 ex 6836
8540 ex 6915
8541 ex 6907

Vozy do ev. č. 8521 předané.

8180 ex 6716 (původně 6882, došlo ke změně)
8181 ex 6781
8182 ex 8200
8183 ex 6721

Vozy do ev. č. 8180 předané.

8251 ex 6748
8252 ex 6749

Oba již předány.
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 17:59:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro fotiče: zítra odpoledne by měly být na lince 2 v provozu obě wany, o víkendu by měla 8252 jezdit na lince 8 a od pondělka (výluka Petřiny) na lince 15.
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 18:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mpenc: Dík za info. Ohledně těch wan jsem ale skeptický.
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 10:36:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slimman - nemusíš, jedna jezdit bude - odpoledne na 708/2.

Pro šotografy odjezdy z konečných:
Petřiny - 14:30, 15:34, 17:02, 18:06 a 19:23
Červený Vrch - 14:02, 15:06, 16:34, 17:38 a 18:55

(Příspěvek byl editován uživatelem mop.)
Fotožurnál, toť mé dítko
Olsi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 18:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem zastihl wanu na Petřinách
  a na Červeném Vrchu byla téměř k roztrhání šoutoušstvem
 
..."Na životě miluju zejména tu rozmanitost - každý den mne nas..e někdo jiný"...

http://railway.unas.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31438
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 01:32:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsme zhruba kolem šesté odpolední potkali na Národní hned tři historické soupravy za sebou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2741
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 16:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes T3R.PLF na lince 8 a v pracovních dnech do ukončení výluky "Petřiny" je plán nasazovat wany na linku 15.
Takže šotofámy typu, že se musí wany "uklidit" mimo dosah očí veřejnosti apod., byly asi jen bláboly.
Teď by mě zajímalo nakolik jsou pravdivé informace o dalším "jistém" politickém tlaku na nezprovoznění RT6, aby nekonkurovaly 14T?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 18:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš než šotofáma to byla "pouhá" informace o siláckém vyjádření jednoho nejmenovaného velmi vysoce postaveného člena vedení DPP.
Označit to za blábol si z pochopitelných důvodů nemůžu dovolit...
Kdo si dneska dovolí předvídat kde se v následujících letech všude objeví třeba taková 14T...

Ale zas takový div to neni. Není to ani tak dlouho, co tu probíhali informace od "wana do Prahy ? - to kua ani omylem !", přes "dobře, tak dvě taky zkusíme, když už to maj všude kolem", až po současnej stav, kdy se dělá dalších pět kusů a politici nadšeně slibují další a další...

Jó časy se mění...
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2394
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 18:33:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin : nemusí být tlak, stačí obyčejný nezájem...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace