K-report
 

Archiv do 15.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Olomouci » Staré archivy » Archiv do 15.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1439
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 09:22:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na d-7 dnes T3 143 po VP.
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 11:15:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: Vím,že to není zadarmo,ale když to šlo před 5 lety (výročí nekulaté,75 let) a např. včera jsem zjistil,že DP České Budějovice hledá již 2 roky s předstihem lidi,kteří mají staré jízdenky,fotky,pohlednice,dopisy,uniformy a věci týkající se MHD k přípravě oslav a publikace ke 100 letům MHD v Č.Budějovicích v roce 2009! Ostrava,ta má každý rok desítky akcí a velkou chuť akce pořádat.Z dalších měst i Plzeň kde PMDP panuje mezi městem,dopravním podnikem a cestujícími určitá souhra. Vše stojí nějaké úsilí,já nejsem kompetentní orgán DPMO,který může akci pořádat.Mimochodem jsem členem klubu přátel MHD v Olomouci,ale o žádné akci zatím nevím.Ale nestraním se,něco pro to udělat!!!Plánuji napsat článek do Ekologockých listů Hnutí duha,ať se malé spektrum dozví,že je vozí tyto autobusy,které jsou součástí města již 80 let. Jen si říkám, když to jde jinde proč ne v Olomouci!Jenže je tu bohužel u některých stále ta typická hanácká línost.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1440
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 11:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

131: sám víš, jak to v Olomouci chodí. Kde není vůle, ani případné finance nepomohou. A pokud vidí lidi z DPMO fandy jen jako bandu, která do nich rýpe někde na netu a ani se nepokusí mezi "fandy" a fandy rozlišovat, nic se nezmění.
Mimochodem - čím bys chtěl při oslavách jezdit? DPMO historický bus nemá, Ikarus se je horama (mimochodem - v jakém je nyní stavu?) a Spurného RTO vypadalo, když jsem ho posledně viděl, dost bědně...
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1830
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 19:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

131:Vidím,že snažíš a to je důležité,skus ještě kontaktovat regionální tisk.

Ostravaci jsou velcí nadšeci oprati nám jich jo opravdu hodně a velmi dobře spolupracují s DPO.
Loni jsme si v Ostravě mi Opaváci a Ostravaci pronajmuli k soukromé jízdě trolejbus 17Tr letos si tuto akci chceme z opakovat,ta to akce nemá nic společného se Spolky z Ostravy a Opavy i když všichni jsem jejich členy,tahle akce není zaměřená na zisk,takže se náklady rozpočítají mezi účastníky,kteří se na akci přihlásí ,cena je zděla každemu učastníkovy dopředu a přihllášení je zavazné,pokud se nepletu loni nás to každého člena stálo 100kč a něco i zbylo což bylo věnované řidiči,který celou akci dopředu ze svího zafinancoval.

No a mi v Opavě už taky máme jeden historický trolejbus 14Tr 07,který v nejbliší době bude z garáží vozovny přetažen do menší,kde se provedou menší opravy v interiéru a doplnění různý části,které byly během provozu demontovány,jinak trolejbus je schopem okamžitého provozu,je po částečné GO před odprodejem,který se neuskutečnil.Dopravní podnik nám vyjde maximálně vstříct,ale finacování velkých oprav atd. už bude v naši režii.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 690 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3341
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fandím historické 14Tr v Opavě
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1832
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart:dík a vlastně máme ještě tramvaj tedy ta je v soukromém vlastnictví a připravuje se do provozu schopnýho stavu,pokus se nepletu.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 690 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3346
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta tramvaj se opravuje. Podrobnosti nevím. Bude jezdit na jedné trati... aktuální informace nemám.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
7
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 11:51:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Locutus:
Ze zbytků volnoosých karoserií tramvají č. 4 a 7 rekonstruuje OLPAS MORAVIA s.r.o. vůz č. 7, který v Opavě tramvajovou dopravu zahajoval i končil. Chybějící pojezd pro rozchod 1000 mm neexistuje, což vzhledem k absenci tratí o rozchodu 1000 mm ve Slezsku nevadí. Náhradní pojezd o rozchodu 760 mm je zabudován v "mezirámech". Komponenty byly vytěženy z vraků úzkorozchodných vagomů pocházejících z Rakouska a Německa.
Vozidlo bude v provozu Slezských zemských drah o.p.s. na trati Třemešná ve Slezsku - Osoblaha zatím jako vlečné. Je to jediná schůdná cesta jak jakoukoliv slezskou úzkorozchodnou tramvaj rozpohybovat přímo ve Slezsku.
Jsem zvědav, kolik se najde "pindalů", kteří budou vyrypovat, že tím byla snížena historická hodnota vozidla (které jinak čekal jistý zánik).
Jbotysek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 13:01:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Olomouc včera a dnes!
 
 
 
 
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 16:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus,Bart,7:Nebo vystavět tram. trať o rozchodu 1000mm přímo v Opavě (ještě by tramvaj potřebovala podvozky na 1000mm) někde ve skutečné trase i bez trolejí.Například v Košicích si v místě bývalé tratě postavily trať bez trolejí znovu a umístily tam historickou vyhlídkovou tramvaj a vůz koňky. odkaz
Do opavské tramvaje by se dali stolečky a příjemné posezení třeba u Divadla v parném létě z chladivým nápojem.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1840
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 18:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7:dík za informace, otom ,že bude jezdit na Osoblažsku u vím od kamarádů,tky říkaly ,že majitelé by měli být náměstek a ředitel Opavského doprvního podniku,ale nevím co je na tom pravdy.
A je úplně jedno,kde tramvaj bude jezdit,hlavně jak říkáš:Důležité,že zůstane zachována .
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 690 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1841
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 18:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dada:bohužel trat by se dala postavit,ale až tak za 50let,historické centrum je celé z rekonstruované,takže tohle by na magistrátě neprošlo.A tramvaj by se stejně na noc musela schovávat jinak by dlouho nevydržela,vandalové jsou všude.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 690 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3347
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:01:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jbotysek: pěkné fotky...

Máte někdo aktuální fotky opavské tramvaje?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:22:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

máte v olomouci vleky VV60LF nebo jiný typ???
 
staré kachny,dobré kachny.
pozor T3 mizí waný se šíří.
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: Ne, v Olomouci žádné vleky nejezdí.
Wany...Ve waně se nekoupe, ale cestuje.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1313: nelži
Vtobola: ano máme tu jeden vlek. Ale jiný typ než VV60LF
ICQ: 246-442-983
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman: Nebude to ten historický nebo že by nějaká odstrojená T3 v soupravě?
Wany...Ve waně se nekoupe, ale cestuje.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 20:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1313: pardon, ty si v předposledním příspevku nelhal. Protože máš pravdu, žádný vlek tu NEJEZDÍ, ale zato tu jeden MÁME
ICQ: 246-442-983
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 20:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman:
Wany...Ve waně se nekoupe, ale cestuje.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1853
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 21:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart:někdo znás má fotky akorát jak je vystavena před vozovnou v roce 2005,tedy to co zní zbylo.Zeprám se kolegů co by je mohli mít ,ale aktuální fotky ty asi nikdo nemá koho znám.
V pět třicet pět jednou z pravidelných linek
sedm zastávek do Kateřinek
ukončete nástup dveře se zavírají

PŘES 690 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
A to byl rok 2006
http://www.youtube.com/watch?v=imxQ1sLoozc
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 21:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezká aktualizace na Pražských tramvajích:
Vzestup a pád vozů T1 a T2 v Olomouci
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1535
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 21:41:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: Tak jsem "vyštrachal" fotku opavské tramvaje, teda přesněji kousků skeletu...
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3352
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 21:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

evidenční č. 99
vlečný vůz
rok výroby 1951
Královopolská strojírna Brno
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 11:54:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poněkud bych téma opavské MHD změnil opět na olomouckou. Svého času se zde psalo o tom, že nové EMtesty jsou lépe viditelné při pohledu přímo na ně (tedy ne ze strany jako na běžné fotce) - opak je bohužel pravdou: při slunečném počasí nejsou nápisy vidět z žádného úhlu, důkaz přikládám zde: přijíždějící d-7 bylo možno rozeznat opravdu jen stěží...
 
- a ještě detail
 
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1441
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 11:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přelakováním odhnusený interiér má i Astra 201. Jen tak dál.

Emtesty na T3RP jsou opravdu hůře čitelné. Není to způsobeno jiným napájecím napětím či větším odběrem, než měla BUSE se zářivkou?

(Příspěvek byl editován uživatelem jva.)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3354
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 21:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě je potřeba vyčistit interiér Astry 202...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Nodes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 22:11:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JVA: Skor tym, ze Buse pouziva dot led, kym emtrest iba led.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1442
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 06:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu dobrý postřeh! Ta svítivost na snímku MVCK je snad jasně (ne)vidět. Vůbec se nebavím o nějakém světle odraženém od terčíku, ale o prosté svítivosti diody. Proto ten dotaz na napájení, zda to není způsobeno napaječem přizpůsobeném na BUSE apod.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1443
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 09:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě to trošku upřesním: bavíme se o vozech, kam byly místo BUSE se zářivkami dosazeny EMtesty. BUSE s terčíky teoreticky nepotřebuje pro terčíky permanentrní napájení, stačí jen impuls k natočení terčíku (takže i po odpojení napájení zůstává poslední nápis), v praxi se asi používá nejaký minimální uržovací proud, který terčík "stabilizuje", aby se nápis nerozsypal při nějakém drcnutí či zhoupnutí vozu na trati. Zářivka musí být napájena z vlastní odbočky napaječe přes nějaký měnič. Teď jde o to, jestli nejsou pro EMtesty v techto vozech použity právě napaječe, které dávají proud určený původně pro terčíky, tedy slabý pro dostatečné rozsvícení diody. Pokud by se EMtesty daly místo BUSE s LED (což je zase v praxi zbytečné), pak by problém být neměl, LED jako LED (+- pár mA).
A pak ještě jeden dotaz: jak je řešeno nápájení transparentů v B-voze soupravy, protože např. ve dvojicích 159+158 ši 155+154, kde je na předním voze BUSE s LED a na zadním EMtest, myslím svítí EMtest normálně.
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 14:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak DP již upřesnil linkové vedení při rekonstrukci centra-

Linka č. X4 - Nová Ulice - Tržnice - Hlavní nádraží - Pavlovičky a zpět ve 12 minutovém intervalu. Ve směru na Pavlovičky bude linkou obsluhována i zastávka Fibichova.

Linka č. X6 - Nová Ulice - Pionýrská - Fakultní nemocnice - Wolkerova - Výstaviště Flora - Okresní soud - Náměstí Hrdinů - Sokolská - Zámečnická (náhradní zastávka za Korunu a Prior) - a zpět ve 12 minutovém intervalu.

Linka č. 7 - nezměněna tj. Neředín - Tržnice - Hlavní nádraží - Fibichova a zpět v 6 minutovém intervalu.

Stávající linky 1, 2, 4, 5 a 6 nebudou po dobu výluky provozovány.
-----------------
S takovými intervaly si DP podřezal větev sám pod sebou. Pochybuju, že bude takové nasazení dostatečné. V pracovní dny by byly s takovými intervaly ideální třívozové soupravy...
A ještě do toho chce zdražovat??? Až mi vyprší platnost čtvrtletky, nasednu na kolo...

Na Novou Ulici udělat traťový interval 6 minut může napadnou snad jen _ (doplňte si sami).
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1445
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 15:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak 6 minut traťový, ale 12minut z NU k nádraží! Předpokládal jsem, že navíc bude ještě d-1. Vždyť Astry a Tria asi stát nebudou, čili žádné "vše v soupravách", tím pádem bude celková kapacita k nádraží menší, než při běžném provozu jen přes centrum (protože NAD na Náměstí Republiky rozhodně nejde do balíku nabídky počítat, to je jen pro místní odslužnost. Taky mi uniká smysl zastávky Sokolská, opravdu nemám chuť čekat v tramvaji na průjezd křižovatkou, abych těsně za ní vystoupil. To nedělám ani nyní v d-7 v úseku NH-Paleckého. Spíš bych zastávku zřídil až u vozovny, ti bez větších potíží s pohybovým aparátem by to jistě vnímali jako trošku komlikovanější přestup na NAD (ostatně přijet z Tabuláku a-16 na NH a přestupovat na busy na Lazce vyjde délkově nastejno, ne-li dál).

K tomu ještě od 1.7. zdražení. Vše pro cestujícího. Myslím, že takovéhle úpravy žádná preference a svítící označníky nevyžehlí.

Motto: sebrali jsme parkovací místa, teď očešeme MHD a po dalších volbách se stejně nějak o koryta podělíme!!!
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 11-2003


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:25:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva: To zdražení jednou prostě muselo přijít, i když ani mě se to nelíbí. Ovšem ceny časových jízdenek se neměnily už více než 5 let, a navíc ze stotisícových měst má Olomouc snad nejnižší ceny jízdného v MHD.
Wokodobe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy konečně pochopíte, že spokojenost cestujícího opravdu není hlavním cílem DP... :-(
no toto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:49:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spokojenost cestujícího? V socializmu provokační výraz. A některých firmách (a hlavách) ještě socializmus nezkončil
:-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30505
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 17:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, ono celá MHD je v zásadě tak trochu víc založena na sociálnu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2256
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 17:36:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když už pochopíte, že ceny si neurčuje DP?
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.66
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 18:06:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nejen to, ale i kudy povede výluka a kde se bude zastavovat. Opravdu bych chtěl některé z vás vidět pracovat jinak než si sami představujete...
P.S. Kohouti jsou malí páni, to ... řídí kokrhání!
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 18:58:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva: Tak napiš Liebesbrief na magistrát... Pěkně jim to vysvětli, že to trochu přepískli.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1446
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:00:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No proto to motto v mém minulém příspěvku. Je mi jasné, že DPMO nejezdí tak, jak by chtěl.

Proti zdražení jako takovému nic nemám a plně ho chápu. Jen nechápu to načasování do výluky, začátku prázdnin (kdy se dá očekávat omezená vypravenost).
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3364
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 20:23:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych to viděl takto:
d-1 4 kursy - Astra
d-4 6 kursů - Wana, T3
d-6 4 kursy - T3
d-7 4 kursy - Trio, T3

Ještě by to chtělo přidat d-1 v intervalu 12 minut.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3366
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 20:51:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Překlep: u d-7 má být 8 kursů...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva:
To já načasování zase chápu. Doba po volbách je ke zdražování vhodná, neb se očekává, že volič do dalších voleb zapomene či odpustí.
A zdražit v průběhu výluky taky není špatné, protože bude teplo a světlo, jízdenky drahé, substrát se dá převážně na turistiku nebo na cyklistiku a dopravní podnik si tak vystačí i s omezenou vypraveností. Alespoň ušetří.
Já už taky další čtvrtletku kupovat nebudu, alespoň na štrece mezi nádražím a NNH trošku shodím pupek a zároveň omrknu stavbu.
Jinak pokud se dostanu do práce o 10 minut dřív, tak po přepočtu na průměrnou mzdu v ČR mi vychází, že za těch 10 minut vydělám 20 korun.
Tím chci říct, že třeba zrychlení díky rekonstrukci tratě o 2 minuty v sobě skrývá potenciál zdražení 4 koruny, které za získaný čas vydělám v práci.
Takže pokud se cesta zrychlí o 2 minuty a jízdenka zdraží jenom o 2 kč, tak jim půjdu na DP ještě osobně poděkovat.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:23:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím přátelové, že tu můžeme rovnou založit cyklistický kroužek
ICQ: 246-442-983
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 12:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové podal někdo návrhy linek a intervalů na DPMO či na magistrát? Jsou sice dobré vaše návrhy intervalů,jenže pokud se o tom bude jen zde mluvit tak se opravdu vůbec nic nevyřeší. Jen to,že většina z vás bude jezdit celé léto na kole. Tím nechci dělat ze sebe nějakého chytrého,to vůbec ne.
Je pravdou,že DPMO má kapacitní problémy jak v pracovní dny tak i o víkendech,kdy tramvaj po 15 minutách od Nové Ulice veze až do Pavloviček naštvané mačkající se cestujícími. Není dobré za každou cenu šetřit!Protože MHD je tu pro cestující a ti si mohou vybrat různý prostředek,který použijí pro cestování.
Jim08
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 14:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na novych mapach na serveru atlas.cz jsou nove zakresleny tramvajove trate Bohuzel, tranvajova trat na novou ulici je zakreslena jako vlecka... viz

odkaz
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1448
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

131: jenže pokud se návrhy JŘ zveřejní až teď, těžko někdo mohl na magistrát něco poslat. Nikoho, kdo trošku do MHD vidí a občas ji použije (což by obé příšlušní magistrátníci měli), však nemůže ani ve snu napadnout snížit kapacitu k nádraží o cca 2000os/h, na N.Ulici pak 800os/h. Pokud by tento úbytek alespoň k nádraží měla nahradit NAD, pak je to sólo bus po 3min či kloub po 4-5. A to ranní spojení od nádraží i při běžném provozu rozhodně komfort nepřipomíná. Kdyby se raději šetřilo v sedle. Nicméně o dotazu na radnici podloženém čísly dost vážně uvažuji... Jenže bohužel na radnici spíše slyší na hlasy Komisí místních částí než na jednotlivé hlasy. A o KMČ se jako obyvatel centra, kde je odevšud blízko, opřít nemohu.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, plánuju v pátek s přítelkyní výlet do Olomouce a chtěl jsem se zeptat zda mi nedáte nějaké zajímavé tipy kam se podívat. Tramvajovou síť si při její velikosti objedu asi celou a po zbytek dne nemám plány takže pokud víte o něčem co teď v Olomouci frčí tak poraďte.
Ještě pár dotazů:
existuje nějaká 24hodinová jízdenka? A kolik stojí (popřípadě jak se mám prokázat že jsem student pokud existuje takováto verze)
Uvažuju o návštěvě ZOO, je problém se tam dostat? Nevím jestli máte v Olomouci nějaké zony či podobně.
Díky za případné odpověďi :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:56:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg- celodenní jízdenka stojí 26 Kč. Co vím, tak student se musí prokázat platným dokladem. Snad by mělo stačit potvrzení o studiu, nebo něco podobného, kdyžtak mě někdo opravte.
Do ZOO jezdí linka 11. Ta je v zóně 71, jako celá Olomouc, takže žádná vícezónová jízdenka není potřeba. Nějaké tipy kam se podívat pošlu mailem...
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celodenní zlevněná stojí 13,- Kč a nárok na ni mají i studenti ve věku 15-26 let, pokud tento prokáží příslušným průkazem (třeba ISIC, průkaz na studentské jízdné apod.)
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3375
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro jízdu s jednodenní jízdenku by mělo stačit: průkazka vydaná z vysoké školy nebo studijní průkaz z vysoké školy. U střední školy nevím.

Je dobré projet nějakou linku, která zajíždí mimo centrum města. Např. linka číslo 11 z Hlavního nádraží na Svatý Kopeček včetně prohlídky ZOO.

Nebo linka číslo 18, 20 z Tržnice, Náměstí hrdinů směr Horka.

Nebo nějaká z linek 19 nebo 16, kde jsou v provozu kloubové autobusy.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3376
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:13:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S ISICem je to v pohodě ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.66
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:33:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chyba pánové, Vy jste zřejmě špatně četli v řádkách p.Mayg...! Takže bych doporučil mimo ZOO a linku č.11 také linku č.27 (Globus) a linku č.60 (Olympia)
P.S. Pro ty co nechápou - "plánuju v pátek s přítelkyní výlet do Olomouce"...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3379
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapomněl jsem napsat, že z Horky (Poděbrady) je pěkná vycházková trasa směr Olomouc (ale na to asi nebude čas).

Na nějaky Olympie a Globusy bych se v cizím městě vy... Nakupovat můžu doma. Jsou tam ty stejný hadry...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.66
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:54:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vidím, že p.Bart opět nepochopil, či je sám bez přítelkyně. Pochybuji, že by přítelkyně p.Mayga stála o "procházku" na zaprášené cestě kolem bývalých Moravských železáren, ono z vozu Solaris Urbino 12 č.622 se to jinak vnímá, že...?
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:28:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Monitor: a to bych řekl že chyba lávky, mou drahou polovičku sice asi zaprášené cesty neberou, ovšem domnívám se že Globus a Olympia ještě míň. Ne každá musí nonstop běhat po obchodech :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.66
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:37:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Mayg: O.K. Nic ve zlém...
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 08:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu plodná diskuse o olomoucké MHD...
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1449
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 10:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na diskusi o MHD by mělo dojít také dnes v 17 na magistrátu v Hynaisově ulici, téma je reko Denisovy. Ale obávám se, že bude ještě neplodnější než tip na cestu podmáčeným polem u Poděbrad.
no toto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 10:27:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mayg:
Především foťce v centru tram. trať Penisova - Dekařská, neboť za 2 týdny vypukne její rekonstrukce a po ní se vzhled ulic hodně změní.
V pátek v Oc možná budou i nějací lidi z Brna, tak se tu možná potkáte.
:-)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3380
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 11:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdní řády během výluky:
http://www.dpmo.cz/pdf/JR_bus_X.pdf
http://www.dpmo.cz/pdf/JR_tram_7.pdf
http://www.dpmo.cz/pdf/JR_tram_X4.pdf
http://www.dpmo.cz/pdf/JR_tram_X6.pdf
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace