K-report
 

Archiv do 08.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Vlečky, vlečkové systémy, důlní dráhy » Archiv do 08.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1660
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 13:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se ptám proto, že jsem tam byl před pár lety na exkurzi, ale nevím, jestli to byla stará nebo nová. Moc nově nevypadala, ale třeba to byla "nová" Co se mi ale líbilo nejvíc, byla skleněná aparatura na koncentrovanou dusičnou, to byla paráda, ta snad funguje
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 13:36:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuálně ze Semtína:
 
 
 
 
návštěva pro cisterny do Litvínova
 
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 21:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Miram: vidím dobře nebo se mi to zdá, že na té v pořadí čtvrté fotce vidím izolované kotláky na dinitrotoluen? Já myslel, že už všechny podlehly autogenu... Krucinál, kdyby se do té syntézky (nebo je to v Explosii?) aspoň dalo nějak legálně na ty vozy dostat, ale je to marný, je to marný, je to marný...
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 22:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom pro upřesnění, ty "izolované kotláky na dinitrotoluen", ten dini..., to je co za sloučeninu? Polotovar TNT? Resp. Co je na těchto kotlových vozech tak neobvyklého?
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 07:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zas nějak extra neobvyklého nic, ale jen to, že jde zrovna o typ, který už nikde jinde není zastoupen. Podle těch fotek od Mirama ale těžko soudit, zda jde opravdu o to, co myslím, protože může jít i o některý příbuzný typ, jen podobného vzhledu, rovněž dobře zašitý v útrobách Synthesie. To by právě bylo potřeba blíž prozkoumat, takhle na dálku to nejde jednoznačně určit.

DNT se používá asi nejčastějc ve směsi s jinými látkami jako slabší výbušnina, případně jako polotovar pro výrobu TNT. Jinak ve vozech se samozřejmě převážel ve formě roztoku v acetonu nebo v benzenu.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 07:26:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ojoj, ještě malá opravička k mému předchozímu blábolu: místo "slabší výbušnina" si dejte "slabší trhavina", ať nemusím jít vracet diplom...
Bafy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 09:02:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad statistik: Jj, pane kolego a pozor na slova jako vagón a cisterna
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 13:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik: Moc se ve vozech nevyznám-jde o ty se zakrytým potrubím na čelech vozu??Ty jezdí určitě ve větším počtu mezi rybitevskou a semtínskou částí..takže asi vnitropodniková přeprava.Zkusím zjistit víc na přejezdu a od unida
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 13:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A opravdu by nešla domluvit návštěva,třeba bez Explosia části???Vím,že tam byla část Pardubického spolku a díky tomu získali Hurvínka,vystaveného v Rosicích a Dráhaři,nebo kdo-dokonce prošli téměř celou 60km vlečku...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1114
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 14:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Miram: ano, jde o ty se zakrytým Heizunganlage. Na DNT ale potřeba není, jenže izolované vozy se obecně používaly i na takové látky, kde to topení nebylo potřeba a využívalo se hlavně izolačních vlastností obalu. Jinak stačí, když z nich opíšeš čísla, nahlédnu do análů a budu hned vědět, kolik "uhodilo"...

Co se návtěvy týče, tak já jsem tam byl pofotit vlečku spolu s dalšími kolegy v roce 2002, krátce po přistání Chemopetrolu dopravy do místních kotvišť. Tehdy se ještě stačilo "hádat" jen s AliaChemem, dnes se hádáš s Unidem a s AliaChemem. Navíc ani tehdy mi šéf vlečky nedovolil fotit kotle, ani ty, co stály před dopravou a stačilo jen vzít foťák a udělat cvak, bez jediného kroku. Dnes je to ještě horší, ale nechci být konkrétní - nechci mít problémy. Stačí, že sem píšu ve své pracovní době, a ještě k tomu o Syntézce. No a Explózku ani nezkoušim, to už nemá cenu. Stačilo by ty vehikly někam vysunout do "neutrálních vod", ale zas ne někam, kde se kvůli tomu budu brodit v alkalickým rašeliništi nebo se koupat v betasmole apod., to fakt ne...
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 16:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí Zelená Louka.
Hele Aliachem už není,teď jen samotná Synthesia,ale máš pravdu,že přitvrdili v ostraze a tají i nesmysly...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1118
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 16:41:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je fakt, že na ZL by to asi šlo, i když by to samozřejmě muselo být domluvené a věřím tomu, že by si ti pohlaváři vymínili fotky k autorizaci nebo nějakou podobnou zhovadilost. Aspoň bych si při té příležitosti zase po létech prošel vlečku Rosice - ZL.

Docela se tomu divím. Třeba Arnikou a Greenpeace apod. nenáviděná Spolchemie je svolná... A i Spolana, která je na černé listině asi na nějakém reprezentativním místě, taky není nedobytná. Ještě tak do Dezy ("momentálně" válčí s Arnikou), do MCHZ, Chemopetrolu, Enaspolu, Sokolovských ChZ (Eastman), Sokolovské uhelné, OKD, Nové huti, Vítkovic, DIAMa, Lovochemie a asi budu spokojen

(Příspěvek byl editován uživatelem statistik.)
Martin_740_848
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 22:45:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik:A do Mostecké uhelné ne ?
Vlečkaři všech zemí spojte se! ! !
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1938
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 00:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Synthesia:
1) už tam půl roku nejsem, po 15 letech mi bylo zoptimalizováno pracovní místo
2) návštěva uvnitř. Teoreticky by se to dalo zařídit. Jedna možnost kterou znám je vydávat se za uchazeče o místo dělníka na mým bývalým provoze. Tam už bych to snad domluvil. Druhá možnost je potom tvářit se jako návštěva fy Norbrook, i tam bych měl někoho znát. Třetí možnost - domluvit se s nějakým kamioňákem a vjet dovnitř jako jeho závozník. Prostě jde kdeco, ale fotit legálně - to asi ne.
3) také se v cisternách nevyznám, ale to o čem píše statistik - tak v tom nám (asi) vozili z výrobny sírovky do Rybitví roztok bisulfitu.
4) dusičná - tzv. stará dusičná je úplně mrtvá, tzv. nová kousek od NPK snad jede přískokama.
http://www.pshzd.cz/synthesia-mapa.html - ta stará dusičná byla v té oblasti jižně od předávacího kolejiště ZL - to je to u nápisu "vykládka uhlí"

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 07:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 740 848: tak tam naštěstí nemám problém se dostat. Jenže tam už svoje "staré stádo" prakticky vybili.
Martin_740_848
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 10:56:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik:Myslíš důlní 26Em?
Vlečkaři všech zemí spojte se! ! !
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1940
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 11:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik a jiní odborníci: 767 7 665-? - říká vám tohle numero něco? Více čísel a informací je tady v tý skříni ... ale už se do ní nepodívám :-)
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 14:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Semtín se asi jako na jedinou chemičku vztahuje zákon o utajovaných skutečnostech(jak mají psáno na vrátnicích)a po 11.září přitvrdili.Ani my "náhodní" fotografující kolemjdoucí na veřejném prostoru to nemáme jednoduchý...

(Příspěvek byl editován uživatelem miram.)
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2234
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 15:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A i Spolana, která je na černé listině asi na nějakém reprezentativním místě, taky není nedobytná.

Ve Spolaně byl letos (9.6.)stejně jako loni normální den otevřených dveří (inzerovaný několik týdnů dopředu na webu) a týkalo se to i drážní dopravy. Loni to snad bylo kde dni děti a děcka si tam mohla zajezdit s . Jak to bylo s ovšem nevím, páč jsem tam ani jednou nebyl.

Jinak důkaz, že se nějakému šotoušovi povedlo legálně proniknout do podniku je třeba zde http://spz.logout.cz/album/cz/cz_chem7246.html
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 15:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ: Jinak důkaz, že se nějakému šotoušovi povedlo legálně proniknout do podniku je třeba zde

Jo, toho znám, ale ten tam prý byl služebně.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1130
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 16:53:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě RadekŠ: já si vzpomínám na den o. d. v Elektrárně v Opatovicích. Bylo to poté, co obnovili propadnutou střechu. Tak jim asi nějaký mediální poradce "poradil", že je dobré ukázat a povědět lidu, že to, co se událo, se už nyní stát nemůže a provést je při té příležitosti "supertajnými" útrobami elektrárny. Bylo to samo o sobě zajímavé. Nejlepší ale bylo, že štajgři samozřejmě hned v úvodu instruovali hloučky lidí, že mají chodit po vyznačených trasách a že je zákaz focení. Samozřejmě v okamžiku, kdy první osoba viděla plápolat oheň na fluidním topeništi, tak všichni a všechno vytáhli své digišoty a už to jen blejskalo... Štajgr radši rezignoval, protože lidu byla přesila. Navíc dnes má foťák opravdu každý, nešlo o jedince. To samé bylo na vlečce. děti se tam mohli povozit na 740.653 od OTZK ke stavědlu, přičemž vůkol nerušeně probíhal běžný žel. provoz. Dále vlečku projela M131.1, takže bylo jasné, že šotouši se asi hnou dál do kolejiště, než bylo v plánu a tak se taky stalo. Opět - nikdo už je nevyháněl, ač na konkrétní dotazy stran návštěvy kolejiště za účelem šotu bylo ze strany dohlížejících odpovídáno záporně. Takže jsem si tam v klidu pofotil, co jsem chtěl.

Možná to tedy ve Spolaně probíhalo obdobně. Škoda, že jsem o tom nevěděl. Ale to by asi chtělo lepší propagaci i pro případné mimopražské návštěvníky, tedy např. pro mě...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3759
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 17:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to by asi chtělo lepší propagaci i pro případné mimopražské návštěvníky, tedy např. pro mě...

No, jestli to bylo propagováno přes web, tak na nějakém pražský/mimopražský příliš nesejde.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1131
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 18:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, to mi připomíná úřední vývěsku. Nikdo nemá potřebu informovat toho, že tam něco vyvěsil, ale je povienen to tam vyvěsit. A na občanovi je, aby si to tam přečetl. To znamená, že bych musel čas od času preventivně projet všechny možné i nemožné weby a zjistit, co je na nich inzerováno a pak by se informace o tom, že Spolana pořádá DOD, dostala i ke mně.

Jo, holt žijeme ve 21. století, století informatiky, tak si toho važme...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1944
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 18:56:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k Synthesii - přes úpadek velké části fabriky se tam přece jen skladují pěkné sajrajty v množství podstatně větším než malém. Takže já docela chápu obavy a přísný režim vstupu. Není každy nepracovní návštěvník zrovna šotouš. Už jen to, že naprostá většina velkých provozů z principu nejde zamknout není pohyb civilistů po areálu žádoucí.
Našel jsem tady ze Synthesky jedny koleje nikam a jeden posun před rybitevskou vrátnicí:
 
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1946
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 19:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jednou OT od vleček - víte jaký je rozdíl v chemii mezi teorií a praxí?

Asi takový:
 
 
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 19:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: tak pro zajímavost, přesně tyhle kotláky, jako je na Tvé fotce č. 2, jsou ty, o kterých jsem psal v souvislosti s přepravou DNT. Na fotce je 788 7 717?
No a teď koukám, že 788 7 716 je v provozu a stojí v opravně v Děčíně (určitě propadlá revize)... To snad ani nemůže být pravda. Takže zítra hurá do Děčína na návštěvu. Infiltrace do Synthesie zdá se nebude, aspoň v tomto případě, nutná.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1947
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 19:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

788 7 717? asi jo, on originál fotky není o moc větší.


www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1948
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 19:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A naposled Sy - tyhle fotky jsem měl oficiálně půjčené z archivu, bohužel jen toto a nic jiného. Možná jsem je sem dával, promiňte mi případně sklerózu:
 
 
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 02:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sokolovská uhelná a.s. bude modernizovat svoje 27E.
http://www.suas.cz/data/file/280.pdf
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 15:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdepak to Wohnouti natočili? V Kladně?
Nefoťte to sviňo staró!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1396
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 15:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: Jo je to v Poldovce v areálu Poldi Hütte tedy někdejší poldině huti. Ta vrátnice je u někdejší "kotelny 2" ulice se nazývá "Thienfied". V záběrech je tam vidět poldovácká lokomotiva DH120, kolejiště uzké i normální dráhy.
M1 - Maracaibo
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1163
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 11:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je nějaká lokomotiva "domovská" na vlečce hodonické sladovny? Minulou středu jsem tam zahlédl 744.502 a toto pondělí nějakou 740. Vše je Lokotransu.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 20:36:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Synthesie opravuje svůj přejezd na vlečce
 
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 822
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 11:12:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts : jak vypadala ta 740? Nebyla bílá? 744.502 je monumentálně v Brně (asi oprava).
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 14:07:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Synthesie opravuje svůj přejezd na vlečce
Myslíš tím, že před přejezd umístila značku na omezení rychlosti na 10 km/h.
 
Nevím, proč, ale kdykoliv jedu 918 nebo 903 do/z Rybitví, čekám na přejezdu v Semtíně, asi mám na tohle štěstí
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 18:55:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomaseq: Byla to 740.861.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 21:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po delší době se v Důlních novinách Mostecké uhelné objevilo konečně něco zajímavého o důlní dráze:
 
 
 
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 22:30:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tohle to určitě nesmí chybět-v září se otevře nové důlní muzeum na bývalém dole Julius III v Kopistech (mezi Mostem a Litvínovem). Důl má stále napojení na železniční síť přes vlečku (kameno)lomu Ležáky. Dřív do areálu vedla i úzkorozchodná tramvajová vlečka, která vedla i přes přesuvnu pod násypky ve splítce s normálněrozchodnou kolejí.

(článek se všema obrázkama je tady: odkaz)

 
 
 
 
 
 

 
 
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 07:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky něco přidám: Národní kulturní památka Dolní Vítkovice bude od 24. srpna do 31. října 2007 zpřístupněna veřejnosti. Souborem průmyslových staveb budou provázet pracovníci Ostravského informačního servisu a odborníci z Vítkovic. Prohlídková trasa povede po historických objektech Vysoká pec č. 1, Koksovna, VI. Ústředna.Návštěvníci mohou památku navštívit vždy v pátek, sobotu a v neděli od 9 do 17 hod. Skupinové návštěvy mimo otevírací dobu se musí písemně objednat na internetové adrese: dolnivitkovice@seznam.cz

Zdroj: www.ostravaci.cz
Jak jste to jeli ????
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 00:03:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte náhodou někdo, jak často za den jezdí DNT s lokomotivami 184 mezi Prunéřovem a Tušimicemi, či Tušimicemi a Březnem (v tomto období)?
Krysolet na laminátku!!!

Datel má zobák kvůli tomu, aby si neomlátil hlavu o strom.
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.46.108
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 22:06:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes po obede bola vykonaná obsluha vlečiek z L.Toušeň a TOS Čelákovice. Foto: http://www.tratovestroje.wbs.cz/index.php?menu=35&podmenu=360
Podľa posunovačov ožije i vlečka v Poleradoch, bude sa obsluhovať nočným Mn z Čelákovic.
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.213.170
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 13:44:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlečka v Káranom dnes :
 
 
 
 
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1581
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 17:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by mi někdo ozřejmit toto:

http://www.mapy.cz/
In Bass We Trust...

...and Back to the Jungle.

Noisia massive! We on that exodus!

Pravidelně sponzoruji město Groningen v Nizozemí.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 17:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister: Vybavuju si, že když jsem tímhle místem kdysi projížděl, tak mě tam něco zaujalo. Už si přesně nevzpomíním co, ale mám pocit, že tam byly značky označující železniční přejezd, který tam ale skutečně nebyl (nebo tak něco). Ta mapa asi nekecá.

P.S.: Prosím znalé o opravení/upřesnění/doplnění/objasnění, taky by mě to zajímalo.

(Příspěvek byl editován uživatelem R B.)
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 18:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.ckdkh.cz/
Pokud teda chapu otazku dobre. Ale mel jsem za to, ze je to zname ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1582
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 22:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha. Právě že z leteckých snímků některá místa vlečky vypadají nesjízdně. Díky.

Ale jezdí se tam, nejezdí?
In Bass We Trust...

...and Back to the Jungle.

Noisia massive! We on that exodus!

Pravidelně sponzoruji město Groningen v Nizozemí.
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 22:26:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister: ČKD Kutná Hora, vlečka byla projeta na akci "ŠoDo" v roce 2005.
 
 
(bohužel jenom k vratům)
 
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1694
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 23:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, osobne mam za to, ze se tam stale jezdi, dokonce snad tu i nekde nedavno (no, rekneme tenhle rok) probehla informace o stavu hnacich vozidel - rosnicek. To je ostatne i duvod, proc mam za to, ze je tahle vlecka znama ... ;-)
Ale jinak je to spis na nekoho znalejsiho soucastneho stavu.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Stanin84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 15:02:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Tratovak Tohle zaboli :-(

Dneska jsem se byl projít s kamarádkou. Sedíme takhle kousek od nemocnice (mluvím o Pardubicích) a najednou slyším, že se k nám něco žene po vlečce do průmyslové zóny v Černé za Bory. Tak jsem vyskočil z lavičky, vytáhl mobil a čekal, co to bude.. Byla to Muvka a "couvala" směr hlavní nádraží.. Přikládám foto.

 
Pecha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 17:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ja bych jako řekl, že se tam stále do toho ČKD jezdí, protože jak jsem tam byl v letě tak tam něco v areal posunovalo , ale přesně nevím co, protože jsem byl dost daleko , ale řekl bych, že to bylo nějaké prase, ale bylo tam i dos vagonu, ale mohl bych to zjistit, protože má v arealu ČKD firmu
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 20:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem se optat:

Funguje ještě (v diskusi na K-reportu několikrát popisovaná) přeprava cisterny (tuším jednou týdně z Přerova?) do Cutisinu Jilemnice (přípojná stanice Hrabačov) nebo tato přeprava již „lehla“?

K tomuto dotazu mě vede informace v Dráze 9/07, kde v článku o brněnských vlečkách se na str. 24 píše, že lokomotiva 704.403 původem ze zmíněného podniku se krátce vyskytovala na vlečce Zetoru a stejné straně je i fotografie, která tuto lokomotivu řadí do majetku firmy Loko Trans s.r.o.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1538
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 21:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jakém stavu je vlečka z Mstětic u Prahy ?? A n2jaké fotky z provozu k nakouknutí nejsou ??
Mawerick
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 08:04:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo bližší info o zrušené vlečce do taky již zrušené Bukovecké papírny v Plzni? Díky.
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak vlečka v Káraném už je vytrhaná, zbyly tam jenom pražce, kolejnice se dneska nakládaly na vagony v Lysý
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1085
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 14:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se vůbec do Káranýho vozilo, že tam musela být vlečka? Zásilky chlóru, hydroxidu a písku pro vodárnu?
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.46.108
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 17:54:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajemný em:
pozri sa sem:
../28/23100.html
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1165
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 08:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes je v Táboře očekáván první uhelný vlak určený pro vlečku místní teplárny. V té se v současnosti dokončuje nový teplárenský blok, kde se bude spalovat uhlí (dosud se topilo mazutem), takže to bude jezdit pravidelně. Před časem už proběhla informace o jednom ucelném vlaku týdně. Zkušební provoz nového bloku má běžet od 5.12.
Stanin84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 09:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, kdy se budou odvážet kolejové exponáty z MSV (den a hodina)? Šel bych se na to mrknout.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36398
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 01:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desítky milionů na rekultivace lomu Medard zmizely
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 08:14:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to víme. Prostě ty prachy ukradli, i když vám bude spousta lidí tvrdit, že když je nemůžem zavřít tak to přeci není krádež ...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace