K-report
 

Archiv do 28.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Otázky - zodpověz, kdo víš a znáš » Staré archivy » Archiv do 28.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
M.Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.25.181
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 21:58:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Představte si, že schvalování aut dělá ministerstvo také jen na základě papírů, aniž by je vidělo (zprávu dodá zkušebna), pověřená obec také přeregistruje auto, aniž by ho viděla (jen na základě papírů), ÚCL letadlo totéž, ÚZPLN nebo DI také neprovádí pitvu spadlého pilota/fýry, ale má na to odborníky. Stavební úřad vám jistě bude přeměřovat elektriku, aby si ověřil pravdivost revizní zprávy. A chtěl bych vidět soudce (kromě filmu), který si důkazy opatřuje sám a kašle na soudní znalce - třeba v zabezpečovačce nebo informatice by to bylo opravdu originální.
Kontrolní otázka: Kolik by DÚ musel mít zaměstnanců, aby mohl dělat co po něm požadujete?
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 22:12:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad M.Kunt:Souhlasím,ale v tom případě na to nepotřebujeme drážní úřad ani nic podobného,protože,jak víme všichni,papír snese všechno.V tom případě je něco špatně a mělo by se s tím začít něco dělat.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
M.Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.25.181
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 22:58:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To potom nepotřebujeme ani soudce, když papír snese všechno. Rozhodování na základě podkladů splňuje/nesplňuje/doplní má snad nějakou logiku? Co je špatně? Nějak nerozumím. Úřad nemůže postupovat ani o chlup jinak, než má stanoveno v zákoně. To je rozdíl proti soukromému právu. Teoreticky podle správního řádu by se mohl i úředník DÚ ověsit osciloskopy, tenzometry a jiným harampádím a vyrazit na státní kontrolu (podle zákona o státní kontrole). Ale když má papír s kulatým razítkem zkušebny? Proč? Dělá to třeba ČTÚ, který schvaluje podle zkušebny (např. Testcom), ale aktivně sám měří frekvenční spektrum. Obdobně DÚ dělá "státní dozor". Ona ta odpovědnost za schválení také není malá. Jasně vysvětlil Johny11.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 23:11:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin: No, jenze za ten papir, co snese vsechno ruci vlastni prdeli ta akreditovana zkusebna, takze si asi nedovoli do protokolu lhat, protoze kdyz prijde o akreditaci, tak je to jisty konec.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1609
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 08:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drobna poznamka - u UCL a letadel je to nejednoznacne, neco dela zkusebna, neco se dela primo s cleny tohoto uradu, ale v kazdem pripade je tam podstatny osobni dozor nekoho s tohoto uradu i formou externi. Teda predpokladam, ze se za poslednich par let nic v tomto smeru nezmenilo.
Otazka ovsem jest, zda je to ku prospechu veci, ale to je na jinou diskuzi.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 11:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M.Kunt: auto pověřený úřad nepřeregistruje jen podle papíru, je nutná evidenční prohlídka z STK, kde to auto vidí (tedy, měli by vidět ).
Dodo1980
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 11:56:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý deň

Neviete ktoré 163-ky maj´SHP resp prepripravu pre prevádzku na Polsku. AK sa da tak konkretne cisla poprosim. Myslím ČD peršingy a predpokladám že sú z Bohumína

(Příspěvek byl editován uživatelem dodo-1980.)
Country
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 12:06:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodo : Mám za to, že to jsou 163 046-048.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 12:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš by mě zajímalo,jakým způsobem se připravují na provoz v Polsku.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 13:06:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proces schvalování léčiv taky probíhá z velké části dle předložené dokumentace a předložených výsledků studií. Dost dobře bych si fyzicky osobně nemohl ověřit veškré údaje na multicentrické, mezinárodní studii s desetitici pacienty...
Jak jste to jeli ????
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 14:59:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemá,prosím,někdo foto sněhového pluhu,který byl,tuším do roku 1980 dislokovaný v Suchdole nad Odrou?Jednalo se o Henschel a Klíma,černomodré barvy.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 15:53:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin napsal: (394)Věřit mi, že svoji práci odvádím na 100% jako to dělám u dráhy už 10 let a předem říkám, ne zrovna v malých stanicích
(395)Souhlasím,ale v tom případě na to nepotřebujeme drážní úřad ani nic podobného,protože,jak víme všichni,papír snese všechno.V tom případě je něco špatně a mělo by se s tím začít něco dělat.

Chlape, já se Vás snažím už několik měsíců učit logice - proč bych měl věřit Vám a ne akreditované zkušebně a naopak? Chcete rušit něco, co se vyvíjelo 150 let? Máte geniálnější řešení? Na konci schvalování čehokoliv je někdo, kdo za to ručí a přitom se musí rozhodnout na základě informací od někoho jiného - výpravčí povoluje jízdu vlaku na základě vaší informace, že jste správně postavil. Má si to jít osobně na zhlaví zkontrolovat pohledem? Ne, odpovědnost mají oba - výpravčí vyšší v tom, že kromě výkonu vlasstní práce ještě kontroluje výkon práce signalisty...
No a DÚ je výpravčí a autorizovaná zkušebna signalista. Snad jsem to napsal dost polopatisticky :-).
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2318
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 08:37:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

auto pověřený úřad nepřeregistruje jen podle papíru, je nutná evidenční prohlídka z STK, kde to auto vidí

Pověřený úřad přeregistruje motorové vozidlo mj. na základě protokolu (= papíru s razítkem)z evidenční prohlídky, kterou mu vystavuje akreditovaná zkušebna zvaná v našich luzích a hájích Stanice technické kontroly a v ní pracující technik s příslušným osvědčením MD.

Pracovnice odboru dopravy na radnici totiž asi sotva posudí, zda na na daném autě je předepsaný rozměr pneumatik či jiné zařízení ve shodě s techničákem (např. tažné zařízení) a těžko lze čekat, že bude ověřovat správnost VIN či čísel motoru či rámu (kde to je umístěno kolikrát netuší ani vlastník vozidla...).
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 08:57:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11, Jxxx: E 469.3030 byla v tehdejším SSSR na podzim 1973. V podstatě se jednalo o pokračující zkoušky nového typu podvozků (pro ES 499.0 a E 499.2) poté, co s nimi v Cerhenicích dosáhla 219 km/h. V Rusku jezdila na trati Bělorečenskaja-Majkop rychlostí 200 km/h. Ještě v prosinci stejného roku dosáhla na trati Moskva-Leningrad rychlosti 224 km/h.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 23:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mitas24: Děkuji za info :-). Jaký to mělo praktický význam? Pro lokomotivy na 1435 mm asi ne...nebylo to o podvozcích pro ČS200?
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 09:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šlo skutečně jenom o zkoušky nového podvozku, jak jsem uvedl. Nebylo to pro ČS 200, ale naopak se z ČS 200 vycházelo. Na rozdíl od ní měly být pro provozní rychlost 160 km/h. Jejich prototypy dostala E 469.3030 v roce 1971. V Cerhenicích se zkoušelo od června 1972,těch 219 dosáhla 5.9. O další fázi se rozhodovalo dokonce na komisi RVHP (tehdy to ani jinak nešlo) ve Vorošilovgradě.
Dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 12:49:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se stalo ze slovenskou částí R 422 ? Ví někdo ?
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 13:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mitas24: jasné, ale nerozumím, co se testovalo v Rusku...ty dosažené rychlosti nebyly nijak vyšší než na ŽZO... chodové vlastnosti na reálné trati? Jinak mám pocit, že prototypy ČS200 vznikaly až po ES 499.0. byly přeci objednány kvůli zrychlení dopravy mezi Moskvou a Leningradem při olympiádě 1980 a tu dostali Rusové přidělenu někdy v roce 1974/75 - zkusím to o víkendu najít v knihovně.
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 14:46:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad dotaz: Severním a východním Slovenskem se v noci přehnala větrná smršť, která lámala stromy a přerušila železniční dopravu. Vyvrácené stromy strhly trolejové vedení a v důsledku toho vlaky nejezdily na hlavním tahu mezi Popradem a Kralovany a na trati Vyšné Hágy - Štrbské Pleso. Nejezdila ani Tatranská železnice ze Štrby na Štrbské Pleso.
Valis
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.120.113
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 19:57:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobry den, tuto otazku jsem pokladal uz v skupine Eurorunner a Eurosprinter, ale jelikoz tam nikdo nechodi(posledni prispevek z 5.8.), tak se ptam i zde. Panove mam na vas takovou otazecku. V ZM c.7/2007 v clanku a KO pisou o masine 1216, ze je schopna dosahnout rychlosti 200km/h do pul minuty, to bude asi preklep nema tam byt nahodou do 100?
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1299
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 22:05:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To asi nebude překlep, viz diskuze na DF ČD v sekci Železniční kolejová vozidla.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 22:13:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ : tak esu pod 10 s. nevěříte a 1216 200 za 30 s. je normální???? :-))))
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 17:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mitas24: tak jsem prohledal knihovnu a našel toto - "Začátkem sedmdesátých let byla ŠKODA v rámci RVHP pověřena vývojem elektrických lokomotiv, resp. jejich pojezdových částí pro vysoké rychlosti a první lokomotiva vybavená podvozky Škoda II. generace - E 469.3030 (dnes 124.601), byla zkoušena také v SSSR. V roce 1973 bylo na zkušebním polygonu Severokavkazské dráhy Bělorečenskaja – Majkop, na trati Moskva – Leningrad a zejména na jejím úseku Babino – Ljuba běžně dosahováno rychlostí přes 200 km/h. Na polygonu v Bělorečenské byl s lokomotivou E 469.3030 také vytvořen rychlostní rekord elektrických lokomotiv ŠKODA – 224 km/h.
Ještě před tím, v roce 1972, byla zadána výroba dvou prototypů osminápravových dvoudílných lokomotiv ČS 200, které ŠKODA označila jako typ 66E. Konstrukčně vycházely z provedení lokomotiv ES 499.0 (dnes řada 350 ŽSR, typ ŠKODA 55E).

Prototypy se stavěly od konce roku 1974 a dokončeny byly začátkem roku 1975…
…dodání sériových lokomotiv ČS 200 v létě 1979…."
(Lokomotivní řada ČS 200 RŽD, Milan Šrámek, Dráha 1/2000, s.25 a dále)

Takže mi z toho vychází, že v Rusku se zkoušely a podvozky a možná další uzly pro rozchod 1524mm, které vycházely z provedení pro 1435mm.
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 09:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle serveru IDNES vláda schválila prodej nákladní železniční dopravy. Říká v rozhovoru vrchní privatizátor vlády pan Fuksa. Neví někdo něco?
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 11-2002


Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 10:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo co a v jakých vagonech se vozí manipulákama na trati Čáslav - Třemošnice? Za případné odpovědi velké dík.
http://www.masiny.zde.cz
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.5.19
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 10:59:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: Podle mě jde pouze o klasické novinářské zkreslení reality...pokud vím, tak vláda schválila zatím jen oddělení nákladní dopravy - tzn. vznik společnosti ČD Cargo od 1.4.2008 (snad)...
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 18:25:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ythomas: (část rozhovoru s vrchním privatizátorem vlády panem Fuksou) Už máte nějaký privatizační rozvrh? Víte, co všechno budete prodávat?
Letiště Praha, ČSA. Pak je to samozřejmě Budvar, Česká pošta, i když tam se určitě nebude prodávat stoprocentní podíl. Jak víte, vláda už schválila prodej nákladní dopravy Českých drah.
Helmuth
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 09:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlada neschválila prodej ale rozkradení všeho co se dá ještě ukrást.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 966
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 09:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tzn. vznik společnosti ČD Cargo od 1.4.2008 (snad)...

1.12.2007. Prodej bude následovat.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1507
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 10:03:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DJC:
Už od prvního prosince? To se nějak urychlilo, ne? Vždyť všude se písalo, že ČD-C bude až od prvního dubna.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 2433
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 10:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysa - z Vrd se pravidelně vozí betonové prefabrikáty na vozech Res.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 11:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Už od prvního prosince? To se nějak urychlilo, ne?


Nic se neurychlilo.

Vždyť všude se písalo, že ČD-C bude až od prvního dubna.

To psali pisálkové. Termín dle vládního usnesení je 1.12.2007.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7199
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 13:14:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vláda souhlasila s pracemi vedoucími k oddělení (nejen) carga do 30.11.2007, ministr dopravy má materiály nutné k oddělení carga atd. předložit vládě nejpozději do 30.11.2007: vládní usnesení. Když to vláda schválí, bude to oddělení od 1. prosince, když ne, tak se to minimálně o měsíc posune.
Termín 1. dubna 2008 se váže k převedení funkce provozovatele dráhy (atd.) z ČD na SŽDC.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 13:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom by mě zajímalo,kdo půjde k SŽDC a kdo zůstane u ČD.Logicky si dokážu představit kdo a co,ale má u dráhy něco logiku?
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7200
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 13:38:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, za to zmatení novinářů termínem oddělení carga až k 1. dubnu 2008 je dle všeho vinen především Topolánek, který vypadal, že neví vůbec o čem je řeč, a na tiskovce plácal o 1. dubnu. V médiích se zas objevuje např. i termín převedení provozovatele dráhy na SŽDC od 1. ledna, ale kde k tomu přišli, nevím.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 18:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin: v zásadě jsou dvě možnosti - buď se ze strany ČD vyčlení část organizace, tj. složky zabývající se řízením provozu a v nězměněné struktuře přejdou i s individuálními a kolektivními smlouvami do SŽDC. Nevýhody pro zaměstnavatele, tj. SŽDC jsou zřejmé - potáhne i nadále balík neefektivních struktur a závazků, na které nebude mít.
Druhá varianta je elegantnější - SŽDC vytvoří svoji novou strukturu a nabídne zaměstnání dosavadním zaměstnancům ČD, kteří dostanou u ČD výpověď nebo podepíší dohodu z organizačních důvodů. Dostanou odstupné a u nového zaměstnavatele novou smlouvu.
Druhá varianta není moc výhodná pro zaměstnance a zejména ne pro odbory, které ztratí část svého vlivu - což je, podle mne, i jeden z cílů drobení původně unitární železnice. Možná nepřímý a nevyřčený, ale faktický... Uvidíme, co na to Rozcuchanej Jarda, už o němnebylo dlouho slyšet :-).
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1663
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 18:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkuste tenhle článek..z posledního čísla Obzoru
 
..pořádná mašina má kotel a komín..
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 18:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: první varianta je asi reálnější takhle se to udělalo myslím s TSS Starý Plzenec.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 20:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: realizoval jsem několik outsorcingů (na na dráze)... buď rozhodují (velmi vzácně) ekonomická kritéria nebo (zpravidla) jiná :-). Ale souhlasím s Vámi, většina faktorů mluví pro variantu jedna i když to do budoucna přinese SŽDC víc problémů. Z hlediska managementu SŽDC bych prosazoval dvojku.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 21:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11:Varianta 2 , no trochu s Vámi souhlasím ale co když ti lidé nepřejdou...V některých lokalitách je práce dostatek. Vemte že zrovna v Praze by to bylo dost riskantní.No já jsem spíš zvědav jak SŽDC bude řešit dopravu jako takovou. A jak bude ošetřeno náhrady škod dopravcům.Myslím tím pomalé jízdy ,nedodržení jízdních řádů apod. Na tohle téma jsem neslyšel jěště nikde nic. Nebo jinak, co bude výpravčímu(SŽDC) do toho že mi nejede mašina, nebo že vlak není dostatečně bržděn či že už mám po prac. době.Podle mě je strašně moc věcí nedořešených(aspoň o nich nevím),zas bych řekl že je to ukázka teorií ale praxe???
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 21:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry:
...co bude výpravčímu(SŽDC)...

Z Alfova ústřižku vyplývá, že se připravuje mrtvá dopravní cesta.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 22:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už teď je s dvojím dispečerským řízením /provozní+cargo/ anarchie dost .. a až dojde k lámání i těch kůrek /od vydlabaného chleba/ nastane chaos totální ..
A to je zřejmě účel .. koho převezme mimo nás SŽDC .. už teď na TD je víc vedoucích,než zaměstnanců .. u zabezpečováků se už dlouho mluví o převzetí údržby /i těch pár udržujících/ firmou AŽD /nebo jinou,na názvu až tak nezáleží/ .. a kdo ještě zbývá .. ??

P.S. Sama jsem zvědavá,jak si to managment všechno představuje .. i když,za pár let stejně nebude mít s těmi vlaky kdo jezdit .. stačí číhnout na věkovou skladbu všech DKV v republice ...


ICQ 237-113-861
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 22:07:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: OK...jenomže mluvíme o výpravčích, signalistech a dalších pro dráhu specifických profesích...Profese patřící k SDC nejsou vesměs pro dráhu specifické, maximálně potřebují zaškolení z hlediska BOZP.
Co se týká Vámi uváděných aspektů, nelze než souhlasit. Ale možná bychom se mohli podívat, jak to řešili na společných nádražích různých drah před 100 a více lety.
Balik: No to je právě to, co není jasné. Vládní usnesení mluví o oddělení, ale ne o jeho rozsahu. "Mrtvá DC" existuje teď. Jestli pod SŽDC přejdou jen SDC, tak ji to neoživí. Jenomže Řebíček a potažmo tahle vláda chce "nediskriminační přístup všech dopravců" na koleje. A to se jinak nedá zajistit než jejím "oživením", čili především oddělením řízení DC od dominantního dopravce.

Jisté je jedno - záměr je neurčitý, výsledek ve hvězdách a jediný kdo z toho bude profitovat jsou ideoví modří komsomolci a poradenské firmy, které jsou v pozadí a inkasují nemalé částky. Kolik z nich přelývají dál, do stranických pokladen se lze jen domýšlet...
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 22:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo jinak, co bude výpravčímu(SŽDC) do toho že mi nejede mašina, nebo že vlak není dostatečně bržděn či že už mám po prac. době.
A ono mu do toho něco je dnes?
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 22:39:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: DKV zachrání pracující důchodci. Jsem nadbytečný strojvedoucí a už třetí rok doma odpočívám, abych měl dostatek sil a jako pracující důchodce zachránil některé DKV. V jednom DKV je teď ve výcviku na strojvedoucího padesátiletý chlap.

(Příspěvek byl editován uživatelem jka2005.)
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 22:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sokr: ano je!On je zprostředkovatelem s dispečerem,pokud není vlak brzděn musí on přepočítat a vydat všeob rozkaz, no a když mu zamknu vlak na první koleji přes celé nádraží tak radši se stará dřív jak jsem na tom(časově).
Johny11:já ,asi mylně, předpokládám že pod SŽDC přejdou všechny profese zajišťujíci dopravní cestu. Pokud chtějí rovnost všech dopravců tak by to mělo tak asi být.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:00:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005

A kolik takových "záchranářů" asi vydrží a přežije ..??
Veškeré zkoušky,poznání,atd. propadá po roce .. kdo z Vás by do toho šel znovu .. hlaste se ...


ICQ 237-113-861
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:01:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka: no jestli se kolego nudíte tak vás vezmou skoro všude..Unido,viamont,AŽD,Chládek atd nebo taky JHMD
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: (:-)) kdo utekl včas vyhrál! A ted se nám mohou jen smát, jak se moříme do smrti neb těžko se dožijem 65 odchodu do důchodu...
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano je!On je zprostředkovatelem s dispečerem,pokud není vlak brzděn musí on...
...suplovat práci někoho jiného? A proč? To jsou záležitosti, o které se má starat dopravce. Jeho starostí je dovézt zboží na určené místo v nasmlouvaném čase a všechny jmenované "drobnosti" si pohlídat.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry

Uf .. 20 mám za sebou a 27 ještě před sebou .. to nemůžu přežít bez újmy .. ale stejně si nedokážu představit,že bych ještě v 65 "plácala" vlaky ...


ICQ 237-113-861
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:25:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: Ty jsi plácala už jako dítě? ;-)
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa, Oldcerry: To byla úvaha z říše snů. Dvě dioptrie a léčený vysoký tlak projde u periody, ale u vstupní prohlídky asi ne. Spíše tak umýt okna, zavést lok. na vlak, udělat brzdu, ale odveze si to někdo jiný. Navíc mám zákonité jen na stejnosměrné lok. a tím by byla moje použitelnost značně omezená. A 38 let mezi Prahou a Žilinou stačilo.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..suplovat práci někoho jiného? A proč?

Od toho by měl být dispečer,který všechno vy/za řídí .. my budem je mačkat tlačítka či myši .. tzv. dálkově řízení /ovládaní/ roboti ...

P.S. A to jen dočasu .. než bude fšude dálkovina .. a řízení letového provozu se přesune pod jednu střechu do matičky ...


ICQ 237-113-861
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 15:05 jel z Holešovic nějakej zvláštní vlak s dětma do Ústí nad Labem, souprava byla tvořena 3*Bt
 
 

Co mě však udivilo, bylo, že průvodčí před odjezdem zamykala všechny dveře plné soupravy čtyřhranem a nakonec asi i ty poslední, co v nich stála, když dávala souhlas. Parně to bylo z bezpečnostních důvodů -aby si děti za jízdy neotevřely a nevypadly (tyto dveře nemají žádné blokování) Ale nechci radši vidět, co by se dělo, kdyby bylo nutno urychleně opustit soupravu (např., kdyby začlo hořet). Asi by se skákalo z oken. A já si právě myslel, že u vozů s lidmi musí být zajištěny dveře tak, aby je bylo možno otevřít bez použití speciálního nástroje. Ví někdo, jak to má být?

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:37:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka:jsem to tušil že se vám nebude chtít...to byl vtip...:-)))Jestlipak jste jezdil rejžovat na Hornolidečský postrky na nulkové blbči?
Sokr: ano souhlasím s tebou ale zatím ty předpisy jsou takhle nastavené.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sokr

Jo a víš,že už na začátku 70tých let na Pacifiku na dědově karkuli ..
A poprvé opravdicky v srpnu 87 .. letí to ...


ICQ 237-113-861
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:42:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa:což tu plácačku v 65 snad uzvedneš ale kdo mě vysadí nahoru na lok a notabene pak sundá...Třeba se pak zavedou přímé vlaky do Pelhřimova...
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: To nic, usmívej se, bude hůř...
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Nejde ani tak o předpisy, jako o provázanost výpravčích s jedním dopravcem a tím jeho využívání k suplování povinností jiných. Proto je tak žádoucí jejich oddělení a převedení k SŽDC.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace