K-report
 

Archiv do 30.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tarif (jízdné, tarifní politika ČD, slevy, konkurence, budoucnost....) » Archiv do 30.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
vh
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.236.5
Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 22:03:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Chomutovák: a proč se teda všude píše, že jízdenka platí po uvedené trase?
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 09:02:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potřebuju pomoct Jedu 28/11 na otočku (koncert a to v neděli večer) do Copenhagen (Kopenhagen v Dánsku). Poraďte kombinace (Citistar na konec Německa a co v Dánsku + trajekt)...nebo cokoliv jiného, od zrušení Eurodomino tápu.
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1265
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 13:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, proč se tak nutně prosazuje razítkovat časové jízdenky ?? Každou časovou jízdenku mám orazítkovanou a dnes přišla na Os 5543 průvodčí a na celý vlak křičela: Študáci si připraví žákovské průkazy, kontroluju přední i zadní stranu a všichni ostatní, kteří nemají orazítkované časové jízdenky tak vám je všem orazítkuji. Už jsme příjížděli do HK a chystali se vystupovat a ona za náma běžela přes celej vlak aby nám mohla orazítkovat jízdenku. To byla panečku naštvaná když jsem tam razítko už měl. Neví někdo proč se takhle pořád razítkuje a minimálně jednou měsíčně se kontrolují žákovské průkazy ?? Nezdá se vám to trochu divný ??
Stránky o motorových jednotkách řady 814+914 a 814+014+814 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.

PS Hradec Králové 4EVER
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 13:52:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza215: Si to tak neberte. Za mého študování mi jeden mongol procvaknul měsíční lístek i s plastovým obalem, průkazkou a fotkou.
Vozejk78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 15:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arakain: Pokud jste byl zvyklý cestovat na Eurodomino, tak současným ekvivalentem je InterRail One Country Pass, podmínky použití jsou podobné jako u ED, u některých zemí se oproti ED zvýšila cena.

(Příspěvek byl editován uživatelem vozejk78.)
Tysiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 17:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza 215: záleží na jednotlivých průvodčích. Už se mi i stalo, že jsem si žákovský průkaz zapomněl doma, ale měl jsem jízdenku na žákovské, tak jsem to riskl a předložil ji bez průkazu a prošlo mi to. Jezdívám delší trasu (Pha - UH) a často se mi naopak stane, že chtějí žákovský průkaz i po třech přestupech a třech kontrolách na lokálce ze StM do UH..
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 00:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozejk:
Jen u některých? Nepletu-li se, cena narostla u všech kategorií.
Vzhledem k silné koruně se ale rozdíly alespoň částečně stírají.
Vozejk78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 08:56:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil:
Například u Rakouska mi přijde cena bývalého ED a InterRail stejná. U jiných států došlo k podstatnému navýšení ceny, bohužel nemám k dispozici ceník původního ED, takže můžu vycházet pouze ze srovnání zemí, do kterých jsem ED využíval.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1509
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 13:58:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozejk78:
Našel jsem na webu tento ceník ED, ale ty údaje v něm se mi moc nezdají. Podle něj by byl InterRail dražší ve všech zemích...
http://railweb.techsite.cz/ED.html
Cfr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 20:14:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se za off-topic, neměl by někdo zájem o čtvrtletní síťovku na ISIC, platnou do 1.ledna 2008? Už ji nevyužiji.
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 15:02:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když nastupuju v neobsazené zastávce, ve vlaku průvodčí nepřijde a potom přestupuju v obsazené stanici, musím si koupit jízdenku, nebo mi stačí říct si o ni v dalším vlaku?
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1524
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 15:52:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bugear:
Dobrá otázka, také by mě to zajímalo. Předpokládám ale, že s touto situací přepravní podmínky nepočítají. Pokud by se mi to stalo a v přestupní stanici by byl dostatek času, koupil bych si jízdenku pro relaci od přestupní stanice přímo tam.
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 15:53:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 1.9. lze vyzvednout e-Lišku v kterékoliv pokladně. Chtěl jsem tedy v pátek ráno v Praze si vyzvednou jízdenku do Brna a zároveň i tu pro cestu zpět. Bylo mi ale sděleno, že mi může vydat jen jednu, tu druhou by mi mohla vydat v případě, že by za mnou někdo stál a já se zase postavil za něj... Proč nejde vydat obě naráz, co by na tom člověk mohl zneužít?
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bugear: Pochopitelně stačí ve vlaku. Osobně vyzkoušeno několikrát. Např. v relaci Kladno město-Praha večer. Na městě už nebyl nikdo a za tu jednu zastávku průvodčí celkem logicky nestihl zvládnout dvě krabičky... Na přestup byly cca 2-3 minuty, takže nějaké zdržování pokladnou nepřiházelo v úvahu. Průvodčí v pohodě jízdenku vydal. Podobně jsem mnohokrát přetupoval v Kralupech z osobáku od Prahy (nástup v Sedlci) do rychlíku, na přestup 6 minut a průvodčí v páteční špičce také nestihl odbavit celý vlak. Opět jízdenka zakoupena v rychlíku bez doplatku a bez řečí. Na druhou stranu, jsem ale několikrát dojel na ten rychlík s náskokem a stihl zakoupit jízdenku v automatu až z Kralup, čímž jsem ušetřil pár korunek. Mělo by mě tížit svědomí, že jsem okradl ČD, nicméně ty mě okradly už o mnoho času (bez náhrady), takže jsem výčitky celkem snadno potlačil :-)
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:35:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud cestující nastupuje v neobsazené zastávce, není povinen si kupovat jízdenku v přestupní stanici, ani kdyby tam měl třeba půl dne času.
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:33:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No zatím mě vycházejí kombinace něco mezi Citistar za 8200 a Interrail Country pas za 6980. Drahá mě skoro zabila, když zjistila, že to je jízdenka jen na koncert a já vycházím z toho, že i 3 denní Eurodomino stálo pro Deutshland +-4500 Kč. Nění něco jako síťová jízdenka v Německu ? + nějaká akční nabídka dál ? Myslím na ten rozdíl, že u nás stojí séťovka vnitro 390 Kč a v Interrailu asi 1200. Jsem i ve Švýcarském katalogu našel Curych - Copenhagen za 270 SRF včetně bydlení v hotelu.
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:09:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arakain: Smutné je, že letadlem to vyjde levněji.
lukascada
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.138.74
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:20:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak to bude vypadat se SONE+ pro nový GVD 2008
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 08:31:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta Kodaň je opravdu zoufalá. Vlítnul jsem i na nádraží na cestovku, ať mi ze snad jediného terminálu DB v Praze vytáhnou pořádnou německou jízdenku, protože podle db.de měla stát kolem 100 EUR zpáteční (teda Dresden - Hamburg a pak do Kodaně). No dílo se nzedařilo, ochota nevalná. Nakonec jsem tada fakt našel letenky, které jsou levnější než jízdenka vlakem, ale letím zpět do Vídně. Máte nějaký jednoduchý tip na cestu z Vídně ? (KMB mám) + kde najdu ceník na Wien special ? Na webu ČD není.
michawel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.70.154.18
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:44:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arakain: Na www.jizdenka.cz, ale upozornuju vyhodny to je pouze se zlodejskou kartou, pak to prijde na nejakych 240 Kc tam i zpet na ctyri dny
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bugear, Manil : Nevím co přepravní podmínky, ale z vlastní zkušenosti vím, že to není problém, ale musí se jízdenka koupit z té původní nástupní stanice. Já osobně mám zkušenoust z cest ze zastávky Kladno město po přestupu v Kladně na vlaky od Rakovníka směr Praha.
moje nové stránky http://www.richardovystranky.cz (původní blog opouštím)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6724
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 23:37:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska řikali v rádiu, že od gvd bude nějak brutálně překopanej tarif, ruší se ec příplatky. web čd nic. ví někdo něco?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36658
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 23:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, změny budou, v úterý (?) by o tom měla být TK. KMB by nakonec měly zůstat, ale budou tam nějaká opatření, která by měla zamezit zneužívání dokladu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 11:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zneužívání dokladu Já budu asi sprostej... Doufám, že něco ve smyslu razítkování v pokladně na nádraží

(Příspěvek byl editován uživatelem Web.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36673
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 11:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Web:
A ne snad? U KMB byly různé fígle bohužel dost časté, takže je pochopitelné, že se dopravce takovému okrádání chce bránit.
Druhou možností bylo úplné zrušení.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 15:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby se zrušily příplatky na EC/IC jak to bude s čekárnami Longue? Zajímalo by mne jestli je budu moct využít i jako cestující první třídy klasického rychlíku? Nemuselo by to být špatné...
moje nové stránky http://www.richardovystranky.cz (původní blog opouštím)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36685
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 16:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavá otázka... Ale asi ano.
Ty příplatky se zruší určitě (to by se muselo stát hodně, aby se to ještě změnilo), o tom už nemá cenu zbytečně debatovat, zajímavé spíš bude, co všechno to vyvolá.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 16:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ony EC jsou už teď přeplněné studenty s KMB. Co teprv až budou za stejnou cenu jako rychlík. To už ta vyšší kvalita bude opravdu jen prázdné slovo. Nejvtipnější na tom je, že EC a IC bude dotovat stát a prý výhodněji, než kolik by vynesly z příplatkového jízdného. Tomu se sice nedivím, státní kasa se dá určitě podojit skvěle, ale nejsou to trochu socialistické manýry? ČD nejsou schopny ze stávajících dotací zajistit ani standardní rychlíky na přijatelné úrovni, ale bude jim připláceno za nadstandardní, které snad byly zamýšleny jako na dotacích nezávislý podnikatelský záměr.
Už i moje stránky mají fotogalerii MHD. Je to jako mor. ALOU
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36687
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 17:22:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD nejsou schopny ze stávajících dotací zajistit ani standardní rychlíky na přijatelné úrovni

Státu to asi stačí, tak co se snažit a nedávat ty peníze navíc radši do jiných oblastí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1565
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 17:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co,od novýho teda bude nejpohodlnější jet klasickým R béčkem,protože ty budou prázdný a bude se tam dát sedět,nebo i ležet pohodlně...
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 17:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by zajímalo, jaký bude vliv toho zrušení příplatků na použitelnost jízdenky ČDnet nebo SONE+. Taky mě napadlo, že by se třeba zrušení mohlo týkat jen jednorázových úsekových jízdenek a zůstaly by dál na síťové jízdenky a nově zavedly na KMB. Plošné zrušení by znamenalo na 95 % velký úpadek vlaků vyšší kvality. Těch 5 % je rezerva na to, že někde stojí v záloze stovky nových moderních vozů ČD s Taurusy v čele a 8. prosince přijedou do ČR.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 18:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem zase slyšel návrh, že by se zrušení příplatků vztahovalo jen na majitele in-karty. Myslím si že to zní i reálně.
moje nové stránky http://www.richardovystranky.cz (původní blog opouštím)
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:07:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že se tady zrušení příplatků zbytečně démonizuje.
1) Spousta lidí už dnes žádné příplatky neplatí (KMB, síťovky, mezinárodní...) a vlakem EC tak běžně cestují i cestující s nižším příjmem ("socky", ale nemám ten výraz rád) v hojném počtu. Většina jich jsou ale slušní cestující.
2) I existence příplatků nezaručuje, že se mnou vlakem nepojede nějaká skutečná socka, jako onehdá smradlavý a ožralý Ukrajinec z Ústí nad Labem do Prahy, pochopitelně bez jízdenky. Průvodčí ho párkrát poslal stát na chodbičku, ten se zase vrátil, alespoň, že si ho v Praze podali policajti.
3) Místní frekvence se do EC vlaků pochopitelně nacpe, ale opět bych neviděl ve většině relací nějaký kapacitní problém. V okrajových úsecích těch EC bývá obvykle volněji (typicky Děčín-Ústí, Karviná-Ostrava, Břeclav-Brno apod.). Skutečný kapacitní problém bude asi jen v úseku Praha-Pardubice, možná Olomouc-Ostrava, jinde bych se toho neobával. V těchto relacích ale přibude i vlaků, pokud nedojde k jejich krácení, mělo by se vše odvézt.
4) V pátek / neděli odpoledne jsou narvané všechny vlaky včetně současných EC/IC, příplatek na to nemá velký vliv. Místenka pořád existuje a předpokládám, že existovat bude i nadále.
5) Těžko lze předpokládt, že se cestující budou koncentrovat do EC jen proto, že to je EC, když okolo jezdí gafo jiných vlaků. Např. když pojedu služebně z Ústí do Prahy, tak si budu vybírat vlak podle času příjezdu a nazpět podle toho, kdy služebnku skončím. Rozhodně nehodlám čekat třeba hodinu na EC, když mi pojede "obyčejný" rychlík. To samé platí i v těch úsekových relacích jako Ústí-Děčín. EC jede jednou za dvě hodiny, mezitím, ale jedou ještě dva rychlíky a 2-4 osobáky. Málokdo bude trčet v práci jen proto, aby mohl jet domů EC vlakem.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:44:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák:
Spousta lidí už dnes žádné příplatky neplatí (..., síťovky

V tom případě ale porušují tarifní kázeň.

Těžko lze předpokládt, že se cestující budou koncentrovat do EC jen proto, že to je EC

Spíš lze těžko předpokládat jízdu v koženkovém B, když mi jízdenka platí i na EC. Spousta lidí si uzpůsobí svůj program tak, aby jela přednostně tím EC. Různá nakupování, vyřizování, i konec konců v té práci typu tohle udělám ještě dneska a pojedu později v EC.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:46:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richard: Já bych to bral.
redbird

Nevymýšlej důvody proč to nejde.

http://www.home.karneval.cz/00009480/Ferda-Morris-Redbird.htm
Ppss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo konkrétní informace o změnách, která nás v tarifní politice od nového GVD 2007/2008 čekají?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36721
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 23:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrušení přípatků. Zrušení pásem do 120 km. Rozšíření množství slev na In-kartu. Změny u KMB. Stačí? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1449
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 23:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák
4) A vy jste ochoten dávat za nístenku 68 Kč? Já teda ne, to je vydírání. Je pravda, že po zrušení příplatků se místenka stane jakousi náhradou příplatku, protože bude zaručovat pohodlné využití vlaku. Jen kdyby se dala koupit po internetu.

Ovšem já tajně doufám, že se příplatky zruší jen pro In-kartu, to bych byl véééélmi spokojen.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 23:58:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: no ta místenka stojí 86Kč ve vnitrozemí i při cestě do zahraničí. Na Pendolino pak stojí 200Kč s tím, že držitel Inky má místenku jen za 86Kč a ve vnitrozemí platí (krom na SC) 30Kč za místenku. KMB mám taky a platí mi ještě 4 měsíce, tak jsem zvědav, co tam bude za změny... ještě mi zbývá 1500km...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1541
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 00:37:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je zrušení příplatků na vlaky vyšší kvality hotová věc? Dozvěděl jsem se o tom ze sobotní MF Dnes, kde je s touto informací nakládáno spíše jako se spekulací.

Pevně doufám, že budou zachovány v plné výši...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1714
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 17:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: To jsme dva. Jak jsem ale vyrozuměl (možná špatně, kdo ví) vše bude odvislé od toho, jestli bude EC a IC platit ministerstvo dopravy nebo ne. Nicméně v téhle souvislosti mi začínají dávat smysl některé další počiny ČD, jako zastavování Sobieskiho a Polonie v Hodoníně a Starém městě.

Nicméně, to co jsem nepochopil a co mě děsí víc než příplatky na EC je zrušení pásem do 120 km. Já to pochopil tak, že ať pojedu například Hodonín - Rohatec (7 km) nebo Hodonín - Olomouc (102 km), vždy zaplatím stejnou cenu. Nebo to chápu blbě?

Ris: Máte v těch místenkách asi guláš, co? Už pěknou dobu platí, že místenka stojí 86 Kč bez slevy a 30 Kč pro ty, kteří prokáží nárok na slevu Rail plus a to bez ohledu na to, jestli je vlak vnitrostátní nebo mezinárodní.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36743
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 17:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co jsem nepochopil a co mě děsí víc než příplatky na EC je zrušení pásem do 120 km. Já to pochopil tak, že ať pojedu například Hodonín - Rohatec (7 km) nebo Hodonín - Olomouc (102 km), vždy zaplatím stejnou cenu

Tak to jsi opravdu pochopil docela blbě.
Naopak, zaplatíš jinak za 6 a jinak za 7 km.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1544
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 18:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nicméně v téhle souvislosti mi začínají dávat smysl některé další počiny ČD, jako zastavování Sobieskiho a Polonie v Hodoníně a Starém městě.

Pokud ještě budou přibývat stanice a příplatky se opravdu zruší, tak EC/IC ztratí svůj punc "vlaků vyšší kvality". Jízdní doby se znatelně prodlouží, zvýší se počet cestujících, zatímco soupravy, mnohdy již dnes přeplněné, zůstanou víceméně ve stávajícím složení, přibude svátečních turistů, kteří by za nynějších okolností volili rychlík, případně autobus atd.
Pak už člověku nezbude nic jiného, než si za rychlou a nerušenou cestu vlakem připlatit I. třídu.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak už člověku nezbude nic jiného, než si za rychlou a nerušenou cestu vlakem připlatit I. třídu.

A nebo i přes svou dlouholetou lásku k vlakům udělat partnerce, naftařům a leasingovce radost a zakoupit si automobil.
Yeah Federace zlínských fotičů
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1570
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad MZ:Tak už chápu proč tvrdili,že si od novýho bez Popky už jízdenku nespočítáme....No snad bude nějaký minimální omezení,páč jestli bude 1 km za 1 Kč,tak to bude na bednu....to budem taxikáři mhd...
Ppss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 09:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, tady kopíruji aktuální informace - z www.idnes.cz

Dráhy od prosince začínají s kompletně novými ceníky. Nově nebudou účtovat jízdné podle tarifních pásem, jako to bylo dosud, ale podle ujetých kilometrů. O dvě stovky podraží kilometrická banka, která nově vyjde na 1600 Kč. Naopak ruší příplatky ve vlacích EC a IC.

Cenu jízdného budou dráhy určovat podle ujetých kilometrů. Tato vzdálenost se bude násobit rostoucím koeficientem. To znamená, že kilometr například na trase do 20 kilometrů stojí výrazně více než kilometr na cestě na větší vzdálenost.

Změny budou znamenat pro většinu cestujících zdražení. Například cesta rychlíkem z Prahy do Olomouce dosud přijde držitele In-karty na 192 korun. Nově to bude 231 Kč.

Úplně jiný systém cen zavádějí dráhy i pro různé slevové karty. Například zákaznické jízdné dosud mělo vlastní ceníky, podle kterých se určovalo výsledné jízdné. Nyní se všechny slevy budou vypočítávat přes základní obyčejné jízdné, od kterého se následně odečte příslušná sleva.

Ta bude pro zákaznické jízdné činit 25 procent. Pro studentské jízdné pak polovinu.

Nemáte někdo konkrétní informace, koeficienty atd.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1910
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:25:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co slavná E-liška? Můj velmi oblíbený doklad:-).

Posledně jsem si poslechl blbé řečičky od průvodčí - že jestli nám nepřijde jako drzé cestovat na E-lišku v pátečním Ex 521 domů /Praha-Zlín/. Jsem hleděl jak puk, a než jsem se zmohl na jakékoliv obrany už byla z kupé venku/. Na E-lišku jsme jeli 3 a to jsme měli koupené i místenky... no ukázat se tam ještě jednou - tak si asi do huby nevidím...

PS: Chtělo by to postrašit zase nějakým RT expresem - ať se dráhy snaží

(Příspěvek byl editován uživatelem Zlin__24Tr.)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 11:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už je něco venku...
http://www.ceskedrahy.cz/wps/wcm/connect/CD-cz/cd/tiskove_centrum/tiskove_zpravy/tzp_novy_tarif_cd_9_2007

asi si pořídím IN-junior, za 1600 Kč je KMB celkem o ničem...
Marian Kechlibar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:01:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže "All inclusive", ale v SC si stejně musím koupit místenku?

To je mi ale pěkný "All inclusive". Evidentně všechno neznamená všechno.
Vozejk78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dosud se šlo pořízení škrabky úspěšně vyhnout (KMB, zpáteční sleva). Nyní asi budu muset ČD toto výpalné zaplatit, zpáteční jízdné bez škrabky brutálně vzroste, KMB za 1600 při současném zrušení EC/IC příplatku taky už moc výhod neskýtá.
strojvedoucí metra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.46.42
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:32:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo kolik budou stát síťové jízdenky Klasik: Nyní čtvrtletní 7200 Kč, mám aplikaci In Junior, tam stojí čtvrtletní síťovka 4000 Kč, nově, pokud jsem dobře počítal 5400 Kč, takže plus 1400 Kč. Jestli to tak opravdu bude, tak je to nehoráznost nejhrubšího zrna! Moc dobře si pamatuji článek z MF Dnes, nadpis: "Josef Bazala: přidejte mi miliardu a cestování bude příjemnější" Bylo to tak někdy v zimě nebo na jaře tohoto roku. Aha, takže on dostane od státu 0,6 miliardy navíc a jízdné se ještě zvedne. Kilometrická banka nově za 1600 Kč je totální debakl, kdo to vymyslel? Moje máma cestuje často mezi Prahou a Olomoucí pouze vlaky IC, EC právě na KMB, nyní si tedy připlatí 200 Kč a navíc vlaky této kategorie budou teď ještě víc plné, určitě si bude ještě chtít koupit místenku za 86Kč, že. Nemám co dodat
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6730
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

slevy jako skupinovka nebo zpáteční už nebudou? jsme to nějak nepochopil.......
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:45:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to bychom měli. Ještě si sice něco propočítám (pokud pochopím a nezataví mi to kalkulačku), ale asi budou ČD mít o jednoho zákazníka méně. Marketingové myšlení ČD a některé "novinky" tarifu mi rozum prostě nebere. I když je mi jasné, že někteří zdejší šotorozumbradové mi možná dají najevo, že nedobře se na to dívám...
Vozejk78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: skupinové jízdné se neruší, zpáteční jízdné je nově o 10% nižší než obyčejné
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6733
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 13:08:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha. ono na tom odkazu asi neni fšechno. oficiální tabulka s úplně fšema možnostma na webu čd neni. nebo jsme něco překouk........
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Ppss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 13:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo kolik bude stát týdenní, měsíční a čtvrletní traťové jízdenky. O kolik se zvyšuje cena? Teď už vím, že je sleva % na Inkartu.

Nevíte někdo kolik budou stát na vzdálenost 43 km na traťovou týdenní či měsíční jízdenku? (s inkarou/bez karty)

Díky za zjištění.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli jsem to dobře pochopil, pro traťovky bude nezbytná škrabka (pokud chci cenu přibližně stejnou jako dosud)?. To mi nevadí, neb ji vlastním, ale je už někde k dispozici ceník?
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Marian Kechlibar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:27:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skupinová sleva se sice neruší, ale počítá se ze základního jízdného = zdražení jako sviňa.

To už začíná být i pro skupiny 4 či 5 dospělých lidí výhodné jezdit na výlety autem (vím o čem mluvím, takových akcí jsem organizoval spoustu. Skupinové jízdné bylo jednou z mála možností, jak lidi dostat do vlaku).

Krásný způsob, jak odpudit zákazníky.
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O té skupinovce je psané kde? Já to v tom dokumentu nenašel... Jestli je to pravda, tak to je další hřebíček do pomyslné rakve. No, aspoň třeba nebudou přeplňovat ECčka školní výlety a podobný skupiny... Nepojedou totiž vlakem patrně vůbec
Vozejk78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli počítám dobře, tak dosud týdenní traťovka na 6 km bez škrabky 57 CZK, od změny tarifu 104 CZK

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace