K-report
 

Archiv do 15.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 680 - pendolina » Archiv do 15.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 12:32:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je ta reportáž.
http://www.sweb.cz/danone39/2007-10-30_TNOVINY_01_Pendolina.wmv
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Vivatfrance
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 12:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja vim lehko se to rika..Kamoš třeba chtěl svézt svýho tatku,docela mu na tom záleželo a tak chtěl aby to bylo oficialní cestou,aby se nemusel pred každou stanici ohybat pod pult.Sel tudíž za přednostou depa,ten mu rekl ze to rozhodne nejde ze by jeho otec musel mit alespon zdravotni minimalni prezkousenivtipne ze?ale pravda.Jestli pak nektery z hercu zpevaku ci politiku podstoupil pred jizdou na pendolinu zdravotni přezkoušení jeste k tomu u vyhlasene pani doktorky v praze.Ale jak jsi řekl Al capone- Všichni jsou si rovni ale nektěří jsou si rovnější.
Al_capone
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 12:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tudíž mi běžní smrtelníci můžem Piňdu okukovat jen zvenčí, popřípadě po zaplacení jízdenky ze vnitř ale na stanoviště se nedostaneme i když by nám to dalo určitě víc než těm hovadům z TV. Ty se na tom jen přiživují a přitom vědí akorát že to je Pendolino a má to kola, někteří možná nevědí ani to. Zkrátka ať žije rovnost všeho lidstva.
www.zeleznice.kvalitne.cz
Vivatfrance
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 12:52:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ámen
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 14:59:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Al capone: Máte ve dvou řádcích 10 pravopisných chyb. Jakým právem mluvíte o rovnosti a někoho jiného, koho neznáte, nic o jeho lidských kvalitách nevíte, "hovadem"?
Už se to tu rozebíralo, ale znovu - jaký ekonomický efekt (alespoň očekávaný) přinese podnikatelskému subjektu České dráhy, akciová společnost, exkurze šotoušů na stanoviště pendolina a jaký mediálně zvládnutá (což je jiná otázka) marketingová akce ukazující úspěšné lidi jedoucí vlakem?
Uvědomte si, že na to, abyste si mohli šotoušit, musí si ČD vydělat na svoji existenci. Naprosto stejně, jako kdokoliv, kdo něco prodává - housky, auta, ...

To, že ČD ještě nevyřešily možnost legálního svezení "civilisty" za poplatek na stanovišti - na vybraných vlacích, strojích apod. - je nedostatek obchodního ducha a ducha §1 (nikdy se to nedělalo). V USA už to bylo běžné od dvacátých let, možná i dříve. Big Boye a Challangery měly v budce 6 sedadel při dvoučlenných nebo tříčlenných četách...
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 21:51:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Al Capone: naprostý sohlas s Johnym, i ten příklad s houskami je dobrý. Pokud místní pekař pozve na prohlídku místní pekárny vítězku místní soutěže krásy, obdaruje ji houstičkami a koláčky a nechá se s ní vyfotit do místního plátku, neznamená to, že od té chvíle budou mít v zájmu spravedlnosti housky zdarma všichni.
Chcete být celebrita jako Fitipaldi nebo Gott? Jednoduché. Dokažte to, co oni. Nebo něco úplně nového a lepšího.
Dovedete si představit titulky: VIP PENDOLINO - UŠMUDLANÝ ŠOTOUŠ!!! Cestující by si chodili pro podpisy. Bylo by to spravedlivé.
Vivatfrance
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 07:13:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím že diskuze se ubírá poněkud jiným směrem,jen sem se ptal jestli ma tato "slavná osoba"povolení ke vstupu na stanoviště nebo né.Pánové marketingový záměr je jedna věc a zákon druhá.Ten platí stejně jak pro mě tak i pro Fitipaldiho.Myslím si že i přirovnání pekárny a modelky je trochu nadsazené nicméně vtipné.Dále nikdo se nebavil o šotouších ale o dětech ale to je pouhé slovíčkaření.Osobně si myslím že to že na stanovišti se svezl prezident nebo Popelka nikoho příliš neoslní,zvlášt po těch peripetiich které pendolino stihlo.Důležitá je pro cestujiciho služba rychlost přesnost.Ale jděme od toho.Nerad bych zde rozohnil nejakou slovní přestřelku.Každopadně by me zajimal nazor nejakeho strojvedouciho 680tek na mou puvodni otazku.Dekuji
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 07:33:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem strojvedoucí, ale protože se to tu už rozebíralo, tak odpovím. Ano měl, byl tam s ním cvičný a pochopitelně další pracovníci odpovědní za tuto akci. Vážně si myslíte, že se pan F. (nebo Gott, prezident) a další rozhodli pod dojmem zpráv o italském zázraku, že se tím svezou a při té příležitosti zaklepali na dveře stanoviště s otázkou, jestli mohou vstoupit? Ostatně - povolení ke vstupu na stanoviště je interní věc ČD (na rozdíl od řízení drážního vozidla, na které se vztahuje §45 drážního zákona). Jak je vydáno, jestli písemně nebo ústně, měsíc dopředu nebo na místě je věc pravomocí jednotlivých funkcionářů společnosti. DI také nijak nezpochybnila to, že na tom stanovišti F. a další závodníci byli, ale to, že údajně řídili vlak.
Co se týká toho ovlivnění - Vaše dojmy, stejně jako moje, nikoho nezajímají, důležité jsou výsledky. Zkušenost je, že to zabírá. A mezi nešotouši už jsou dva roky staré události zapomenuté. Stejně jako nikdo, kromě pár pamětníků neví, že po nasazení 363 v Plzni někdy v roce 1987 byly dny, kdy z deseti mašin vystavených z depa bylo během jediného dne sedm staženo zpátky pro neschopnost (za jedinou cestu rychlíku z Prahy do Plzně a zpět lehly 4 ). O obdobných problémech Brejlovců před 35 lety nebo praskajících rámech Papoušků před 50 roky ani nemluvě...
Prostě se smiřte s tím, že nejste F. nebo udělejte něco, co Vás proslaví tak, aby ČD stálo za to Vás pozvat na VIP jízdu na stanovišti Pendolina. Na nějakou spravedlnost v tomto ohledu zapomeňte. Zni to tvrdě, ale je to tak...
Vivatfrance
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 07:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add johny11:já se snažím proslavit tadyNe vážně děkuji za hodnotnou odpoved,uvedomuji si sve nedostatky v paragrafech..Su tady docela novej a v archivech toto tema už není ale díky
Sněhurka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 11:16:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Hajnej:
- Děčín - krocení nadšení - záleží na úhlu pohledu. To že má 680 víc trakcí je její výhoda oproti 471. Také je pravdou, že na 680 občas něco nejde, ale to se stává všude. Jde jen o to, aby se to nestávalo často a když už se to stane, aby si s tím personál uměl poradit
- Dimenzování. Souhlasím, že existují meze, ale je skutečně těžké mít třeba kvalitní dveře? Metro je otevírá určitě častěji a stalo se mi snad jednou, že se neotevřely. Je těžké mít trakci která bude fungovat? Bohužel si myslím, že Škoda werke neumí vyrobit vozidlo které bude jezit bez problémů a ne proto, že by to technicky nešlo, ale protože nemá zkušenosti s jejich výrobou. Chci tím říct, že lidé kteří navrhovali 163, 363, 169 jsou pryč, pak 10 let Škoda nic nevyrobila a teď ještě nemá dostatečné zkušenosti. A je nutno podotknout, že vývoj za 10let značně postoupil.
škodovák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.18.108
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:27:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, jo Sněhurko, ale až Škoda vyrobí to 20 kusové NĚCO , to budeme všichni stát okolo s otevřenými hubami a budeme úžasem němí.... Jenom se neví, kdy to bude.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2781
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:33:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No az ta vyjede, tak Siemens padne na , ale bude to
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Sněhurka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.54
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:43:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to je pravda budeme úžasem němí....
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co němí, hlavně aby jsme nemuseli býti i slepí a hluší....
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 22:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

škodovák: to NĚCO máš na mysli ty skákací zkosené pulty, co z nich všechno padá, nebo netěsné dveře kterými v zimě pěkně fučí a nebo ty 50-ti stupňové vedra v létě bez klimatizace??? To bude mít to NĚCO taky??? To dík, to zas tolik dobroty nemusím...
škodovák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.31.179
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 13:03:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pult je Europult, dveře budou mít těsnění, bude i klimatizace, ale už ne z kombajnu Forschritt
T.478.4
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.249.185
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 11:40:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johnny 11: Hezky priklad s tema Esama a v podstate se vsim novym. Mimochodem, Vy jste byl pritomen u tech porodnich bolesti L.P. 87 v Plzni u Es? Ptam se proto, ze si na to dost dobre pamatuji. Jako nejvetsi problem tehdy byl universalni menic pohonu Unipuls 80 tusim:-). Kvuli tomu byla neschopnost castkorat:-) Chtel bych zazit znovu tu dobu, kdy nejezdilo zhola nic na cas:-))
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 13:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj...naštěstí ne v pozici kohokoliv, kdo za to byl odpovědný nebo to musel řešit .
Mám k tomu ještě jednu perličku - tehdy byla v Plzni Porta, na jejíž zahájení jel zvláštní vlak z Prahy s Albatrosem 498.022. A protože lehlo Eso na Západním expresu někde mezi Chebem a Plzní a nebylo, jak to dostat v reálném čase do Plzně, točila souprava od toho zvláštního rychlíku zpátky do Prahy na "Pařížáku" z Plzně do Prahy. Takže historici - červen 1987, poslední nasazení páry na pravidelném mezistátním spoji .
Richie_UT
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.47.58
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 16:52:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá zítra (středa) s 680 na 509/512? Nebo všeobecně v těchto dnech, je něco na vyvazovačce?
Díky, Richie
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 22:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richie UT a další: zrovna to sem chci psát.
Ve čtvrtek večer přijede 004 do depa a už zůstane stát na vyvazovačku.
Takže od úterý 13.11. až do konce tohoto grafikonu očekávejte v Út, St nebo Čt možnost nasazení náhr.soupravy
Gatto nero
www.pendolino.cz
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 15:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O kolik stupňů se může vychýlit při klopení skříň toho našeho drobečka?
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 17:26:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samlep: až 8°
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 18:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V praxi se použije, v závislosti na rychlosti, max.6°.
Těch 8° cvičíme při stání a při určité anomálii
se mi už povedlo 9,9°
Gatto nero
www.pendolino.cz
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 18:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík: No aby se nám pak čumáček nepřevrhl . Takový test jsem jednou zažil na ONJ, když jsme nastupovali s kolegou do bistra a nestačili jsme zavírat šuplíky...

(ale netvrdím že to byl zrovna tenhle váš "extrém")

(Příspěvek byl editován uživatelem martineczek.)
Ucho
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.71.3
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 18:46:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, nevíte prosím náhodou, kde by se daly sehnat nahrávky, jež probíhají v pendolinu (vítáme cestující, kteří...) Děkuji
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 19:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nooo...já si jen tak ze srandy jednou nahrál na mobil tu německou část která mi tehdy (a ostatně i dodnes když jedu pendolínem) připadala dost srandovní
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 20:03:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka pro informované. Pojede zítra na 512 náhrada nebo tis? Díky
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 20:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: Mělo by jet pendolino, jednou tady psal Honzík, že je dohoda že ve Pá, So, Ne a Po musí být nasazeno na 509/12 Pendolino, pokud teda nenastane něco neočekávaného...
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 21:05:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. Asi ho zkusíme.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 21:05:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: ještě pořád se říká tis? Už jsem to dlouho neslyšel, ale asi je Pendolino třeba odlišit od spolehlivých vozidel ze Šumperka a Ostravy.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 23:17:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: pojede Pendolino 003, ale vůbec se té otázce nedivím, dneska tady někdo roznesl fámu, že v pátek jede náhrada a "fšichni" nás bičovali telefonátama, jestli mají skládat náhradu. Klasiku čekejte nejdřív v úterý
Gatto nero
www.pendolino.cz
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 01:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ony ty jízdy na tom stanovišti pindi nebudou zase tak vyjímečné..

http://www.youtube.com/watch?v=BvnQ3qMwqws

http://www.ftipalci.net/videa/download/pendolino.wmv
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 15:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: Nejsou. Ale na trubku bych ho nedal.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 17:23:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedenáctého listopadu pojede Pinďou Jan Koller. Takže se ptám, kdo bude řídit tentokrát ? :-))))
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 20:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jistojistě strojvedoucí,
nehledejte v tom pořád senzaci,
to bych mohl říct, že jednou na okruhu, ještě při zkouškách, řídil Pendolino pes,
jak říká kolega "malej, silniční"
Gatto nero
www.pendolino.cz
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 20:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bylo myšleno s nadsázkou... A co se těch zkoušek na okruhu týče, tak myslím, že si tam taky tehdy sedlo "za knipl" dost lidí... ("ukaž Tondo, já si to taky na chvíli zkusím") Úplně to slyším.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 07:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:no budeš se divit, ale taková anarchie tam nepanovala.
Pokud si někdo sedl za knipl, tak aby se vyfotil a to bylo vždy za stání.
Když tam chodili návštěvy, tak těm stačilo povozit a pohoupat. A kolegů strojvedoucích, kteří neměli oprávnění na Pinďu, tam moc nepřišlo, ono je to trochu z ruky.
A hlavně vlak byl stále majetkem Alstomu a chtěl bych vidět pana K jak by se tvářil, myslím že by se moc vesele netvářil.
Určitě by ti stačili prsty na rukou, aby si napočítal všechny lidi, co by "tam" jako seděli za jízdy a i si na "něco" sáhli.
Gatto nero
www.pendolino.cz
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 12:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra pojedu zpět do OV a asi budu muset s tím Kollerem. Mám fakt radost.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 22:52:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem s ním jel a bylo to celkem fajn. Smekám klobouk před tím, jak se to ČD podařilo skloubit. Pohodová nedělní jízda. Bez stresů s čepovaným pivkem. Koller je celkem vklidu chlapík, žádný namyšlený kokot typu Baroše a spol. a stáhli jsme desetiminutovou sekyru. Tak si představuju moderní cestování a s Bmz se to nedá ani srovnat. Už tím osvětlením a komfortem sezení.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 14:41:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: No abych se přiznal tak na mě působí Pendolino hodně ztísněným domem, necítím se v něm moc dobře.. A co se týče těch VIP akcí tak jsem zásadně proti. Když už dám takový prachy za lístek, tak tam chci mít klid, a ne aby tam lítali novináři s kamerama kolem nějaké rádobyhvězdy. Ale to je věc názoru...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 15:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no,přítelkyně jezdí Pendem na trase - OV - PHA - poslední 3 měsíce velice často (služebky) a cestu v 1. třídě si nemůže vynachválit ...

jezdí Pendem skoro každý týden a říkala, že už jinak než v 1. třídě by nejela - prý tam je dost místa ...
tož sem pravil, to su dřisty,ni?

icq: 317-264-840
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 17:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: Tím skloubením jsem myslel, že kdo neměl zájem, jel úplně v klidu. Možná hned vedle bistra to bylo trochu jiné, ale to já nevím. Těch prachů na víc zas tak moc není. Když si představím rvát se ícečkem, tak díky pěkně. Navíc v tom Bmz (například), když je 6 lidí v kupé, tak je místa nesrovnatelně míň. A stísněně to na mě spíš působí v uzavřeném kupé, ale to je věc názoru
HP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.52
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 08:50:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se děje , že má SC 500 120 minut zpoždění.
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 10:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začala zima a s ní první vlaštovka
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 10-2007


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 10:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je za číslo 681.003-0???
Druhé čelo ?
www.vlakportal.wgz.cz
ICQ: 254-101-848
E-MAIL: Denno77@seznam.cz
SKYPE: Denno777
Proč se bát zítřků, třeba žádný nepříjdou
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 12:00:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HP:utržený sběrač
Gatto nero
www.pendolino.cz
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 16:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/ekonomika/ceske-drahy-zazalovaly-novu-za-reportaz-o-pendolinu_126819_t82uo.html
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 17:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hafík byl rychlejší..., ale hustý!!!
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 18:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: souhlasím, taky mi připadá snesitelnější vzdušný velkoprostor pendolina, než rozpačité pohledy cestujících v plném kupé. Škoda, že z Vídně jezdí tak brzy, pro tuto trasu by to pro mě jinak byla jasná volba (díky slevě na InK velice konkurenceschopná vůči autobusům).
Už i moje stránky mají fotogalerii MHD. Je to jako mor. ALOU
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4617
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 01:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dráhy žalují Novu kvůli reportáži o pendolinech
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 09:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak SC 134 Slovenské strele to zase ňáko nejede...teď aktuálně +47´ v Přelouči
No jo,já jsem zapomněl,teplota je kousek pod nulou...
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: ono to s teplotou ale nemá nic společného, omlouvám se, že ti neřeknu co je tam za problém(bojíme se Novy, aby z toho zase nesplácala nesmysly), ale pan "O"(ředitel jednoho odboru) zakázal ji odstavit a opravit to.Nahradit to není čím.
Takže jen sleduj jak teď narůstají minuty u SC75 a pak z Vídně u SC74
Gatto nero
www.pendolino.cz
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:01:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už neplatí, jak zpívá Nohavica: ... Pendolíno stojí u Polomi, zamrzli mu CD-romy... ???

Super písnička, teda nejen na Pendolíno, i na policajty je to trefné...
Sněhurka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 14:05:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nutno souhlasit s Honzíkem. Ale když bude pozorovat jak (na čem a jak rychle) jezdí soupravy a jak vypadají (vzhledově), tak na to určitě přijdete. A se zimou to opravdu nemá nic společného...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1255
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 15:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, aby nova nepřišla s reportáží, že vlaky jezdí špinavé(z venku, i když celkem mírně)a bez údržby...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
422025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 20:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek

Dnešní EC 134 - max. 100 km/h .. znalí ví,kdy a v jakých případech se takto snižuje rychlost ...

Polaanek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 20:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

422025:
Předpokládám, že to souvisí s tím, co psal Honzík. A to se tak bude jezdit i dál, či co?
422025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 20:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polaanek

Nikoli,oprava bude v tomto případě jistě přednostní.
Polaanek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 20:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže, ehm, jak to napsat... Jen si to chci ujasnit... Problém 100 km/h je mi jasný... A to co psal Honzík, souvisí to s tím, podle jakých rychlostníků může jet? Doufám, že jsem nenapsal víc než minimum, aby z toho zas TV Noha něco "nevyrobila"
Karolko Vtaroj
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.43.4
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 20:55:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel 006 do Prahy i zpět a až na lehce obuté kolo na 3 a 6 voze vše ok.

KII

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace