K-report
 

Archiv do 13.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Papírové vystřihovánky » Staré archivy » Archiv do 13.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7011
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 09:16:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak na tom modelu zelenobílého kloubáku jsou všechny větračky otočené dozadu, kdežto na fotce vzoru je poslední vzadu otočená dopředu

A no jo. Možná to bude tím, že jsem sem omylem dal fotku již vyřazeného přeštického PJ 70-05, kdežto ten model je kralovický 2P7 9480. Ale jinak je to správná připomínka, tím se tyhle dva autobusy od sebe liší. Mimo jiné.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1736
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 10:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: Mně se zdálo hned divný, že bych zrovna jednu větračku nechal opačně... Navíc ta 2P7 ---- nemá ty větračky myslím zelený...
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Eurobusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 08:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty vole vz na tych papierovzch modeloch zarabate ja amm s Va s dost.Sak to robi z dlhej chvile a dam to sem FREE.
My favourite bus is KAROSA LC730,LC750,LC930,950
KAROSA is not dead
ICQ:495-442-240

http://vbusdielna.wgz.cz my homepage
Robim GO autobusov Karosa radu 700 na radu 900
Maintt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 18:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr_man :taku vystrihovačku si v poho vyrobím aj sám
We are here for you. Maintt Buse Systems on www.vbdp.yw.sk
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2492
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 21:18:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak zarob, nikdo ti v tom nebrání. Zítra chci vidět prototypy, v pátek 100kusovou sérii v obálce na mým stole... Tisk a poštovný si můžeš nechat od cesty.
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3836
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 21:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maintt: Radši si dělej ty "svoje" VirtualBusy.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1403
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 22:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vyskušal som robiť v adobe illustrator-e a podobne a viem čo to je za drina... Tr man-ove modely su dosť prepracovane, ani ma to netrápi že ich predáva len ma trápi že keby som si chcel niektoré kúpiť zaplatil by som viac za poštovne (aj 5x).

Alebo je v cene všetko?

(Příspěvek byl editován uživatelem peto5220.)
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3839
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 08:27:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když je to freeware, tak si to každý začne přebarvovat a vydávat za svoje stejně jako ve VirtualBusu a to prostě nedělá, ikdyž je psáno, že VBus a všechny doplňky jsou volně šiřitelné.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1738
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 11:32:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkuste si vyrobit některé reklamy, které jsem udělal na modely já. Můžu vám říct rovnou, že u některých vozů trvá tvorba reklamy 10 - 25 hodin, takže jestli máte nějaké připomínky, zkuste si to udělat sami, nechat to někoho stáhnout, on na tom opraví jeden pixel a hned to bude vydávat za svůj výtvor.

Eurobusák: dej sem ke stažení nějakej svůj model, porovnáme, kdo má lepší. Jestli si myslíš, že to dělám z dlouhé chvíle, tak zavři laskavě klapačku. Fakt nemám přebytečné stovky hodin, které jsem s tím strávil, abych pak dal sem něco ke stažení.

Maintt: Tak si ji vyrob, zkus si to, buď tě to po několika minutách přestane bavit, nebo se na to vys...., když s tím strávíš tolik času co já.

Řeknu vám rovnou, že zas tak drahé to není a je to určeno pro všechny, ne jen pro lidi z K-Reportu, ostatní nemají možnost si to stáhnout, vytisknout, ale klidně si to koupí. A když budu hodně upřímnej, peníze, který jsem si na tom zatím vydělal, jsou jen slabá náplast na to, kolik hodin jsem tvořením toho všeho strávil...
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 12:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jestli to patří mezi papírový vystřihovačky,ale každopádně modely jsou z papíru,akorát okna jsou z průhledné fólie a vnitřek je taky papírovej
 ,
 ,
 
 ,
 ,
 
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7022
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 12:25:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, asi takhle. Já do vývoje těch modelů trošku vidím a vím, co je to za práci. U každého typu vozu jsme strávili minimálně půl hodiny hodinu tím, že jsme lezli ve vozovně kolem autobusu a měřili jsme, jak to má velká okna, dveře, světla, blinkry, dekly na boku, různé větrací mřížky a tak dál. Úžasná zábava, obzvlášť při teplotách pod nulou, které tu byly v zimě 05/06.

Předtím bylo ovšem nutno domluvit v DP, aby TrM vůbec směl dovnitř, což taky není jednoduché. Pomohlo mu jen to, že tenhle DP je podobným aktivitám celkem nakloněn a jsou tam správní lidé na správných místech. A pokud vrátná dostane písemný pokyn od nadřízených, bez přemýšlení ho vyplní - ať už je v pokynu napsáno "Pusťte v sobotu Tr_mana dovnitř." nebo "Podpalte halu těžké údržby."

Mě teď třeba čeká to, že budu někde nadhánět a měřit Axera, což bude taky zábava, protože znám jednoho v Pardubicích (Car Tour ex Sandy), dva občas zajíždějí do mého rodného města Plzně (VKJ a Ligneta), něco vídám na Florenci (CDS, ČSAD UH), ovšem uznejte sami, člověk, který na veřejně přístupném místě běhá s krejčovským metrem a měřícím pásmem kolem autobusu, vypadá jak úchyl. Jedna z těch firem patří naštěstí do kategorie "spřátelených", takže věřím, že se podaří provést měření bez zbytečné publicity.

No. Dál se pak musí strávit pár hodin u počítače, z těch zápisků z vozovny vytvořit v počítači model, a to tak, aby měl správné rozměry, aby odpovídal tvar karoserie. Krabičku udělá každej blbec - ale 21 nebo 24 Tr se střešními nástavbami a kulatými čely...

Pak mám chvilku zase práci já. V DP máme 55 trolejbusů a 75 autobusů, je zapotřebí ty vozy nafotit na textury. Fotky musejí být pořízené kolmo, bez stínů od sloupů nebo od značek, nesmí být proti slunci, vůz nesmí být od bahna... To znamená, že když zaprší a nebo nasněží, nedá se pár dnů vůbec fotit, než silnice uschnou a než se vozy umyjí. Já mám výhodu v tom, že pracuju v DP, mám volný pohyb po vozovně, s těmi vozy sám jezdím, takže si je můžu na focení postavit, kam chci a v DP mě znají snad všichni řidiči, takže není problém poprosit je na konečné, ať mi s vozem zapózují tam, kde potřebuju. Často se to obejde bez vysvětlování, v tomhle DP máme 200 řidičů a cca. 25 z nich (včetně tří řidiček!) už si objednalo model svého vozu, takže vědí, o co jde. Když pak potřebuju konkrétní vůz, stačí kouknout na rozpis služeb a už vím, kde ho najdu dnes a odhadnu, kde bude asi v dalších dnech. Máme tu ovšem ten problém, že ne na všech konečných se najde místo, kde se dají pořídit kolmé záběry boků autobusu, někde to jde s ohledem na slunce třeba jen v určitou denní dobu.
Pokud fotím vozy nějakého jiného dopravce, je to opět celkem zábavné. Najít v cizím městě místo, kde se dají vozy snadno a ze všech stran fotit, je docela věda (v Brně se mi třeba na trolejbusy osvědčilo Mendlovo náměstí, v HK přednádražní prostor), často se neobejdu bez spolupráce a domluvy s řidiči (a občas mě taky někdo pošle "kamsi"). Pokud bych chtěl nějaký konkrétní typ nebo vůz, bude to taky zajímavé, napřed bych musel zjistit, kdy a kde se ten vůz vyskytuje.

No, a tyhle fotky mi Tr_man hodi na hlavu s tím, že jsou nepoužitelné (od doby, kdy používá Adobe Illustrator, má docela náročné požadavky) a nebo z nich udělá textury, které pak napatlá na model.

A je to. Takže jak vidíte, vyrobit model je snadná nenáročná práce, která zabere jen minimum času.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3844
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 12:33:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak. Já ty modely prodávám za cenu tisku + 20 Kčs abych z toho něco měl a prodal sem jich ani ne deset. Jde mi o to, že když je dám na net volně ke stažení, někdo si je stáhne, přebarví a pak na nich bude vydělávat, což nasere každýho. Viz třeba Vbus; Kottna udělal sedmikilo a všechny devítky, Axery atd. vychází právě z jeho modelu a každý je vydává za svoje, protože na ně udělal čelo, jiný sedadla atd...
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6373
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 12:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mildadriver - zasklený to vypadá velice šmakózně
mj - plně s tebou souhlasim.
když děláš vozidlo, který existuje, tak to ještě jde. když jsem dělal model M273, tak jsme měl akorát typák, pár fotek a éto fsjo. pak jsem naštěstí našel i vrak tohodle vozu, sice totálně zasekanej a skoro nefotitelnej, ale byl jsme za něj vděčnej.....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7023
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 12:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: že keby som si chcel niektoré kúpiť zaplatil by som viac za poštovne

Nesliboval jsem ti, že ti pošlu nějaké to modýlkové CD jako "autorský výtisk"? Pokud se s Tr_manem nějak domluvíte, není problém, abych ty modýlky přibalil. A ty bys mi naopak mohl poslat nějaké jízdní řády tam od vás z východu, do sbírky, po finanční stránce to ptoom nějak dorovnáme. Ale tohle kdyžtak podrobněji proberem někde bokem v mailu.
A pak je tu ještě jedna možnost, dalo by se to poslat po jednom našem řidiči, který je z Košic a jednou za měsíc jezdí domů. Jo, a taky má od Tr_mana model svého trolejbusu
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1404
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 15:06:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: OK, dohodneme sa na ICQ alebo mail.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 17:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezké modely - Daf fun / Paper models
- 1374; 1384; 1401 - FOREVER
PROSÍM, pusť mě.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6392
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 19:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když jsme u těch podkladů: nemá někdo typák velkýho hektora? (T458, 721, ČME2)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Otto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 16:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já též nevím co dodat... prostě když někdo něco vytváří, tak za to snad zaslouží honorovat, ne..? to je prostě samozřejmé...
oTTo --->>> www.vmodels.wz.cz
www.vphotos.ic.cz
ICQ 307 - 171 - 831
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3922
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 18:48:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já taky nevím, co tady pořád řeší takové nulové položky. Kdyby někdo nabízel něco takového za pade, tak bych mu řekl, ať si to narve třeba do . Ale koupit si pěkný model za cenu dvou jízdenek? To je snad takový problém?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Gunster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 22:38:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes som vyrobil na pocitaci papierové modely trolejbusov ŠKODA 14tr, z miest:

BRATISLAVA
 

BANSKÁ BYSTRICA
 

KOŠICE
 

ŽILINA
 

PREŠOV
 

Neskor oddelim boky a čelá
a nalepim ich na krabice od mlieka
(cca 1:70)
Ak hľadáte papierové modely MHDčky v Prešove, tak navštívte stránku www.gunster.wbs.cz alebo www.gunsterfoto.wbs.cz, kde si ich môžete zadarmo stiahnuť... Ak poznáte stránku s papierovými modelmi či vystihovačkami trolej/autobusov napíšte mi mail na jakub.orinak@post.sk alebo jakub.orinak@centrum.sk...Ďakujem
ICQ: 446-399-816
SKYPE: jakubko112
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 07:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Já tedy nevidím moc rozdíl mezi "pade" (pod tím si představuju 50,- Kč) a dvěma jízdenkama na pražskou MHD (2x20,- Kč = 40,- Kč). Problém je spíš v tom, že pokud nejsou takové peníze předány z ruky do ruky při osobním setkání, tak se jejich posílání pěkně prodraží (jsou to zpravidla desítky až stovky procent dané částky za poštovné či bankovní poplatky)...
Olsi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 22:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer, nevíte, zda existuje pap. stavebnice / vystřihovánka této tram. soupravy, nebo alespoň motorového vozu? Mám tušení, že jsem ji někde zahlédl (časopis,web...). Potřebuji odměřit rozměry a vystřihovánka by byla ideální, vzhledem k tomu, že nikde nemohu sehnat alespoň bokorys v přesném měřítku. :
 
Uhlomír Parostojevsky :"Úzká pára, to je kára."
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 22:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neviem ci je to ono, jedna sa o tento model???
 
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 22:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ako sa tak kukam tak asi nie... :-(
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:43:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tenhle model (myslim tu Boveru) zrovna lepím. Je to docela hezký model. V této serii vyšli další 2 tramvaje. Pražská salonní a ještě nějaká pražská ( teď si nevzpomenu jaká). Brzo bude v ABC serie historická železnice. Tak pokud by měl někdo zájem pošlu oskenované.
http://www.doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4010
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 16:00:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu sem upravil stovkový Minibox a vytiskl ho v 1:300. Je to jen na zkoušku, příště ho nechám vytisknout na lepší papír.

Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 18:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to já jsem zas "přebarvil" model Petra K. 15Tr 3/6 Zlín 339. Zájemcům zašlu na mail.
 
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST foto pod nickem: Šari - Díky moc
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 16:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

for Olsi:Ano,existuje jako jednoduchá vystřihovánka na úrovni miniboxu v měřítku 1:87(HO). Tuto a ještě některé další vydal DP Ostrava.
Otto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 17:25:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Olsi: model se da objednat stopro na www.papermodel.cz jinak bokorys je v katalogu vozidel DPO co vyšel tušim roku 2000
Ad Carman2: v ABC vyšly LBC 78 Bovera a Pha 109 a 200...
oTTo --->>> www.vmodels.wz.cz
www.vphotos.ic.cz
ICQ 307 - 171 - 831
Gunster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 15:56:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prave som dokoncil 14trM z Bratislavy:

 
www.gunster.wbs.cz
jakub.orinak@post.sk
jakub.orinak@centrum.sk
ICQ: 446-399-816
SKYPE: jakubko112
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4109
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 17:31:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč to má zase useklý kola?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Gunster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 17:40:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lebo ked ich "neuseknem", tak sa mi budu ohybat a nicit
www.gunster.wbs.cz
jakub.orinak@post.sk
jakub.orinak@centrum.sk
ICQ: 446-399-816
SKYPE: jakubko112
Gunster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 17:43:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a to by nebol Study keby do dakoho nerypol, vsak ? ...
www.gunster.wbs.cz
jakub.orinak@post.sk
jakub.orinak@centrum.sk
ICQ: 446-399-816
SKYPE: jakubko112
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4112
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 17:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč se nemůžu zeptat?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Gunster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 18:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... vies ty co, nerozvadzajme to dalej, lebo to nedopadne dobre ...
www.gunster.wbs.cz
jakub.orinak@post.sk
jakub.orinak@centrum.sk
ICQ: 446-399-816
SKYPE: jakubko112
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4113
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 18:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já sem se JENOM zeptal.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Furčan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 21:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gunster:ked už snimy niekde jazdiš,tak si tam narež z korkoveho štupľa kolieska a nalep na opačnu stranu a nebudu sa ti zalamovať
ICQ: 218-854-995
Skype:Furcan
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4114
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 21:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On si s nima hraje? Tak to potom jo .
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2570
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 22:08:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to neni snad nic trestnýho, já si s mejma karosama taky občas hraju...
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7166
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 00:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a kdo ne? Když mi bylo tak asi 10-15 let, dělal jsem si modýlky jen na hraní. Teď si hraju se skutečnými vozy a modýlky si vystavuju v poličce. Jo, a jeden mám připevněný magnetem k palubnímu počítači u sebe v autobuse.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pishta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 08:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gunster: keď nemaš štupel , stačí si kolesa zopar krat podlepiť, abo keď sa ti nepačia, tak sprav modely s namotávácimi kolesami
http://pishta5217.borec.cz/
pishta5217@centrum.sk
Suky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 10:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den.
Internetové stránky www.tady.cz/papírovémodely,už nejdou.Nevíte někdo nový fukční odkaz?
Děkuji.

(Příspěvek byl editován uživatelem suky.)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4116
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 11:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ho za to neodsuzuju, jen sem se ho jen ptal, proč to má useklý. No radši nebudem pokračovat, nebo to dopadne jako diskuze o šotouších, kde se každý chlubil tím, co ve vyučování maloval
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 15:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové Karosy v měřítku 1:100 v nejrůznějších provedeních od klasických po hasičké, policejní atd. najdete jako novinku na našem webu (krabičkový podvozek nebo s kolečkama, dle výběru).
http://minibox.webz.cz (www.minimodel.cz) aktualizace z 8. 8. 07
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 19:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minibox: Já vím , že se to nehodí , ale: Mohl bysi autoru těhle Karos vzkázat , že jsou fantastický? Některé rozměrové detaily jsou sice trošku jinak , ale jinak - moc hezké
- C 954 -
PROSÍM, pusť mě.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 20:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

otazka na vsetkych: nema tu niekto model IVECO Arway, crossway, evadysH ????
Papierovy , 1:100 ,1:87 ,alebo minibox.
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 09:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc_736... vyřídím, jinak další modely od tohoto autora najdeš na našem webu v sekci FDS a taky v seznamu novinek (ne všechno je ještě do sekce FDS zařazeno, nestíhám Ještě další verze brzo přibudou, mám slíbený např. Housacar.

Tootti: zatím nemáme ale budeme mít, časem. i když nějaký prototyp Arway bych měl mít, dokonce jsem ho kdysi pokusně lepil. Foto z našeho fora:

http://img.fotoalba.centrum.cz/img1/55/71/69/2356971/8378055_2356971_4_ZldvJIYBA3.jpg
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3285
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 17:21:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tooti: Arway i Evadys mám, ale je to cosi bez měřítka, i když si stačí pohrát s nastavením tisku.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 21:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja praveze mam nieco ,ale neviem si rady z klimou a z puklicami irisbus.
Celkom slusne mam rozrobene Recreo.
21272: skus mi poslat tvoju tvorbu, ja poslem to moje.
Minibox: podarena Arwayka
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 21:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://mestskadoprava.com/
MHD v Hradci Králové - to jsou 21272ovi stránky - tam to je

Jak bude vypadat to RECREO - poslal bysi screen?
- C 954 -
PROSÍM, pusť mě.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3286
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 23:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tooti: Je to tak - najdeš to na netu, jinak verzi mám bez klimatizace a i kola jsou kreslená (byla to moje první vystřihovánka). Jinak asi nafotit poklici a z fotky vyříznout, zmenšit a dosadit.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4197
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 23:11:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu poklici mají myslím pěkně vyfocenou z boku na webu Karosy.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 08:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Taky něco - foto vlastní. Klidně si to na ty modely dejte , mě je to fuk. Sice to neni klasická puklice , ale třeba se bude líbit.
- C 954 -
PROSÍM, pusť mě.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 08:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A eště sem zapoměl:
 
 
- C 954 -
PROSÍM, pusť mě.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 761
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 17:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PK: nevadí , že sem si to takhle upravil v pastelkách?
 

- C 954 -
PROSÍM, pusť mě.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 18:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kto chce to Iveco Recreo 12.8 ad se mi ozve na mail...
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3290
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 19:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tooti: není podobné tomu Arwayi? Máš obrázek?
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 19:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: napis mi na mail...poslem. nemam fotku,
podla toho obrazku co je na stranke iveco.com

odkaz
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3303
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 23:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 10:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten samý (možná jiná SPZ) model chystám jako úpravu modelu od P.K.
doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace