K-report
 

Archiv do 29.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Německo » Archiv do 29.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 11:34:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LK: Pokud vím, na úseku Pockau-Lengefeld - Marienberg byl provoz obnoven se začátkem školního roku, tedy již loni začátkem září, ale jen v pracovní dny. Uvítám informace o event. obnově dosud vyloučeného úseku Olbernhau-Grünthal - Neuhausen.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 20:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ty photo.
 
 
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 11:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem zase nakoukl do Bad Schandau. Provoz jako by ani nebyla neděle. Doprava nákladů od Drážďan směrem do Bad Schandau jak se zdá je zcela v režii Drážďanské ITL která asi šla do holportu s naší ČSND jak dokazují samolepky na dvou Taurusech ÖBB které mají pravděpodobně pronajaty. Po 9 hodině ráno tam byly Taurusy 3 ale jeden odjel zahlédl jsem ho v Pirně asi o půl dvanácté. Nestačil jsem ho vyfotit. Po 12 hodině byly v Bad Schandau již jen dva 1116 237,238. Byli tam i další oři ze stáje ITL, některé i poněkud obstarožní jako BR 142 001 a 118 004. Od railionu pouze jeden kus projížděl BR 189 010-2 s ČD 372 011-7, táhli prázdné plošiňáky a jinou směsku do Drážďan. Přetahy do Děčína většinou v režii 372 010-9. Během několika málo hodin se otočila alespoň 4x.
 
 
 
 
 
 
 
 
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 12:07:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel : Marienberg skutečně jezdí i o víkendu (byť ve značně omezeném JŘ). Překvapil nás plný vlak a autobusové přípoje z okolních obcí.
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 15:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon překlep: ČSKD
LK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.108.243
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 09:40:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Systém EGRONET m.j. nabízí i trať č.543 Schönberg - Schleiz West. Jezdí se tam? IDOS ji nenalézá. Děkuji za info.
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 10:01:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LK:Doprava je tam od GVD 2006/2007 zastavena.
Varování věků.......
Bubák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.63.29
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 11:46:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trošku mimo téma: http://www.youtube.com/watch?v=VZvm5H4F-aA
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 12:11:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich : A další "balíček" bude určitě následovat i letos. A ještě dřív asi další vlna na MÁV
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 21:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takze kdysi kdesi zde na serveru jsem sliboval nejake photo s Lübeck Travemünde. Tak sice ze zpozdenim ale prece, ale aspon jsou cerstve, ze dneska .. ;-)
Travemünde Strand bf, konecna stanice.
2x nastupiste, existuji 2x kolej, jedna pouzivana a pouzitelna - neni vyhybka. Vjezdove navestidlo trvale na volno odbockou, byt je mozne jej prestavit na stuj, coz neplati o vystraze, ta to ma zasroubovane. Teda letmy pruzkum mechanismu.
 
 
 
 
ALE, ze stavem kolejiste/nastupist prudce kontrastuje interier a i exterier vypravni budovy, kdy tato slouzi jako obchodni pasaz. Ostatne v me znamem west germany vcelku bezna vec.
 
 
 
 
Stanice predtim - Lübeck Travemünde Hafen bf
Kdysi - trat do zdejsiho trajektoveho terminalu, otazka jest, zda to nebyla puvodni trat na Lübeck a dale odbocna do sousedni dediny - Niendorf (4.8km, neni). Jedno ostrovni nastupiste - mimo provoz. Jedno bocni nastupiste - zastreseni jako kryte parkoviste pro hosty restaurace v Alter Bahnhof/puvodni vypravni budova. Dnes zadna budova neslouzi zeleznici. Skladiste je prodejna kvetin, stavedla jsou evidentne prazdna a budova trikolejne boudy na masinky zrejme i puvodne s tocnou je identifikovatelna uz jen podle divneho pudorysu, jinak pneu/olej servis aut.
Nove/provozni nastupiste v prostoru prvni koleje, pozustatky druhe koleje.
 
 
 
Jinak cela draha dnes bez moznosti jakehokoliv a kdekoliv krizovani, pozustaky viditelne a zrejme jeste "nedavno" i cile pouzivane, ale dneska prd.
Tak a ted kvizova otazka, co zde a jak casto jezdi za soupravy/vozidla ? Schvalne, jsem zvedav na Vase tipy.
Jedna douska, kdysi se zde nekdo chvalil Lübeck hbf, ze prej pekne bf s velkymi stavedly, no, zrejme jej pri dalsi ceste uz nepozna. Byt ty stavedla tam zustali.
 
 
 
 
 
 
Ta hala, to neni rekonstrukce, ale novostavba !! Predtim tu nic takoveho (snad) nebylo, teda, kdyz jsem zde byl poprve okolo minulych vanoc, tak zde nebyla zadna hala a ani zadne stopy po ni. Umite si predstavit, ze by pri modernizaci Chocne, Pardubic, ... CD/SZDC postavili nad kolejistem (osobnim) halu ? Ja nee ...
Takze asi tak.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 11:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při mé návštěvě Lübecku před deseti lety (to to letí) tam hala byla - přesně taková, jako na snímku. Takže ji asi v rámci rekonstrukce rozebrali a pak zase složili.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1342
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 11:58:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, to jsou veci. Nekde bych nasel i fotku s toho pred roku a clovek by ani nerekl. Ze tam opravdu nejaka hala byla. Nemate najakou fotku s toho pred 10ti lety ? Pro info ? Prece jenom predpokladam, ze tehdejsi reseni navaznosti na "vypravni" budovu, zrejme bude jine, nez to nastavajici.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1344
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 20:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takze, koukam, ze muj kviz se nechytl, ostatne vcelku ocekavane. Takze Ty, co tu "lokalku" odepisovali, jaksi musim zklamat, bo se tam jezdi v hodinovem taktu, coz pri jizdni dobe 23 minut bez moznosti krizovani a s nejakym obratovym casem na konci, aby se strojvedouci nezadychal pri prechodu s jedne strany soupravy na druhou je akorat na ten hodinuvy takt. Na trati jezdi pouze vlaky typu RE (Regional Express), coz je s podivem, bo vic zastavek pouzitelnych, byt uznavam, ze tam nejake pozustatky dalsi byli, jaksi nejsou. Ale s ohledem na neuveritelny fakt, se stanice Lübeck Travemünde Strand je cilovou stanici v dane chvili provadene elektrifikace Hamburg - Lübeck - Travemünde, tak je budoucnost tohoto kolejoveho ocasku vcelku v pohode.
Vlastnik kdo je, nevim a hledat se me to nechce. To ze tam jezdi DB, neznamena nutne, ze koleje patri DB Netz, ostatne par trati v okoli HH je provozovano na "ucet" vlastnika, tak proc by to zde nemohlo byt stejne, ze.
A ted, co jsem tam potkal.
Prvni souprava, casy viz EXIF. Loko 218DB + 3x vuz klasicke ctyrnapravove stavby, posledni ridicak. Plno, nekteri to meli na stojaka ... pokud se vesli ...
 
 
Pak jsem tam pri prolejzani mesta potkal na prejezdu dva sprisahance. Jedna se o dvouvozove jednotky, popis by se urcite dal najit nekde na webu. Jinak je to vcelku zde velmi oblibene vozidlo (jedinne v tomto prostoru pouzivane) motorove DB, ostatne jine typy jsou videt akorat u "soukromniku" ...
 
Ostatne tesil jsem se, ze se tou pikslou konecne svezu, no nepovedlo se. Obsazenost nevim.
A posledni, odjezd. Lepsi foto proste neni. Duvod je prost, proste jsem se do te soupravy 218DB +5x patrovy vuz chtel vejit a sednout si na zadek, prece jenom do HH je to jen 1.5 hod jizdy, v tomto pripade bez prestupu.
 
Zde to meli nastojaka akorat byciklisti, jinak bylo plno, no plno, pjp blokoval svym fotobatohem jednu sedacku, bo proste do toho "drzaku" nad hlavou to bylo bezsance nacpat ... :-/
Ale v Lübeck se ta souprava v podstate vyprazdnila a obsazenost byla tak ... nejak ... tretina ? No, budme optimisti ....
Takze tak.
Jinak rano tam byl prestup, duvod jest prost - provadena elektrifikace a prijezd do Lübeck hbf s 15 minutami zpozdeni, ostatne jak jsme byli uz na vyjezdu s HH Hbf informovani vlakovym rozhlasem a pri naslednem taktu a casech, by RE to proste nestihl az na konec, takze v dane chvili je tos prestupem, byt JR v HH pravi neco jineho.
Kezby to takhle vypadalo na CZ upadajicich lokalkach ... :-(
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 09:54:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotku bych možná našel, ale pokud je, tak v obrovské hromadě fotek nacházející se tak 150km od mého bydliště, navíc nemám skener. Pokusím se to nějak zařídit.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1345
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 10:03:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Predem dekuji, pripadne i za snahu ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Žirafa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.209.204.210
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 13:00:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Platí SoNe i na ranním rychlíku Blava - Dresden v úseku Děčín - Bad Schandau?
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 14:09:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady si to přečti http://slevycd.venku.cz/slevycdp.htm číslo 4
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 14:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdenku SONE + vydanou z elektronické pokladny je možno použít bez dalších administrativních úkonů také ve vyhlášených vlacích (tratích) v Německu, na kterých provozují dopravu v českém příhraničí společnosti Viamont, Deutsche Bahn AG, Vogtlandbahn, Regentalbahn, Freiberger Eisenbahn, Erzgebirgsbahn a LausitzBahn, v autobusovém spoji linky č. 398/360 Teplice v Čechách – Altenberg – Dresden a zpět (dopravce VVO Dresden a RVD Dresden), do pohraničních přechodových stanic Hohenau, Retz, Gmünd NÖ a Summerau v Rakousku a do pohraničních přechodových Cieszyn, Zebrzydowice a Miedzylesie v Polsku.
Wxdf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 15:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ŽIRAFA: Nelze.

Podle http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=43798

v Německu neplatí v rychlicích, jen v ve vlacích kategorií S, RB, RE, IRE, VBG a FEG.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 16:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovšem v této souvislosti jsem koukal taky na EURegio Německo, kde na stránce odkaz píší, že ji lze použít ve všech vlacích kromě EC, R 378/379 a EN 352/353. Jak je to v tomto případě s R 376/377?
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 11:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz pro znalé:
Je možné (mimo Hafasu) najít na internetu Kursbuch DB? Nejlépe v pdf tabelární formě?
Díky za pomoc.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 12:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, neměl byste někdo odkaz na plánek sítě DB, resp. železnic v Německu? Bohužel pojem "Karte" je v při vyhledávání nepoužitelný, neboť to samozřejmě hodí milion odkazů na různé předplatní slevy a karty...
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 12:38:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mapa je příliš povrchní. Já mám tenhle atlas: www.schweers-wall.de/html/atlas_deutschland.html (to vydání, které je již rozebrané). Ale jak vidno, zanedlouho vyjde nové, lepší.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 12:44:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tady (http://www.megatel.de/htm/61306.htm) maji i nejakou elverzi, ale neznam a tudiz nevim ...
Doufejme ze to nove vydani bude lepsi, v tom poslednim jsou chyby, ci lepe napsano, chybi jim tam nektere zanikle kolejove systemy.
Akorat si tak rikam, kdyby tak nekdo chtel udelat neco podobneho i pro Slovensko ... :-(
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 13:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ehmmm, já to potřebuju pro prvotní orientaci, takže stačí fakt schematický plánek, hlavně ať je na webu. Žádný dráhařský atlas
Díky.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 13:19:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Slovensko Vám http://rail.sk/arp/slovakia/zelmapsk.htm není dost dobré? Vždyť tam je i těch zrušených lesních a agrárních úzkokolejek dostatek. Dokonce tam najdete i některé nerealizované projekty žel. tratí.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1378
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 13:25:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A aspon pro kterou oblast/cast DE ? Treba pro SH jsem cosi na webu videl i s uz neexistujicimi kolejemi a naznakem dalsich informaci, ale to uz je asi daleko, ne ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1379
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 13:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Coqwheel - jsou aplikace, kde jednoznacne preferuji papir, minimalne se da sbalit a strcit do batohu ... ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1395
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 14:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mapky železničničních tratí celé Evropy v přehledové kvalitě - http://www.bueker.net/trainspotting/
Německo - http://www.bueker.net/trainspotting/map.php?file=maps/german-network/german-network.gif

dále jsou tam i podrobněji rozpracované mapky - okolí Berlína, Hamburgu, Porůří, Porýní.
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 18:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počas jazdy vlaku ICE v Berlíne zrejme vypadol rušňovodič vlaku.Po automatickom zastavení ho našli odkaz po hodine pátrania.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 19:21:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovicka: diky za odkaz.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 11:02:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.doebelner-pferdebahn.de/
Kdyby jste nekdo mel cestu z Dresden na Leipzig a nevedel, kde si dat po ceste pauzu ... ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 09:10:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je ale spíše městská doprava. Ač zrušena ve 20. letech minulého století jako poslední koňská tramvaj v Německu (nahrazena autobusy), většina kolejí zůstala zachovaná v zádlažbě další dlouhá desetiletí, zejména celou epochu DDR. O obnově úseku koněspřežné tramvaje v Döbeln jakožto nostalgického dopravního prostředku se nesměle uvažovalo již před znovusjednocením Německa. Někde bych možná vyhrabal časopis Modelleisenbahner někdy z 80. let minulého století s článkem o historii, fotkami zachovaných kolejí a zmínkou o záměru obnovy pro muzejní provoz.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1441
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 09:18:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja vim, ze to je MHD, ale v prislusne sekci k-reportu, neni podsekce Nemecko ... ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Filda H.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.44.180
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 06:18:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ví někdo, proč už se nekoná Drážďanský parní festival? Dík.
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 10:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím chtel bych se zeptat kde jsou v Německu VRT pro vmax300km/h?A jestli jezdí jednotka ICE3 na spoji mazi Dresden a Kolínem nad Rýnem....
S pozdravem Alzon
ICQ => 310-582-272
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 18:43:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

po čase jsem se včera vydal do Dresdenu... Z Děčína do BS byla souprava tvořená 4xBc, vpředu byla nějaká 372, vzadu 750.
Jinak je zajímavé, že kolem Bad Schandau se včera vůbec na trati nepracovalo, narozdíl od našich koridorářů, kteří již za brzkého svítání žhavěj své stroje...
Jinak ve Verkehrsmuseum Dresden je výstava - "Mit dem Tatra um die Welt", - fotografie a video z cest Hanzelky a Zikmunda - doporučuji...
Jinak o víku v Dr. němčinu téměř neslyšet, skoro kam vlezete tam nějakej Čech nebo Slovák, hlavně v nákupních centrech
 
 
 
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 16:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepoznáte někdo tuhle stanici?Je to v sársku
 
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 16:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Alzon: doporučuji web www.ice-fanpage.de Jsou tam mj. informace o aktuálním nasazení. Osobně bych řekl, že do DD jezdí jenom ICE-T.
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 14:50:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezná někdo odkaz na mapu kde platí SONE+DB
Ladislav_kubera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 6-2004
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 21:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den! Prosím zdejší experty o informaci, jakou nejúspornější jízdenku zvolit pro cestu Praha-Kassel. Jedná se o cestu v sobotu 25.8. s R 452 do Norimberku a dále ICE 582. Cestuje můj syn - student. V případě, že by kupoval německou jízdenku až ve Furthu, byla by úspora značná, že? Lze nějak uplatnit ISIC kartu? Nějak se v internetových informacích ztrácíme. Zpáteční cesta by byla až za měsíc. Děkuji!
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 13:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doporučil bych slevu Dauer-Spezial za 29 EUR z Furthu do Kasselu. Lze ji zakoupit na www.bahn.de. Počet jízdenek je omezený, takže je potřeba si pospíšit.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Ladislav_kubera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 19:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv: Děkujeme za radu! Hned to prozkoumáme. Zdraví Kuberovi.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 10:23:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I já zdravím všechny "experty" na DB.
Chci se zeptat jaké (kladné i případně záporné) zkušenosti jsou s prodejem jízdních dokladů německých železnic přes jejich e-shop na stránkách DB?
Zajímá mne především, jak dlouho přibližně trvá doba od okamžiku zaplacení/objednání jízdenky na webu do dne jejího doručení. Účtují-li nějaké poštovné a kolik? Prostě vše dobré i špatné s touto službou související, Díky moc za info.}
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1556
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 10:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, moc zkusenosti nemam, ale doruceni jizdenky pri platbe kartou trva tak dlouho, jak rychlou mate tiskarnu .... ;-)
Akorat nevim, do jake miry je tento doklad nasledne pouzitelny pri auslande fahre, neboli mimo sit DB.
Jinak osobne mam spis zkusenosti s automaty a s Reisezentrum, bo jaksi nemam po ruce tiskarnu ... :-(
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 10:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp:
Díky za reakci. Ale pokud jsem to dobře pochopil, tak na stránkách e-shopu nabízejí zaslání dokladu (jízdenky) kamkoliv, tedy i do CZ?!
Nevadí, rád si počkám na další reakci.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1557
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 10:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, v tom pripade se omlouvam, tuhle zkusenost nemam.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 11:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem si nechal již mnohokrát zaslat jízdenku z bahn.de poštou, protože spousta jízdenek neumožňuje tištění doma (naposledy Firenze - Muenchen). Poštovné do ČR hradí DB, jízdenka mi přišla vždy do týdne jako dopis. Jednou jsem musel žádat reklamaci, protože mi vydali špatnou jízdenku, a vše dopadlo dobře, jízdenku vyměnili v zákaznickém centru ve Frankfurtu (opět poštou) - takže jsem spokojený.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 21:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, jak to vypadá se stanicemi Dresden Hbf. a Dresden Neustadt, prošly už rekonstrukcí??
Před dvěma roky bylo Hbf. jedno velké staveniště. Za odpověď předem díky
TrainWeb - železniční fotogalerie
http://trainweb.cz
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 07:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dresden HBf. Hlavní hala takřka hotovo. Jižní křídlo horní část hotovo, na spdku se dělá. Severní křídlo hořejšek hotovo spodek částečně taky. Letmé koleje uprostřed s nástupišti zatím nic. Dresden Neustadt. Hala hotovo jinak nic, bez známek stavební činosti. Nebyl jsem tam ale 3 týdny.
Pernion
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.55.244
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 09:30:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen jsem se chtěl pochlubit, jak se v Německu zvládají výluky. Jel jsem včera v IC 2063 Karlsruhe-Nurnberg a sladce jsem si pochrupoval, tudíž nějaká hlášení, pokud byla, šla mimo mě. Takže v Crailsheimu jsem nevystoupil, jako ostatní a nešel na NAD a spal dále. Ani z vlakového personálu se mě neobtěžovali probudit. Tak jsem se probudil sám v prázdné soupravě. Musel jsem čekat 45 min na NAD k nejbližšímu RE. Nedopadl jsem tak sám. Informovanost cestujících ze strany DB byla mizerná. Se mnou čekali důchodci na výletě a skupinka francouzské mládeže. Nacpali nás do 4 busů Setra, zbytek, co se nevešel, zůstal venku. Naštěstí jsem seděl.V nejbližší stanici čekala náhradní souprava RE - 1 Desiro. Normálně jezdí 110 (143,146) plus souprava. Tak jsme se nacpali do Desira. Tam jsme se nevešli zase všichni a strojvůdce zoufale žádal ostatní, aby si šli sednout do náhradní soupravy IC 2065, která měla odjíždět až za hodinu. Ale vše se v dobré obrátilo a plné Desiro přijelo do Norimberku pouze s 45 min. zpoždění.
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 19:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím... netušíte někdo jak se má situace kolem plánované stávky... Vzhledem k tomu, že se chystám tranzitovat německo mě to celkem trápí...
Dík
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 20:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý by měly první stávky začít už pozítří, tj. ve středu(slyšeno z rádia ČRo - Plzeň) Ale jak dlouho by měly trvat nemám bohužel přehled
Wxdf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 23:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klíd, klíd. Nejprv chtějí od 9.8. stávkovat v nákladní dopravě, viz http://www.bahn.de/blitz/view/index.shtml

(Příspěvek byl editován uživatelem wxdf.)
Wxdf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 17:17:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravě řekli v televizii, že norimberský soud zakázal stávku až do 30.9. Odboraři chtějí se proti tomu odvolat.
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 17:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stávka sa odkladá, začalo sa vyjednávanie .
http://ekonomika.idnes.cz/nemecti-strojvudci-odlozili-dalsi-stavky-fgx-/ekonomika.asp?c=A070810_154633_czechtop100_maf
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 14:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím. Jak je to prosím se zajížděním našich 371 do polského Rzepinu? V TS 301 je v třídenním oběhu 2. a 3. den, ale nejde mi do hlavy jak se z prvního dne dostane do Berlína. Díky.
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 14:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden strojvedoucí mi říkal, že 371 jeden na něčem asi na Hungarii do Berlína, tak je přes noc, 2. den jezdí Rzepin, a 3. den se vrací do Prahy.
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 02:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

28.8. jela na D 345 Berlin - Warszawa/Krakow 101.124
 
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 13:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem jet v sobotu odpoledne z Bad Schandau do Prahy EC a nebyla otevřena pokladna. Měl jsem jízdenku až z Děčína, čili jsem jel načerno. Naštěstí průvodčí mají dost jiných starostí a nekontrolovali, ale jak jet legálně? Dá se koupit lístek u průvodčího? Automat prodává jen na regionální dopravu

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace