K-report
 

Archiv do 26.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 334 Kojetín - Tovačov » Archiv do 26.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 11:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co kdyby od nádraží k rybníku jezdil taky vláček, ale silniční? Samozřejmě za mírný poplatek. Kdo by chtěl, jel by vláčkem, méně líní by šli pěšky.
Otázka je, kde ten vláček vzít.
Nefoťte to sviňo staró!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 14:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo kluci, jinak právě dnes v tichosti uplyne druhé výročí toho, co zde přítomný JirkaS zahájil "dobývání" Tovačovky motorovými vozy.
Tenkrát, 19.8.2005 se jelo s vozem 830 076 i na vlečku štěrkoven do Skašova:

 
 

 
 
 

Jirko, DÍKY MOC !!!

(Příspěvek byl editován uživatelem Rosta_Kolmix.)
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 10:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rostoooo,kde se vzalo tolik Sergeju takhle krásně za sebou v Oplocanech?Byla náká rozlučka se Sergejama s Tovačovkou někdy dáááávno nebo co?
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 10:40:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to s těma sergejama je fotomontáž. ale udělat fotojízdu se sergejem po tovačovce to by bylo
Nehněvej se ženo má, kde jsou vlaky tam sem já.
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 19:08:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož sergej na tovačovce by nebyl špatný i když mě osobně by stačil i pilštyk. Ohledně jízdy na portál bych chtěl dodat, že na mírném počtu účastníků se jistě podílel fakt ohledně trasování tovačovky. Přeci jen na Portál je větší frekvence návštěvníků od Olomouce než z jihu od Kroměříže. V současnosti by se vyplatilo stavět dráhu z jiného směru, jenže osud tomu chtěl jinak. Otázkou zůstává jaká by byla účast na jízdách při výlovu? To, že měsíc před výlovem jede pára by asi skutečně mělo vliv na počet účastníků - především těch, kteří by se chtěli jen svézt. Avšak v příštím roce již není jistota že pára pojede a to by mohla být reálná šance pro realizaci. Porovnávání akcí Portál a Výlov nelze. U Portálu se jedná pouze o samotnou akci v prostoru pódia v prostoru zámku. U výlovu bývá doprovodný program v podobě trhů a ,,kolotočů,, tím se potenciál účastníků rozrůstá.
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 19:28:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posílám též několik snímků ze soboty 11.08.2007.
Fotovlak při zastavení u uhříčického hřbitova.
 
Noční atmosféra tovačovském nádraží
 

 

 

,,trojka,, v čele - 742.262+390+160 se blíží do prostoru skašovské hlásky.
 
Noční atmosféra na bývalé hlásce Skašov
 
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 19:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra, už je to 100%, že se na jaře nepojede na Vláru? Chápu, že asi nejsou sponzoři, ale jak je možné, že letos se zaplatil parní vlak do a z Prahy s 498.022 a přípřež s 464.202 z Přerova do Průsmyku a zpět? A o 12 měsíců později se nezaplatí vůbec nic???
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 19:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea - opravdu si myslíte, že se ty vlaky do Průsmyku vyplatily ? Pokud ano, tak nemáte pravdu.
Nicméně pokud jste ochoten nějak přispět (platby směřujte na ČD-KC Zlín), třeba by se bilance změnila a jelo by se i příští rok.
Ony náklady na takovéto velké akce přechází z řádu desítek do stovek tisíc a i při bohatém přispění sponzorů se to při nižší účasti cestujících vůbec nemusí vyplatit...
A těch tradičních parních jízd se zřejmě od příštího roku nepojede víc...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 21:05:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem neřekl, že se vyplatil, ale jelikož se něco takového zorganizovalo, nemohlo to jít do bůhvíjak velkého mínusu. Mě jen zaráží ten rozdíl, 498+464 dohromady ujeli letos okolo 1100 kilometrů a najednou přesrok nevyjede ani 464 na trasu dlouhou 228km? Copak to bylo tak mizerné a zřekly se spolufinancování všichni letitý sponzoři? Já vím, co obnáší taková parní jízda a chápu, že když je všechno dražší, parničky vymírají, tak bude jízd ubývat, ale zde prostě nechápu fakt při srovnání s letošní jízdou. Mělo by se to zachovat, i kdyby to měla táhnout brněnská 751 001.

PS: Rád bych přispěl, ale to jako student bohužel nemohu.
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 22:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, že taková akce byla, ještě vůbec nemusí znamenat (a bohužel neznamená), že neskončila značným mínusem. Třeba ten nedělní vlak do Prahy vezl 4 platící lidi (lehátka nepočítám, to bylo něco jiného). Ty sponzory je třeba sehnat a to není žádná sranda a je docela pochopitelné, že se nikomu už příliš nechce stejně jako pokaždé obíhat a žebrat o nějaký příspěvek. Zvlášť, když to minule skončilo nepříliš slavně. Jen si představte, jakou byste měli chuť do další jízdy, když (nejen) ta minulá vás stála plno volného času, nervů při organizaci, bylo to obíhání sponzorů a občas s váma vyrazili dveře a nakonec to skončilo mínusem.
To ty vlaky na výlov ještě úplně zabité nejsou, přece jen nějaký motorák je mnohem a mnohem levnější a stačí sehnat mnohem míň peněz, aby se vyjelo. Bohužel situace je taková, že záleží v první řadě na penězích a podle toho kolik jich je, tak se dá přemýšlet, jak je co nejlíp využít, aby z toho měli něco jak lidi, tak i fotografové a projížděči. A když nejsou nebo je jich málo, tak bohužel debata zůstane u fantazie, jaké by bylo krásné, kdyby jelo to či ono po té či oné trati.
A nemusíte nutně přispět ze svého, kolikrát je mnohem efektivnější přesvědčit nějakou firmu, aby přispěla. A pak můžete mít dobrý pocit, že kvůli vám jede jeden pár vlaků navíc nebo místo obyčejného vozidla jede nějaké neobyčejné. To je ale bohužel kromě poděkování od těch, kteří náhodou ví, že jste se podíleli na sehnání sponzora, všechno. Celkově se v žádném případě na zvláštních jízdách nedá zbohatnout, prodělat je lehké, ale nadšení pro věc a po akci pocit, že to vyšlo, to musí vyvážit. Nechtěl bych, aby to vyznělo jako brečení (to ještě nikdy žádný vlak nevypravilo a peníze nesehnalo), že všichni a všechno kolem je špatné, spíš jsem to myslel jako názor na věc podložený zkušeností.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 00:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak po zavirování a odvirování mého pc taky přispěji něčím z mé zahrádky.
Kvůli zavirování jsem to sice dělal 2x, ale tak co už...
Mluvit nebudu, podívej te se. Je tam vše...

A ještě něco. Na Tovačovce jsem si poprvé čistil fleky... No a navíc na jeden flek, kde jsem čistil tu nemám, protože jsem jaksi cukl rukou. Jo a opravdu se mi líbí, když je tam ta 271 v Tovačově a zpívá se: I will be (já budu). Doufám, že to tak i zůstane...
http://youtube.com/watch?v=ENxScXKcCR0

(Příspěvek byl editován uživatelem Páňula.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Páňula.)
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 23:13:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chcu sa zeptat....když ještě TOPOS(býv. PREFA) využívala žel.dopravu,tak jak to chodilo s posunem ze stanice do fabriky?Do stanice si pro to jezdila ta 701 nebo jim to rovnou ze stanice odvezli až na vlečku?
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 06:26:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

náklad do Skašova v Kojetíně
 
 
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 09:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sag:Spíš od Skašova ,ne?Ale jinak pěkný fotečky.....
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 11:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne odjížel na volno čtyřicet
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 12:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaká blbost, ne? Na co by tam vozili další štěrk, když ho tam mají... Teda aspoň to na ten šterk vypadá...
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 13:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož co to je za binec totok.................
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 14:09:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je něco podobného jako ten osmitisícitunový vlak, který v 50. letech vezl uhlí z Kojetína do Ostravy
Nefoťte to sviňo staró!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 14:35:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:co víííš...třeba na to měli 8000 vagonu.....
Smysl tehohle fora chápu,todle je jen sranda,at si každé nemyslí Buhví co....)...
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 14:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

možná jsem to špatně pochopil, ale já si srandu nedělám, ten vlak tehdy opravdu jel...
Nefoťte to sviňo staró!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 18:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, taky jsem o tom vlaku četl. Souhlas s Pecou.
Peca: Jenom jsem se nedočetl jestli jel i po 323 nebo jinama...
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem si po několika letech blikl na trati Kojetín - Tovačov poslední závěskovou 754 - stroj 754.047...

 

Tak co na ni říkáte ?
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 13:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pěkné, ale nechápu, co znamená "poslední závěsková"?
Yeah Federace zlínských fotičů
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 13:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no že jako jedna z poseldních loko řady 754 má staré uložení podvozku, rám je přichycen na podvozku pomocí osmi závěsek
Nehněvej se ženo má, kde jsou vlaky tam sem já.
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 15:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO, ona by měla být 754.047 opravdu úplně poslední 754 (no, snad kromě vraku 754.038), která u nás závěsky má, ostatní jsou už na pryžokovech...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 15:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a já tam furt hledal nějaké záclonky v kabině
Yeah Federace zlínských fotičů
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 18:29:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co bylo na postrku?Zase dvojče 742?
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 16:20:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Hools: Obsluhu TOPOSu v Tovačově zajišťovali ČD svými náležitostmi od manipuláku cestou posunu. Ona v posledních letech provozu toposácké vlečky ani 701 nebyla provozována a veškerý posun zajišťovala obsluha manipuláku. Počítám s tím, že v areálu mají pod portálovými jeřáby i vrátek umožňující přesuny vozů. Když se už tady na to narazilo, nemá prosím někdo kolejové schéma zdejší vlečky? Kromě tuším tří souběžných kolejí se tam nalézá kryté stání pro dvě lokomotivy, kolejová váha, kolej pro obsluhu vyprazdňování rajek. Toto používáno ještě kolem roku 1998, kdy se vozil cement pro panelárnu po železnici. Zajímalo by mě především rozmístění výhybek. Nalézá se tam minimálně jeden angličan a okolo 5-ti výhybek. Může prosím někdo pomoct?
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 22:06:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bočeli:Jojo,díky moc za vysvětlení...........ale asi vám nepomužu s tím kolejíštěm,sám to nevím a samotnýho mě to zajímá......
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1797
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 22:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO, ona by měla být 754.047 opravdu úplně poslední 754 (no, snad kromě vraku 754.038)

Tak to ta vaše 4.047 bude pánové poslední závěsková, neboť 4.038 už dávno nestojí na svých nožičkách, ale má pod sebou zavázán sice závěskový, ale cizí podvozek z 753.099.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 07:15:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, kolegyni jí kdysy dělala z posledních plzeňských závěsek 754 019 ale přišla MVy nebo MH ted nevim a už sou fuč.
Kmotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 10:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vcera jsem na Tovacovce narazil na nejakeho onanujiciho jedince v Uhricicich. Docela mne to dostalo.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 19:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kmotr:Coooooožžeeeeeeeeeeeeeee?????????????
To by mě zajímalo,proč si vybral právě Tovačovku.............mu to nestačilo doma?Musel asi v přírodě.....
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 09:51:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co je na Uhřicích tak vzrušujícího?
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 15:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

třeba přivolával staré dobré časy...
Yeah Federace zlínských fotičů
Kmotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 06:46:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jedna fotecka z minuleho patku.

 
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 18:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, jakto že tu nejsou žádné zprávy o jízdách manipuláku do Tovačova? Začlo se opět navážet uhlí pro zdejší uhelné sklady. Očekávám nějaké fotečky, já bohužel nemám šanci zde něco nafotit, neb ráno jsem v práci a o víkendech to nejezdí. Co jezdí teď za loko se štěrkem? Předem díky za info.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 20:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bočeli:No....taky mě to vrtá hlavou......já se na trat taky přes týden nedostanu...škola je škola............a o víkendech to opravdu nejezdí....byli i nějaké vyjímky dřív,že jelo uhlí na Tovačov?
Béda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 09:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doprkýnka. Právě sedím u počítače a že sem hodím fotky jak mě po noční vzbudil manipulák a ono to nemá čtečku karet.
To je špatné. Tak si budete muset počkat.Bylo to ráno 14 září. 742 a jeden es. A před tím sem u nás chytl brejlovce a 6 polských eas-ů.
No nic. Tak příště.
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
Zeleznicni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 10:51:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pred chvili jsem byl v Lobodicich - na druhe koleji jsou dve MUVky s asi 10ti v oranzovem a neco kutaji na te zarostle koleji...
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 21:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm,že by výsek?Blíží se tovačovské oživení se 464.202.......Snášení sotva.........Nebo příprava na snesení samovratu......
Zeleznicni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 11:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak "zahada" vyresena - na druhe koleji u tovacovskeho zhlavi menili odhadem 10-15 prazcu, dnes jsem se tam byl podivat.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 16:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a jak dlouho se bude to uhlí navážet?Bývá to tak do listopadu?Je šance,že na sv.Václava bude na kusé v Tovačově nějaký ten Es nebo Eas?Fotečka by to špatná nebyla....
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1482
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo aktualitek z trati:

Štěrk se teď vozí jen cca 3x týdně kvůli (snad přechodnému) snížení odbytu a naplnění zásob v Polance.

Naopak poměrně velká je naděje, že se od podzimu bude v Lobodicích ve velkém nakládat cukrovka, která se po zavřevní cukrovarů v okolí bude vozit do Hrušovan n/J.

Dne 28.9. pojede avízovaná 464.202, ale další akce na sebe nenechá dlouho čekat - ve dnech 20. a 21.10. se bude v Tovačově konat známý výlov Hradeckého rybníka a předpokládáme, že budeme po oba dny jezdit do Tovačova vozem M131.1 (+ asi 1 vůz na některých spojích). Program a jízdí řád se teprve rodí. Kdo by měl (předběžně) zájem o fotojízdy ?

Ta oprava nakládací koleje v Lobodicích asi souvisela s tou řepou. Jinak uhlí je opět věc spíš jen nahodilá. V kolik tak ten Mn jel ???
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťa: já bych o fotojízdy určitě zájem měl, už jen proto, že jsem s M131.1 ještě nejel
Nezamyslice - Morkovice R.I.P.
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 21:59:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:Tys ještě nejel M131.1?Já jednou.....červen 2003 pohádkový les v Divokách......byl tam aji ten motorák(tuším M260...).......souprava byla 2krát M131.1,přípojné vuz k M260 a M260.
Rosta:no zájem by byl aj u mě,ale nevím,nevím,jak mi to vyjde..............záleží kolik bude taky cena jízdenky.......
Kmotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 06:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosto, ja bych jel, pokud se nic zvlastniho nestane.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 08:57:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools: Vy jste někdy v posledních letech viděl jediný exemplář M 260.o (jeho podrobnější popis můžete najít na www.prototypy.cz někde jinde než v Chomutově? A o přípojném voze k M 260 jsem v životě neslyšel.
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1483
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 17:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On myslel asi M262.0 či co to tam tenkrát jelo...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 18:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosta:Jo,díky.........přesně to,co jsem měl na mysli....
Omlouvám se za překlep........
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 21:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se vás tady zeptat, co je pravda na tomto odkazu - http://www.zelpage.cz/jizda/20070928-tovacovska-pout. Píše se tam, že v pátek jede pára do Tovačova. Tak jestli se mám chystat a vyrazit, nebo je to "fáma". Přeci jen to mám ze severních Čech trochu z ruky. Díky
Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se proti ní nesmí přestat bojovat.
I když někdy propaguji KŽC, tak NEJSEM jejím členem - to jen na vysvětlenou, kdyby někdo chtěl připomínat, že "zase KŽC..."
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 14:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím místní o radu. Lze projít od Tovačova kolem místa, kde se nakládá štěrk u Skašovského rybníka směrem k Lobodicím, nebo je to tam oplocené? Díky za odpovědi
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 16:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent:Pokud myslíte tu trasu,kterou myslím já,tak ano dá.......je tam cesta.....
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 17:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools: Myslím to takto: z Tovačova směr východ, za prvním rybníkem (Skašovský tuším) směr jih, narazím na koleje a předpokládám i místo nakládky písku, dál po kolejích nebo podél nich, tj. chvíli směr jih, pak směr západ. Každopádně díky za odpověď.
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 17:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tam turistická stezka, tam je přístup v poho.(viz mapka) Ovšem na šterkovny je jako takový vstup zakázán. A taky někdy prskaj i rybáři...
 
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 23:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gapa:
Ano, do Tovačova se jede s 464.202 Je to tradiční akce. Plakáty jsou dokonce vylepené i v osobácích na hlavní štrece Olomouc-Přerov.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 07:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kastelan: Já myslel z druhé strany Skašovského rybníka než je zelená značka. Tam to asi bude horší...
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 09:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gapa:Ale i v jiných stanicích...........Kojetín,Kroměříž...
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 14:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že z druhé strany (přes štěrkovnu) to průchozí není. Ale snad se dá jít po kolejích vlečky.
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 15:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji všem za informace, už se balím a v pátek jsem tam jak na koni. Ještě mám dotázek - jelikož jsem z opačnýho konce republiky - jak je to s jízdným? Pojedu až tu druhou jízdu z Kojetína v 12:50, protože na ranní vlak se nedostanu
Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se proti ní nesmí přestat bojovat.
I když někdy propaguji KŽC, tak NEJSEM jejím členem - to jen na vysvětlenou, kdyby někdo chtěl připomínat, že "zase KŽC..."

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace