K-report
 

Archiv do 07.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 749, 751 - bardotky » Staré archivy » Archiv do 07.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1179
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 00:04:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister: Možná že měli jen cestu kolem, tak se stavili...
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 07:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, taky jsem už slyšel, že 749.081 už jezdit nebude, stejně tak 749.224.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1725
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 09:49:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ať od nás opět stroje putují do celé Evropy a možná i světa

Oni od nás někdy putovaly lokomotivy do celé Evropy a světa? Neputovaly a putovat nebudou, buďme realisté. Současným výrobcům přeju, aby měli úspěch i v zahraničí, ale stovky strojů zaplavujících koleje to bohuýel nebudou.

Ad Peťos: první fotka 007 je ve Vršovicích, druhá možná někde v okolí (výstavba jižní spojky?), obě fotky 230 jsou pořízeny poblíž křížení vlečky ČKD s dnešní Kolbenovou ulicí (tehdy Fučíkova), první na "hlavní trati" mezi východním nádražím a Slévárnama, druhá na odbočce do Pragovky (později v těch místech přibyla ještě vlečka do Pepsi, původně stavěné jako nový závod Kompresory).
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1518
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 11:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, taky jsem už slyšel, že 749.081 už jezdit nebude, stejně tak 749.224.

Tak co to je?! Naposled si zrušili 751.028, 017, 230 a další a pak byli rádi za 092 a 095, a teď zase? Oni si v tej Praze myslí že se pro ně nějaká záplata zas objeví? Třeba v podobě Letohradu? Jako už to přestávám malinko chápat.


Oni od nás někdy putovaly lokomotivy do celé Evropy a světa?

A ne? Čmeláci, přes 6500 jich šlo do Ruska, Albánie, Irák, Ukrajina. Hektoři do Iráku a myslím že i na Kubu, Pomeranče do Iráku. Jednou jsem viděl v Železnici fotku T 211.0 u ve službách nějaké TSS ve Švýcarsku. A to nemluvím o párách.

(Příspěvek byl editován uživatelem Halfmister.)
Klub objektivních: GlEx, Martin_zlivský, Jakuza, Manemb, Kralupan, Martin_hrubeš, Saša, Locutus. Ti, kteří mně nikdy neviděli a neznají mne, nechť si ponechají soudy o mé osobě pro sebe. Nejsem jim na to zvědav. Obzvláště to platí pro neregistrované hosty. Mám spoustu přátel a někteří lidé mě mají dokonce i rádi. A věřte nebo ne, jsou mezi nimi i osoby něžného pohlaví.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1726
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 11:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne. Dodávky do satelitů SSSR nepovažuju za dodávky do celého světa. Abysme si rozuměli, za skutešně celosvětové vyrobce považuju třeba někdejší GM EMD, GE, Bombardier, z časů páry Henschel, ALCo, Lima.. Zkrátka firmy, s jejichž výrobky se člověk setkal nebo setkává v pozoruhodném množství v různých koutech světa. S poválečnými ČS lokomotivami se lze setkat ve velkém množství - v jednom koutě světa. A před válkou, vyváželo se do Číny, Indie, jižní Ameriky, otázkou zůstává to množství - kolik mašin v Číně mělo původ v ČSR a kolik u světových vyrobců. Je to všecho otázka slovíčkaření, každý cítíme tu mez světového dodavatele jinde.

Ta T 211 se do Švýcarska dostala až jako ojetá v 90. letech, stejně jako hektoři na Kubu nebo čmeláci do Guinee.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1519
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 12:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud je to bráno takto tak souhlasím, ovšem Irák se mi nezdá jako bývalý satelit SSSR.
Klub objektivních: GlEx, Martin_zlivský, Jakuza, Manemb, Kralupan, Martin_hrubeš, Saša, Locutus. Ti, kteří mně nikdy neviděli a neznají mne, nechť si ponechají soudy o mé osobě pro sebe. Nejsem jim na to zvědav. Obzvláště to platí pro neregistrované hosty. Mám spoustu přátel a někteří lidé mě mají dokonce i rádi. A věřte nebo ne, jsou mezi nimi i osoby něžného pohlaví.
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 13:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, prakticky šlo o vývozy do socialistických nebo lidově demokratických a spřízněných států - lokomotivy z ČKD n. p. se vyvážely, i kromě našich přímích socsousedů, také Vietnamu, Sýrie, Rosni do Indie...Byli spolehlivé a jakžtakž jednoduché, ale jak jsem se dočetl, do států SSSR se vyvážely "pod cenou" a k nám na vlečky se prodávali loko z Rumunska a NDR.
Nespouštěj oči z tratě!
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1727
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 14:05:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Halfmister: nejsem geopolitik a popsat postavení Iráku během půlky století není možné jednou větou. Satelit opravdu není nejvhodnější slovo. Řekněme, že desetiletí vládnoucí Baas byla socialistická strana a že v blízkovýchodních sporech byly sympatie SSSR jednoznačně na straně muslimských států. V Iráku jezdily mašiny jak americké, tak francouzské a československé.
Tombart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 14:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmistr, Kubrt: .....hra kočky s myší....
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9964
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 14:54:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt - V Iráku jezdily mašiny jak americké, tak francouzské a československé.

Řekněme, že Irák byla a je země, ve které usilují o vliv různé světové síly.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2004
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 15:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne. Dodávky do satelitů SSSR nepovažuju za dodávky do celého světa.
Takhle zjednodušovat to nelze. V polarizovaném světě těžko hledat nějakého "světového" dodavatele. Od obou stran braly lokomotivy státy s nejasnou a proměnnou orientací, ale ve východním světě byla západní lokomotiva obdobnou výjimkou jako východní lokomotiva v západním. My jsme nemohli kupovat západní z politických a cenových důvodů, oni naše z důvodů politických (hlavně našich) a kapacitních. V tomhle prostředí se nedá nic srovnávat.

Skutečností je například zájem západních států o elektrické lokomotivy Škoda 2. generace, dále například zájem vídeňského DP o dodávky T3/K2 atd. Nic z toho se ale uskutečnit prakticky nemohlo.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 15:33:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dalo by se ale říci, že za první republiky Škodovka dodávala parní lokomotivy do "celého světa".
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1520
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 15:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt: Fajn, nechci se hádat. Pak ovšem nechápu proč si tam tahali československé lokomotivy, když General Motors dělá dodnes nejsilnější a nejvýkonější diesely. Možná ty politické důvody.
Klub objektivních: GlEx, Martin_zlivský, Jakuza, Manemb, Kralupan, Martin_hrubeš, Saša, Locutus. Ti, kteří mně nikdy neviděli a neznají mne, nechť si ponechají soudy o mé osobě pro sebe. Nejsem jim na to zvědav. Obzvláště to platí pro neregistrované hosty. Mám spoustu přátel a někteří lidé mě mají dokonce i rádi. A věřte nebo ne, jsou mezi nimi i osoby něžného pohlaví.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1552
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 19:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na S 13 byla dnes 749.182-2(foto jen dokumentační).
 
A na vápencích v Hostivicích viděna "dvojice" 751.364+751.092.Ale to nemám ani dokum.foto,bo dnes jeli nějak nečekaně dříf,takže sem je ani nestihl.Takže dnešní výledek pěkných fotek - 0!!
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 19:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmistře, v době, kdy byly IRR dodávány lokomotivy z ČKD to bylo politicky, tudíž následně obchodně průchodné a určitě šlo pro ČSSR o lukrativní zakázku (ani si nemyslím, že až tak pro ČKD, jako spíš pro prostředníka, který tam ty mašiny dodával). A kromě toho, co jste jmenovali, tam samozřejmě jezdily i mašiny z SSSR.
Jinak pokud narážíš na výkon pomeranče DEM2000 ve srovnání s lokomotivami GM, tak srovnáváš hrušky s jabkama. ČSSR co člen RVHP měl jasně stanovenou mez výkonu motorové mašiny do 2000 HP a dál se prostě nesmělo. Nad 2000 dodával balšoj bratr. Výjimkou byla T499.0 (spalovák 2400 HP), kde se řeklo, že ta mez 2000 koní platí pro trakci a ne pro jmenovitý výkon spalováku, což umožnilo aspoň postavit oba prototypy. Takže GM mohla vesele stavět mašiny s výkonem, který byla schopna dosáhnout, ČKD nikoliv.

Jinak k těm Kubrtovým světovým výrobcům bych přidal General Electric, Sulzer, Brown Boveri, možná i Baldwin...

Jo a k těm čmelákům, když byla teda ČKD taková mega, že jich tolik postavila: jen malých sovětských "kalug" typu TGK2 (u nás T203.05) bylo přes 9 tisíc kusů, "tamary" typu TEM2 z Brjansku si myslím že se taky dostal k 10 tisícům, byť se v průběhu doby dělaly modifikace (ale to u čmeláka taky - ČME3E, ČME3T, ČME3M a navíc co série ČME3, to zas nějaká úprava proti předchozí). Ono taky např. v ukrajinském Lugansku, který vyráběl ta nejpočetjěnší mnohatisícová stáda řad TE3, TE7 a 2TE10 bylo ve své době v provozu údajně vedle sebe asi 15 výrobních hal - rozuměj 15 výrobních hal velikosti výrobní haly v ČKD...
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.139
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 22:45:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úterý odpoledne jsem na Pha.Smíchov zahlídnul dvojičku Bardotek na kotlech. Okolo půl dvanácté stály směr Jinonice, v 13.45 tam už nebyly??? Ví někdo co to bylo?? ¨Benzín - Ruzyň???
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 02:08:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

F.Plášek: kerosin do Středokluk od Kubice, pravděpodobně s dvojicí 751.066+751.176 (kralupské dvojče)
Aktuell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 06:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: 751 176 jezdí ve dvojčeti se 751 101 v Meziměstí.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1525
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 10:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se jenom překlikl, je z toho jasně vidět že měl na mysli 751.167.
In Bass We Trust...

...and Back to the Jungle.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1729
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:22:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Statistik: jaké CCCP mašiny jezdily v Iráku, to si nějak neuvědomuju?
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 13:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo předchvílí jsem si uvědomil že jsem včera napsal pěknou blbost, tak sry no, jsem byl trochu v lihu no
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 18:26:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ty CCCP mašinky byly právě ty pomeranče,a ten prostředník byl nějáký podnik zah.obchodu z Ruska.Ten v Iráku podepsal smlouvu na výstavbu/obnovu tratí včetně dodání lokomotiv.Ty ale žádné neměl (na kterých by v reklamacich neprodělal),a tak nakoupil u nás za směnitelné ruble-to opravdu existovalo-lokomotivy a v Iráku je za dolary prodal.Momichodem,podobným způspbem se dostaly elektriky z Plzně do Bulharska.Jo to byly kšefty...
Petr__pj_blatná
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 12:21:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím o radu: Nemáte někdo detail cedule s nápisem "Generál" kterou vozila 749 039? Díkec.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 6-2004


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 13:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hejle, těmi CCCP mašinkami jsem samozřejmě nemyslel žádné pomeranče, ale mašiny made in CCCP, tedy konkrétně tamary.
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 20:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle by se mohlo líbit:
http://www.volny.cz/mirek.koc/2005-08-27_751.017-5_Os9005.avi
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 21:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirko: myslel jsi tu slečnu??
Brachanec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 15:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrovna sem dal menší videospam na youtube z okolí Lipové lázní,tak můžete nahlídnout.
http://www.youtube.com/watch?v=iIN1uoklxwY
http://www.youtube.com/watch?v=pgdGK3m5Bzs
http://www.youtube.com/watch?v=Ojs6Bm6W0Ko
http://www.youtube.com/watch?v=qDOycwiwmKQ
http://kromerizske-drahy.com/
http://www.prototypy.cz/
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 12:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebylo by možná dávat ty videa někam jinam než na youtobe?Rád bych si je stáhnul.Děkuju.
Ad Mirko:Díky za to video.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1450
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 12:15:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I z YouTube se dá stahovat... Ale jinak souhlasím, přímý odkaz na soubor by byl lepší.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1651
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 12:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud pouzivate Firefox, tak jeden s adds-on/doplnku umoznuje stazeni techto videi ve formatu flv (flash video).
Vice na tech jejich strankach.
Ostatne ted zadny firefox nemam ani po ruce ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1814
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro stažení třeba YouRipper.
Pro přehrání FLV třeba Wimpy FLV Player.

Ale věčná škoda kolikrát pěkné záběry kazit do takového humusu, co se hodí tak akorát na nějaké blbiny.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1455
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo vixy.net, ale hází často chyby (nicméně opakováním akce lze dosáhnout výsledku) a implantuje tam jedno "reklamní" okno nakonec (což asi moc nebolí).

Jinak videa z Youtube samozřejmě řeší Cache vašeho Windowsu, aby se to furt donekonečna nemuselo načítat celé znovu, takže stačí navštívit příslušný adsresář na Vašem PC...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1456
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak z prográmků ještě třeba ffmpeg/VDownloader, ale ten už nějak ošetřili a nefunguje, ale možná nějaká novější verze zase chodit bude.

Akorát by to chtělo na YouTube lepší kvalitu. Leckterá videa, která jsou duplicitně i na jiných webech (resp. duplicitně jsou na Y.T.), jsou v mnohem vyšší kvalitě, než na Y.T.

Případné PS pro mTB: ještě jsem novou a fungující verzi VD nehledal...
Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 08:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Statistik:
Ani já zatím ne... A že by bylo co stahovat...
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1655
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 09:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nedalo me to a kouk lsem na ty adds-on pro firefox
Ma jtoho tam dost ...
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/search?q=flash&status=4
Pokud si dobre pamatuji, tak snad pouzivam tohle, ale obcas to funguje na druhy ci treti refresh ...
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/2390
Ale mozna tohle by mohlo byt zajimavejsi, ale neznam, nevim.
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/2838
Co s prehravacem, nasel jsem si nejaky jednoduch "exe" soubor, bez instalace a cehokoliv dalsiho, bohuzel neumi zoom, ale jinak funguje skvele a bez nejakych zadrhelu a zbytecnych zpozdovani. Pripadne az vecer bych se sem pokusil dat odkaz.
Jinak pro info, to video flv na mych strankach ja cca 3.5 minuty, ma v flv 26MB a v avi souboru cca 790MB ... :-/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Brachanec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 18:21:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo by měl zájem tak mám v PC taky program na stažení a spuštění videií z youtube.Stačí se mi ozvat na maila.
http://kromerizske-drahy.com/
http://www.prototypy.cz/
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1659
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 18:46:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jeste ten prehravac:
http://www.wimpyplayer.com/
Konkretne:
http://www.wimpyplayer.com/products/wimpy_standalone_flv_player.html
A to co mam na webu je zase pro zmenu:
http://flowplayer.org/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Mano754
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 20:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slovenská 751 171 čoskoro vybehne na trať.
 
Use it before you lose it.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1660
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 20:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, tak k tomu stahovani, panacci s youtube vyhrozovali jakymisi upravami pro vkladani reklamy do videospotu, zrejme asi zacli s prislusnymi upravami, bo to stahovani prestalo proste fungovat ... :-(
Treba zas nekdo neco casem vymysli/spacha, ale prozatim pardon ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1218
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 20:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp a spol: Nechci se vám tady navážet do diskuze, ale já si myslim, že tohle je diskuze o bardotkách a né o stáhování videí z youtube, omlouvám se za OT, ale mohli by ste se přesunou to všeobecné. Děkuji a doufám, že to chápete.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1544
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 20:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Slováci. Ti si svejch mašin dovedou vážit...
In Bass We Trust...

...and Back to the Jungle.

Noisia massive!
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 22:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, lovte 751.166 dokud je umytá... je to fakt špica, jako před lety, jen škoda že ji nevyčistili spolu s 167kou aby jme t měli aspon občas čisté dvojče... jinak ted v Krpech jezdí pražská 749.146, právě s ní jsem si tu 166ku spletl, nemohl jsem uvěřit vlastním očím
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4150
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 23:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta 751 171 už to potřebovala
Bylo by asi smutné vložit aktuální foto z České Třebové 751 103 a polorozložené 751 120
 
 
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Bdlm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 08:45:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Bdlm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 19:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Mano754
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 19:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb:
Smelo dotoho.
Use it before you lose it.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 22:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD diskuse o You tube:
Já osobně používám addons do Firefoxu, jak spal Pjp.
Konkrétně: https://addons.mozilla.org/firefox/2390/
Osobně si myslím, že Firefox, je nejlepší browser. Sice jsem nezkoušel Operu, ale s addonsy, které lze do ní doplnit... Osobně tam mám nový skin, i-tunes, zrychlovač nabíhání stránek, java sript, počasí a hlavně ten video downloader. A hlavní výhoda o proti IE (Internet exploer). Firefox a veškeré jeho addosny jsou free...
A k přehrání těchto videí stačí pouhá maličkost. Stáhnout si nové kodeky, ve kterých je už i windows media classic, který přehraje flv. a další úplně hravě.
For example: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/mega-codec-pack/
Sory za ne-diskusi
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1259
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 08:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bdlm: Nebyly by další?
Babor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 08:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bdlm: že by zase tahle diskuze začala být zajímavá? :-) moc hezké
JM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.93.202
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 10:00:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bdlm:Kde to je,ta 751 013? Díky.
an.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.95.39
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 10:44:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kde by asi!? ve Vrškách né ,vedle bejvalejch šaten
Petr__pj_blatná
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 17:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

751 089-4 je odstavena v PJ Blatná a čeká pravděpodobně na vývaz motoru.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 18:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych tu jedno dvojče z Náchoda
 
 
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
metalista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.17.250
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 18:20:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

751 119 je opět v provozu a zřejmě asi s tlumičem, sptřena v Horní Lipové na nákladu.
Paul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 18:41:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tlumič na 751.119

751.089 v PJ Blatná , tak to je docela kuriozita co.
Bdlm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 21:30:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 21:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bdlm: Krása, pokračujte.. !
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1550
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 21:50:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to visí z těch dveří?
In Bass We Trust...

...and Back to the Jungle.

Noisia massive!
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4466
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 21:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bdlm: uznale mručím, fotek s patrákem v těchto místech mnoho není...
Bdlm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 21:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pucvol.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace