K-report
 

Archiv do 22.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Koridor » Archiv do 22.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 09:35:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Fýra: na začátku této diskuze padl dotaz ohledně jízdy vlaku na přivolávačku a jízdy vlaku na návěst posun dovolen. To co uvádíte ohledně Ústí, to patří někam jinam, jestli tam (a případně i někde jinde) se jezdí jak popisujete, je to místní záležitost a na takové ukončení jízdy vlaku v takových obvodech má strojvedoucí poznání.
Z vlastní zkušenosti vím jedno, i školař je jen člověk a ne vševědoucí bůh a jeho názory na některé věci jsou taky někdy trochu mimo realitu.
Esíčko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.212.22.78
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 21:25:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Fýro, keď prídete k nám do Košíc, tak príďte na kafe, vysvetlím Vám ako sa jazdí u nás (na bielu)
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:25:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Esíčko
Zlatá releofka /JOPka/.. to,co tam máte Vy,na tom bych nechtěla dělat ani v době "největší profesní slávy" ...

P.S. Můj obdiv máš .. tak dlouho tam vydržet .. to je na metál "Za statečnost" nejmíň ...


ICQ 237-113-861
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 23:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne že bych Vám chtěl upřít zasvěcenou debatu o jízdě na "bílou", ať už v jakékoliv podobě, ale nebyly by nějaké fotky z Kolína a okolí? Opravdu se mi zdá, že tu nějak " chcípnul pes "!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 872
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 01:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rumek předpokládám, že školař, co roky mluví pořád dokola X lidem o předpisech zná tyto skoro nazpaměť a nemyslím, že by se měl mýlit. Znám blázny takovýho typu, že znají z hlavy čísla návěstí, články, či na které straně předpisu jsou....

Esíčko ale já to znám v jistých uzlech jak se jezdí chvíli na to a chvíli na ono a odjíždí se na bílou na trať a podobné. Ono všechno jde, zjednodušuje práci, do té doby, než se tam ocitne někdo neznalý...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2692
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 23:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolín:
Spojky u kontejneru provizorní odbočky Nadjezd, stejně jako u dílen již položeny a s největší pravděpodobností i pojížděny. Úseky mezi výhybkami jsou v různém stádiu rozpracovanosti. Nejdál mi přide asi úsek kolem dílen. Rovněž byla dnes rozbíjena severní opěra nadjezdu tratě 230 (2.TK).

Pomalé jízdy se opět množí (kromě tradičních Kolína, Poříčan a Běchovic):
Velim, 2.TK, pečské zhlaví
Přelouč, 1.TK, pardubické zhlaví
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 09:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: jojo, už se jezdí na Prahu po 38.koleji.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4823
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 20:19:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz. Jsou ještě "živé" tyto stránky o koridorech?
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 17:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale je to předpisový nesmysl, pokud jede vlak na přivolávací návěst, nemají co v jeho cestě svítit seřazovací návěstidla, někdy tě to spíš může zmást, než pomoct.

Trošku jsem prohledal archiv RCP Praha a je tam zcela opačný výklad. Cituji:

Otázka: jak postupovat při jízdě na PN, jeli proveden závěr vlakové cesty postavením posunové cesty a ve směru jízdy svítí na seřaďovacích návěstidlech návěst Posun dovolen? Máme nějakým způsobem zpravit strojvedoucího?
Odpověď: ne, strojvedoucího není nutno zpravit. Seřaďovací návěstidla pro jízdu vlaku neplatí.


Originál najdete na adrese drážního intranetu http://www.roe.pha.cd.cz/O11/3/O11_3-2/ v souboru Výklady ostatní.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 19:55:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: Domnívám se, že už umřely. Téměř třičtvrtě roku bez aktualizací.
Ale byly to nejlepší stránky o koridorech a mé oblíbené, takže bych chtěl zároveň poděkovat jejich tvůrci "Mašinkovi" za několikaletou skvělou práci.
Občas se tam natěšěně podívám, jako třeba co kdyby něco nového, ale prvek očekávání jako u Cimrmana střídá prvek zklamání.
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 08:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Steamer: děkuju za příspěvek 133, řešilo se to tady dost dlouho, já jsem tento způsob jízdy tady celou dobu popisoval jako možnou variantu jízdy vlaku, jenom "někomu" to tady hodně vadilo a ještě se odvolával na svého (neomylného) školaře......
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1783
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 12:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera k večeru (okolo páté) výluka 2.TK Velim-Pečky. To byla plánovaná?

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2729
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 13:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy:
Že by odstraňovaly tu pomalou na pečském zhlaví Velimi? (Nevím, už jsem tam skoro týden nejel .)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1784
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 15:15:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Nevím, ale chlapci s MUVkou kutali cosi u vjezdu na druhé straně - v Pečkách.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1356
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 21:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi
Inu, ono dělat stále sám na něčem tak velkém asi nejde neustále a je skoro pochopitelné, že to autora asi "přestalo bavit". Sám "Koridory" používám jako výborný archiv informací a doufám, že tady na K-reportu vydrží ty stránky tak dlouho, dokud se nedonutím udělat si jejich obraz, nebo celé vytisknout. Myslím, že jednou pro naše děti budou některé články, třeba o strastech pendolína, velmi zajímavé....
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 11:57:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: Já to vidím taky tak. Proto jsem autora nekritizoval, ale alespoň za svou osobu mu vyslovil poděkování. Že to muselo dát ukrutné množství práce je mi jasné.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2750
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 12:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolín aktuálně:
Od nadjezdu tratě 230 k 38. koleji je ve valné části rozhrnuta štěrkodrť, případně položena geotextilie. Ovšem jediný propustek v tomto úseku zůstáva nedotčen (může mi to někdo vysvětlit?).
Kolem dílen je položen odvodňovací žlab a svahovky, štěrkodrť taktéž ve větší části rozhrnuta. Na propustku v tomto úseku se pracuje (narozdíl od předchozího).
Poslední úsek kolem ranžíru je takřka netknutý - pouze vytržena kolej a částečně od bagrováno.

Pomalá v 1.TK v Přelouči (viz nahoře) byla "na svém místě" i v pátek večer.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1200
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 13:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už dlouho sem nikdo nedával fotky z Aussigu
foceno jenom na přestupu z EC 370 do Os směr Teplice.
Možnná jsem to zmenšil víc, než je zdrávo (vetší mi to sem posílat neumožňuje), ale aspoň vás nebudu zahlcovat kilobajtama.















Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1201
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 13:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě doplním,bylo to foceno včera, 1. 7.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 818
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 19:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět pokročila stavba na spojovací větvi mezi Přerovem a Českou Třebovou. Ve stanici Červenka jsou vytrhány dvě nejvzdálenější koleje od výpravní budovy, kolej č. 1 je vytrhána v celém úseku Červenka - odbočka Benkov. V Mohelnici a následný mezistaniční úsek Mohelnice - Lukavice na Moravě vyloučena první traťová kolej, před Lukavicí probíhalo upevňování trolejového vedení, pravděpodobně se bude připojovat nově postavená měnírna, původní už byla dnes vykuchaná.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2794
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 21:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět něco od Kolína:
Od nadjezdu ke koleji 38 je uválcována štěrkodrť, propustek stržen, nový ještě nemá ani základy. Přímo nadjezd tratě 230 se ubourává a v místě 2.TK od Záboří stojí podpěra mostního provizoria.
Mezi 38.kolejí a odbočkou do ranžíru je už ve většině nasypán štěrk. Kolem ranžíru už je i rozhrnut a částečně položena kolej.Zastávka dílny má už nástupiště z větší části položené. Zbývá dodělat také přístřešek a zábradlí.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Pikehead
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:16:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite nekdo, co je to za cviceni u Zichlinku?
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Staví se tam poldr. To je něco jako přehrada, ale v základní poloze je to vypuštěné - takže v případě povodní je pak víc místa pro zachytávání vody. Aby ta případná povodňová voda neprotrhla násep trati, preventivně se do něj prorazí díra a do ní se vloží most.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4930
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 00:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žichlínek včera:
 
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2816
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 20:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tak pozoruju, z Kolína tu podávám info skoro jen já. Na to, že jsem pražák ... Tak alespoň po dlouhé době něco i obrazově.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2817
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 21:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2818
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 21:12:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování II:

 
 

Tak, a právě jsem překročil limit. A protože jsem zítra v práci, tak zbylé foto budou až v úterý.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 10:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hrochu dobry fotky ale nezmentschuj to tolik anebo njeco udjelej s tim zubatjenjim - dytj je to zubaty jak kava
fotjak masch kvalitni tak je to schkoda
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2821
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 12:55:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dojedu ještě ten zbytek (ve stejné kvalitě):

 
 
 
 
 
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2824
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 15:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se všem za nízkou kvalitu. Dokud se to tedy nenaučím, budete se muset spokojit se slovními informacemi. (Anebo se tam konečně vypraví s fotoaparátem někdo další .)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Telini
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 16:01:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí používat i vhodný kompresní algoritmus, v některých programech se používá třeba český název převzorkování.
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 00:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch=> Navíc u dokumentačních fotek na té kvalitě podle mého zas tak nezáleží (pokud to tedy nejde do extrému (300x200 velikost apod.)).

Myslím, že pořád je lepší trošku horší fotka, než žádná fotka .
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 15:37:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Hroch: Díky za fotky, mě vyhovují. Nenech(te) se znechutit.
Pikehead
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 23:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dik za info s tim poldrem. Skoda, ze to nekoho nenapadlo driv, napriklad pri stavbe koridoru :-/

Nevite, kdy to ma byt hotove? takovy krasny rychly usek a takhle ho zase zprasit...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4997
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 01:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výluka 2.TK bude do 31.7., pak předpokládám, že bude vyloučená 1.TK.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2840
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 22:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolín:
Na zastávce dílny už stojí čekárna i směrem na Prahu, dokončuje se nástupiště přes mostek a zábradlí. Druhá kolej u odb.Nadjezd je už propojena (doplněno chybějící pole), ale v celém obnoveném úseku jsou stále ještě transportní kolejnice. Pokud jsem si stihl všimnout, nové ležely na dorazivších plošinových vozech.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Mistráll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.202.226
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 23:25:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedělní ranní Běchovice.
 
 
 Přes mosty u Žichlínku se dnes už jelo.
Mistráll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.202.226
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 23:34:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolín neděle.
 
 
 
 
Mistráll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.202.226
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 23:59:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podvečerní Červenka až Lukavice.Kvalita nízká.
 
 
 
 
Mistráll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.202.226
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 00:04:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dokončení předešlého
 
 
 
 
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 11:23:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Současné zde kýmsi "reklamované" nízké pracovní tempo na mostku mezi výhybkou Odb. Nadjezd a krajní výhybkou Kolína není až zas tak na závadu, protože ve 2. koleji stejně stojí pižmo mostního provizoria a asi ještě nějaký ten pátek stát bude...
Čili maximální úsilí jest teď napřít na dokončení 2. koleje v ranžíru a budování nových opěr nadjezdu brodské tratě.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2846
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 22:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej:
To jsem byl já a bylo to v době, kdy ještě mostní provizorium v TK na Záboří nestálo.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2854
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 22:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z dnešního Ústí nad Labem pro Slídila a spol.:

 
 
 
 
 
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 15:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Parada Hrochu - vidis, ze to de? (nic ve zlym :-))
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2859
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 21:24:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý Petr:
Až bude Photoshop, tak to bude snad ještě lepší.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 23:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fotky z Lukavic na Moravě z 8.8.07 -> http://praha14.vhd.cz/fotky/thumbnails.php?album=63
350009
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 23:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka: Pri reko 1. koridoru nerobili úsek medzi Ustím nad Orlicí a Brandýsom nad Orlicí. Vari naň zabudli, alebo si ho šotouši ubránili?
Ďakujem za ujasnenie.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3801
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 23:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani jedno, ani druhé. Dlouho se rozhodovalo o variantě rekonstrukce, nakonec patrně zvítězilo radikální přeložení tratě.
Více ale jinde.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2868
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 20:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

350009: Údajně nebyly v té době vzheledm k povodním na Moravě peníze na radikální přeložky jaké známe nyní např. z okolí Krasíkova a Hoštejna. Vypadá to ale, že by na ně snad mělo někdy v budoucnosti bližší než 50 let dojít.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 20:00:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

350009: Nikoliv, ještě dávno před povodněmi se rozhodlo, že se tento úsek bude rekonstruovat v původní stopě stejně paskvilním způsobem, jako Brno - Třebová. Bohužel se v předstihu na tobogánu přes Bezpráví udělaly nové v 90. letech všechny mosty v koridorových parametrech s průběžným ložem. Jedním z hlavních důvodů s otálením stavby v nové stopě je astronomicky vysoká zůstatková hodnota staré trati, což prý je údajně překážkou financování přeložky. Doba účetního odpisování mostu je, tuším, 30 nebo 40 let, znalci účetnictví mohou upřesnit. Existují udajně snahy, aby mosty nebyly opuštěny dříve, než budou odepsány alespoň z poloviny. Záleží také na tom, kdy byly mosty účetně zařazeny do majetku tehdejších ČD s.o. a jaký byl zvolen režim jejich odpisování, tehdy byla lehce odlišná legislativa. Obávám se, že spíše než rychlejší byla zvolena pomalejší varianta, která by generovala menší účetní náklady do hospodářského výsledku ČD s.o. (Odpisy jsou nákladová položka narozdíl od investic).Tyto informace mám pozjišťovány z několika neoficiálních zdrojů a jsou bez záruky.
K antagonistickému vztahu účetnictví a zdravého selského rozumu nemá smysl se vyjadřovat.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 20:07:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostatně, má-li být nová trať až do Chocně, bude stejný problém i s paskvilní optimalizací Choceň - Brandýs a s její vysokou zůstatkovou hodnotou.
Kdyby chtěl Bill Gates v rámci své charitativní činnosti tyto stavby za účetní hodnotu odkoupit...
P_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 23:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli jsou ty mosty ocelové a jednokolejné, daly by se po zbytek požadované doby uskladnit někde v kůlně jako použitelný materiál pro recyklaci na jiné trati...
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 07:38:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_v: Už dávno ne, nevím, jak by se dal znovu a jinde použít most s průběžným štěrkovým ložem.
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 11:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár snímků z Ústí nad Labem (sobota 25.08.2007)
 
 
 
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Dispecer011
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.81.170
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 18:04:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj,
scháním jakékoliv informace o přestavbě žst Kolín.
To znamená,plánky,předpokládané rychlosti,fotografie,návěstní soustava atd.
Jedná se o to že uvedený úsek bych chtěl jako pokračování tratě z Prahy hln.-nové spojení(to mám hotové)-Běchovice-Kolín-Pardubice..... zakomponovat do hry MSTS a RS.
Budu moc rád za jakékoliv info a hlavně aktuální fotky a pokud by měl někdo alespoň náčrtek budoucí podoby Kolína,určitě uvítam.Děkuji všem.
můj mail:dispecerrs@railsimulator.cz
Jinak bude v provozu forum o RS na www.railsimulator.cz}
Po dohodě klidně pošlu screny z tratě co je postaveno.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2343
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 21:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se, že spíše než rychlejší byla zvolena pomalejší varianta, která by generovala menší účetní náklady do hospodářského výsledku ČD s.o.

Obávám se, že ČD s.o. dávno neexistuje a dotyčmé mosty patří někomu jinému a ten pravděpodobně neodepisuje.

Jinak hlavní důvod byla CHKO v okolí - pokud se tedy dobře pamatuju na to co bylo ofic. napsáno ve vládním materiálu.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 18:46:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radek Š: Příjemné probuzení. ČD, s.o. tenkrát existovala.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3002
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 21:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po delší době opět něco od Kolína. Všechny fotky jsou ze čtvrtka 20.9.2007.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1392
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 21:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad vysoká zůstatková hodnota:
Napadá mě, že zas tak hrozné to tam taky nebude, vždyť po zrušení trati zůstane spousta použitelného materiálu - málo jetý koridorvý svršek, sloupy TV, návěstidla, kabely, štěrk, netvrďte mi, že se to nevyužije třeba na nějaké jiné trati.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3003
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 21:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace