K-report
 

Archiv do 23.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Archiv do 23.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3287
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 23:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám se k dotazu - jsou ty spojky už dělány jako definitivní? Bylo by to logické, ale přesto mi to přijde velmi nepravděpodobné.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4166
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 23:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak opravdu jsou definitivní.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7563
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 23:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jsou to definitivní koridorové kolejové spojky žst. Čerčany. Zprovozněny budou až příští rok spolu s ESA 11 v Čerčanech. Přes zimu budou zamčeny do přímé.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1301
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: jakým způsobem se budou motoráky z depa přesouvat na Horní Pacifik
Z depa na 4. SK bude možné jezdit jen přes benešovské zhlaví. Na pražském bude odbočení z 1. SK jen na 3. (nebo 5.) SK, současné koleje č. 7 a 9 nebudou do pražského zhlaví vůbec zapojeny.

Co se týče té výhybny v Pyšelích, slyšel jsem, že kolejové spojky budou na 80 km/h do odbočky. Tyhle se mi ale na 80 km/h nezdají. Jak to teda je/bude?
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 15:41:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: dneska jsem v te Plane koukal, ale stejne nevim, cos myslel. chybi tam toho docela dost, treba naznak spojky z 1.TK do 2.TK prujezdne od Tabora.

Jinak pokladana 2. TK je v zastavce SU asi o 30cm (nebo i vic) nize nez stavajici 1.TK. To se spravi podbitim nebo bude opravdu o nebo niz?
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3290
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 17:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vbc:
Mají tam být opravdu spojky na 80.
A z 1.TK od Senohrab se bude dát vjet na budoucí 5. a 7.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1953
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 19:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

treba naznak spojky z 1.TK do 2.TK prujezdne od Tabora.
To sem presne myslel! Ale nez dejedou s koleji do Tabora a zasypou ji, tak maji jeste cas tam tu vyhybku prsknout....

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 20:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: v Tabore vedle koleji Bechynky jsem rano nejakou vyhybku lezet videl, byla ale uz pouzita. Bliz jsem ji nezkoumal
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Tomáš_záruba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 20:07:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad fotky z BN: Líbí se mi, že se ihned osazujou nový rychlostníky (souběžně s PJ, předpokládám), a osazováním starých na hotové se nevytváří zmatek, navíc se fírové během platnosti PJ v klidu naučí, jak to bude a pak se to může ze dne na den spustit bez problémů. Pochvala!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7575
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 23:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ty nově osazené rychlostníky odpovídají právě PJ 80 km/h, pak budou jiné - na vyšší rychlost. Výjimkou je akorát ten oblouk na vjezdu do Benešova, tam by rychlost měla zůstat stejná.
K úplnosti u toho Benešova ale chybí osadit rychlostníky v obou směrech u obou kolejí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 23:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Koudy a Simyv: toho, že v Plané chybí alespoň v nově položené 2. TK vyhýbky pro kolejové spojky, tak jako tomu bylo při pokládce 2. TK opačným směrem, jsem si všiml. No, ono je u nás možné všelicos a proč třeba dodatečně něco nenaprskat. Možná je opravdu jednodušší vyřezat kus svařeného kolejového pásu, včetně pražců a dodatěčně tam ty vexle jeřábem mrsknout. Mmch, možná by vadily při pokládce té mašině, co si pod sebe kydá pražce, myslím té části na pásech.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7577
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 01:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úseku Hostivař - Strančice byla při pokládce místo výhybek několikrát použita kolejová pole, která byla posléze nahrazena výhybkou. Tak se dá položit snadno z oné koleje, jinak je většinou potřeba výluka sousedních kolejí. Ale např. v Říčanech na strančickém zhlaví to bylo nutností, neb prostějovská výhybkárna poslala do Říčan špatnou výhybku, takže GJW museli kolej položit bez výhybky, která byla dodána dodatečně. Místo ní bylo kolejové pole. Ve Strančicích zas byly na pražském zhlaví z prostorových důvodů (příčný posun) položeny jen poloviny výhybek (výměny), části se srdcovkou byly dočasně nahrazeny kolejovým polem.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1955
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 09:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Záleží asi (jako u všeho) na konkrétním případě, na druhém konci Plané je v 2.Tk položili hned - http://4koridor.cz/storage/200705222204_0522_3.jpg

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 23:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem si prosel okoli Sezimova Usti a udelal par snimku. Na promeny trate kolem SU od zacatku mesice doted se muzete mrknout ve fotoarchivu na strankach http://koridor4.vypravci.com/fotoarchivy.html.
Par nahledu prikladam nize:
 
 
 
 
 
 
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 7-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 02:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Djiky za fotky z 2. - 16.11. - jsou supr. Enom mi nejni jasny protsch navjestidlo u 1.TK v sezimovje ousti(novje polozeny) ma oznaceni S1? (na fotce su_09_11_07 fotka29.jpg). Snad je to oddilovy navjestidlo ne? Takhle oznaceny sou odjezdovy navjestidla na nadrazi ne na hradle.
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4203
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 11:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K druhé Simyvho fotce: Když se tak dívám na ten most, je jednokolejný a vedle bude ještě jeden pro druhou kolej, anebo je dvoukolejný a ta druhá kolej se tam bude muset "nějak" vejít.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7583
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 12:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: tohle je jednokolejná mostovka, postavená na nových opěrách. Vedle bude druhá, postavená na původních opěrách - teď je na nich mostní provizorium.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 12:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo: asi to myslis dobre, ale vyzniva to trochu jinak. Mezi puvodnimi opernami je puvodni mostovka, mostni provizoria jsou dve okolo. Cely most se mi zaberu nevesel,tak aspon jedna jeho polovina z kvetna 2007:
 
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7584
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 12:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv: jo, máš pravdu, nepřesně jsem se vyjádřil.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7585
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 12:57:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Říčany 16.11.:
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7586
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 13:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doplnění: podchod pod nástupišti bude zpřístupněn od 3. prosince, ale pouze skrze schodiště a výtah vedle výpravní budovy, ve které bude prozatím nadále probíhat odbavení cestujících.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1245
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 13:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokládka kolejí postoupila až k mostu u Nového hřbitova - stav z včerejšího večera
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1957
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 16:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár střípků z jihu, stav včera odpol.:
- trolej protažena od Čapáku až do Tábora
- pokládka odpoledne kousek za Čapákem směr Tábor
- "tvárnicová" zeď pod Pramenem roste do výšky, přivezeny další palety tvarovek
- před předvěstí do Plané 2.TK částečně zaštěrkována, za ní již dostatečně pro podbíjení(pražce nejsou vidět)
- nad zmíněnou chybějící spojkou 1.TK->2.TK je připravena trolej s děličem a děličníkem

Nikdo sem zatím nedal aktuální Černé mosty, tak se to pokusím napravit. Na druhé fotce vjezd 2L u gabionové zdi Trocnovská+přepdřivená již zmíněná trolej:
 
 

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 18:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja jsem se dneska do toho podzimniho pocasi take vydal a prinasim par fotek z Tabora. Kompletni sadu 50 fotek jako shrnuti 1. poloviny listopadu z Tabora najdete ve fotoarchivu na http://koridor4.vypravci.com/fotoarchivy.html
Nize aspon ochutnavka par fotek z dneska. PS: Ten pokladac je uz na moste u hrbitova
 
 
 
 
 
 
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 20:39:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii napsal: tohle je jednokolejná mostovka, postavená na nových opěrách. Vedle bude druhá, postavená na původních opěrách - teď je na nich mostní provizorium
Dnes jsem koukal na původní opěry. Před opětným využitím asi budou absolvovat důkladnou ozdravnou kůru.
Jinak dost zajímavý je velký odstup 2., tedy nové TK od staré,1 TK.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 11:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trilogie fotek z jihu je dneska zavrsena Planou n. L. Opet muzete stahovat fotoarchiv ze stranky http://koridor4.vypravci.com/fotoarchivy.html
Par nahledu opet uvadim nize. Na druhe fotce si vsimnete chybejiciho domku nad propustkem
 
 
 
 
 
 
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Jiří_marel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 18:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufal jsem,že světlá výška nad vozovkou u Černých mostů bude zvětšena proti původním.Z poslední fotky p.Sim.tu omšelou dopravní značku nepřečtu.Po nedávných zkušenostech by před mosty měli být výraznější upozornění na tuto podjezdnou výšku,případně z obou stran osadit před mosty výškové brány.Dále nevím jak je proveden bezbariérový podchod k 2.nástupišti v Sezimově Ústí,ale dle fotek se do něj vstupuje až na konci 1.nástupiště a to je daleko od vestibulu s výdejnou jízdenek.Bude alespoň vestibul (třeba schodištěm)spojen s podchodem?Také by mě zajímalo,zda budou obě nástupiště v Říčanech osazeny výtahy a co je to za prosklenou budku nad vestibulem u 1.nástupiště (viz poslední foto z Říčan).Děkuji předem za vyjasnění.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 19:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiri Marel:
ad Cerne mosty: vyska asi zvetsena byla, ale v pozadi je dalsi most pro Bechynku, ktery ma vysku 3,6m a s tim se nic delat nema (nevim o tom).
ad SU: schodiste tam uz vystavene je
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Greyfin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 20:32:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výška mostovky zůstane jak je, ale při rekonstrukci komunikace vedsoucí pod mosty se plánuje její zapuštění pod doposavadní úroveň.
Křemík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 20:43:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SimyV: Bechyňský "černý most" má určitě větší podjezdnou výšku, než původní budějovický (tj. 3,6 m) - ten byl ze všech tří "černých mostů" nejnižžší. Několikrát se stalo, že kamion pod bechyňským mostem projel, ale pod budějovický se už nevešel.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7590
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 22:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří marel: na ostrovních nástupištích v Říčanech je vždy schodiště a rampa, čili bez výtahu. Přístup do podchodu od výpravní budovy, resp. z ulice Nádražní bude schodištěm (docela úzkým) a výtahem (již sestaveným) - to je ona prosklená budka nad vestibulem (obojí je zatím nepřístupné uprostřed staveniště). Vstup z Cesty Svobody je vidět na fotce, vstup z opačné strany má být pomocí rondelu, ale ten se ještě stavět nezačal. Čili dokud nebude rondel a spojnice mezi ním a Myší dírou, bude přístup směrem od Radošovic trochu komplikovanější než dosud.

(Příspěvek byl editován uživatelem poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 08:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kremik: Mas pravdu, na tohle jsem zapomnel

Par info z jihu:
- v Plane stal pracovni vlak EZ
- v Roudne odstavena podbijecka + sterkovy pluh
- 2.TK podbita od Plane az pod Pramen, dale kolej aspon zasypana, v Sezimaku je kolej jeste nezasypana

Edit:
BP: Ty pruhy na navestidle na SU jsou jiz v poradku

(Příspěvek byl editován uživatelem simyv.)
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37270
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 11:41:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při středeční výluce s NAD se bude v Planý napojovat 5. kolej.

PS:
Taky vám jde sekce s výlukama na serveru ČD poslední dobou tak ukrutně pomalu, a občas dokonce vůbec?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 12:07:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Stranky CD jsou priserne pomaly celkove a stranka s vylukami je ted bez mapky i bez informaci. A to jsem na 10Mbps lince. Muzes do provozu o vyluce napsat, kdy to bude presneji?
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7593
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 18:58:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odb. Pyšely 18.11.:
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7594
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 19:17:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čerčany 18.11. - technologická budova:
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3310
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 20:30:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při pohledu na tu druhou fotku mi přijde, že by to skutečně mohly být vexle na 80.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Jiří_marel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 20:56:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv,Greyfin,Křemík,Poborskiii:Díky za objasnění.
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.8.38
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:21:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

výhybky v pyšelých jsou 1:14-760-I. takže rychlost 80 km/h do odbočky.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7596
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 22:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes z Benešova odvezli pokladač Desec TL 50, tak už je asi na vlašimském/bystřickém zhlaví vše položeno. V neděli odpoledne akorát chybělo položit část koleje 6 a 8 a několik navazujících výhybek. Na již položených výhybkách v koleji č.4 se velice svařovalo a vevařovaly LISy, aby se dnes odpoledne mohlo začít jezdit od Vlašimi.
Teprve včera jsem si uvědomil, že zatím nedotčena zůstala část koleje č.8 od lávky k výhybce před rampou u skladiště.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7597
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 23:26:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Benešov v neděli 18.11.:
 
 
 
 
 
 
Ten rychlostník na poslední fotce určený pro oblouk v hlavních kolejích pod mostem, mi umístěný až za manipulačními kolejemi připadá dosti výstřední.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 07:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten rychlostník vyžaduje od strojvedoucího naprosté soustředění, dokonalý zrak a bezchybné periferní vidění. Mmch, při pohledu na DESEC v vyhýbkou v pařátech jsem si ujasnil, že nějaká položená vyhýbka mu nevadí, prostě, pokud ji nepoloží sám, tak ji obejde. No, nejsem od fochu. A fotky jsou pěkné, díky.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3315
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 09:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Pěkné foto.
Jinak - být fírou, tak tam bych skutečně rychlostník nehledal...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 10:03:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ber to tak: autor uvažoval o tom,že ta rychlost platí i pro ty man.koleje, takže musí být zprava
jinak díky za fotky, člověk je aspoň v obraze
Gatto nero
www.pendolino.cz
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 10:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá aktuálně se zprovozněním 2.TK Planá nad Lužnicí - Tábor? Doufám, že se to stihne nejpozději do 12.12.2007, aby tam nebyla zase někde NAD.
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 11:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: Pokladac byl vcera nad Trocnovskou ulici v Tabore, nejasne jezatim napojeni 2.TK do zhlavi v Tabore, zrejme bude muset byt vyluka, mozna to napoji do chynovske vetve a tam to vyjezdi po druhe koleji.
Podbito je od budouci spojky 1.TK->2.TK v na severnim zhlavi v Plane az pod Pramen, dale je az nekam na Sezimak zasypano.
EZ delali vcera take na Sezimaku. Prehled o stavu TV nemam.
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Křemík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 12:53:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv: 2.TK z Plané bude v Táboře zaústěna do stávající 1. SK.
Ats
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 19:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes po 16:00: Pokládka v Táboře skoro před Černými mosty, podbíjelo se v Sezimáku u Kovosvitu, kousek za nimi pluh.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 20:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ats: v 17h uz pdobijecka,pluh i EZ jeli pryc z trate. Jinak na Maredaku v Tabore byla zrejme do 2.TK polozena spojka. Vic nevim, protoze pak na ni staly vozy s prazcema.
Na Sezimaku se zacalo delat nastupiste u 2.TK.
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
veger
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.114.36
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:43:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv,Rail2005 - Kolejová spojka z nové 2.TK do první bude až za přejezdem s aut.závorami v km 81,103,proto je také ten nový vjezd u 2.TK tak daleko.Dotyčná výměna došla do Tb o nedělní noční.Podle plánu se má po nové 2.TK jezdit od 3.12. ale také se proslýchá o týdenním skluzu,tak se necháme překvapit.Zaústěná bude opravdu,jak píše Křemík do 1.staniční,už teď se i na 3.kolej jezdí přes tzv."první planou"(výměna č.1 je trvale uzamčena do +),takže by to nemělo být moc složité.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 23:14:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stav z dneška v poledne na jihu:
- OHL ŽS nakládali kolejová pole, co jsou složená na volné ploše vzadu v Soběslavi, asi najdou uplatnění v Plané (část 1+2.SK)
- grejdr upravoval vznikající komunikaci k odb. Doubí vpravo vedle trati při jízdě od jihu
- probíhalo válcování podkladního štěrku ve zbývajícím kusu 1.SK Planá
- broušení svárů v 2.TK na mostě u vjezdu do Plané
- svařování v 2.TK u plánské předvěsti
- připravená patka pro předvěst oddílu Sezimáku od Plané
- štěrkový pluh Viamontu se činil pod bývalým strážním domkem u Sezimáku
- podbiječka opodál, druhá v S.U. na zastávce
- trolej pověšená již v celé délce 2.TK
- v S.U. pokládka panelů nástupiště u 2.TK
- EŽti s kolejovým jeřábem pokládali panely PHS u moštárny
- montážní vlak EŽ stál na Čápově dvoře, zřejmě přichytávání ramínek trakčních podpěr k trolejovému lanu
- u mostu u hřbitova chybí jeden sloup TV v 2.TK na jeho severním konci
- trolej v 2.TK pověšena již i pod pěší lávkou na Mareďáku, instalovány ochranné plechy
- 741.507 za mostem Trocnovská s pražci, dále položeny části výhybky spojky z 1.TK(budoucí výh. č.2), část výhybky byla ještě na plošiňáku
- Černý most v 2.TK zasypán štěrkem, za ČM v Táboře kopání přeložek kabelů, úpravy spodku
- jámy na patky se objevují už i na jižním konci táborského ranžíru

Jinak s vložením chybějící spojky 1.TK->2.TK v Plané, jak jsem koukal, takový problém nebude(jak tady kdosi uvažoval řezání apod.), neb inkriminovaný kus není příliš podbit, není svařen a jsou na něm jen krátké transportní kolejnice.

A dotaz na závěr:
Kohopak jsem to viděl, jak diskutoval s foťákem pověšeným na krku na mostě přes KP v oranž. reflexní vestě?:-)

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 10:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: o řezání jsem uvažoval já, ale jak jsem včera okukoval onen inkriminovaný úsek, tak to, co jsem viděl není svařeno, dokonce kolejové spojky jsou sešroubovány jedním šroubem, "protaženým" stykem mezi kolejovými pásy, tady vlastně mezerou. No a zase jsem sebou neměl foťák.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 11:03:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opet par zajimavosti z jihu od SU jizne:
- nainstalovano oddilove navestidlo hradla SU smerem na Tabor
- pokracuje vystavba nastupiste v SU
- podbijecka uz dojela pod nadjezd u Kovosvitu
- v Plane protazena durch 1.SK
- v Plane pokracuje vystavba nastupiste

Z SU smer Plana se dopoledne jezdilo na PN, zrejme prekoply kabel
MZ: v Plane 5.SK nenapojena
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com
Paveldacicky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 14:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Plané 5.st kol. bude v pondělí.O důvodu opoždění se mi neptejte,ačkoliv ho vím.
Greyfin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 10:19:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jsem sledoval cestou průběh stavby, tak se mi zdá, že v příštím roce bude první na pořadu úsek mezi Senohraby a Čerčany ? Je to tak ?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4214
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 10:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příští rok úseky Mirošovice - Čerčany a Čerčany - Bedrč. Přespříští úsek Strančice - Mirošovice a stanice Čerčany.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
MP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.111.104
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 10:41:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen se zeptám k železničnímu mostu v Mirošovicích, proběhne jenom jeho oprava (sanace betonu, izolace....) nebo se demontuje a na jeho místě se postaví nový, který bude mít větší rozpětí pro případné (jde o to kdy a jestli vůbec) rozšíření dálnice D1 na třípruhovou v jednom směru. Dík Michal
Esp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 11:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MP : V rámci stavby bude provedena jen sanace celého mostu (spodní stavby i nosné konstrukce). Souběžně s mostem budou na samostatné konstrukci umístěny protihlukové stěny.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 13:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se těším, určitě bude na dálnici zpomalení, takže by mohlo být výrazně tiššeji

Ad Bkp: jak spolehlivá je tvoje informace o stavbě úseku Mirošovice-Čerčany v r. 2008? V obecním plátku jsem spoluobčany informoval o roce 2009 (původně to dokonce mělo být jaro 2010 )
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 15:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnesni Sezimak v prubehu dne:
 
 
 
 

Jeste dve zajimavosti:
- Raminka TV v zastavce SU byly prichyceny k nosnym lanum bez izolatoru, urcite jen provizorne, ale stejne neobvykle
- Ten dynam. stabilizator jeste nebyl Viamontem oficialne predstaven - http://www.tratovestroje.wbs.cz/index.php?menu=0 Takze na jihu ma predpremieru
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace