K-report
 

Archiv do 08.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Osobní vozy » Staré archivy » Archiv do 08.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, kolik ten Bmpeer stojí, nebo spíš, kolik daly ZSSK za těch 25 objednaných vagonů?
Zdenek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bmpeer nevím, nevím, já mám raději uspořádání interiéru, kde jsou sedadla za sebou a já si můžu v pohodě na výklopný stoleček položit notebook a nemusím nikomu čumět do xichtu a kopat se s ním do noh. bych nejraději viděl na modernizovaných vozech interiér podobný německým bpmz. i s těma skvělýma sedačkama:-)
Euronight
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad cena Bmpeer: neviem koľko stál celý vozeň, ale podvozky SF-300 stáli +-240 000 euro (2x120 000). Väčšinu komponentov, napr. aj sedadlá, posuvné dvere, atď. si ŽOS-ka vyrobila sama, takže tam sa mohlo čosi ušetriť... pravda ak si niekto dobre nenabalil vrecká.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 00:29:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: jak se na ten výčet dívám, tak při odstrojení na holý rám z toho zbude skoro to samé, co by zbylo z obyčejného Bčka. Snad jen předsuvné dveře by se dalo považovat za rozdíl...a pak už se všechno osází nově.

Když potom hledám příčiny toho proč jde na reko, co na ní asi půjde, napadá mě, že se ČD snaží za vozidla utržit více, než by utržila za obyč Bčka. Už proto, že se transakce uskutečňuje především kvůli cash flow, je zřejmě snaha prodat co nejdráž. Kdybychom byli hodně paranoidní, tak v tom vidím snahu ještě dostat prachy z osobní dopravy do celého holdingu ČD nebo potažmu do nákladní. Taky z toho lze dedukovat, že ČD je celkem jedno, co jim bude jezdit na rychlíkách po krajích.

(prodej se uskutečňuje za cenu podle znaleckého posudku, příklad: Máme Bpee a Bčko. Bpee necháme a B prodáme, cena 4M+reko za 22=>drahám zpátky za 30. Na konci bude Bpee a nová rekonstrukce. Druhá situace: Mámě Bpee a Bčko. Prodáme Bpee, prodejní cena 10+reko za 20=>drahám zpátky za 35. Na konci bude opět to samé Bčko a k němu něco nového. Otázka zní - na čem dráhy v konečném důsledku vydělaly? Odpověď - ylalědyven an mečin, lěmen odk taválědyv - éndáž yndej yhárd uosjen))

Tak mě napadá - ví se vůbec, kolik stály nově dodané Bmz? Já teda tuším...a ptám se, jestli by fakt nebylo lepší koupit je...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4054
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:00:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Väčšinu komponentov, napr. aj sedadlá, posuvné dvere, atď. si ŽOS-ka vyrobila sama, takže tam sa mohlo čosi ušetriť...

Teď je samozřejmě otázka, jestli levnější je sériová (velko)výroba zavedeného výrobce, anebo kusová výroba ve vylepšených garážích.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
andrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:48:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tusite nekdo, co se skryva pod oznacenim "novych" bozu Bvt, pripadne mate nejake dalsi informace (reko, nakup ap.) ? Vcera jsem pri cekani na ML v Holesovicich videl projet 150 s dvema oranzovymi vozy tohoto oznaceni, logy CDBike atd. Podle letmeho pohledu jde o vozy pro prepravu kol (necekane :-)) s cca polovinou interieru (zdalo se velkoprostoroveho) a vyraznymi pruhlednym oknem (patrne pro vydavani kol) na boku.
andrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:53:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvam se, zadal jsem do vyhledavace a uz vim http://www.konting.cz/index.php?lang=cs&module=projects&page=Cyklo_vozy_CD-21 :-)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 14:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: no asi tak, navíc ta Beel a Aeel mají většinou dobrý rám, takže by tam nebylo třeba vyměňovat bočnice, jako v případě starých Béček. Při velké opravě nedávno provedené na Beel 022 a Aeel 002 se zjistilo, že vozy jsou jen v některých místech mírně chycené, ale jinak celkem ok, což je další plus pro kupujícího- nebude muset řešit špatný stav karoserie vozů. Původně se ještě zamýšlelo takto prodat Beer, ale to se zatím nechá (jako taková první pořádná rekonstrukce interiéru osobních vozů... ). Navíc ten stav už také není nic moc...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 15:10:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Euronigth: Nebyl by odkaz na ty restauráky?
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 17:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do haje, kdyby do toho dali aspon sedacky jako sou v 814... ...nechtel bych bejt cyklista...
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Doudin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 18:30:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@Ris: no myslím, že tebou uváděný rozsah rekonstrukce je mimo, možná se týká nějakého jiného projektu. A to z toho důvodu, že zakázka zní na odkup, destiletý pronájem a modernizaci. Ve vašich úvahách zapomínáte na cenu peněz. Pokud je výše zakázky 1,2mld. A odkupní cena 541mil. Pak na modernizaci a úroky zbývá cca 660mil.Kč. Při takovémto objemu pronájmu bude roční úrok cca 6% tzn. při desetilétém pronájmu s následným odkupem, musíte odečíst jen ze zůstatkové prodejní ceny (těch 541mil) 324mil. Pak na modernizaci a úroky z modernizace zbývá 335mil, když odečtete opět úroky je čistá hodnota modernizace 134mil.Kč za 40 vozů, tj. cca 3,5mil.Kč za vůz. Při možném lepším úročení, pak hodnota modernizace může činit max 4 - 6mil. za vůz. Můj závěr je, že půjde o celkovou opravu, facelift interiéru + vaku WC + klima. Relativně rychle lze dát tyto vylepšené vozy zpět do provozu. Peníze, které takovou transakcí dráhy získají, můžou hned využít na předfinacování (obvykle 10%) něčeho nového, např. 100 nových Bmz.
ČSA nedávno podobným způsobem prodaly a zpětně si pronajaly 5 B737.
Euronight
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martineczek: foto nemám, zatiaľ sa len dokončujú resp. skúšajú prvé kusy.

Bkp: Teď je samozřejmě otázka, jestli levnější je sériová (velko)výroba zavedeného výrobce, anebo kusová výroba ve vylepšených garážích.

Áno, MALO BY to tak byť, ako píšete, ale v praxi by Ste sa možno čudovali, že v prípade niektorých "zavedených veľkovýrobcov" v západnej Európe sú tie ceny také, že sa ŽOS-ke v našich zemepisných končinách často oplatí vyrobiť si dielce svojpomocne - samozrejme, musí mať potrebné know how.
To však nemusí platiť pre firmy, ktoré sú súčaťou nejakej nadnárodnej spoločnosti-takou je napr. Siemens v Prahe. Tam je to otázka dodávok v rámci koncernu, preto napr. skriňu alebo okenné tabule môžu doviezť zo sesterského závodu v Poľsku alebo Nemecku, aj keby bol rovnako kvalitný a lacnejší výrobca hneď tu za rohom.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1482
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doudin: Vždycky mne u takových transakcí fascinuje, že vlastně vidělají všichni :-)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5316
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička:
vidělají


Sorry, tady mě to vyloženě bije do očí...

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4055
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 00:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždycky mne u takových transakcí fascinuje, že vlastně vidělají všichni :-)

Ježišikriste, to je zase moudro. Samozřejmě, že na všichni zúčastnění vydělají, protože jinak by do toho nešli.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 00:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem byl upozorněn na odkaz, kde se uvádí cena za Bmpeer. Nemá přesahovat 40 mil. Sk, což je zhruba 32,4 mil. Kč.

(Příspěvek byl editován uživatelem George_Couser.)
HP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.116.112
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 18:45:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud to za tu cenu opravdu budou prodávat, tak se pomalu nevyplatí dělat u nás rekonstrukce Bpee atd. Za ty stejné peníze je tu nový vůz.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3057
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 18:54:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HP: Ale ten Bmpeer není nový, ne?
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 19:42:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Bmpeer je novostavba. ZSSK si celkem objednali 5 Ampeer a 20 Bmpeer. Chtějí tak nabídnout novou kvalitu vlaků IC na rameni Blava - Košice
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a ďábel je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1404
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 19:42:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bmpeer
No já jsem dneska na MSV pochopil, že je nový, ale něměl jsem časoprostor se zeptat. Vůz je to pěkný, ale mrzí mě absence zásuvek 230 V, to je na soudobý výrobek podstatný nedostatek.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1419
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 19:45:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nová aktualizace fotek vagonů z MSV a Žel-Rail:
http://www.vagonweb.cz/
Euronight
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale mrzí mě absence zásuvek 230 V

Honzasl: Nemusí Vás to mrzieť - Bmpeer MÁ el. zásuvky 230 V...

Viď foto na vlaky.net
http://www.vlaky.net/servis/galeria_zobraz.asp?lang=1&load=1&id=38053
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1235
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:09:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na tom novém slovenském Bmpeer mě překvapily "koše" s možností třídění odpadu. Todle je podle mě jedinečnost, která nemá nikde konkurenci !
 
 
 
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3058
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:38:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli je nový, tak zatím jednoznačně . Jenom to barevné řešení mi nějak nesedí, ale to je každého věc. Ještě bych ho rád pozal za jízdy na různých tratích a za různých rychlostí.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 21:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě by to chtělo WRRmpeer a BDmpeer a IC Blava - Košice budou zase o něco pestřejší.
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a ďábel je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
Jirka_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 23:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: koše na tříděný odpad jsou např. v rakouských Bmpz-dl, Bmpz-ds, tedy ty patráky, co jezdí i do BV
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1423
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 23:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_P:
viz. http://www.vagonweb.cz/fotogalerie/foto/200703/DSCF0651.jpg
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 00:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen trošku smutně koukám na návrat ke klasickému škatulkovému uspořádání sedadel do čtyřek a nikdy jinak. Každému přitom vyhovuje něco jiného, já preferuju dvojsedačky uspořádání "letadlo", byť i za cenu sezení proti směru jízdy. Škoda, že Slováci nedají možnost výběru, jako to už nedělají hodně dlouho ani ČD. Přitom takovy Beer považuju za nejpříjemněji řešené vozidlo u ČD dodnes.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3062
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 07:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: Ano, každému vyhovuje něco jiného.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 15:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JTB:
V Bmpeer 2 dvojsedadla jsou (na každé straně za policí na zavazadla, což je ale i tak málo). Jinak kromě názoru na Beer souhlas :-)
Johnyxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 15:51:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na fotkách jsem nezaregistroval nějaké větší stolky na např. notebook...jsou tam??
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 18:43:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: no Beer e takový atyp, resp. pokus o cestu modernizací... ale že by mi tedy nějak 2x vyhovovalo svým trhlým uspořádáním se říct nedá - klasický oddíl po 6 lidech je super, ale ty další za moc nestojí - děsně málo místa a než abych se nalepil k 13 lidem do velkého oddílu si raději sednu na nouzové sedačky... když je volné klasika kupé, tak je to super, ale velký oddíl je pro člověka většího vzrůstu naprosto děsný. Jsem zvědav, jak to bude vypadat, když Beer budou částečně zajišťovat R Brno - Bohumín. Možná se dočkáme i souprav typu Beer+Bee neRIC, protože jak znám Bihumín- tak ti si s tím hlavu dělat nebudou (když zcela běžně přehazují Aee145 s Aeel, někdy i Beel s Beer...). Dokonce v létě jsem jel na Zátopkovi místo Beer Bélem. Jednou i na Morávce, ale tam to chápu. Tam zas bylo Aee145 místo Aeel... no mě osobně je pohodlnější Aeel, ale je pravda, že když je hic, tak Aee145 příjde vhod, protože Aeel má mnohdy zamčená okna a nucená ventilace není na 40 stupňů.

No a jinak jsem se ptal na zbylá Aee152 013 - 018 (reko 1999)- tak ta klimu nedostanou, protože mají prý mnohem účinnější nucenou ventilaci.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1428
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:09:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny:
Na čtyřsedadlech nic, na dvojsedadlech je sklápěcí stoleček, ale na notebook stačit nebude...
http://www.vagonweb.cz/fotogalerie/foto/200705/DSCF2158.jpg
Klimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat na doporučení,který vlak/vůz byste mi doporučili od nového GVD v úseku Ústí nad Labem-Brno na Ec.Plánuju cestu ,tak chci nějaký pohodlí.Díky
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klimi: doporučuji elitní Vindobonu (z Ústí někdy kolem poledne). V Brně budeš v 16:15 (pokud vše půjde ok). Ještě můžeš o 2 hoďky dříve Hungárkou, nebo nějakým EC do Prahy a pak nějakým Ex do Brna... těch možností bude... ale asi bych doporučil Vindobonu... protože vozů je málo, tak je častý výskyt vozů Ampz jako 2. třída (na vindoboně, občas také spoje 178/177/370/371). Stav bude asi trvat i příští rok, protože vozů Bmz a Ampz nepřibude a 4 Bmz ČD budou jezdit navíc i na spojích Hašek, ale spíš myslím, že na Haškovi budou místo Bmz nakonec Bmee... no uvidíme
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Klimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:52:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mohl bych se na Vindoboně dočkat i nové BMZty a jako 2.třída asi nepojede nová AMPZeta co?A poznám to?Bude to na tom vozu napsané,jestli je to druhá třída?
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mě zajímalo, který k.k.t schválil ta sedadla do Btv? Nechal bych ho v tom za trest jezdit celou letní sezonu.
Poslouchám www.danceradio.cz.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36303
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba chce jít s dobou a tyhle sedačky viděl a používal v cyklobusech Jihotransu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1429
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klimi:
Zde je řazení vlaků
http://www.zelpage.cz/razeni/

Pokud není změna, na EC173 jsou 2 nové Bmz a 2 staré.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471015: SEDAČKY V Bvt jsou z přebytečných 021, které se v KOS podrobují modernizaci oddílu na cyklo oddíl.

Vindobona = Avmz, Ampz143, WRmz, 2xBmz241, 2xBmz, 2x Bmpz, 1x Bpmdz.

Vindobona dnes = Avmz, Ampz143, WRmz, 2xBmz241, Ampz143, Bmz241, 2xBmpz, Bpmdz.

Jinak kde má být nějaký vůz 2. třídy a je tam z nějakého důvodu vůz 1. třídy, tak samozřejmě můžeš jet tímto vozem jako 2. třídou.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36307
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:20:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se dalo čekat, jsou to bohužel stále nové sedačky, které nelze jen tak vyhodit. :-(
Nějaký DP by o ně zájem neměl? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3064
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Sudá Vindobona ve spravném řazení.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:54:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: sudá ano, ale lichá nee já většinou vídám jen tu lichou, ale i ta lichá je druhý den sudá resp. ta sudá je druhý den lichá, protože co jede na sudé, to jede na liché, kdežto co jede na liché, s tím se může na ONJ udělat škatulata hejbejte se a druhý den jede sudou zase něco jiného, resp. nějaký jiný vůz (často třeba z důvodu velkého čištění- tj. cca 14 - 21 dní, oprav, KP, VP...)
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 22:01:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36336
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 00:14:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je možné, že vozy Bt 216 a 217 byly předisponovány do ČB?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 11:37:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V článku o cyklovozech Bvt se mj. píše, že vznikly přestavbou z BDs, které jsou nedostatkovým zbožím. Měly se spíše rekonstruovat z Ds, které kromě sezóny už moc nemají využití.

(Příspěvek byl editován uživatelem ivo.)
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4555
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 12:39:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivo: odstavených nadbytečných vozů BDs jsou mnohde plné stanice, takže v tom bych problém neviděl...
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 15:48:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto už je vážně síla... Jak se nechat vzbudit mobilem
Blog vyšel z módy. :D Tak jak někdy budu mít čas, uděláme něco lepšího.
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4064
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 18:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych se vrátil k oněm rekovozům. Bylo vypsáno výběrové řízení na rekonstrukci vozů Aee a pod.
Pokud jde o problematiku zcela nových rekonstrukcí za cca 1,2 mld. a pod. tak můj názor jde pouze o chybné pochopení uprgadu vozů typu Aee, které se v horizontu deseti let, než opět přejdou do vlastnictví ČD (mezi tím budou leasovány), se celková hodnota kontraktu dostane na částku 1 - 1,2 mld. Kč.
A na závěr bych si ještě dovolil spekulaci, že nové (početnější) dodávky nových (popř. zásadně rekonstruovaných) vozů nepřipadají do privatizace Carga v úvahu.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Ex141detvan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 8-2007


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 12:52:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To do těch vozů Bvt nemohli dát aspoň sedačky jak v Bp??Pochybuji, že v tom někdo pojede 20 km nebo tak..,ale když už povezu sebou kolo, tak pojedu na delší vzdálenost.Třeba Praha - Č.Budějovice a dále na Šumavu..a sedět bez opření hlavy celou dobu, to se fakt nedá...jsem zvědavý kolik se tím ušetřilo...

(Příspěvek byl editován uživatelem ex141detvan.)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 13:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Expres Detvan: no v Brně ten vůz bude jezdit v rámci IDS JMK (nejspíše), možná třeba ještě Brno - Plzeň (v sezoně, ale to už by fakt byl hnus). Takže Bvt by mohlo být k vidění např. na linkách S4 a S6 IDS JMK.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:15:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na EC 140/106 jelo opět Beer.
 
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak po velké opravě je vůz Bmz 73 54 21-91 014-3, který dostal nový kabát, takže je moc pěkný, sedačky v interiéru a opotřebené koženkové doplňky byly nahrazeny novými, zařazen by měl být na Dvořáka a Vindobonu (zítra 71/172).
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 21:54:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad vůz Bvt - já si teda stokrát radši sednu na tvrdou sesli ze šaliny, než jet s kolem v bdmtee celou cestu na plošině na stojáka...
Já bych to všechno zrušil a hotovo.
Černý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... anebo v žabotlamu ...
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1204
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V žabotlamu s kolem rád zalézám na takový ten "balkónek" před vchodem do vysokopodlažní části - zastrčím kolo mezi zábradlí a sednu si k oknu. Samozřejmě praktikovatelné pouze pokud jedu sám a pokud je volno, například zrovna v sobotu. Jinak je to v žabotlamu katastrofa, člověk jede na stojáka a musí pořád uhýbat od nějakých dveří... to už je na kolo snad lepší pražské metro.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 14:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V žbt to je pohoda pokud to není 231 a asi i 221. Jinde jsou perony víceméně po jedné straně takže kolo lze opřít o jedny dveře a sednout nahoru za účelem hlídání změny nástupiště. Svým způsobem je to lepší než ešus kde jsou kolooddílky jen na konci čelních vozů a ne ve vložáku.

Nejhorší je asi Bp/Bdt, kde nejsou háky a kolo nelze opřít jinak než o dveře (nemluvě o lezení do věže ouzkejma dveřma).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36417
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by nešlo? Pokud to člověk neumí, tak možná.
Já tam kolo zapírám na širší stranu (=bez rozvadče) zadním kolem (ale lze to i předním) o madlo, případně ho pak ještě přidělám gumama, a ještě se mi nestalo, že by mi někam odcestovalo, nebo by na té straně nešlo otevřít/zavřít dveře.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3091
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 16:21:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: A dáš jich tam takhle i víc? Rozšířenou přepravu kol bych si představoval poněkud jinak než v podání Bdmtee, Bdt, či 451/2.

Jef, Černý Petr: Máte bohužel pravdu, 221, navíc v podání žabáků, je děsná, zvlášť když nastupuji na některé nácestné zastávce - balkónek vyloučen.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36424
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 16:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když nejsou všechna tři větší velikosti, tak ještě vcelku pohodlně tři na jeden představek, víc už bývá problém.
Ano, úplně ideální to není, ale jako doplněk a pohotovstní plac pro pár kol je to fobrý. Ono když se sejde víc lidí, tak ani Bmx nestačí (šest kol na věšáky a různě po vozu víc než dalších šest umístíš těžko), a vozit neustále tuny železa navíc nelze.

Ono občas je rozšířená přeprava kol + úschova během přepravy uskutečňována v soupravě tří Bček, a to je teprve masakr. V podání DKV ČB je to bohužel až nepříjemně časté, např. v těchto dnech došly zcela všechny vozy, nejsou už ani hytláky, v záloze stojí pouze jeden patrák a tři Bmx. A ač už na vlacích jezdí ta dvě „nová” Bt, soupravy jsou kráceny i o dva vozy.
Nechci vidět, co se bude na výlukové soupravy posílat, až bude opravdu zima...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace