K-report
 

Archiv do 14.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Úzkorozchodné dráhy » Archiv do 14.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pikehead
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 19:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to asi pricinou havarie byla prezvykana kolejnice s patrnymi stopami mysich zubu.
A jsi tam uveden jako autor, ovsem nikoliv fotografii... :-)
Pikehead
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 19:26:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A protoze mysak krome sabotazi uherskych banskych zeleznic vi i neco o motorakach faur, mohl by nam aspon neco naznacit... treba jak se v tom jezdi, kdyz to ma 4 napravy, jestli to dobre akceleruje a kdy to tedy vyrazi do pravidelneho provozu... :-)
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 20:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale já nésu autor ničehož u Kisvasútů, tak fakt nevim, proč si mě tam dali... . A že bych ohlodal koleje, tak to je prachsprostá pomluva, to by mohl být i mezinárodní konflikt, že pášu sabotáže gdesi a navíc v době, kdy jsem přeci jen ešče lozil po houbách .
A k motorákům - jízda jak v bavlnce, sedí to i přes jisté opotřebení krásně, tak o kategorii pohodlnější než Balmík. Je fakt, že jsem seděl celou dobu na sedačce strojvedoucího. Ale i na těch dřevěnejch lavicích dost dobrý. Místo rázů mírný houpání. Akcelerace poloprázdnýho vozu s dosti utahaným motorem je dobrá, brzdění v lepším průměru. Ale kdy vyrazí do provozu, to opravdu netuším. Poslední info je ze srpna, že by měl vyjet po výměně sedadel. Tak se necháme přeqapit . motorová myš
JC123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.32.108
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 21:26:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mixermouse: Dřevěné sedačky tam už dávno nejsou, je to plyšák (tak akorát pro hladové myšky) a jede to jak z praku (pro starší pražáky - líp než autobus-Ikarus linka 188 z Holešovic do Bohnic v půl dvanácté v noci před dvaceti lety, včetně příslušných zvukových a kouřových efektů). Brzdí to až dost a po velmi krátkém zácviku se dá řadit tak, že to nepoznají nejen cestující, ale ani motor. Tak nějak tuším, že z toho za pár let nakonec stejně vyleze česká (jihočeská) obdoba 50-90, a když jihočeská, tak mnohem lepší - to znamená, že hnací agregát (diesel, čerpadlo a nádrže hydraulického oleje) se přesune na střechu, zatímco v podvozkách zůstanou jen pohonné hydromotory (bude to čtyřkolka). Jinak - když jste to loni v září nakopli s přepáleným friťákem v nádrži (a vyhráli tak soutěž zručnosti), tak to byla pořád ještě sranda proti tomu, když se friťák nahradí regulérní motorovou naftou a později zase bionaftou. To se pak dějí věci... Jo, pro zajímavost - na houkačkách je pořád nalepená cenovka: 890,-Kč :-)))
Ať vám to jezdí!
JC
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2792
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 23:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JC - představa hadic s tlakovým olejem vlnících se kdesi ve stěně motoráku vyrobenýho před 30 lety v Rumunsku se mi ale vůbec nelíbí (5090 je DE, tam je to celkem jedno, kde je motor a altec), sám veliký kulatý pan ředitel před časem pěl ódy na jejich pohonnej systém. Ono vlastně stačí vzít motor z nákladního mercedesa a převodovku od Voitha - vtip je pak v tom, že o rekonstrukci vlastně nepůjde, tyhle elementy tam už jsou, jen made in Romania.
Ale až nazraje jejich doba, bude 1000× jednodušší, než plácat další "pochybnou rekonstrukci", naznačit směrem k EU, že by měli podpořit nákup spíš něčeho úplně novýho - a nemusí to být jako u ZB nebo ÖBB-PinzgauBahn krabice od Gmeindera, vložák(y) a říďák.
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
JC123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.32.108
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 09:47:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, když někdo dokázal vymyslet tohle, tak myslím, že v JH se může nakonec objevit úplně cokoli. Kdyby Cimrman znal tuto konstrukci, jistě by ji doplnil o možnosti alternativních paliv podle regionu (sušený velbloudí trus v Africe, šišky v jihočeských lesích) včetně optimalizace procesu spalování.

Nicméně je pravdou, že i pro lokálku platí (mírně upravený) citát z knihy Eugena Cernana a Dona Davise Poslední muž na Měsíci: ...palivem pro hnací vozidlo nebyl přepálený fritovací olej, motorová nafta, bionafta ani jiná starorežná, ale jen a jen peníze...

Věřím, že nejen jihočeským dětem, otcům a snad i matkám, ale i turistům z EU by se líbilo, kdyby voňavými českokanadskými lesy a loukami drandil zelený (nebo fialový s puntíčkama, to je fuk) motoráček, po němž na zastávce nezbyde "akorát randál a smrad". Nezbývá než doufat, že "better days WILL come" (pro nás všechny obecně) a že ty "ojra" nakonec dotečou tam, kde budou účelně využita.

Cheers
JC
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 11:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo bližší info o úzkorozchodné železnici okolo bývalého dolu Medard, která má obsluhovat plánovanou rekreační oblast ? že by reinkarnace 900mm ? Ale z čeho ... když 99% materiálu skončilo v kovoroštu...
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/foto.phtml?gid=3129&id=107865
Lori
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 12:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Zdepa
Dekuji za info !
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 14:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad JC123: Nejsem expert přes embéixy, ale proč zrovna hydromotory, když místo nich můžou být motory elektrické? Kardany tam budou tak jako tak, místo hadic jen kabely a varianta čtyřkolky se pro poměry na JHMD nabízí. Systém regulace je v JH dnes již dostatečně vyzkoušen, je to jednodušší a spoléhat na přítok "ojr" je trochu předčasné. Myslím, že v JH takovouhle reko dokážou "uplácat" docela dobře a pak mohou v klidu čekat na "better days" a nebezpečně velkou přílivovou vlnu "ojr".
Pikehead
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 14:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JC123: A kdy se to tedy planuje motorak zprovoznit? Napresrok?

A jeste jedna vec: utahne za sebou to Balmik nebo zetku na kola, nebo se na podobnou "poptavku" uz pocita se soupravou tazenou lokomotivou?
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pikehead: čtyřkolka s nápravovým tlakem 6-7 tun ( tuším, že celá nynější embéixa má cca 28 tun živé váhy ) by si už s případným dostatečným výkonem dieslu, potažmo trakčních motorů ( T 47 má 4x 45kW ) měla s něčím, jako je balmák nebo rumunská zetka snad poradit. Ale dočkejme času !
Kwasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.231.154
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:57:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar,
zpravy ze Spolchemie:
Dobrý den,
úzkokolejka v našem podniku prochází v těchto dnech rekonstrukcí a neuvažujeme o jejím zrušení.
S pozdravem Jiří Graf
provoz dopravy
Spolek pro chemickou a hutní výrobu, a.s.
Revoluční 1930/86, 400 32 Ústí nad Labem

a severoceskych dolu:
To je pouze nějaká idea ve studii, kterou dělala nějaká pražská společnost.
Kdyby se to uskutečnilo, muselo by se vše postavit nové, včetně dopravního parku!!??
Mirčev
S pozdravem Kwasi
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 16:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_reiser:
Podle místních se měl ten okruh zachovat při snášení v roce tuším 2002,dokonce prý chtěl nějaký GERMÁN v tomto směru investovat,ale úzkých elektrických krokoušů se už nedočkáme...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
gmfrp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.120.123
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:02:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách JHMD jsou fotoreportáže a videa z oslav dne železnice a výročí novobystřické trati.
1. část: http://www.jhmd.cz/story060c.htm
2. část: http://www.jhmd.cz/story061c.htm
M_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz na odborníky přes úzké lokomotivy. Vyskytuje se u nás někde provoz, kde by jezdily úzkorozchodné lokomotivy na stlačený vzduch..?
Swariner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:28:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, možná se zeptám blbě, ale jak je to z přerozchodováním z 750 na 760? Je možno na na 760 provozovat vozidla 750, třeba s omezením? Vím, že se T47 pro Rusko testovaly v JH v nějakém zvl. režimu, ale víc nevím. Pokud mi to můžete osvětlit, budu rád! Díky.
Ich bin ein Swariner!
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1618
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 22:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swariner:
750/760 se vůbec neřeší. Je to v rámci tolerance. Stejně jako u rozchodu 1435 mm je tolerance několik centimetrů.
Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 23:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Mixmousesnet nemám ale trochu jsem inovoval
www.zzb.wbs.cz Hlavně foto rok 2006/07.
 
Swariner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: Díky!
Ich bin ein Swariner!
Martink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K rozchodu 750/760 - myslím, že prakticky se to v mnoha případech neřeší, ale nedá se říct, že je to "v rámci tolerance". To jsou prostě dva různé rozchody, které mají přesně definovány svoje parametry a taky svoje tolerance. Takže frýdlantské stroje TU 47 mají rozchod 750 a ne 760. To že jezdí nepřerozchodovány na 760 je druhá věc, ale každopádně na to musí mít úřední razítko.
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.1.3
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:08:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na VLAKY.NET ve foru Muzea proběhla informace,že klukům za Zbýšova někdo}} opětovně ukradl materiál na stavbu,cca 9 tun.
To už snad firma DEŽOMONT používá i techniku?
Martink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, prosím o váš názor.
Možná jste postřehli, že se připravuje oprava "vychylovské" BNE50 (ex. Kladno, v.č.68). Tento stroj byl v minulosti značně vzhledově pozměněn (zejména pěkné šípové čelo přední masky bylo nahrazeno rovným a budka byla zavřena a osazena dveřmi)
Na jednu stranu bychom chtěli uvést stroj do původního stavu. Z interních diskuzí však zaznívá názor ponechat budku zavřenou z praktických důvodů, neboť se často v provozu u těchto strojů budky uzavíraly právě kvůli lepší ochrané obsluhy i interiéru stroje.
Přikláníme se tudíž k řešení ponechat budku uzavřenou s tím, že zachycuje určitou vývojovou etapu. Přesto bychom rádi tuto problematiku konzultovali v co nejširším fóru. Díky předem za zamyšlení a názor.
Swariner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 15:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Miloš Kopřiva: Je to naprosto běžné (bohužel). Pokud se tedy nepletu, tak i ocelový most přes Čierny Váh ve Svaríně na byl snesen právě touto neortodoxní metodou, ovšem tenkrát to byla tuším konkurenční firma GM (Gipsy Magnetics)...
Ich bin ein Swariner!
Swariner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 15:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hrabe: Pěkná jablka! A vůbec celý Váš Calvados Bahn je k sežrání!
Ich bin ein Swariner!
Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Swariner: Dík za pochvalu , případné schmalspurbahnojidní přátele rád přivítám
sklenkou loňského destilátu . Ten zimní
záběr je vagon ložený kvasem,proto ta opatrnost
při posunu.....
Potkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:27:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://foto.solvayovylomy.cz/6-10-2007.php
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:50:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hrabě : naše dráhy se nedají porovnávat, obě mají svoje kouzlo, ta Vaše je sice malá, s jedním strojem, ale o to je krásnější... Navíc když je využívaná takovým originálním způsobem . Projel jsem si fotky, moc se mi líbily. Jestli se někdy zadaří a pojedeme na Slovač, určitě se u Vás zastavíme.

Ad kolega hlodavec : Podvečerní fotky s podzimníma barvama a červenou GeBuSou, to je pastva pro oči... Moc líbí. Na Vás se taky chystám, ale kdy...

Na oplátku malá záloha věcí příštích :
http://www.fotomysak.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie&fs=zeleznice
Brzy budou i (nejen) další 4 galerky z Přísečnický dráhy a z Krušnohorský přírody. Možná už tento týdenek... motorová myš
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 8-2007


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemate nekdo foto te vychylovske bne50 ? docela by mě zajímalo to ufiknuté čelo.

(Příspěvek byl editován uživatelem Ivosek.)
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.wgz.cz/
Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 22:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Našel jsem jen tento neostrý výřez
 
 
Martink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 08:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Současný stav vychylovské BNE50:
http://www.kruzok.sk/oldkruz/FOTO/MK086.jpg
(není tam místo pořídit lepší záběr)

Z provozu v polovině 90. let (Repro z časopisu Dráha
http://www.kruzok.sk/oldkruz/FOTO/DR008.JPG
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 17:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdybych měl BNE 50 a snažil se jí dát do rozumného stavu, tak bych se snažil "plechařinu" sestavit podle továrních fotek viz SŽ č.17 (1/2006) str.18-19. hlavně tu možnost snímatelné budky, která byla normální pro provoz na stavbách. a pak bych se snažil zajistit ostatní proti povětrnostní záležitosti - snímatelná plachta,...
jinak nevím jestli to víte, ale loko BNE 50 č.68 byla dodána v 06/1951 pro ČSSZ n.p. Bratislava ; stavbu Huť HUKO-Košice , pak jí převzal Váhostav Žilina (inv.č.)F 1321050365, 1.10.1956 prodána SONP Kladno, pro huť Koněv (inv.č.1-371-094) (provoz Stř.5520, od r.1960 stř.6223, od r.1968 stř.6221, od r.1976 stř.6223, str.opr.KH, stř.0713-ústřední strojní dílny-údržba KH) a o bezplatném převod v r.1990 se zde už mluvilo
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 17:42:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení kolegové a přátelé železnic, máte někdo nějaké zkušenosti se zvláštními jízdami okolo Silvestra a event. i na Nový rok? Případně pokud bychom v tento čas na KŘD jezdili, byl by z Vaší strany zájem o svezení? A co třeba přímo oslavit příchod Nového roku na parním vlaku mezi poli? To by mohla být . Své názory mi prosím pište buď sem, na mail nebo na řepné fórum. Díky motorová myš
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 17:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dle mého názoru co víc si přát než oslavit nový rok vedle bafající BS 80tky :-)

Jaký je rok výroby té vychylovské BNE50? 1952?

(Příspěvek byl editován uživatelem Ivosek.)
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.uvadi.cz/
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 8-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 18:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím víte někdo něco o těchto lokomotivách?

 
 
 
 
 
 

cokoli co se jich týká (ke tvorbě www.uzkorozchodky.uvadi.cz) vím o nich jen jejich působiště. Díky moc :-)
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.uvadi.cz/
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1731
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice o techto masinkach vim vcelku prd, ale mohl bych na dotcenych strankych na odkazu poprosit o jednu vec ? O radne vyplneni nasledneho meta:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=">
Ve Vasem pripade tam bude, tusim-li dobre neco jako:
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
Duvod ? Radne zobrazovani cestiny v prohlizecich, osobne mam jako default iso8859-2 a to nedela dobrotu a prepinat me to porad nebavi ... :-(
Dekuji za pochopeni ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:19:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha no me to vyplnoval bratránek a ja nevím co tam má být...Poradí někdo jak to teda nastavit aby se to zobrazovalo tak jak má?
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.uvadi.cz/
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1732
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ja to sice napsal tak jak jsem to napsal, ale pokud pouzivate kodovani (CP1250) s windows (pravdepodobne), tak je ten priklad presne tak, jak to ma byt ... ;-)
Jinak nejake povidani na meta tagy vcetne kodovani napr zde - http://www.jakpsatweb.cz/meta-tagy.html
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Martink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdepa: Díky moc, jednak za názor a jednak za historické informace - samozřejmě, že jsem ty fakta neznal. Možná je něco v archivu muzea, ale nebyl čas se po tom shánět. Takže se nám teď bude o to radostněji dávat béenka do kupy

K budce - ano, správný "muzejní" přístup je jasný - do původního stavu podle továrních fotek. Provozní podmínky v deštivých Kysucích nabádají spíš nechat budku zavřenou a nedovedu si příliš představit, že by se budka zakrývala nějakou (přeženu) houní :-) Je fakt, že různých zmršenin poplatných provozním úpravám je obzvlášť na Vychlovce dost a tato lokalita by si zasloužila alespoň něco, co naplní, byť jen vzdáleně, pojem "muzeum".
Prosím o další názory.

Ad Ivošek: podle info od Zdeňka je už jasné - 1951.
Zed
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:04:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má zde někdo nějaké poznatky, informace, nebo plány lesní železnice ve Šťáhlavicích, prac. označené jako "Lopata"? Osobně vím jen to co je v Soupisu.
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jsem to prenastavil na iso a hazi mi to misto ž čtverečky .co to dělá vám ostatním ?
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.uvadi.cz/
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:22:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tady bych si dovolil, soudruhu učiteli... Z vlastní zahrádky
http://www.fotomysak.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie&fs=zeleznice&fg=pressnitztalbahn_07_1
http://www.fotomysak.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie&fs=zeleznice&fg=pressnitztalbahn_07_2
Je to o . Další budou snad zítra. S úctou veleváženému publiku motorová myš
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1733
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:27:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivosek -> to kodovani tam nevolte podle sveho prani, ale podle toho, kde/cim to pisete ;-)
Fakt, zkuste tam misto toho "iso8859-2" dat to "windows-1250" ....
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ok windows 1250

Myšák: super fotografie :-). ten sněhový pluh mě dostal
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.uvadi.cz/
Palči
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.91.54.84
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:18:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím!

Vie niekto niečo o záhadnom Deutzovi z lesnej železnice Topoľčany - Podiel? Vyskytuje sa v spomienkách pamätníkov, avšak nenašiel som o ňom žiadny oficiálny dokument, či záznam, ani foto nie je mi známe.

Taktiež by som sa chcel spýtať, či vie niekto určiť presný typ motorovej lokomotívy jazdiacej na časti trate Bošany - Cibajka, ktorá tvorila úzkokoľajnú vlečku do Koželužní Bošany.

Vopred Vďaka za informácie.
zmar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.47.87
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:33:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zed: o LŽ Šťáhlavice jsem se také zajímal, ale nepodařilo se mi nic nalézt. Její trasu jsem procházel ještě v osmdesátých letech, kdy pila vypadala jako zřícenina pily a ne jako rekreační chata a nad pilou byla patrná plocha dřevoskladu. V tu dobu bylo možné trasu projít od překladiště přes pilu (dole samozřejmě chyběl most) a nahoru kolem rybníka (tam krátká odbočka) a přes další chybějící most směrem k severozápadu do vzdálenosti cca dvojnásobné, než je vzdálenost pila - rybník. Tam trasa náhle skončila v místech, kde začala plocha novějšího lesa (takže dřív klidně mohla pokračovat dál). Ale celkové kilometry takto projdené trasy jsou příliš málo na to, aby naplnily celkovou délku vykazovanou v Soupisu.
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:26:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pro zpestření - stručně pár z kvanta obrázků z výletu do Smiegelu s JHMD. Nebyla to pouze úzkorozchodka, ale i mnoho dalších zajímavých věcí, ale ty by patřily do jiné kategorie. Doufám , že se připojí i ostatní. Stálo to jistě za to.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 18:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LŽ Šťáhlavice / Lopata - trasa jde vypozorovat z "porostové mapy" jenž mají ve sbírce kluci ze Starého Plzence. "papíry" lze nalézt v archivu Waldstejnů, kterým pozemky patřily (tamtéž spisy k LŽ Rečkov).Dráha byla postavena jako dočasná, kolaudace 6.12.1921. Jezdila zde motorová loko O&K. která byla v r.1923 v rámci soudnho sporu jako zástava prodána. Dráha vydržela ještě 2-3 roky, pak byla odprodána. Do Rečkova přešlo minimum věcí.
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, měl bych pár dotázků či proseb - nemáte náhodou nějaké poklady - lepší plánek, fotografie - brzdícího vozu z Třemešné - Osoblahy? A nevíte, jak vypadala kolej (konkrétně drobné kolejivo) - tamtéž?
Velmi děkuji za každou užitečnou informaci!

(Příspěvek byl editován uživatelem Hekttor.)
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Zed
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.77.178
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:40:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zmar & Zdepa:
oběma děkuji, aspoň jsem zas o něco dál
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 08:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LŽ Lopata je zakreslena na vojenských speciálkách 1:75 000 z příslušného období viz Zdepa. Tvořila hodně zjednodušeně obrácené písmeno C, kdy překonáním potoka z Kornatického rybníka se vyšplhala k lokálce, kde bylo překladiště. Na mapách je jen kmenová trať délky přes 2km, s ohledem na terén, lze usuzovat o dalších větvích, možná i o svážnici právě pod samotnou Lopatu. Dnes už lze v terénu najít jen náspy.
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.39
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 14:26:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Ivosek nitranské BN60H je ex.Dubnica
chýbajú ti v zozname nitranské BNE 50 ex.kamenolom Konrádovce a BNE 50 prestavba ex.Želiezovce
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 17:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky moc....Doplním
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.uvadi.cz/
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 17:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hekttor - drobne kolejivo je k zachyceni na nakladkove rampe uzkorozchodnych vozidel na normalnerozchodne plosinaky - a to vcetne vyhybky.
zmar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.47.87
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 18:00:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel Reiser: LŽ Lopata/Šťáhlavice - přibližně tuto trasu jsme tehdy prošli. Mohl byste ji porovnat s tím, co je zakresleno na vaší mapě ? Mapu Speciálku znám - ta je dobrá jen jako upoutávka, ale informace o trase neposkytuje.
 
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 18:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podle nabídek na stavbu LŽ z r.1920 se počítalo s délkou cca 4,5 km. stavbu získala firma Müller & Kapsa. vybavení dodala pražská O&K, už 9.11.1920 je placena faktura na 15 garnitur oplenových vozů o nosnosti 6000 kg, koleje chodily rovnou z Třince (profil 65/7), k 3.11.1920 už 3000 m a 8 výhybek a přišlo jich celkem na 6036 m trati při ceně 1 koleje 79,50 Kč, na vlečku přišly koleje profilu XXIVa (26 kg/bm) při ceně 312 Kč za 1 bm. v 09/1920 začalo trasování LŽ, za období 03/1920 - 12/1920 bylo za LŽ vyfakturováno 780.298,22 Kč
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 18:48:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Palči - Koželužna Bošany - k 10.12.1955 - 3,942 km, rozchod 760 mm, 2 loko - 1x banzin Škoda, 1x nafta Tatra, vozy - 8x nosnost 10t, 11x nosnost 3t, 3x plošinové 10 t
-naftová loko Tatra byla BNE 50, která zde jezdila
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:11:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto je DNH-1-7-35 ?
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.uvadi.cz/
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 23:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co je prosím tohle ?

 
 
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.uvadi.cz/
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1740
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 09:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.rauh2000.de/hf/HF%20130C/Deutz26063/deutz_26063.htm
Stastnejsi bracha z Frydlandu - http://www.hermanicka.wz.cz/pohlednice_1.jpg, http://www.hermanicka.wz.cz/t36002.htm
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 8-2007


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 09:20:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moc díky jinak v obou pripadech se jedná o typ HF130C? A na te německe stránce se jedná přímmo o lokomotivu která je nyní v Čiernémm Balogu? (na mych snimmcich?)

(Příspěvek byl editován uživatelem Ivosek.)
ICQ:484748903 :-) http://www.uzkorozchodky.uvadi.cz/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace