K-report
 

Archiv do 20.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě na Jesenicku » Archiv do 20.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.78.28
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 17:36:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R44 je v nedohlednu a přiznávají to i politici před (!) volbama, takže ŽD nic nehrozí - kdyby nebyl zájem ze strany obcí, tak už 10 let tato trať neexistuje a to ani fyzicky. Dobrý stav kolejového svršku je dán mj. tím, že odhadem 40% tratě včetně spodku a svršku není starší 10ti let. Navíc 810 a semtam 730 + pár Easů se dřevem svršek asi moc neponičí. Plány byly ještě nedávno velké (elektrizace + tunel pod ČH sedlem), teď se to už trochu uklidnilo. Každopádně příklad funkčního S-Bahnu lokálkového typu hodný následování.
Btw. Na Přemyslově (nad Loučnou nad Desnouú vyrostl docela velkorysý lyžařský areál. Jsem zvědav jak/jestli ŽD zareaguje na ski-poptávku. Doprava IGK tam bude dost špatná (malé parkoviště, špatná a úzká silnička).
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.208.10
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 07:01:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tím tunelem se omlouvám, v tom ŽD "prsty" neměla. Faktem ale je, že se stále objevuje i varianta železničního tunelu pod ČH sedlem.
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 17:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jk:
Slyšel jsem to taky, ale proč se složitě prokopávat pod kopcem, když pro náklady přes Lichkov to jde do Polska už dnes s malým stoupáním a bez tunelu a frekvence (osobní) na 292 jde stejně ze 70 % na Brannou/Ostružnou/Ramzovou.
Spíš by si současná trať 292 zasloužila modernizovat.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.208.10
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 07:20:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas s modernizací 292, ono se o tom taky "uvažuje" (takže za 5 - 10 let tam vymění možná pár pražců).
Ale tunel pod Červenohorským sedlem by s 292 souvisel jen okrajově, bylo by třeba postavit novou trať na severní straně ČH sedla do Jeseníku, kde by se na stávající 292 napojila. Ale to je samozřejmě sci-fi.
Anděl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.194.188.17
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 10:26:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když jsem u těch sci-fi, nevite jak to vypadá s projektem propojení Vrbna s Malou morávkou? Skončilo to někde v koši nebo je nějaká šance?
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1816
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 11:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádná šance není, takovou kravinu nikdo nezplatí.

Jestli bude někdy nějaký tunel pod ČHS, tak silniční. Uvažovalo se, že železniční by se "sfoukl" s tím, snad dokonce v jedné troubě, ale to už se dnes asi nedá realizovat (kolega Tužín to bude vědět lépe). Obyvatelé Jesenicka budou šťastní, pokud tam za 20 let bude ten silniční, to musí stačit.

Když jsme u té modernizace 292: dá se nějakým rozumným způsobem (=ve stávající stopě, nebo s minimálníma změnama - na stávajícím tělese) zrychlit po stavební stránce? Doufám, že se to tu nezvrhne v elektrizační orgie na téma jen elektrická mašina zrychluje lépe než zamračená
Wosicz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 13:05:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to zrychlení by mě též zajímalo.. ona ta trať by určitě přilákala více cestujích, jen kdyby se aspoň trochu zkrátily ty časy. Z Hanušek navrch se vlaky plouží njedřív 50, pak už jen 40 a to je na rychlíkovou trať dosti málo. cesta z Hanušovice do Jesu trvá hodně přes hodinu (i bez zpoždění!:-)) na druhou stranu v tom údolíčku kde se jede z oblouku do oblouku to o moc zlepšit nepůjde, to chápu..
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oblouky na 292 vpodstatě srovnat nejdou.
Zaprvé proto, že trať se většinu cesty těsně přimyká ke svahu, takže jakékoliv srovnání obloučku by znamenalo buď tunel, nebo most.
Zadruhé proto, že trať je několik desítek kilometrů tvořena jenom oblouky, smysl by to mělo jenom tehdy, kdyby byly 2 souvislé úseky schopné jízdy vyšší rychlostí a mezi nimi jeden oblouk pro pomalou rychlost (=1 závadové místo), ne 30 kilometrů oblouků pro pomalou rychlost.
Zatřetí proto, že ty oblouky prodlužují trasu, takže pokud si to představíte jako pravoúhlý trojúhelník, kde konstantou je rozdíl výšek mezi Jeseníkem (Hanušovicemi) na straně jedné a Ramzovou na straně druhé, tak čím větší je vodorovná vzdálenost, tím mírnější je stoupání. Jakékoliv zkrácení oblouku, jakkoliv vypadá na mapě hezky, by znamenalo, že by to ten vlak prostě nevyjel, protože ta zkratka by měla sklon jak sjezdovka.
Začtvrté proto, že jakoukoliv podobnou stavbu by CHKO Jeseníky těžko povolila.

Takže rekonstrukce ve stávající stopě ano, řešením by bylo použít největší možná převýšení v obloucích, srovnat geometrickou polohu koleje, pražce se zvýšenou tuhostí proti příčnému posunu (Yplilony) a nějaké jednotky s naklápěcí skříní.

S ohledem na požadavky na ochranu přírody a velkou trakční náročnost (dlouhé rychlíkové soupravy s el. topením, silná nákladní doprava) by se elektrifikace snesla, třeba už jenom kvůli ušetřené čtvrthodině na přepřahání v Zábřehu. To je větší úspora času jako všechny možné přeložky dohromady (neberu-li v úvahu tunel pod ČHS)

(Příspěvek byl editován uživatelem tom tužín.)
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:15:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týká tunelu, tak musí být oddělený silniční od železničního kvůli bezpečnosti. Dokonce i silniční tunel by možná bylo nutné rozdělit na tunely 2, pro každý směr jeden. Je to z toho důvodu, že řada nehod v tunelech (hlavně dlouhých) je způsobena monotónní jízdou, při které dostane řidič mikrospánek a vjede do protisměru. Dva tunely znamenají možnost záchrany- jsou spojejé propojovacími chodbičkami a kdyby v jednom z nich hořelo, tak lidi utečou do druhého. Takto jsou stavěné naříklad tunely pod Vítkovem v Praze.
Svou roli hraje i geologie, čím větší profil tunelu, tím víc je namáhaný strop (kalota), takže je staticky výhodnější rozdělit jeden velký tunel do několika menších souběžných, mezi kterými je blok rostlé skály přenášející zatížení (horninový pilíř)
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.208.10
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 07:13:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co si matně vybavuju, tak reálná šance na modernizaci 292 v dohledné době (5 - 10 let) existuje pouze pro úsek Bludov (resp. Postřelmov a triangl) - Hanušovice. Nahoru bych to skutečně neviděl, i když tam by to potřebovalo nejvíc.
Co se týče dlouhých rychlíkových souprav, tak bývávalo...Dnes max. šest vozů v pátek a v neděli. Koncem devadesátých let si pamatuju Praděd s devíti/desíti vozama a mašinou na postrku. (Plus semtam vedený v parní trakci, ale to už sem nepatří, to je jen taková moje šotoúchylka:-)
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 11-2003


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 08:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky už jsem něco slyšel ohledně modernizace trati do Jeseníku. Mluvilo se o elektrizaci, ale nejreálnější je podle mě výstavba DOZ, včetně tratě na Javorník.
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.208.10
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 13:59:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A što takóje DOZ?
O modernizaci se mluví v většinou před volbama a po nich většinou následuje ticho. Osobně se domnívám, že moderniační snahy se zaseknou příští rok (doufejme) na elektrizaci a moderniaci Žábřeh - Šumperk a dál se pokračovat nebude. Dokonce si myslím, že je pravděpodobněji se trolej objeví spíš v těch Koutech než na Ramzové.
Vím, že modernizace se nerovná elektrizace, ale na 292 by to snad chtělo i modernější HV než 810/831/851/843/749 (výhledově nedejbože 814) - s tímto cirkusem bude jakákoliv modernizace tratě k ničemu. A zase se mi už zdají reálnější ty dráty a pod nima 163/130 než modernizovaná trať bez drátů s 844, Desirem, Talentem nebo podobnou potvorou. Ale můj odhad je: modernizace 292 v příštích 10 letech - výměna 50 - 60 pražců, zásadní rekonstrukce zastávky Ramzová a nádraží Ostružná.
Pokud nebyla tedy tou modernizací myšlena instalace vodního jeřábu před vodárnou v Branné v letošním roce...
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1819
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 14:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tom Tužín: díky za stavařské osvětlení, tušil jsem že s těma tunelama to už dnes nebude vůbec jednoduché.

reálnější ty dráty a pod nima 163/130 než modernizovaná trať bez drátů s 844, Desirem, Talentem

Bohužel to tak také vidím, i když ta druhá možnost je daleko rozumnější. Ale nejpravděpodobnější je ta nejhoší varianta, že vše zůstane při starém
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 18:03:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádná šance není, takovou kravinu nikdo nezplatí.
Když do toho poteče beton.
A što takóje DOZ?
Dálková zabezpečovačka.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 21:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buggear:
Snad se na trati nedočkáme nějakých dálkově ovládaných stanic. Ty totiž znamenají jediný efekt- zrušení dopravní služby a ta je na horách sakra potřeba.
Když napadne přes noc půl metru sněhu a je neprůjezdná trať i silnice, tak mají lidi na nádražích alespoň zajištěný azyl, aby nezmrzli. Tady jde docela o kejhák, to není jak na Hané, kde vlak dojede vpodstatě vždycky a kdyby náhodou ne tak na dohled od sebe jsou vesničky s útulnýma hospůdkama.
Už jenom ten fakt, že na Ramzové je nadohled od nádraží stanice horské služby o něčem svědčí.
A to nemluvím o věcech jako údržba nástupišť v zimním období, vymetání výhybek...
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1822
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 09:26:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dopravní služby a ta je na horách sakra potřeba

No, trávil jsem pár let na dalekém severu (ne ve Frýdlantském výběžku, dál) a "dopravní služba" na tamních železnicích vypadala tak, že jednou za 100 km byla obsazená stanice (pokladní a bufetářkou, bez doparvních zaměstanců), mezi tím byly jen výhybny bez personálu. Zimní údržbu zajišťovala technika vyjíždějící ze svých základen (umístěné v neobsazených stanicích), úklid nástupišť se asi outsourceoval od obecních pobudů podél trati.
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 11-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 09:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom_tužín: Podle toho, co jsem slyšel, tak výpravčí by rozhodně měli být v Hanušovicích, Ostružné, Lipové a možná i v Jeseníku. Souhlasím ale s Vámi, že rušit dopravní službu na horách je odvaha. Trať 292 by v prvé řadě potřebovala zabezpečit automatickým hradlem, všechny mezistaniční úseky Hanušovice - Lipová by měly být rozděleny na 2 oddíly, aby se zvýšila propustnost tratě.
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.78.28
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 15:11:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já trávil předloňskou zimu na nedalekém Západě a můžu říct, že sníh na neobsazených stanicích ležel skutečně velmi dlouho, v podstatě než roztál. Závěje v podchodech jsem u nás nezažil, tam ano. V nevytopených a zchátralých budovách nebyl ani automat na kafe. Konkrétně se jednalo o spolkovou zemi Sasko a trasu Dresden - Chemnitz - Glauchau - Gera - Weimar - Erfurt.
Dnes jsem na trati Zábřeh - Šumperk okusil slasti zvyšování komfortu pro cestující řazením moderních jednotek řady 814. Do dvouvozové jednotky se postupně naskládalo osazenstvo osobního vlaku z Olomouce (4xBt), rychlíku z Přerova (asi 8-10 x B), a osobáku z Třebové (3 x Bt) - samozřejmě ne všichni, ale už ze Zábřeha se stálo v uličce. No a v Zábřehu - zastávce nastoupilo odhadem dvakrát větší množství lidí, než už v té době ve vlaku bylo a stálo se i na hajzlu. V zastávce se neprodávají lístky a průvodčí se do ve voze už pohybovat nemohl, takže většina asi jela na účet dopravce. Akcelerace stroje 814.037 (DKV Olomouc) při tomto obsazení byla úžasná. Od chvíle, kdy jsem v Zábřehu vystoupil z vlaku od Olomouce do chvíle, kdy jsem vystoupil v Šumperku uplynula hodina a dvě minuty. To je na 13 km dlouhou trasu úctyhodný výkon, za který děkuji všem zaměstnacům ČD, SŽDC a Olomouckého kraje na něm zainteresovaným. Čest modernizaci!
Wosicz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 16:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jk: ..a takhle to tam vypadá úplně každý pátek (někdy i čtvrtek a jiné dny) odpoledne a večer už spoustu let. Dřív jezdily obvykle 810+010+010 a to se taky nesvezli všichni zájemci. Ale teď se svezem mnohem kulturněji, protože jezdí 814+914, který maj sice mnohem menší kapacitu, ale pohodlnější sedačky.. Je to k pláči a můžem si všichni donekonečna stěžovat jak chcem. Nechci ani domýšlet jak to bude vypadat až se začne na trati pracovat a budem jezdit část cesty náhradní busovou dopravou. Už teď se na to moc těším! :-(
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.78.28
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 16:52:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak o to, od března do listopadu se dá do Zábřeha dojet na kole. Ve většině případů to vyjde rychleji a pohodlněji.
Tedˇ bude chtít Olomoucký kraj po ČD 5,5 mega pokuty za zpoždění (zaviněná ČD - neschopnost HV/absence HV/absence personálu atd), možná by nebylo od věci někoho z kraje upozornit i na tohle. Když už tam někdo chce mít mocí mermo ten žlutej krám, tak proč ne aspoň třívozovku?
Sajtr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 17:48:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třívozovka by to nevyřešila, tam toho místa o moc víc není, možná víc flexibility v podobě několika dvouvozovek... Ale to bychom už chtěli moc
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1693
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 19:28:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NENE. Tam by jedině co by pomohlo kdyby ty 4Bt od vosobáku bafla 749 a otočila je do Šumperka. Nezabere to o moc víc času než přestup do 814
* * * Usmívej se! Bude Hůř

www.jakuza.ic.cz
posl.akt: Napříč Slovenskem s naftožrouty
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 21:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono by hlavně pomohlo, kdyby si lidé v ČR naučili posílat stížnosti. Svoje peníze tu platíme někomu, kdo pro nás jako produkt vytváří pracovní zmetek. Jako zákazník můžete pracovní zmetek reklamovat, ať je to věc, nebo služba. Krajští úředníci všude nedohlédnou, ale pokud je navedete správným směrem, tak by úspora dopravce v podobě nízkonákladového křápu místo slušné soupravy mohla vyjít v důsledku velmi, velmi draho. Zasloužili by si to.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.78.28
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 23:08:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: No a ještě lepší by bylo, kdyby ty 4xBt do Šumperku dotáhla ta 163. Tak snad se dočkáme.
Jinak k té pokutě: Překvapilo mě, že to kraj docela promyslel a nezahrnul zpoždění z důvodu stavby koridoru nebo jiných výluk (povodní, vichřic, střetů na přejezdech...), ale jen případy vzniklé díky lemplovství ČD - absence lokomotivy/personálu/soupravy kvůli debilním obratům, poruchy HV/vozů v důsledku dlouhodobé neúdržby atd. Však se taky ĆD mluvka zmohl jen na bezradné mumlání v tom smyslu, že není fér, že to noviny věděly dřív než dráhy. Po dnešní výše zmíněné zkušenosti s tratí Zábřeh - Špk to ČD jenom přeju. O neanonymním mejlíku na kraj skutečně vážně uvažuju.
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 10:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mají/nemají s pokutou něco spoječného i zpozděné vlaky od Bruntálu? Jaká je nyní praxe, je procento zpozdění na příjezdu do OL nízké-střední-vysoké?
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 11-2003


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:47:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u té 291: 13009/13010 jezdí v X Regionova s Bixem, Os 13013 jezdí dokonce ve složení 831 + 020 + 814.
V novém GVD 13013/13010 taky 814 + 020 v X.

Jinak se to s kapacitou mezi Šumperkem a Zábřehem nepřehání. Včerejší 13027 sólo 810.292, samozřejmě plno, navíc nebyla dodržena úschova během přepravy.
Kuře
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 22:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mn 81820 při sobotě v Javorníku ve Slezsku
 
 
Kajman888
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 22:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náklad v Javorníku - to je dnes už vzácnost...
Fotomaniak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 15:09:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Jeseníkách R 909 749 265
R 907 749 214, Sp 1801/1800 749 250 a Os 3608 851 028+ 831 110.
151 001 je nej
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1735
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 22:09:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik je na jesenicku sněhu?Díky
Nad ní stál otec se sekerou v ruce
divně se kýval
zdálo se mi dokonce,že se usmívá
byl sem ohromen
Kiki
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.84.6
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 23:47:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozpracovanou reportáž z neveřejné zkušební jízdy 814+914 na Železnici Desná 28.11. najdete na http://www.vlacky.com/zeleznice_desna/2007_jednotka_814_914, zatím přiložena jen fotogalerie.
Faur
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 14:01:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

všechny zvu na jízdu Pekelnického parního vlaku na trati Třemešná ve Slezsku - Osoblaha vlak bude veden lok. U46.002
 
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 15:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budou jezdit i v novém GVD nějaké klasiky na trati 290, nebo už nebudou žádné? Díky za info.
Honzatomi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 18:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od nového GVD budou náklady na Ramzové jezdit takto:
Mn81761
Zábřeh n.M. 10:57
Ruda n.Mor. 11:21/12:58
Hanušovice 13:21/14:38
Lip.Lázně 15:48/17:17
Mikulovice 18:54

Mn81760
Mikulovice 19:16
Písečná 20:34
Lip.Lázně 22:44
Hanušovice 23:53

Mn81821/0
Hanušovice 9:14
Lip.Lázně 10:56/11:37
Javorník 13:38

Mn81831/0
Javorník 14:48
Lip.Lázně 17:09/17:39
Hanušovice 19:23

Pn45263
Hanušovice 2:20
Lip.Lázně 3:26/4:53
Mikulovice 9:19/10:35
Głuchołazy 10:51

Pn45264
Głuchołazy 12:20
Mikulovice 12:36/13:21
Lip.Lázně 16:10/19:44
Hanušovice 21:01

obsluha vlěčky na Pomezí:
Lip.Lázně 7:20
Lip.jeskyně 7:27/8:15
Lip.Lázně 8:22

Lip.Lázně 17:27
Lip.jeskyně 17:34/18:29
Lip.Lázně 18:36
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 19:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzatomi: Díky za informace, v příštím grafikonu se snad na tu 292 dostanu častěji, než letos.
Honzatomi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 20:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tam jezdím jako vlakvedoucí, tak to mam hned od zdroje
M 4
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.192.21
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 12:11:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzatomi: A ty Pn Pn45263/Pn45264 jezdí do Glucholaz pravidelně nebo jen PP? Případně nevíte, co to v Polsku přebírá za HV? Nejsem místní, ale rád bych si to tam taky . Díky
Kozíhlasy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.27.214
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 14:02:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlak do Ziegenhals jezdí X,6. Čas se dodržuje, pár vozů sem i tam se taky většinou najde. V Polsku přebírá vlak SM42, dokonce obsluhuje tamější vlečku papírny. V létě stěhovali na vlečku 20vz černého uhlí.
M 4
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.192.21
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 15:23:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kozíhlasy: Díky!
Honzatomi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2007


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 00:28:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tatak, pravda jest. To uhlí dojelo i minulý týden, měl sem Os do krnova a viděl sem, jak se tam s těma uhlákama pralo cosi maličkýho zelenýho, ale nevím jak se ty jejich stroje nazývají, krom těch zmíněných SM42, které vozí i ty Sp1800,1,2,3
zvedavy amater
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.95.31
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 10:02:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosim pekne, jakym zpusobem se obsluhuje vlecka v Lipove-Laznich jeskyne?
Vlak sune z Lipove L. do L.L.Jeskyne nebo naopak?
A je nejak urceno pres jakou kolejovou spojku na vlecku vjet z hlavni trate a pres jakou vyjet na hlavni trat?
Honzatomi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 11-2007


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vim, tak vždy sunou zpět dolu od jeskyně. A spojky sou pojížděné obě dvě.

Někde zde padl dotaz na klasiky na 290, tak tady je výčet. je toho poměrně dost, ale jen v pracovní dny, krom jednoho páru:
lichý směr: 13701,13703,13705,13707,13711,13717,13719,13721,3621 i v 6,13725a v + jede na 3629 749+814+914

sudý směr: 13700,13702,1632 i v 6,13704,13706,13708,13714,13718,13720,13724

Do Jeseníku jede na vlaku Sp1705 v 6 749+5xBt, otoci na 1704 ale necha 2 vozy v Jeseniku pro 1708 na nedeli
v + jede Sp1705 749+3xBt, otoci na 1704, a 1708 jede 749+2xBt, ta berta se pak vraci do Sumperka na pr.814

A na vlacich 3624/3625 brumla rada 831
Michalu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 15:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prosím, dá se někde stáhnout nákresný jízdní řád tratě 292? pro rok 2008
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:57:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzatomi: Díky moc, to vypadá, že těch vlaků v klasice bude letos víc, že?
Honzatomi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 11-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mechanikofil: nevypadá, ale skutečně je. Ale někde to posílili a někde ubrali. například jájel včera s 851.034 do Hruby Vody solo, do Hluboček sem nevylezl ze služebáku, šílený
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzatomi: Tak to by měli operativně přidat nějaký vůz, když už musíte cestovat ve služebáku, to moc důstojné není. No co, už jsem zažil cestující i na stanovišti 810, u nás je možné všechno.
Prcekzlipy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 14:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalu : dá se sehnat na intranetu.Minule sem na něj koukal
Honzatomi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:53:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mechanikofil: ale já nejel jako cestující, já byl ve službě , takže sem ješte dostal držkovou
Prcekzlipy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 20:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalu: kdybys chtěl ten nákresnej gvd písni.

Honzatomi:Jak si psal o tom přeplněnym vlaku,to si mi připomněl včerejší Os Č.Lípa-Liberec ve složení 714+1Btn a den předtim 749+1 Btn zas někam na Doksy
Honzatomi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 11-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 21:47:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo Péťo, když se daří, tak se daří..v létě spácháme ten slovač
Michalu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 22:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prcekzlipy: dík, už ho mám
Prcekzlipy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 23:26:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalu:neni zač.

Honzatomi: Jo slovač spácháme,snad i něco víc.A když koukam co jezdí 749/751 ted na olomoucku a jesenicku tak to je tak na 3 dny,ne?Už se těšim.Snad vše vyjde aspoň jako na těch 751 na Volarsku
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1774
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 10:11:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na R-kách na Jeseník se točili 749 261 a 749 259
* * * Usmívej se! Bude Hůř

Novinky na www.jakuza.ic.cz

Poslední den 830 159 na Střekovech
Šotouši 14
Mind
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 17:26:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí do Zábřeha 814+020 ???
Ráno v PD a odpo v PÁ je to turnus !!!
Dík
Wosicz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 18:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska tak (914+814+020) jel vyjímečně 3654 ráno z Hanušek.
Madusan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 06:43:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro zajímavost by mě zajímal důvod řazení přímých vozů na R902 Jeseník Praha, přes Brno do Prahy snad může jen nějaký ultra fandaDík za info
Rumcajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 08:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mind: Nemáš foto? Tahle kobinace by mě fakt pobavila. Doufám, že to je aspoň 814.2 nebo fakt dvoudílka?
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 17:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kolik lidí sedělo v té 020-ce?
Honzatomi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 19:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rmcajs: jenom dvoudílka, 3ky se tu občas objeví jen na zajetís Parsu. Ale divili by ste se, ale kolikrát to vychází s lidma tak akorát, hlavně ráno nebo odpoledne, a to máme na balmu 68 míst a na "banánu" celkem 84 míst. Jinak až budu v práci tak to vyfotím ať se pobavíte
Honzatomi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 19:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco, dnes se v Hrubé Vodě na zast. roztrhl Os 3503, kuple jedno Balmu nějak nebydržela a vylítla celá i s hákem ven..Ale při žazení soupravy Os3503 v X 843+2x043+020+851+020+851 se ani nedivím. Já vezl ten vlak proti tak bylo veselo

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace