K-report
 

Archiv do 19.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 820 » Archiv do 19.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1475
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 09:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove, nevim, dosla ke me zprava, ze M240.0089 mela v Policce bebicko a zustala 1.5 hodiny viset na trati. coz me s jednim predchozim prispevkem moc dohromady nejde.
Ostatne prej i parnicce tam dosla voda na trati ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 11:52:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt:

jj,díky za informaci! Náhodou, nějaké fotky z likvidace nejsou? Předpokládám, že se to všechno dělo v Kořenově.
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 16:33:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Batyr: Proti gustu, zadny disputat. Ale nakou udrzbu by snad hist. vozidlu venovat mohli... ...kdyby ji treba foukli nater jako 114 nebo este lip stary unifik...
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 16:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp:
No tak to je dezinformace!Já jsem si ho osobně fotil a měl "jenom +30",takže jenom nějaké drobné problémy...informace by se někdy měla ověřit....

A páře nedošla voda,jenom se jí nechtělo jet!(prostě nezvládla stoupání)
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1481
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 17:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A o co se tu asi snazim ?
Opravdu, kristalovou kouli nemam a s logru to neumim ... ostatne kafe nepiji ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 19:38:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp:jak ftipné...chi chi chi,to jsem se zasmál zase....no to právě nevím,o co se tu snažíte....házet zase špínu na ČD??
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1482
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 19:46:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejakej paranoidni, ne ? Nechcete se lecit ?
Nebo zase dalsi, co se nema s kym pohadat ?
Kruci lidi, to uz je snad nejaka epidemie, ne ? Vsak takove vedro snad jeste neni, aby lidem mekl mozek.
Anebo sen nekterych pripadu je diskuzni forum bez prispevku, teda bez jinych prispevku nez jejich.
A krom toho, ja spinu na CD hazet nemusi, protoze to zamestnanci CD zvladnou sami i bez me pomoci a daleko lepe ... :-/
Jo, ja uz vim, ja vlastne nekomu sahl na jeho modlu a bozstvo - pindu ... ja zapomel ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 813
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 21:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tak si roztrhejte občanky třeba:-)

M240.0089 neschopná nebyla. Na trati nezůstalo jediné vozidlo, kromě M131.1228 a páry, která zustala pod Čachnovem a musela pro ni jet 730.017. Ten rozjezd z Krouny mohl být dost efektivní na kameru. Takhle hrabat mašinu na širé trati a při jízdě přes přejezd (mmch cca 5km/h) sem ještě neviděl. Vody bylo málo. Ale do by upřesnil Alf kdyby sem zavítal, ale raději ho nebudeme dráždit. Chlapi z Lízy toho měli plný brejle.

M240 do Svitav měla +30 z důvodu čekání na R který jel z Chrasti do Žďárce až po páře. Zpět měla +12 z důvodu čekání na přípoj
Psl1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 11:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže zpoždění nebylo 1,5 hodiny, ale jen 30 min.. Fajn. Dispečerák se mnohdy píše na vlak, který už jede 5 min. opožděn. Tady se dočítám, že bylo vše v pořádku (bez dispečeráků), ale vlak měl 30 min.. Zajímavé, skoro mám pocit, jak kdyby měl někdo snahu zametat celou záležitost "pod koberec" a až někdo pošle stížnost, odpoví se mu, že vše bylo v pořádku a stěžovatel si vymýšlí...
Souhlasím s Pjp, že bláto si na sebe zaměstnanci ČD dokáží naházet sami.
A ještě jedna drobnost. Na jednu stranu je evidentní, že sem v pracovní době přispívají zaměstnanci jednoho nejmenovaného DKV, kteří důvěrně oslovují své nadřízené, na druhou stranu se tu snaží jiná osoba prověřovat IP adresu člověka, který má odlišný názor, než on (stejně jako Švejk se domáhá klystýru, když na tom bude záviset vítězství Rakousko-Uherska, tak i v tomto případě je třeba zjistit IP adresy všech, kdo mají jiný nároz, vše pečlivě oznámit a po zásluze je potrestat!). Porušil jsem svoje předsevzetí nemarnit čas příspěvky do různých diskuzí, ale v tomto případě jsem to již nevydržel a už nyní mě to mrzí.

PS: Nemyslím si na rozdíl od uživatele "Batyr", že tragedii v Krouné nemá cenu řešit. Z toho co vím o tom, jak se ČD zachovaly k pozůstalým po obětech této tragické nehody, mi není nejlépe, ale kdyby to tu někdo napsal, zřejmě to nezůstane bez následků (samozřejmě pro toho, kdo to tu napíše...). Jak známo, pokud zemře jeden člověk, je to tragedie, pokud jich zemře více, je to jen statistický údaj...
Batyr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 13:49:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Psl1:

Vážený pane Psl1. Opět zanedbáváte základní fakta. Vlak byl opožděn z důvodu čekání na Rychlík z Pardubic. Tedy na pravidelný vlak a ne proto že by zůstal někde neschopný. Ovšem to jde zcela mimo Vás že? Hlavně že si vyliëjete zlost a to jste tam ani nebyl, jak jste psal v jiné diskuzi.

A opět. Kdy jsem řekl že tragedii v Krouné nemá cenu řešit co? Ale opět jen tak mezi námi. Je to už 12 let a pro pozůstalé je lepší t nevytahovat. A znám jich dost osobně.

(Příspěvek byl editován uživatelem Batyr.)
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 816
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 14:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Batyr: Tohle nemá cenu řešit. Já také netrvdím že bylo vše v pořádku, ale vím že vyřváváním na káčku se to rozhodně nevyřeší. Po bitvě je každý generál a ti co tam "nebyli" největší.

Psl1: ...je evidentní, že sem v pracovní době přispívají zaměstnanci jednoho nejmenovaného DKV, kteří důvěrně oslovují své nadřízené...

Zde bych Vás chtěl důrazně upozornit abyjste neurážel někoho o kom nic nevíte. Natož abyjste věděl kdo to vůbec je. Zjevně totiž napadáte přispivatele Past. Na základě toho Vás musím důrazně upozornit že tento člověk v DKV Česká Třebová nepracuje a nikdy nepracoval a jak se kdo s kým oslovuje je to poslední co by Vás mělo zajímat.
suché shrnutí...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 07:28:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměli zas u 423.009 velká ramena? Před asi sedmi lety na oslavách 100let Vimperka se jim totiž taky dokonale podařilo nabourat program oslav. Tehdy se vezlo 7 rybáků v trati Straknice-Volary, pršelo, už z Bohumilic byly problémy. Ve Vimperku na výstavě byla k dispozici karkule, 714, 751, byl i fíra. Všichni jim tam vnucovali postrk, oni byli strašně silní, že to poberou, že to mašina zvládne-ramena, že sotva prošli dveřma...prvně stáli u Vimperské předvěsti. Pošleme za váma postrk...né to zvládnem, podruhé stáli na Klášteře. Pak to zvládli tak dokonale, že odpoledne se jezdilo už +120´. Nakonec pro ně stejně jela 751. Na Poličské lokálce se asi dělo něco podobného. Lok ř. 423 má do 30promil technický normativ cca 180t, a to při rychlosti 16km/h. Nicméně ízdní odpor rybáků je v obloucích značný, nevím co je potupného na tom, vzít si při 80% normy postrk.
Se 742,750 za mokra sami také těžko odvezete normu.
Zažil jsem problémy s 354.1 s pouhými 4 rybáky na Bezdružické lokálce (27promile) a to i za sucha...
Toníček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 07:58:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

suché shrnutí:I přesto,že lidi z bejčka neznám se jich musím zastat.Vimperk byl jak známo poněkud jinde o čež ale nejde.Jde o to vážený,že s býčkem,který jak vidno z foto takřka září novotou jezdí v současné době někdo úplně ale úplně jiný.Již není totiž provozován v Lysý a po změně "bydliště",kdy chvilku postával dokonce v Praze se usídlil v Letohradě.Toliko na jejich omluvu.Jinak já osobně jim fandím.Zasekání jízdních řádů je věc organizátorů-je třeba počítat s nějakou rychlostí!Třebas je znám případ,kdy odborníci sestavili jízdní řád tak dobře,že chudičká třistadesítka by měla jezdit dokonce sedmdesátkou!Opravdu zato ti chlapi nemůžou.Jinak taková karkule by na případnou přípřež či spíše postrk aby se vyhovělo více fotičům hodila.Někdy je lepší vlak takto pojistit.To je ale opět na pořadateli a ne na partě z páry!
suché shrnutí...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 09:17:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toníček: Jeslti se uklouzání parního vlaku zvládlo za pomoci 730 za +30´, je to pohoda.
Není žádný problém na zatravněné trati za deště zůstat viset nebo se hrabat půl hodiny i s 810+010. Písek, nepísek, stejně to jde jen přískoky vpřed.
Výhodou je, že byla ta 730 (Z výstavy?) a byl k tomu fíra.
Nalajnované jízdní řády pro zvláštní vlak tak, že by se to nedalo stíhat ani se sólo motorem se v našich končinách umí taky. Umí se tu i namalovat zbrojení vody za 3´, křižování pravidla s párou za 1 minutu na D3, kdy se musí poodmykat a oba hlásit telefonem z domečku. To bylo diveního, když se připomínkovalo, že 310+3xClm jaksi nezvládne ujet jízdní doby pro krémáka při jízdách přes Špičák. Na základě požadavku na sestavení SJŘ na jízdu zvláštního vlaku třeba pro 80 osob, které mají ve stanici X vystoupit a mají se z vlaku vyložit kola, se umí v X stanovit pobyt 2 minuty...když se to nepřipomínkuje, tak to tak zůstane a pak se pochopitelně šustruje, zdržuje se vlak proti a podobně. Běžní cestující jsou pak oprávněně nas...., že kvůli nějakému zvláštnímu vlaku jedou pozdě.
Vimperk byl skoro trapný, vlak na normě, hnusně, mašina i člověk ochotný odjet byli...ale. Kdyby tehdy lysáci vyslovili slovo "postrk", ujely by se oslavy v pohodě a nikdo by jim to neměl za zlé. Nakonec se stejně musela vykopat z výstavy 831.144 a místo pravidla odvézt cestující z Vimperka do Strakonic, takže se neušetřilo vůbec nic.
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 09:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

423.009 prý uvázla pod Čachnovem, myslím že 730.017 musela přijet až z Č.T. Ale už jsme mimo téma.
Psl1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 14:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se zájmen jsem si tu přečetl zvýrazněný novotvar ABYJSTE, doposud jsem si myslel, že se píše: ABY JSTE .
Ale dost škodolibostí a zpět k názvu tohoto fóra. Důkladně jsem si prohlédl M240.0089 a s politováním musím říci, že za posledních několik let se její stav vizuálně dost zhoršil. O řadě M240 bylo známo, že je náchylná ke korozi skříně. Bude-li tento motorák i nadále vzdorovat větru, dešti a mrazu, byla toto jedna z posledních akcí, kde jezdil a v České Třebové ho asi brzy přesunou na zdejší lokomotivní hřbitov
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 15:10:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vidíš. Já si doteď myslel, že se správně píše abyste
Zamávejte autobusu ... možná Vám zastaví ..., a to i na zastávce, kde běžně nastupuje 10 cestujících. DP a ROPID pro nás...
Batyr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 18:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stále dost dobře nechápu, proč jeden a ten samý člověk se stále dohaduje ve dvou diskuzích. Někdo se ho zeptá zde a on odpoví v té druhé.

Docela by mě zajímalo proč mu ty oslavy pořád tak leží v žaludku. Stalo se, stalo. Příště se organizátoři snad poučí. Anebo. Žádná další akce nebude.

suché shrnutí...: Najednou jde použít jeden nick dvakrát?

(Příspěvek byl editován uživatelem Batyr.)
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 22:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt:

jj,díky za informaci! Náhodou, nějaké fotky z likvidace nejsou? Předpokládám, že se to všechno dělo v Kořenově.
třebax
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.45.227
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 22:35:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad předešlé:taky jela 310 hytláček,Rybáček a dvě Ciíčka vzadu postrk 702 cíl Kubovka.Šupnička (702)ale zdechá za Lenorou,310 supí a vezme krok tak jak byla zvyklá za ta léta služby,není to modrý mercedes,nečekají ji pánové železničáři,supí ale jde těší se až bude moct povolit,ale jde...konečná Kubovka,+ pár minut,ale jsme tady...co příště?Vezmeme další 702 a jedem,to samé ale 702 už nejsou tak co dál...zatnout zuby a jet
Psl1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 09:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Batyr:
1. Zkrátka, ten člověk má bohatý akční rádius Ale nepamatuji se, že by se mě tam někdo na něco zásadního ptal, takže mohu-li poprosit, připomeňte mi to a já rád dodatečně odpovím. Předem děkuji!
2. Oslavy samotné ne, ale ty protichůdné informace okolo toho a zametání faktů "pod koberec" (viz. dispečeráky). Každému se občas něco nepovede a je pak chlapské to přiznat a omluvit se, ale to se v tomto případě, myslím, nestalo.
3. Pro někoho je asi těžké si představit, že podobný názor má více lidí...(někomu se podaří se zapsat pod stejným jménem, jinému nikoliv).
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 08:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaké fotky ze včerejší akce z Lužné:
singrovky nic moc, zvláště 056, 100 jezdila
 
 
 
 
 
 
 
 
Honza_z_kv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 09:26:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi by se slušelo napsat (pokud se to tu už někde neobjevilo), že M 240 0100 zůstala v Lužné a do KV se už prý nevrátí...
Se 749 102-0 na věčné časy a nikdy jinak!!

www.kzm-kv.cz
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 12:47:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jaký bude osud 056?Zasloužila by opravu....
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1558
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 22:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza z kv: No tak to je vážně "super"... A ve Varech se bude jezdit s čím při nějakých příležitostech?
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Petr_fajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 22:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezbyla jim náhodou v KV ještě 820 046?
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1559
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 22:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevim, jestli 820.046 ještě něco najezdí, její diesel na tom není moc dobře
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 08:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dobre, ale pak by v Luzne meli byt M240.0056, 0100 a 0114, neni to nejak moc ? Nebo bude nasledovat/uz probehlo nejake dalsi prerozdeleni ?
Ze by me neco zase uteklo ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 11:49:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

46 není už v majetku ČD a je ve šrotoidním stavu.
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 27. června 2007 - 12:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

W ??
Zamávejte autobusu ... možná Vám zastaví ..., a to i na zastávce, kde běžně nastupuje 10 cestujících. DP a ROPID pro nás...
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 27. června 2007 - 20:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k 1. 1. 2007 byla 820.046 v DKV Plzeň PJ Karlovy Vary jako neprovozní vůz
V Lužné o víkendu 820.114 nebyla k spatření, kde jí byl konec?
Bdlm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 00:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

820.056 prej dnes Tanvald.Most inteligence viděno.
Pavel_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 07:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předání M240.056 do Tanvaldu
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 08:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neodpustím si nejapnou poznámku: Na co v Tanvaldu 2 Singrovky?Aby rezli venku?Ta 056 má díry ve skříni jak blázen, po jedné zimě v Tanvaldu bude mít dost...
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.152.89
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 09:40:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má reznout venku v Lužné, kde na ní nikdo ani nešáhne, nebo v Tanvaldě, kde má naději na vyspravení skříně a opravu laku?
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 13:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jednu stranu souhlasím - v Tanvaldě by jí mohli dát do lepšího stavu, ale doufám, že to není nějaký trik ČD = případné záskoky za 810 na Žel. Brod.
Pavel_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 08:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MaS: Pod tvůj příspěvěk bych se podepsal.
Wartg: Doufám, že Singrovky již na pravidelných vlacích zaskakovat nebudou.
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 715
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 09:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a opravu laku

Nechci zde zakádat diskuzi o tom, kdo kdy a kde házel výhybky a jaké má zásluhy, (je mi jasné, že se najdou i tací, cose jim to nebude líbit) ale chtěl bych jen tak nezávazně znát názor ostatních a třeba tím tanvaldským pomoct v rozhodování:
Co takhle při obnově laku (až na něj přijde řada) vytvořit nátěr vz cca 1985 - červený spodek, krémový vršek, šedá ! střecha + úzký oranžový! proužek nad světly. Ono totiž natírat 056 "jako z výroby" by obnášelo mimo jiné předělat reflektor a sehnat lišty a další doplňky. Jinak by to bylo takové neúplné....
Zamávejte autobusu ... možná Vám zastaví ..., a to i na zastávce, kde běžně nastupuje 10 cestujících. DP a ROPID pro nás...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6323
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 10:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já jsem pro!!!!!!! tenhle nátěr tu totiž chybí.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 11:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut: Super nápad, tenhle nátěr je muj nejoblibenejsi
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 12:55:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle by za zvážení opravdu stálo!
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 14:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže další singrovka na šla do tanvaldu , aby shořela
nažhavte fotoaparáty na řad 810 na trati 331
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 15:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

F: Ano, všude jinde je nehořlavé prostředí. Jen na Tanvaldsku je zvláštní prostředí silně podporující hoření, takže vše co přijde do T. shoří...
Zamávejte autobusu ... možná Vám zastaví ..., a to i na zastávce, kde běžně nastupuje 10 cestujících. DP a ROPID pro nás...
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 15:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych se nebál, teď už si nasazení do pravidelného provozu nelajsnou. A když tak jen se staženou .

PS: Není důvodem přesunu náhrada za 021?
Tužka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 20:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koneckonců je docela štěstí, že 021 shořela v pravidelném provozu, kdy tam jelo pár lidí. Kdyby chytla přecpaná na nějaké akci, mohlo to dopadnout mnohem hůř.
Nicméně já jsem to cítil jako příjemné zpestření, když se ojevila na osobáku na trati 035. Sám jsem jí jel jednou a to mně přišlo celkem vhod, když jsem si mohl uložit kolo do úložného prostoru, místo abych ho cpal ke sklapovacím sedačkám naproti záchodům ve voze 810.
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 22:52:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych to asi taky viděl na tu náhradu za 021, aby tam 057 nezůstala sama, aby ji mohli např. využít na vinobraní či pivní slavnosti nebo na nostalgické jízdy. Za 056 přišla do Lužné 100.
Otázkou je, v jakém stavu 056 je - motor, skříň apod. I když v Lužné na tom moc dobře nevypadala (skříň) a když si pro ni 057 dojela do Lužné, tak motorově asi na tom taky nebude nejlépe.
Nevíte někdo, v jakém skutečném stavu je?
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 00:02:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wartg: 820.114 uzavírá kolonu vraků v lounském depu...
 
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 08:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže z bývalé krnovské 114 je vrak?No tak to je víc než smutné
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 18:01:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je hruza, myslite ze pude rovnou , anebo se z ni neco este ziska???
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 00:04:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je smutné. V jakém stavu je ta 114?
k 1. 1. 2007 byla vedená jako provozní v DKV Plzeň PJ Rakovník / Muzeum ČD Lužná u Rakovníka.
Singrman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 21:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je deprimujícíKéžby se našel nějaký spolek, který by ju zachránil. A v nejhorším aby stála někde na pomníku.

 
Nepojízdnej šukafon - nejlepší šukafon
sešrotovanej šukafon - ještě lepší šukafon

M 240.021 - čest její památce.
Skutečně opravdu nenávidím DKV Ústí nad Labem PJ Liberec. Když chtějí něco zmuzejnit, tak je to všechno v háji.
jar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.150.168.1
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 20:47:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlakem na slavnosti piva do Svijan
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 21:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu se zeptat, co je za tu 820 na snímku, mám takový dojem že je to 056, ale nejsem si tím jistý. A kolik by stála, při odkoupení ???
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 21:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ec166: podle mě, je to 114, o které byla řeč viz. Maty a ty máš o ní zájem (jen dotaz a nejsem nějak k ní vázaný)?
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 23:24:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ec166: ??
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 00:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, že bych jí chtěl odkoupit, ale jen by mně zajímala cena.
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 18:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, jak v hodně špatném stavu je 820.033 (pro info)?
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6354
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 09:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

původní 33 už dááááávno neni. to co jezdí s tímhle číslem je původní 63
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 22:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a v jakém stavu je ta původní 63?
Bubák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.63.29
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 13:24:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

820 114 je v Lounech pouze deponovaná, aby se ušetřilo místo v Lužné. Je pořád v takovém stavu, v jakém si ji pamatujete z minulé sezony. Ničit se rozhodně zatím nebude. Jen bylo trochu zcestné držet ji v Lužné, kde se o ni nikdo nestaral, když ve Varech stála udržovaná 100. Takhe je 100 alespoň za plotem a nikdo nemusí mít strach, že ji zas někdo počmárá.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace