K-report
 

Archiv do 17.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 451 a 452 - nejkrásnější stroje » Archiv do 17.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Country
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 20:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzaloko : dnes jezdila Lysou + Nymburk.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1336
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 17:45:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa.Em:já s vámi souhlasím ze cmáráním po interieru se uroven nezlepsí ale vubec se nedivim ze to tam nekdo napsal jeste k té pysné reklame na pendolino s usmevavým vlakovým personalem.Alespon ze o víkendu tam jezdí 471 (pro turisty) ale chudáci pracující z dolní berounky co s timhle musí jezdit den co den do prace fakt je lituju a jeste koukat na naprosto nemístné reklamy kde je videt supermoderní interier pendolina.
AV 15-30
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120 - Mně je jasný, že je spousta cestujících zoufalých z kultury cestování. Chtěl jsem naznačit, že dožadování se nápravy takovýmhle způsobem považuji za maximální stupeň duševní slabosti....
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 09:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na druhou stranu když si vemu jak vypadá interiér žbt - hnusný minisedačky z počátku 60-tých let vylepšený vzhledově různou barvou koženky jaká se našla, každej umakart jinej, orezlý dveře kterejma táhne, oddílový dveře samootvírací/samozavírací, každý okno jinak skřivený (= s jinou škvírou) tak ten plagát na TIS je doslova provokace. Dotyčnému se ani nedivím.... . Ono bez toho nápisu by totiž ten interiér nebyl ani o fous přívětivější. Trochu to připomíná pamětnický venkovský hospodský hajzlíky s černou térovou stěnou nad žlábkem....
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1338
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 10:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano ta reklama tam působí velice provokativně!Petr popsal vzhled protože o drnčení skákaní a cukání (prostě všechno jen né plynulá jízda) raději nemluvě.Opravdu na dolní berounku raději než 451/2 zlatej kraken proti tomuhle!
AV 15-30
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 12:51:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, když vás bude bavit prodírat se zácpama na Strakonické... Ale s tím krakenem máte recht, ale je v nemilosti u odpovědných pracovníků provozovatele. Co takhle zkusit poňouknout obecní a městské (abych neurazil Černošice) úřady aby tlačily na ČD (přímo nebo přes kraj nebo přes Ropid?
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 13:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vás nechápu... kolik povyku naděláte kolem toho, že někdo napíše "Dejte nám lepší vlaky". Takový malichernosti... dyť má pravdu... Minulej pátek jsem si řek, že pojedu vlakem z hlaváku do vršovic, protože to mám rychlejší, než 20 minut tramvají. Tak jsem akorát přišel na hlavák, vlak měl odjezd v 15:47, ale kvůli "jákesi" závadě jsme odjeli až v 16,10... Pak se divte, že to tam někdo napíše... Je to jedno s druhým, interiér, exteriér, nejezdí to na čas, jak má, atd...
Alfonz_von_bahnhof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 15:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zná někdo původ úpravy vozů nějaké šestitlamy, vytuněné o dvojitá stahovací okna, opěrky hlavy umakart atd.? Díky
neregpetrs.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 15:15:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně že zná. pro začátek zkuste pantograf.wz.cz
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1150
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 15:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš-li na mysli tuning 452.003+10 z počátku 90. let, tak to byla jen čtyřtlama (dnes ovšem doplněná na šestitlamu 2 cizími vozy) a byl to víceméně jen pokus o zlepšení kultury cestování, ostatní zůstalo původní. A mám pocit, že opěrky hlavy v ní po posledních dílnách už nejsou (nechci kecat).
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 15:29:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já nevím jak by měly tlačit na ČD. Čím? Tlačit by musely na StČ kraj + Prahu (a kočka se psem se dohodne málokdy...) aby vyhlásili výběrovku s nějakou tou definovanou kvalitou. Jenže by za to taky asi museli něco zaplatit (byť ta příměstská až tak ztrátová jako lokálka Horní-Dolní asi být nemůže). Mimoto kdyby udělali výběrovku na jednu trať tak se šrot prostě přesune jinam a klidně i na 011.....
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1339
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 16:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podivejte se znovu na ten region dolní berounka tam se ted staví jak o zivot plno lidí si staví baráky za prahou aut tam jezdí cim dál tim více ale vlaky tam jezdej ve stejném rozsahu více méne desítky let takze pokud chce nekdo nalákat aby lidé zacali jezdit vlakem tak to nechce zdrazovat ale zacít delat neco proto aby uroven cestování sla nahoru-více spoju,moderní vlaky,minimalizovat zpozdení a to jsou jen ty základní a ono to okolo prahy vypadá skoro vsude stejne autobusoví dopravci reagují celkem pruzne stací se podívat smerem dobrís,kladno,beroun...ale ceronosicko revnicko atd je furt odkázaný na zeleznicní dopravu bohuzel!
AV 15-30
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1769
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 16:35:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Themuf: A napsal jste na zeď v pantografu, že "nechceme zpoždění, ale jen přesné vlaky"? Vaši argumentaci zase nechápu nějak já, stejně jako dalších, kteří se toho zastali. Souhlasím že v kontrastu toho plakátu s vlakovou četou v pendolínu (mmch to není na pendolíno), to má trochu jiný rozměr, jen pochybuju, že o tohle zrovna autorovi šlo.
Mmch, myslíte, že nápis "průvočí je čú..k" (přepisuju tak jak bylo napsáno, jen bez teček) je také oprávněnou stížností na služby ČD, kterou schvalujete??? Ono už takhle si v žabotlamě někdy připadám, jak záložka v sešitu náctiletého studentíka zvláštný školi (dost často se bavím hlavně nad pravopisem těch nápisů) a teď ještě aby se to snad zlegalizovalo, jako forma protestu ...
Ne, prosím to ne.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4657
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 16:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček: ono taky přesně definovat tu kvalitu nebude jen tak. Oblíbené zaklínadlo "nízkopodlažní, bezbariérové" na žáby neplatí, doplnit první třídu by tam v nouzi šlo (a o tu nejde), s klimou v našich končinách neuspějete skoro nikde a definice slova moderní je mírne řešeho "rozporuplná". Že je něco nové ještě zákonitě neznamená, že to musí být pohodlnější...

Je pravdou, že oproti 451/2 je skoro cokoli lepší, ale bohužel, 451/2 nejdou nahradit čímkoli. V úvahu v podstatě připadá jen ten kraken a ešusy...

PS: ta reklama na pinďu v tom žabákovi je skutečný výsměch cestujícím, je to jako by na chodbu Armády spásy umístili reklamu na super výhodnou nabídku na koupi Audi A8...
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1770
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 16:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Pokud je mi známo (jezdím tam několikrát za den), tak rozsah žel. dopravy se zvýšil minulý rok přidáním "Řevnivých posil". Bohužel na současné infrastruktuře doprava ve špičkách už asi těžko naroste. Asi jedinou cestou by bylo další zvětšení kapacity souprav, jenže kde je vzít, když se zuby nehty drží alespoň ty šroty co tam jezdí.
Povzdech nad tím, že neexistuje v dolním poberouní busová alternativa ve srovnání s uvedenými lokalitami je úsměvný. Stačí se podívat na mapu... Kdyby to bylo pro dopravce a cestující tak extra výhodné, tak se o ně konkurence bude rvát, stejně jako všude jinde.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1771
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 16:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:ta reklama na pinďu v tom žabákovi je skutečný výsměch cestujícím, je to jako by na chodbu Armády spásy umístili reklamu na super výhodnou nabídku na koupi Audi A8...
Já znova opakuju, že to není reklama na pinďu ač je to tam foceno. To to měli jít jako fotit do tlamy??? Pokud budu chtít podat nějaké informace cestujícímu formou podobného letáku, tak to musí mít úrověň, i když realita je jiná, ale proč jí ještě podporovat.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4658
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 17:51:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: Já znova opakuju, že to není reklama na pinďu ač je to tam foceno. Máš pravdu. Je tam napsáno "jsme tady pro vás" a možná ještě něco... Tak jinak. Já bych se zeptal, co pro nás děláte, že stále jezdím 40 let ve starým, plesniným křápu a vy se na nás usmíváte z něčeho, co já uvidím leda z obrázku...
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1772
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 19:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: A má tam být co? Fotka toho starého plesnivého křápu s plesnivým bezzubým průvodčím a pod tím ten text? Nebylo by to úplně mimo mísu? Má se podobný informační leták dělat podle řady a stáří vozidla? Je asi jasné, že v ešusech na Kolín se nad tím nikdo zarážet nebude, protože ja tam kvalita o dost větší, ale co s tím já mám dělat? Mě nezbývá nic jiného, než vás tím vozit, v duchu si říkat, že je to humus a chovat se k vám slušně, protože vím, že já jsem tu pro vás a ne vy pro mě....
Zajímavé je, že na fóru NS jsem nějakým blbem napadán za podporu sprejerů (alepoň tak to pořád chápu) a tady, když jsem ukázal obrázek s tím nápisem (rozdíl v tom nevidím, protože je to ničení cizího majetku, tak jako tak), tak mi je tu vysvětlováno, že je to vlastně dobře, když se někdo ozval. Jen pochybuju, že v tomto případě šlo o protest proti stavu vozidlového parku DKV PRAHA.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1340
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 20:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pochybuju, že v tomto případě šlo o protest proti stavu vozidlového parku DKV PRAHA.
tak to já bych rekl ze o tom neni více mene pochyb ze slo o protest i kdyz primitivní.Proste cestující jsou nastvaný ze musej temahle krápama jezdit kazdej den v jednadvacátém století.
Zajímavý je ovsem to ze napríklad tramvaj typu T3 je na tom s vekem podobne a zádnou kritiku jsem neslysel.ze by lepsí konstrukce vozidla nebo udrzba?
Jinak s tebou sohlasím ze ty s tím jako nic neudelás taky nikdo neatakuje tebe si myslím ale vednení drah ze tohle jeste vubec jezdí.

(Příspěvek byl editován uživatelem 6120.)
AV 15-30
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1774
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 20:32:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: A tak možná, že to bylo vyjádření "k danému tématu", jen mi vadí, že tím ke zlepšení stavu co v žabotlamech panuje, rozhodně nepřispěl, což byla moje prvotní myšlenka. Docela by mě v tomto případě zajímal věk autora poznámky.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6757
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 07:54:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dotaz neplagátovitý: v jakým turnusu jezdí 451.001-002? resp. kde by se dala potkat v sobotu? dík.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 21:27:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@6120: Nebude to tím, že v T3 (a 6T) s uspořádáním 1+1 můžu stát na rozdíl od kachen (2+2) a K2 (2+1) jako normální člověk a hlavně se z nich na příslušné zastávce dostat ven? (brněnské zkušenosti, nejhorší jsou dlabané kachny)
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1782
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 12:24:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

63-64 PRAVE ODSTAVENA V BEROUNE NA ZKRAT KOMPPRESORU.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Prasman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:58:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsem tu čest jezdit tímhle klumprdem 18 měsíců každý pracovní den z Vršovic do Říčan. Myslím, že jsem si prošel očistcem na zemi a nedivím se, naopak schvaluji vyjádření názoru nespokojeného cestujícího, byť nástroj byl zvolen moc slabý, kladivo lepší fixu. Jsem kvůli těmhle klumprdům změnil práci. V létě se člověk málem upekl, obzvláště při štěstí na "renovovanou" jednotkou se skvělými vyklápěcími okny, které vymyslel člověk po frontální lobotomii v kocovině a v zimě totéž, pokud "se" už za pomoci kombinaček v nástupní stanici nepomohlo vypnout topení celému vozu a pak sedět ve dveřním či lépe nadpodvozkovém oddíle s otevřenými okny. Zkrátka posledních 17 z 18 měsíců jsem každy cestu plánoval výlet s výbušninou či COčkem na ONV a zničení všech těchhle šmejdů(chápu, že před 30ti lety odvedly svoji službu a jeden jsem vždy v těch sladkých snech vybuchujících a hořících ropuch nechával pro muzeum v Lužné). Dokud se totiž tyhle šmejdy nerozpadnou, tak je budou ČD dál po kolejích hnát.Takže jedině diverzní akce cestujících jsou možností, jak dopravce přinutit něco dělat. Rychleji rozbíjet, než stihne opravovat.A odpor je legitimní, když jiné prostředky (stížnosti či pasivní resistence) selhávají. Kdyby všechny ropuchy shořely,tak by se vidělo, jak by se peníze na 471 rychle sehnaly. howg
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 22:43:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6783
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 09:01:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak už víme, kdo to tehdná na ONJ zapálil :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 14:41:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

451.001+002 Os 9415/9420
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
..." Systém vašich železnic je ve své podstatě dokonalý, ale během svého studia jsem ho nepochopil ".(M.Šimek, J.Krampol)
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 18:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzpomínka na staré časy.
 
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 19:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Talgo: Pěknéé :-)))
Tipuji žst. Sadská.Datum pořízení by nebylo ?
Dobové fotky jsou super.
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 22:20:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,
podle pantograf.wz.cz momentálně nejezdí žádné pětivozovky. To má nějaký speciální důvod nebo prostě jen nevychází kapacita?
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 07:48:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou potřeba. Šestivozovky jezdí na Berounech a jinak čtyř a třívozovky. Pětivozovky byly jen výjimečně - když se dělaly jímky na vložáku z šestivozovky a nebyl jiný. Někdy kolem r. 1992 jezdila 451.069-70 jako pětivozová, snad na Benešov, ale to bylo spíš tím, že zde byl vložák navíc a na té trati se to nějak hodilo.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4697
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 08:17:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mladějov: sice rozhodně nejsem místní, ale tohle není Sadská na 100%
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 08:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mladějov: léto 1988 - Týniště nad Orlicí
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 08:26:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neregPetrS.: Jaké vložené vozy v sobě měla 451 069/070 jako pětivozová??
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 08:51:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Týniště :-) !!
Nojo,ony byly "trochu" delší vozební ramena než dnes.
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 09:14:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tuším, že 12-69-99
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 14:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má někdo fotku 451 040 po požáru na ONJ, kterou by zde zveřejnil?? (451 058 mám, ale 40ku bohužel zatím ne...)
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1744
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 22:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mě by zajímalo kde ty jednotrky jsou a jesli jdou ted fotit .....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7561
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 23:14:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pětivozovka byla sestavena a na trati do Benešova jezdila ze speciálního důvodu a tím byl dvoudenní oběh řady 470, ve kterém jeden kraken dlouhodobě chyběl. Takže byl nahrazen pětivozovou 451 - logické myšlení u drah - pět vozů za pět vozů, akorát že už dotyčným asi nedošlo, že kraken má z nich tři patrové, takže kraken byla paráda, za to to druhý byly sardinky. Ten oběh byl tuším jeden den benešovy a druhý den brody.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 09:34:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo sem přidá foto 451 040 po požáru z ONJ??

ad Jnd: Jednotky již nejsou mezi námi. Byly fyzicky zlikovidovány.
 
 

(Příspěvek byl editován uživatelem Talgo.)
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1748
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm to je v kelu :o(
Tu 040 mam provozní ,ale 058 ne ... musim doufat že by mohla být někde na negativech ....jinak mam smulu ...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6791
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já jí mam
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.188.132
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 15:18:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou to ty nejodpornější vlaky, co jsem kdy viděl. Ani v Africe nejezdí takové hrůzy. Už se těším až všechny skončí v šrotu a nahradí je 471. A tomu klukovi, co to napsal. (Dejte nám lepší vlaky). Dávám bod. Nedivím se, že ČD vypadají tak, jak vypadají, když jsou plné tupců, jako je Zapa.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 15:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedivím se, že diskusní fóra vypadají tak, jak vypadají, když jsou plné moudrých a uctivých lidí, jako je trojhonzík.
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 16:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

honzík honzík honzík:

Soupravy 451 byly ve své době nadčasové. Jejich výroba se vyplatila. V dnešní době jsou sice překonané, ale stále jsou plně funkční a schopny provozu. Co se týče jednotek 471, jejich provozuschopnost by měla být mnohem lepší.

Mimochodem, Vaše inteligence musí být poměrně nízká. Obávám se, že nejste schopen vymyslet a technicky vyřešit novou podobu afrických chýší z proutí, natož lepší jednotky než jsou 451ky. Vaše stupidní názory si raději ponechejte do hospody!
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 16:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Podělíte se o fotografii 451 040 po požáru z ONJ? Uveřejněte ji, prosím, v této diskusi nebo mi ji, prosím, zašlete na e-mail.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1783
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 17:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3xhonzík: Však už na tebe čekáme, ty určitě vylepšíš obraz železniční dopravy.....
Už z tvých předešlých příspěvků bylo jasné, že jseš vlastníkem lejster na hlavu, tento to jen potvrdil. Takovým jako jseš ty, bych průkazy ZTP opakmžitě sebral. No snad jsi to pochopil.
Dle tvé tupé logiky bych měl každému v pantografu při kontrole jízdenek darovat ještě fixu a děkovat za to, že projevil textem svůj názor na sedačku, nebo zeď? Že by zrovna tohle vedlo k rychlejšímu nákupu ešusů (pro tebe ř 471)hooodně pochybuji.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 17:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si taky přihodím. Onehdy se tu 3xhonzík analogickým zůsobem rozčiloval nad existencí bixů. Proč prý se všechny nezrekonstruují na 021, že ty jsou pohodlnější (!!!) Tak to jen pro obrázek.

(Příspěvek byl editován uživatelem fousekx.)
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1785
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 17:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: 3xhonzík je zkrátka veselá kopa. Někdo tu vážnou debatu už musel rozčísnout. Hansi, děkujem.....

(Příspěvek byl editován uživatelem Zapa.)
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1786
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 17:45:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když se to tu tak rásně "rozjelo", tak ještě jeden obrázek ze starého pantografu. Věnuji, především 3xh, třeba se tam pozná...
 
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 18:48:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z doslechu: již se začalo pracovat na znovuzprovoznění 451 095/096 (po třičtvrtěročním odstavení).
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6793
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 08:18:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Talgo - 40 nemám. já reagoval na jnd, že mam 58. takže bohužel
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 10:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Máte-li jiné fotografie 451 058 po požáru z ONJ než jsem zde uveřejnil, prosím, uveřejněte je zde v diskusi nebo mi je, prosím, zašlete na mail. Uvítám je.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6797
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 11:08:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nene po požáru nemam nic. jenom hodně let před.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 16:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) O jednotce 451 079/080 mám poslední informaci, že měla jít do Šumperku na generální opravu. Ví někdo z Vás, co se v současné době s touto jednotkou děje?? Čili zda-li již do Šumperku dorazila či tam ještě je, nebo už je po „dílnách“ zpátky…??
2) Zvažuje se znovuzprovoznění jednotky 452 019/020 jako celku, tj. jako čtyřtlamy??
3) Jednotka 451 019/020 čeká na opravu, kdy se jí potřebná oprava dostane??
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.11.255.138
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 20:46:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 1) Je v Šumperku na H opravě (G se nedělají už drahně let), je dodělaná, čeká se na peníze
ad 2) ano
ad 3) až bude na zaplacení, snad příští rok
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 11:05:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neregPetrS. Jaké zásadní rozdíly jsou mezi G opravou a H opravou??
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 16:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro oživení nějaké foto.
 
 
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 17:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Talgo, NeregPetrS.:
Jaké vložené vozy v sobě měla 451 069/070 jako pětivozová
Tak já mám poznamenáno, že 012 - 076 - 099. Platné ke dni 3. 4. 1993. Viz foto:
 
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.11.255.138
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 21:15:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Generální oprava by měla být důkladnější, ale nezažil jsem ji, takže nemohu soudit. Proti Hlavní by se podle mě měla třeba vyměnit všechna vzduchová potrubí, všechny kabely, které jsou ještě v textilu, demontovat všechny podlahy, vyvařit všechny urezlé nosníky, dodat nové oplechování spodku, demontovat a zrenovovat všechna okna a vůbec téměř všechny součásti renovovat na výkresové rozměry.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace