K-report
 

Archiv do 12.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Aktuální postřehy z provozu = žádné diskuze! » Staré archivy » Archiv do 12.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 21:04:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem dneska v tom vlaku z Brna, co dojel za tím IC, náš vlak zastavil v Černé za Bory u peronu a rozumní a spěchající cestující odešli po silnici na trolejbus linky 1. Tak těžko mohlo dojít k traumatu...
Měl jsem docela na spěch a docela mě tito sebevrahové začínají pít krev (protože už je to tak potřetí co jsem kvůli sebevrahovi přijel někam pozdě), když se chcou zabít ať si raději doma pustí plyn či si skočí z mostu. Ale ať do toho netahají ostatní lidi, fakt mě to dneska slušně řečeno naštvalo. Nehledě za více výdaje za lístek na MHD, a další cestu linkovým busem, abych stihl dojet na místo včas, to jsem měl mít původně podle JŘ hodinu rezervu. Kdo mě to zaplatí ČD, pozůstalí, nebýt toho autobusu, tak by mě škoda za pozdní příjezd stála 800,-Kč, fakt mě to přestává bavit!? Zdá se mě, že je to skoro na denním pořádku, mělo by se to ošetřit nějakým zákonem, že škody po těchto idiotech by měli platit pozůstalí, z pozůstalosti a po bezdomovcích by to asi zatáhl stát?!
Omlouvám se všem koho se to dotklo, ale opravdu jsem ještě teď pěkně nas..nej!
Krysolet na laminátku!!!

Datel má zobák kvůli tomu, aby si neomlátil hlavu o strom.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 22:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Datel: asi by mě naštvalo kdybych byl pozůstalý a měl vysypat 20 milionů za to, že vlaky stály a každému cestujícímu dát finanční odměnu... takže přízeň bych do tohoto netahal...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 00:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč se z toho dělá taková věda, tak lidi šli kolem mrtvoly, no...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4560
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 11:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: asi tak. Stejně to je ale zajímavý - když takové záběry ukazují ve zprávách v televizi, sleze se k tomu celá rodina včetně nemluvňat, ale když to mají možnost vidět v reálu, to je hned keců...

Ale dost debat...
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 12:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě jen zajímá , jak se pozná , že to byl sebevrah...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5337
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 13:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No normální člověk asi neskočí šipku přímo pod projíždějící vlak.

Pes38, Jena:
Přesně tak...
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 13:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha...A já jako cestující poznám jak , že skočil šipku nebo ho někdo postrčil nebo to byla nešťastná náhoda...
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 15:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak toto už není starost cestujícího, ale kriminálky a když někdo stojí u kolejí a naráz se přiřítí vlak a on hup pod vlak tak to asi není člověk, který chtěl přelézt koleje v místě kde se to nesmí. A nejlíp to ví strojvedoucí, jestli ho tam někdo strčil a nebo šel dobrovolně. Cestující by se na místě nehody neměl vůbec vyskytnout!!!
Nehněvej se ženo má, kde jsou vlaky tam sem já.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chťělo by to přidělat vebkameru na každé vozidlo včele vlaku.Po incidentu by se to Malým hektorům a ostatníém zájemcům promítalo jako adrenalinový film.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6599
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 08:08:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

datel - poště plyn nééééééé! u nás si jeden debil taky pustil plyn a vylítnul celej baraák do vzduchu. takže vzal i někoho dalšího a 10 partají najednou bydlelo pod mostem........
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 09:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:
A to ještě klika že nikdo nedal echo kuchařoj z perníkovský nádražky (jedné z nejhorších v síti...) - ten by jistě naklusal s kýblema pro zbytky na guláš
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nevím , pánové , jak to Vašim natvrdlým mozkům vysvtělit...Sklony k sebevraždě v těžkých chvílích života může mít většina jednotlivců ve společnosti a ti když pak přemýšlejí jak na to , tak jejich mozek naprosto neřeší , co bude pak , zda s tím někdo bude mít problém...Oni mají dost práce s tím najít odvahu k činu , mnohdy by si to i na poslední chvíli rozmysleli , ale to už jaksi nejde...Takže až nedej Pane Bože někdo z Vás bude mít těžkou chvíli , ať se raději obrátí na psychologa...
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čím to, že EC Wien - Warszawa jezdí poslední dobu opožděné až o hodinu

Dnes EC103 +55
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a ďábel je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_vlček: Pravě včera jsem zjistil, že pardubická nádražka je zavřená. Ale dost diskuzí.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3090
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 16:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rick_hunter: To by mě taky zajímalo! Jedná se ale pouze o vlaky z Polska. Z Rakouska to jezdí v pohodě.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Fotomaniak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:52:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Polsku jsou dost dlouhé pomalé jízdy a ještě k tomu nějaké výluky. Tak mi to bylo řečeno vlakvedoucím na vlaku EC 103. Údajně to má končit v těchto dnech tak uvidíme.
151 001 je nej
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lichým Ostravanovi dneska jeden Beer místo Bee
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4302
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 09:45:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní Os 3501 jel ve složení:
843+043+043+020+020+851+020+851
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 10:38:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_hektor Nevím fakt, co bych musel mít za těžkou chvíli, abych čšel skákat pod vlak. Podle mě tito lidé se nemají vůbec ve společnosti pohybovat a mají být v péči psychiatrické kliniky. V každým případě, dělají nemalé škody všem, Dráze, cestujícím, daňovým poplatníkům, kteří platí vyšetřující orgány a v neposlední řadě strojvedoucímu, který díky tomu skončí s tímto zaměstnáním, nevím jak by ti bylo, kdybys prostě jednoho dne zjistil, že nemůžeš dělat svoji práci...
V zásadě bych udělal jedno. Dle zákona v kolejišti nemá nikdo co dělat a na tom bych taky zakládal další a to, že bych prostě vůbec nezastavoval, proč taky, když střetu stejně nejde zabránit ve většině případů (ještě při rychločinném brzdění můžou přijít k újmě cestující, lokomotiva, rotržení vlaku a pod) tak bych prostě klidně pokračoval, nahlásil že tam a tam leží někdo přejetý a ať příslušné orgány činí, můžou ho tam jít posbírat a ať vyšetřují raději to, proč tam byl, nevím co s tím má co dělat vlak, fíra a pod, to je jasný, co tam dělal a proč tam byl. Mašinu v depu nechám pak umýt. Hotovo. Chápu, že teď budu podroben zdrcující kritice :-)))
Ovšem jinak vám je, když vás vlastně jako vyšetřují !!! jestli jste to udělal úmyslně, nebo došlo k zabití neúmyslně a nakonec vám ještě pošlou domů dopis, pro který musíte jít na poštu, ve kterém stojí, že tedy vyšetřili, že jste nic nezpůsobil (žádný trestný čin!) a že "poškozený" (docela hodně ) si to vlastně způsobil sám, tím, že překročil zákon a vstoupil na drážní pozemek, kde neměl vstup. Tohle v době měsíc, dvě potom, kdy byste radši už zapomněli...
Nezlob te se, ale já k těmto lidem netrpím vůbec žádnou úctou, když chtějí ukončit svůj život, jejich věc, ale ať tím sobecky nezpůsobují škodu jiným, ať si pustí plyn a zazvoní, pověsí na půdě a nebo hodí fén do vany...
Bocheer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:12:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:Nevím fakt, co bych musel mít za těžkou chvíli, abych čšel skákat pod vlak. Podle mě tito lidé se nemají vůbec ve společnosti pohybovat a mají být v péči psychiatrické kliniky
Tak to už hovoří samo za sebe, asi znáš málo lidi.
Slez někdy z tej mašiny!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6614
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:44:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím fakt, co bych musel mít za těžkou chvíli, abych čšel skákat pod vlak.
až přinde, tak to zjistíš.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1146
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bocheer ale já se pohybuju mezi lidma běžně, nejsem příznivcem hospodských dejchánků s kolegy, kdy si navzájem vyprávíme o tom, jak jsme celej den jezdili, naopak chodím do hospody s rozličným lidským potencionálem a marně přemýšlím, jestli jsem znal osobně někdy někoho, kdo spáchal sebevraždu jakkoli, nebo skokem pod vlak a nikdo mě nenapadl. Taky jsem přemýšlel, do jaké situace bych se musel dostat, abych přemýšlel o něčem takovém a nic mě nenapadlo Leda kvůli k reportu
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.26.142
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:26:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevím, co jindy tak spořivá PJ Trutnov dnes vyvádí, mezi Trutnovem-Poříčí a Malými Svatoňovicemi dnes projel stroj 742.149, v Malých Svatoňovicích obrat a jízda zpět.Co na to daňoví poplatníci? Ale možná netradičním směrem vedená zkušební jízda po opravě, která se obvykle provádí na trati Trutnov-Stará Paka.
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 15:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já znám jednu velmi moudrou paní , která má dnes přes 80 let , má obrovskou vůli žít , prožila 2.sv.válku a prostě se těší z každého dne . A i ona před několika desítkami let , kdy zažívala vleklou rodinnou krizi zvažovala odchod z tohoto světa . A nebýt jednoho pána , tak patrně pravidelný spoj ČSD toho dne nedojel do cílové stanice...
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 15:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě tito lidé se nemají vůbec ve společnosti pohybovat a mají být v péči psychiatrické kliniky.

Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 16:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On ten Chocholoušek se v tom filmu taky zbláznil,že...:-)))
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1047
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 18:50:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 747 jel přes Brno - Židenice, nevím proč, ale je pravda, že uzel Brno, hl.n. byl pěkně zacpaný okolo 18. hodiny. Stály tam 2 zpožděné Os, jeden co měl jet do Veselí, R 684, 747 a přijetý 742 a navíc ještě měla přijet 175 a zpožděná 278... fakt už ať je nové nádraží, protože to už je fakt na prd a odpůrce přesunu bych to tam poslal řídit, pač toto už je k nesnesení... jeden vlak tam zavazí druhému...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:17:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to jsme tam byli ještě my s měřícím vozem. Jinak zítra jízda měřícího vozu TV v trase Brno-Havl.Brod-Jihlava-Znojmo-Šatov-st.hr.-Znojmo-Jihlava.
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Zlatá slova!!!
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brněnské nádraží by hlavně potřebovalo nové zabezpečoací zařízení. Zrychlil by se tím provoz a ušetřilo by se dost zaměstnanců. I kdyby zítra vyrazily bagry kopat nové nádraží, tak by se to stejně vyplatilo.
Omlouvám se za diskuzi, pokračoval bych případně v tématu Brno a okolí.

(Příspěvek byl editován uživatelem Chomutovák.)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6624
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mike_shunt: jízda měřícího vozu TV ty jsi z měřáku z bohumína? nebo TV nemyslíš dráty? (už jen dle té trasy...)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 22:00:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chomutovák: To už asi neklapne... Jediný, co se ještě bude v blízké době dělat na Hbf jsou nové automaty na jízdenky:-)
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 08:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuju dnes ráno měřák se smetákem nahoře taženej 230.098 cca v 7 hodin z Tišnova směr Vlkov
TrainWeb - železniční fotogalerie
http://trainweb.cz
Petr_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 16:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na trati 275 Olomouc- Prostějov další mimořádné přepravy, tentokráte řepy --- řepné vlaky, vozí IDS Olomouc z žst. Příkazy do Hrušovan (asi)
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Bobo: nejsem, jen se o ně starám
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3103
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:19:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EC 121: ...+BDbmrsee+3xBeer+Bmeer+2xBpeer+2xB(p)eer zamčený
IC 582: 151.027+3xBpeer+3xBeer+BDbmrsee+WRm+Apeer(?) Fíra zaslouží velkou pochvalu. Jen víc takových jízd. Akorát první vůz stál zase za to (více v příslušné diskuzi).

(Příspěvek byl editován uživatelem Hroch.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Hroch.)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6625
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 07:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mike_shunt - tak je pozdravuj.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Kotec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.166.62
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:34:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EC 103 dnes +135, za posledních 28 dní minimum na příjezdu z Polska +37... to už je fakt příšernost
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7408
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:11:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotec: výluky v Polsku: odkaz, akorát jim ta odhadovaná zpoždění asi nějak nevychází.
POLSKO - VÝLUKA = 10. - 31.10.2007
09.10.2007
Polské železnice oznamují že mezi ŽST Psary a Zawiercie bude výluka traťové koleje! Všechny vlaky jsou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Vlaky EC a R pojedou odklonem:
začátek výluky: 10. října 2007
konec výluky: 31. října 2007
EC 103 POLONIA Warszawa Wschodnia 5:48-Petrovice u Karviné 09:51-10:01-Přerov 11:10-11:12-Břeclav 12:07-12:23-Wien Südbahnhof Bstg. 1-9 13:28 bude na příjezdu do ŽST Petrovice u Karviné opožděn o 20 minut.
EC 105 SOBIESKI Warszawa Wschodnia 11:43-Petrovice u Karviné 15:50-16:01-Přerov 17:10-17:12-Břeclav 18:07-18:23-Wien Südbahnhof Bstg. 1-9 19:28 bude na příjezdu do ŽST Petrovice u Karviné opožděn o 22 minut.
EC 106 PRAHA Warszawa Wschodnia 6:58-Petrovice u Karviné 11:10-11:26-Olomouc hl.n. 13:07-13:10-Kolín 15:07-15:08-Praha hl.n. 15:54 bude na příjezdu do ŽST Petrovice u Karviné opožděn o 18 minut.
R 203 CHOPIN Warszawa Wschodnia 21:18-Petrovice u Karviné 01:35-02:16-Přerov 03:30-03:45-Břeclav 04:45-04:57-Wien Südbahnhof Bstg. 1-9 06:03 bude na příjezdu do ŽST Petrovice u Karviné opožděn o 18 minut.
R 21/208 Moskva Belorusskaja 23:44-Minsk 08:08-08:33-Terespol 13:58-14:38- Petrovice u Karviné 00:04-01:00-Ostrava-Svinov 01:32-01:35-Pardubice hl.n. 04:16-04:18-Praha hl.n. 05:32 bude na příjezdu do ŽST Petrovice u Karviné opožděn o 57 minut.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1257
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:52:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní EC 103 Polonia + 100min. V úseku Břecav- Víden substrát přepraven osobákem. V úseku Víden - Břeclav vlak odřeknut.
Souprava stojí v Bv a čeká do odjezdu jako Ec 102
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Standea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Velimi klekla zabezpečovačka, avšak vlaky se už hýbou, aktuální zpoždění ve Velimi na odj. je:
EC 109 42 minut
R 679 43 minut
R 875 45 minut
Os 9314 40 minut
Sičova Drobná Železnice - stránky o železnici v měřítku 1:8
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4318
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doprava na trati 275 mezi Horkou a Ol, Řepčín je zastavena po dopravní nehodě mezi vlakem 810+010 a osobním vozem.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Wien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes měla operátorka v Přerově asi "výpadek", protože téměř u všech vlaků v Hulíně nebylo hlášení včas -- u několika nebylo vůbec a u velké většiny až v době, kdy byl daný spoj za odjezdovými navěstidly a informace o něm byla už k ničemu. Ovšem daná situace u dálkového řízení na trati Přerov - Břeclav není ničím neobvyklým, tedy alespoň co se Hulína týká.
Alox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 18:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U DB by údajně dnes ve 22 hod měla začít stávka fírů a to až do pondělka. Info podaná z provozu DB, ale bez záruky.
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 18:21:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měřicí vůz TV dnes odpoledne z Brna hl. n. směr severovýchod.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4244
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten měřák se podíval v úterý s laminou 230.085 dokonce i za hranice Rakouska prej asi kilometr...

Ris:
A to se ted kopou heršpice a schazuje se trolejový vedení nad kolejema od dolního, proto se tam vše tahá přes hlavní a s motorama...
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!
Petr_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:15:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na trati 275 šlo vůz 810 168, který byl do žst. Olomouc Řepčín dotlačen další olomouckou krabičkou 810558 ze Senice
Java
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 23:12:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alox:Laut Aussagen der Gewerkschaft Deutscher Lokomotivführer (GDL) sind für Freitag, 12. Oktober, ganztägige Streiks im Regional- und S-Bahnverkehr von 2.00 Uhr bis 24.00 Uhr geplant. Von Samstag, 13. Oktober, bis einschließlich Dienstag, 16. Oktober, sind nach Angaben der GDL keine Streiks zu erwarten.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4319
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 00:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Večer stála souprava v Řepčíně taková:
751.144+020.xxx+010.226+810.168 směr OL, hl.n. Berta to asi celé odtáhla směr OL, hl.n.
810.588 odstavena na vedlejší koleji.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1218
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 02:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

854.029+05?.xxx+751.364 právě Kolín
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
...zadíval jsem se na její posmutnělý chrup a řekl:"Jó pani, nikdo nejsme komplet." (M.Šimek)
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 07:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se stalo s lichou Vltavou, že chytla v Poříčanech 155 minut? Teď má na odjezdu z ČR dokonce +203.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36458
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 08:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Prahy vezla +70 - čekala na Excela (asi mrtvá 362), v Poříčanech pak chcípla 162 a šlo se na 471 do Kolína a odtud Galileem...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 879
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 10:45:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To doe nikde nenašli mašinu?

Aha, už chápu, to je cvičná příprava na CARGO, kdy bude "kradení" mašin z nákladů zapovězeno...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36462
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 10:55:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, vlaků jelo kolem docela dost, i běžní cestující si toho všímali. A to byla Vltava docela vychladlá (zejména piváky, v Aee to ještě nějak šlo), protože se topilo z hlaváku jen chvíli a před tím stála celé čekání na Excela 162 odvěšená, místo aby do poslední chvíle soupravu vytápěla...
Ten přestup byl nakonec výhodnější, v Pcích měla Vltava psáno +150, takže hvězdář byl až po Třebovou dříve (Excel v Poříčanech jaxi nezastavil... ).

Doplním to trochou čísel v příslušném tématu, tady snad jen že Galilea přivezla 371.201, Excela 363.043+362.120 a Vltavu se pokoušela vézt 162.040...

Opravdu krásný výkon, jet např. z Prahy do Pardubic nějaký tři a půl hodiny...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, vlaků jelo kolem docela dost

No a?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36471
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic, jen že vlaky jely, Vltava stála.
Dokud nebudou za zpoždění osobních vlaků hrozit sankce jako u nákladních, těžko to bude někoho zajímat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic, jen že vlaky jely, Vltava stála.

To jako měly jiné vlaky zastavit, aby Vltava jela? Nebo ty jiné vlaky vozí nadbytečné lokomotivy?

Dost diskuzí, ale trochu nechápu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3118
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:11:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EC 107: 151.019+Bpee242(018)+Bmz241(036)+WRmee(018)+Ampz143(015)+Aee(006)+BDbflmpsvz(063)+Beer(102)+Bee(508)+Bpee(005)
Opět při pátku o vůz méně!!!!!
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36472
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, dost diskusí zde. Jen jsem reagoval na Psa, že mašinu nikde opravdu neukradli.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3120
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 18:50:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EC 106: 151.027+Ampz143+WRmee+Bmz241+Bmz+2xBpee+2xBee+BDbmsee+Aee
SC 509: TIS.005
R 1541: 150.009+2xBt(094,084)+3xB(159,170,310)+B255(052)+2xB(284,161) (tj. bez 1.třídy)
R 990+887: 843.016+3xBtn753+843.011+054.217+054.236+854.025
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace