K-report
 

Archiv do 03.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » DKV Plzeň » Archiv do 03.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 18:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SaTo: záleží koho ses ptal.Jestli ses ptal ochranky tak se nediv že tě vyhodili.Já kdykoliv du v Plzni do depa tak nemám sebemenší potíže.Projdu vrátnicí,zajdu se ohlásit k strojákum a hotovo.
ICQ:450 504 903
VŠUDE DOBŘE,S BUDVAREM NEJLÍP
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 18:46:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt: Koukam, že sme odpověděli stejně, jde to i takhle, přes vrátnici, ale ted když SaTo neni znalý, tak tam najde asi těžko strojáka, já tam chodím se strojvedoucím.
SaTo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.143.225
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 07:28:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem místní a v Plzni v depu jsem byl poprvé,ale zeptal jsem se prvního koho jsem potkal,kde je možno se ohlásit a ten dotyčný mne ohlásil vysílačkou u strojmistrů. Nikoho jako doprovod jsem nedostal a ta ochranka po mně chtěla povolení k focení, které prý vydává nějaký náměstek a když jsem na něho chtěl kontakt, tak mi bylo řečeno ať si napíšu do Prahy a tak jsem to dál neřešil.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2397
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 12:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkuste se na problém podívat i očima druhé strany:

- zaměstnanci jsou placeni za něco jiného než za provázení šotoušů po depu

- když vám třeba strojmistr dá souhlas a vy si pak při špacírování po depu způsobíte nějaký úraz nebo vás nedejbože něco přejede, bude mít dotyčný zaděláno na slušný průser

- strojmistr vás nezná a neví, jestli nemáte v úmyslu si odnést kromě fotek i nějakou hmotnou památku, případně jestli nemíníte naopak nějakou barevnou památku v depu zanechat

- když vás nechá vyhodit, sice vám zkazí den, ale sám se zbaví jedné zbytečné starosti


Letečtí nadšenci taky nelezou do hangárů, fandové vojenské techniky nechodí volně špacírovat do kasáren a nikdo se nad tím nepodivuje.
Follow the reaper...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 13:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě to neřikej, já se do depa dostanu kdy chci!!! Nebo takhle, kdy má ten strojvedoucí čas nebo tam s nim sjedu na mašině.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1333
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 17:08:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale, ze by letecti "nadsenci" nelezli do hangaru ? Ale lezou a jak a nejen oni, jenze kazdy soudny "majitel" si je tam lizt nenecha, vono proslapnout kridlo je raz dva, ale pak jej dat dohromady, to uz takova sranda neni.
Nemluve o poslednim "vyblitku" nasich vasich panu poslancu ohledne "bezpecnosti" letist a to i sportovnich ... :-/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 20:08:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě by nebyl problém dohodnout exkurzi tak jako v jiných podnicích (elektrárny, vodárny, cementárny). Je zajímavé, že i v dnešní době je vždy prohlídka zdarma a nemusí se tedy platit ztracený čas průvodce. Je to většinou tím, že každá reklama pro firmu je dobrá. Hlavně aby strach z terorismu nepřevážil, byl by konec s focením.
TADY JSOU PARAGRAFY KOLEM FOTEK:
http://www.fotoaparat.cz/article/10366/1
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 10:29:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele Karelpl, vis, ze nesmis fotit ani v kolejisti na hlavnim? Je otazka casu, kdy si tam pro tebe sahnou a budes to mit za 1500,-Kc.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 14:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: Nepovídej, to sem nevěděl, jenomže už tam lezu jak dlouho a zatim hovno a policajty si velice hlídám!!! Kdypak jsi mě tam viděl??
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 10:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kájo:Me nejde o to, ze bych te tam videl, me to je jedno a navic se mi takovyhle fotky libi....jen paopuskuju co jsem slysel, ze by se v brzke dobe meli na fotice v kolejich zamerit modráci.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 15:09:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: Mě jenom zajímá ta cena 1500,- Kč - ať pročítám KJŘ jak pročítám, tak všude je uvedeno při porušení přepravních podmínek (a nejen přepravních) za 500 (100) Kč
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 15:42:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, když už bych jezdil v Plzni tramvají a chodil po peronech, tak bych nesměl ani do kolejí jo??? Ad mě udělaj pod každejma kolejema podchod a já to začnu dodržovat. Jinak at se na mě zaměří modráci, jim vemu čáru, přeci se do kolejí nemá lézt a tak tam nemaj lézt ani oni
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 16:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem se ptát na vrátnici v DKV Plzeň, tam mi řekli že to musí být povoleno a že jsou tam od 6 do 14 a pak mi dali telefon kdybych si to chtěl domluvit telefonicky 972 522 521 - pan Vidršperk

Pokud by se nás domluvilo víc na tu exkurzi do depa tak by to bylo lepší a s mou učastí můžete počítat
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 16:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepo, jak jsem vyposlechl, tak davam dal.....me to taky zajima....budu cmuchat.
Vrbam: taky bych sel!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 16:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, já bych do toho depa taky šel...
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1249
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 17:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy tu návštěvu depa organizujete jako nějakej vejlet za brejlovcema do Itálie .Já si teťkon v sobotu zajedu nafotit do Plzně přepřah Orienta z esa na brejle a dotoho depa se dojdu schválně podívat cože jeto tam tak zajmavýho a lákavýho
ICQ:450 504 903
VŠUDE DOBŘE,S BUDVAREM NEJLÍP
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1394
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 17:36:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: Díky, beru na vědomí.
Tomt: To víš, někdo má vstup za zásluhy, někdo za dobrý chování - ani jedno není můj případ
Já jsem taky pro nějaký ofiko šotodýchánek do depa.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 927
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 21:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až tam budete pracovat ...
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 21:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem pro... Snad budu v té době v Plzni.
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 22:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ten Orient pojede zase přes Domažlice a Brod?
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1251
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 19:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ybalgin: jo pojede
ICQ:450 504 903
VŠUDE DOBŘE,S BUDVAREM NEJLÍP
Martin_740_848
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 17:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes do plzeňského depa zavítala 749 262 z Budějovic.Nevíte někdo proč?
Jinak je provozní štrádovala si to po depu.Kéž by tu zůstala jako doplněk k 754
Vlečkaři všech zemí spojte se! ! !
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1310
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 18:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes do plzeňského depa zavítala 749 262 z Budějovic.Nevíte někdo proč?
Jinak je provozní štrádovala si to po depu.Kéž by tu zůstala jako doplněk k 754

To aby se v Plzni po letech podívali jakžeto vlastně vypadaj pořádný mašiny
ICQ:450 504 903
VŠUDE DOBŘE,S BUDVAREM NEJLÍP
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 18:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To aby se v Plzni po letech podívali jakžeto vlastně vypadaj pořádný mašiny

Přesně tak, ale nevíme, s kolika vozama českobudějovičáku to vlastně přijela. Njn, soudruzy z Českých Budějovic se přeci museli přijet podívat na nějakej ten pořádnej stroj a pořádně umytej, ale o tom psal už Tomt výše
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 933
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 19:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

749.262 - soustružení kol
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 20:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z Českých Budějovic se přeci museli přijet podívat na nějakej ten pořádnej stroj a pořádně umytej
Zrovna 749.262 je jedna z těch lepších co se vzhledu týče
 
a ještě jedno
 
ICQ:450 504 903
VŠUDE DOBŘE,S BUDVAREM NEJLÍP
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1775
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 11:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem v Plzni na hlavním viděl 742+053 směrem na Domažlice. Zdali to byla fata morgána, nebo už i do Plzně přidělili tyhle vozy se mě neptejte...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 13:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_fotograf žadná fata morgána.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bouřka: Nevíš co je nebo kde je 750 236? Už sem jí děsně dlouho neviděl.
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 22:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stojí v Plzni v depu. Ale myslím, že provozní.
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 22:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF: ty vozy jsou 053.045, 070 a 076
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 22:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bouřka: Provozní? Tak proč nejezdí? pro ní by práce určitě byla no nic, tak děkuju za info.
Martin_740_848
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750 236 včera tj v úterý měla odpolední Mnichovák tušim R 453.
Vlečkaři všech zemí spojte se! ! !
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_740_848: Fakt? Já už jí vážně neviděl hrozně dlouho... tak díky za info.
vinnetou
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.215
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 22:34:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaký byl poslední polomáčený bix v Plzni??
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 806
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 08:06:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vinnetou: Jak to máme vědět?? Máme tu jeden ve speciálnim nátěru, alenezaručuju, že je ještě v depu. Možná že ohledně toho polomáčenýho to bude někdo vědět...
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 16:02:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem v Plzni viděl posunovat u depa 714.228! Že by další nový přírustek do Plzně?
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 17:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dolda: No asi to tak vypadá Protože na týhle záloze je turnusově 714 a většinou ta 714-ka stojí na nehodáku v depu, fakt, spolehlivější mašinu na nehoďák si vybrat nemohliMožná že už dojezdila 742 009, ani bych se nedivil
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34358
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 15:55:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by se Ijáček přejmenoval?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 18:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Taky mě to napadlo
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 20:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek dopoledne jsem byl na návštěvě v DKV Plzeň tak posílám fotodokumentaci.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 20:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování
 
 
 
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 13:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

není v plzenském depu ještě nějáký odstavený sergej?
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 13:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Folcek: Byla tu naposledy 781 552, ale kam se poděla, to nikdo neví... (alespon já) Ale nevim proč tu minule byl, to už je asi rok a něco zpátky a jestli je někde v halách, to tě neřeknu.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 13:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak tak koukam, tak nám na nehodáku stojí pořád větrník...

Edit: A 742 009 se nám taky ještě nerozpadla, ale jak je vidět, nemá k tomu už daleko

(Příspěvek byl editován uživatelem Karelpl.)
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 21:25:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Folcek: Sergej ee
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1817
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 12:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale zato v Chebu jsou teď v rotundě dva! Teda doufám že tam ještě jsou :-)

Na diskuzi o 854 je fotka nového řídícího vozu DKV PLZEŇ, který nese označení 954 201 to znamená, že vozy s první třídou pravděpodobně nebudou mít avizované značení 953, ale 954.2 já doufám, že v první třídě půjdou alespoň zásuvky 230V...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1534
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 16:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm...954.2xx, tak to už bude za chvíli čas udělat putovní výstavce 843/943 pápá
M_f: Obelix dneska jezdil - R 923
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 21:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jináč vozů 054 už máme 5 - 229,244,261,269 a 296.

Snad jsem ty čísla nesplet.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1550
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 21:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska kolem 16.00 průjezd Karlštejnem 742.026+814.015 - takže regína se vrátila ze Šumperka. Jinak o dvě hodiny později si tatáž kolomotýva posunovala s osobními vagóny po hlaváku
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 21:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dneska se dělo na hlaváku víc divných věcí, třeba sem viděl posunovat 754 029 s plecháčem... Jinak do Budějic chcípla 242 207 a tak se toho úkolu zhostila 363 046.
 
Matej Marek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.203.139.162
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 16:07:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem na kusé koleji na 2. nástupišti viděl Bmz73. 6e by se na pražských rychlících blýskalo na lepší časy...?;o)
242_216__0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 3-2007


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 17:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těžko, jednalo se nejspíš o převoz vozu z MOVA.....
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6968
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 20:33:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, teď projevím svoji naprostou neznalost a neinformovanost a zeptám se. Dneska kolem půl sedmé ráno jsem přijel do Plzně a viděl jsem

a) nějakého modrobílého tranzistora někde v místech, kde se napojuje pražská trať do plzeňského nádraží. Co to bylo za číslo? Místní, půjčený, na návštěvě?

b) soupravu 842+053.2 (nebo co to měl ten vlek za číslo). Na vleku mě zaujalo, že neměl "bouchací" dveře, ale nějaké ty modernější, podobně jako ta 842. To jsem taky viděl v Plzni prvně. Objasní mi to někdo?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 20:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a) nebyl to ten škodovácký, co se objevil vedle (tratě v západních čechách)
b) to za 842 by mělo být 054.2 (modernizace 053), nějaké fotky tady. mají jezdit na Domažlice (180) s motoráky 854 a 842 (někdy jede 742).

(Příspěvek byl editován uživatelem ybalgin.)
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
|Retry|Abort|Ignore|Fail|
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 21:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:

a) Pravděpodobně to byl 742.026, začátkem roku předaný z DKV Praha (ale ten lak pochází zřejmě ještě z jeho prapůvodní domoviny - Bohumína). Včera a dnes se motal s manipuláky na žatecké, fotky jsou v příslušné diskusi.
b) K Ybalginovi bych jenom doplnil, že v PJ Plzeň už jezdí 5 vozů řady 054.2.
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 22:10:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

363: A dneska jsem v depu viděl už i 954.201 ..
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 22:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Juj, to je novinka, že už by ten vrak dorazil jen se divim, kdo bude jezdit tou první třídou
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1598
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 22:42:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo bude jezdit jedničkou? Nikdo. Jenom se těším, až se stane, že po "vyprodání kapacity vlaku" budou cestující přepravováni v jedničce bez přirážky - prostě kvůli tomu, že se tam nevejdou
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6973
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 22:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to je ono. 742.026 a 054.2. Jezdí ten tranzistor na nějakém pravidelném výkonu a nebo je letmo? Já jen, že teď budu přes léto trošku víc doma, tak že bych si ho někdy ...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace