K-report
 

Archiv do 11.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 320 (Bohumín - Čadca), 321, 322 a přeshraniční 832, 833, 835 a 844 » Archiv do 11.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1348
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 13:48:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zutý_petr Nešlo. Na styku dvou železničních správ je vždy ujednána pohraniční přechodová stanice a touto jsou Petrovice. Do této pohraniční přechodové stanice můžou fírové pouze ze zkouškou D101 z pohraničního ujednání, kde jsou jasně domluvené podmínky kdo co a jsou tam uvedeny třeba odlišnosti od naší železnice, například návěstidla, návěsti a podobně, které se v této stanici vyskytují.
Do stanice Zebrzydowice proto naši fírové nemůžou, protože tato není přechodová, je to tudíž už jízda do vnitrozemí, stejně jako nemůžou polští fírové bez našich zkoušek třeba do Bohumína. Kapišto?
Obráceně je u nich zase přechodová stanice Chalupki, kam jezdí zase čeští fírové jen ze zkouškou z pohraničního ujednání
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 13:55:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty asi nechápeš, že je to proto, že ČD to tak mají v nějakých smlouvách s PKP o vzájemné výměně výkonů mezi přechodovými stanicemi. Tzn, že Poláci jezdí k nám na přechodech Český Těšín, Petrovice, Meziměstí, napůl je to v Chalupkách a pak češi jezdí do Medzilesie,Glucholaz,Zawidova. Takhle to funguje všude v Evropě ne jenom u nás.Třeba rakušáci jezdí na Tarvisio, francouzi do Ventimiglie apod. Prostě žel. správy se tak dohodly a je to tak. A jak už tady řekl S200 tak strojvedeoucí můžou jezdit jenom do pohraniční přechodové stanice, pokud se železnice mezi sebou nedohodnou jinak a pokud mají strojvedoucí oprávnění jezdit po železnicích cizího státu. Takže asi tak.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 13:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Tak to nemáte pravdu, Fýro. Důkazem je právě přechod Chałupki - Bohumín, kde podle momentální stavu vyrovnávání výkonů mezi ČD (resp. nyní ČD Cargo) a PKP Cargo zajíždějí buď čeští fírové do Polska, nebo polští do ČR. Předávkovou stanicí jsou v obou případech Chałupki (jedná se ovšem o "papírovou" předávku, která nemá nic společného s vedením vlaku strojvedoucími), ale jedná se pouze o dohodu mezi ČD Cargo a PKP Cargo, podobně je tomu ve vztahu ČD Cargo - polští soukromí dopravci, ovšem ve vztahu polský soukromník - český soukromník je to čistě věcí dohody. Takže místem předávky klidně mohou být třeba Zebrzydowice, pokud se na tom smluvní strany dohodnou (a pokud jim to schválení vozidel umožní).
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 14:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych dodal, že pokud se nepletu, tak i v současnosti jezdí strojvedoucí PKP Cargo do Bohumína - na jednotkách EN57.
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 14:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To že se podle novýho JŘ nemá zastavovat pro nástup/výstup cestujících ale jenom pro výměnu strojvedoucích,je nesmysl.To už tam ti cestující mohli taky nastupovat a vystupovat.Ono se tím přepřahem v Bohumíně totiž nic neušetří a vyjde to nastejno. Koneckonců lidi se během pobytu v PPS aspoň můžou po dlouhé jízdě protáhnout, zajít si do bufetu, atd.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5540
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 16:26:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek sem jel Os 2907 (ve 12 z Karviné). Bohužel jel krátký panťák (71/72). Obsazenost už z Karviné cca 100%, takže z Těšína už to byl celkem masakr

Jinak ve velké míře momentálně chybí vozy B(d)t, protože na všdch osobákových soupravách jezdí minimálně jedno Bčko, na některých i víc.
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 17:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To souvisí nejen s krátkou jednotko (také jsme s ní jel jednu sobotu na 3403), ale i s výrazným omezením dopravy na Slovensko. Těch vlaků už je tak málo, že ty co jedou do Čadce jsou mnohem vytíženější než ty jen na Mosty. Ona ta klientela v pátek odpoledene je stále ještě dost velká. Ještě horší situace je v pátek asi u 2909, 141 a hlavně Javorníku 433 - ten připomíná v pátek dobytčák. T5i a půl vozů je velmi málo. A tak to ČD opět vyřešili "chytře" - jak 2907, tak i 433 jednoduše zrušili. Nejlepší řešení problému je smést ho ze stolu. Totéž platí o sobotním Budatínu 443 a také i Kysuci 435.
Analogicky v neděli večer zpět. Jsem zvědavým, jak bude natřískaný Beskyd, když před ním téměř 3 hodiny nic z Čadce nepojede.
2801 vrať se Chybíš mi
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 18:21:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Todlůe neřešily ČD ale ZSSK.Být po jejich tak Os vlaky přes hranice by jezdily tak třikrát denně.Ten Budatín mě taky štve,byl to naprosto ideální spoj s perfektními přípoji v Žilině.teď hold Os,nebo Exelsior.
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 18:58:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jakej magor taky vymyslel, že z Mostů dál nejede nic tak neuvěřitelně dlouho, tomu se říká pokus o izolaci obyvatel v jednom státě.
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 19:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak třeba udvedu příklad jak odřízli Přerov od dopravy na Slovensko. Ještě před 3 rokama jezdilo do Žiliny ať už přes Čadcu nebo Lideč 6 přímých rychlíků. A dnes? Jeden!!! To je opravdu síla.
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 21:51:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200: Konečně rozumná řeč. A jak je těžké změnit vyrovnávku výkonů, aby se mohlo předávat v Zebrzydowicích?

Esox: A to v Bohumíně se jako protáhnout nejde?
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5541
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 23:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelená:
Přesně, tak to pozoruju, že ty vlaky do/z Čadce jezdí o dost plnější, než vlaky jedoucí jenom do/z Mostů. Asi nejví to jde vidět u toho zmiňovaného 2907, před kterým je 6hodinová díra (když nepočítám Budatína a Kysucu). Potom hodně plné taky jezdí už ze Slovenska odpolední vlaky 2908, 2910 a 2912.

Kromě toho, že budou omezené ty vlaky na Slovensko, tak se dost omezí i vlaky mezi Jablunkovem a Mostama. Teď je to kvůli koridoru, ale obávám se, že i po dokončení koridoru to tak zůstane.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 07:26:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zutý_petr: A jak je těžké změnit vyrovnávku výkonů, aby se mohlo předávat v Zebrzydowicích?
To se musíte zeptat dopravců (ČD a PKP Intercity, resp. PKP Cargo, které na výkony PKP Intercity pronajímá lokomotivy se strojvedoucími). Je to samozřejmě věcí dohody a změny zažitých zvyklostí, což u takových molochů jako jsou ČD a pohrobci PKP není nikdy jednoduché. Desítky let bylo zvykem si za nic neplatit a vše vyrovnávat výkony, takže změnit tyto zvyklosti jde obvykle ztuha. Ale třeba ve vztahu ČD Cargo - soukromí dopravci v Polsku se za výkony normálně platí, žádné vyrovnávky neexistují a jde to.
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 07:37:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

se dost omezí i vlaky mezi Jablunkovem a Mostama.
Hodinový takt je omezení? A rychlíky navíc, které nesmyslně nezastavují v Jablunkově?
Dalo by se diskutovat o vlacích před dvanáctou a druhou. Ale ve dnech, kdy není na horách krásně, je plno dalších vlaků do Mostů skoro prázdných.
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 07:48:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ve velké míře momentálně chybí vozy B(d)t,
Odcházejí na západ. Příště už vlaky v 460.

lidi se během pobytu v PPS
Především by lidi v době Schengenu , v 160tce, neměli vůbec postřehnout nějakou PPS
(Já vím, v Petrovicích se tolik nejezdí:-))
jezdí strojvedoucí PKP Cargo do Bohumína - na jednotkách EN57.
Ano.
A když bůh dá, i papíry pro fíry směr Petrovice a dál za čas budou.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5546
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 12:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ve dnech, kdy není na horách krásně, je plno dalších vlaků do Mostů skoro prázdných.

To je právě ten problém, když je hezky, tak by se ty vlaky určitě hodilo, jenomže je to jaxi neřešitelné...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5547
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 12:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odcházejí na západ. Příště už vlaky v 460.

Kolik vozů Bt a Bdt celkem odejde?
Mám pocit, že odcházejí hlavně vozy Bdt , protože ty Bčka na osobácích jsou většinou doplněné jenom o vozy Bt.
Dneska např. Os 3310 ve složení 163.243 + 3×Bt283 + B.
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 14:11:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se říká na "západě", na východě je to pro chachary dobré. Proto musí jít ty lepší.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5549
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 14:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Os 2908 Čadca - Přerov jede panťák 460.077/078, který taky naprosto bez problémů splynul s ostatními bohumínskými panťáky.
 
 

Omlouvám se za špatnou kvalitu fotek.
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 16:19:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se řeší vlaky do Břeclavi? Byl pro 460 vytvořen speciální trunus, aby se na břeclavské spoje vůbec nedostaly, nebo cestující jednoduše přestoupí ve Staráku u Uheráku?
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5550
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 16:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samlep:
Na Os 2909 z Břeclavi dneska jela klasika se 163.042 a dokonce po dlouhé době sem viděl osobákovou soupravu bez Bčka a s několika Bdt (konkrétně 3×Bdt + Bt).
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3412
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 18:28:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfiled:

No ještě není dostatečně posprejovaná...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4783
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 20:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: budeš se divit, ale jediný výrazněji posprejovaný panťák je 05/06...
Radim_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 20:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, pár informací:

1) Vozy Bdt (bez indexu) jsou nyní v rámci ČD v Bohumíně a Přerově. Nově kromě Bohumína a Přerova bude 14 Bdt v Ostravě hl.n. (tj. v každé frýdecké soupravě dva vozy, zálohovány řadou Bdt279). Na západ odchází jako vyrovnávka za ústecké 460 krom vozů Bt vozy Bdt279 z Ostravy hl.n. (které jsou nahrazeny vozy Bdt z Bohumína). Důvodem je snaha nerozptylovat vozy Bdt po síti.

2) V současné době je zmatek v pravidelném řadění souprav. Zatímco jezdí soupravy bez Bdt, tak např. v pátek 30.11. kolem 19. hodiny v Přerově byly k vidění čtyři bohumínské spoupravy, kdy každá obsahovala 3 Bdt.

3) Týden před změnou jízdního řádu proběhla první část předávky - od pondělí 1.12. jsou v provozu 2 turnusové dny jednotek 460 z Ústí - jeden na páru vlaků do Čadce (v Bohumíně u 2908 přestup do klasické soupravy), druhý na trati Přerov - Střelná. Takže na západ už odešla první část vozů a lokomotiv).

4) Zbytek 460 z Ústí bude do provozu zapojen (přesněji - je tak zatím plánováno...) od neděle 9.12. podle nových oběhů. Přesouvat se mají po dvojicích. Jedna dvojice dojede v sobotu ráno do Bohumína. Druhá v sobotu večer zkončí v Olomouci, kde přejde na své vlaky v neděli a pondělí. Třetí, jedoucí v přechodovou noc, pojede do Hranic n.M. a Vsetína.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5553
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 21:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radim_j:
Díky za informace. Takže pokud to chápu správně, tak odchází jenom vozy Bdt279 z Ostravy...

Zajímavé je taky, že vlaky, které v novém JŘ zůstanou vedené klasikou ve složení 2×Bdt + Bt (nebo 2×Bt) už nemají v hlavičce symbol kola...
Radim_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 21:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: odchází také několik Bt či Bt283.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4784
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 08:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfiled: Zajímavé je taky, že vlaky, které v novém JŘ zůstanou vedené klasikou ve složení 2×Bdt + Bt (nebo 2×Bt) už nemají v hlavičce symbol kola - zřejmě to je proto, aby nenastalo to co loni, kdy zejména k vlakům z Ostravy na jih (a opačně) dorazilo i několik desítek (nezávisle na sobě) cyklistů a všechno to začali cpát do vlaku. Kola pak byla úplně všude, i v oddílu pro cestující, místy jsem zíral, kam všude lze kolo nacpat. Přidat hytlák byl asi neřešitelný problém a tak se to ke "spokojenosti" substrátu vyřešilo takto...

Z jiného soudku: dostala se ke mě informace, že v pondělí jel přinejmenším vlak Os 2830 v sestavě EU07PKP+souprava+163z. Nemůžete to někdo potvrdit či vyvrátit? Napadá mě možná souvislost se zácvikem fírů a tento obrat je to pro ideální (mašina i souprava začíná v Bi, zajede přes Svinov do Jablunkova a stejnou cestou zase zpátky zase do Bi)...
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 08:55:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: V pondělí jsem vlakem Os 2830 jel, ale informaci o nasazení EU07 nemohu v tuto chvíli potvrdit ani vyvrátit.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 09:21:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200 Polák do Vrbice jezdil, ale už je tomu nějakej pátek, naposled tam byly asi dva S200 PTK, když jsem jim dělal pilota, asi snad co by první zahraniční Exd u nás. Ale je pravda, že tak nějak grafikón, dva, jezdil Polák do Vrbice skoro výhradně, teď se to změnilo a už nejezdí, vyjma ET22 co kočíruje OKD.
Napadá mne ale tedy otázka, zda můžu jet já do Zebrzydowic. Kvůli Chalupkám i jiným přechodovým stanicím se dělají zkoušky, zaměřené na tu každou konkrétní přechodovou stanici a do Zebrzydowic bych moh jet jen tak, snad když si tam zajedu udělat poznání? Divný...
Ale pokud jo, rád bych měl v povědomí, jaké mašinky do Zebrzydowic můžou, případně, jaké nesmí
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 09:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: V pohraničních ujednáních není pro přechod Petrovice - Zebrzydowice není uvedena žádná česká lokomotiva. Takže zbývají lokomotivy, které byly schváleny "po novu" u UTK, tedy nikoli cestou zvykového práva. A z těch je to snad jen 163. Takže možnost, že si zajedete s vlakem do Zebrzydowic, je jen čistě teoretická.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4785
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 09:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200: jak to? Je to tajný, nebo si chrápal..??
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 10:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Tajné to není a vím zcela přesně, co nás táhlo, jen to prostě nechci říct. Jsem trochu tajnůstkář.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4786
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 10:53:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to neříkej, já jen, že kdyby se to mělo opakovat (pokud je tedy co), že bych zkusil vyslat někoho na zastávku s foťákem, když už tam nemůžu osobně...
paprixon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.200.48.105
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 11:29:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Potvrzuji, EU07PKP videna v pondeli na 2830 v Tesine.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4787
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 15:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

paprixon: díky moc, ta EU07 tam jede i dnes!!
Vlád´aH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 17:19:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: No jo, historická jízda v přímém přenosu a nikde ani šotouš . Tak nějak si představuju zabíhání bobin v roce 1954.

Jinak dneska loučení s bertami 751 145 a 148 před odesláním na misi v Trutnově. Snad tam tedy nějaký čas vydrží a nebudou doma za týden...
 
 
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4788
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 17:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH: nejméně jeden se cestou vyskytl, ale označení šotouš si nezaslouží...

Co se těch 751 týče, jak to vypadá se zbytkem? Tedy 751.088, 105 a 374? Jak dlouho vydrží? Ta 374 mi navíc případá, že stojí za tou 145... A ta Olomoucká dvojička už je zase fuč?
Vlád´aH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 17:56:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Ech jeé, brr, sorry, tak to myšleno nebylo. Spíše jsem měl představu něčeho takového krabičkoidního ze základní školy.....

No olomoucká dvojička zmizela začátkem minulého týdne, ve středu když jsem byl v Olomouci na nákupy tak už byly obě v depu. Zbytek odjíždí zítra v noci do Prahy. Zde tedy již ústecká 751 374 připravená na cestu.


 
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4790
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 20:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH: takže sbohem ř. 751 v Ostravě... 145 a 148 míří do Trutnova, 374 do Ústí, kam zamíří 088 a 105? Kralupy??

Malá vzpomínka na 751 v Ostravě a blízkém i vzdálenějším okolí:
 
 
 
 
 
 
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5558
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 20:29:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, 088 a 105 pojedou do Kralup...
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 20:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Zebrzydowicím: když se dělal koridor, tak jsem tam jel na pracáku s čmelákem.
Vlád´aH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 20:59:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Garfield:Jojo, 088 a 105 pojedou do Kralup...
Jojo prdlajs........V Kralupech bude jezdit jen 105, 88 a 374 budou jezdit přímo v matičce měst Praze. A....ústecké jsou všechny 3. Ale co, budou lepší berty.

Jena: No jo právě vytvářím z fotek ostravských bert nějakou takovou sbírku, chaoz v digi podobě mě ničí.... Co bych tak tady.........třeba tohle.
 
 
 
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 21:10:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slon na vyjížďce, zkušební, do Karviné.
 
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 21:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vlád´aH: datum ke 2 a 3 fotce by nebyl?
Vlád´aH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 21:45:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Rumek: Ale jo
2.foto - 13.3.2004
3.foto - 20.5.2005
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 22:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlád´aH: dík, v tomto období jsem na nich jezdil, byl to výkon D5 a asi obě fotky taky na směně .
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 10:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v 18:30 opustil koleje první podvozek (ve směru jízdy) čtvrtého vozu (063 321) soupravy 460 na výhybce ?těšínského? zhlaví v Ostravě-Kunčicích. Shodou okolností jsem ve voze seděl, nikomu bych ten pocit nepřál. Z laického pohledu bych řekl, že jsme měli docela kliku, že k tomu došlo při rychlosti cca 35 km/h.

(Příspěvek byl editován uživatelem Vlado_msts.)
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
ICQ: 230-784-846
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5566
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 19:49:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá vzpomínka - poslední vlak EC 121 Košičan přes Ostravu - 9.12.2006
 
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5571
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 14:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os 2909: 163.042 + 3×B(d)t + Bg
 

Šlo o poslední vlak Břeclav - Čadca...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5574
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 15:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A abych nezapomněl - dneska kolem 12:30 projížděl přes Karvinou náklad v čele s ET22-079. Byly to polské Falsy ložené uhlím.

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5576
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 16:45:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k nedávnému vykolejení bangle v Bystřici:

K nehodě dieselové nákladní lokomotivy na nádraží v Bystřici nad Olší (okres Frýdek-Místek) vyjelo v úterý 27.11. večer pět hasičských jednotek. Hasičům se podařilo zachytit únik nafty z proražené palivové nádrže lokomotivy.

Lokomotiva vykolejila v úterý kolem sedmé hodině večerní. Jako první přijela na nádraží jednotka hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje ze stanice v Třinci s cisternovou automobilovou stříkačkou a chemickým automobilem, která zastavila únik nafty do kolejiště. Za ní přijely tři dobrovolné jednotky z Bystřice, Jablunkova a třinecké části Guty a hasičská jednotka Českých drah. Hasiči přečerpali zhruba 700 litrů nafty z nádrže lokomotivy do barelů.

Do kolejiště uniklo před jejich příjezdem zhruba 2000 litrů nafty. Vykolejením byl také poškozen železniční svršek. Provoz na železniční trati byl přerušen zhruba na 2 hodiny – po 21. hodině byla zprovozněna 1 kolej a událost převzali hasiči Českých drah.

Hasiči spolupracovali s Policií ČR, referátem životního prostředí města Třince a s Povodím Odry. Do potoka u železničního náspu žádné ropné látky neunikly.

por. Mgr. Petr Kůdela
tiskový mluvčí
HZS Moravskoslezského kraje


Požáry.cz

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 19:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední EC 141 DETVAN v tomto GVD s lok. 151 004 v Bocanovicích
 
a nedávno na Slovensku 151 001 s vlakem EC 120 KOŠIČAN, 30.11.2007 Poprad-Tatry
 
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dnes tak nějak sledoval počátky E provozu na kousku 323 a zde jsou mé postřehy: Pominu-li páteční předváděčku, tak prvním vlakem byl samozřejmě 2810, který díky ranní námraze jakoby s dvojitým ohňostrojem "přistál na Frýdlantě". V čase jeho obratového odjezdu 2811 po osmistéčtrnácté uhelné projížděl "čoborušeň" v nátěru Blonski, aby se nasadil na soupravu od 3113, tuto vytlačil směr OL a vtáhnul na OH a po ÚZB jako 28921 odjel v Bi.
Zde dva postřehy - pan strojvedoucí byl obezřetný a vědom si toho, že jede někam, kde nikdy se zdviženým smetákem nebyl, u St.VIII stáhnul a zdvihnul až někde za půlkou koleje č. 814. V tu chvíli zrovna odjížděl výše zmíněný 2811 a tím pádem to byl (viz námraza) trojitý ohňostroj. Tím divadlo u osobní dopravy víceméně skončilo a přišla na řadu "dcera ČD" a to první nákladní vlaky v E trakci.

Zde již byla situace o něco složitější. Strojvedoucí z D3 poté, co se objevil na hranici depa a oznámil, že nemá elektrické poznání přes Stodolní, byl i s Lv odeslán zpět do hajcu a jel si ho "udělat". Šlo mu to celkem "rychle" a tak někde kolem poledne učinil druhý pokus a nakonec Bartovice zapřáhnul a odvezl. Jeho kolega z D1 na tom byl lépe a Bartovice zapřáhnul a odvezl, čímž se stal prvním fírou s nákladním vlakem v E trakci "po báňské". Nejzajímavější byla komunikace se strojmistrem Cargo. "Tam už se jezdí elektricky?!? To nám nikdo oficiálně neřekl a fíři nemají E poznání......" Jak to, že tam tedy jel D1, tak to nějak nechápu. A kde ti z vedení Carga, co by měli zajistit, aby od změny GVD E trakce jezdila tak, jak je plánována, udělali chybu, už vůbec ne. Ale tak nějak jim držím , snad se z toho chaosu vyhrabou.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5594
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 18:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ťuhýk:
Zajímavé příhody
Ten první náklad (D1) byl Pn 60006 v čele se 163.016. Kdyby jel jako první Pn 60002 (D3), tak by první elektrickou na báňské byl šestikolák 181.150.

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5595
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 18:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Karviné je od včerejška verze hlášení včetně znělky, zní to skoro jako živé hlášení, ale nejspíš to bude nahrané. Proti staré verzi je to hodně trhané a "uspávající".
Hned sem jim včera odpoledne povedlo zahlásit, že Odra do Prahy přijede ke třetímu peronu. Jelikož lidi automaticky stáli na druhém peronu, tak všichni najednou sfárali do podchodu a když vyfárali na třetím peronu, tak zase zahlásili, že Odra přijede na druhý . Zpátky už se některým do podchodu nechtělo, tak to brali přímo kolejištěm

---

Dneska na vlacích 2905 a 2910 poprvé jela polská příšera s označením EP07. Číslo už si nějak nemůžu vybavit, ale zdá se mi, že měla přezdívku Hanka a číslo bylo EP07 3xx.
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 22:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Garfield: byla to EU07-533
 
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD: Rumek
Poskytli by ste mi foto do reportáže, ktorú pripravujem na www.railpage.net ???
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Peter140001: poslal jsem Ti to na email.
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Rumek
Díky, keď tak, ozvi sa mi na ICQ
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pridávam foto poľskej "Hanky" v stanici Čadca
 
 
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace