K-report
 

Archiv do 10.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Velké malé trolejbusy » Archiv do 10.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 20:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Super jako obvykle...jen je hrozná škoda, že nikdo nevyrábí tak malé chladírenské kompresory, pak by ta klima teprve byla prda! ne pouhé foukání ventilátoru. Nicméně Peltierův článek - elektronické chlazení by se vejít mohl... to už by ovšem bylo na takový ten kabát s zašitýma rukávama vzadu, nasazený osobně docentem Chocholouškem.
Neberte Houbovi 754!
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky by mě zajímala ta klíma, jestli už je funkční. :-)

Ale je to opravdu moc pěkná práce, je tak dál, moc fandím. Doufám, že se k nám do Mariánek "Verushátko" :-) přijede podívat na nějakou akci.
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Bouri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 22:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S Peltierovým článkem nevím, jestli by se dalo vzhledem ke spotřebě počítat. Je zvykem, že mají spotřebu několika ampér (14A/3,75Vmax = 29,2W; 3,9A/15,4Vmax = 33,4W; 30A/16,2Vmax = 267W (tento výkon asi nebude potřeba )).
Tady je seznam Peltierových článků u GM electronic.

Vzhledem k vysoké spotřebě bych to použil spíše jako okrasu, nebo jako krátkodobý efekt nebo pro jízdu pod drátama s výkonným zdrojem.

Ještě otázka ohledně peltierových článků. Jak se dá ovládat teplota na chladnější straně, aby měla přibližně 0°C nebo méně? S mými pokusy (8,5A/15,4Vmax = 68,8W) po chvíli teplota chladnější strany stoupla nad 60°C a musel jsem větrákem chladit teplejší stranu, aby chladnější strana "chladila". Dělám něco špatně nebo jsem na dobré cestě k úspěchu?
Škoda 18Tr
honny
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.240.188.66
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 23:02:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peltiér se reguluje dost blbě.

Toť závěr mých pokusů s ním. :D
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 17:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tož na ten seznam čumím jak slovák do hodin. Osobně mám zkušenost akorát s nějakým čínským pelťákem do chladiče vody, který při 12V odebíral cca 3,78A. Jsi na velmi dobré cestě. Je třeba na horkou stranu nainstalovat chladič, dimenzovaný na výkon článku, protože při těch 60 a více °C začíná docházet k likvidaci článku. Teplota na Peltieru je neregulovatelná..hold není to klasický kompresorový okruh, že.
Více když tak na mailu, ať to tu nemarasíme OT.
Neberte Houbovi 754!
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2550
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 06:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když vás tady tak vidím :

v jednom nedalekém obchodě prodávají takovou placku s kovovým kolečkem nahoře o průměru asi 8cm. Placka se přes USB napojí do nogtebooku a to kovové kolečko chladí. Optimalizováno pro Cola / Pepsi v plechoffkách. Stálo to asi 20 těch zdejších inflačních papírků o klesající hodnotě, takže gdybyste měli zájem... :-)

P.S. hledal jsem to na stránkách toho obchodu a zaboha se mi nedaří to najít... až teď:
http://shop2.outpost.com/product/4730919?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2509
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 10:50:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: Ty jo, co soudruzi z U.S. nevymyslí . Co to bude příště? Smažící plotýnka na hamburgery napojitelná na pc ?
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2535
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 15:28:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já zase nejsem takovej magor, abych to dělal plně funkční. Jsou to prostě jenom dva ventilátory, jeden 40 x 40 vhání vzduch dovnitř klimatizace a druhý 60 x 60 ho vhání dolů pod klimatizaci = do kabiny. To je celé. Funkční bude až topení, už mám z matčina starýho fénu vybrakovaný "topnice".

mauricio - mám doma ještě zbytek starých webovek 15TrM 1:10, kdyby byl zájem.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6805
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 10:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenki - u nás by to muselo být optimalizovaný na průměr lahváče. :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 15:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha - no, podařilo by se ti to poslat mi na mejl? Nebo leda na flešku nebo CD...
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2542
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:50:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio - navrhuji se na to nakonec vlastně vy...t, USbčko momentálně nemám a mejl - standartně jako vždy v mém případě - je nespolehlivý při posílání větších souborů. Takže k odběru leda osobně při dodání USB, jež bude pasovat do zdejšího PéCé. Já bych se vůbec vlastně na nějakej web o 3509 vyprd, co bylo bylo.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 22:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru - historii je třeba si připomínat...
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Martinb941e
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:50:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro vsechny fandy busu:
 
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty karosy v pozadí jsou SDV?
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Martinb941e
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:07:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Ano, jedna stoji 500 je to v Tezazu v Satalicich u prahy.
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:41:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martinb941e: U Prahy? Snad v Praze..
Bouri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 8-2007


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 21:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, jak fungují stahováky smetáků na trajfech. Pokud by to bylo možné, tak i schématicky na obrázku/fotce. Mám na myslí tyto stahováky:
 
Kdo by měl ochotu popsat i "francouzáky", tak by se nic nestalo, moje znalosti by se opět rozšířily. :-)

Verusha: Poslal sem ti mejl na 22trace, tak jestli se na to můžeš ve volný chvíli, než odjede 17Tr do Řečkovic, podívat a pořešit to pls. Díky
Škoda 18Tr
Bouri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 00:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět jsem trochu pokročil s modelováním... (samotná tvorba bude, až budu znát alespoň základní tvary a rozměry všeho možného)
 
 
 
Nevím, jak moc je to správně udělané, ale podle možností tvorby by toto bylo asi nejjednodušší. logo RÁBA tam dávat nebudu, bo s takovými detaily není možné pracovat; na tu malou placku uprostřed o průměru 7mm to opravdu nenarvu s těmi všemi detaily; jsem rád, že jsem našel aspoň jakousi náhradu za šrouby s maticemi -> Cu drát o průměru 1,5mm (délka cca 10mm).
Škoda 18Tr
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 00:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
tak tyto navyjáky (chcetely stahováky)fungujou tak že když vypadne sběrač tak se navyják roztočí a kotva v něm překoná vlivem odstředivý síly pružinu ,tim se kotva roztahne a zasekne se ve vnitřnim ozubení.
 
Bouri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 00:43:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za info, dokonce jsem to i pochopil. Dá se říct, že na stejném/podobném principu fungujou bezpečnostní pásy...
Když se kotva zasekne, navíjí zase zpátky nebo zůstane v tý zaseklý poloze? Francouzáky myslím i navíjí...
Škoda 18Tr
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 01:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ty škodovácký navyjaky některý navýjej a některý jen sekaj a railtechy navýjej a někdy ti nakraslim i je ale ted se mi nechce ale jestly je chceš vidět v akci tak ti je mužu poslat přez icq,teda jestly ho maš.
Bouri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 01:54:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jde mi o to, jak mám nasimulovat ty stahováky na mém budoucím modelu...
ICQ bych měl... 348-107-225 (odpoledne tu nebudu, spíš až večer, v ÚT i odpoledne... prostě, kdy budu ONLINE :-))
Škoda 18Tr
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37432
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 12:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděti, viseti, vinouti...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 14:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takhle fungujou railtechy
 
Msl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 15:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krátce o Líze - probíhá plechařina zadní nástavby, dohotoveny komplet listová pera, včíl jsou ve výrobě přední tlumiče.
 
 
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 12:45:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Msl - na první fotce v pozadí je kus zadního čela kabiny?
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Bouri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 15:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě donedávna jsem nevěděl, že existují 2 typy Ráb - dlouhá a krátká (prý jen na 17Tr); díky 14trm. Tak jsem udělal pár úprav a tady vám dám náhled krátké Ráby:
 
 
 
Tady pro porovnání s dlouhou Rábou:
 
 
 
Pozn.: Ta talířová "příčka" v té trubce je magnet a u krátké Ráby nemůžu udělat už kratší, neboť prostor mezi magnetem a "šrouby" musí býr vyplněn lepidlem (tavnou pistolí), aby tam ten magnet držel. Šířka tohoto prostoru u krátké Ráby je pouze 3,5mm (délka "šroubu" je 5mm), což je setsakra málo i tak.
Škoda 18Tr
Hrusi92
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 18:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim,chtěl bych začít stavět model Škoda 15T,něco trochu už umim,ale nevíte nějaké rady do začátku???
Hrusi92
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 18:36:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Já bych měl zájem o ten zbytek starých webovek o 15Tr 1:10,ja jsem se zde dočet,tak přes e-mail neposílaš,mohl bys je zabalit do raru a uploadnout sem http://www.leteckaposta.cz a pak mi poslat odkaz s uploadem???Byl bych ti moc vděčný,předem díky!!!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2563
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 23:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bouri - je to v řešení, mejl došel, ovšem nemám k dispozici foťák, tak nějak doma jo, ale do práce ne. "Blatník" ti oměřím, Rábu vidím že už jsi vzal po svým a v podstatě k tomu ani rozměry nejsou potřeba.

Hrusi - mohl bys je zabalit do raru a uploadnout sem
To bych mohl, ale nevím jednak jak se to dělá a druhak s rychlostí tohoto skvělého počítače a Wifi připojením, které nefunguje, pokud mezi oběma anténami letí hejno vran, jsem schopen opravdu pouze maximálně přenosu přes USB, tedy osobně.
Bouri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 23:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Dík. Pokud by jsi opravdu neměl možnost to vyfotit sám, tak mě napadá, že bych se některý čtvrtek (odhadem kolem 14:00 pokud nebudem mít nějakou změnu ve škole) zastavil se svým (resp. otcovým ) digitálem do Komína a tam bych si nafotil vše, co by bylo potřeba (pokud by to bylo možné, tak i něcomálo z interiéru). Teda pokud by to bylo možné mě tam pustit (třeba s tebou jako doprovod).
Škoda 18Tr
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 00:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha - ohledně webowek jsem ti psal mejl, ale asi nedošel, měl bych o ně zájem taky, navrhuju hospoding a donesu něco na USB.
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2564
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 01:29:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bouri jediný reálný problém spatřuji v tom, ž mám teď týden dovolené , takže jinak není problém, domluvíme se.

Mauricio - no problem (mejl došel, ale samosebou že sem na to zapomněl). Rovnež domluva možná.
Bouri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 8-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 01:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Není problém to přesunout na jiný týden. Záleží, kdy budeš mít ty čas. Pokud by ses chtěl domluvit, tak na můj mejl, co se dá najít v mém profilu a nějak bychom se dohodli přes mejly.
Jiné dny by mi to zas tak nevycházelo, ÚT a PÁ mám odvoz a v PO a ST jezdím busem pozdě a rád bych byl doma nějak brzy. A na víkendy je problém shánět spoje, už tak je těžké najít spoj, když mám v plánu skočit jednu sobotu za Foxem něco prodiskutovat apod...
Jak odhaduju, tak komunikaci po telefonu/SMS nepreferuješ.
Škoda 18Tr
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2812
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 09:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bouri : Verusha prijima pouze SMS ve forme morseovy abecedy. Tedy pokud nemas kanarka krizenyho s datlem ...
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Hrusi92
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 10:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Osobně???A odkud si???
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6827
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 23:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ver je z brna :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Mokelembembe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 11-2007


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 15:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.tee-usa.com/store/product6721.html
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2578
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novinka brněnského průmyslu:

 
 
 

Vyobrazené BS 120 je zatím pouze ve stadiu rozpracování. Kdo se pozorněji podívá, zjistí cca, na jakém principu jsem udělal funkční změnu nápisů - bohužel to nejde vyfotit lépe a foťák ty prosvítající nápisy velice ochotně zvýrazňuje, naživo to vypadá o mnoho lépe, zvlášť pokud je mezi přebliknutím informace (Zóna / čas -> Lesnická a zpátky) krátká mezera, kdy je displej celý zhaslý. Svícení zajišťuje šestnáct 3mm LED diod umístěných v masivu plexiskla, které rozptyluje svit.
Dále tvořím přístrojovku, ale moc mě to nejde, takže jenom obrázkově:

 
 
 
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 00:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to báječné co dokážete. Je to tak dokonalé že pravděpodobně máte doma vynález Radima Berky pomocí kterého upravujete velikost svích modelů.
Vše jde dokázat , stačí najít cestu.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 15:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Nic proti, ale to je bláznovství!!! Ale s vynikajícím výsledkem!!!
Já jsem vytáhl svou kartonovou zlínskou 14Tr, ségra se tu točila po pokoji, týsla ju a odepsala spoj mezi zadním čelem a pravým bokem, kačena... Budu to muset zretušovat a právě jsem nastříkal podlahu...
Gasonův blog | ICQ: 472-137-831 | Skype: migagason | 754 068 JE BEST | 4. 12. 2007 - spatřen první Crossway u HousaCaru - Toť asi všecko, co sem Vám chtěl sdělit...
10. prosince 2007 - rok od registrace na K-Reportu...
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 20:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Ver a ostatní, chtěl jsem se zeptat jak široké jsou dekly v podlaze 14Tr/15Tr??? Ty co jsou nad trakčákem a kompresorem... Vyšlo mi 45 cm, ale to se mi trochu nezdá...
Gasonův blog | ICQ: 472-137-831 | Skype: migagason | 754 068 JE BEST | 4. 12. 2007 - spatřen první Crossway u HousaCaru - Toť asi všecko, co sem Vám chtěl sdělit...
10. prosince 2007 - rok od registrace na K-Reportu...
754037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 00:00:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru: Škoda že tam nemůžeš mít vprostřed symbol trolejbusu :-))
Moye stránky o virtuálním ČSAD Vyšehrad
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2580
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 12:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hafan: symboly na BS120 jsou v Brně pro důchodce - aby poznali, že jedou v trolejbusu (autobusu, tramvaji) . Už to vidím, jak s tím modelem zase vyjedu a bábiny se budou zastavovat "Jé, pane, to je ale pěkná tramvaj".

Migoš - z hlavy šířku nevím, střízlivej odhad takhle od oka bych viděl okolo 60 cm
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1331
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 19:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: 60 mi vychází šířka uličky mezi podběhama nad zadní nápravou, myslím, že rozměrem deklu + - 65cm nic nepokazím...
Gasonův blog | ICQ: 472-137-831 | Skype: migagason | 754 068 JE BEST | 4. 12. 2007 - spatřen první Crossway u HousaCaru - Toť asi všecko, co sem Vám chtěl sdělit...
10. prosince 2007 - rok od registrace na K-Reportu...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6843
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 22:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ver - hlavně tu palubku nedělej moc precizně a hezky, to by bylo lepší, než originál
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2583
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 22:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo - to se nebojím, protože je to titěrnost a to mě poslední dobou moc nejde (komu by ovšem přišlo, že přístrojovka je moc hrbolatá, tak je to schválně, jako všechny podobně hrbolaté díly jsem simuloval povrch "vrapatec", a to "gumovým" sprejem na ochranu automobilových podběhů). Už nemám ten cvik z modelování H0 kolejiště & trolejbusiště a mám teď problém vyrábět něco, co nemá aspoň M3 šroubky . Budu muset zase v mezičase dělat něco menšího, už delší dobu přemýšlím, že bych si začal pomaloučku polehoučku zase vyrábět nějaké maličké kolejiště HO nebo spíše jeden dva moduly - ty vagónky a hektor v zapomenuté ušpiněné vitrínce, to není ono.
3995
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.174.155
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 23:40:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: prodáš ten info panel?? celkem by se mi hodil ... zkus si tím přividělávat ... myslím že bych nebyl sám kdo to chce ...
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1176
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 08:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tímhle se živit nedá
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 09:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No myslím že SEM SEM , a SEM by se BUSE hodilo

(Příspěvek byl editován uživatelem Buggy.)
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2824
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 11:43:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buggy :myslim ze s podobnym vysledkem (ve vetsim by to mohl zvladnout kazdy. Derovany papir, folie a sada diod zabalena v hezke krabicce s dratama. Akorat verusha uz to prehani a nechce na rist ze doma ba dvorku bstli tajne odtazenou 22Tr G a ruka mu uz z prace otekla do meritka 10:1...
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 20:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Nemáš prosím nějaké detailnější fotky čelního transparentu jako zevnitř, zvenku, různě jak je to pozapojovaný a nějaké technické údaje typu rozměry, počet diod...? Nějak mě to nedá a asi zkusim nějakej transparent vyplodit. Díky.
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2584
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:54:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže:
1) vyrábím, leč neprodávám. Vyrábím pro sebe, případně v kooperaci s kolegou Burešem.
2) přivydělávat? Hehe, mým šnečím tempem, kdy zcela nestíhám stavbu 22TrAC a stále odkládám roll-out, bych si vydělal leda na slanou vodu. Kromě toho kdo, co a proč by vlastně koupil? Smysl by měl hotovej model, ale kdo stanoví jeho cenu (prodejní, nikoliv výrobní)? Za 15Tr mi několik bláznů nabízelo sumy v řádech desetitisíců (nejsem si zcela jist, jestli to nebyli pacienti z Húskovy)

Buggy - v podstatě nemám, mám fotku pouze hotového čelního transparentu a nějaké rozmazané foto vnitřností, ze které by nikdo nic nepoznal (kromě toho je to tajný ). Schéma rovněž mám - na špinavým papíře někde v šuplíku, ale myslím že stejně trošku přepojený, nikomu by to nic neřeklo. Mám to v hlavě. Z tohoto důvodu si nepamatuji jiné, životně důležitější věci - prostě hlava plná cypovin.
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 10:22:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak po schlédnutí Rad ptáka Loskutáka z 18.11.2007 kde je prezentována tramvajodráha pana Barneta. Ovšem uslyšíte tam jednu fatální větu, že je to jediné tramvajové kolejiště u nás! Takže asi tam soudruzi zapomněly, na tyto modelová tramvajová kolejiště:

Modely tramvají 1:160 - http://www.modelytramvaji.websnadno.cz/

Tramvajoví modeláři Praha: http://www.t-m-s.xf.cz/
Fotografie: http://fotogalerie.dopravka.com/
Videozáběry: http://www.youtube.com/brnenskadopravka
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 12:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brnenskadopravka:
Už o tom byla zmínka v sekci "Modely, modelářství - všeobecná diskuse" a v době, kdy to bylo aktuální.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1177
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no obávám se, že za 3509 bych teď musel platit já, aby si to někdo vzal. Mimochodem, do konce roku se stěhuje zbytek z ní do kontejneru.
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Hlásím se jako sběrné suroviny, já bych jí vzal.
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2587
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:53:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chceš k tomu i zápalky?
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1178
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 15:22:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chemopren prej blbě hoří :-)
půjde to do kontejneru, divím se, že tu sbírku chemoprenu, papíru a sem tam kuprexu někdo chce...Upozorňuju, to, co se dá někde použít, si vezmu já (a PvvS), takže lze říci, že zadní článek je aktuálně tvořen pouze rozpadajícím se kuprexem a v předním bude možná sem tam nějaký papír. Nápravy, sedačky, klima, veškerá elektronika, dveře a další drobnosti tam (už) nejsou.
Včera na mne vypadla pozička. Myslel jsem, že už mě nic nepřekvapí.
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 15:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v tom případě bych si k těm zápalkám vzal ještě kapku benzínu .
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace