K-report
 

Archiv do 23.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 120, 122, 124, 125 a 174 » Archiv do 23.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3262
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 13:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun:
V TTP sklony nehledejte.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hostivice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.55.18
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 14:58:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se připravuje dokumentace na zprovoznění výhyben Žvahov a Stodůlky, realizace 2009. Má to ale jednu podmínku
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 17:29:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: No já tam dlouho nebyl, ale má pocit, že výhybky a jedna kolej se tam regulérně snesly. Mám na mysli koleje, co se týká dopravní kanceláře atd. věřím tomu rozkradení...

Bručoun: tak otázka je samozřejmě odkud ty náklady jedou - petrolej z Ingolstatdtu a cokoliv dalšího z jihu až západu zcela určitě přes Semmering, Leuna a další ze severu Kralupy. Otázka je kudy z východu - Běchovice, Malešice Vršovice, Semmering nebo Běchovice, Libeň, Hoelšovice, Kralupy? Záleží na rozkopanosti a do budoucna i na obsazenosti tras. Osobně se domnívám, že pro zátěž do Kladna a na letišzě a okolí bude využíván Semmering, protože podle řeky nebudou trasy. I když je jasné, že Vyšehrad také žádná sláva - ale v noci se to dá protáhnout.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1781
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 17:51:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: Já žil taky v domění, že ta druhá kolej tam je minimálně bez kolejnic, ale co jsem tam viděl, tak to bylo komplet, otázkou je jestli připevněné k pražcům. Výhybky tam také byly.

Hostivice: Podmínkou je předpokládám rekonstrukce 120 z Hostivic na Masnu a prachy.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 18:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: Tak to ano...

Prachy jsou podmínkou jasnou. Ale myslím, že oprava Semmeringu je podmínkou pro to, aby se mohlo cokoliv dělat z Hostivic do Buben. Protože jezdit se někudy musí. Jenom si nedokážu představit, jak protáhnout osobáky a krychlíky od Kladna na hlavní mezi berounskými osobáky a plzeňskými rychlíky. Leda to ukončit na Společném nádraží ve šturcu a hnát lidi pěšky do metra na Knížecí.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3265
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 18:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: Hádám spíš to ukončení na Společném nádraží. Jenom doufám, že to tam trochu zkulturní. (Třebas schody na tu lávku by nebyly od věci.)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 19:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na severním nástupišti už asi měsíc fungují schody na onu zmiňovanou lávku.
barguzin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.193.85.207
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 19:44:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobry večer , vzhliadnúc dnešnú reláciu ČT Události v regiónech videl som na jednej Žel.zastávke v obci , kde majú rušiť zastavovanie niektorých vlakov na trati 120 priecestie, kde boli dve koľaje, ale jedna z nich je už len torzo, neboli na tejto trati kedysi dve úseky s dvomi koľajami? Sádek u Žatce - Milostín a Trnovany - Měcholupy. Čo je s tým druhým? A ako sa využíva, príp. využíval tento dvojkoľajny úsek? Prečo a kedy vlastne vznikol. Je na tejto trati významná nákladná doprava? A aké je tam zab. zariadenie?
quenya
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.99.180.190
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 20:08:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik poznámek - od doby zprovoznění středoklucký jsme se dohodli na jednom pravidlu přeprav JET A1 - jak Johnny11 správně píše, vše ze západních spolkových zemí a ze Švýcarska ( právě jel první vlak z SBB)pojede Kubicí přes Smíchov a Hostivice, cokoliv jiného ( Kralupy, Leuna, ostatní rafinérie a sklady v Německu,dodávky z východu - Slovnaft, Schwechat, možná Slovinsko a určitě po obnovení provozu opět Orlen Lichkovem) Kralupama a Podlešínem.

Letiště bude mít pátého dodavatele, ruský LukOil, ale odkud bude kupovat, pámbu ví..Můj odhad je opět Leuna.Nebo, pokud se bude nadále zdražovat,tak možná přijde na řadu dosavadní sci-fi, jetka z východu s překládkou v Trebišově.I když ... Příští týden přijede přesně odtud prvních 300 tun nafty do Mstětic....

Společné nádraží - pro nezasvěcené, je už dávno prodáno developerům a prostě NEBUDE.Jestli se snad něco povede, tak po rekonstrukci Smíchova budou 2 koleje pro nákladní dopravu za budoucím 4.nástupištěm, zapojené na Semmering.Ale obávám se, že budou krátký....
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 20:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prodané to není, v současné době se používá o víkendech k odstavování panťáků. Byly kolem toho čachry pana starosty Jančíka - údajný společný podnik s ČD, který neschválilo zastuputelstvo, ale Jančík do toho dal nějaké obecní miliony. Když to prasklo, tak to usnulo - alespoň veřejně.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3267
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 21:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeneč: Díky. Já tam jel naposled asi před měsícem a něco a ničeho sem si ještě nevšiml.

barguzin:
Dvoukolejný býval, pokud vím, kdysi celý úsek Milostín-Trnovany.
Ze Sádku do Měcholup je to už ale hooodně dávno, co jednu kolej vytrhli. Z Milostína do Sádku vytrhli 2.TK asi před dvěma lety. Z Měcholup do Tronovan zatím leží obě koleje, ale jezdí se pro změnu jen po 2.TK. 1.TK je po posledním průjezdu měřícího vozu vyloučena, zarůstá a podle mě jí vytrhají co nevidět.
TZZ je tam klasicky telefonika.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 21:44:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Žvahov, Jinonice: Před rokem jsem byl ve výhybně Stodůlky pěšky. Výhybky jsou původní, a je kvůli nim v celé výhybně pomalá jízda. Za výhybkami byly původní kolejnice nahrazeny potěmkinovými kolejnicemi různých profilů. Jsou sice víceméně přišroubované k pražcům, ale nejsou sespojkované. V každém případě jsou výhybny t.č. zcela nepoužitelné.
Jirka_horák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 00:40:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom upřesním Hrocha - Měcholupy - Trnovany je vyloučená a trhá se 2.TK
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3270
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 12:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Horák: Děkuji. A omlouvám se za nepřesnost.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:56:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se děje, že nádraží v praze mas. nádraží je tak prázdné a všechny vlaky mají zpoždění 40 minut a výše? dokonce i rychlík od chomutova má 30 minut....díky
www.lancelot-trainz.websnadno.cz
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:51:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainzaklancelot:
Spadla trolej,a vznikl kolaps dopravy na 090......http://www.zelpage.cz/zpravy/5488#komentare
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!

http://www.bery-zeleznice.nafoceno.cz/
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ado honzaloko: a neříkal jsem ti to, když jsi mi volal, že je prázdný nádraží
www.lancelot-trainz.websnadno.cz
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 08:59:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R833: 854 027-0 + 2*Btn (007, 051)
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 13:25:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp1893 854.030+2*Btn a 53minut zpozdeni
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 18:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neví někdo, co bylo za kolaps na Masaryčce dnes ráno? přijel jsem spěšnákem od rakovníka, co má bejt na Masaryčce v 7:40 do Buben, vedle nás stála 714+ 010+010+010 a dále i sp1411-Luna. Nejprve dojela Luna, pak my na most,ale opět jsme uvízli u vjezdového návěstidla.díky
www.lancelot-trainz.websnadno.cz
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 21:37:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska měla luna na Masaryčce +15 minut.Tento tejden se mi snad ještě nestalo aby dorazila včas. Např včéra +35 minut, nemohli ve Slanym předměstí zavřít dveře v 854.216.
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!

http://www.bery-zeleznice.nafoceno.cz/
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 12:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Nespouštěj oči z tratě!
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 19:45:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes kolem sedmnácté hodiny totální výpadek zab. zař. na Masaryčce. Odnesly to 1896,9802,834.Jak dopadly ostatní směry , nevím. Výpravčímu prý zfialověl monitor a nelze dělat nic. Stejná závada byla včera ráno.
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 22:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad jeneč: díky
www.lancelot-trainz.websnadno.cz
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 11:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ja už myslel že zase zamrzli výhybky v Bubnech, jakože už se to nejednou stalo, naštěstí jsem to moc neschytal, ale dobrejch 15 minut jsme si v 7 ráno postáli na vjezdu do Buben...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37231
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 14:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Míří vám tam Bezdrev v elitním řazení - 842+Btax+BDtax+Btax.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 20:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: už jsem to chtěl sem také napsat...Ta "zrůdnost" mě minula, když jsem šel z Rakony podél trati domů.
Nespouštěj oči z tratě!
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 21:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Složení Bezdrevu bylo v depeši zdůvodněno totálním nedostatkem přívěsných vozů.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3304
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 22:02:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeneč: Co byste taky v Budějicích jiného čekali...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 802
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 12:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na trati 174:
v Os 7722/7731 a nyní 7728/7735 motor 714.224+2x010.
Nespouštěj oči z tratě!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37273
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 12:06:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeneč:
No, on nastal totální nedostatek veškerých vozů. Nevím, jak teď, ale v pátek bylo pro celý Budějce a okolí v záloze ze zelených vozů jedno Ds a z červených zhruba nějakých deset 010/012. Víc ani ťuk, vše polepeno a odstaveno.
Takže než poslat jen motor, tak aspoň tohle.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 803
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 12:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V žst. Rakovník stojí pracím práškem provoněna, ucelená (před výpravní budovou zatím rozpojena kvůli průchodu) a zapečetěná souprava vozů Gags, táhnoucí se od zadního námezníku k odjezdovým návěstidlům a na posledním voze opatřena již koncovými návěsti. Já jen kdyby to jelo v příštích několika hodinách na Prahu...Na Beroun jezdí jen poloviční.
Nespouštěj oči z tratě!
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 18:26:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uz dva dny po sobe jelo na R834 jen 854+Btn - nacpanej az po strechu a navic silne pretopeno. Dneska se celym vagonem neslo nadavani na CD.....
jan2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.48.218
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 18:45:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny1: Tak aspoň zaměstnejte ČD stížností....

Dnešní zajímavost: na trati 122 nasazena Esmeralda s Kasandrou.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 18:53:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jan2: Potvrzuji videno z Sp1893 v Hostivici a na stanovisti bylo nejak moc lidi tak 4 +/-....
Crash84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jel sem z Prahy 9802 (mimochodem taky výživná sauna).Co jsem viděl tak fíra lepil na Esmeraldě rozmlácený pravý boční okno na stanovišti blíž k hajzlíku. Co se stalo nevim, ale vypadalo to že sklo je jenom prasklý na dva kusy (lehce zešikmená horizontála :-))a slepený izolačkou
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny1: No tak přetopení se dá slušně kompenzovat otevřením oken...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1530
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crash84: Tak to doufám, že s tím bude jezdit tak 10 měsíců jako 943 008
http://vrbam.ic.cz/ web s modely pro MsTS a Trainz
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 09:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..přetopení se dá slušně kompenzovat otevřením oken...: pokud nebude mít průvodčí pindy "zavřete to vokno, když topíme", to už jsem několikrát zaslechl.
Nespouštěj oči z tratě!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 11:46:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa: Já taky a když jsem jí řekl, aby to topení vypnnula, tak mi řekla "na to neumím, to zapínal vozák".
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 12:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se týče toho topení- jezdím do Prahy denně a řeknu Vám tedy, že když poprosíte průvodčí, aby vypnul(a) topení, tak se na Vás akorát podívají a nejraději by Vás ukamenovali jenom pohledem. A když si dovolíte otevřít okno, málme Vás vyhodí z vlaku....
www.lancelot-trainz.websnadno.cz
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 13:17:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Já ho tedy někdy (když už nejde jinak) vypnu/zapnu sám. Ale kdyby měl tohle dělat každý...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1531
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 14:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Topení ve vlaku to je kapitola sama o sobě.
Párkrát jsem jel ve vlaku v takovém stylu, že topení fungovalo velmi dobře a v tričku mi bylo ještě vedro.

A nebo opačný problém, i přes topení byly ve vagoně námrazy a sedět v tričku + mikině + zimní bundě nebylo moc platné a zima mi byla stejně.
http://vrbam.ic.cz/ web s modely pro MsTS a Trainz
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 807
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě bylo v jednom přetopeném vozu Bp řečeno, že v tomhle voze je přetopeno(bylo tam jak v sauně),protože si cestující stežovali, že je tam zima. Na radu průvodčí jsem tedy šel do zadního vozu chvilku tam bylo příjemně, ale za chvilku byla zima-topení vůbec netopilo.
jan2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.41.237
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:09:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes R 835 krácen o vůz Btn. Jak to vypadalo s R 834? Opět jako v pondělí a úterý jen 834 + 1xBtn?
Kladeňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě k topení,já tedy vždycky lezu do vozu ,ve kterém vidím vlakvedoucího,protože tam se vždycky topí
Kladnauer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S topenim nevim, ale s oknem je to tak, že i kdyby bylo 150 stupnu, tak se vzdycky najde nekdo komu otevrene okno tak extremne vadi, ze si ho dojde zavrit, obcas i s naznakem agresivity nebo nadavkami, zazivam to dost casto.. myslim jen jako divak, zkusenost mne uz naucila timhle neprovokovat :-(

Myslim cestujici, pruvodci jsou slusni, nemuzu si stezovat.
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 807
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 14:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý cestující je oblečen jinak a také tu teplotu prostředí jinak vnímá...
Nespouštěj oči z tratě!
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 14:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je sice pravda, ale do vlaku se člověk nechodí ohřát. Teplota by neměla jít přes dvacet stupňů. Komu je kosa, může se přiobléknout, ale když je ve vlaku v listopadu 27 stupňů, tak se do kraťasů nepřevléknu a ve spodním prádle cestovat nehodlám.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 15:51:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZOR : R835 ZAMRACENA + btn+polomacenej btn !!!!!
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzpomínka na Provozní jednotku Kladno - DKV Louny:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Po roce 2000, když jsem se začínal zajímat o železnici, tam jezdily dvojčata 751.028+219, 066+068 a 155+166, dále tam byla unifikovaná Zamračená 1.092 a později se tam vrátila (?) 1.167 v novém laku (ve dvojčeti se 166 poté nahradila 155ku). 751.021+064 patřily pod PJ Rakovník.
S Tranzistorů jsem zažil: 742.132 (ve stanič. posunu na Kladně), 165, 341 a v novém současném unifikovaném laku 399 (stanič. posun v Hostivicích). A samozřejmě Hektor 720.053
Nespouštěj oči z tratě!
jan2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.43.16
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:33:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes opět Os na trati 122 v režii Esmeraldy a Kasandry. Údajně jde o zácvik 9 fírů. Ještě by se tam měla objevit zřejmě zítra a pak už zase klasika = 810.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.82.67
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:16:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R834 jiz 854
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 21:25:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes cca v půl páté večer přijela na Masnu 749.187 s s Bdtn a polomáčeným Btn nejspíš jako Sp nebo R z Chomáče... v zadu už byla připravená čerstvá 854ka aby si soupravu převzala...
Ursus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 07:32:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte jsou tu u nás na Kladně ještě ti dva Sověti? Sergej a čmelda? Poslední dobou jsem se na nádraží nedostal tak ztrácím přehled
johnny.c
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.208.100.44
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 08:23:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa rak - pěkné fotky
nemáte někdo ve svém archívu fotky z vlečky na tuchlovický důl?
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 08:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ursus: Ano, měly by tam býti, ale i když se tam dostaneš tak je neuvidíš, přístup k nim je nemožný, a ani přes vrata již nejsou vidět, protože pan pronajímatel nechal okna zakrýt aby nebylo dovnitř vidět. Což se na jednu stranu nedivím, a kór na Kladně...
Ursus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 10:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuju za odpověď
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 10:32:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad jarda kučera+ursus: to by ste se divili s tím vstupem k sergejovi a čmeldovi...zařídit se dá ledacos...osobně jsem u nich byl...
www.lancelot-trainz.websnadno.cz
"Kladenské dráhy a jejich úpadek"
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 12:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainzaklancelot: Já jsem neřekl že JÁ se k nim nedostanu.. znám se s majitelem :o) myslíte že to pro mě bude problém??

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace