K-report
 

Archiv do 02.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Otázky - zodpověz, kdo víš a znáš » Staré archivy » Archiv do 02.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:40:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty voe! To je dílo, no každá firma si hlídá investice do vzdělání, hmmm, ale zase na druhou stranu prvních několik let se vlastně ten novic jen učí. Abych řekl pravdu, mě to trvalo 2 roky než jsem se naučil se všema typama vlaků jezdit (od 2300 tun a 700 metrů délky až po 12 vozový rychlík)a až po dalším asi roce, než s jistotou šel po závadách...

No, po těch závadách moc s jistotou teď nechodím, jelikož co stroj, to jiná rekonstrukce... Blbý!!!
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blbe, ty tři přeshraniční přískoky odvozím se zavázanýma očima podle zvuku K 6S 230Dr. Na to nepotřebuju ani příhraniční ujednání (D 102 nebo kolik), ani poznání.

Úúúúúú, ššššš ššššš šššš, na Ouklice V O L N O !!!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 12:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty tři přeshraniční přískoky odvozím se zavázanýma očima

no stejně jako tři ramena v depu, po dvaceti letech ježdění, to musí už jezdit znudění poslepu

hele ale máš sem psát nějaký otázky jo, od toho to tady je :-)
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 13:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé... Ovšem dle mého skromného názoru vzhledem k zodpovědností, které strojvůdce nese, je to fakt slabota...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 13:53:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak házejte cifry, kolik je asi tak podle vás úměrný a slušný plat za tu zodpovědnost? Ve kterém povolání (vynechte uklízečky, popeláře a pod) není zodpovědnost? Myslíte si, že platy jednotlivých profesí jsou určovány nějak podle jejich náročnosti, zodpovědnosti a prestiže a nebo podle toho, jak moc jsou/nejsou na trhu práce?
PUŠL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.100.7
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 16:18:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba nejvíc odpovědnodnosti nesou naši "slavní" poslanci a na trhu práce je jich málo. Proto mají tak vysoký plat úměrný svému postavení.
Většina ostatních zaměstnaneckých profesí nehledě na náročnost a na to, zdali jsou nebo nejsou na trhu práce, jsou drženy + - v oblasti průměrného platu.
Všichni "obyčejní" zaměstnanci přece nemohou mít "vysoké"* platy, i když by si na ně v prosperujících podnicích mohli troufnout.
* - vysoké - v poměru k pracovníkům na Západ od našich hranic, almužny.
To se velmi pěkně ukázalo při poslední stávce v podniku Škoda auto, kde zaměstnanci mají stejnou produktivitu práce jako jejich zahraniční kolegové, vyrábějí vozidla, která se prodávají jako jejich kolegů za evropské ceny a v odpovídající kvalitě. Přidat jim vedení podniku chtělo jen tak, aby příliš nevyčnívali nad u nás obvyklý dav. To se jim samozřejmě nelíbilo.
A už diskutéři na různých DF vyjadřovali obavy, o konkurenceschopnosti, o tom, co by zaměstnanci ještě chtěli už při tak jejich vysokém platu a malé kvalifikaci atd.
Zkrátka u nás je to postavené na faktu, že pokud jste součástí velkého davu, nemáte nárok na nějaký vysoký plat nebo jeho razantní zvýšení, i kdyby k němu byla možnost. Pokud jste v malém davu a nejlépe jednotlivec, tak tam to neplatí. Na jednoho hodně bohatého přece musí být deset relativně chudých.
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 16:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Absolvent VŠ, strojař, měl představu nástupního platu 25 000 Kč hrubého. V krajském městě Jč kraje jej za tuto sumu nikde nezaměstnali. Musel slevit na 18 000 Kč hrubého. Třeba v Praze nebo jinde by požadovaný nástupní plat dostal... nevím.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu potvrdit, že na "venkově" (u soukromých firem) je strop pro techniky s VŠ 20 000 hrubého. Čest vyjimkám. Bohužel valorizace většinou neexistuje, takže na co se nastoupí s tím se odchází na lépe placené místo k jinému zaměstnavateli, anebo jde o tzv. výpovědní valorizaci. Když pracovník podá výpověď snaží se mu šéf přidat. Jinak dovětek přesčasy jsou v ceně (nikdo vám je nenařídí, ale stihnout práci musíte).
Mám ale takový dojem, že u kamioňáků je to podobné, není hodinová mzda, ale cena za nějakou trasu a druh nákladu.Ale možná se pletu.

(Příspěvek byl editován uživatelem mořepetr.)
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:46:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíte si, že platy jednotlivých profesí jsou určovány nějak podle jejich náročnosti, zodpovědnosti... prestiž jsem záměrně vynechal.

Je to možná divné, ale tvorba platových/mzdových stupnic je na posuzování těchto kategorií - spolus potřrbným vzděláním, další kvalifikací, složitostí práce, rozsahem komunikace, tím, zda je to práce samostatná nebo podle přesně daných postupů atd. - založena. Dělá se to buď katalogovými nebo analytickými metodami nejčastěji vycházejícími z tzv. ILO metody (International Labour Organization).

Tyhle metody ovšem neřeší, jak a kde vzít balík peněz, ale jak daný balík peněz rozdělit mezi jednotlivé profese ve firmě. Tam, kde máte tisíce zaměstnanců v desítkách profesí ani nejde udělat mzdový systém od oka.
Nevýhodou těchto metod je, že nepracují s kritériem "trh" - předpokládají, že je na trhu práce dost lidí. V případě, že tomu tak není, máte dvě možnosti - buď tu metodu "ohnout" a povýšit některé kritérium, tím ovšem zmršíte relace mezi profesemi a těžko to vrátíte zpět. Nebo to řešit mimo systém základních mezd, např. nenárokovými bonusy ("věrnostní", náborový příspěvek apod.) nebo nemzdovými benefity - dovolená navíc, příspěvky na rekreaci, na bydlení apod.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:49:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad BmbČ: no, myslím, že i v Budějkách budou brzy přehodnocovat...těchto profesí je velký nedostatek a vzhledem k tomu, že je celoevropský a tihle mlaďoši už jsou slušně jazykově připravení, tak nezbyde firmám než přitlačit nebo zavřít krám...
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám kámoše kamioňáka, jezdí hlavně Benelux, no a chlubí se 35 000Kč čistého... V úterý vyjede a přijede v pátek. SO+NE volno.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1109
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:59:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysek tak proč nejezdíš s kamionem, když je to tak výdělečné, tak taky potřebujou lidi
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kamioňáci nejsou, je to šance něco vydělat to je pravda. Znám kluka který když zjistil kolik bude brát po VŠ, radši šel jezdit s kamionem. Udělal dobře.

(Příspěvek byl editován uživatelem mořepetr.)
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1147
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

off-topic
PUŠL: Mi tedy nepřijde, že by dělníci ve ŠKODA AUTO byli nějak špatně placeni. V porovnání se stejnými profesemi v jiných podnicích bych řekl, že jsou na tom hoodně dobře. Též by mě zajímalo, když tedy argumentují pro navýšení platu současnými dobrými výsledky na trhu, jestli by přišli za vedením v okamžiku zhoršujících se ekonomických výsledků, že by si nechali snížit plat. Asi ne, což? Krásně se při stávce-nestávce ve škodovce projevila typická vlastnost soudruha dělníka přežívajícího v socíku - fabrika je nás, pracujícího lidu a ti inženýrští si akorát v kancelářích válí prdele za velký prachy. Holt, kdyby nebylo inženýrských, tak není z čeho vyrábět, co vyrábět a pro koho vyrábět. Kapito?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & MHD Olomouc » http://tramvaj.wz.cz
Krysolet na laminátku !!!
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dybys umel požádne šíst, ta bys vedel ploš! Aaaale ze neumíš, tvoja hyba...

Hele vole bejku, to se ODOS na dni železničářů zase vycajchnoval!!! Ačikovu hrůzu jako první mašinu při vstupu do depa z lávky a z perónu hned na první pohled při vystoupení!!!!!!! Já byl mrtvej smíchy, tak tomu říkám R E K L A M A !!!

A to je to nejlepší, co máte??? Hahahahahahaha
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem v roce 1995 jezdil s kamionem do Italie.Taky jsem vydělal 19 000.Tenkrát.Ale polovina byla diety.A taky jsem vyjel v neděli večer a vrátil jsem se,když to šlo dobře,v pátek.Vydržel jsem to rok a odešel jsem a vrátil jsem se na mašinu.Nikdy více volant.A to než jsem šel na kamion,jezdil jsem 6 let s autobusem.Je to práce,tak jako naše,nezaplacená.Třetina výdělku padla na nákup zásob na další jízdu.Dnes bych to už nechtěl dělat.Stačí se podívat co se děšje na našich silnicích.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1110
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:24:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates zbytek je v akci
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Já vím, viděl jsem ten konvoj, jak jsem jel přes Polanku.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1111
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakej konvoj boha?
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fyra: nepochopil? Nevadí... Kromě velkého úložiště štěrku a uhlí je v Polance nad Odrou i Kovošrot... Tak jako v Tlumačově a nebo ve Svitavách.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1113
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:33:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo tak, ale v Polance na kolejích liché staniční skupiny vystavují České dráhy :-)))
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1114
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ale k tomu platu, vida, takže VŠ nemá šanci dostat 25 hrubého, ale stačí mu jít jezdit autem a nebo na mašině, kde stačí SŠ a dostane se mu kýženého, to jsou panečku věci :-)
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pojala mě deprese když jsem viděl tu hrůzu naleštěnou do akce. Dojička modrých 742 jako stěžejní vozidla nezávislé trakce. Oba jsou to děsné kýbly a tohle má vydělávat? To bych byl už pro návrat čmeláků a sergerjů...
Tady bude bitva! a tady zase pšenice!!!
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Váš názor přesně koresponduje s výše napsaným. Velká skupina nemá nárok na přiblížení se průměrnému platu v západních zemích EU protože je už na platy obvyklé u nás velmi dobře ohodnocena, malá skupina ve vedení podniku už v průměru EU je, nebo se k němu blíží a to je v pořádku. Položme si otázku, zdali malá skupina může existovat bez velké a naopak.
Též mi vychází, že skutečně ta velká skupina má smůlu, že je velká.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 19:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BmbČ: Jojo, většině lidí se neblíží platy průměru "západu", stejně tak jako jsou životní náklady v ČR hluboce pod náklady na "západě". Franta nemůže požadovat 30tis., bo Hans támhle z rajchu má taky tolik a dělá to, co Franta. Dělnické profese a "inženyrští" se navzájem bez sebe neobejdou, musí spolu žít v určité symbióze, mít určité vztahy, které se však diametrálně odlišují od představ soudruhů milicionářů z roku 1948. Faktem je, že jednání některých "menežerů" je rovněž na pováženou.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & MHD Olomouc » http://tramvaj.wz.cz
Krysolet na laminátku !!!
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 19:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: S tímto souhlasím.

Ale obrátím stránku a vrátím se k tématu a zeptám se ještě i zde.
Na netu prý existují stránky s vizualizací staveb IV. koridoru v úseku Č. Budějovice - H. Dvořiště. Nemohu je nikde najít. Viděl je někdo? Díky.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 20:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Fýra:
Přesně tak tomu je.

Jinak pro zaměstnavatele je jedno, jestli SŠ nebo VŠ. Když SŠ zvládne práci jako VŠ je to pro něj lepší. Má menší možnosti mu utéct na podobné místo (přece chtějí VŠ)a ještě mu může dát nižší plat.
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 21:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BmbČ : stav k 1.11.2006 :
https://www.k-report.net/koridory/images/mapaCR.gif
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 21:40:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rk_kn: Díky. O této stránce vím. Na těch stránkách, na které se ptám, by měly být vidět už některé jednotlivé větší nebo zajímavé stavby z úseku, jako např. dlouhé mostní překlenutí údolí řeky Malše, portály tunelů atd.
Ještě jednou díky za ochotu.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4483
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 22:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám kámoše kamioňáka, jezdí hlavně Benelux, no a chlubí se 35 000Kč čistého... V úterý vyjede a přijede v pátek. SO+NE volno.

Z toho jsou ovšem 2/3 částky diety, takže výplatu má ve skutečnosti třeba 12.000...

Jinak pro zaměstnavatele je jedno, jestli SŠ nebo VŠ.

Pokud to takto lze udělat, tak určitě. Jsou ovšem profese, kde taková zaměnitelnost nepřipadá v úvahu (např. u právníků) a zkušených lidí na trhu práce v oboru je prostě pořád málo - takže pokud zkušenému právníkovi v Praze nabídnete pod 30-40.000 Kč hrubého, tak se vám pravděpodobně vysměje...
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 22:53:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Quex: Právníci to je kapitola sama pro sebe.Pokud je to zkušený právník, má své jisté, ale novic?! Je problém, že pokud ho vezme právní kancelář, tak dělá děvče pro všechno a vzhledem k tomu, že ho vlastně zasvětí do kauz a tím pádem si vytváří potencionálního konkurenta, je problém vůbec toto místo získat.Samozřejmě, že s platem to určitě není nic moc. Domnívám se, že není daleko doba, kdy buď nebudou dostávat vůbec žádný plat, případně si toto zaškolení ještě zaplatí.Dost podobné je to i u lékařů, ale tam to trochu zachraňují nemocnice.
AD BmbČ:
Vizualizace dělal SUDOP PRAHA http://www.sudop.cz/cs/index.php (nebo někdo pod jeho hlavičkou), zkusil bych pátrat tímto směrem.
O koridoru:
http://rail2005.euweb.cz/
http://4koridor.kvalitne.cz/
http://www.mujweb.cz/www/4koridor/
Fotografie z vizualizace:
http://www.4koridor.cz/view.php?cisloclanku=2007010001
http://si.vega.cz/clanky/modernizace-IV-tranzitniho-koridoru-zahajena/
Vizualizace Rokycany - Plzeň:
http://www.ctech.cz/galerie_video.php?reference=38

(Příspěvek byl editován uživatelem mořepetr.)
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 22:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mořepetr: Též velké díky.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 21:33:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Domnívám se, že není daleko doba, kdy buď nebudou dostávat vůbec žádný plat, případně si toto zaškolení ještě zaplatí.
Co jsem slyšel, tak ta doba už tu je. V některých oblastech nebo s protekcí ještě něco dostanou, jinde jsou rádi, že to můžou dělat zdarma a třeba v Praze už se prý platí.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 07:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu potvrdit. Otec v důchodě si chtěl lehce přivydělat, tak u té dotyčné firmy musel na "zácviku" odpracovat 150 hodin -zadarmo-, no a teprve potom začal dostávat peníze. Až se zacvičil. No nic moc, když to převedu na lidi ještě výdělečně činné, tak je to dílo. Pokud budou v zácviku celý měsíc, z čeho pak budou žít...???
Honzaaa Honzaaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.35.234
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 14:18:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, kolik stojí objednat si vlak? Mám na mysli třeba, za kolik se dá objednat nostalgická jízda parní lokomotivou s jedním/dvěma vagónky, nebo třeba motoráček? Cena za km, kolik se platí za přistavení apod.?
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4540
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 14:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U páry hodně záleží na velikosti, ale i u těch nejmenších se bude cena za akci v délce trvání řekněme do 10h včetně všech dalších poplatků pohybovat v řádu několika (dost) desetitisíců... U malého motoráčku (M131.1) se dá tatáž trasa pořídit nesrovnatelně levněji...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:58:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Propočet ČD: brejle + 4 zelený na celkem asi 150km, 8 hodin, vč. fíry a čety by ČD: cca 78 000,- + DPH.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Matysekfyra: Z vlastní zkušenosti vím, že každý má problém vybrat dovolenou. Tak se to dělá tak, že pokud se jde na jiné místo, vybere se dovolená ve výpovědní době a při té dovolené probíhá již zácvik na novém pracovišti. Je to i v zájmu pracovníka, má možnost si ošahat práci a zároveň si případně i rozmyslet odchod. No a k nástupu do zaměstnání, už je připraven podávat alespoň nějaký výkon. U dráhy by to byl asi ale problém, cizí člověk motající se v provozu to nejde.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkušenější kolegové , prosím vás kolik práce dá roztrhnout motorovou lokomotivou nákladní vlak?
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:43:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba: moc ne...ale většinou je to skrytou vadou na spřáhlovém ústrojí(pecka), nebo už byl nalomený a nebo se strhne matice co drží hák...se mi to povedlo při zhruba 5 Km rychlosti a při zastavování..lom čistý bez pecek...teoreticky nemožné ..prakticky piškot pokračoval v jízdě do šturcu...:-))
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1357
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 21:14:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Houba: když to chceš, tak to nejde. Když to nechceš, je to hned :-)
Čím hůře zacházíš se soupravou, tím je menší riziko :-)
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1709
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ondra - nejedna se o jednu s x pevnustek s dob, kdy byla Olomouc pevnostnim mestem ? Armada by je mela, udajne, pouzivat jako sklady. Pocet a umistneni netusim. A ani zda je jen jedna ci vice, ale prej, prej snad jsou tri.
Jinak o usporadani techto objektu nevim uz vubec nic, ale predpokladam neco s podzemim a certvi co je v nem. Ostatne zde bych si drze dovolil odkazat na jisty prostor u Tyniste nad Orlici, kde o tom co tam mozna je v podzemi jakesi potuchy i mam, teda co se tyce rozsahu, byt objekty viditelne tomu moc nenasvedcuji ...
Ostatne viz predvalecne exdelostrelecke tvrze Adam a Cihelna v Orlickych horach. A v podstate i viz Bouda ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba: to se musíš ptát OKD, ti v tom mají dlouholeté zkušenosti... Těm to tenkrát ve Svinově vyšlo na dvojčata (2krát 740)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 07:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DNes na novinkách je napsáno, že "průvodčí, vlaková četa" má hrubou mzdu muž: 23 066,- a žena 22 198,-(zdroj: ČSÚ) Je to možný? Zdá se mi to docela dost, leda tak by to podle mě odpovídalo i s hodně přesčasy...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6569
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odečti příplatky za so, ne, noc a 10% za tržbu a budeš někde na průměru.......
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to možný s přesčasy,zajímavá je mzda o tisíc Kč více u mužů(asi mají víc přesčasů,méně nemocenské a ošetřování dětí),než u žen.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4487
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostatne zde bych si drze dovolil odkazat na jisty prostor u Tyniste nad Orlici, kde o tom co tam mozna je v podzemi jakesi potuchy i mam, teda co se tyce rozsahu, byt objekty viditelne tomu moc nenasvedcuji ...

V Týništi nad Orlicí není žádná super záhada, nýbrž ústřední muniční sklad Armády ČR.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
350
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.102.213
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:36:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K přivolávací návěsti:
Je-li na vjezdovém (cestovém) návěstidle tato návěst, strojvedoucí vlaku jedná
za vjezdu do stanice jako u vlaku pravidelně zastavujícího, zpraveného o vjezdu
na obsazenou kolej a musí ve stanici s vlakem zastavit, pokud nejsou splněny
podmínky předpisu ČD D2 pro projetí vlaku.

Rád bych se zeptal, jaké jsou podmínky předpisu ČD D2 pro projetí vlaku? V jakém článku toho předpisu jsou napsané?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:53:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

350 třeba návěst "odjezd" by mohla být jedna z nich...
350
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.102.213
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:00:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro a když dostane fíra odjezd, je tedy na návěst odjezdu nebo stále na přivolávací návěst? A hlavně, kde je tohle detailně napsané?
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: už je to tady!!! Došlo na lámání chleba. Tak by mě zajímalo, co teď říkáš na jednotu členů FS, když se odtrhla Plzeň, možná i okolí??? A nebo byla vyhoštěna, záleží z jakého pohledu se na to dívám... Je to "jen" 100-150 lidí, ale... A jak vidíš nynější preference při vyjednávání o KS, když jasně nyní strojvedoucí dali najevo, že nejsou jednotni???

Je více než jisté, že tohle byl hodně blbý manévr před vyjednáváním. A ještě na sebe pošlete soud??? Hmmm, a kde je logika???
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jooo, a zaslechl jsem taky něco o Bohumínu. To by bylo dalších 150 lidí, zhruba. To už jde, začíná se to nějak trhat. T E Ď , v tom nejdůležitějším období. Tak nevím, jestli se dá o jednotě ještě mluvit...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:40:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates a co že se trhá, Federace pilotů? Klepou se z Carga, cítěj, že budou muset makat a nebo jít od válu?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1121
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:43:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

350 čeče sem nějak línej to hledat, ale určitě to bude v nějakým předpisu psaným krví já tu knížku nepsal, tak ty články nazpaměť neznám. "Odjezd" ruší to zastavení, nikoli jízdu na PN, bych řek...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1122
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates dneska v noci v Bohumíně, instrukce ve vysílačce : Ze 104 máš posun na 5tou hlavní, na 9té stojí tvůj vlak, jeď až na sever k vlakové loko, vyvěš vlakovou loko, pověs na vlak konce, vezmi od kolegy "papíry", potom jeď zpět, přes jih přestavíš z 5té na 9tou, zavěsíš se, okopneš si jednoduchou a pojedeš
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:53:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: můžeš být klidnej, ČD má dalších 9% nárůstu přeprav dokonce i v osobních, takže i nadále budeš jen vyzobávat drobečky od stolu...

O to tady nejde, tam je boj o korýtka a ten vyvrcholil odchodem/vyhozením Plzně. Víc si přečti na jejich stránkách... T E Ď , v nejméně vhodném okamžiku. Totálně školácká chyba!!!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysek ježiš nenuť mě číst jejich stránky, nejsem masochista :-) Jako někdo vyhodil z okna lahváč Plzně?
Stačí když kape, nemusí pršet...
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 11:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak už i saxofonista vstůpil... Měl si pravdu, je to jako mor...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 11:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matys to říkám, za Milošem už byli taky a prej "kolego, měl by ses někam zařadit" a podobný hlášky, a pak prej je to "dobrovolný"....
Saxofonista taky??
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 11:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

qui bono..komu ku prospěchu...OSŽ se hádá, odvolalo předsedu,FS se rozpadá..jak ze špionážního románu,jako kdyby to někdo zařídil...a zakládá se Cargo,potažmo "rozděluje" miliardový majetek...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace