K-report
 

Archiv do 01.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - postřehy z provozu » Archiv do 01.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Asdfenter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 08:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viky, máš-li bobky jezdit tím nespolehlivým a nebezpečným vlakem, zvol jinou alternativu. Kup si káru, kolo nebo jezdi busem. Ten jistě nemá zpoždění, nebourá, řidič je vlídný a jezdí opatrně. Taktéž to můžeš těm nádražákům ukázat jak se to dělá. Výpravčích je málo (kupodivu) a válejí se tady na této trati za cca 19.000 Kč hrubého + asi tak celých 15 Kč/hod příplatek o sobotách a nedělích a o nočních. Po 5 letech flákání dostaneš za věrnost cca 3 Kč/hod, po 10 tak 5 Kč atd. Abych nezapomněl na prémie - celá 4%. Ale to ti nesmí chybět v předávce nějaká ta proškrtnutá kolonka a další důležitosti. Po dvou nočních můžeš vyrazit na výlet s režijkou v kapse. Máš ji (skoro) zadarmo.
Asdfenter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viki, omlouvám se, s těma příplatkama za léta jsem to přehnal. Je to přesně takhle: po 3 letech 0,60 Kč/hod, po 6 1,10 Kč/hod 9 (2,10), 12 (3,10), 15 (4,10) a tak to "letí" dál. Když odkroutíš 30let a nebudeš poloslepej, polohluchej tak si tě podnik cení 9 kačkama a třicetníkem navrch. Motivace jako hrom, co říkáš? A teď můžeš zas jednoho nádražníka seřvat, že to mělo 5 minut zpoždění. On to totiž udělal naschvál, včetně toho, že zaneřádil záchod ve vlaku a ze vzteku rozmlátil přístřešek na nově zbudované zastávce
kokos
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.189.142.115
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:44:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik: Do Metransu se zásadně jezdí po koleji c.91 a to se všemi vlaky tam i zpět. Důvody jsou hlavně ty,že na 92 koleji skladují správkové vozy,které by jim jinde překážely. Druhým důvodem je,že tahat nebo sunout vlaky po 92 koleji je nevýhodné pro METRANS, protože se musí na tu kterou kolej dávat na třikrát-jinak se tam nevejdou
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1313
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to balik: pošli mi prosím na Tebe nějaké spojení. Potřebuji se s Tebou na něčem domluvit. Díkan...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Doprava je prostředkem k dosažení cíle...
Kdyby rychlíků na 221 nebylo, jak krásně a pohodově by se tu žilo...
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 10:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kokos:
Diky.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 10:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Don_salieri: Ano je opravdu trestuhodne, ze v prosinci od zmeny JŘ asi 14 dni nez se zacal stavet koridor jezdil Ex100 z Doubi do Tabora 100km/h a ne 50km/h, na kterou to rychlost je JŘ staven. Mmch - pres den se jezdilo nacas, neb se jezdilo tech 50km/h, kacely se stromy.
Viki: Asi jste mne nepochopil - kdyz byste delal s lidmi, cely den si na vas nekdo vyleval zlost (vypravci a pruvodci daji za pravdu), jedno mile slovo by vas "nakoplo" k lepsimu pohledu na svet a psychicke pohode. Nejsem od drahy, ale praci za stizenych podminek znam a tohle fakt pomuze
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 11:28:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem nechtěl reagovat, ale ještě musim něco dodat.
to Asdfenter: Obyčejnému cestujícímu je opravdu jedno kolik dostává výpravčí, průvodčí, fíra atd...To je interní věc českých drah, jak si ohodnotí své zaměstnance, proč by mě jako řadového cestujícího mělo zajímat kolik bere výpravčí? Obyčejnému cestujícímu po zakoupení jízdenky jde jen o to dostat se z bodu A do bodu B a to nejrychleji, nejpohodlněji a nejbezpečněji ( to by měla být samozřejmost). Jestli jsou ty podmínky na dráze tak zoufalé a platy tak nízké, tak není snad problém ukončit pracovmní poměr a jít dělat něco jiného.

A ještě poznámku k tomu výpravčímu co to pos...l v pátek v Benešově. Nastíním tady situaci, jak asi bude pokračovat jeho kariéra na dráze, je to vyčteno z výše uvedené diskuze.
Výpravčí se půjde zpovídat k nějaké vyšetřovací komisi, kde se bude hájit tím způsobem, že on měl strašně moc práce a že to určitě neudělal naschvál, zaměstnavatel mu dá druhou šanci, možná ještě dá nějakou symbolickou pokutu a pan výpravčí za trest půjde řídit vlaky do Horní dolní, kde mu projedou čtyři vlaky za den. Po ročním vězení v nějakém zapadákově ho za "slušné chování" šoupnou opět do Benešova, protože to tam zná a určitě už neudělá žádnej takovej kiks jako se mu stal 19.října 2007.
Jestli je to takhle správně nebo ne už komentovat nebudu, jelikož bych tady pravděpodobně dostal opět slovní přesdržku. Zdravím
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2367
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 12:07:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdyz byste delal s lidmi, cely den si na vas nekdo vyleval zlost (vypravci a pruvodci daji za pravdu), jedno mile slovo by vas "nakoplo" k lepsimu pohledu na svet a psychicke pohode

Od toho máte svoje nadřízené. Oni jsou mj. od toho aby Vás pozitivně motivovali. A pokud se tak neděje, hledejte chybu tady.

PS: Co se týče psychiky, tak v USA existuje něco jako NSDRUH Report (Natuonal Suuvey on Drug Use and Health) a doprava patří z hlediska stresovosti někam do mírného podprůměru. Nejhůř jsou na tom lidi zajiťující služby osobní péče, zdravotnictví a pracovníci v pohostinství, umělci a sportovci a poměrně blbě taky administrativa v kanceláři a učitelé. Na opačné straně žebříčku jsou kontruktéři, architekti, vědci v humanitních vědách a opraváři všeho druhu.
anonym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.36
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 12:11:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sipi: Bohužel, tenhle nastíněný postup by byl ještě celkem v pořádku. Jenže situace je ještě horší, alespoň podle toho co se ke mě doneslo z celkem důvěryhodných zdrojů - výpravči dostal "žlutou kartu" (tj. půl roku bez prémií) a jde na přezkoušky, ovšem už ne na psychotesty!!! A pokud udelá přezkoušky, tak ma jit zpět do Benešova!!! A to to nebyl zdaleka jeho prvni kiks a průser v Benešově. Evidentně se tady měří dvojím metrem, když přednosta za trest druhého výpravčího od té nehody v Čerčanech (ten co v době nehody byl pro svačinu) přeložil do Samechova.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36581
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ex 100 - 363.077+Bbmvz (104)+Bmz (013)+Ampz (004)+WRmz (008)+Ampz143 (143)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7472
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 15:27:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno pravděpodobně buď uvázl nebo se klouzal 66803 v úseku Votice - Heřmaničky (jízdní doba kolem půl hodiny), Os 8262 proti němu vytuhnul v Heřmaničkách také cca půl hodiny a obratový 8261 měl z Benešova cca 40 minut zpoždění.
9116 byl dnes předjížděn zpožděným 634 v Čerčanech.
A především 68600 opět uvázl v úseku Čerčany - Senohraby, ale tentokrát, protože jel včas, tak se to stalo během výluky traťové koleje v daném úseku!!! Za tohle by se měl už někdo zodpovídat!
Výsledkem uváznutí je, že na hodinu byla zastavena doprava. 638 čekal asi hodinu na trati za 68600, 9126 50 minut v Čerčanech, v opačném směru čekal 9125 hodinu před Senohraby (a neměl tak v Čerčanech přípoj na osobák na Tábor), 9127 půl hodiny. Mimochodem, co skončila včera výluka v Senohrabech, není na trati už k dispozici výluková mašina, která by uvázlé vlaky zachraňoval jako dosud, takže se máme na co těšit. V Benešově už není výlukovka delší dobu, obě výlukovky pomáhaly jak uvázlým vlakům, tak běžným vlakům na postrcích či přípřežích (např. na manipulácích).
Jak se 68600 dostal do Senohrab, nevím, ale pak pro něj z Uhříněvsi přijel kocour 742.380 (asi od Popovky) a šel na postrk. V čele 68600 bylo eso 363.045.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7473
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 15:35:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním, že obrat od 9126 čili 9133 měl z Prahy +43 minut a jel až za 9135.
Dále 9130 byl v Říčanech předjet půl hodiny zpožděným R 640 (zpoždění měl kvůli dnešní výluce Tábor - Sudoměřice).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
trnka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 15:59:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A z čeho by se měl kdo zpovídat,když měl 904 tun ???
kokos
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.189.142.115
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 17:26:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

teď jela 66801 a mela 600 tun a zůstala v KOLOVRATECH,tak se taky bude někdo zodpovídat...?
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sipi: tuhle diskuzi o nicem uz koncim, ale posledni prispevek:
Pokud jste bezny cestujici, tak vas ani nemusi zajimat, koho Ceske drahy zamestnavaji. A pokud doslo k MU bez skody na majetku a zdravi, je to opet vnitrni vec drahy, ktera by se mezi cestujici dostat nemela (viz vas prispevek "sem rozhodne psat")
Vy ale bezny cestujici nejste, tak by vas melo zajimat i neco navic. Treba veci, ktere zde padly, jake jsou odmeny, pracovni podminky atd.
Tak si vyberte, do jake skupiny se zaradite
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7474
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, uvázlý 66801 dostal nezavěšený postrk. Jen o hodinu později málem uvázl 64811 (860 tun), 9147 za ním čekal v Uhříněvsi 17 minut.
V Říčanech s projíždějícím 64811 křižující zpožděný R 644 si při odjezdu poškodil sběrač, ale na druhý sběrač dojel až do Prahy. Nicméně na trati byla zastavena doprava a místo poškození a traťovou kolej až do Uhříněvsi jeli prohlédnout dráteníci.
9144 a 9149 zůstaly v Říčanech, R 646 a 9146 ve Strančicích, 645 v Uhříněvsi, 9151 v Hostivaři. Ale liché vlaky už pouští: 645 +42 minut, 9149 +51 minut, 9151 +43 minut.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7475
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A už jezdí i sudé vlaky, 9144 +77, 646 +61, 9146 +50, 9148 +32.

9149 čekal těch 50 minut asi na vjezdu do Říčan.

Ještě jedna oprava, ranní 66803 neuvázl, příčinou prý byla porucha výhybky v Heřmaničkách. Takže eso 363.045 dnes uvázlo pouze dvakrát, jednou tedy vezlo 904 a podruhé 600 tun.

(Příspěvek byl editován uživatelem poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7477
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:31:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkně na frak dostaly ještě obraty od zpožděných sudých osobáků: 9153 +70, 9155 +46, 9157 +31, 9159 +6 a ještě chybí 9161.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1923
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 00:22:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo z dneška:
639 - 363.129
641 - 363.083
643 - spořka
207 - druhá spořka

A 646 bez hytláku.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Adost
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 00:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět naprosto typicky jako u každého déle zpožděného vlaku na Hlaváku bylo hlášené zpoždění 9153 postupně navyšováno, vždy až přesně v čas (pravidelný odjezd + zpoždění). To se na dráze věří na zázraky, že když ten vlak není ani poblíž, tak se ještě v poslední minutě objeví, nebo může mi někdo vysvětlit proč? A proč byl diplomaticky vyřazen z hlavní tabule s vlaky, aby to nevypadalo blbě?
Vlakoň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 11:34:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adost: taky mi bylo podezřelé když jsem klusal v 18:44 podchodem a na pragotronu na sedmém nástupišti nic jen čekající lidi. Teprve v 18:48 ohlásili zpoždění 10 min. Pak přihazujou trapně po 10 minutách když tam není žába na obrat (resp. je někde v Uhříněvsi, Říčanech)....
Holt by se měl někdo stydět a přestat dělat ze zákazníků kretény. Navíc byla dost zima a foukal vítr, místo postávání na nástupišti se dalo jít třeba na kafe.....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36588
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:03:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejste rádi, že vůbec dojedete? Cestující si nemají co stěžovat, ti mají jen platit a doufat, že dojedou živí a ±do hodiny po plánovaném příjezdu. Za cokoliv lepšího musí vynášet nádražníky do nebe a vnucovat dopravci peníze navíc.
(Sorry, ale to už se ani jinak napsat nedá. Opravdu se nechci smiřovat s tím, že lepší to jen tak nebude, protože jinak by to možná bylo lepší zabalit a neplejtvat veřejnými penězi a prací schopných lidí, která takhle přijde zbytečně vniveč, protože skoro pokaždý někde něco/někdo selže.)

R 643 - 363.057+5×B RIC (301, 765, 808, 604, 880)+BDs (439)+A RIC (108)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


LK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.108.243
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:22:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou i světlé výjimky na Pha hl.n., ale je jich mizivé procento - bohužel. Skoro bych to zobecnil na větší uzlové stanice v Čechách, že se nezatěžují aktuální informací pro cestující.
V přímém protikladu jsou ale ty všechny menší, kde výpravčí (zase až na výjimky) zpoždění zjistí, příp. odhadne a sdělí. Zde to totiž není někdo anonymní, nýbrž většině cestujících známý Franta, Pepík, Jirka ... Ti také nejsou líní a v zimě občas vezmou i tu lopatu či koště do ruky a sníh uklidí - to v Praze přes noc na hl.n. všichni hnijí a na zadních peronech se můžete ráno zabít.Asi nemají správně zpracované "Zimní opatření"
Rash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Informovanost o jízdě R 207 na nádraží v Čerčanech - neděle odpoledne...

Dle nového výlujového JŘ zde vlak staví a má psaný odjezd v 17:55... Staniční rozhlas hlásil odjezd 18:00 a na informační tabuli nebyl napsán raději vůbec...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36599
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 07:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LK:
Platí to bohužel i naopak. Ale i na hlaváku jsou informace občas vzorové.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3177
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 16:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ale i na hlaváku jsou informace občas vzorové. Tak to už opravdu musí být.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Jamessn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 10:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě to tu nikdo nepostřehl, tak na konci R 631, byl řazen vůz WLAB821! Asi ty dílny.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7483
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 10:52:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem zaznamenal takovou podivnost v řazení a to, že lůžkový vůz WLABmz61, co jezdí na R 207, jel již o dvě hodiny dříve na závěsu R 641.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ode dneschka do nedjele se tu zase objevi pletschnik dvakrat - v austrii je zas vyluka
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Delfín
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.45.226
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:13:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by mi, prosím, někdo říci - opravdu mi není jasné, proč na R206/207 jezdí jen (shodou okolností dosti humusné) jedno AB. Je to ostuda, takovou věc posílat do Rakouska. Přitom na ostatních rychlících 63X, 64X jsou (ještě relativně) slušná Ačka. Navíc jejich využití není zrovna velké. Zato pouhé 4 kupé jedničky v 206/207... to zas někdo myslel kolenem? Je zajímavé, že se tam občas objevil (hlavně v poslední době při výlukách přes Plzeň) Apee... proč jen tam nemohl zůstat......
Pro zajímavost cituji z Želpage: ... 2) zkušenost s vozem AB u vlaku 206/207 - v Rakousku cestující nastupující do tohoto vozu minou koženkovou část a sednou si do plyšové jedničky, která se blíží rakouský dvojce … koženkových 8 míst je v Rakousku unikát … rakouský průvodčí se stydí cestující „vyhodit“, za Summerau pak nastává velké divení, když český průvodčí žádá jízdenku I. třídy „das ist erste Klasse / it´s first Class ???“ a šokovaní cestující se přesunují do „prázdné“ koženky. Mají-li cestující štěstí, tak je i dvojka plyšovaná …
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1343
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od příštího týdne bude jezdit v úseku Tábor - Zlatá Koruna a zpět denně dopravce OKD pro štěrk.

Doufám,že se někomu tuto zajímavou přepravu podaří a podělí se ....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36621
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý_petr:
Přesně tak. Naštěstí nejspíš narozdíl od depeše se na náhradní soupravu neřadí obvyklé humusy, ale kus ex-budvarské soupravy.

R 641 - 363.085+B DKV Pha (285)+B255 (065)+5×B RIC (725, 722, 860, 738, 721)+BDbmsee RIC (053 - jak jinak, s šíleným podvozkem )+A RIC (109)
R 646 - 363.127+A (095)+BDbmrsee (067)+5×B (893, 895, 843, 727, 728) (vše RIC)

Na druhý koleji pak stála neúplná souprava od R 639:
3×Bmee (033, 028, 034)+A (070) (vše RIC)

Takže nejspíš to bylo připravený pro Plečku.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


xjohn
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.81.28
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 09:33:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, co včera (resp. už dneska) vyváděl Sp1831 ve Strančicích? Předjížděli jsme ho tam s Os 9101 + na stacici byla záchranná služba...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7486
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 15:02:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xjohn: jeden cestující z 1831 měl zdravotní problémy - snad epileptický záchvat.
---
Teď odpoledne jel z Votic do Olomouce dopravce BFL: kocour 740.705 s nátěrem ZAPA Beton + 10 Ua s nějakou drtí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 18:06:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách výluk ČD je uvedena dnes od 00:00 do 23:59 výluka v úseku Benešov u Prahy - Čerčany. Pro "normálního" cestujícího, který využívá služeb ČD jen občas, to tam tak složitě popsali, že se v tom nevyzná a předpokládá, že se to týká všech vlaků. Nebylo by jednodušší hned zpočátku, aby to ihned udeřilo do očí, napsat výluka se netýká těch a těch vlaků a potom teprv uvést tu omáčku s přestupy? Např. dnes byli někteří cestující R 636 mile překvapeni, že nemusí v Benešově přesedat...
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1294
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 18:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 207 stojí už skoro hodinu v Čerčanech. Příčinou je chcíplé eso. Právě dostává přípřež od nějakého před chvílí zastaveného nákladu.
Pultar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.14.74
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 19:38:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem zvědavej jak bude zítřejší náhrada Plečky zvládat nápor studentů z ČB a Tábora..
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7489
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 19:40:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BmbČ: když normální cestující neumí číst ..., náhradní doprava tam zaškrtnuta není a je tam: "Po dobu výluky bude platit výlukový jízdní řád", který tam je ke stažení. Když tohle nepřelouskají, tak co lezou na web.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36640
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 19:42:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud pojede 363+A+3×Bmee+2×Bee243, tak by to snad nemusel být problém. Nebo co vlastně teď na tom jezdí?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7490
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 19:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vbc: eso bylo zřejmě od 64811, R 207 měl v Čerčanech pobyt -2/+53 minut.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7491
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ex 100: 363.083 + A + 2*B - no, tahle sestava by v neděli asi nestačila
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36650
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 22:04:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A včera to někdo neviděl? Sice to vypadalo na A s třemi Bmee, ale nakonec mohlo jet něco jiného...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Kuťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 15:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dneska po delší době zase vyrazil na 221 a počasí přálo. Po Os a R jelo ještě nějaký Pn, ale bohužel už se zatáhlo. Tak jedna taková podzimní náladovka (363 085 na R 637):
 
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7495
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuťas: Povedená fotka, z tohodle úhlu záběru mi tam nikdy fotka takhle pěkně barevně nevyšla. A ten náklad byl Pn 66801.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Kuťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:29:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dnes to byla taky náhoda jak blázen. Předtím jsem si byl projít okolí Pyšel a Mirošovic. Docela mě tam zaujaly ty starý světelný návěstidla u Mirošovic. To Pn jezdí nějak v pravidle? Co jsem tam byl posledně, tak touto dobou mi nikdy nic nejelo. Ale je dobré že se tam dá fotit. Pak jsem taky koukal na 721 171, 740 619 a nějakou 730 co stojí ve Strančicích.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7496
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:48:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, ten Pn je pravidelný, akorát že většinou jezdí až po 15.-17. hodině, o víkendu dříve, ale záleží mnohdy na výlukách. Za světla ještě v opačném směru jede Pn 68600 kolem 12.-13. hodiny, o víkendu dříve. Je to celý oběh 66803/68600/66801/68602 a pořád se stejným esem.

Ve Strančicích je 730.625 Šauer. Už tam stojí druhý týden, spolu se 740.619.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Kuťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 20:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, jsem si to poznamenal. Je to sice pořád to samé Eso, ale náklad je prostě náklad. Třeba se někdy zadaří, ale to by na to muselo být počasí.

Jako komponzaci posílám mechanikofilní foto z Říčan, které jsem tu vyštrachal v archlívu:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3196
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:09:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuťas:
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo už se těšim na zimu.To se bude krásně šotit.Pěkný fotky ze Říčan.
ICQ:252 160 498
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7499
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za těmi PHS s nízkým zimním sluníčkem se moc dobře fotit nebude.
---
Jinak, nalákán, jsem dnes zkusil u Mnichovic vzít taky ten 637 a vyšlo z toho todle:
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1927
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R639 - 363.084 kuře
R641 - 363.057
R643 - spořka, červeným na jih
R646 - 363.132, místo A jen AB

Jinak ve Veselí v poslední době hlásí pražské rychlíky též v Aj.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7502
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pondělí jely prohozeny soupravy na 638 a 206, neb ten měl z Rakouska cca +100 minut (a 638 jel tedy cca +40). Akorát souprava od 206 tentokrát nedostala na 638 hytlák.
---
Večer se pak z Tábora vraceli Viamonti od nedělního uhlí: Vn 59730 - 2*74x + 20*Falls, minule na tom jely brejlovci. U Svojšovic se potkali kupodivu s dalšími Viamonty a to 741 + sypáky se štěrkem + 740 + 741, z Týnce do Benešova jedoucími kvůli výluce oklikou přes Vrané a Vršovice.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7503
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 16:00:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě zajímavost, včerejší manipulák 82500/85547 v úseku z Čerčan do Olbramovic dostal na výpomoc eso, neb měl přes 900 tun. Eso pak jelo do Tábora, odkud zas do Prahy pomáhalo na vlaku 68602. Na dnešním ranním 66083 zas vypomohl bertovec 752.001. Ani v jednom případě ale nevím, jestli šlo o přípřež nebo postrk.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36767
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát souprava od 206 tentokrát nedostala na 638 hytlák.

Došly už i hytláky, nejen invalidní. „Bez” jel i Sp 1931. A na osobácích už jezdí i Bee243, další jsem viděl na náhradě na Vídni.
Takže býv. Budvar asi musí bejt zajímavej.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7504
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na R 207 jede kuře a Aee namísto AB.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36769
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě ze včera. Plečnik opět potěšil, do Prahy se jezdí v Ampz docela dobře, tohle navíc bylo ve slušném stavu. Akorát jela souprava otočená, navíc vyjma rakouského vozu, takže slušný zmatek.

Ex 100 - 363.057+Bvbmz ÖBB (110)+Ampz143 (020)+WRmz (009)+Bmz241 (027)+Ampz (001 - jako 2. třída vozová)
R 207 - 363.127+4×ubytovací (010, 034, 012, 036)+AB RIC (020)+2×Bmee RIC (082, 069)+B RIC (923)+B255 (052)+B RIC (954)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7506
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 00:26:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

00:22 - 69731 - 741+74x + 20*Falls-uhlí, Viamont
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7507
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 21:53:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco se stalo asi v Říčanech, neb na trati už hodinu stojí doprava!
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7508
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 22:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravděpodobně nějaký problém s kolejovými spojkami na pražském zhlaví. Po hodině se to rozjelo. 9159 čekal hodinu na vjezdu do Říčan! 9152 a 100 ve Strančicích a pak před Říčany. 9154 chvíli v Senohrabech a pak ve Strančicích. 649 a 9161 v Uhříněvsi.
Nejdříve projel 9159 (+63), pak 649 (+27) a 9161 (+26). Poté proti 100 (+63), 9152 (+83) a 9154 (+33). 1.kolej navíc v Říčanech blokoval 54434, ten odjel jako poslední. A za ním projeli Viamonti s prázdnýma wapkama z Tábora.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 00:02:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodinu jo?! Tak to bych se na to vykašlal, vyexpedoval se oknem a šel někam na pivo
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace