K-report
 

Archiv do 28.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Archiv do 28.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7911
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:02:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Kolína vykolejil vlak EuroCity do Vídně
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38230
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děravý vůz?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:49:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ :Já s tebou ve všem souhlasím a proč jsem to napsal? Cituji z RESPEKTU (odkaz výše):
(„Kdybych ji absolvoval, vzal bych to na sebe. Vyšetřování bylo ale na začátku,“ vysvětluje pan Hrbáček, proč odmítl jít ke zkoušce)
Stejné stanovisko měl právník daný odbory výpravčí z Jablůnky. S dovětkem, že když na tu zkoušku půjde, odmítne ji dále zastupovat a všechno si zaplatí. Údajně se odvolával na takovýto juridikát. Já ho neviděl a proto jsem taky napsal "je-li pravda". Předpokládám tedy, ač to v článku není napsané, že mu to poradil právník. Tím právě dostanou do stresu (viz výš): jít či nejít.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7915
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 16:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

požáry.cz: 21.12.2007 16:06 – Vlak Eurocity plný cestujících vykolejil na kolínském nádraží. Událost se obešla bez zranění, na místě zasahují kolínští drážní hasiči, kterým jede na výpomoc při nakolejování dvou vozů i pražská jednotka HZS Českých drah s těžkým technickým automobilem.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7918
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 17:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

novinky.cz: 17:10 Mezinárodní rychlík Eurocity vykolejil po 14.hodině při odjezdu ze stanice Kolín. Souprava jela z Hamburku do Vídně. Škoda na vlaku je 3,5 miliónu korun. Příčiny šetří inspektoři a kriminalisté.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7919
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 17:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autor: ČTK
21.12. 17:16
V Kolíně dnes odpoledne vykolejil vlak EuroCity, který jel z Hamburku do Vídně. Nikdo nebyl zraněn. Předběžná škoda byla vyčíslena na zhruba tři miliony korun, z toho 650 000 na železnici, řekl ČTK mluvčí Českých drah Ondřej Kubala.

Vlak podle něj vyjížděl z nádraží a jel zhruba čtyřicetikilometrovou rychlostí. Vykolejily první dva vozy za lokomotivou, jeden byl český, druhý německý. "Pravděpodobnou příčinou byla zlomená kolejnice jazyku výhybky," dodal Kubala.

České dráhy vypravily speciální motorový vlak, který cestující z vykolejeného vlaku postupně převezl zpět do stanice. "Nechtěli jsme, aby chodili kolejištěm," poznamenal Kubala. Z nádraží pak lidé odjeli dalším vlakem.

Kvůli nehodě nabraly podle Kubaly rychlíky a vlaky EuroCity zpoždění od 10 do 20 minut.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 17:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm...krása:-( řekl bych, že je to podobné onehdá Praze v Praze... Hold, chtělo by se to o ty koleje trochu starat:-) Ale když oni tak zoufale chybí $$$
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 18:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děravý vůz?

Dle fotek na tomto webu děravý je.
Zdenek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 19:31:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak si rozbil tu strechu? nechapu
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 19:50:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otevřel jí o příhradový trakční stožár.Jak krabičku s rybičkami.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2492
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 20:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejné stanovisko měl právník daný odbory výpravčí z Jablůnky. S dovětkem, že když na tu zkoušku půjde, odmítne ji dále zastupovat a všechno si zaplatí. Údajně se odvolával na takovýto juridikát.

Mně to připadá přinejmenším divné.
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:45:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ: Ale bylo to přesně tak (minimálně první dvě věty).
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm..skvělý no. další vykolejení a kritici ČD jsou na koni.
Co furt s těma nehodama je?? Jestli se to nezlepší, začnou takhle dráhy ztrácet zákazníky. A co horšího. Tohle všechno se zatim obešlo bez zranění ale třeba to zas někde vykolejí a to třeba za vysoké rychlosti. A jestli to nebude pendolíno který drží dá se říct skoro pořád po kupě a kde jsou ty vozy tak dlouhe že nehrozí zas tak velký nebezpečí ale třeba normální vlak, tak to se lokomotiva překotí jedna dvě a z vlaku zůstane hromádka se zraněnými a nedejbože i mrtvými.
Tohle se stalo na staré nebo nové výhybce? Mě příjde že je to na nové nedávno položené výhybce. Jestli jo, není už bezpečno ani na nových tratích natožpak na starých neudržovaných
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7925
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: vagony vypadly na staré výhybce, ale doklouzaly až na následující novou koridorovou.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Vídně do Břeclavi jako náhradní za EC Antonín Dvořák byla vypravena souprava ve složení lok. 1014 + City Shuttle (zkrácená starší verze).V Břeclavi čekala 350 + 3xBpee (přesnou řadou si nejsem jistý,tak mne nekamenujte ).
Cestující stáli z Břeclavi i na chodbičkách,neboť kapacita náhradní soupravy byla nedostatečná.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Zdenek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jestli cestující z břeclavi stáli na chodbičkách, tak mě zajímá, co dělali cestující z brna
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdenek84: Některým se poštěstilo sednout,zbytek byl nucen použít spodní konec dolních končetin.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Yalapeak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 10-2006
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 12:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://azpravy.atlas.cz/domov/ostatni/146408-vlak- smetl-u-roudnice-z-koleji-zenu.aspx
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7927
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 13:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Střet s vlakem nepřežili v Neratovicích a u Roudnice dva lidé
Autor: ČTK
22.12. 11:47
Tragické následky měly dvě železniční nehody, které se odehrály v pátek večer a dnes dopoledne v Neratovicích na Mělnicku a u Roudnice nad Labem. Zahynuli při nich dva lidé. V obou případech neměli na kolejích co dělat, řekl Jan Kučera z Drážní inspekce.

První kolize se stala v pátek kolem půl deváté večer na železničním přejezdu U Vojtěcha. Pacient na místě podlehl těžkým zraněním, lékař mohl již jen konstatovat smrt, sdělila mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková. Osobní vlak jel z Prahy do Mladé Boslavi, provoz na jednokolejné trati musel být na hodinu a půl přerušen, dodal Kučera.

Další neštěstí se odehrálo kolem půl desáté ráno mezi Roudnicí nad Labem a stanicí Hněvice. Rychlík jedoucí z Ústí nad Labem do Prahy tam usmrtil ženu. Doprava v tomto případě nemusela být omezena, pouze byla svedena na jinou kolej.
Vytisknout
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7928
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 13:15:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deník.cz: Kolín: Senior spadl hlavou na kolejiště, na místě zemřel
dnes 12:55
K tragické události došlo na hlavním vlakovém nádraží v Kolíně. Dvaaosmdesátiletý senior tam z doposud neznámých příčin na pátém nástupišti spadl přímo na kolejiště a smrtelně si poranil hlavu. Lékař mohl konstatovat pouze smrt.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7930
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 13:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jedna čtvrteční...

Ženu zachytil vlak a způsobil jí vážné zranění
OPAVA: Vážná zraněné utrpěla jednašedesátiletá žena při střetu s osobním vlakem před čtrnáctou hodinou v Kravařích na Opavsku. Ženu zachytil vlak několik set metrů od nádraží.
20.12.2007 Aktualizováno 20.12.2007 21:44:38
Žena, která zřejmě seděla na kolejích nebo v jejich těsné blízkosti, byla zachycena a odhozena projíždějící vlakovou soupravou. K události došlo na železniční trati několik set metrů od nádraží v Kravařích, vlak přijížděl ze směru od Dolního Benešova.
„Žena utrpěla poranění hlavy, hrudníku a horní končetiny. Byla v bezprostředním ohrožení života. Záchranáři museli zajistit její dýchací cesty a napojit ji na ventilátor. Dále pacientku zajistili přiložením krčního límce, dlah a uložili ji do vakuové matrace,“ řekl tiskový mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.
Po ošetření byla ve vážném stavu transportována vrtulníkem na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Ostravě Porubě.
Zdroj: ZZS Moravskoslezského kraje, Katastrofy.com
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Kamil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.216.82
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 13:49:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ke zprávě ČTK: "Další neštěstí se odehrálo kolem půl desáté ráno mezi Roudnicí nad Labem a stanicí Hněvice. Rychlík jedoucí z Ústí nad Labem do Prahy tam usmrtil ženu. Doprava v tomto případě nemusela být omezena, pouze byla svedena na jinou kolej."
Ve skutečnosti však i další vlaky nabraly zpoždění hodinu a víc.
Ví někdo zkušenější, proč? Nebo šlo opět o neschopnost řídícího aparátu Českých drah?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38264
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 13:59:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě, za vše můžou ČD.

To tvzrní je podivné, protože R 908 byl veden odklonem a ostatní vlaky vyčkali na uvolnění místa nehody. Operativně pak byly dva rychlíky otočeny dřív, aby se zpoždění nepřenášelo dál.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 21:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/clanek/129449-pandolino-sraz ilo-mladika-ktery-sel-po-trati.html
Varování věků.......
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.5.15
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 22:18:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

njn, tak hlavně že mají novináři zase o čem psát... Nejdůležitější na celé reportáži totiž je ten výčet problémů s Pendolíny, ten musí být u každého článku o nich. A taky tam většinou bývá. Jak u blbejch na dvorečku...

Chich: sice to sem nepatří, ale ten tunel co máte na obrázku pod nickem, to je prosím kde??? Mně takovéto stavby moc zajímají.
Sadorka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 12-2007


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 22:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už to opravili, bylo tam fakt napsaný "Pandolino"
Chudáci novináři asi byli opilí...
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 868
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 22:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: k trati 090 ....

hlášení na Masaryčce ..."upozorňujeme cestující, že R 774 dnes mimořádně nejede, žádáme cestující směr Kralupy nad Vltavou, Lovosice, Ústí a Děčín, aby použily vlak 9632! Ve stanici Kralupy nad Vltavou bude přistavena náhradní souprava!" ... takže 9632 vyrazil z Masny +15, t.j. v 10.52, přij. Kralupy cca 11.30. JENŽE ... slibovaná náhradní souprava R 774 nikde a ani nic na obzoru! Všechno schytal venkovní výpravčí, ten se snažil vysvětlit situaci, ale dav ho málem zadupal! Další bonbónek bylo to, že na pragotronech byl už vypsaný vlak 2310, odj 12.19 do ÚL ... dav se mírně zklidnil, ovšem pouze do té doby, než tam vyskočilo zpoždění 60, posléze 70 minut! Za malou chvilku začalo být těžce dusno v ČD centru! Celou situaci v Kralupech vyřešil slibovaný R 774, zde bylo cestujícím oznámeno, že "vlak 774 pojede mimořádně odkolenem do Chebu, cestující do Děčína musí ve stanici Ústí nad Labem hl.n přestoupit" ... takže R 610 pod maskovacím číslem 774 mimořádně zastavoval tam kde neměl atd ...

CELKOVĚ BYCH TO HODNOTIL JAKO APARÁTEM NEZVLÁDNUTOU SITUACI. IDEÁLNÍ PŘÍPAD K TOMU, "PŘITÁHNOUT SI ZÁKAZNÍKY"
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 23:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cílem manažerů ČD a tudíž státu a této vlády není přitáhnout zákazníky, ale naopak je vyhnat aby nemuseli dotovat veřejnou dopravu a aby měli odůvodnění pro stavbu dalších a dalších dálnic.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38278
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 23:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry, ale taky se mohl vlak odříct a cestující ať se postaraj, jak chtějí. Ostatně viz debatu v Ostravě, kde jsou někde zaparkovaný auta, takže linka končí o zastávku dřív a začíná o zastávku pozdějc, aniž by měli lidi na poslední zastávce jakoukoliv možnost se o čemkoliv dozvědět.
Samozřejmě by to neměl být příklad hodný následování, ale dnešní řešení na 090 je v rámci daných možností dobré (oproti ostatním), ke zmíněným nedostatkům bohužel při takové situaci může dojít a bylo by velmi neseriózní to svádět na dopravce. Samozřejmě by šlo požadovat pro takové situace zálohy, ale to by pak stálo trochu jiné peníze...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M.T.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.41.211
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 23:31:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamil:Ve skutečnosti však i další vlaky nabraly zpoždění hodinu a víc.
Ví někdo zkušenější, proč? Nebo šlo opět o neschopnost řídícího aparátu Českých drah?

Nešlo o neschopnost řídícího aparátu , ale když ve 135 km/hod "rozmetám" vlakem člověka , tak prostě dojde k zastavení provozu i na druhé koleji.Nesmíte zapomínat na nutné důkladné vyšetření Policie , zajištění stop , zda šlo skutečně o sebevraždu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7931
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 00:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M.T.: tady šlo spíš o to, že médiím řekli, že doprava omezena nebyla (pouze svedena na jinou kolej, jenže ve skutečnosti byla doprava zastavena a vlaky měly hodinová zpoždění. Takže, proto ten dotaz, proč měly zpoždění.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38290
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 00:41:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych byl velmi opatrný s tím, co bylo (a kým) médiím sděleno. Občas to má s obsahem článku/reportáže pramálo společného.
Jinde naopak bylo, že spoje stojí a čekají, ač jeden rychlík jel přes Mělník.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38291
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 00:46:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

např. na atlasu se píše tohle:
Doprava na trati byla obnovena v sobotu ve 12 hodin, tedy bezmála dvě a tři čtvrtě hodiny po neštěstí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1085
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 09:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě by šlo požadovat pro takové situace zálohy, ale to by pak stálo trochu jiné peníze...

Ještě víc než 170 Kč/km?
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 10:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro: patrně ano... znamená to, mít někde něco, co bude "trvale" neproduktivní... a to nevím, kde by se sehnalo, když i výzisk starých Bček po nákupu vozů DB (Bimz) měl být vesměs zlikvidován, příp. rozebrán a zlikvidován
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38303
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 10:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On nějaký výzisk vůbec zbude? Možná pár posledních šrotoidních odporáků...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7933
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 13:46:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

novinky.cz - 12:36 - Rychlík Eurostar narazil v sobotu večer na lince z Nice do Bruselu do divočáka byl poškozen. Díky této nehodě nabraly vlaky ve Francii téměř hodinové zpoždění.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4709
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 13:55:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přejetá osoba v Olomouci na Hlavním nádraží pod EC144. Na Pragotronu zpoždění 40 minut, asi bude větši, podle Babitronu EC 144 stojí stále v OL.

(Příspěvek byl editován uživatelem bart.)
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4710
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 14:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EC144 má 86minut v Července.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5655
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 17:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Více na novinkách:
17:30 Na nádraží v Olomouci spadl pod přijíždějící vlak EuroCity 36letý muž z Karviné. Byl na místě mrtev. Strojvedoucí nemohl střetu zabránit. Vlak mířil ze Zvolena do Prahy. Nehoda provoz na trati nezkomplikovala.
A-ym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.73.22
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 20:12:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby cestující věděli,po čem jezdí vlaky,tak do něj nesednou,není žádná výjimka,že se veme jazyk z nepoužívané manipulační koleje a dá se na hlavní kolej ve frekventované stanici..
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 20:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha - ony jsou ty jazyky na těch NEPOUŽÍVANÝCH manipulačních kolejích hrozně ojeté, že?
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 22:16:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Aha...takže je asi dobře, že chybí-li někde něco (na dráze obecně cokoliv) že se to vezme někde z křoví a řekne...Když se to tam teď dalo, tak je to teď nové...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3503
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 18:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O.T. Nebyla to náhodou jedna z těch nových výhybek, co se tam dávaly tohle léto?
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 19:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš:

Vezl jsem 9632 o 15 minut zpožděný pro frekvenci odřeknuté 774. Souprava pro 774 rozsekala u Roudnici sebevražedkyni do obou kolejí, takže nebylo jaksi z Masny co otočit. Na 9632 měl v Kralupech čekat zpožděný EC směr Dečín a rajch, ale z nařízení síťového dispečera po 25 minutách stání v Kralupech odjel 10 minut před příjezdem Os 9632. Zde to skřípalo na nejvyšší provozní úrovni. Dále 2310 nemohl jet včas, neboť ho točí pantograf od 2307, který však zůstal trčet v Roudnici před místem neštěstí a ještě dělal navíc jeden obrat zpět na Ústí za osobák trčící v opačném směru v Hněvicích. Paradoxem je, že ujetý EC (slibovaná náhradní souprava) stejně čekal skoro celých 10 minut v Hněvicích, než to hasiči uklidí. Takže já to vidím jako selhání síťového dispečera.

Ale vinu si házejte hlavně na toho, kdo místo aby si hodil smyčku na stromě nebo snědl prášky, si vybere rychlík na frekventované trati. Vlak 2310 odjížděl nakonec z Kralup 80 minut opožděn, v Ústí příjezd +55´.
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 20:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Nebyla
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 871
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 23:52:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn:

tak to jsi mě vezl, registroval jsem tě jak procházíš "motorem" 033, někdo se tam na něco ptal ( myslím, že to byl ten hyperaktivní kluk s tím psem ... )

Spíš mě zaráží ta neschopnost dispečerů v pražském uzlu ... Jinak ostatní dopravní personál v pohodě!
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 04:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš:
Jo ten kluk byl úžasnej. Asi to byl taky on, kdo nakonec ty šoupačky úplně zavřel a bloknul ne? Chtěl jsem aby byly aspoň částečně průchozí. :-) Tys byl ten, co na Masně jukal pořád ze dveří?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 12:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: Ty jezdíš na ešusech (pardon, žábách) na 091/090? Tak to abych byl bdělý a ostražitý, kdo mě veze.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 872
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 14:19:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn:

Jo ten kluk byl fakt klasa ... prostě takový pako! Během té čtvrt hodiny stihl obvolat snad všechny ze svého adresáře v mobilu, že vlak bude mít zpoždění ... mezi tím se pokusil "opravit" ty šoupačky
Já jsem ze dveří nejukal .. seděl jsem v koutě za ním a nabíral trochu tepla ... byl jsem zmrzlej tak, že ani foťák v Kralupech se mi nechtělo tahat z báglu.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 17:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:
Jo taky mimo jiné, buď ve svém vlastním zájmu velmi obezřetný!!
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 17:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš:

No jo, ty dveře jsou kouzelný. Zavřít je nesmím, protože by se tam nikdo nedostal a když to tam půl hodiny stojí v zimě, je za chvíli cestující zmrzlý. Ale jinak to topilo dobře. Chtělo to jít do jiné části soupravy, kde šoupačky trochu těsnily.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 23:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady někdo tahal bezdomáče zpod hydry,přiznejte se!
http://infoportal.oslavany-cz.eu/view.php?nazevcla nku=malem-povedena-sebevrazda&cisloclanku=20071200 10
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1008
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 23:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hook: Sice jsem se na tom nezúčastnil,ale něco o tom vím a znám i krotitele té hydry (pokud je mně známo,tak na žádné fórum nepřispívá).S tím bezdomovcem jsem měl co do činění asi 3 týdny před tímto případem.Seděl těsně vedle koleje a chybělo asi 10 cm,aby hlavou poškodil stupačku nebo podvozek na krokošovi.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 02:01:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: Drnové nekoušou. Snad...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 23:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, potřeboval bych zjistit kontakt na autora tohoto kalendáře, případně zjistit, zda se někde tento kalendář prodává v "papírové" formě: http://www.kuching.co.uk/Kalender.pdf
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.5.118
Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 10:59:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vláďa z hk: týjo , dobrej kalendář! A na březen jsou dokonce Káranice! Nečekaně!
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5015
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 11:10:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vláďa z hk
Mám dojem, že to je jen smyšleně udělané a pouze na posílaní po meilu..Už mi to tolikrát přišlo

Nějaké podrobnosti k nehodě 742 271+??? v žst. Všetaty ještě nejsou?či denní fotečky?Bohužel i já jsem od Všetat cca 200km.daleko, tak moc nevím, jen že se tam nějako od včerejší noci válejí mimo koleje
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
750 209 navždy s tebou:-(:-(
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1109
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 12:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Všetatech jsem byl včera krátce po 22. hodině a kde nic tu nic.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 12:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem nikde nic nenašel.Kdyby se tam něco válelo,tak o tom hned všude píšou.Třeba dá někdo nějaké podrobnosti.Třeba je to jenom nějaká kachna.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace