K-report
 

Archiv do 29.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 460, 560 » Archiv do 29.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 07:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukash : panťáci ti děkujou
Zmalovaný už jsou teď snad všechny hlavy, vložáky se zatím docela držej...
Minulla on jano!
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 18:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DRNe: Tak jak to jezdí s Peršounama??? Na Valachách to vázne, jedna, někdy dvě neschopnosti denně... Nic moc, snad se to brzo zlepší...

 

Má milovanáááá, proč pořád chodí tak zmalovanááá...
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 18:58:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea: No, ono to neni DB, ale DR...
A když je tady stále dokola omýláno, že grafiti jsou hnus, tak si myslím, že toto je vcelku hezké a vkusné > http://sp6.fotologs.net/photo/54/43/84/letadlo/1196950033_f.jpg
Tajík_363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 10-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 22:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je vidět na PTG v Brně...že pár týdnů pod hlavičkou Maloměřice a vše vypadá jinak...
Pantografy odstavené- rozkuplované... na Vr-Ti(kde se skoro zásadně PTG dávaly kvůli 8-mi minutovým obratům teď skoro denně vidíme klasiku) a o čmárancích se raději nezmiňuji... neumývá se nic a počmaraný jsou z už všechny...
Takže 3x HURÁÁÁ Majlonte!!!
Asi bohužel, pokud chytré hlavy nezasednou a ty líný zadky nezačnou něco dělat, tak budem zachvíli s PTG vypadat jak na Slovači nebo v Bohumíně...

To pak asi vytáhnem dlaší Žehličky a přivesíme za ně třeba prasečáky...
Dokud se kola točí...je vše na pohodu...
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 22:33:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matýsku, můžeš, pěkně prosím, ve svém prvním příspěvku z 16.12. identifikovat ten panťák úplně dole, co na nás nezdvořile vystrkuje ? A pak mě ještě zajímá ten, co je mezi 460.021 a tím nákladním kočárem. Díky!
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
Trainster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 22:53:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mufe ale to je DB )))
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainster: Dobře, mysli si, že to je DB, já se s tebou nehádám... Ovšem pravda je trochu jinde... To, že většina lidí zná písmenka jen tak jak je píšou oni neznamená to, že se nedaj malovat i jinak, viz toto R.
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:47:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebo v Bohumíně...
Tzn. zmalované jen sporadicky?
Zdá se, že Brno ve zmalovanosti silně vede.
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 00:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1. října 2005 460.066-4 v Ostravě na hlavním:
 

Jak tento panťák vypadá dnes?
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 04:06:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajík_363

Tajík, Tajík ... nemyslíš, že na hodnocení je ještě brzo? 560 obydlují Malo necelých 14 dnů ... a ty poveekendové čmáranice, i pod hlavičkou Heršpic tak mnohdy panťák jezdil i 14 dnů než došlo k odstranění!

To pak asi vytáhnem dlaší Žehličky a přivesíme za ně třeba prasečáky...
ČD má asi bohatou kasičku ( vzhledem k new tarifu ), tak může přesypat Cargu pár zlaťáčků .... nebo těch "osobních" žehliček je tolik?
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 05:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajemný em: ta je od 010, ta by měla být rezervní, aspoň minulej tejden byla, no a 021 stojí s 028, ale ne jak jsem napsal rezervní, nýbrž se obávám, že jsou to ty stroje, co mají problém s obručema. Ale nemůžu to potvrdit. 09 jezdí s problémy s 027, v ten den byla odstavena na více oprav... Včera večer jsem zahléhl 69, 70, pěknej kousek, bohužel moc pozdě na fotku, líbila se mi, má už ty LEDky, hezký to bylo... Tak snad příště.
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Tajík_363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 08:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim...ale je to už 3týden...nechci se hádat a skutečný provoz se do Mal přesouval už i pár dní předtím.
A v MAL si zatím s čmáranicemi NIKDO hlavu nedělá...vždyť nejsou schopný zatím udržet jezdící ani NUTNOU TS potřebu... klasiky opět vyjely.

DUS: Neboj, vím, že Žehličku nemaj ani jednu navíc... to byla spíš recese...ale mohli by jsme pro příští jaro nakoupit stádo koní...třeba to bude spolejhlivější jak ty třicet let starý kraksny...kterým už se nedostává ani nezbytn udržba - krom výměna špalků, ta v Mal jede na plný obrátky, když polovina lok už po 1000km má zajetý zdrže-takže ven s nimi, ach jo
A co si půjčit K2 třeba v Pisárkách,tam jich stojí dost, hodíme na střechu trafo i s usměrňovačem a můžem fičet...
Dokud se kola točí...je vše na pohodu...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5644
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 10:30:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea:
Celý panťák byl vyčištěný od čmáranic, vložáky dokonce byly celé nově nalakované, jenomže někomu se to nelíbilo, tak to v půlce října někdo počmáral znovu.
Tady je fotka z 15.10., čerstvě po obdržení nového "nátěru".
 
ZMAL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.60.3
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 15:27:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajík 363 - Tak se domluv s nadřízenýma a místo týdnu co máš sedět v kanclu tak nám poď do Majlontu s těma panťákama pomoct!!My se klidně necháme poučit co a jak dělat.Jinak co já vím tak do konce roku nějak nejsou peníze na odstraňování čmáranic tak asi proto vypadají jak vypadají. A myslím že je jedno pod kterým depem jezdí,ty čmáranice tam dělá někdo jinej a je mu jedno kdo to udržuje.Jinak to chvilku bude trvat než se to úplně zaběhne,ale myslím že na tom není Majlont zas tak špatně,zkrátka byl špatnej tejden,viz třeba 008 kde bouchl TM a JOB a podle diagnostiky se tam něco dělo už před příchodem do majlontu.
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 18:39:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tento panťák vypadá dnes?
Dnes : přibližně takto. Podobné fotky lze udělat kdykoliv. Sem tam ale čmáranice najde

 
Tin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 19:10:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevěděl by, prosím nekdo, která 460 vezla dneska 2964-2963-2924-2931, prostě 2.TD z TS 442, v této soupravě je řazený vůz 060.342, víc sem bohužel nepostřehl, dále bych pak potřeboval vědět, co jelo na 2903-2908, tj. 2. TD z TS 444 v Bohumíně. Za jakoukoli informaci budu velice vděčný.
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:03:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OH co to tam jsou za tečky ??? sníh asi ne co ? protože kdyby jo tak by byl asi i na levo ne ?

ICQ: 254-101-848
E-MAIL: Denno77@seznam.cz
SKYPE: Denno777

vlakportal.cz
I se špatným fotoaparátem se dají nafotit hezké fotky !!!

Ujíždím na laminátu

Petan363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EM 488.0001
 
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1733
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petan: Ty vole to je ale fotka
Kde si to zohnal?

Nevie niekto upresniť dátum?
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:37:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sníh asi ne co
Ne, to je radioaktivní spad. To víš, Ostravsko
Nápověda- vpravo jsou stromy, vlak trochu zatřese a ...

Dnešní zaručeně bez spadu:
cieszynské ospalé dopoledne

 

460017,18
 
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 613
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 16:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra ty si bereš snad i stan s sebou jak chodíš fotit (-_-)

ICQ: 254-101-848
E-MAIL: Denno77@seznam.cz
SKYPE: Denno777

vlakportal.cz
I se špatným fotoaparátem se dají nafotit hezké fotky !!!

Ujíždím na laminátu

Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 16:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra: O jakýpak spoj jde? Čtyřvozové nadháním už dlouho a pořád nic...
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 18:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to 2907 v 14.27 z hlavního na Bohumín. Jestli jsem to nespletl.

Stan??? V mých letech??? A co klouby, heksenšúúús, hemeroidy, má kulatá záda a ploché nohy...??? Máš rozum, chceš mě pohřbít ještě dřív, než udělám zákonité? To mě dceřinka nepochválí, že do mě investuje a já hazarduju se zdravím. Já už jsem postarší člověk, já už musím myslet na důchod...
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 18:53:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra jen , že se mi zdá , že jsi furt na nádru

ICQ: 254-101-848
E-MAIL: Denno77@seznam.cz
SKYPE: Denno777

vlakportal.cz
I se špatným fotoaparátem se dají nafotit hezké fotky !!!

Ujíždím na laminátu

Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 19:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to bude asi tím, že se živím touláním po kolejích. Teď si dám voraz, ale po vánocích až vyrazím do Třebové, tak obnovím a rozšířím archív.

Samlep: já bych řekl, že se začínají vyskytovat na Valašsku. Ta 79, 80 tam taky byla. Dneska ráno 09 a 27 (já vím že není 4-vozová), a hrozně se mi líbí 59, 60. Je to něco podobného jako 3 a 4, ta byla včera ve Svinově do Opavy. Pěkný kousky. Škoda že se na nich nepovozím, haúúúúúúúúúúúú, leda že bych do nich naložil nějaké uhlí a nebo štěrk
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 20:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra jakou část ze dne trávíš na nádru

ICQ: 254-101-848
E-MAIL: Denno77@seznam.cz
SKYPE: Denno777

vlakportal.cz
I se špatným fotoaparátem se dají nafotit hezké fotky !!!

Ujíždím na laminátu

Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 20:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra jakou část ze dne trávíš na nádru

ICQ: 254-101-848
E-MAIL: Denno77@seznam.cz
SKYPE: Denno777

vlakportal.cz
I se špatným fotoaparátem se dají nafotit hezké fotky !!!

Ujíždím na laminátu

Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1466
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:53:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dennis: Ty voe, už to pochop. Matýsek je fíra, a vzhledem že chce ložit písek s uhlím do pantáků, tak jezdí pod Corgoňama (CARGO). Dvě glajze před ním sou jeho život! A fíra drtivou část pracovní doby tráví na mašině, zbytek pak v depu! A Matýsek si při volné dobře /přeušení/ krátí čas focením po peroněch! Nic nepochopitelného....
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1734
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:02:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: Nevynakladaj zbytočne úsilie, on to nikdy nepochopí, čo sledujem jeho príspevky na K-R
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220 - je to z 80. let, nejspíš rok 1984. Jinak tahle fotka se objevila i v Atlase elektrických vozů a jednotek od ŽM.
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 07:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi tak nějak. Jsem z těch bláznů, se kterýma spousta lidí opovrhuje, protože mám v kapse vždy nachystaný mobil a nebo foťák na focení (foťák méně, jelikož se o něj dělím se svou drahou polovičkou). A když se kolem mě něco šustne a stojí to za to, a nebo se mi to podaří, tak rozšířím svůj ( nebo i Váš) archív...


Já nedělám umělecké foto Jak se někteří zdejší rejpalové domnívají a bombardují mě bezzubou nekonkrétní kritikou. Já fotím jen momentky. Což je dost podstatný rozdíl...
Jak prosté...
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 17:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem našel ty obruče. No nic moc, asi brzo i 15, 16 nás opustí...
 
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Petan363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 20:45:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajemný_em : to mě taky docela překvapilo,že ta fotka je v Atlasu elektrických vozů,zde je důkaz.
 
Sadorka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 12-2007


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 21:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdo je autor této fotky? Protože je několikrát v atlasu uvedeno "archiv Tomáš Kuchta" a minimálně v jednom případě (foto 560 a 350 u tunelu) se autor fotografie ohradil že mu byla UKRADENA a následně otištěna jako "archiv" takže pánové bacha na to co kupujete na burzách, krade se všude...
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.82
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:58:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi jak se jmenujoou některé panťáky co mají jmna, viděl sem Tomáš a Danu, a zbytek, plosím, vč.čísel.... Díky moc
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivák:
S těma jménama jsou trapní.U řady 810 se to ještě dá pochopit,ale za chvilku to asi budou mít na čele natisknuto všechny řady lokomotiv.V tom případě Bude asi nedostatek jmen...
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 16:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Larva: nechápu to ani u těch 810ek. Dá se říct, že se s tím začalo u 852/3, z těch se to pochopitelně přeneslo na 854. Najednou se ale objevijí jména na 810, 814, 842, 843 a kdoví na čem ještě.. To spíš ještě chápu 954. S tím zbytkem mě spíš už s*rou.
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 17:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad TS:ty jména mě taky vadí,protože to ztrácí punc toho,když si lidi pojmenujou svůj stroj na kterým jezdí.Proto to třeba vůbec nechápu na katrecha na těch 954,tam na tom jezdí plno dep a nemá to žádný význam.U nás si kluci pojmenovali ty naše 814 016 a 017 Honzík a Helenka a jsou to jména kvůli konkrétním lidem a na těch mašinách jezdí jedna parta,tak tam to má smysl,ale kde se na mašinách střídá kde kdo,tak tam je to o ničem.
Věnujte minutu ticha odchodu 753 006 z PP Rumburk do stanice před smrtí s názvem ČD Cargo....šlak ho tref,Cargo prašivý...
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 869
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 17:59:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sadorka:

Autor fotky je Jaroslav Valeš ... snímek je to dost profláknutý! Valeš sice nepopisoval datum a místo, ale na většině jeho fotek je znatelné číslo mašiny a hlavně na všech fotkách je uvedeno jméno autora! Takže si můžete udělat obrázek o T.K .... dvorním šotouši pana Per. ....
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4830
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 18:15:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivák: jediná "oficální" jména má 460.071/72. Pak se ještě odnepaměti jmenuje 01/(02) Julča (v Ústí ji to jméno napsali i na čelo) a zejména asi ti dříve narození si ještě vybaví přezdívky "Sidolka" (23/24) a "Nautilus" (27/28)...
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 19:01:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomislav stokurev,753 006:
Já už jsem dokonce viděl jméno na nějakém peršingu(číslo nevím),dokonce se o tom diskutovalo tady v nějaké diskusi.Má tam jakési polské jméno,v překladu prý Bára.
Na žádném panťáku jsem to zatím neviděl.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1480
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 19:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Larva:
Jeden peršing je Bassia - Bára a druhý Jaddwiga - Hedvika.
Snad sem ty polské ména napsal dobře!
Čísla z patra nedám, ale sou to ty polonizované, co zajíždí do Krakowa!
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 20:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Basia je stoprocentně 163.047. V případě Jadwigy se pravděpodobně jedná (asi na 80%) o 163.048.

(Příspěvek byl editován uživatelem samlep.)
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 08:55:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jeden světlejší panťák se jmenuje DANA. Někde nahoře v archívu je vyfocený, ale nechce se mi to hledat. Taky bývalý ústecký...
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 19:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem ji našel, Jena má pravdu, je to 071 Dana, no je světlá, jak jsem si ji pamatoval...


Kurňa, hned bych si zajezdil...


Drne, jak jezdí peršouni??? A která byla ta "Tvoje" turnusová???
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 01:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra
to stanoviště je 071 ??? Já myslel, že všechny ex ústecké mají elektronický rychloměr!
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4839
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 01:28:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: nikoliv, stačí se pořádně podívat na tu fotku a hned je jasné, na které mašině to je focené...

PS: nedalo mi to a přeptal jsem se u "starých mazáků", jak to je s tou EDB u 460. Neb přece jen roky letí, paměť slábne a je to nejméně 10-15 let stará věc. A ti mi potvrdili, že dříve 460 "do nuly" (lhostejno nyní jak moc účinně) EDB rozhodně nebrzdily, "vypadávala" v rychlosti cca 2Okm/h a až při rekontrukci na 4 stupně EDB někdy v roce 19xx v dílnách se to uvedlo do současného stavu. U všech jednotek, aspoň českých. Celkem by mě zajímalo, jak na tom jsou slovenské stroje, obecně co do rekonstrukcí...
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 877
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 02:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:

to se neptal Drn, ale Duš ... ... už to vidím ... 059-9
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 09:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: tak teď jsem trošku nahlédl pod pokličku 460-kám, no a na Valašsku (ale jen někteří), do nuly jezdí na EDB. Jistě, nemá to už žádný účinek, jelikož jak si psal, tak asi kolem 20-25 vypadává, ale to si někteří uvědomí, až zavírají dveře a chtějí se rozjet ze zastávky. Že mají ještě otočený J-B do brzdy... Pokud sedíš v motoře, tak je to krásně slyšet (a škube to), když vypíná při 25 EDB a přechází na pneu. Tady to tak funguje jen u "mazáků" a dobře zacvičených jedinců. Jinak hodně lidí jezdí do nuly. Což panťáku to nevadí, že jo, tam problém není žádný... Hold to přestaví, až se bude chtít rozjíždět.
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 12:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jela Julča na 2927 a 2930. Potřebovala by umyť; "válec s elektrozařízením" byl pod dveřmi do služebního kutlochu komplet politý motorovým olejem.

(Příspěvek byl editován uživatelem samlep.)
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4840
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 16:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matýsek: právě, že dnes EDB na 460 "vypadává" až víceméně v nule, byť to v malých rychlostech stejně prd brzdí. Ale spousta zejména starších "kmetů" ještě jezdí "postaru" a sjíždějí z EDB právě zhruba kolem tý dvacítky, jak to byli dříve zvyklí...

PS: občas se najdou i lidé, kteří EDB na 460 nepoužívají vůbec nebo zcela vyjímečně. Za všechny by šel jmenovat mistr M. (dnes už je roky v důchodu), kdy co vím i cviční s ním měli občas strach jezdit, protože třeba do perónu nebo proti stůj brzdil dost natěsno. Vždy to pak pořádně škrábnul, ale zastavil celkem plynule. Tedy většinou, když to "nepřepísk". To pak občas při syčený rychlobrzdy z jeho úst zaznělo i "Prrrr Micka"... Ke konci své kariéry nakonec bohužel jednu šajbu projel, paradoxně ovšem nikoli při brzdění, ale při rozjezdu, kdy si v jisté stanici tehdy čerstvě bez plácačky nevšiml, že nemá postavený odjezd...
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 2-2007
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 16:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EDB na 460 vypadne při dvou kilometrech. Bez "součinování" (vzduch + EDB)se ale do zastávky brzdit jenom EDB nedá, jelikož je její účinek v malé rychlosti prakticky nulový...
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 19:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, tak je to stejně jedno, pod asi 40 km/h na větší účinek použít pneu a jestli otočí J-B hned a nebo až před rozjezdem, nemá na nic vliv, ne? Brzdí už stejně dakovkou a pokud ji má "v ruce", tak by neměl projet...
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 19:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Projet se dá jako "prd". Nezažil jsem větší klouzačky, než 460ky.
Radeček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.90.76
Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 22:36:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byla na trati 301 (vlak 3804) po dlouhé době k vidění 460 (znovu asi tak po 10 letech). Jedná se o nějaký mimořádný "vánoční oběh" nebo konečně někoho napadlo, že na 39km dlouhý pend není objíždění bobinou (případně dokonce žehličkou, když traťová je tam 100km/h) to pravé ořechové a patří tam něco dvojhlavého?
Myškin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2007
Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 21:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páni strojvedoucí, pokud brzdíte na 460 EDB do nuly, pak vězte, že se to nesmí. Svého času na to vyšel rozkaz.
Myškin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2007
Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 21:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám na mysli původní Bohumínské jednotky. Na ty Ústecké si teprve zvykáme.
Tom350
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 23:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz.Ta hřídel na té foce na tom podvozku je ten kardan?

A ještě přídávám setkání 560.009+007 v jejich novém domovském depě...

A proč vůbec už celkem dlouho v Majlontě postává 560.009+010? Předem děkuji za zodpovězené otázky
Jirkabrno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 9-2007


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 23:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom350: Nestoji ta 560 010 vedle severní haly?? Myslím, že ta má něco s převodovkou, ale to nevím jistě.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace