K-report
 

Archiv do 09.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Olomouci » Staré archivy » Archiv do 09.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
TakyKritik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.161.187
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 21:40:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart:
Vidím, že jsi nepochopil. Nestěžuju si. KRITIZUJU.
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 07:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdá se, že zastávky již reagují na aktuální polohu tramvají. Alespoň dnes ráno měla d-1 +1 a na některých zastávkách byl uveden skutečný čas odjezdu, tedy o minutu později než dle JŘ + hvězdička, tedy "aktualizovaný čas odjezdu".
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 11:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpověď pro Tomáše: Výhybky na nádvoří vozovny,rubiku a vratný trojúhelník před vrátnicí mají na starosti službu konající revizní zámečníci(nebo jak se jim přesně říká).Bavím se samozřejmě o stavění vlakové cesty,ne o mazání-to si dělají mazači sami. Pro Takykritik: A ty jsi kdo? Zaměstnanec DPMO,fanda,nebo co? Samozřejmě tak nejezdím pořád,ale bohužel když je zpoždění,tak se musí zrychlit. Jen se klidně zeptej dispečerů,nebo řidičů při střídání,jak nadávají,když dojedeš se zpožděním.Sám některý řidič-dispečer občas prohlásí: kde se couráš?,nebo jezdíš pomalu,musíš zrychlit. Přesně tohle mi bylo řečeno i při zácviku!
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 12:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se tady objevily "zaručené" informace o 129:
1) oficiálně vyřazena ke dni 24. ledna 2006, kdy měla být rovněž zahájena fyzická likvidace
2) do té doby byla zařazena pouze ve sk. vozů "nevypravovat" z důvodu přípravných prací pro Em-test
3) je vybavena držáky pro transparenty Em-test včetně kabeláže
4) doposud odebrána pouze rst a palubní počítač
5) fámy a výmysly typu "prohlý rám" jsou samozřejmě blbost - rám je zcela v pořádku
6) dokonce neplatí už ani výrok "zájemce o koupi se asi těžko najde", protože se už našel - o skříň projevil zájem Pars Nova, takže si můžete jet za půl roku vyfotit 129 někam do Ruska...
Toť vše.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1199
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 12:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tramvajak: jak je to stím Prasem tedy Parsem, už nějaké tramvajé putovaly směr rusko? Tohle bylo viděno v Ostravě a nikdo se k tomu nehlásí. Možná že Bratislava a pak jedině už daleký východ.
 
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 13:32:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky to může v Parsu být jako zdroj náhradních dílů.

Při pohledu na pár časů s hvězdičkou na panelech mě napadá: bude se i spoj jedoucí na čas zobrazovat jako aktualizovaný nebo ne? Protože pak cestující neví, zda pojede na čas nebo nastala chyba při přenosu dat.
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:48:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak a téma 129: jak jsem koupil, tak prodávám.

Jva: Dnes ráno jsem viděl čas linky 4 > Nová Ulice s hvězdičkou a o minutu opožděn. Od Nám.Republiky už byl zobrazen skutečný odjezd, jel jsem ale d-6, tedy 4-5 min. před aktualizovanou čtyřkou.
U tramvají se se zavřením dveří, resp. pár sekund po něm odjezd z tabule vymaže.
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 17:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaké nové info o rekonstrukci centra- www.olomoucko.cz

"Veřejná tramvajová doprava bude ukončena 2. 3. 2007 ve 24:00 hodin a bude nahrazena autobusovými linkami DPMO. Část parkoviště na nám. Republiky bude sloužit jako točka autobusů, parkoviště a zařízení staveniště."

Více snad není třeba dodávat...
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 17:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: netuším, co Pars komu poslal, ale marně přemýšlím, co by dělala tramvaj z Parsu navíc v tomto nátěru v Ostravě. Podle barevného schématu bych tipoval Prahu nebo Bratislavu a jelikož my si děláme reko T3 sami, viděl bych to na bratia. Možná si zadali nějakou rekonstrukci u vás v Martinově nebo v KOSu, ale jestli tomu tak skutečně je, opravdu netuším. A na "daleký východ" by vozy nejspíš putovaly po železnici.

Jva: nenapadá mě kromě skříně nic, co by se z vozu T3 r.v. 1967 (ev.č. 129 DPMO) nechalo použít jako ND pro Pars.

Karel: obávám se, že si z vás asi někdo "vystřelil". On se rám sám od sebe většinou neprohne, k jeho poškození dochází většinou při vážné MÚ, což 129 neměla. V případě, že by se takováto závada přeci jen objevila, byl by vůz okamžitě odstaven z provozu, tedy né až podle plánu.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3278
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 00:50:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zprávy o prohnutí rámu tramvaje číslo 129 jsou nesmysl ...

Náhradní díly jsou potřeba a proto je opravárenské firmy shání. V Parsu se provádí opravy težkých dopravních nehod tramvají vyrobených v ČKD. Viz pražská T3 číslo 8029. Takže každá skříň se hodí...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1415
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 04:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem v Parsu viděl 117 ještě v kopřivách pěkně prokvelou, taky to vypadalo, že se pouze zkoumá poločas rozpadu. A jak vesele jezdí... Ovšem je fakt, že tehdy se ještě o nových skříních skříních tak maximálně snilo. Ale při opravě nehody se může hodit ledacos.

Karel: ten normální čas, tedy odpovídající JŘ, byl rovněž s hvězdičkou?
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1418
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 07:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

15.2. v 17:00 bude v budově Magistrátu na Hynisově ulici beseda s občany na téma Rekonstrukce Denisovy a Pekařské ulice.

V té souvislosti mě napadá - pak složité (zejména legislativně) by bylo zajistit po dobu rekonstrukce provoz s cestujícími po Sokolské ulici, tedy ukončení d-6 před vozovnou? Tím by se podstatně zmenšila neobsluhovaná oblast, relativně slušně se dalo vyšlapat na NAD na náměstí Republiky. Současné JŘ, kdy se d-6 míjí v ul. 8.května, by se ani nemusely upravovat, míjelo by se v ústí Sokolské a případné drobné zpoždění z N.Ulice by nijak provoz neblokovalo...
Petronelek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.253.60
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 08:17:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při výluce se plánuje provoz linky 6 po ulici Sokolská i s cestujícími. Náhradní zastávky by měly být umístěny v blízkosti křižovatky s ulicí Zámečnická. Horší bude zajistit bezproblémový průjezd ulicí Sokolská z důvodu zaparkovaných aut.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1419
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 08:52:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. Průjezd by se musel zajistit tak jako tak, vzhledem k otáčení d-6 ve vozovně.
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 15:27:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Díky za přednášku. Tohle já všechno vím a také jsem to tady ještě před dodáním Trií psal. Mně jde pouze o to, zda někdo nemá přehled o akceschopnosti a poruchovosti Trií versus Aster.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3287
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 21:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chytré zastávky: aktualizace času jsem si všiml jen na zastávce Náměstí hrdinů směr centrum. Viděl někdo tu aktualizaci času na jiné zastávce?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 21:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart:Bystřička, hl.n.
Jaroslav_bayer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 12-2003
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:51:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den,

zatím tady nikdo nehodnotil systém preference MHD. V poslední době jsem si, zatím, nevšiml nějaké změny oproti původnímu stavu. Jel jsem několikrát autobusem a na křižovatkách jsme stáli stejně jako v době preference. Nemá někdo k dispozici přesnou definici jak má preference fungovat?

Pokud to má být použitelná preference tak by měla umožnit projetí autobusu nebo tramvaje křižovatnou bez čekání. Pokud to bude jinak tak jsou to vyhozené peníze.

Další důležitou součástí preference je zkrácení jízdních dob mezi zastávkami. Uvedu příklad: zastávka Náměstí hrdinů pro linky a-16, 20 a 27 byla přesunuta beze změny jízdní doby mezi zastávkami Tržnice a Náměstí hrdinů. Autobus jedoucí v tomto úseku jede zbytečně pomalu nebo zbytečně dlouho stojí v zastákách. To samé platí pro jízdní doby linky číslo 16 mezi Tržnicí a zastávkou Povel-škola. A tak bych mohl pokračovat ...
Pokud by došlo ke krácení jízdních dob, zrychlilo by se cestování v MHD Olomouc.

Jaroslav Bayer
Email: jaroslav.bayer@centrum.cz
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1420
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 07:13:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou to vyhozené peníze, protože "preference po olomouckuů má sloužit jen k dodržování mnohdy zbytečně dlouhých jízdních dob. Tedy upřednostní pouze vozidlo MHD, které je zpožděné. Nevíte někdo, jak velké zpoždění je k upřednostnění potřeba? Přitom mnohé by se vyřešilo jen posunutím JŘ, neboť pokud mám třeba na N.Ulici čas na konečné jen na obrat při rychlosti hraničící s povolenou, tak tam nic nedorovnám ani s preferencí. Tramvajové JŘ jsou totiž stále počítány na jednokolejku v Neředíně a jednokolejné smyčky Neředín a Fibichova, nikdo s tím od oprav tratí nehnul. A jízdní dobu tržnice - NH u spořitelny jsem tu už zmiňoval. Vůbec by to chtělo odlišit jízdní doby podle předpokládaného provozu, tedy např. u autbusů odlišit jízdní doby sobotní a nedělní atd...
Nezbývá než věřit, že se něco změní po opravě centra, kdy se bude muset vzhedem k předpokládaným Astrám a Triím na linkách přes centrum, vzhledem k jejich kapacitě, něco změnit. Jen doufejme, že ne k horšímu.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3289
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 14:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Auta už budou odtahovat, naštěstí jen výjimečně
odkaz zde
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 19:47:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude dost autobusů na NAD? předpokládám busy č.750-753, to pak ale bude zbývat malá záloha ne?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 19:59:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusů dostatek bude, vždyť stačí aby jich pár pendlovalo mezi HN a nám.Rep. Spíš bych se ptal jestli bude dostatek něčeho jinýho...
ICQ: 246-442-983
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3292
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 21:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čeho?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 06:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Očekáváte po dobu výluky odklon linek 2 a 4 přes Tržnici, nebo se úúúúúúúplně překope JŘ a bude se jezdit jinak než dosud? Proběhla už za uplynulých 10 let podobná výluka v centru, že by se delší čas jezdilo jen přes Tržnici?
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1421
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 11:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládá se zrušení d-2, zhuštění d-7 (snad i místo d-5?), odklon d-4 přes tržnici a ukončení d-6 ve vozovně. S jízdními řády by se mělo pohnout jen mírně, tedy asi d-4 z Pavloviček (kvůli prokladu s d-1) a s d-7, která se stejně musí kvůli zhuštění překopat, nejlépe na proklad s novoulickými linkami na Kosmonautů. Uvidíme, při trošce snahy by měl interval na společném úseku být 3min, na radiálách 6min.

Dnes byl u Okresního soudu posunut údaj o odjezdu d-7 o minutu oproti JŘ, ale nebyl značen jako aktualizovaný, naopad údaj d-5 byl označen hvězdičkou a čas odpovídal JŘ.
Jeník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.194.202.100
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 19:38:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahojky, četli jste článek v Olomouckým večerníku? Bylo tam psáno, že systém inteligentních zastávek má nějakou softwarovou chybu a že od února by mělo být vše v pořádku :-)
Jva: taky jsem si všiml, že odjezdy jsou třeba o minutu posunuty d-4 od Prioru skoro každý den a aktualizované časy jsou stejné jak JŘ - ale to vše se doufám vychytá ke spokojenosti všech.
Pak jsem si taky viml, že na některých displejích jsou prvni tři řádky hůř viditelné něz poslední... nevím čím to je... všiml si toho někdo? Třeba na Žižkově nám. směr město to bývá...
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 22:20:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Našel jsem jeden snímek ještě jednokolejky přes centrum s výhybnou. prosím toho, kdo je šikovný, ať to dá do diskuse jako náhled. Díky

odkaz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30081
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 22:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotku se mi nahrávat nechce, tož aspoň přímý odkaz:
http://www.libri.cz/databaze/mosty/pics/3042/OlomoucNadraznitrida.jpg

PS:
V předchozím příspěvku jsem musel odkaz upravit, aby neroztahoval stránku.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 07:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Díky
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3297
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 09:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

143 na zkušební jízdě.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 09:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

143 byla venku už včera, doufejme, že je to už skutečně definitivně poslední VP na vozech z let 1967, 1970.
 
 
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 11:52:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice to sem nepatří-s TRAM to nemá nic společného,ale kdo se třeba zajímá o podnikové služební vozidla,tak flotila dispečerské felicie,pohotovostního formana,bílé felicie combi nebo bílé felicie VAN PLUS na provoz a údržbu PJA je rozšířena o fabii combi jasně červené barvy. Toto vozidlo je nejspíše určeno pro vedení společnosti a ne jako provozně-služební auto pro řízení a údržbu provozu MHD.
Urbino1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 18:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Červená Felicia ještě existuje?
A přes to jede autobus ...
Ceduláci v DPmO končí ...
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.66
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 19:39:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, pánové šotouši a jiní, sháním zvuk zavírání olomouckých tramvají (to varování). Vím, že bylo někde na stránkách, ale už nevím kde. Dík
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 19:54:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

monitor: je to na Ostravákových stránkách http://mhd-ostrava.ic.cz . Jinak tento signál je pouze u vozů T3.
ICQ: 246-442-983
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.66
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 20:04:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Trupman:
Díky moc, ale někde to bylo mnohem kvalitnější. Kruci musím to najít...
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 21:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Monitor:
Pokud ti to stačí zítra, nahraju ti to a poslu na e-mail třeba. Tak se kdyztak ozvi na janpalan(a)seznam.cz
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 21:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

monitor: tramvajak.wz.cz - Olomoucké tramvaje > Provoz...
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3300
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 13:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v provozu 126 na d-2.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 16:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Urbino1:Tak to jsi mě dostal,ale nemám tušení,už jsem ji dlouho neviděl.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 12:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Astra 203 má novou CVR, za pozornost jistě stojí i velice klidná jízda a hlavně odstraněné čmáranice v interiéru, povětšinou přelakováním zadní strany opěradel a obkladů bočnic. Příjemné. A připojím i snímky inovované CVR na Solarisu 605:
 
 
 
 
Pingu93
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 14:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta CVR astře mooooc sluší.
!!!Ať žijí Trio a Vario LF.E!!!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3309
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 15:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 203: pěkné reklama... chtělo by to ještě jednu na 202.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 22:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Astra: Opravdu moc pěkné. Škoda, že v Brně CVR na Anirách nemáme...
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1429
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 09:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle dnešního Olomouckého deníku DPMO plánuje v roce 2009 zavést čipové karty. Do té doby se už nebudou nakupovat nové jízdenkové automaty.
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 15:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva- a když sem přijede turista na dva dny, tak si bude muset vyřidit čipovku? No to je kravina...
Stejnak se mi tenhle způsob nelíbí. Je to sice moderní, ale zpomaluje to odbavování a údajně to v dnešní době není 100% zabezpečené. Rozhodně je lepší udělat systém jak v Pardubicích- tedy jízdenky nechat... A automaty takové aby byl možný prodej jízdenek a zároveň dobíjení čipovek...
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 17:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A může mi někdo vysvětlit co vede dopravní podniky k tomu aby měnili způsob odbavování? Pokud není nástup předními dveřmi tak to pořád MHD od černých pasažérů neubrání.
ICQ: 246-442-983
810 292-3
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.49.155
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 19:52:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Často se zavedení čipových karet zdůvodňuje potřebou evidence počtu cestujících, jednak kvůli dotacím, jednak pro lepší přizpůsobení nabídnuté kapacity poptávce. Také se někdy uvádí výhoda v možných „věrnostních programech/slevách“ atp. pro cestující.

Dotace ale město stejně bude muset zaplatit, těžko si lze představit, že by nechalo podnik, který v podstatě vlastní, dlouhodobě ve ztrátě. Ani hospodaření podniku se tím nedá nějak výrazně zefektivnit (viz Plzeň). Kde neodpovídá nabídnutá kapacita poptávce je zřejmé i bez čipových karet. A co to přinese cestujícím je vážkách – viz např. poznámku Lumíka o turistech. K prodloužení odbavení: zatím jsem neviděl systém MHD, kde by odbavení bylo stejně jednoduché jako u papírových časových jízdenek, kde se nikdo o nic nestará.

V dnešní době mají podle mého názoru čipové karty význam v linkové autobusové dopravě, kde odpadá přepočítávání a vracení drobných. V MHD je to ale myslím předčasné.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3313
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 20:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Článek je v elektronické podobě zde
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3314
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 20:19:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souprava s výstavou "Zaostřeno na dopravní podnik" je T3 č.136+146.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1432
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 08:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes galerie jezdí na 4/d-6 (odj. z Hln. 9:35+48min).
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 12:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta Astra ev.č.203 je příjemná změna,v barvách DPMO už to bylo celkem okoukany. 203 je taky nejlepší ze všech 4 Aster,co tady máme. Doufám,že polidštěný interiér nějakou dobu vydrží! Akorát jsem si nevšiml,je to polep nebo nový lak? I když na polep by to bylo moc dokonalé.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3322
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 13:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych řekl, že je to nový lak.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1434
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 11:22:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě se tu neobjevila ta pojízdná galerie:
 
 
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3333
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po podrobnějším zkoumání Astry číslo 203 jsem zjistil, že je to fólie nalepená na starém laku...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1436
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 14:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je fakt, že ještě snad ve čtvrtek 31.1. jsem 203 viděl v barvách DPMO. Takže lakovna by musela být skutečně expres.

Něco z dnešního tisku o opravě TT v centru:
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=034&r=mfstredmorava&c=682651

Jen mi není jasný traťový interval 4 minuty přes Kosmonautů. To bude linkový 16min (pak jsou podivné proklady s d-6 s intervalem 12), nejlépe i s d-5, protože obsluha AN s intervalem 16 v PD by asi nebyla moc populární; z NU pojede jen d-6 do Sokolské a odkloněná d-4 anebo jde o šotek či omyl?
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1437
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 15:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už je zřízena stránka
www.denisova-pekarska.estranky.cz
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DPMO opět ukazuje, že je mu absolutně jedno, jestli autobusy po městě jezdí již 80 let.Vždyť již jen za uplynulých 5 let (oslavy k 75 letům r.2002 -jízdy autobusů,letáky,propagační materiály) jde vidět obrovský rozvoj nízkopodlažních vozidel a modernizaci městské dopravy ve středomoravské metropoli.I podle tiskové mluvčí DPMO se letos žádné akce k tomuto jubileu konat nebudou, oslavy se spojí zřejmě až v roce 2009 s výročím 110 let MHD v Olomouci.No nezbýva nic jiného,než si počkat 2 roky.Snad alespoň letos dostanou autobusy alespoň jako dárek nové bratříčky(4 autobusy) ,tramvaj Vario a zdražení jízdného a rekonstrukci tramvajové tratě v centru města.Ale vytisknout pár nálepek,brožurek či vyrobit propisky by zase tolik úsilí DPMO nestálo,když už by se nezmohly na obsáhlou knižní publikaci.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1824
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

131: úsilí to nestojí,ale pokud máš zbytečné desetíce na tuhle akci,tak ji zafinancuj sežeň zaměstnace podniku na zajištění akce a řekni jim,jestli nepůjdou o víkendu do práce.Tohle není jednodůchá věc zajistit a zabezpečit akci i když se jistě ochotní zaměstnaci najdou.DPMO určitě peníze nemá na zbyt,ale kdyby se něco našlo,tak magistrát to může zatrhnout.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 690 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Urbino1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 21:53:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná bude mít nějakou soukromou akci klub KPMHD.
A přes to jede autobus ...
Ceduláci v DPmO končí ...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace