K-report
 

Archiv do 29.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Archiv do 29.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2238
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 01:12:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ďakujem, pánko velkomožný
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1399
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 02:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče Tafroba a tracku Nuda v Brně, tak se zde akorát opravdu potvrdilo, že o HH víte kulový, protože Tafrob je jeden z nejlepších českejch MC´s.

Tak jestli tahle vulgární sračka je nejlepší, tak pěkně děkuju, mně prostě přijde divný, když si takovej text "notuje" náctiletá slečna, ale asi jsem starom´dní a nerozumím tomu
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1400
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 03:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet Když se ti tolik líbí ta Abba ....

http://dlg.uloz.to/c317bad91af1d3175b8d5b9eb3ee7c7 2/122223/a-metal-tribute-to-abba.rar
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 10:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hééle, tak nikdy sem neřek, že "Nuda v Brně" je nejlepší track... Vy to považujete za vulgární sračku, prosim, to je váš názor. Já ho nesdílím. A vidíte to, vy tam slyšíte jen ta sprostá slova, o kterejch to ale neni (ale to je jako to mluvit do dubu, že?) Všichni řikaj, jak je ten HH sprostej, jak se tam furt nadává... Ale podivejte se do televize, jak tam nadávaj, je to to samý... A stejne se na ní díváte...
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 11:37:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Themuf: nemůžu si pomoct, ale o čem jiném to teda je krom sprostých slov? Dělá to na mě dojem, že čím větší kadence vulgarit tím lepší hip-hoper. Nějak mi možná nedošla ta pointa skrytá mezi fekálem...
Fýra: ta metalová verze Abby je na letošní Vánoce asi sousedi jen tak nezapomenou..
Neberte Houbovi 754!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1401
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 11:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A vidíte to, vy tam slyšíte jen ta sprostá slova, o kterejch to ale neni


Když ony se tam jiná slova pomalu prakticky mimo předložek, spojek, nějakých yeeeeaaah citoslovců nevyskytují. To by mne opravdu zajímalo "o čem to je". O hudbě asi těžko, to už je úplná monotónní sračka co vyloudí každej kdo trochu umí hrát na keyboard a text jsou samý sprostý slova, tak to by mne fakt zajímalo, ale jasný..."nerozumím tomu", to máte pravdu a asi jsem si rád
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1477
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 12:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlakoň: No rychle to neběhá, spíš vůbec ne No ale když to necháž něgde bez dozoru, tak to pak nemusíš najít . My to na pokoju máme v takové baňce kulaté, jak na rybičky
Jinak žere to nejlépe malinové listí ...

KRSLT: , nemáš vůbec lásku ke zvířátkám

PS: HIP HOP NEBRAT !
Dunělo nám to na pokoji od spolubydlících od září. Tak at je konečně TICHO! A ten smrad z Gandži už mě taky pěkně s*al ! ! !
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1402
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 12:16:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šulu ještě jedno zajímavé zpracování Abby, tentokráte od Helloween

http://www.edisk.cz/stahni/35963/03_-_Lay_All_Your _Love_On_Me__Abba_.mp3_6.33MB.html

A co takhle Beatles?

http://www.edisk.cz/stahni/13285/06_-_All_My_Lovin g__The_Beatles_.mp3_2.39MB.html
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 12:22:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pointa mezi fekálem... ohohoo, takovýho ostrovtipu co tady je... to samý já vidim v tom co jste tady dali ke stažení... takže kurvit ABBU, protože to je hudba a ne ten shit co z toho vzniknul, když to do rukou vzali metalisti.
Jak jsem řekl, pocohpit člověk hudbu umí, jen když by jí pochopit chtěl, ale vy jí pochopit nechcete... Však já vám jí tady necpu a ani cpát nechci (chraň bůh), ale potom neřikejte, že tam sou jen sprostá slova, když to tak neni. Člověk, kterej by jí chtěl pocohpit si jí jednou poslechne a pochopí co tím chtěl "básník říci". Je to o český (Brněnský) scéně... A co se týče hudby, tak co by jste chtěli za zázraky, když v tý době byl v začátcích (někdy 5 let nazpět)... Těď je jeho hudba už taky o něčem jinym...

Teď jsem si ještě přečetl Šariho, co sem dal příspěvek mezitim co jsem psal ten svůj. No, nad náma bydlí soused, kterej mi taky furt dokola pouští tuto muziku každej večer a do okna mi jde jeho kouř z cigár. Musim říct, že když to večer začne pouštět, tak bych mu nejradši vytřískal okna. A taky radši budu čichat smrad z hulení než tu kuřáckou zatuchlinu...

(Příspěvek byl editován uživatelem themuf.)
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 12:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Themuf: Kdyby byl ten "MC" černoch, tak nic nenamítám, ale takto brát ghetům jejich kulturu si nemyslím, že je dobrý nápad. Oni si vymysleli RAP proto, aby zahnali smutek a zanadávali na ty, kteří je odsuzovali jako podřadné lidi.

Dále, ta ABBA vůbec není zkurvená, je to sice jiné, ale pořád dobré.

A ještě jednu věc: Jak furt píšeš, že nám nevnucuješ svou hudbu, tak vnucuješ, musíš ale číst mezi řádky a někdy i přímo v řádcích, ať pochopíš, že opravdu ten "SkokSkok" vnucuješ.

Ostatní přeju veselé Vánoce.
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 12:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro, díky moc...tohle fakt potěší..

Themuf: ty prosímtě, kolik ti je let? Mě tvoje argumentace na obhajobu hip-hopu připomínají 12leté děcko, kterému někde bere hračku.. já nemám nic proti hip-hopu jako takovému..mě jen zajímá o čem jiném to je než o sprostých slovech..a na to ty odpovědět zjevně nedokážeš. Ať si to totiž pouštím jak chci pointu najít nemůžu.
BTW: souhlasím s Tebou..sousedovi okna vymlať...aspoň uslyšíš líp...
Neberte Houbovi 754!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1403
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 12:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Themuf jo kdyby Abbu přědělali mistři Hip hopu, dokážu si to představit

Dále viz Koďas, Hip hop je černošská hudba a i důvod proč vznikla píše správně, takže sračky nějakýho Tafroba už jdou mimo, ten člověk musí být chudák s takovým "názorem" na svět kolem, jako presentuje svými kanálními texty a snad si ještě myslí, že je Dršňák, čím víc je sprostší.
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koďas: A zase to je o názoru, já si tvrdim, že ta ABBA je zkurvená... Já ti něco vnucuju? Né, pokud bys uměl zase čít mezi řádky ty, tak bys viděl, že vy mi tady furt vnucujete, že HH je sračka...

Šulu: Je mi dost na to, abych uměl vyjádřit svůj názor a 12 mi opravdu neni. Tebe zajímá o čem HH je? To snad nemyslíš vážně, já to v předchozím příspěvku zmínil o čem je ten track, sice velmi ve zkratce, ale zmínil. Když to chceš popsat podrobněji, tak prosím: Brněnská scéna (potažmo česká) je shnilá, každej si hraje na velkýho rappera, každej je velkej kluk jen v kolektivu nezi "big boys" a když je sám, tak je nula, internetoví haters se do každýho jen navážej, přitom jsou nuly. A on se snaží, aby se tato scéna někam posunula a nezůstala jen u tý doby internetovejch haters. Ještě něco k tomu chceš říct? myslím, že sem ti to popsal dost jasně. Možná se ani nedivim, že z toho nic nepochopíš, když vnímáš jen samostatný věty, což nelze. Musí se to vnímat jako celek, protože jedna věta neznamená nic...
No, ale to sem se dostal zase kam jsem nechtěl, protože tady zase uslyšim jak vám to strašně vnucuju... Což nechci...
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:13:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: To já si to nedokážu představit, a ani nechci...
Héle a slyšels od Tafroba i jiný věci než tuhle jedu? Pokud ano, tak si myslim, že máš podle čeho soudit a je to tvůj názor a ten respektuju, ač s ním nesouhlasim. A pokud si slyšel jen jenhle jeden, tak dle mě o něm můžeš vědět velký kulový a nedivim se, že máš tyto názory...
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Themuf: díky za polopatické vysvětlení. To víš, jsem jen blbý metalista, který poslouchá blití. Nemám proti hip-hopu nic, stejně jako toleruji jiné styly.. mě jen přijde nešťastné v tom jeho vysvětlování ať se všici posunou někam k lepšímu ty vulgarismy...já to totiž spíš chápu jako výzvu "přesuňme se do pr...."
Neberte Houbovi 754!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1404
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brněnská scéna (potažmo česká) je shnilá

A ta jeho sračka je nad tím vším, jasný...
A ten blbeček si hraje na co?
Fakt k smíchu, takovým způsobem vyjadřovat svůj názor, aby sis nemyslel, že jsem slyšel jen jednu Hip hop kapelu, to ne, snažím se vždy udělat širší průřez, ale jsou to sračky všechno. K nám přijeli nějaký Kontrafakt, jednoho toho borce v teplákách můj kámoš praštil, protože šel jak hvězda a myslel si, že mu uhne celej svět a hned se chudinka sesypal a odjel k dochtórivi a už ani nevystupovali, žádná škoda
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobně si myslím, že žádnej hudební styl není špatnej... To, co je špatný je extrémizmus ať už z řad posluchačů nebo zpěváků... Přílišné zapálení dokáže vyprodukovat takovej hnůj, že si pak nevyzrálej človek řekne, že celej ten styl je na h...

Nicméně každej, kdo obhajuje hiphop argumentuje úplně stejně. Stejná rétorika, stejná slova, stejný cíl(velice často i stejný vzhled i kšiltovka). Už je to nuda. Chtělo by to vymyslet něco inteligentnějšího.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3064
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hiphaphop kultůra ofšem není o tom něco někam posouvat - každej takovej zoufalec s gatěma na půl žerdi si hraje na velkýho nasranýho namachrovanýho frikulína/zmrda/vohnouta*), co by vystřílel klidně celý lidstvo (zejména počínaje jinejma frikulínama/zmrdama/vohnoutama*) s gatěma na půl žerdi), když by nehodlali přestoupit na jeho víru v hrubou sílu lůzy, jenže mu v tom nějaký jiní frikulíni/zmrdi/vohnouti*) brání, protože mu třeba nedaj na pořádnou bouchačku. (Big ganxtazz není třeba posílat do , oni se tam vzájemně pošlou sami - to není můj výrok, už jsem ho někde četl, asi u D-fense.) Naštěstí se tihle frajírci zeliminujou užitím těžkých kovů navzájem a nezůstane tady nic jinýho, než elfové, padlí andělé, odvážný královny, moudří králové, udatní rytíři, drsný motorkáři a kamionéři a vůbec všichni ti, co pro ně rock a metal znamená něco víc, než prznění strunných nástrojů.

Kdyyž už rap, tak v podání Klempy a Vrtulníka za doprovodu Holých muzikálních těles.



*) - nehodící se škrtněte

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
Kdybychom se z toho občas nezbláznili, tak se z toho snad zblázníme. (Capt. Benjamin F. Pierce, 4077th MASH)
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šulu: To jsem nikdy neřekl. Nemám rád, když se čověk posuzuje podle toho co poslouchá a přitom ho ten druhý vůbec nezná. A co se týče toho posunování dopředu, tak to neznamená vůbec, že se maj posunovat dopředu těmi vulgarismy... Ten člověk to tak cítil, tak to tak napsal a nikdo z vás třeba neví co ten člověk měl v životě za osud a co ho potkalo, že píše takovýhle texty. Proto mě taky zaráží, že Fýra píše, že ten člověk musí být chudák, když ho ani nezná a nezná případně co ve svym životě prožil a od toho se taky odvýjí jeho projev... Člověk se nedá posuzovat podle toho co rapuje...

Fýra: Já nevim, ale tobě se musim už jen smát... Jsi ubohost sama...

Petr_k: Ty si taky s Fýrou sežral všechnu chytrost světa, že... U vás mi to tak opravdu přijde...

No, když jsme u toho, tak "toleruju" jakoukoliv hudbu, ale co netoleruju jsou její posluchačí, viz vy dva...
Stokrát radši ocenim dechovku a její posluchače, v který je něco "pořádnýho z hudby" než tadyty "satanisty"... ble...
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Themuf Metal ani rock není o satanismu, ovšem kdyby na mě na koncertě řval něco o vyjebancích a ču...cích, tak ho sundám, blbečka a zašlapu ho do parketu
http://timi99-hiphop.webovastranka.cz/file/889/234 5_Tafrob-Nuda_v_Brn%C4%9B_na%C5%BEivo.wmv

Vyloženě kulturní zážitek

a nezná případně co ve svym životě prožil a od toho se taky odvýjí jeho projev

Právě proto je to ubožák, lituju ho, jestli má k životu takový přístup, jak presentuje ve svých textech, to musí být hrozný život
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry, jak řikám, směju se ti... Ani ti už nebudu o tom tracku nic psát, protože to nemá smysl... Já nikdy nepochopim vaše blití a ty nepochopíš tohle...
No a co se týče jeho života, tak opravdu nebyl hezkej, což je i v jednom tracku obsažený, ale teď se opravdu nedá říct, že by měl špatnej život...
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

von je život sice místama svině, ale je spousta lidí co jsou na tom hůř...zajímavé, tihle nemají potřebu recitovat fekalismy.
BTW: na něco jsem si vzpomněl.
application/msword
Hey nigga.doc (34.3 k)

Neberte Houbovi 754!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1406
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:04:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Themuf metal není o blití, to už se tu probíralo, v rockové hudbě jsou daleko lepší zpěváci, než ten vypravěč básničky v kšiltovce, taky musí ovládat svoje nástroje a to velmi dobře, nestačí flašinet a do toho cosi vykládat. Směj se sám sobě a své blbosti, jsi asi jednoduchej člověk, když tě nadchne kdejakej vulgární oslík, co ze sebe dělá Drsňáka
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1790
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:04:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem zkurvenej hajzl kterej vždycky dělá randál, Chodovskej vandal super skandál to je můj standart. Zasměju se, pobleju tě a víš proč? Protože ty Nevíš jak je těžký být najlepšie Chodovský a Sokolovský.

To musí dát asi hodně práce tohle to stvořit
Nad ní stál otec se sekerou v ruce
divně se kýval
zdálo se mi dokonce,že se usmívá
byl sem ohromen
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šulu:To co si sem dal je totální hovadina, člověku, který by se tím řídil (takovej ani bejt nemůže) bych se strašne vysmál.
No, ti lidi nemaj zapotřebí "recitovat fekalismy" (budeme-li tomu tak říkat), ale zase ti co tuto potřebu mají na tom dosti vydělaj a vyhrabou se z těch sraček, kde byli...
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1407
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedělní chvilka poezie -----

Umělec Tafrob
Dílo--Nuda v Brně

Jsem Tafrob, kundo tvá noční můra v praxi
Chčiju ti na ksicht můj rap je zpátky v akci
Pro všechny debily, zmetky, šmejdy
Pro všechny levný štětky a šejdy
Pro děti a jejich rodiče
Pro brněnský MCs a pro piče
Čekal jsem dlouho ale teď už není čas tak co s tím
Vycházím ze tmy na světlo a pálím mosty
Texty sprostý plivu v klidu
Soustředím se na sebe ne na sílu kolektivu
Jsem první bastard, kterej dává brno-hardkór
Položte majky počkejte si na lízátko
Vaše pofidérní crew teplejch raperů
Má točit zooporno ne zakládat kapelu
Nestačí vidět 8. mílu chudáci
Ještě je dlouhá cesta k cíli, čuráci
Vaše rýmy jsou jen blbá shoda náhod
Jděte se bodnout jsem moc rychlej na váš závod
Jste hovno nemáte návod, nemáte šanci…hahaha vyjebanci

Nemáš na to dělat rap
Nemáš skillz na to jebat mě
Nemáš na to ubattlovat mě
Tvý tracky smrdí proto mrdám tě

Sleduj mě ty kriple jezdím v protisměru
Ožralej jak děvka poslepu a strašně rychle
Mám šílenej výraz, dej si posledního beera
Můžeš zírat jak tě budu týrat
Dám ti 220 voltů na bradavky
Obleču ti plavky Toma Savky
Natočím s tebou extra video nahrávky
Probudíš na ulici v popelnici u zástavky
Pošlu parte že ses zabil v autě
Buzny v tvý partě marně hledaj tě
Dám ti místo rapu na držku izolepu
Na hlavu igelit pak teprv bude hit
Pak teprv budeš v prdeli
Zhodím tě z pódia, nakopu
Pošlu do krematoria
Tvůj styl jsou ponožky v sandálech
Mejdany v kanálech
Připrav se na nálet, hajzle máš namále
Jsem sniper, ostrostřelec
Ty jsi utopenec a špatnej herec
Klekni si na koberec, udělej kotrmelec
Lízej mi boty, jseš blbec, zdarec

Nemáš na to dělat rap
Nemáš skillz na to jebat mě
Nemáš na to ubattlovat mě
Tvý tracky smrdí, proto mrdám tě

Klik, klak, bům.
Sejmu tvoji crew, zapálím ti zkušebnu
Zasednu trůn, převrátím tvůj stůl, nehraješ pool,
Zruším tvoji tour nehraješ dementům
Děvky zkouší hazard no nazdar
Hoši jako svazarm předvádí hiphop bazar
Jste homo skoro tolik jak dj Homofonik
Udělej baby skratch rozbiju ti gramofony
Vyválej se v hovně, přijď si koupit mou desku
V pátek ji budeš hrát pro mě
MC Skleňa loupe buráky
Nedělá rap ale kouří čuráky
Zazpívej operetu, dojdu si pro beretu
Zkus mě vyzvat na battle udělám z tebe omeletu
Zmrdi typu Fidel mi můžou líbat prdel
Vypínám proud, dávám show, hraju bez pravidel
Nejsem jako Scyssál a Kolpa
Koncerty ála Hiphop polka
Pod pódiem mateřská školka
MC Kopla rapuje jak holka
Scyssál už obrůstá mechem
Naše věc je u konce s dechem
Apoka je krásný básník
Ostatní crew jsou sjetý technem
Jsem tady proto abych řídil povstání
Brněnská scéna je vážně k posrání
Nic se neděje, všechno tu hnije, jede se komedie Nuda v Brně
Je mi špatně z toho čemu vy říkáte rap
Proto jsem tady a teď příjemnej jak jed
Skončíš nakaženej, na zemi nataženej
Roztrženej a zataženej

Nemáš na to dělat rap
Nemáš skillz na to jebat mě
Nemáš na to ubattlovat mě
Tvý tracky smrdí, proto mrdám tě

Prosím těch vulgarit si nevšímejte, o tom to přece není
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Opravdu nejsem jednoduchej člověk, tos mi zatím řekl jenom ty a to mě vůbec neznáš, zvláštní ne? No hele, já si radši budu nosit kšiltovku a poslouchat Tafroba než metal. A o drsňácích bych radši mlčel, když občas vidím ty chlapce v koženejch bundičkách, tak se chovaj často namachrovaně i oni. To nazáleží natom jestli poslouchám HH nebo metal, je to o člověku... A je mi fakt jedno co se tady probíralo, jestli je metal o blití nebo ne, já ho tak prostě vidím...
Myslíš, že producent, kterej dělá pro rappery hudbu nemusí ovládat svoje nástroje? To se šeredně mejlíš...
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:21:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ó, tak nato jsem čekal, kdy to sem dáš. haha... Je divný, že se furt zaměřujete na tenhle jeden track... Proč asi? Protože nic jinýho vidět nechcete...

Teď sem dám zase něco já, ty nedělní chvilko poezie:

Jou, tyto řádky věnuji své matce, vracim se, letim na zpět, vidim ten den, kdy jsem přišel na svět, přesně ten den, kdy bylo dvacet, nejcennější dárek je ten malej chlapec, byla si naivní, mladá a hloupá holka, nebyla jsi připravená, být mi dobrá matka, našla sis hajzla, co mě dokázal jen mlátit, au, zkurvenej ubožák, kterýmu nejde řikat tati, naštěstí netrvalo dlouho, přišel rozvod, bohužel netrvalo dlouho, přišel další kokot, on nechtěl mě, já nechtěl jeho, nechat mě u svých rodičů, bylo to jediný pro moje dobro, s tebou bych měl hovno, vim to, už nebolí to, už mi to neni ani líto, sorry, nic pro mě neznamenáš, zamrzl veškerém cit, jsi mi ukradená, je mi jedno, že jsem tě neviděl už 7 let, v srdci mám pocit, jako bych už nebyl tvoje krev, jsi pro mě míň jak vzduch, míň jak nic, rozmazanej nápis, kterej nemá význam číst.

Chtěl jsem mít normální dětství a žít normální život, však víš, chtěl jsem jen to, nic víc, chtěl jsem být synem pro matku, chtěl jsem být synem pro fotra, chtěl jsem jen cítit tu lásku, kterou jsem od nich nedostal.

Tyto jedovatý slova jsou pro mího fotra, choval ses ke mně jako bych byl jen kus hovna svojí lásky, mám do dneška jizvy (jizvy) na těle i na srdci (srdci), neodpustim ti to nikdy, malej fízl (fízl) prd, velká nula, blbá guma, smradlavej prd, velká kunda, řekni mi jakej je to pocit mlátit mimino, doufám, že skapeš, nebo skončíš sám, ty dilino, lituju, nepamatuju, že jsem tvůj syn, lituju, nepamatuju si ani tvůj ksicht, nikdy jsem neměl příležitost řikat tati, už to nemůžeš vzít zpátky, nedá se to vrátit, všechno to špatný, co mám v sobě, mám po tobě, musel jsem poslouchat, jak jsem ti strašně podobnej, nosim tvoje jméno a v srdci věčnou bolest, všechno to dobrý, co jsi zbořil jak ledoborec, nedostal jsem šanci jako malý děcko, přeju ti ať zhoříš v pekle za to všecko, spálí poslední most, vítr rozfouká popel, spláchnu to všechno do hajzlu, uklidim bordel, uklidim bordel.

Chtěl jsem mít normální dětství a žít normální život, však víš, chtěl jsem jen to, nic víc, chtěl jsem být synem pro matku, chtěl jsem být synem pro fotra, chtěl jsem jen cítit tu lásku, kterou jsem od nich nedostal.

Toto je o něm... Jestli i o tomhle řeknete, že je to sračka, tak se už neni o čem bavit...
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Themuf: nejde o ten návod, jak se chovat jasně podle toho by se nikdo asi neřídil..je to spíš o tom, jak krásně jde zaškatulkovat všechny ty rapery a hiphopery...je to o tom, že vlastně všichni vypadají stejně trapně, používají stejně ubohá gesta a myslí si bůhví jak díky tomu nejsou těžcí gangstas...a to je přesně případ i Tafroba. Ale jak správně říkáš je to o člověku. Jak tak čtu ten text co sem vložil Fýra, promiň, ale tohle může napsat jen někdo kdo má papíry na hlavu.
Neberte Houbovi 754!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1408
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíš, že producent, kterej dělá pro rappery hudbu nemusí ovládat svoje nástroje? To se šeredně mejlíš...

Jaký nástroje tam hrajou?? Dva bubínky a pět tonů na keyboardu pořád dokola, to je opravdu náročné

Pořád je to vulgární sračka...
Dej sem normální text, kde nebudou vulgarity, kokoti, zkurvený, hajzl, a podobně. Chudáček byl bitej, tak to je jasný, už chápu, proč ze sebe dělá to co dělá, teď je naštvanej na celej svět, všecko je špatný, jen on sám dělá to nejlepší na světě
Vojta_Černý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 16:22:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuš! necháte se, volové ?

http://www.youtube.com/watch?v=SGvBteFZiGE

Aneb Rob Trujillo jak ho neznáte .
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 16:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Prosím? Víš zase hovno! (jo budu vulgární, protože to ani už jinak nejde- a pochybuju, že vážení páni metalisti mluvěj jen slušně...) Jen tak základem co za nástroje bejvaj použitý: bycí, klavír, housle, harmonika, a mnový další. To se ti nezdá jako hudební nástroje? Mě teda jo...

Ale pochopíš už konečně, že v HH budou vulgarismy dycky? Podivej se na dechovku, nebo co to je, tam máš tisíce sprostejch písniček...

Já mám jednu hrozně pěknou písničku o Metalistech, nedávno dokonce vyšla, je od SuperCroo (ikdyž je nemám rád, tak tohle se jim povedlo)... Noo musim říct, že je to pecka... No, ale sem bych jí stejně nemohl dát, protože jsou tam vulgarismy, přece tady jsou jen samí slušní metalisti a rockeři, kteří nemluví vůbec sprostě... To by prostě nešlooo.

Ostatní metalisti, kteří jsou aspoň trochu normální mi doufám prominou, že je hážu s tímto "chytrým" člověkem do stejného pytle.

Příjemné vánoce s jakoukoliv hudbou přeji všem normálním lidem na tomto fóru i mimo něj!
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1409
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 16:50:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale pochopíš už konečně, že v HH budou vulgarismy dycky? Podivej se na dechovku, nebo co to je, tam máš tisíce sprostejch písniček...

No asi podle lidí, kteří tu "hudbu" dělají. Neznám sprosté dechovky, mimo těch "sprostonárodních", které tak upravili lidi. Ale ono je i rozdíl být sprostý a být vulgární jak kanál hele kundo chápeš hajzle? Metalisti ty pičo sprostě nezpívají debile, to jsou jen extrémní skupiny debilních buzerantů, který se v tom vyžívaj ty kundo, Tak zavři držku ty buzerante a běž kouřit čuráky.
(v textu bylo pouze použito výrazivo z textů Tafroba, za čež se omlouvám.
}
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 16:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohohooo, zase ten ostrovtip...
A "sprostonárodní" neni dechovka? To se tam snad neřadí? Neposlouchaj to lidi? poslouchaj, a i ti "normální". A ty výrazy snad lidi v týhle republice nepoužívaj? Používaj...

A vidíš, vždy si vytáhneš z mojeho příspěvku jen to co chceš a zbytek, kterej jsem ti vysvětlil už neposloucháš co... Sláva ignorantstvu...

A mimochodem, to bylo mířený proti mě? Že to tak vyznělo...
Tramway Modeller Squad! www.t-m-s.xf.cz
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 17:11:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé, to je krásnej flame! Díky, pánové, moc hezky jsem se pobavil...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť, a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Vojta_Černý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 17:16:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Je to marný, je to marný. Chocholoušek, máš tu práci.
Krásné Vánoce vám přeji.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 18:01:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky hipec:

http://youtube.com/watch?v=TQ-0W9tj7c4
S focením vlaků jsem skončil.

Pravidelně sponzoruji město Groningen v Nizozemí.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1410
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 18:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve sprostonárodních taky nejsou tyhle kanální vulgarity, spíš dvojsmysly a pod, ne žádný ku... a ču a podobné. Mířený to bylo ne proti tobě, ale na tebe, přece rozumíš takové řeči, tak jsem se jen přizpůsobil yeeeah nigga, kundo seru ti na ksicht, ty Dj Homofoniku
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 20:15:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se perou ???
Tak jak jsem žil,žiju dál
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 21:42:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-/ ..-/ --..// .--./ .-/ -./ ---/ ...-/ ./ --..--// --/ ..-/ --../ ./ -/ .// .../ .// ..-/ --..// -.-/ ---/ -./ ./ -.-./ -./ .// -./ ./ ----/ .-/ -// -./ .-// .--./ ---/ -.-/ ---/ .---/ ../ ..--..// .--./ ---/ --/ .-/ .-../ ..-// .../ .// .../ ./ --// ..-/ --..// .-/ -./ ..// -./ ./ -../ .-// -../ ../ ...-/ .-/ -/ --..--// -.-./ ---// .---/ .// -/ ---// -/ ..-// --../ .-// -./ .-/ -../ .-/ ...-/ -.-/ -.--/ --..--// .--./ ---/ .../ -.-/ .-../ ./ -.../ -.-/ -.--// -/ ./ --// -../ .-./ ..-/ ..../ -.--/ --// .-// -/ .-/ -.-/ -.--// .../ .-../ ---/ ...-/ -./ ..// ..-/ -/ ---/ -.-/ -.--/ .-.-.-.// .--./ ---/ .---/ -../ -/ .// .-./ .-/ -../ ./ .---/ ..// --../ .-/ -.../ .-../ -.../ -./ ---/ ..-/ -// .---/ ../ -./ .-/ -.-/ --..--// -/ ---/ -/ ---// .../ .// ..-/ --..// -./ ./ -../ .-// -.-./ ../ .../ -/ .-.-.-.// ...-/ ..-/ -.../ ./ -.-./ .-.-.-./

--/ .-/ .-../ .-../ .-/ .-./ -../ ---...// .---/ ./ .../ -/ .// -./ ./ --..--// .-/ .-../ .// .--./ ---/ -.-/ ..-/ -..// -/ ---// -.../ ..-/ -../ .// .--./ ---/ -.-/ .-./ .-/ -.-./ ---/ ...-/ .-/ -/ --..--// -/ .-/ -.-// .../ .// --/ ..-/ --../ ./ ...// -/ ./ .../ ../ -// -./ .-// .--./ ---/ .-./ .-/ -../ -./ ---/ ..-// .-./ ...-/ .-/ -.-./ -.-/ ..-/ .-.-.-./


Nebo je libo jiný kód?:
74 75 7A 20 70 61 6E 6F 76 65 2C 20 6D 75 7A 65 74 65 20 73 65 20 75 7A 20 6B 6F 6E 65 63 6E 65 20 6E 65 63 68 61 74 20 6E 61 20 70 6F 6B 6F 6A 69 3F 20 70 6F 6D 61 6C 75 20 73 65 20 73 65 6D 20 75 7A 20 61 6E 69 20 6E 65 64 61 20 64 69 76 61 74 2C 20 63 6F 20 6A 65 20 74 6F 20 74 75 20 7A 61 20 6E 61 64 61 76 6B 79 2C 20 70 6F 73 6B 6C 65 62 6B 79 20 74 65 6D 20 64 72 75 68 79 6D 20 61 20 74 61 6B 79 20 73 6C 6F 76 6E 69 20 75 74 6F 6B 79 2E 20 70 6F 6A 64 74 65 20 72 61 64 65 6A 69 20 7A 61 62 6C 62 6E 6F 75 74 20 6A 69 6E 61 6B 2C 20 74 6F 74 6F 20 73 65 20 75 7A 20 6E 65 64 61 20 63 69 73 74 2E 20 76 75 62 65 63 2E

6D 61 6C 6C 61 72 64 3A 20 6A 65 73 74 65 20 6E 65 2C 20 61 6C 65 20 70 6F 6B 75 64 20 74 6F 20 62 75 64 65 20 70 6F 6B 72 61 63 6F 76 61 74 2C 20 74 61 6B 20 73 65 20 6D 75 7A 65 73 20 74 65 73 69 74 20 6E 61 20 70 6F 72 61 64 6E 6F 75 20 72 76 61 63 6B 75 2E

A nebo ještě:
8/ 88/ 9999/ 0/ 7/ 2/ 66/ 666/ 888/ 33/ 11/ 0/ 6/ 88/ 9999/ 33/ 8/ 33/ 0/ 7777/ 33/ 0/ 88/ 9999/ 0/ 55/ 666/ 66/ 33/ 222/ 66/ 33/ 0/ 66/ 33/ 222/ 44/ 2/ 8/ 0/ 66/ 2/ 0/ 7/ 666/ 55/ 666/ 5/ 444/ 111/ 0/ 7/ 666/ 6/ 2/ 555/ 88/ 0/ 7777/ 33/ 0/ 7777/ 33/ 6/ 0/ 88/ 9999/ 0/ 2/ 66/ 444/ 0/ 66/ 33/ 3/ 2/ 0/ 3/ 444/ 888/ 2/ 8/ 11/ 0/ 222/ 666/ 0/ 5/ 33/ 0/ 8/ 666/ 0/ 8/ 88/ 0/ 9999/ 2/ 0/ 66/ 2/ 3/ 2/ 888/ 55/ 999/ 11/ 0/ 7/ 666/ 7777/ 55/ 555/ 33/ 22/ 55/ 999/ 0/ 8/ 33/ 6/ 0/ 3/ 777/ 88/ 44/ 999/ 6/ 0/ 2/ 0/ 8/ 2/ 55/ 999/ 0/ 7777/ 555/ 666/ 888/ 66/ 444/ 0/ 88/ 8/ 666/ 55/ 999/ 1/ 0/ 7/ 666/ 5/ 3/ 8/ 33/ 0/ 777/ 2/ 3/ 33/ 5/ 444/ 0/ 9999/ 2/ 22/ 555/ 22/ 66/ 666/ 88/ 8/ 0/ 5/ 444/ 66/ 2/ 55/ 11/ 0/ 8/ 666/ 8/ 666/ 0/ 7777/ 33/ 0/ 88/ 9999/ 0/ 66/ 33/ 3/ 2/ 0/ 222/ 444/ 7777/ 8/ 1/ 0/ 888/ 88/ 22/ 33/ 222/ 1/

6/ 2/ 555/ 555/ 2/ 777/ 3/ 1111111111111/ 0/ 5/ 33/ 7777/ 8/ 33/ 0/ 66/ 33/ 11/ 0/ 2/ 555/ 33/ 0/ 7/ 666/ 55/ 88/ 3/ 0/ 8/ 666/ 0/ 22/ 88/ 3/ 33/ 0/ 7/ 666/ 55/ 777/ 2/ 222/ 666/ 888/ 2/ 8/ 11/ 0/ 8/ 2/ 55/ 0/ 7777/ 33/ 0/ 6/ 88/ 9999/ 33/ 7777/ 0/ 8/ 33/ 7777/ 444/ 8/ 0/ 66/ 2/ 0/ 7/ 666/ 777/ 2/ 3/ 66/ 666/ 88/ 0/ 777/ 888/ 2/ 222/ 55/ 88/ 1/
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3067
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 22:48:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

54 61 6B 6F 76 65 6A 20 66 6C 61 6D 65 20 76 6C 61 73 74 6E 65 20 6E 65 6D 75 7A 65 65 6F 70 61 64 6E 6F 75 74 20 6A 69 6E 61 6B 2C 20 6B 6F 72 20 73 20 46 79 72 6F 75 3B 2D 29 2E

...ale to nic nemění na tom, že interpretovi hiphopu stačí do mikrofonu jenom odgdákat pár banálních infantilních vulgarit, kdežto metalovej "zpěvák" musí do svýho hlasu nejdřív mocně investovat , o skutečných zpěvácích, např. o Tarje, nemluvě.

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
Kdybychom se z toho občas nezbláznili, tak se z toho snad zblázníme. (Capt. Benjamin F. Pierce, 4077th MASH)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1411
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 10:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

116 97 107 32 116 111 32 118 íš44 32 106 115 101 109 32 122 118 121 107 108 ý32 109 í116 32 112 111 115 108 101 100 110 í32 115 108 111 118 111 32 98 ěž110 ě44 32 110 97 116 111 ž32 32 115 32 116 97 107 111 118 ý109 32 105 110 102 97 110 116 105 108 110 í109 32 104 105 112 32 104 111 112 32 98 108 98 101 č101 107 101 109 32 118 32 107 š105 108 111 116 118 99 101 32 97 32 116 101 112 108 á107 á99 104 32 58 45 100
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 10:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_K: přesně tak..to je paní zpěvačka. Jen škoda, že se s ní Nightwish rozloučili..dá se říct, že její..nemůžu si pomoct, ale to co v současné době vytváří teda za mnoho nestojí.
BTW: Kdo z Vás jde na koncert Nightwish do Prahy??
Neberte Houbovi 754!
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 10:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_K: To máš pravdu, to je zlato v hrdle. S Anette to sice není už ta pravá klasika, ale spívá také velice dobře.

Šulu: To je právě ten problém. Změna zpěvačky v kapele, kde je kladen důraz právě na zpěv, je dost komplikovaná. To není jako v muzikálech, kde to nikdo nepozná. Zrovna v případě Nightwish budou dost dlouho debaty Tarja vs. Anette.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1413
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 11:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou u Nightwish to chtělo změnu, bylo to už pomalu ale jistě na jedno brdo. A nový CD je pěkný, i přesto, že nová zpěvačka tak nevyniká, hlas nemá vůbec špatný, i když někdy v tom zaslechnu Evanescence :-D ale to taky díky změně kytarového distoršnu Emmpim, který se ne vždy hodí do skladby, nicméně zatím jsem si oblíbil věci Amaranth a Sahara.
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 11:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi: Přesně tak. Není to jednoduché vyměnit hlavní osobu ve skupině. s Anette se posunuli zase někam jinam a mám za to, že to byla dobrá volba..doufám, že i živé vystoupení mě v tom utvrdí. Jsem opravdu hodně zvědavý na starší skladby v podání Anette.
Neberte Houbovi 754!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 11:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Starší skladby by neviděl moc pozitivně. Skladba je vždycky psaná zpěvákovi na míru, proto je třeba odporné, když se Andy Deris v Helloweenu pokouší zpívat věci po Majklu Kiskem (spíš by zazpíval dobře u Iron Maiden po Dikinsonovi ) , je to děsné. Koncert Nightwish bych proto viděl jako představené nového alba + určitě mají něco ještě v zásobě, aby tím tu hodinu, hodinu a půl naplnili, bez papouškování starého, myslím, že by to neznělo dobře a je to krok zpět.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 23:50:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak kolik pánů mělo pod stromečkem podobný dárek?


Tak jak jsem žil,žiju dál
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1697
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 11:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Mel death metalová sekce:Mám tu jeden tip,kapela Dispatched,docela solidní nářez.Hoďte taky nějaký tipy....
Věnujte minutu ticha odchodu 753 006 z PP Rumburk do stanice před smrtí s názvem ČD Cargo....šlak ho tref,Cargo prašivý...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2262
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 22:44:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli jsem to tady už psal, ale třeba Archeon nezní špatně :-)
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2657
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 23:11:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé, to je krásnej flame! Díky, pánové, moc hezky jsem se pobavil...

Souhlasím. Hele kucí, já nevím co se hádáte, i když mě to pravda taky pobavilo. Každej poslouchá něco, každej jsme jinej. Mě třeba trhá uši jak hip hop takAle metal. Když si to kolega na dílně pustí k práci, mám co dělat, abych po něm nehodil jednotku dveří ADV nebo stykač či podobný dobře letící komponent. Ale nehodím, protože to prostě respektuju, maximálně když už mě to vážně točí, tak dojdu a to rádio vypnu. Stejně si toho kolikrát ani nevšimne, že je ticho.
Já třeba poslouchám trance, vocaltrance, progressive nebo třeba i hardcoretechno, což, předpokládám, by asi 95% z vás neuneslo. Ovšem - nikomu to necpu. Pustím si to doma. Na druhou stranu si klidně pustím 20 let starý Frankie Goes to Hollywood. Mám tu i Blumchen. Samosebou to lze taky odsoudit, nazvat stupidním diskofilním shitem a tak podobně. Tak jen do toho. Hádejte se, co je lepší, hádejte se kdo má horší vkus, vnucujte to ostatním, a brzo taky dopadnete. Na zem.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1422
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 01:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.edisk.cz/stahni/87074/cover.mp3_4.81MB. html

Tohle je krásný blití
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3073
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 01:45:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ono ani nešlo o to, co je nejlepší hudební styl (každej máme jinej vkus, mě se taky některý pa-odrůdy metalu nelíběj), ale pokud fakt chce někdo prezentovat kolovrátkovou recitaci banalitou smrdící snůšky prvoplánovejch sprosťáren s otřesně amatérským hlukovým podkladem (ne, to není hudba) jakožto nejlepší věc v oboru (a všichni, co to nechtěj pochopit, jsou blbci, co tomu nikdy rozumět nebudou a který je potřeba nejlíp, v rámci stylu, rovnou pozabíjet), to je opravdu úžasnej způsob, jak tady rychle narazit - metalisti jsou soudržný

mmch. předefčírem jsem byl pozván Na Rampu na tradiční vánoční koncert "místních hvězd" 100°C (ještě aby ne, jsou to vesměs všechno spolužáci a kamarádi, "jenom" se jim povedlo prorazit krapet vejš), což stálo opravdu za prokalený pětikilo i s úrokama

atmosféra 100% na bodu varu, pogo, vyfuníno, nový písničky, následná ožíračka s členama kapely podmalovaná živě míchanou D'n'B áftrpárty taky stála za to
Kdybychom se z toho občas nezbláznili, tak se z toho snad zblázníme. (Capt. Benjamin F. Pierce, 4077th MASH)
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 12:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Tak já jsem těch 5%. Jako DJ jsem dříve hrál hlavně trance a progressive house. Ale je fakt, že se to moc lidem nelíbilo.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1241
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 18:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já poslouchám to, co se mě zrovna líbí a na co mám zrovna náladu a je pravda, že to jsou mnohdy zcela odlišné hudební směry, mě je to celkem jedno. Jediný, co asi opravdu nemám rád, je tuc-tuc diskofilní hudba, kor v prackách nějakýho šílenýho tuningáře s pomalu neschváleným autem, který se pod ozvučením rozpadá...

(Příspěvek byl editován uživatelem mauricio.)
Zákaz přepravy čivav a důchdců bez náhubku !!

mejl pod nickem...
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2661
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 23:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky nemám rád neschválený auta. Mnohem líp by to znělo v dvojkovým Camaru http://www.rcc.cz/clanky/bazar/1979_chevrolet_cama ro/1979_chevrolet_camaro_01.jpg
Václav Š. David
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.58.2
Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 23:49:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Themuf: Právě lidé jako Vy, a zpěváci, které obdivujete mohou za to, že naše vlast, a též zdejší železnice jsou v takovém stavu, v jakém jsou. Stačí se ostatně podívat právě na černochy, proč v žádné africké zemi nemají takovou životní úroveň, jako ve Švýcarsku, a většinou ani jako na Ukrajině? Pro mě je vzorem například společnost, kde vládne spolupráce a řád. A tomu odpovídá i hudba, kterou poslouchám. Kromě klasiky především Daniela Landu.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2320
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 02:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Václav Š. David: Nevím, sice mám smysl pro humor, ale tohle zas tak vtipné nebylo. Nebo to snad bylo myšleno vážně?
Zapínám rádio, skupina Törr. Pod okny mi šíbuje tranzistörr.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 09:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox:...ale tohle zas tak vtipné nebylo. Nebo to snad bylo myšleno vážně?...

Ať už to bylo myšleno vtipně nebo vážně,tak je to pravda.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1664
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 11:31:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to pravda. Právě oni v rámci jejich pózerství musí furt někde čmárat nějaký kraviny sprejema. Viděl tohle snad někdy někdo dělat metalistu?
S focením vlaků jsem skončil.

Pravidelně sponzoruji město Groningen v Nizozemí.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace