K-report
 

Archiv do 09.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 021, 022, 023, 024, 025, 026, 028 a 033 » Archiv do 09.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4802
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 20:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past
Manemb: Tobě to vadí, že je 423.009 v ČT? Když to nevadí nikomu jinému?Mě to teda nevadí, hlavně že je pod střechou.

Tak to jsi asi tedy zatím jediný, od koho toto slyším...Už i mě se..v depu probýhá výluka odjezdové koleje, loko - tedy prov.el se strkají všude možně..malá točna, ro rovného, Poel...A když se to tam pěkně sjede, je více revizí, provozních..atd...Tak se plete, protože zatím na ní v Hale neni místo...A když se neustále něco někam strká, tak se s ní hýbe sem a tam A když je člověk u posunu, na Adelé, tak vždy je to pro něj práce navíc..Už asi víš, jak jsem to myslelJinak mě těší, že je v depu ČT další pěkný kousek zajímavé loko.Ale né teďka v tom Chaosu..kord ještě to Cargo do toho
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 21:08:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb:Já vím jak jsi to myslel, co se týče práce, je to vždy něco navíc. Zítra se snad večer dostanu na ty šestikola. Ale zase si od toho moc neslibuj.
Jindřich Rosa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.84.155.50
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 21:14:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už loni jsem sledoval ten boj s výšlapem na Mladkov, tak jsem si tam v sobotu (cestou do Ostravy) zajel zase - už jen proto, že oproti loňsku byl nyní sníh. Mám správný dojem, že loni jste měli těch vozů jen šest??
Jinak by mě zajímalo, jak se 423.009 dostala k VÚŽ - je to podobný záchranářský příběh jako např. "malešický" papoušek?
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4805
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 21:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past
Já vím, však já to jako s ní nějak zle nemyslel...
No, co se týče těch 181 ...Tak jsem zjistil, že veškeré info, co bych mohl získat z depa jsou už pár dní nenávratně zpopelněné.A divil jsme se, že se nějaká dok.nechává pouze 5.let.Ale že tu bylo spousty věcí..třeba 20.let..Já, já "Vůl" ...
Tak jsem už jen dohledal pár roku zpět o 181 něco z depa..Ale budu toho mít více, asi přepošlu meil s doplněním, pokud by něco bylo.
Jinak moc Děkuji
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2025
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 21:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Past-zlý jazykové ať jdou do ,promiňte vážení na tohle nebudu reagovat..jak jsem psal 7 vozů 320t je už moc..Jistý organizítor nám tvrdil že loni bylo vozů taky 7,nejsem si jistý..teď už je to jedno,vlak jsme do Lichkova vyrvali,ale jet do Lipky by znamenalo rozvrátit jízdní řád..Neděle v okolí Chornice byla oproti tomu lékem na nervy a pohoda..Rozlučková jízda byla v úvaze,ale asi nebude,resp.ne u nás..je tu možnost soukr.akce na VUŽ,ale to je jen teoretická možnost.Uvidíme.Situaci v Třebové momentálně neznám,ale uskladnění bylo vedením domluveno na stání jednoho z paprsků u točny kde stojí např.781.529 a jiné stroje,takže s halou jak píše Manemb to nemá co dělat.
Ad.J.Rosa - záchrana 009 proběhla spolu s 423.094 počátkem 80.let z pískovny kde jezdily.Detaily přesně nevím ale můžu se jednoho ze strůjců tehdejší akce zeptat..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4807
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 22:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf
Takže by jako měla být v Hale?
 
A ne takhle venku?
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 22:06:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf:Takže na 751080 jsi jel ty,já si zrovna fotil jako nočák tu 742 s cisternama. Škoda,že už 751080 už za moc nestojí.....měl jsem za to že se o ní řikalo,že je tahoun,nebo minimálně že nemívala tolik závad jako ostaní, když se ještě jezdilo přes Lichkov.....ale je možný,že mám tu představu zkreslenou.

pepa L: Však proto jsem to psal,trochu jsem se chtěl ujistit,že se nepletu a že jste ty clonky zachránili:-)Ted se ještě domluvit a hur s nima zpátky na mechaniky(třeba na ty lichkovský vjezdy,pokud jsou z nich).Ta předvěst co jsi psal vypadá,že prožila nálet někoho,kdo chce mít něco na památku,než všechny mechaniky v Opočně skácej:-(

Sobotní akce se musim zastat,vozů bylo stejně jako loni a řek bychže i podobný množství lidí,ale koleje určitě klouzali víc a o spejkajícím se uhlí jsem taky dost slyšel. Musim ale říct,že lidi to brali vcelku v pohodě a jako "průvodčího" mě neukamenovali...spíš byla sranda. Nejvíc mě pobavila ženská, která si spočítala, že dvě zastavení od Jablonnýho bude Lichkov.Takže při nucenej zastávce mezi Mladkovem a Těchonínem mě prosila,abych jí pomoh ven z kočárkem.....vedle vlaku zrovna rigol a 20cm sněhu
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2027
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 23:18:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb-co je v Třebové HALA?Ptám se v pohodě,protože po vychladnutí,nejlépe hned druhý den měla být pára dána pod střechu!!Což je podmínka,neb zůstává s kotlem a armaturou napuštěnou vodou a pokud přijde mrazík mohl by být průser!Pokud někdo neschopný nezařídil co měl tak se to bude řešit jinde..jestli jsi to fotil dnes tak potěš pánbůh..
Alešt-dík za humor!
 
 
..pořádná mašina má kotel a komín..
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1741
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 23:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle posledních info mají z Ostravy přijít do Meziměstí 751 145 a 148. Lakový stav asi jako 220. Co o nich kdo víte?
* * * Usmívej se! Bude Hůř

www.jakuza.ic.cz
posl.akt:

Šumava 2007 (podzim)
Lichkov st.hranice - Medzilesie
Napříč Slovenskem s naftožrouty
severočech
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.11.102
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 10:29:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S utlačovaným etnikem jsem si samozřejmě dělal legraci, o použití mech. pro muzeum jsem nevěděl.
Pokácet celý stožár na zem zvládne autogen, ale rameno jeřábku na MUV na celý stožár nestačí, kolejové EDK není žádná levná sranda (navíc v hodinovém taktu Os skoro není díra, aby se tam bez výluky zajelo), v poli u vjezdu od Týniště je bahna po kolena, k mechanice od Náchoda se zas nedá zajet, takže ani autojeřáb.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 13:45:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ALf: No loni jelo stoprocentně 7 vozů.

AlešT: No to s tou předvěstí je běžná praxe, místo zneplatnění latěma se sundá terč.

Severočech:
No co se týká těch dír, tak ono to nebude zase tak natěsno, včera se tam třeba od 10.00 do 12.00 nehlo ani kolo, tak že v tom bych problém neviděl.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4809
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 18:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf
Wauuu...Pár příspěvku..ale i pěkný pojeb, člověk aby raději nic nepsal
A už je uklizená v hale, tedy dneska jsem ji tam s Adelou zatlačoval.Takže už je pod střechou
PS:Pokud nutně vědět kde, tak malá točna a myslím kolej č.6
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 18:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf : z druhý strany ta 751.080 vypadá jěště hůř
 
 
www.vlakybroumov.estranky.cz
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1742
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 18:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám Mane že machruješ jak kolega z Brna. Kdy se dočkáme Nicku - "strojvedoucí_Manemb". Jinak jak dlouho ti trvalo se dostat v ČT do kurzu? Od ledna nastupuju ke klíčům a kladivu v ČT
* * * Usmívej se! Bude Hůř

www.jakuza.ic.cz
posl.akt:

Šumava 2007 (podzim)
Lichkov st.hranice - Medzilesie
Napříč Slovenskem s naftožrouty
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 18:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No at si 751080 vypadá jak chce,vídal jsem ji na nákladech radši než všechny unifikovaný berty s lakem v řádnym stavu.Ono koukal jsem ted na video pár let zpátky,tam je 751038+751080 a je to jako by někdo mávnutím prouku laky přehodil....důležitej je vnitřek a štve mě jestli už jezdí jako šrot.

Nemáte někdo nějakej kontakt na Petra z letohradskej dopravny?
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4814
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 19:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza
No, víš, když někdo neudělá psychotesty, tak to má těžké a pak ryje a ryje..A když už zas někdo má psychotesty, tak nedá EEGNevím, proč bych měl něco měnitA už nevím, proč do mě s něčím ryješ, já do tebe také nerýpám, proč jsi zkončil, tam kde jsi dneska
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 19:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se děje Mane? Já do tebe nereju. Ty vole neser. Jen jsem měl mlý opletačky s jednou krávou v Brně, takže nakonec končím v ČT na funkci "strojvedoucí v přípravě". Já se jen ptal jak dlouho jsi se dostával do kurzu
* * * Usmívej se! Bude Hůř

www.jakuza.ic.cz
posl.akt:

Šumava 2007 (podzim)
Lichkov st.hranice - Medzilesie
Napříč Slovenskem s naftožrouty
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2028
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 21:07:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,klíííd! jak by řekl klasik..Manembe neber prosím moje vrčení osobně..jen někteří lidé něco prosazují za každou cenu a pak nic nezařídí,a to mě štve,ale to sem nepatří..Jinak už se pomalu rozpouští park mot.mašin z Letohradu..Už odešla 749.240,brzo to čeká 749.008,011,019,stejně jako 750.333 tuším už zítra..Liberec,Olomouc...cargo..všechno v..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1744
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 21:10:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kam šla 240. nevíš co kam dál. Dostane tu 8 Praha nebo ne?
* * * Usmívej se! Bude Hůř

www.jakuza.ic.cz
posl.akt:

Šumava 2007 (podzim)
Lichkov st.hranice - Medzilesie
Napříč Slovenskem s naftožrouty
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 21:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf:Se jako Letohradský depo uplně zavře nebo jak to bude vypadat? Něco tam přece bude muset zůstat...
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1745
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 08:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810 a 2*742 Carga - mám pravdu?
* * * Usmívej se! Bude Hůř

www.jakuza.ic.cz
posl.akt:

Šumava 2007 (podzim)
Lichkov st.hranice - Medzilesie
Napříč Slovenskem s naftožrouty
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4816
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 08:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf
Ale jen se o tu rozpoutalo, a už se uklízela.Ale to je dobře, vždyť neni den aby nechcalo..pak sních, mráz...Atd.Zato 310 922 je venku

749 240 zatím je PJ Liberec

Ale kdepak je 742 353?
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1022
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 08:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb:V úterý jsem ji fotil na Mn v Žamberku. Ale koukám, že to tady asi bude docela čtený,když to mělo na tu 423.009 tak rychlej dopad...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4819
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 11:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alešt
To ti tedy povím
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Knd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 12-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 14:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes mezi Let a Jab geodetické práce podle trati
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 16:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf: Nj de to všechno do co si budeme povídat, a nejen strojově.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2029
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 19:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ony jsou i jiné páky než net,to jen k 423..A k tomu ostatnímu-dle mých info(může to být i jinak)má do Liberce jít(šla)749.240 a 008(dnes byla v Trutnově),do Olomouce 749.011 a 019.Letohrad klesl na úroveň provozního pracoviště(PP)s patřičným poklesem personálu a odchodem většiny lokomotiv.Zůstávají 810,742.113 jako rezerva os.dopravy,a snad 753.127.další 742 cargo nejspíš ne..Jinak dnes byly do carga(Ustí n/L)odvezeny 751.080 a 750.333.výkon měřícího vlaku zůstává s 750.312.Všechny 754 budou v Trutnově a má snad přijít ještě jeden stroj 754 z Ostravy.To je vše co k dnešku vím..na železnici se situace mění každým okamžikem
..pořádná mašina má kotel a komín..
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 20:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf:Co teda bude tahat Mn na Štíty a do Žamberka? Jinak je smutný to co čtu,a nečekal jsem,že ty přesuny půjdou tak rychle.....tak snad si 750333 nákladů užije,když už ji tu nepotkáme. 751 co tahaj náklady Meziměstí-Týniště v Trutnově zůstanou?Krom teda 751080?
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 21:35:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alešt: Měly by to být 742. Každopádně Ti nezbývá nic jiného než rozšířit působnost z úseku Potštejn - Lichkov o trochu dál :-)
Bereters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 11-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona 750 333 je v Ústí nad Labem? Já myslel že je v Nymbrce.
Mrkef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je v prd - tak i 019 a 011 jdou do kelu - tak to je snad konec bert na 032, fňuk
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:34:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mrkef: A 008?
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:35:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mrkef: Každopádně tam jsou psané 751, takže bych to nenazval koncem, ale výměnou.
Aktuell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alešt: 751 080 má snad bejt v Praze, ostatní 751 v Trutnově zůstanou. A Cargo v Letohradě snad 742 091.
Mechanikofil: 008 je v Liberci.
Mrkef: nefňukej, včera večer dorazil ostravský přírustek v podobě 751 145+148 do H.Králové, směr Trutnov. Berty budou 032 ovládat dál, i když jen v nákladní dopravě.
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuell: Ty 145 a 148 jsou jaké, klasicky zelenošedé?
Paul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 23:09:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou hlavně bez tlumiče

A co bude s depem Meziměstí, snad se to tam nezavře úplně.
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1826
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 23:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Néééé červenošedé:o))
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1029
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 07:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paul: Přál byhc jim,aby bez tlumiče dlouho vydrželi,ale jak znám lidi který si věčně stěžujou na hluk...aby se nestali dalšími obětmi nové dislokace.Budou jezdit jen 032 nebo i 026?
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 09:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paul: Ta beztlumičovost je na fotce obzvlášť zřetelná

Jnd: Samozřejmě, že jsem myslel červenošedé, to jsem se upsal, omlouvám se.
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1750
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 09:39:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu mít dotaz - kam dá Trutnov ty mašiny - přeci jenom není nafukovací. +5 754 a +3-5 751 (počítejme že něco bude v Meziměstí a do Trutnova jenom na opravy. Jako depo je to ohromný, ale ne zas tak
* * * Usmívej se! Bude Hůř

www.jakuza.ic.cz
posl.akt:

Šumava 2007 (podzim)
Lichkov st.hranice - Medzilesie
Napříč Slovenskem s naftožrouty
Mrkef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 10:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

beztlumičovky? No aspoň něco :-) A kdypak je bude možno vidět v nasazení. Už teď na nějakých těch večerních Pn nebo to ještě potrvá ??
Werkie
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 14:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska se tady zase objevili truntnováci na R v 8:00 z potštejna na HK jela 0.258 a ve dve z potštejna na letohrad jela 0.285. Doufám že sem to nepoplet, prostě ráno jel s výstražným pruhem o odpoledne červenej :-)....
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 15:05:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Werkie: JJ, Jebák/Jeseničák 750.285
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 9-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 19:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: vždyť ty mašiny budou jezdit a ne stát v TRT v depu. Dvě dvojčata 751 na 026 a 2x 2 751 na 032,tam pokud nepojede uhlí budou jen v noci v depu. No, a 754 něco nocuje v Let. a těch pár 750 a 751 letmo se dá do řady, jako za starejch časů 753,742 v Trt.
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 12:25:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A něco bude spinkat a opravovat se v HK!!!
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 12:46:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska na R 250 jela 749.011.Řekl bych, že to byla jestli ne poslední, tak určitě jedna z posledních možností vyfotit slušně v provozu červenou bertu na pravidle na podorlicku.Přikládám snímek z Bohousové.
 
Jinak u přejezdů už je rozkopáno a jsou navezeny betonové kvádry ( vždy po dvou u každého přejezdu ).Docela rychle to postupuje.
webové stránky: www.petatrains.wz.cz
ICQ: 327584807
Bereters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 14:23:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj tak dnes se z Meziměstí odvážela 714 212 do Liberce. Foto přidám během odpoledne.
V dílně v Meziměstí stojí na zvedákách bez podvozku 714 202 a 201.
Atb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 15:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono po odchodu 0.163, 333 už tu toho k focení celkově moc zajímavého nezůstalo.
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 16:19:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petad:Když jsem ji dnes na R250 viděl,tak jsem si to řikal taky a zároveň jsem litoval,že ji někdo nefotí v Bohousovej...a ono ejhle:-)

Atb:Snad jen 754048 a 750258....ty se mě nátěrově taky líběj:-)

Jinak dneska polední obrat nákladů v Týništi mělo dvojče 751093+094, nasledující obrat pak 751176+354....byl jsem se asi naposledy podívat na Opočenský mechaniky.
Nevíte co se bude dít v Žamberku?Ta jednoduchá "remíza" pro MUVku co tam je má zazděná okna,MUVka je vytažená před ní a půlka jí je pryč(rozřezaná a asi odvěžená do šrotu).Přední polovina s ramenem ještě zbývá,tak asi padne po neděli.

(Příspěvek byl editován uživatelem AlešT.)
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1391
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 16:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bereters:

V dílně v Meziměstí stojí na zvedákách bez podvozku 714 202 a 201

Neměla jít náhodou 201 a 202 dnes večer do HK ?? Snad nepůjde jen 207
Stránky o motorových jednotkách řady 814+914 a 814+014+814 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.

PP Hradec Králové 4EVER
Bereters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 16:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza215: No 201 jít může ta je v kupě, ale 202 na 100% ne přidávám foto dnes Meziměstí
 ,
 
A již slibované foto odvozu 714 212
 
 
 
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1392
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 17:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bereters: koukám slušná prácička. Chlapci budou muset trochu spěchat aby to do noci stihli když v půlnoci ta loko přestává být jejich

Co vlastně té 202 bylo ?? Já slyšel, že byla dlouhodobě odstavená
Stránky o motorových jednotkách řady 814+914 a 814+014+814 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.

PP Hradec Králové 4EVER
Bereters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 17:56:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza215: Nevím co jí je já slyšel to co ty. A ta 714 207 zůstává v Meziměstí? Nebo kam de?
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 18:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bereters: nn, půjde taky. Meziměstské 714 se měli rozdělit mezi HK a Liberec. Liberec už dostal, takže tu 201,202 a 207 bych tedy viděl do HK. Máme v turnuse 3 a ještě k tomu 5x814 bez zálohy takže musí očividně přijít všechny 3 a bude to tak akorát
Stránky o motorových jednotkách řady 814+914 a 814+014+814 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.

PP Hradec Králové 4EVER
Glacensis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 3-2007


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 18:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiane tak se pochlub s fotečkama, když teda máš takovou čest odvést nám nejlepší stroj 212 Ty si to vezl až do Liberce? Co na to liberečák řikal, jim se to prý nelíbí Tak a nejvhodnější stroje pro naši trať jsou v A co ten kocour co si táhl, to šlo jako kam?
Bereters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 19:36:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpovím za 714 212 byla 742 210. 742 210 Jela do Trutnova.
Atb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 21:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobní na 026 tedy už jen v režii 810, 814?
Ještě by mě zajímalo, co teď jezdí na Os do Ústí?
Bereters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 22:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne na 026 v režii 810 a 854
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 01:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes na Os 5142 jela do Náchoda 854.225
 
 
 
foto : www.vlakynachod.estranky.cz
www.vlakybroumov.estranky.cz
Aktuell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 06:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze včerejška na dnešek:
63331 Týniště příj. 11.07 / 44244 odj. 11.52 751 094+751 093
44235 Týniště příj. 12.42 / 63330 odj. 13.55 751 354+751 176
1.nsl. 63331 Týniště 16.35 / 44238 odj. 17.58 751 094+751 093
44237 Týniště příj. 19.16 / 63332 odj. 20.47 751 101+751 220
44241 Týniště příj. 23.15 / 44240 odj. 2.36 751 354+751 176, 44240 postrk 742 309
44237 Týniště příj. 3.15 751 094+093
44049 Týniště příj. 3.41 751 101+220 Lv
1.nsl. 83461 Týniště příj. 4.31 742 309 Lv

A v osobní dopravě: 5126 - 854 210+053, 5127 - 814 007+914 007, 5142 - 854 225; dnešní 15201 - 854 019, 15200 - 810 327+010.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace